Sportfogadás az életünk > Pénzügyek

Bitcoin

(1/7) > >>

drzdolik:
Nem tudom, hogy volt-e erről szó, ha igen akkor bocs hogy új témát nyitottam.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy
1. Jó ötlet lenne e bitcoinba tenni a pénzt és úgy fogadni online? Mert elvileg ugye megy fel az ára (persze kérdés meddig és hogy, hogyan alakul a jövőben, de tegyük fel hogy megy, mint eddig, legalább néhány évig) és ha tegyük fel azt is, nem bukod le a pénzed, hanem termelsz profitot akkor az exponenciálisan növekszik, ugye a profit x árfolyam.

2. Ha az egyes kérdés igen, akkor van lehetőség ezt valahol megvalósítani, ami megbízható hely? Van aki esetleg ilyen helyen fogad?

sunik29:
Pont a tegnap olvastam, egy kanadai sportfogado meselte, h egyik baratja egy ev alatt kb. 0 koruli Roit produkalt, megis gazagabb 50000$ mert bitcoinban volt a penze  :D

junglefever:
Ezen nagyon erosen gondolkodtam par eve, amikor meg csak 5-600 dollaron volt a bitcoin. Atvaltani a teljes bankrollom, aztan amikor elkezd emelkedni az arfolyam leszedni a kulonbozetet es csakis avval sportfogadni.
Egyreszt en nem szamitottam arra hogy a spekulacio ennyire felviszi majd az arat (szerintem mar hatszaz dollaron is boven tul volt ertekelve), masreszt soha nem volt akkora rollom hogy ebbol aztan tenyleg kenyelmes profitot lehessen termelni nulla energiaval - most pedig mar ugy vagyok vele hogy inkabb megvarom amikor kipukkad a lufi es visszamegy egy kezelheto ertekszint ala minthogy belevagjak barmi ilyesmibe a jelenlegi helyzetben.
Van egy-ket online hely ahol lehet vele sportfogadni (nitrogensports stb.) de annyira ugral az arfolyam, hogy szerintem nehez egyensulyt talalni a hasznalataban sportfogadoi szempontbol akkor is, hogy ha unitokban gondolkodsz.

drzdolik:
én amúgy éves távlatokban gondolkodok, vagyis olyan 1 év
egyszer úgy is kipukkad a lufi de még nem most szerintem

Knapp:
Ha valahol csak bitcoinban hajlandóak kifizetni, akkor ti mit ajánlanátok az összeg fogadásához?
Közel 2000 euró, költséghatékonyan kéne utána lényegében egyből kivenni.
Forintban, euróban, készpénzben vagy bankszámlára, ez mindegy, de nem maradna bitcoinban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése