SPF Guru Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bocsi a késésért. Felkerült a verseny, s bekerültek a korábbi tippek is.  :cya:

Hello!
Ide nem lesz valamikor "felvételi"(selejtező)?

Idézetet írta: curpy82 Dátum szeptember 28, 2021, 13:20:35
Hello!
Ide nem lesz valamikor "felvételi"(selejtező)?

Szia,

Egyelőre nem tervezünk ilyesmit.

Jelzem, hogy 9.19-kor nincs benn a kínálatban a Bundesliga.

Ha 9.30-ig nem lesz benne, akkor nem tudom berakni az írásomat?

Idézetet írta: Szigo Dátum október 30, 2021, 09:17:40
Jelzem, hogy 9.19-kor nincs benn a kínálatban a Bundesliga.

Ha 9.30-ig nem lesz benne, akkor nem tudom berakni az írásomat?

Kézzel nem tudunk hozzáaadni semmit.

Idézetet írta: Szigo Dátum október 30, 2021, 09:17:40
Jelzem, hogy 9.19-kor nincs benn a kínálatban a Bundesliga.

Ha 9.30-ig nem lesz benne, akkor nem tudom berakni az írásomat?

A beküldési határidő csökkenését nem érzékelted? Tudomásom szerint 6 óráról 3 órára csökkent központilag és csak annyi kérés volt mellé téve, hogy indokolt esetben éljünk vele. Esetedben @Szigo ez elég indokolt. Senki nem fog neked esni, ha nem hat hanem öt órával előtte küldöd be az írásod.

Lehet csak költői kérdést teszek fel ...
Az miért van, hogy a Unibet az ATP cordobai tornájáról kiteszi az összes meccset, még a holnapiakat is, de amatőr módon az mostani pont éjfélkor kezdődő Etcheverry - Milojevic meccset elfelejti kitenni a kínálatba? Ismétlem egy ATP tornáról beszélünk !!!  :bash:  Unibet  :bash:

Ha már előre órákkal megírtam, bízva, hogy kikerül, hiába ...
legyen itt nyoma legalább:

ETCHEVERRY - MILOJEVIC

Argentínában már a forró szemcsés salakon nyomják a legjobb ATP Tour versenyzők, legalábbis azok akik immáron célegyenesbe vették az általuk kedvelt fő terepet, mert Európában és Indiában jelenleg a terem illetve a kemény pályás tenisz az úr.
A dél-amerikai körversenyek ezzel a cordobai versennyel vették kezdetüket, így nem meglepő, ha a kontinens játékosai vesznek részt javarészt, így nagyobb előnnyel is indulnak, hely ismerettel, valamint nincsen számukra átállási nehézség sem.
Így a hazai színeket képviselő Etcheverry sem panaszkodhat az előbb említettekre. A 22 éves játékos igazi salak spíler, nem véletlen, hogy zsákszámnyi  meccset játszott le tavaly is salakon, szám szerint 89 -t, 63/26 -os pozitív mérleggel letudva, míg kemény felületen összesen kétszer próbálkozott, nem véletlen sikertelenül.
Egyértelműen salakon érzi jól magát, ezen a felületen érvényesül a játéka és taktikája. A beugró meccse is jól sikerült, hiszen a vissza kapaszkodó félben lévő chilei Jarryt, szett hátrányból legyűrnie. Jarry a kvaliban megverte Galant és Janviert ezt nézve még értékesebb így Etcheverry győzelem.
Kijelenthetjük lendületbe jött, ezek után pedig a szerb Milojevic is megoldható feladatnak tűnik előzetesen. Milojevicet is inkább salak szeretőnek lehet nevezni, ám az idei salakos beugrása nem sikerült a legjobbra. Mintha kisebb átállási nehézségekkel küzdene a keményről, a lágyabb salakra átállás kapcsán. A kvalifikációban ugyan az első körben Meligenit verte, de Ficovich ellen elvérzett három szettben, így csak a Lucky Loser "kártyának" köszönhetően lehet itt a főtáblán.
Etcheverry jóval meggyőzőbb volt mostanság és az is a hazai versenyző felé billenti nálam a mérleg nyelvét, hogy eddigi egyetlen, tavalyi salakos találkozásukat Biellában 7:5,6:3 -ra nyerte Etcheverry, akkor most hazai pályán is illene nem megbotlania, és ehhez egy jó forma is adott, elég kell legyen az újabb sikerhez.

Idézetet írta: Titti7 Dátum február 02, 2022, 21:04:54Lehet csak költői kérdést teszek fel ...
Az miért van, hogy a Unibet az ATP cordobai tornájáról kiteszi az összes meccset, még a holnapiakat is, de amatőr módon az mostani pont éjfélkor kezdődő Etcheverry - Milojevic meccset elfelejti kitenni a kínálatba? Ismétlem egy ATP tornáról beszélünk !!!  :bash:  Unibet  :bash:

Ha már előre órákkal megírtam, bízva, hogy kikerül, hiába ...
legyen itt nyoma legalább:

ETCHEVERRY - MILOJEVIC


Azért nem tették ki, hogy ne bukjál.  ;D

Ebből a szempontból szerencsésen sült el, köszönöm kedves Unibet!  ;D
De amúgy tényleg nem értem, miért nem tették ki a meccset, egy ilyen komoly irodánál, nem ITF kategóriájú meccsről beszélünk ...

Idézetamatőr módon az mostani pont éjfélkor kezdődő Etcheverry - Milojevic meccset elfelejti kitenni a kínálatba?

@Titti7 : elég komoly sportfogadó vagy ahhoz, hogy ezt tudd: egy Unibet nem amatőr, nincs olyan, hogy amatőr módon elfelejt valamit kitenni a kínálatba... Ha valamit tesz (vagy nem tesz), annak nyomós oka van.

Valószínű ők tudtak valamit, ahogy néhány másik teniszmeccsnél az elmúlt napokból:

Pouille-Barrere Unibet törölte a kínálatból, Barrere nyert 2,50-2,60 oddson
Rubin-Stodder Kb. mindenki törölte a kínálatból, nyert Stodder 2,35-2,40-ért.
Couacard-Müller Unibet törölte a kínálatból, Müller nyert kb. 2,50-ért
Zuk-Safiullin Unibet törölte a kínálatából, Zuk nyert 2,50-ért
Bublik-Griekspoor Unibetnél nem is volt, nyert Bublik kb. 2,30-ért
Coria-Ficovich Szintén Cordoba, Unibetnél nem volt a kínálatban, mondanom sem kell, ki nyert, Ficó 2,50-ért

Szóval ha találsz egy jó tippet, ami akár ajándéknak tűnhet, és nincs az Unibet kínálatában, javaslom, hogy gyorsan fogadj ellene más irodánál.

én tettem Coriat, TB 5:1--->5:7 lett   ;D   :redchug:

#176 február 03, 2022, 12:51:20, Titti7
Köszönöm @flamman  a hozzászólásodat! :)
Csak azért írtam ezt az "amatőr" szót, mert a közelmúltban volt ugyanilyen eset és ahogyan szóltam nekik chaten, egy órán belül kitették az adott mérkőzést ... szerintem nem véletlen volt ... bár ki tudja.

Minden tiszteletem minden gurusé, tényleg, őszintén mondom. DE!

Olyan gondokat hoztok fel, amikre nincs megoldása az oldalnak, és olyan kiskapukat játszotok ki, amiket levédeni nincs lehetősége az oldalnak. Az oldal alatt arra gondolok, ami nekem meghatározó az életemben, orgnak becézem, tudom pontosan, hogy mennyire lelkiismeretes vezetők vannak, ezért a problémázás legkisebb ötlete sem merül fel bennem. Azzal is tisztában vagyok, hogy itt mindenki csúcsprofi sportfogadó, de ez egy olyan játék, ami alapjáraton a gondolataitokról szól, azokról a tippekről, amiket komolyan vesztek, és ajánlotok másoknak. Ez a játék más, mint a többi, ez a játék felelősség, de csak azért, mert jók vagytok. Lehet én vagyok nagyon vidéki, de sunyiskodás nem pálya nálam, és itt minden apró húzást értek, amivel lehet élni a játékban.

Nem ettől a játéktól kapott pénztől fog megváltozni az életetek, de itt adhattok valamit vissza a sportfogadó közösségnek, én hiszek bennetek, hogy nem alacsonyítjátok le egy pénznyerővé. Ne vegye senki magára, senkinek nem szól, általánosságban van ez már egy ideje a fejemben, lehet nem a modern kor embere vagyok.

Drága TIB!

Csak azért írom, hogy tudd:
Részemről teljes a boldogság a GURU - szempontjából.Szerintem sokan vagyunk így!Korábban magam is nehezményeztem, hogy egy nb2-es meccs nincs benn a kínálatban stb...-aztán rájöttem, hogy itt abból kell főzni, arra kell koncentrálni ami van.
Most ha valaki hó végén 9 elemzésnél jár, és nagyon hegyzi magát a 10-re, amit nem raknak ki az bosszantó lehet. Azonban a legtöbbet írók, szeretnének szélesebb piacokat, irodák által nem véletlenül korlátozott/tiltólistás eseményeket.
Szerintem tök egyszerű - ha van egy erős infós esemény, amit nem lehet Unibetnél kötni, kell rá máshol üzleti lehetőséget teremteni  magunknak. Meg lehet találni a profitot adó irodákat, a naplóba meg mehetnek a speciálisak, nehezen elérhető események. 

Írtam egy elemzést a Stjørdals/Blink - KFUM találkozóra, mely teljesen indokolatlanul írásom közben kikerült a listából. Azért írom, hogy indokolatlanul, mert az unibet listájában benne volt, mikor elkezdtem írni még a miénkben is. Másfél óra ment a levesbe, ez azért így több mint kellemetlen.