Sportfogadás az életünk > Pénzügyek

Revolut

(1/36) > >>

Admin:
Revolut - alternatíva a be-, illetve kifizetésekhez?
Hivatalos weboldal: www.revolut.com

Használja ezt valaki? Ide jöhetnek a vélemények, kérdések stb.

Admin:
A legfontosabb kérdés talán az, hogy sikerült feltölteni fogadószámlát vele? Nem blokkolják?

benson:
Ha gondjaid vannak a fogadószámlád kártyás feltöltésével a bankodnál (nem engedélyezi), vagy többféle devizában vannak számláid a bukiknál, egyszerűsíteni és "olcsósítani"szeretnéd a pénzmozgatást közöttük, akkor javaslom a Revolutot. Nyitsz egy számlát az alkalmazással, feltöltöd bármilyen bankkártyával, igényelsz egy VISA kártyát (valódit vagy virtuálisat, előbbi 6€-ba kerül és 5 évig nincs más költsége, utóbbi ingyenes és azonnal megvan) majd feltöltöd vele bármelyik fogadóirodánál lévő számládat. Rengeteg devizás számlád lehet a Revolutban, köztük szabadon váltogathatsz mindenféle átváltási költség nélkül, aktuális bankközi árfolyamon. Pénzt is lehet vele küldeni másik Revolut felhasználónak.
A számlanyitással rögtön kapsz egy EUR számlát is IBAN-nal, ami teljes bankszámlaként funkcionál, lehet rá utalni.
Ha valódi kártyát is igényelsz, havi 200€-ig díjmentesen vehetsz fel készpénzt ATM-ből (nem mindegyik bank ATM-je szereti, de az Erste biztosan), felette pedig 2% a sáp. Forint felvételnél szintén az aktuális bankközi árfolyamon vált.
Akinek ez a 2% is sok, átrakhatja a pénzt a magyar banknál lévő bankszámlájára (néhány munkanap alatt megérkezik), de jobb helyen van ez itt.
Hasonló a Skrillhez meg a Netellerhez, csak éppen jobb és olcsóbb.

benson:

--- Idézetet írta: SPF Admin - Szeptember 25, 2018, 11:57:53 am CEST ---A legfontosabb kérdés talán az, hogy sikerült feltölteni fogadószámlát vele? Nem blokkolják?

--- Idézet vége ---

Bet365-nél és unibetnél gond nélkül elfogadták. Kiutalásnál szintén.

p22:
Netellert / Skrillt lehet vele feltölteni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése