Sportvilág és nem csak > Fogadások egyéb sportágakra

Vuelta a Espana 2021

(1/9) > >>

Admin:
Vuelta a Espana 2021
Időpont: augusztus 14-25
Hivatalos weboldal: https://www.lavuelta.es/en/

Admin:
Nincs Pogacar, fellégezhetnek a többieknek?

Nagyon úgy tűnik, hogy Ineos vs. Jumbo-Visma csata lehet az első helyért.  Olvasd tovább

Orsolya:

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 13., 12:00CET

Pozzato:
Holnap kezdődik a Vuelta, de én nem bírtam magammal... Eredetileg úgy volt, kihagyom a kronót, nem fogadok semmit, mert nem láttam értéket, szóval kerestem.  ;D Nem volt nehéz, hatalmas szorzók kapcsán mindenre ráfogjuk, hogy érték, de mikor megláttam, hogy David de la Cruz top3-ra van 67-es odds a kronón, na ott mondom kis tétet bőven megérhet.

Indoklás: rendkívül gyenge rövid kronó szempontjából a mezőny, és eléggé trükkös a pálya. A táv mindössze 7,1 km, de ebből papíron 2,1 km emelkedik, többi vagy lejtmenet, vagy sík. Azonban az elmúlt években megtanultuk: a spanyol versenyeken nem jeleznek semmi kisebb emelkedőt, bukkanót, amit jeleznek, az se mindig igaz. Megnéztem a pályát, szerintem ez tuti nem 3,4%-os emelkedő, mint ahogyan azt sem nagyon jelzik, hogy azért kisebb emelkedés az utolsó kilométereken is van, plusz egy eléggét technikás pályáról beszélünk. Ide kevés az, ha valaki meghajtja a nagy áttételt. Ez nem a wattszörnyek terepe. A Vueltát általában arra használják, hogy készüljenek a vb-re, köztük akadnak időfutamosok is, na idén, szinte egyetlen komoly kronós sem jött el - akinek csak az időfutam a specialitása -, mindez nem véletlet.

Mindezek után ott tartunk, hogy Primoz Roglic a fő favorit, de utána kis túlzással bárki beérhet másodiknak, ezért is gondoltam a hatalmas szorzóra, amivel próbálkozom. David de la Cruz ölébe kapott egy GT-t, mivel Pogacar nem indul, így megkapta az UAE első számú embere címet. Az idén nem indult GT-n, kipihent, ellentétben a többi riválissal. A formája pocsék volt ebben a szezonban, de egyetlen dolgot észrevettem: komolyan veszi a Vueltát. A spanyol bajnokságon második helyen végzett időfutamban, Burgosban rendezett ötnaposon végül 5. lett (innen indul a kronó is, de la Cruz ismeri a terepet). David de la Cruz ráadásul nem rossz kronós, sőt, eléggé szép eredményekre képes, hiszen a Quick Step és Ineos iskolában tanult. Nyert már anno spanyol többnaposon rövidebb kronót (14 km), de engem az győzött meg, hogy van benne emelkedő az etapon és ezeket a dinamika nélküli időfutamokat kedveli de la Cruz. A realitás az, hogy ez a tipp simán el fog menni, de 67.00-es szorzón ezt fogni kell így is, mert a valós szorzónak körülbelül 6.00-15.00 között kéne lennie ilyen mezőnyben.

Latzka:
A csapatidőfutamok teljesen megszűntek? A versenyzők illetve a nézők szerették vagy nem igazán?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése