Fogadás politikára

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Idézetet írta: Knapp Dátum november 11, 2020, 20:57:23
Floridában és Texasban azt mérték, hogy a latinók között jelentősen nőtt Trump támogatottsága 2016 óta.
Például Floridában azt is figyelembe vették "Trampliék", hogy a rengeteg ott élő latinó között nagyon sok kubai bevándorló van.
Nos, mivel Kubában kommunizmus van, s eléggé köztudomású, hogy azok az emberek, akik a kommunizmus voltak voltak kénytelenek elmenekülni hazájukból, azok az emberek SOHA-SOHA-SOHA nem fognak kommunistára szavazni.
Ezt tudván, Trump kampánycsapatának csak rá kellett erősítenie a kommunista témára és – hazug módon - ezzel kellett megbélyegezni a demokratákat és Bident.
Természetesen a gátlástalanul hazudó Trump-kampánycsapatból egyáltalán senkit nem érdekelnek a következmények, senkit sem érdekel, hogy elképesztően aljas módon egymásnak ugrasztották az embereket, hanem számukra csakis a végeredmény volt fontos. A szavazás eredménye nekik kedvezett.
Floridában ismét bebizonyosodott, hogy a kommunizmus miatt menekülők továbbra is úgy gyűlölik a kommunistákat, mint a sz@rt.

#482 február 01, 2021, 19:33:50, SPF Előzetes
Gyertek vissza britek, csináljunk hatszoros pénzt közösen

Mindent vissza lehet csinálni, ha az angolok úgy döntenek, hogy a Brexit nem jött be nekik, és visszalépnek az Európai Unióba, akkor mindjárt bejöhet egy 6-os odds a Betfair kínálatának köszönhetően. Olvasd tovább




A főoldali íráshoz időzítették Dwayneről szóló sorozat megjelenését is.  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=MMGdV2RehDk


Kellenek az általunk lehívható pénzek a kínai és orosz oligarcháknak is, hiába mondta már az elmúlt években többször is Kövér László, hogy nem lenne ördögtől való a kilépés, látható, hogy a britekkel is mit művelt a döntés. Annyira sok infó nincs róla a magyar sajtóban – próbálják úgy bemutatni, hogy a vakcinázás miatt van minden -, de azért a Brexit megtörte az országot, ha így folytatják év végére óriási gond lehet ott is. Jól behülyítették a népet, de Oroszország és Kína érdeke az Unió destabilizálása. Mi azért sem léphetünk ki, amit Putyin is mondott, hogy Viktor a ,,belső ember", aki belülről bomlasztja az egységet, egymás ellen hangolja az embereket. Ha meg kilépnénk, akkor hogyan törlesztenénk az orosz és kínai ,,baráti" kölcsönt? Sehogy. Olaszország is pont ezért nem léphet ki, hiába gondoltuk mindannyian ezt: Salvini rakás pénzt kap az oroszoktól, neki ezt valahogy vissza kell fizetni (akár infókkal is). Nagyon érdekes, hogy a pali az itthoni sajtóban atyaúristenként van beállítva, miközben olyan, mintha mindenki azt hinné, hogy nálunk Pintér Sándor a miniszterelnök.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 04, 2021, 12:51:06
Olaszország is pont ezért nem léphet ki, hiába gondoltuk mindannyian ezt: Salvini rakás pénzt kap az oroszoktól, neki ezt valahogy vissza kell fizetni (akár infókkal is). Nagyon érdekes, hogy a pali az itthoni sajtóban atyaúristenként van beállítva, miközben olyan, mintha mindenki azt hinné, hogy nálunk Pintér Sándor a miniszterelnök.

Akkor ezért a Serie A támogatója az 1XBet.  ;D



Az oddsok az Betfair fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: augusztus 16., 12:00CET



Az oddsok az Betfair fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: szeptember 28., 14:00CET


Egyetlen szó elhangzásával nyerhetsz pénzt

Ha kimondja a dán királynő, mondjuk egy technikai hiba miatt, hogy fuck, akkor azzal mindjárt 250-es oddsot lehet nyerni. Olvasd tovább


#494 december 16, 2021, 15:28:37, csabax
Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum október 10, 2021, 19:30:49
Az év szorzóját hozhatja el a 63 éves férfi?

Franciaországban lemásolnák Donald Trump sikerét.  Olvasd tovább


Marine Le Pen népszerűségének csökkenése jobbára tényleg Eric Zemmour miatt van.
Ám miért nincsen egyetlen szó sem a cikkben az Emmanuel Macron francia elnök helyére jelenleg veszélyesnek tűnő Valérie Pécresse személyéről?
Én nem olvasom jól a cikket vagy tényleg még csak említve sincs Valérie Pécresse?
Megtévesztésként szerepel ebben a cikkben a Valérie Pécresse általi legyőzése óta immár a "futottak még" kategóriába tartozó Xavier Bertrand?

Elhiszem, hogy többen lehetnek kíváncsiak az algériai bevándorló családban született és magát berber eredetű francia zsidóként pozícionáló Eric Zemmour személyére és szélsőségesen rasszista és iszlamofób nézeteire, ám továbbra is az a véleményem, hogy legalább az egyik mondatban meg lehetett volna emlékezni arról is, hogy akár még egy Valérie Pécresse nevű nőszemély sem teljesen esélytelen.