Sportvilág és nem csak > Fogadások egyéb sportágakra

Küzdősportok

(1/57) > >>

TiB:
UFC 119

Fő meccsek

Frank Mir vs. Mirko "Cro Cop" Filipović
(tippem: Mir)
Antônio Rogério "Minotoro" Nogueira vs. Ryan "Darth" Bader
(tippem: Bader)
Matt "The Terror" Serra vs. Chris "Lights Out" Lytle 
(tippem: Lytle)
Sean "The Muscle Shark" Sherk vs. Evan Dunham   
(tippem: Sherk)
Melvin "The Young Assassin" Guillard vs. Jeremy "Lil' Heathen" Stephens 
(tippem: Guillard)


Undercard meccsek

C.B. Dollaway vs. Joe Doerksen
Matt Mitrione vs. Joey Beltran
Thiago Tavares vs. Pat Audinwood
Steve Lopez vs. Waylon Lowe
TJ Grant vs. Julio Paulino
Mark Hunt vs. Sean McCorkl


http://www.youtube.com/watch?v=fgErP7i5EQ4

Pisti1987:

--- Idézetet írta: TiB - Szeptember 26, 2010, 16:03:14 pm CEST ---Mindegyik tippem betalált, el se hiszem. Most néztem felvételről a meccseket, röviden leírom mi volt.

Guillard-Stephens: meglehetősen unalmas volt, alig volt akció.  Végül megosztott pontozással Guillard nyert, amit a közönség és Stephens sem várt.

Sherk-Dunham: Sherk a Cápa kezdte jobban a meccset, földre vitte többször Dunhamet. Dunham végül is túlélte a Cápatámadásokat, bár erősen vérzett is már. De aztán feltámadt és a térde illetve a Cápa feje szorosabb kapcsolatba került többször is. Na ennek a végén már én is meglepődtem, a Cápa nyert pontozással...

Serra - Lytle: az előző meccs után ez egy puszta öklű bokszmeccs volt, se rúgás, se földrevitel. A közönség is ezt akarta, én is ezt tippeltem, szóval Lytle becenevéhez méltóan lekapcsolta a villanyt Serránál, és egyhangú pontozással nyert.

Nogueira - Bader: itt is ült a tippem, ami a papírforma volt. Bader végig uralta a meccset, ha ütést kapott földre vitellel válaszolt. Nogueira-nak esélye sem volt. Bader végig kontrollálta a meccset, és továbbra is veretlen, hiszen egyhangú pontozással nyert.

Mir - Filipović: 2 és háromnegyed meneten keresztül semmi, de tényleg semmi nem történt. Aztán Frank Mir térde a semmiből jővet betalált Cro Cop arcába, és KO...ezt láthatjátok alul a videóban. Összerogyott mint egy zsák lepkefing. A horvát ezután az sem tudta hol van, Mir odament elmondta neki, hogy ütötte ki :) Az nagy volt.


http://www.youtube.com/watch?v=S12f6XUmGBI

--- Idézet vége ---
Szép volt TiB! :ok:
Ezekre kb. milyen odds volt?

Pisti1987:

--- Idézetet írta: TiB - Szeptember 26, 2010, 16:40:17 pm CEST ---Guillard 1.9, Sherk 2.5, Lytle 1.7, Bader 1.5, Mir 1.4.

Mir, Bader és Lytle ennyi volt kb mindenhol, Sherk 2.5-2.9 között mozgott. Guillardékat kb egálra hozták az irodák, de Guillardra volt kisebb odds. Szóval Sherkel fogtam a meglepetést, máshol ült a papírforma, mondhatni.

--- Idézet vége ---
Na az már szép! :beerchug:
Mostanában én is elkezdtem jobban odafigyelni a küzdősportokra (egyelőre inkább csak figyelni/olvasgatni, mint fogadni), igyekszem képezni magam :)  Remélem nem ez volt itt az utolsó bejegyzés... :)

motocrossman:
Szevasztok!
Melyik irodánál lehet boxra és k1-re fogadni?

Cesc18:
Gamebookers-en biztos... van egy rakat meccs amire lehet fogadni, mondjuk fogalmam sincs ezek milyen küzdősportok... nem értek hozzá :)

https://www.gamebookers.com/bets.ap?sportName=boxing-%26-mma&sport=15400

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése