Fogadási Stratégiák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Az tényleg nem olyan jó, ha csak statisztikára alapozol, van amelyik meccsnél én is csak így tudok véleményt alkotni, de abban nem is vagyok olyan biztos. Vannak még más kritériumok, amiket emlitettél, de szerintem a legfontosabb, hogy ismerd a csapatot, tudd mire képesek, mikor nyújtanak jobb formát vagy rosszabbat, stb. mert a statisztika nem mond mindig igazat


1000

Eszembe jutott valami, amit élő foci fogadásoknál, vagy döntetlenes hokinál lehetne megcsinálni. Mégpedig az, hogy figyelemmel kellene kísérni az oddszok változását és meg kell tenni mindhárom kimenetelt (tehát 1,X,2) akkor mikor épp 3 fölött van és igy ez garantált nyerés. A ti segítségeteket kérem ahhoz, ha láttok fantáziát benne, hogy kifejlesszük közösen ezt a modszert.

De ha nagy hülyeség, akkor röhögjetek ki nyugodtan.  :great: :) :) :) :great:

Itt az jelentheti a problémát, hogy nem biztos minden kimenetel 3 felé emelkedik, a meccs folyamán sőt ez eléggé ritka, főleg focimeccsen. Hogy jobban megértsd egy pédával is szolgálok
Pl van egy JUVENTUS-AC MILAN meccs 1-es 2.7-et    x-re 3.2-t      2-esre 2.7 es oddsot adnak
Megteszed meccs előtt az x-et 3.2 -es oddsért. A félidő elött megszerzi a vezetést az AC Milan. Hogyan alakulnak az oddsok?Juventus győzelem most olyan 4.2  érne az x valószínűles maradna 3 körül ac Milan győzelmére már csak 1.7 szeres pénz fizetnének. Most megteszed a Juventus győzelmet 4.2-ért. Ahhoz, hogy az AC Milant is megtudd tenni 3 as odds felett ahhoz az kell hogy a második félidőben Juventus fordítson, vagy legalább kiegyenlítsen. Ezt viszont nem garantálja senki és ha marad az AC Milan vezetés buktad a 3.2-ért és a 4-ért megtett fogadásodat

Ezt a stratégiát igazából tenisznél lehetne alkalmazni, ahol csak két kimenetel van, s főleg olyan mérközéseken ahol a mérközés elött a nyereményszorzók majdnem egyenlőek.

Röpinél is pillanatok alatt változnak a szorzók, meg sznúkernél is, kosárnál nem annyira jó mert gyakori mert sokszor van hogy  egy csapat kiharcol 7-8 pontos előnyt az eleje felé ,és nagyságrendileg ennyivel lehozza a meccset. Lényeg a lényg hogy ez sokszor remekül működik ,de nagyon könnyű hoppon maradni, mert ha egy csapat vagy játékos végig vezeti a meccset akkor nem lesz esély visszafogadni, illetve  az rendben van hogy lefogadod az egyiket 2,4-re a másikat meg késöbb 2,2-re és nyersz vagy 1,2 vagy 1,4 es pénzt de ezzel elmegy könnyen  2 órád és jó esetben is 5 alkalomból l egyszer biztos hogy nem fog működni, illetve az is gyakori hogy örülsz ha már 2,0ra vissza tudod fogadni h a pénzednél maradj.

Idézetet írta: newgis Dátum március 10, 2007, 20:37:26


Az első, amit itt találsz: az 1-3-2-6 rendszer. (Ha valaki nem értené, elmondom a lényeget magyarul.) Ez éppen a 2körüli szorzóról szól. Nagyon tetszik ez a fajta fogadás, egyelőre csak "teszt" üzemmódban vagyok vele. ;D

Na, visszatérek az őskorhoz, amikor még ez a topik népszerü volt. Azt hiszem kipróbálom ezt a stratégiát simán működhet szerintem, megfelelően jó tippekkel (na jó avval mindegyik). Csak azt nem tudom, hogyan alkossam meg a 2-es szorzót. Válasszak 2 1.4-1.5 körüli oddsot kombiba, egy under/over tippet egy 1.1 körülivel kombiba vagy egy kockázatosabb focimeccset egyesélyben. Szerintetek, hogyan lenne jobb?

Egyértelmű, hogy az under/over + még mellé egy meccs!  ;)


Mert sztem azt sokkal könnyebb eltalálni, csak 2 lehetőség van, a kockázatsoabb foci meccset egyesélyben egyáltalán nem könnyű eltalálni!

Sziasztok!Szerintem ha van két azonos képességű csapat,akkor a forma szokott dönteni.Pl kedden a stuttgart meccse!Nagyon belelendültek az utóbbi időben,kiváncsi vagyok kitart e a lendület a dortmund ellen.

Hol találok még ilyen fogadási stratégiákat? Ha nem akartok honlapot reklámozni akkor jöhet PM-ben is! Előre is köszönet! :)

  Hellosztok!


  Valaki netan tud olyan oldalt ahol "biztos" de alacsony oddsz-al (1.15 - 1.25) meno tippeket,merkozeseket lehet kapni mondjuk hetente, ajanlatba, amire 95%ban biztosan erdemes fogadni?   :-X   :coolsmiley:  elore is kosz , ha valaki tudna.  :help:
 

Üdvözlők minden kedves sportfogadó sporttársat.Én egy időben tavaly október óta azt a taktikát alkalmazom, hogy 10 000 ft-al kiveszek 2 vagy 3 korásmeccset és ezt megrakom vagy egyenesben vagy 2/3-ba.na ez a taktika mükődőtt elég szépen december elejéig, de azóta csak bukta bukta bukta.Már kezdek ideges lenne.

De például már gondoltam arra is hogy a francia 2. osztályban/foci/ elég sok az X.namármost kiveszek mondjuk 10 meccset és berakom valamilyen találatgaranciával.Ha valaki sok meccset játszik szerintem érdemes megvenni a Találatgaranciás Tippmix-kulcsok gyüjteménye sorozatot.ebben 2-14-es kötésig vannak kombinációk találatgaranciával.pl.10 esemény 3 kötésbe 45 szelvényen 4 találatnál garantál minumum egy szelvénytalálatott, de ha 3 találsz el akkor is nyerhetsz.

Mindenkinek kivánok  több nyereményt mint 2007-es évben

Ma kigondoltam valamit, nem tudom működőképes-e.
Minden nap, vagyis egy szelvényre választok 4 1.45-1.55 körüli oddsot, esetleg még mellé 1-2 tutibiztos (erről később) tippet.
Fogok a bankom egy harmadát, és megteszem vele ezeket a tippeket 3/4-es systembe, esetleg még mellé 1-2 tutibiztos tippet bankernek, hogy az átlagodds olyan 1.55 körül legyen. Ekkora tippeknél (lehetőleg nem foci) nem olyan nehéz eltalálni mind a 4-et. Abban az esetben tehát ha 3-nál kevesebb jó tipp van, teljes a bukás, ezért csak 1 harmad pénzzel játszom meg. Ha 3 jön a 4-ből akkor visszapénz majdnem (93%), ha 4 jön akkor pedig majdnem 4-szeres pénz (375%). Abban az esetben nyerünk, a következő tét az új bank harmada, viszont ha veszitünk nem csökkentjük a tétet. Szerintem 1.4-1.5 körüli tippekből nem olyan nehéz 4-et eltalálni, 3-ból egyszer ha jön az mondjuk az átlag nekem. Vettem egy példát, amely 9 lépésből áll, 6-szor 3 helyes tipp, 2-szer kevesebb mint 3 és 2-szer mind a 4 jó. Mondjuk a kezdőbank 30 egység első tipp 10. Lássuk:
I) 3 ht: -0,7
II) 2 ht -10
III) 4 ht +27,2 
IV) 3 ht -1,1
V) 3 ht -1,1
VI) 2 ht -15,5
VII) 3 ht -1,1
VIII) 4 ht +42,16
IX) 3 ht -5

így 9 lépésből egy közepes eredménnyel +39 egység......

Kérlek ne tartsátok magatokban a véleményeteket, illetve javaslatokat várnék, hogyan lehetne jobb :)

Evvel megint nem fogom teltalálni a spanyol viaszt, főleg, hogy nem is eredeti ötlet, bbazsi is ilyet játszik manapság, én is lehet ki fogom próbálni csak más oddsokkal. 1 széria 1 hetes periódus itt is, hétvégén 1.5-ös szorzóval, hétköznap pedig 1.2. Így 1 hét alatt kijön 5.6 körüli szorzó. Ez az 1.2-es odds lehet, egy kétesély, 2 1.1 körüli szorzó, más (nem foci) sportágakból vett simának számitó mérkőzés, egyik csapat lő gólt tipusú fogadás, élő fogadás, stb.
Ehhez már csak egy jó moneymanagement kell, pl. hogy az alaptét a bank 10%-a a következő alaptét 20,30, majd 40...vagy 20% az alaptét állandóan stb. És ha mondjuk minden 2-3-4-ik sikerül akkor már jó. Azért is lehet ez jó mert egy nap sokkal könnyebb kiválasztani, egy 1.2 körüli oddsot, hogy azokból jöjjön össze egy nagyobb odds, minthogy egynap egy csomó meccset.