KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Dezmop Dátum augusztus 10, 2012, 16:26:45
  Tisztelt kollégák ! 

Szeretném tudni ,hogy csetelésnél a mondat végére hogyan tudok  :D smileyt rakni .

válaszokat elöre is köszönöm  :)

Kézzel.  ;D


Lépj be ide, itt a legegyszerűbb: http://www.sportfogadas.org/forum/chat/


Sziasztok!

Excelhez értőktől kérnék segítséget:

Összét: pl. 100 Ft.
4 játék oddsai:
1. 3,8
2. 8,7
3.8,7
4. 13,05

Ahhoz, hogy egyenlő nyeremények legyenek minden egyes szelvényen, hogy számolom ki az egyes téteket, figyelemmel az össztétemre.  ???

Köszi!


Idézetet írta: perkon Dátum augusztus 13, 2012, 11:12:42
Sziasztok!

Excelhez értőktől kérnék segítséget:

Összét: pl. 100 Ft.
4 játék oddsai:
1. 3,8
2. 8,7
3.8,7
4. 13,05

Ahhoz, hogy egyenlő nyeremények legyenek minden egyes szelvényen, hogy számolom ki az egyes téteket, figyelemmel az össztétemre.  ???

Köszi!

Kalkulátor mellékelve, kukkants bele a képletekbe!


Sziasztok!

Amint látjátok teljesen új vagyok a fórumon, és majdnem teljesen új a sportfogadásban. Szinte mindent elolvastam az oldalon leírt cikkekkel kapcsolatban, de volt egy téma amivel nem találkoztam.

Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményetek az interneten található fizetős tipp vételről? Találtam egy-két olyan oldalt, ahol akár évekre visszamenőleg is meg vannak a statisztikák az oldal által ajánlott fogadásokról. Nagyon meggyőzőnek tűnnek. Körülbelül minden 5. havonta lesz egy 0-ás, vagy vesztes hónap, de a többi bőven fedezi.
Üzleti szempontból számomra egyértelmű, hogy megérheti egy profi fogadónak, hogy pénzért árulja a tippjeit. Ti, hogy látjátok ezt?

Remélem minél többen reagáltok majd erre a posztra. Sok sikert a fogadásoknál...

Üdv,
ceruza :)

Szia!

Először is üdv a fórumon. Én úgy válaszolnék, hogy még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást. Sokszor nézegetem egy-egy tippelős oldalt, és bevallom, elgondolkoztam, hogy egyszer lehet ki kéne próbálni. Amit én nézegetni szoktam illetve kipróbálnám, az biztos valamilyen amerikai sport lenne, mert ott nem akkora a szórás, illetve valahogy jobban bejön.

Igazából szerintem ha még nagyon az elején vagy, akkor felesleges előfizetni tippekre, elvégre oké, hogy kifizeted, meg jön a tipp, de nem hiszem, hogy nem tennél mást is. Amíg nincs kellő türelme és kitartása az embernek, hogy csak ezeket a tippeket játssza meg, addig szerintem felesleges (persze lehet, hogy Neked megvan mindkettő).  :)

Próbálj ki stratégiákat, sportokat, olvasgass és nézegess utána a dolgoknak. Ha már úgy érzed, hogy tényleg eljött az ideje, akkor vesd bele Magad nagyon, mert nem mindegy, hogy kire/mire fizetsz elő.

Egyetértek BvB_09-el, és annyit fűznék hozzá, hogy nagyon vigyázz, mert rengeteg átverés van fizetős tippekkel. Az egy dolog, hogy szépek a statisztikák, de utólag bárki bármit kirakhat.

Sok sikert! :beerchug:

Köszönöm a válaszokat!

Ha nincs türelmed, vagy kitartásod, akkor tényleg pénzkidobás az ablakon (robot mód). Tisztába vagyok vele, hogy az érzelmeket teljesen ki kell ölni a játékból. 2 éve kezdtem komolyabban pókerezni és sikerült egyszer sem eljátszanom a pénzem nem megfelelő bankroll management, vagy tilt kezelési problémák miatt. Ha valamire, akkor ezekre megtanít a póker, ha komolyabban foglalkozol vele. Szépen teljesítettem, csak aztán a fejlődésem érdekébe olyan dolgokat kellett volna feláldoznom, amelyek nekem nem fértek bele. Persze most is pozitív irigységgel olvasom a legsikeresebb magyarok naplóit. :)

Az oldalak biztonságával kapcsolatban, pedig csak a korrektebb oldalakkal foglalkozom. Csak olyannal, ahonnan hallottam visszajelzést a működésükkel kapcsolatban.

Ezek között találtam olyat is, ahol visszatérítik a negatív hónapok veszteségét. Egy másiknál azon dolgoznak, hogy az előfizetést is visszafizessék a "profi" fogadóktól, ha nem zárt pozitívan. Tündérvilág?! :)

Üdv,
ceruza

Valaki leírná, hogy Titti7 mai tippje, pontosan mit jelent?

tipp: Darcis +1,5 set

Azt jelenti, hogy Darcis legalább egy szettet nyer?

#745 augusztus 23, 2012, 10:28:24, alexthebest
Idézetet írta: ceruza Dátum augusztus 23, 2012, 10:19:42
Valaki leírná, hogy Titti7 mai tippje, pontosan mit jelent?

tipp: Darcis +1,5 set

Azt jelenti, hogy Darcis legalább egy szettet nyer?

Így van.

Pontosítok, mert ez csak ebben az esetben van így, ez egy sima kis torna. Pl a GSeken 3 nyert szettig mennek a meccsek, szóval ott kettőt kell nyerni. Az a lényeg hogy egy szetten belül marad, 2-3, vagy 1-2, vagy 3-0 :D

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de hamarosan lejár a tv szerződésünk. Segítene valaki összeszedni, hogy melyik sportcsatornáknál milyen jogok vannak? Mert sajnos sehol nem lehet olyat kapni, hogy mind a 8 sportcsatornát illetve a 3 közszolgálatit tartalmazza... Ma nézegettem a Port.hu hétvégi sport kínálatát és meglepődve látom, hogy a Sport Klub mennyire fejlődik a Ligue 1 után a Seria A-t is megvették.

Így fejből ezekre jutottam:

Duna TV, M1, M2: nemzetközi magyar vonatkozású mérkőzések, NB1 NB2, válogatott magyar meccsek.

Sport1,Sport2, SportM: NB1, Magyar kupa, Magyar ligakupa, Spanyol bajnoki 1. és 2. liga, Skót 1. liga, Angol 2. liga (???), Holland 1. liga, Német kupa, Német és a Spanyol válogatott meccsei, Bajnokok Ligája keddről napi 1 meccs, NFL, NBA, NHL (???), KHL, jégkorong vb A divízió + magyarok meccsei, vízilabda bl (Vasas meccsei), kosár eurochallange (Szolnok miatt tavaly)

Digi Sport1, Digi Sport2: Premier League, Portugál bajnokság, BL kedd-szerda, EL, kézilabda BL, kosárlabda EL, vízilabda bl (Eger meccsei), Magyar kosárválogatott selejtező meccsei most, asszem szoktak röplabda válogatott meccseket is adni, tenisz wimbledon, meg sok kis tenisz torna.

Sport Klub: Ligue 1-2, Seria A, Premjer League, kosár, kézi, vízilabda magyar bajnokik, Angol válogatott hazai meccsei (???), Alba Volán hoki hazai meccsei, spanyol kosárlabda bajnokság, orosz kosárlabda bajnokság.

Eurosport, Eurosport2: Bundesliga 1-2, Kosár eurocup, sok tenisz roland garros, us open, ausztrál open, + sok kis torna, téli sportok, atlétika stb.

Ha Digit veszek nincs benne Sport Klub, ami most nagyon jön fel + rengeteg magyar vonatkozású meccs van. Ha nem digit veszek, hanem valami mást, akkor a 2 digi nincs rajta, amiben meg ott a BL + Premier League.. Ha valami kis szar szolgáltatótól veszek csomagot, akkor van digi1, de nincs digi2, viszont az meg eléggé borsos árú..
Létezik olyan szolgáltató, amelyik mind a 8 vagy sport m kivételével a 7 sportcsatornát tartalmazza?

Hogy őszinte legyek Én elég nagy focibolond vagyok ezért van helyi kábel tv és műholdas digi is.Így fogok mindent.

Idézetet írta: kaloz01 Dátum augusztus 24, 2012, 13:38:40
Hogy őszinte legyek Én elég nagy focibolond vagyok ezért van helyi kábel tv és műholdas digi is.Így fogok mindent.

Én is gondoltam erre, bár nálunk a sport csatornák az extra\családi csomagban van, tehát kellene egy digi alap + egy extra\családi kellene talán de ez így kb 8-10K\hó.. Nemtom, ennyit nem adnék ki erre, mert ugye még internet + telefont is kell fizetni. Igazából mindent lehet nézni interneten az irodák által kivéve a premier ligát. Erre van valami megoldás, vagy olyasmi, mint az eurosport player, hogy valahol lehessen online nézni szakadás mentesen, jó minőségben, és maximum kis késéssel?

A premier liga nálam digi mini ebben van digisport 1,havi 1400.