KÉRDEZZ BÁTRAN! Bármit! VÁLASZOLUNK!;)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket, Knapp neked külön ;)! Jelenleg tesztelés alatt van a dolog, szinte nulla bukási aránnyal. A szinte nulla alatt azt értem, hogy kb 100 meccset raktam meg ilyen formában, szinte az összes meccset pár nap alatt ami mostanába ment és tapasztalataim szerint dél amerikai, indiai, női meccsek nagyon kiszámithatatlanok, 100 meccsből 3 ment el kb és az dél amerikai meccs volt. Tehát inkább európai, angol, német de leginkább olasz meccsekben gondolkodom.

Beten sajnos nem tudok olyanra fogadni hogy 16-30. perc között lesz e gól, de ha van valami hasonló fogadási lehetőség aminél ugyan nagyon kicsi az odds de majdnem biztos tipp az micsoda?


Egy haverom próbálta ezt,szépen el is bukta a pénzét.

Idézetet írta: ceruza Dátum február 11, 2013, 10:49:32
Ezt szépen összeszedted Knapp.  :ok:

Annyit pontosítanék, hogy ha nem fix szorzókkal játszol, hanem a betfair-en másokkal fogadsz ilyesmikre, akkor azért több esélyed van kifogni egy vonzó szorzót, mert a fogadók is időnként elszámolják magukat illetve az odds-versenyben rá kell ígérniük másokra, hogy az ő szorzóikat vigyék el.
Ebből pedig lehetnek értékes szorzók, hisz egy 1.02 és egy 1.03 között már a nyereményben 50% különbség van!


Sziasztok

Itf Nők Leimen,R1 - Ozga-Alexandrova meccs, és nincs Advantage. Tudtok erről valamit? Eddig ilyet még nem láttam ilyen tornán-egyéniben, korábbi meccsek normál szabályok szerint mentek.

Valaki meg tudná mondani, hogy ha moneybookersre befizettem bankkártyáról és véletlen a Non Gaming opciót ixeltem be lehetséges még változtatni ugyanezen összegnél Gamingra?

Igen, küld át egy ismerősödnek és ő vissza..de a lényeg hogy ne egy ugyanarról a gépről regisztrált skrillre (tehát ne csinálj most gyorsan még egyet kamu névre), mert abból van a baj.. zárolás kérdések stb

Ha segítség kell írj nyugodtan. :)Sok sikert


A skandinávon a mai nyerőszámokat tudjátok?

4   12  13 24 29 33 34

Kézi húzás:
1  6 11 12 23 28 30


Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne: Több fogadóirodánál is regisztrálva vagyok, a problémám hogy szinte mindegyiknél korlátozzák a fogadásaim (fogadási idő, max tét, max nyeremény, stb...), ezért internetszolgáltatót szeretnék váltani... Na most a kérdésem az lenne hogy így megváltozik-e az IP címem, tudják-e majd hogy ki vagyok? Tehát az internetszolgáltatóm változni fog, ismerősöm accountjával fogok játszani(még nem regisztrált), illetve 3 gépem van itthon. A lényeg hogy a gépben van-e valami ami lebuktatna? Köszönöm!

iesnare-re keress rá a fórumon. Az IP cimed természetesen változni fog.

A most zajló dél-koreai kosárra fogadtam, de csak a számláló pörög, az eredmény változatlan. Az lehet hogy 6 perc alatt nem volt egy kosár sem? 3.negyedben kell 34 vagy 35 pont.

melyik meccs az?egyébként igen lehet h női meccs és 6 perc alatt nincs kosár