A fogadás Don Quijote-ja

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#30 december 12, 2011, 22:51:05, hillandkimi
Argentína Primera División


03. COLÓN VS. BANFIELD H 4:1  :great: :great:

Sajnos egy időben játsszák ezt a mérkőzést a Roma és a City meccsel, így az előző két elemzésemtől függetlenül kell meghatároznom a tétem. A Banfield előző összecsapását már kiértékeltem ,akkor az overra szavaztam, és múlt héten simán ki is kaptak hazai környezetben a Belgrano-tól, ezen a héten pedig idegenben a Colonhoz látogatnak. A Colón idegenben győzött, így jó eséllyel várhatják ezt a párharcot is. A statisztikát elő véve Banfield főlényt tapasztalhatunk. Az idei szezon még is más, míg a Colon esetleges győzelmével a második helyre léphet fel, addig a vendégek leszakadhatnak a bent maradást érő pozíciókról. A Formák alapján nagyon reális a hazai 1:0, vagy 2:0. Kérdés, hogy a 38 éves E. Fuertes (16/5) és a 27 éves  F. Higuaín (15/4), megtalálják e a gól lövő cipőjüket, ha igen akkor a Colon otthonában maradnak a pontok.

#31 december 13, 2011, 09:06:08, hillandkimi
Argentína Primera División

04. LANÚS VS. NEWELL'S OLD BOYS H 2:2   :noway:


Késő este, akkor dél-amerikai foci. A helyzet itt is ugyanaz, mint az előző mérkőzésnél. Ha a Lanus sikerrel veszi mai találkozóját, dobogón pihenhet. Ellenfele az utolsó előtti NEWELL'S, igazából a sok döntetlen okozza a negatív helyezésüket, zsinórban 3 at is begyűjtöttek. Sejtésem, a negyedik döntetlen nem lesz meg. Hazai oldalon M. Regueiro (17/4) emelhető ki, míg a vendégeknél nincs nagy gólvágó. Kevés gólos találkozónak néz ki, ahol a 3 pont a Lanús-nál marad.

rensenbrink nek köszönöm a kiigazítást:" 2 különálló, egykörös bajnokság van". Igazából Boca meccset néztem is, győzelemre mentek legalábbis az első félidő alapján úgy tűnt. Lanús-t remélem érdekli a dobogó és hazai környezetben győzelemmel búcsúznak az idei évtől.

Összesítettem egy kicsit:

Megnyert fogadások: 13

Vesztett fogadások: 10

Megforgatott pénz összeg: $494

#34 december 13, 2011, 09:06:36, hillandkimi
Argentína Primera División


05. ATLÉTICO RAFAELA VS. GODOY CRUZ H 0:2 :noway:

Maradok még mindig a Primera bajnokiknál. Éjjel az Atletico fogadja a Godoyt. Úgy éreztem talán itt még a hazaik motiváltabbak lesznek, mint a vendégek. A két csapat hullámzó teljesítményt nyújt, így kockázatosabb a tipp. Hazai győzelem 2,80 as szorzót ér, a vendégek győzelme 2,30-at. Talán kicsit jobb formát mutatnak a hazaiak, így őket favorizálom. Utolsó forduló, illene otthon tartani a 3 pontot.


#35 december 13, 2011, 22:45:26, hillandkimi
SERIE A


GENOA VS. INTERNAZIONALE 2,5 goal over 0:1  :noway:

A nagy esőzések miatt elhalasztott mérkőzést pótolnak Olaszországban. Idegenben újra nehéz összecsapás vár Ranieri fiaira. A hétvégén nagy nehezen sikerült legyőzniük a vendégként gyengécske Fiorentinat (2-0). Most pedig a Genoa otthonában kellene helyt állniuk. A Genoa hazai környezetben bárkit képes elkapni, ezt a tabellán elfoglalt helyezésük tisztán tükrözi. A döntetlen egyik csapatnak sem kedvezne. Ha hazai siker születik , 5 ponttal elhúznának az Intertől, ha viszont a vendégek győznének beelőznék a hazaiakat. Mind a két csapat képes sok gólos meccsekre, például az előző kettő egymás elleni párharc 7, illetve 8 gólt hozott. Idén ráadásul az Inter nem az acélos védelméről híres, kapott gólok tekintetében a legrosszabb hatban vannak. Jó kis derbinek ígérkezik, és Legendsen 2,5 overra 2 es feletti szorzót adnak. Remélem ugyanazt hozzák, mint az előző kettő összecsapásuknál. Tippem a 2,5 gól over.



BUNDESLIGA



KÖLN VS. MAINZ 05 2,5 goal over 1:1
  :noway:


Németországban is rendeznek elhalasztott mérkőzést, Kölnbe látogat a Mainz. A két csapat múltjában vájkálva, egy érdekes statisztikára bukkantam. A Mainz az elmúlt 8 évben mindig kikapott a Kölntől. Ha tavalyi formáját idézné a vendég csapat, akkor azt írnám, hogy este megszakadna ez a negatív széria, de idén vissza süppedtek egy kiesés ellen küzdő csapattá. A Köln sikerre 2,46-os ods van, amit érdemes megfontolni, de engem a Köln hazai rúgott gól átlaga arra ösztönzött, hogy overra tegyem a pénzem. A Köln hétvégén egy 4-sel küldte haza a Freiburg csapatát. Statisztikák 14 forduló alatt: Köln:26 rúgott, 31 kapott, Mainz:21 rúgott 27 kapott. Nagyon benne van a sok gól ebben a mérkőzésben, így a tippem is az over.

Elég gyenge napot zártam -$30 al.


NHL meg egy kis amerikai foci forgatási szándékból.

#37 december 14, 2011, 20:50:17, hillandkimi
UEFA EUROPA LEAGUE



ZÜRICH VS. VASLUI 2,5 goal over Tét: $50 2:0  :noway:

Az Európa Ligában szerdán játsszák az utolsó csoport mérkőzéseket. U. Fischer csapatának már tök mindegy az utolsó meccs, de viszont a vendégeknek nem. A hazaiak felszabadultan, tét nélkül játszhatnak közönségük előtt. Ráadásul nem a legerősebb tizeneggyel állnak fel, és akik szerepet kapnak 120%-on pörögnek majd, hogy több játék lehetőséghez jussanak. Minimum 1 gólra képes a Zürich a románok ellen, így a Vaslui-nak 2 vagy 3 gólt kellene rúgnia a győzelemhez. V. Hizo mester a legerősebb kezdő csapatát küldi harcba, nem hibázhatnak, mert egy döntetlennel ki is eshetnek. A Vaslui hazai környezetben már megérezhette a Zürich éles karmait, akkor 2:2 -re végeztek. Reménykedem, hogy most sem maradnak adósok a gólokkal. Overra húztam a mérkőzést.

Kezdő csapatok:


Zürich: A. Guatelli, M. Béda, R. Koch, Jorge Teixeira,  Ricardo Rodriguez, D. Djuric,  X. Margairaz, S. Aegerter, C. Zouaghi, A. Chermiti,  A. Mehmedi

Vaslui: V. Černiauskas, Z. Milanov, Gladstone, P. Farkas, I. Balaur, L. Sânmărtean, P. Jovanović, M. Pavlovic, N. Milisavljevic, Adaílton, Y. Bello



Kezdő csapatok a Lazio meccsre. Talán ezzel tudok segíteni, hogy melyik csapatra érdemes fogadni.

LAZIO (4-2-3-1): Bizzarri; Cavanda, Diakitè, Biava, Lulic; Cana, Ledesma; Cisse, Hernanes, Sculli; Rocchi. Cserék: (Carrizo, Crescenzi, Radu, Gonzalez, Zampa, Klose, Kozak) Vezetőedző: Reja

SPORTING (4-1-2-3): Marcelo; Pereirinha, Carrico, Onyewu, Evaldo; Andrè Santos; Martins, Schaars; Carrillo, Bojinov, Insua. Cserék: (Tiago, Carlos, Mario, Betinho, Esgaio, Rui Patricio, Rubio) Vezetőedző: Paciencia

Teljes bankomat felraktam a következő 2 meccsre:

Nagy rizikót vállaltam, hogy az egész bankomat felraktam, de mivel élőben nem tudok visszafogadni, előre kell gondolkodnom. A Zürich meccsről: Néztem az első félidőt, simán lehetett volna már akkor 3 gól, de mivel láttam, hogy 5cm- ről sem képesek eltalálni a kapukat, fel kellett vállalnom az all in-t. A második félidőben, bejött az egyik megérzésem, hogy a Zürich 1 gólra mindenképp jó, de a románok fejben nem is tudom hol járhattak... . Így csak hazai gól született, szőrős talpúak pedig kiestek.
A Mostani tippekből:

Sturm meccsen már megvan a 3 gólom. A Fulham pedig 2:1 re vezet, remélem nem kúrják el.

Bár más területen mozgok, ezért nem is teszem a tippjeid, de szavaznék azon módon, hogy hasznosnak találom a tippjeid, jó olvasni őket.

#42 december 14, 2011, 22:59:40, hillandkimi
Köszönöm. :)

Csak elkúrta a 93. percben a Fulham, így még mindig vissza kell nyernem az $50+$10

Eddig$718 megforgatva, Bank :$100


#43 december 14, 2011, 23:28:00, hillandkimi
Tőlem, független NHL tipp:

Boston - Ottawa, egy külföldi fórumon ahol vagyok a Boston sikerét szinte biztosra veszik, így megrakom őket.

"Over the past three seasons, Boston is 6-0 in games played in Ottawa and goalie Craig Anderson is 1-5 with a 4.08 GAA against the Bruins.  Factor in Milan Michalek being less than 100 percent or not suited up at all and you'll be lucky to get the visitors at less than -200 by game time.  Lay the lumber and play Boston."