Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában


Skrill ellenőrzés hány napot vesz igénybe? Pénteken (02.10.) töltöttem fel a szükséges fotókat.

Nekem minden gond nélkül működött ma a kártyás befizetés. Banki átutalás és rapid transfer valóban nincs, de szerintem csak idő kérdése hogy visszategyék (ha nem is a rafis bankszámlát)

Ezt abból gondolom hogy a Pokerstarson továbbra is van rapid, ugyanúgy mint a skrillnél volt, tehát nem a bankok blokkolják, hanem valami egyéb(technikai) hiba van. Hisz érdekes lenne hogy a bankokat nem zavarja egy tisztán gambling oldalra befizetni(ahol van sportfogadás is) de letiltják a skrillt amit a gamblingen kivűl másra is lehet használni..

Ma jött email-ban. Hivatalossá tették, amit eddig is sejtettünk.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Atmenetileg. Ez azert fontos lehet.

Lekértem 30kt kártyára, és amellett hogy azonnal megjött, 30.500at írt jóvá a bank( Forintban kértem le de Euroban jött) Nyilván az otp váltottavissza, de azért ez így nem rossz :D majdnem 2%nyereség :D

A skrillen nincs vip tagsagom, de tobb penznem tartozik a szamlahoz. Azonban fizetesnel mindig az elso tarcat (az eurost) terheli be, hiaba van forint reszleg is. Erre van valamilyen megoldas⚽️? Mert igy ugyanott vagyok, mintha csak euros lenne.

#3966 március 21, 2023, 22:29:30, MessiÁs
Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 21, 2023, 00:08:43A skrillen nincs vip tagsagom, de tobb penznem tartozik a szamlahoz. Azonban fizetesnel mindig az elso tarcat (az eurost) terheli be, hiaba van forint reszleg is. Erre van valamilyen megoldas⚽️? Mert igy ugyanott vagyok, mintha csak euros lenne.

Van. a fizetésnél ki kell(lehet) választani melyik tárcából fizetnéd.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 12, 2023, 11:32:50Lekértem 30kt kártyára, és amellett hogy azonnal megjött, 30.500at írt jóvá a bank( Forintban kértem le de Euroban jött) Nyilván az otp váltotta vissza, de azért ez így nem rossz :D majdnem 2%nyereség :D

Ma lekértem 22betről 25kt skrillre. Ebből max 24600at tudtam kártyára lekérni mert ugye van költsége, ezt átváltotta euróba, lett valami 60euró, de az OTP 25050ftot írt jóvá. Tehát többet mint kellett volna és így kvázi nem került semmibe a lekérés.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 21, 2023, 22:26:53Van. a fizetésnél ki kell(lehet) választani melyik tárcából fizetnéd.

@MessiÁs nagyon koszonom!

Sziasztok, ilyenkor mi a teendő ugyanis ez jelenik meg, elméletileg az utalás a részetekről megtörtént ide, viszont a Skrill megszüntette a fiókomat. Nem nagy összegek de már 2022 augusztus óta ez van.

Nyiss egy ujat es irj nekik at fogjak vezetni. Vagy eleve nem is teljesult az atkuldes.

A minap történt, hogy kaptam egy emailt a skrill-től arról, hogy megváltozott a jelszavam, úgy, hogy én semmiféle jelszó változtatást nem kezdeményeztem! :o Ezután jött egy második email egy bejelentkezéshez szükséges authentikációs kóddal. ??? Megpróbáltam bejelentkezni az ismert jelszavammal, de nem sikerült, szóval valóban megváltozott a jelszavam. Ezután beállítottam egy új jelszót és visszaállítottam a fiókom. Írtam a dologgal kapcsolatban a skrill-nek, ők pedig azt válaszolták, hogy nem tudnak több információt adni az incidensről, mert a hatókörükön kívül áll a dolog. Az ügyfélszolgálatos kolléga szerint ők nem is regisztráltak jelszó változtatási kérést abban az időben... WTF? (Egyébként pont 1 nappal előtte a ggbet-ről vettem ki pénzt, miután eléggé lekorlátozták az ottani fiókomat)
Tény ami tény: megváltozott a jelszavam a skrill-en és megpróbált valaki bejelentkezni a fiókomba, úgy, hogy az emailemhez/telefonomhoz nem fért hozzá senki. A jelszavam nincs benne egy publikus adatbázisban sem és csak otthoni hálózatról jelentkeztem be mindig. Értetlenül állok a helyzet előtt mint felhasználó (és mint IT-s), hogy itt mi történt és miért nem adnak információt. Fontolom, hogy bezárom a fiókomat ezek után, de az biztos, hogy pénzt ott nem fogok tárolni többé. Ti mit lépnétek ilyen helyzetben?

Szép Napot!

Esetleg tudja itt valaki, hogyan lehet PayPalról pénzt átküldeni Skrillre PC-n keresztül?
Néztem 1-2 rövid videót róla, de sajnos a lényeg a nem jött át.  :(
Valójában az a lenne a cél, hogy a PayPalon lévő összeget fel tudjam tölteni egy fogadóirodához, viszont sajnálkozva láttam, hogy erre már csak a Pronál van lehetőség, oda pedig nem szeretném..

Minden lehetőséget, infót szívesen fogadok és köszönöm!  :)

Kozvetlenul sehogy.

Az egyetlen racionális út a pp-pro-bankszamla-skrill utvonal.

Persze használhatsz valami ketes oldalt akik azt igerik megoldják de nalunk ez nem lehetseges. Max bizalmi alapon, te ppon kukdod ok meg neked skrillen.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum április 27, 2023, 19:23:08Kozvetlenul sehogy.

Az egyetlen racionális út a pp-pro-bankszamla-skrill utvonal.

Persze használhatsz valami ketes oldalt akik azt igerik megoldják de nalunk ez nem lehetseges. Max bizalmi alapon, te ppon kukdod ok meg neked skrillen.

Nagyon köszönöm a gyors választ.

Akkor ezek szerint nem véletlenül nem értettem meg ezeket a videókat.
Sajna a racionális kombi nálam nem opció.  :(
Utóbbi eshetőségen sokat gondolkodtam, de sajnos mindegyik ismerősöm a Skrillt preferálja és nem használ PayPalt.

Így nem tudom mi legyen..