csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



#22306 november 05, 2018, 01:50:39, csabax
Port Vale - Notts County 1X  :great:

#22307 november 05, 2018, 11:00:37, csabax
PSV Eindhoven - Vitesse 1  :great:

#22308 november 05, 2018, 13:53:35, csabax
Ajax - Willem II, Ajax 1.5 gól felett  :great:

#22309 november 06, 2018, 12:45:40, csabax
BW Linz - Vorwarts Steyr, 1.5 gól felett  :great:

#22310 november 06, 2018, 13:57:50, csabax
Jong Utrecht - Roda, 1.5 gól felett  :great:

Nemrég még evezett, most a világ legjobb csapatában indult a magyar bringás
"A klasszikus sprintereken kívül, mint Gaviria, Hodeg vagy Jakobsen, mindenkit lesprinteltem.
... A Piemontén olyan koffeinbombát kaptunk, ami fogorvosi érzéstelenítőre hasonlított, a nyelvem zsibbadt tőle."

https://index.hu/sport/bringa/2018/11/02/peak_barnabas_kerekparos_interju_world_tour_quick_step_ideiglenes_statusz/

#22311 november 06, 2018, 15:44:46, csabax
Helmond - Almere, 1.5 gól felett  :great:

#22312 november 06, 2018, 16:38:07, csabax
Napoli - Empoli 1  :great:

#22313 november 06, 2018, 17:39:27, csabax
PSG - Lille 1  :great:

#22314 november 06, 2018, 19:46:15, csabax
Inter - Genoa 1  :great:

Luciano Spalletti edző Interjében ott lesz a kapuban a magabiztos szlovén, Samir Handanovic, előtte pedig a védelemben az Asamoah-de Vrij-Skriniar-Vrsaljko négyesfogat. Ezzel a hátsó sor viszonylag rendben lévőnek tűnik, bár az azért elképzelhető, hogy a soron következő Bajnokok Ligája mérkőzés miatt a mester pihentesse a hollandot, s helyette a veterán brazil Mirandát küldje pályára. Ha ez megtörténik, akkor ez esetben sem beszélhetünk majd a minőség romlásáról, hiszen Miranda esetében egy tapasztalt védőjátékosról van szó. Akik követték régebben az Atletico Madrid mérkőzéseit, azok tudják, hogy milyen teljesítményre képes a néhány évvel ezelőtt Spanyolországban játszó focista. De ha még több változtatás mellett dönt Spalletti, akkor még az olasz válogatott játékos Andrea Ranocchia szerepeltetése sem kizárt.

Elvileg Marcelo Brozovic és Matias Vecino személyében két olyan védekező középpályásuk lesz a hazaiaknak, akik képesek "hozni" az elvárt szintet, míg a támadó középpályások sorában ott lesz Perisic, Martinez és Politano. A horvát játékosnál viszonylag jól ismert a gólérzékenysége és a támadó tulajdonságai is jobbára ismertek. A Martinez-Politano duónál szerintem elegendő mindössze arra emlékeztetni, hogy ők mindketten annyira támadó szellemű labdarúgók, hogy akár csatárként is szerepeltethetők.

Arra talán most nem lesz szükség, hogy ennyire elöl nyomuljon valamelyikük, hiszen várhatóan Mauro Icardi lesz a középcsatár. Az argentin focista kifejezetten jó formában van, már 6 gólnál tart és ezzel jelenleg 3. helyezett a góllövőlistán, az előző fordulóban pedig szerzett gólt. Valószínűnek tartom, hogy a Genoa ellen is folytatni fogja a gólgyártást.

A vendégeknél leginkább az várható, hogy betömörülnek majd a saját kapujuk elé, nagy hangsúlyt fognak fektetni a védekezésre és megpróbálják minél kevesebb kapott góllal "megúszni" az Inter elleni találkozót. Jól teljesítőként talán a csatár Krzysztof Piatek említhető meg közülük. Esetleg még talán az lehet érdekes, hogy a Genoa kapujában az a 21 éves román Ionut Radu fog állni, akit éppen az Inter kölcsönzött a Genoa csapatának. Ugyan tehetségesnek mondják a vendégek fiatal hálóőrét, s így az sem lehet véletlen, hogy idejekorán leszerződtette őt az Inter, majd pedig a fejlődés érdekében mindig kölcsönadja valamelyik csapatnak (tavaly Avellino, idén Genoa), de azt azért erősen kétlem, hogy most majd pontosan az Inter fiatal kölcsönjátékosa fogja megállítani az Inter-hengerlést.

#22315 november 03, 2018, 20:29:56, csabax
PSV Eindhoven - Vitesse, PSV Eindhoven - 1,5 gól hendikep  :noway:

Előfordulhat, hogy ez a tipp nem éppen olyan végkimenetelű lesz, ahogyan én tervezem, vagyis 1,5 gól hendikeppel fog nyerni a PSV Eindhoven, de hát ez van, egye fene, bepróbálom. Elvileg az az egyetlen kockázat van a dologban, hogy újabban nem szokott túl sok gól kapni a Vitesse.

Ám azért az mindenképpen előnyt jelent számomra, hogy a holland élvonalban első helyezett eindhoveni alakulat nem csak makulátlan mérleggel rendelkezik, vagyis az eddigi 10 mérkőzésen 10 győzelmet aratott, plusz még kimagasló formában is teljesít hazai pályán (öt meccsen 23-1-es a mérleg). Ráadásul a holland élvonal góllövőlistájának Top 5 helyezettje között Luuk de Jong, Hirving Lozano és Gaston Pereiro személyében három hazai játékos található. Ők pedig nem csak jó formában vannak és halomra szerzik a gólokat, hanem mindannyian játszani is fognak a Vitesse ellen. Ugyan Steven Bergwijn szerepeltetése némileg kérdéses, de hát az a helyzet van, hogy nélküle is van három "gólgépe" a hazai együttesnek.

A Vitesse házi gólkirálya, az 5 gólos szlovén Tim Matavz sérülés miatt lesz kénytelen kihagyni a találkozót, de többek között az angol Manchester United csapatát is megjárt Alexander Büttner sem fog játszani. Szintén sérülés miatt.

A vendégek esetében az lehet előnyös, hogy elsősorban összeszokott és jól védekező csapatról van szó. Ám mindezek ellenére úgy vélem, hogy most az lehet a vesztük, hogy ezúttal nem fognak szerepelni nagyon összeszokott csapattal, hiszen az előbb felsorolt két játékos mellett még további három focista is sérült. Pluszban még az is van, hogy az aranyéremért folyó csatározásban a PSV Eindhoven legfőbb ellenfele, a mindössze 5 pont hátrányban levő Ajax, várhatóan nagyon könnyedén fog győzni, s hogy ne csökkenjen a pontkülönbség, a PSV Eindhoven is kénytelen lesz "hajtani".

#22316 november 03, 2018, 20:27:35, csabax
Valencia - Girona 1  :noway:

Márpedig egyszer csak-csak meg kell törnie annak a bizonyos jégnek, s a tíz bajnoki forduló után hazai pályán még továbbra is veretlen Valenciának illene "begyűjtenie" az első győzelmet a Mestalla stadionban.

Főleg úgy, hogy a vendégektől nagyon sokan fognak fognak hiányozni. Persze, elsősorban sérülés miatt (Johan Mojica, Cristian Stuani, Aday Benitez, Portu, Douglas Luiz, Juanpe), de piros lapos játékos is van (Anthony Lozano), sőt, ezek mellett még olyan is, akinek kétséges a szerepeltetése (Alex Granell).

Természetesen a hazaiaknál is lesznek hiányzók, hiszen Denis Cheryshev és Daniel Parejo sérültek, míg Cristiano Piccini és Goncalo Guedes játéka bizonytalan, ám talán mégis eljött az a pillanat, amikor hazai környezetben is győzni tud majd a Valencia. Legalábbis én nagyon remélem, hogy így lesz!

Talán végre Rodrigo Moreno vagy/és Michy Batshuayi képes lesz győzelmet jelentő gólt (gólokat) szerezni hazai környezetben. Ha ők mégsem, akkor Kevin Gameiro, Carlos Soler vagy valamelyik egyéb másik csapattársuk talán igen. Nekem tökmindegy, hiszen csakis az a lényeges, hogy valamelyikük győzelmet érő gólt szerezzen a katalánok elleni mérkőzésen.

Várható, hogy a Girona majd alaposan be fog tömörülni a saját kapuja elé, s majd pedig kontrákból fog próbálkozni a gólszerzéssel. Neto kapusnak illene jól teljesíteni ezeknél a próbálkozásoknál, de főleg a várhatóan a Gaya, Garay, Paulista, Piccini felállású védelemnek kellene semlegesítenie a dolgokat.

A vendégektől várhatóan a többek között az orosz CSZKA Moszkva, az olasz AS Roma, az angol Newcastle United és a portugál Sporting csapatainak egykori csatára, az elefántcsontparti Seydou Doumbia jelenheti a kontráknál a fő veszélyforrást, de ha őt sikerül "kordában tartani", akkor várhatóan nem lesz ponterős a Girona.

#22317 november 06, 2018, 20:53:22, csabax
Bournemouth - Manchester Utd, 1.5 gól felett  :great:

#22318 november 07, 2018, 11:04:04, csabax
Rostov Don - Copenhagen 1  :great:

#22319 november 03, 2018, 17:59:42, csabax
Newcastle - Watford, 1.5 gól felett  :noway: