Sportfogadas.org

Tippek és fogadások => Kézilabda fogadások => A témát indította: SPF Infó Dátum november 30, 2022, 05:59:17

Szavazás
Kérdés: Szerinted melyik csapat nyeri a tornát?
Opció 1: Dánia szavazat: 3
Opció 2: Franciaország szavazat: 1
Opció 3: Spanyolország szavazat: 1
Opció 4: Svédország szavazat: 1
Opció 5: Izland szavazat: 0
Opció 6: Norvégia szavazat: 0
Opció 7: Magyarország szavazat: 2
Opció 8: más szavazat: 0
Cím: Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 30, 2022, 05:59:17
Férfi kézilabda Vb 2023

Rendező: Lengyelország és Svédország
Helyszínek: Krakkó, Gdansk, Stockholm, Malmö, Göteborg
Időpont: 2023. január 11-29.
Címvédő: Dánia
Hivatalos weboldal (https://handball23.com/)

Jegyek: https://handball23.com/tickets/

Csoportok:

A-csoport:

Spanyolország
Montenegró
Chile
Irán

B-csoport:

Franciaország
Lengyelország
Szaúd-Arábia
Szlovénia

C-csoport:

Svédország
Brazília
Zöld-foki Köztársaság
Uruguay

D-csoport:

Izland
Portugália
Magyarország
Dél-Korea

E-csoport:

Németország
Szerbia
Katar
Algéria

F-csoport:

Norvégia
Észak-Macedónia
Argentína
Hollandia
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum november 30, 2022, 06:01:38
Nyolc FTC-játékos a bő keretben

A Ferencváros nyolc játékosa került be a januári olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságra készülő magyar válogatott 35 fős bő keretébe.


A magyar szövetség honlapjának keddi híradása szerint a bajnoki címvédő Pick Szegedet hatan, a Magyar Kupa-győztes Telekom Veszprémet hárman képviselik a bő keretben.
    
A spanyol José María Vaquero Rodríguez szövetségi kapitány csapata január 5-én Ljutomerben, 7-én pedig Nagykanizsán játszik felkészülési mérkőzést Szlovéniával. A svéd-lengyel közös rendezésű világbajnokság csoportkörében a magyarok 12-én a Koreai Köztársasággal, 14-én Izlanddal, 16-án pedig Portugáliával találkoznak Kristianstadban. A középdöntőbe az első három helyezett kerül.

A magyar válogatott bő kerete:
    
kapusok:

Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Tatabánya), Borbély Ádám (Ferencváros), Palasics Kristóf (NEKA), Nagy Martin (VfL Gummersbach, német),
    
irányítók:
 
Lékai Máté (Ferencváros), Juhász Ádám (Benfica, portugál), Hanusz Egon (TVB Stuttgart, német), Csörgő Kristóf (Ferencváros), Győri Mátyás (Tatabánya), Melnyicsuk Viktor (Komló),
    
beállók:

Sipos Adrián (Telekom Veszprém), Bánhidi Bence (Pick Szeged), Rosta Miklós (Pick Szeged), Topic Petar (Tatabánya), Szöllősi Szabolcs (Dabas)
    
balszélsők:

Bóka Bendegúz (Balatonfüred), Krakovszki Bence (NEKA), Kovacsics Péter (Ferencváros), Molnár Robin (Pick Szeged), Sunajko Stefan (ORK Pancevo, szerb)
    
balátlövők:

Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Nagy Bence (Ferencváros), Bodó Richárd (Pick Szeged), Szita Zoltán (Pick Szeged)
    
jobbszélsők:

Bujdosó Bendegúz (Ferencváros), Pedro Rodríguez Álvarez (Tatabánya), Hornyák Péter (Balatonfüred), Terjék Roland (Montpellier HB, francia), Krakovszki Zsolt (NEKA)
    
jobbátlövők:

Leimeter Csaba (PPD Zagreb, horvát), Ancsin Gábor (Tatabánya), Ónodi-Jánoskúti Máté (Ferencváros), Ilic Zorán (Telekom Veszprém), Balogh Zsolt (Ferencváros)

forrás: MTI
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum december 09, 2022, 20:20:30
Huszonegy játékossal készül a magyar válogatott

Huszonegy játékossal kezdi a felkészülést a januári olimpiai kvalifikációs világbajnokságra José María Vaquero Rodríguez, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya


"Ez lesz a legfontosabb verseny ebben az olimpiai ciklusban. Természetesen az a célunk, hogy a legjobb formában legyünk a világbajnokságra. A játékosok még edzenek és meccseket játszanak klubjaikban, de azt követően előbb mi a kondicionális munkára helyezzük a hangsúlyt, december végén kezdjük a felkészülést" - idézte a magyar szövetség közleménye a spanyol szakembert.
    
A magyar válogatott január 5-én Ljutomerben, 7-én pedig Nagykanizsán játszik felkészülési mérkőzést Szlovéniával. A svéd-lengyel közös rendezésű világbajnokság csoportkörében a magyarok 12-én a Koreai Köztársasággal, 14-én Izlanddal, 16-án pedig Portugáliával találkoznak Kristianstadban. A középdöntőbe az első három helyezett kerül. A világbajnokságra 18 játékos nevezhető, mérkőzésenként 16 léphet pályára.
    
A magyar férfiválogatott kerete:
    
kapusok:

Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (MOL Tatabánya), Palasics Kristóf (HSA NEKA)
    
jobbszélsők:
  
Pedro Rodríguez Álvarez (MOL Tatabánya), Bujdosó Bendegúz (Ferencváros)
    
jobbátlövők:
 
Ilic Zoran (Telekom Veszprém), Leimeter Csaba (PPD Zagreb), Ancsin Gábor (MOL Tatabánya)
    
irányítók:
 
Juhász Ádám (SL Benfica), Lékai Máté (Ferencváros), Hanusz Egon (TvB Stuttgart)
    
beállók:
  
Bánhidi Bence (Pick Szeged), Rosta Miklós (Pick Szeged), Sipos Adrián (Telekom Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Dabas KC)
    
balátlövők:
  
Bodó Richárd (Pick Szeged), Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Szita Zoltán (Pick Szeged)
    
balszélsők:
   
Bóka Bendegúz (Balatonfüredi KSE), Kovacsics Péter (Ferencváros)
 
Tartalék: Győri Mátyás (MOL Tatabánya)

forrás: MTI
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum január 05, 2023, 08:55:43
A legjobb hét közé kerülés a magyarok célja

A legjobb hét közé kerülést tűzte ki célként a magyar férfi kézilabda-válogatott számára a jövő szerdán kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságra a magyar szövetség (MKSZ).


"Ennek a vb-nek különös jelentősége van, mivel olimpiai selejtezőtornára kvalifikál. Szeretnénk a szövetség és a magunk által is kitűzött elvárást teljesíteni, hogy olimpiai selejtezős helyezést érjünk el" - mondta kedden az MTI-nek Nagy László, az MKSZ alelnöke.
    
Hozzátette, a nyolcadik helyezés, sőt a 2024-es, párizsi ötkarikás játékokra házigazdaként készülő francia válogatott jó szereplése esetén talán még a kilencedik hely is elegendő lehet, ennek ellenére a magyarok az első hétbe szeretnének kerülni.
    
A magyar együttes jövő csütörtökön a Koreai Köztársasággal, szombaton Izlanddal, január 16-án pedig Portugáliával játszik a csoportkörben, amelynek a svédországi Kristianstad ad otthont. A középdöntőbe az első három helyezett kerül.
    
"Tudjuk, hogy elképesztően erős a mezőny, és hétnél több csapat esélyes a hét közé jutásra. Bízom benne, hogy a játékosokat nem teher fogja nyomni, hanem jól fognak teljesíteni egy felszabadult, egészséges versenylégkörben, mert nagyon feszesnek kell lenni, hogy el tudjuk érni a célt" - nyilatkozta Nagy.
    
A csapat a 2020-as Európa-bajnokságon kilencedik, a legutóbbi világbajnokságon ötödik lett, a tavalyi, hazai rendezésű kontinenstornán viszont csupán a 15. helyen végzett.
    
"Valóban nem úgy teljesítettünk, ahogy szerettünk volna és ahogy terveztük, de itt a lehetőség előttünk, hogy javítsunk, és megmutassuk, mire vagyunk hivatottak" - vélekedett a korábbi világklasszis jobbátlövő.
    
Nagy elmondta, a játékosok kaptak "házi feladatot" karácsony előttre és utánra is, a közös felkészülés első része december 27-től 30-ig tartott, a második szakasza pedig hétfőn indult Telkiben.
    
"Eddig jó benyomást keltett bennünk, amit tapasztaltunk. A terveknek megfelelően halad a csapat felkészülése. A Szlovénia elleni edzőmeccsek lesznek az első állapotfelmérők, amelyek megmutatják, valójában hol is tartunk. Messzemenő következtetéseket azokból sem kell majd levonni, de a szakmai stábnak képet fog adni a világbajnokság előtt" - magyarázta.
    
A magyarok csütörtökön 18.30-tól Ljutomerben, szombaton 16 órától pedig Nagykanizsán találkoznak a szlovénokkal.
    
Első vb-ellenfelük, a Koreai Köztársaság kapcsán Nagy László elárulta, öt mérkőzésük videofelvételét már megszerezték, ezek alapján tisztességesen fel tud készülni a csapat.
    
"Korea sötét ló számunkra, jó lett volna, egy hasonló kézilabdát képviselő együttessel játszani a közelmúltban. Erre nem volt lehetőség, bár talán Izraelt ide lehet sorolni a termetük miatt. Maximális erőbedobással kell majd pályára lépnünk az első meccsen, igyekszünk nem negatív meglepetést okozni" - szögezte le.
    
A kapus Mikler Roland október közepétől térdfájdalmak miatt hat hétig nem állhatott klubcsapata, a bajnoki címvédő Szeged rendelkezésére, de keddi elmondása szerint napról napra jobban van, hiszen folytatta azt a munkát, amit elkezdett a sérülése miatt. A visszatérése óta lejátszott mérkőzéseken nyújtott teljesítményével semennyire nem elégedett, mondván: "az nem úgy van, hogy az ember hat hét után visszaáll a kapuba, és jó formában véd, hiszen akkoriban még nem volt százszázalékos a térdem".
    
Hozzáfűzte, most már nem kell annyira odafigyelnie a térdére, ki tudja zárni, hogy sérült volt.
    
Azt egyelőre nem beszélték meg, mennyi időt jut neki a szlovénok ellen, és mennyit kap majd Székely Márton, de biztos benne, hogy egyenlően fogják elosztani, mert mindkettejüknek szüksége van a játékidőre, és a edzők is meg akarják nézni, milyen állapotban vannak.
    
"A szlovén csapat nagyon jó, tehát ellenük biztosan meg fogjuk látni, hol tartunk. Szépen lassan formába kell lendülnie a csapatunknak, hiszen a jövő héten már kezdődik a vb" - vélekedett.
    
A torna kapcsán leszögezte, nagyon reméli, hogy másik arcát fogja mutatni a csapat, mint tavaly januárban, bár akkor is csak kis dolgokon múlt, hogy nem lettek sikeresebbek.
    
"Nem sokan vannak itt, akik megjárták az olimpiát 2012-ben, de ha bárki megkérdezi, milyen érzés volt, akkor nagyon boldogan tudunk róla mesélni. Ennek komoly motivációnak kell lennie mindenki számára, azoknak is, akik még nem jártak olimpián. Ahhoz, hogy a legjobb hét között legyünk, rettentően jó teljesítményt kell nyújtanunk" - vélekedett a kapus.
    
Jelenleg egyedül Hanusz Egon nem készülhet a csapattal, aki lázas betegséggel küzd. Lehetséges, hogy a Stuttgart irányítója nem játszhat csütörtökön, de szombaton vélhetően már pályára léphet a szlovénok ellen.

forrás: MTI
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum január 05, 2023, 09:00:01
Juhász Ádám szemsérülést szenvedett, kihagyja a tornát

Szemsérülést szenvedett Juhász Ádám, a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosa, így kihagyni kényszerül a jövő szerdán kezdődő, olimpiai kvalifikációs világbajnokságot.


A magyar szövetség szerdai hírlevelében Erdélyi Gábor csapatorvos kifejtette: az irányító a nemzeti csapat edzésén, az egyéni bemelegítés során, egy szerencsétlen mozdulatot követően szenvedett szemsérülést. Hozzátette: a játékos az esetet követően a lehető leghamarabb kórházba került, ahol a szakorvosi vizsgálatok megállapították, hogy "a jobb szemén felületes, a bal szemén súlyosabb, bevérzéses sérülést szenvedett külső behatás miatt".
    
"Az előttünk álló napokban állandó kórházi megfigyelés alatt áll majd, a sérülés további lefolyásáról a következő időszak, illetve a folyamatos vizsgálatok alapján lehet majd biztosabbat mondani. Sajnos a játékos a világbajnokságon nem vehet részt"
- közölte a szakember.  
    
Juhász kiesésével a magyar válogatott Chema Rodriguez szövetségi kapitány irányítása mellett 19 fővel folytatja a vb-felkészülést.
    
Az együttes a torna előtt kétszer is megmérkőzik Szlovéniával, csütörtökön idegenben, majd szombaton Nagykanizsán, kedden pedig utazik Svédországba. A magyar együttes jövő csütörtökön a Koreai Köztársasággal, szombaton Izlanddal, január 16-án pedig Portugáliával játszik a D csoportban, amelynek a svédországi Kristianstad ad otthont. A középdöntőbe az első három helyezett kerül. A tornára 18, közülük egy találkozóra 16 játékos nevezhető.

A magyar válogatott 19 fős kerete:
    
kapusok:
  
Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Tatabánya), Palasics Kristóf (NEKA)
    
jobbszélsők:
 
Bujdosó Bendegúz (Ferencváros), Pedro Rodríguez Álvarez (Tatabánya)
    
jobbátlövők:
    
Leimeter Csaba (PPD Zagreb, horvát), Ancsin Gábor (Tatabánya), Ilic Zorán (Telekom Veszprém)
    
irányítók:
    
Lékai Máté (Ferencváros), Hanusz Egon (TVB Stuttgart, német)
    
beállók:
    
Sipos Adrián (Telekom Veszprém), Bánhidi Bence (Pick Szeged), Rosta Miklós (Pick Szeged), Szöllősi Szabolcs (Dabas)
    
balátlövők:
    
Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Bodó Richárd (Pick Szeged), Szita Zoltán (Pick Szeged)
    
balszélsők:
    
Bóka Bendegúz (Balatonfüred), Kovacsics Péter (Ferencváros)

forrás: MTI
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 09, 2023, 19:29:29
Nagy a csend, ki mit vár a fiúktól?

Én már annyit csalódtam, hogy inkább hanyom meglepni magam. Benne van 3 győzelem is a csoportban egy kis szerencsével, de egyenlőre nem merek nagyot álmodni.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: SPF Infó Dátum január 09, 2023, 20:19:34
Rodríguez: nehéz lesz elérni a célunkat

José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy fogalmazott, a magyar férfi kézilabda-válogatottnak nehéz lesz elérnie a célját, a legjobb hét közé kerülést a szerdán kezdődő olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.


"Nagyon várjuk a világbajnokságot, tudjuk, hogy fontos, de azt is, hogy nehéz lesz. A csapat motivált, nagyon jól dolgoztak eddig a fiúk. Mindenki szurkoljon, hajrá magyarok!" - mondta magyarul a spanyol edző a Telkiben tartott hétfői sajtótájékoztatón.
    
A magyarok csütörtökön 18 órától a Koreai Köztársaság csapata ellen kezdik meg szereplésüket Kristianstadban, majd szombaton 20.30-tól Izlanddal, jövő hétfőn 20.30-tól pedig Portugáliával találkoznak. A középdöntőbe az első három helyezett jut, és magukkal viszik a másik két továbbjutó elleni eredményüket. A magyar együttes a göteborgi középdöntőben a Svédország, Brazília, Uruguay, Zöld-foki Köztársaság négyes első három helyezettjével játszhat. A középdöntő-csoportok első és második helyezettjei jutnak a negyeddöntőbe.
    
A magyar szövetség elvárása azért a legjobb hét közé kerülés a válogatottal szemben, mert az garantálná a részvételt a jövő évi párizsi olimpia egyik selejtezőtornáján. Erre minden bizonnyal a nyolcadik helyezettnek is lehetősége lesz, ha az olimpiai címvédő, jövőre pedig házigazda franciák a hét közé jutnak.
    
Chema Rodríguez - immár angolul - hozzátette, nagyon jó felkészülés áll a csapat mögött, a koronavírus-járvány miatti rendkívül nehéz időszak után újra normális körülmények között dolgozhattak. Mint mondta, két szoros edzőmeccset játszottak Szlovéniával, a célnak megfelelt mindkettő, mert jól tudtak gyakorolni.
    
A válogatott múlt csütörtökön 28-27-re nyert Ljutomerben, majd szombaton 32-29-re kikapott a szlovénoktól Nagykanizsán.
    
A szövetségi kapitány úgy fogalmazott, fizikálisan jó állapotban vannak a játékosok, jól összpontosítottak a munkára és készen állnak a tornára.
    
Meglátása szerint rendkívül szoros és nehéz lesz a csoportjuk, mert Portugália és Izland a legtöbbet fejlődő csapatok között van az elmúlt éveket tekintve, olyannyira, hogy az északi szigetország együttese éremesélyes lehet a vb-n.
    
Rodríguez úgy véli, a Koreai Köztársaság ellen nagyon nehéz felkészülni, hiszen a magyar válogatott legutóbb több mint tíz éve játszott az ázsiai csapattal, ráadásul az első meccs minden tornán nagyon nehéz, de "készen állunk, hogy megküzdjünk velük".
    
"Nagyon nehéz lesz elérni a célunkat, ezzel tisztában vagyunk, de minél több pontot tudunk magunkkal vinni, annál több lehetőségünk lesz a jó helyezés elérésére a középdöntőben. Az első célunk azonban a csoportkörből való továbbjutás" - nyilatkozta a kapitány.
    
A 19 fős játékoskeretből Palasics Kristóf, a NEKA kapusa maradt ki, ő nem utazik Svédországba.
    
Nagy László, a magyar szövetség alelnöke elmondta, jól sikerült a december 27-én kezdődött edzőtábor, és a két edzőmeccs. Hozzátette, néhány játékelemet tudatosan nem mutattak meg a szlovénok ellen.
    
Mint a sajtótájékoztatón elhangzott, Juhász Ádám továbbra is kórházban van, a szemsérülése lassan javul, és további beavatkozások szükségesek a gyógyulásához. A Benfica irányítója a válogatott múlt keddi edzésen, a bemelegítés során sérült meg.

forrás: MTI
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Admin Dátum január 11, 2023, 11:07:32
Ma indul a világbajnokság, nálunk pedig a kézi-vb-s tippjáték (https://www.sportfogadas.org/tippjatek/verseny/400)! Összdíjjazás: 35.000 forint!  :beerchug:

TOP5 játékos részesül belőle.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: csak1tomi Dátum január 12, 2023, 10:39:36
Izland bucira ver, Portugália sima vereség, Dél Kórea meg döntetlen  :'(  ;D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 12, 2023, 14:16:14
Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 12, 2023, 10:39:36Izland bucira ver, Portugália sima vereség, Dél Kórea meg döntetlen  :'(  ;D

Ettől azért én egy picit pozitívabb vagyok  :D

Izland megver minket az fix, de a másik kettőt talán behúzzuk  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: RedMunchen2010 Dátum január 12, 2023, 18:49:41
Az elo merkozeseknel hol tudom kovetni a statisztikat, gollovoket, stb? Az elmult par alkalommal nem volt tul eros ebben a tornak hivatalos weboldala.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 12, 2023, 19:21:05
Ez a második félidő extra gyenge, meg Kórea is

Simán megvan az első meccs, egy lépéssel közelebb vagyunk a VB címhez  ;D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: anarsia Dátum január 12, 2023, 20:57:31
Idézetet írta: RedMunchen Dátum január 12, 2023, 18:49:41Az elo merkozeseknel hol tudom kovetni a statisztikat, gollovoket, stb? Az elmult par alkalommal nem volt tul eros ebben a tornak hivatalos weboldala.

https://www.ihf.info/competitions/men/308/28th-ihf-mens-world-championship-2023/101253
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: anarsia Dátum január 12, 2023, 21:02:43
Sziasztok!

Mai meccsünkre fogadtam Bánhidi 3,5 gól felett dob. Elejétől fogva néztem félideig le is jött.  Sőt még a tv stúdióba is mutatták.  MKSZ oldalán is így van fent viszont szerencsétlen ihf nél csak 3/3 t mutat.  Unibetnél ki is értékelték vesztesként ugye az ihf statisztikára hivatkozva ami téves ugyebár.  Mit tudok tenni ilyenkor? Nem a 4000 Ft ról van szó de ha már nyert ne veszítsen ;D köszi előre is
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Admin Dátum január 13, 2023, 07:50:07
Idézetet írta: anarsia Dátum január 12, 2023, 21:02:43Sziasztok!

Mai meccsünkre fogadtam Bánhidi 3,5 gól felett dob. Elejétől fogva néztem félideig le is jött.  Sőt még a tv stúdióba is mutatták.  MKSZ oldalán is így van fent viszont szerencsétlen ihf nél csak 3/3 t mutat.  Unibetnél ki is értékelték vesztesként ugye az ihf statisztikára hivatkozva ami téves ugyebár.  Mit tudok tenni ilyenkor? Nem a 4000 Ft ról van szó de ha már nyert ne veszítsen ;D köszi előre is

Hivatalos eredményeket vesznek figyelembe. Megtörténhet, hogy az egyik gólt nem nekik adták, de még követni kell a hivatalos beszámolókat, s ha változik az adat akkor jelezni az Unibetnek.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 13, 2023, 14:39:51
Izlandiak a lefújás előtt nagyon belehúztak a portugálok ellen pár perc alatt. Az 55. percben még ikszesnek tűnt, aztán négy gól különbség.
akik így megnyomják az utolsó perceket azok ellen nem nagyon megy.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 13, 2023, 14:52:36
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 13, 2023, 14:39:51Izlandiak a lefújás előtt nagyon belehúztak a portugálok ellen pár perc alatt. Az 55. percben még ikszesnek tűnt, aztán négy gól különbség.
akik így megnyomják az utolsó perceket azok ellen nem nagyon megy.

Mi sokkal jobbak vagyunk mint a Portugálok, nem kell aggódni  :D  :beerchug:

27-25-re nyerünk!
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 13, 2023, 15:44:08
Mai tuti kombó:

Horvát győzelem 1,95 + Norvég győzelem és min 62 gól 2,00 + Tunézia győzelem 1,40 _ 5,46
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 13, 2023, 16:14:11
Idézetet írta: gerry Dátum január 13, 2023, 15:44:08Mai tuti kombó:

Horvát győzelem 1,95 + Norvég győzelem és min 62 gól 2,00 + Tunézia győzelem 1,40 _ 5,46

Én a horvátokat nagyon nem érzem. Egyiptom szokott hátszelet kapni, az nálam nagyon necc.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 13, 2023, 16:49:51
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 13, 2023, 16:14:11Én a horvátokat nagyon nem érzem. Egyiptom szokott hátszelet kapni, az nálam nagyon necc.

Hívtam a sporit, ma nem kapott zsebpénzt  ;)  :great:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 13, 2023, 19:30:13
Nem hiszem el, Tunézia visszajött a sírból, vezet 27-23-ra és 27-27 a vége...

Ez a év ez ki....ott vicc
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 14, 2023, 07:37:27
Idézetet írta: gerry Dátum január 13, 2023, 19:30:13Nem hiszem el, Tunézia visszajött a sírból, vezet 27-23-ra és 27-27 a vége...

Ez a év ez ki....ott vicc

Még viccesebb lett volna ha Marokkó - USA is leikszel. Ott a félidő is iksz volt, de az USA győzelem már önmagában meglepetés.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 14, 2023, 19:33:34
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 14, 2023, 07:37:27Még viccesebb lett volna ha Marokkó - USA is leikszel. Ott a félidő is iksz volt, de az USA győzelem már önmagában meglepetés.

Ma bízom benne mi okozunk meglepetést  :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 14, 2023, 21:12:52
Közte 5, de kb semmi esélyünk. 0 teljesítmény a kapuban, támadásban tanácstalanok vagyunk. Ha 10 alatt lesz a különbség örülhetünk.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: csatarid Dátum január 14, 2023, 22:03:41
Komoly a meccs vége  ;D   8)
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 14, 2023, 22:12:37
Roliiiiiiiii összeszedte magát az utolsó 7-8 percre, Bodó az utolsó 5-re, és bármilyen hihetetlen, de NYERTÜNK!!!!!  :redchug:  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 15, 2023, 09:04:11
Horvát - USA meccsen mintha nagyon leírnák az amcsikat 12-es handivel 1.97 rájuk a szorzó. Láttuk őket Marokkó ellen.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: peshark Dátum január 15, 2023, 10:44:27
https://twitter.com/icelandcricket/status/1614355442884546560?t=y6JmVS4YhbbXZa0C66KyOw&s=19

 ;D  ;D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: csak1tomi Dátum január 15, 2023, 10:53:47
Idézetet írta: peshark Dátum január 15, 2023, 10:44:27https://twitter.com/icelandcricket/status/1614355442884546560?t=y6JmVS4YhbbXZa0C66KyOw&s=19

 ;D  ;D

I guess that hot goulash melted some ice in the end! Whoopsy daisy! 🤣

 :laugh:  ;D  ;D

ez ilyen álomsorsolás szintű fagyi visszanylás :great:  :cya:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 15, 2023, 11:20:25
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 15, 2023, 09:04:11Horvát - USA meccsen mintha nagyon leírnák az amcsikat 12-es handivel 1.97 rájuk a szorzó. Láttuk őket Marokkó ellen.

Láttuk, de mit szűrtél le?
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 15, 2023, 17:05:16
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 15, 2023, 11:20:25Láttuk, de mit szűrtél le?

Azt, hogy ez a meccs szorosabb lesz, mint a bukik gondolják, vagyis a horvátok nem nyernek 12 góllal.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 15, 2023, 17:27:57
Lehet, de USA azért annyira nem jó, Fofana amekkora előny támadásban, védekezésben az megy be mellette, aki akar. Gondolom nem akarja magát kivenni a játékból. Viszont amikor Marokkó őt fogta egy-egyben, USA játéka támadásban meghalt. Kérdés az, a horvátok mit akarnak, mennyit akarnak tenni közé. Ha sokat, akkor szerintem a közte 20 is simán meglehet. USA lelkes, de azért vannak határai.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 16, 2023, 06:38:39
Idézetet írta: oakland23 Dátum január 15, 2023, 17:27:57Lehet, de USA azért annyira nem jó, Fofana amekkora előny támadásban, védekezésben az megy be mellette, aki akar. Gondolom nem akarja magát kivenni a játékból. Viszont amikor Marokkó őt fogta egy-egyben, USA játéka támadásban meghalt. Kérdés az, a horvátok mit akarnak, mennyit akarnak tenni közé. Ha sokat, akkor szerintem a közte 20 is simán meglehet. USA lelkes, de azért vannak határai.

Szépen lelépték őket a horvátok tényleg. Érdekes, hogy  a 32 csapat közül öt a Jugoszláv országokból van: horvát, szlovén, szerb, macedón, és montenegrói.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 16:51:01
A nagy fordítás szerintem ad annyi lendületet a fiúknak, hogy este behúzzák a meccset. Chema ismeri a ellenfelet, szoros, de 3-4 gólos sikert sejtet a szívem.  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: curpy82 Dátum január 16, 2023, 17:39:27
Idézetet írta: gerry Dátum január 16, 2023, 16:51:01A nagy fordítás szerintem ad annyi lendületet a fiúknak, hogy este behúzzák a meccset. Chema ismeri a ellenfelet, szoros, de 3-4 gólos sikert sejtet a szívem.  :beerchug:

Nálam ugyanez, csak fordítva- 3-4 gólos vereség ;)
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 18:16:29
Idézetet írta: curpy82 Dátum január 16, 2023, 17:39:27Nálam ugyanez, csak fordítva- 3-4 gólos vereség ;)

Tisztellek, becsüllek, de most ne legyen igazad  ;D

Hajrá Magyarország!!!  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Latzka Dátum január 16, 2023, 18:46:56
Azért a winning margin szépen belőttétek ;D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 16, 2023, 19:02:45
https://daniasport.hu/a-kezilabda-vb-alatt-robbanhat-a-nagy-fogadasi-botrany/

https://daniasport.hu/sportradar-katasztrofa-lehet-a-kezilabda-szamara-a-birobotrany/

Csak azé', mert este pont Nachevskiék vezetnek nekünk, szóval lehet húzni az ikszet :D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 20:35:29
Ez a Sipos kiállítás nem kellett volna így 48 másodperc után.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 20:47:34
6-1 támadásban a nullánál is kevesebb amit eddig mutatunk...
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: curpy82 Dátum január 16, 2023, 20:59:41
Na 2 gólt azért összehoztunk 20 perc alatt. A 2.7-es oddsom így már valszínű jó, a lapok jöjjenek az olasz focin azt meg is vagyok mára.
Tudtam én, sajnos régebben én is ilyen voltam, hogy elhittem 1-1 nagy győzelem után, hogy jók vagyunk. De NEM, nagyon nem, fényévekre vagyunk mi a top szinttől.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 21:14:21
Ez Nekem köszönhető, mindegy mire fogadok egy fix mindig az ellentetje van....

Ettől függetlenül ez a félidő szégyen volt  :noway:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: szalist Dátum január 16, 2023, 21:45:18
Idézetet írta: gerry Dátum január 16, 2023, 21:14:21Ez Nekem köszönhető, mindegy mire fogadok egy fix mindig az ellentetje van....

Ettől függetlenül ez a félidő szégyen volt  :noway:
A portugàlok visszaraktak minket a realitàs talajàra....ebben semmi meglepő sincs sajnos..
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 16, 2023, 22:09:05
Minden fórumtársnak gratulálok aki végig tudta ezt nézni.  :hanyas:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Admin Dátum január 17, 2023, 09:11:07
Nem kell szomorkodni, svédeket ütjük, és kész.  :cya:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 17, 2023, 09:26:47
Idézetet írta: Admin Dátum január 17, 2023, 09:11:07Nem kell szomorkodni, svédeket ütjük, és kész.  :cya:
Ja, aztán kikapunk a Zöld-foki Szigetektől  :2funny:

A női csapatunk tud ennyire hullámzó lenni, azok szoktak olyat, hogy játszanak két totál ellentétes meccset. Én felvételről néztem, internet alapon, ráadásul olyan pocsék volt a net, hogy a jó képminőséget nem bírta, szóval láttam életem egyik legrosszabb meccsét pocsék képminőséggel. Hát nem mondom, hogy a 30 másodperces beletekerést nem alkalmaztam párszor. Picit elhittük, hogy jók vagyunk (én legalábbis), de aztán szembe jött a valóság. Csak azt sajnálom, hogy Székely meg pont most védett jól, mekkorákat fogott a semmiért...

Pedig ezek a portugálok kegyetlenül üthetőek voltak, nem egy extra csapat. Hát kár érte. Egy tippem jött volna, a Pedro under, de azt meg nem húztam be :D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 17, 2023, 11:56:44
Csak a nagyok ellen megy. Direkt így volt a tervben.  ;)
Milyen lenne már egy Zöld-foki szigetekkel lazsálni.
Ezek a srácok a kihívást szeretik, meg az izzadságot.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: bitang Dátum január 17, 2023, 14:27:56
A Zöld-foki szigetek a 3 meccs alatt(swe,bra,uru) 3-mal több gólt dobott mint mi..
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 17, 2023, 17:02:36
Idézetet írta: bitang Dátum január 17, 2023, 14:27:56A Zöld-foki szigetek a 3 meccs alatt(swe,bra,uru) 3-mal több gólt dobott mint mi..

Azért a Mi csoportunk egy pár fokkal nehezebb volt, így ezt összehasonlítani lehet, csak nincs értelme.  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 18, 2023, 18:43:56
Úgy tűnik már a braziloktól is tartani kell. Akik ilyen jó portugálokkal ikszelnek azok nem viccelnek.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 18, 2023, 19:30:16
Portugálok bűnszarok, csak mi meg épp gyenge napot fogtunk ki. Pech, de hát ez van. De a svédeknek is lesz rossz napjuk, hátha nekik meg ma  ;D Én optimista vagyok  :ok:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 18, 2023, 23:04:49
A Svédek ha komolyan veszik ebben a csoportban mindenkit megcsapnak. Izland és köztünk mi döntene pont egyenlőség esetén? Gól különbség, vagy egymás elleni?
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: hubika88 Dátum január 18, 2023, 23:06:38
egymás elleni
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 20, 2023, 22:13:17
Megvertük a Brazilokat, Palicka pedig kifogta Izland szemét! Él a remény!  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 21, 2023, 10:54:22
Idézetet írta: gerry Dátum január 20, 2023, 22:13:17Megvertük a Brazilokat, Palicka pedig kifogta Izland szemét! Él a remény!  :beerchug:

A remény él, és a svédek csak nem adnak le pontokat a portugáloknak.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 21, 2023, 18:32:37
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 21, 2023, 10:54:22A remény él, és a svédek csak nem adnak le pontokat a portugáloknak.

Hazai pályán nem hiszem, hogy leadják _ jelenleg 1,47 a svéd győzelem  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 18:01:56
Hoztuk a kötelezőt, eldöntöttük a meccset az első 15 percben, most a Svédeken a sor! (az oddsuk esik, ez jót jelent!  :D  ;D )

Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 22, 2023, 19:48:41
Eredmenyek.com Izlandot írja a második helyen. Ismerik a szabályokat?
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 20:03:20
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 22, 2023, 19:48:41Eredmenyek.com Izlandot írja a második helyen. Ismerik a szabályokat?

Akkor lesz meg a végső sorrend ha lement a teljes forduló. Majd akkor javítják, hogy mi lettünk a másodikak.  :great:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 21:10:10
Ez a Svéd csapat eddig nagyon gyenge... Necces lesz
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 21:41:29
Volt egy jó 3 percük nagyon kellett!! 22-18 ide  :great:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Latzka Dátum január 22, 2023, 21:41:41
A 4-0-ás roham az már nagyon kellett, na közben már 5 közte :ok:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 21:55:02
Idézetet írta: Latzka Dátum január 22, 2023, 21:41:41A 4-0-ás roham az már nagyon kellett, na közben már 5 közte :ok:

Azt hittem eldőlt erre 27-26  :redchug:  :redchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 22, 2023, 22:02:26
Ott vagyuuuuuunk!!! negyeddöntőben a fiúk!  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 23, 2023, 16:54:23
Ma Dánia - Egyiptom meccsnek az a tétje ki játszik majd velünk. Dánia fix, hogy nyerni akar, ez pedig nálam azt is jelenti, hogy nyerni is fog. Azt hiszik minket majd meg tudnak verni  :uglystupid2:

Más: USA megverte a Belgákat  :D
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 23, 2023, 18:49:52
Idézetet írta: gerry Dátum január 23, 2023, 16:54:23Ma Dánia - Egyiptom meccsnek az a tétje ki játszik majd velünk. Dánia fix, hogy nyerni akar, ez pedig nálam azt is jelenti, hogy nyerni is fog. Azt hiszik minket majd meg tudnak verni  :uglystupid2:

Más: USA megverte a Belgákat  :D

Jó volt a szorzó az amcsikra, hetes , de az argentin győzelem a katariak ellen is hármas odds felett indult. A végére megtanultak játszani, vagy elmentek tipszmixűni.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 23, 2023, 19:49:40
Idézetet írta: chabialonso Dátum január 23, 2023, 18:49:52Jó volt a szorzó az amcsikra, hetes , de az argentin győzelem a katariak ellen is hármas odds felett indult. A végére megtanultak játszani, vagy elmentek tipszmixűni.

Katar el fog tűnni hosszú távon szerintem, csak azért vannak még ott mert mikor hazai rendezésű VBt rendeztek megvettek mindenkit. 4-6 év és olyan játékerőt fognak képviselni mint most Uruguay.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Latzka Dátum január 24, 2023, 08:57:11
Dánia 1,08, azért ettől azt hittem egy picivel nagyobb lesz a szorzójuk :laugh:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 24, 2023, 09:51:14
Idézetet írta: Latzka Dátum január 24, 2023, 08:57:11Dánia 1,08, azért ettől azt hittem egy picivel nagyobb lesz a szorzójuk :laugh:

Én is, ezért elmegyünk a másik irányba: nem kapunk ki 7 góllal 2,00.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: oakland23 Dátum január 24, 2023, 10:09:06
Idézetet írta: gerry Dátum január 23, 2023, 19:49:40Katar el fog tűnni hosszú távon szerintem, csak azért vannak még ott mert mikor hazai rendezésű VBt rendeztek megvettek mindenkit. 4-6 év és olyan játékerőt fognak képviselni mint most Uruguay.

Nem hiszem, hogy eltűnne. Mindig lesz egy-két jobb szerb játékos, aki szemmel látható összegért katari lesz. Vagy akár kubai, azért onnan is normális scouttal kegyetlen minőséget lehet(ne) hozni, Carlos Perez, Ivo Diaz vagy mondjuk Kapote, és képesek megfizetni a világ legjobb edzőit. Ráadásul sokkal egyszerűbb összerakni egy minőségi kézicsapatot, mint egy focicsapatot, szóval én úgy vélem, Katar igenis tényező marad, mert van pénz.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 25, 2023, 18:40:15
Sajnos reálisak a szorzók. -9 handire 2.85 -t adtak, és már most itt egy kilences félidőben.
Félidei -5 -re pedig hármas szorzót.
Biztos, hogy látunk majd a neten nyertes szelvényeket ezekre nagy téttel.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: Latzka Dátum január 25, 2023, 19:50:28
Végül a baráti focira mentem el a kézi helyett; az eredményt látva sajnos jól jártam.

40-23; azért ez nagyon csúnya és még finoman fogalmaztam :noway:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: csak1tomi Dátum január 25, 2023, 20:13:11
Norvégok, jól lesz*patták saját magukat.  :o  :bash:
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: gerry Dátum január 26, 2023, 21:29:22
Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 25, 2023, 20:13:11Norvégok, jól lesz*patták saját magukat.  :o  :bash:

Holnap pedig minket fognak...
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: zsivany20 Dátum január 27, 2023, 15:49:57
Egy kis szabálymagyarázatra szorulok, pedig anno levizsgáztam belőle...  ;D

De ezt eskü nem értem, hogyan is alkalmazzák itt a 6oson belülre szaladunk szabályt... baromi sokszor fújnak rá kontrát... mint pl amikor kínainál nem kapja meg a beugró ember a zsugát, azt rendre megfújják, mert befutott a büntetőterületre...

Vagy pl a befutós szélső egy 20 centit is ha belép, akkor fújnak, hogy belül futott át...

Knorr meg folyamatosan úgy ad fel a trásaknak, meg úgy játssza meg a beállót, adott esetben a szélsőt is, hogy lendületből ráfut a falra, és a passzt követően lendületből még 2-3 lépésnyire is befut a 6oson belülre... ehhez képest neki ezt sosem fújják le... én anno levizsgáztam a szabályokból, de ezt nem értem... elvileg nem léphetne be így sem... pláne ilyen mértékben... Valaki tudja, hogy ezt miért nem fújják meg? Mi ebben a logika?
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: chabialonso Dátum január 29, 2023, 17:39:37
2019 -es VB meccs megismétlődött Egyiptommal, csak annak az volt a szépsége, hogy a félidő is döntetlen volt, valamint mi voltunk a favoritok.
Most Egyiptom volt a favorit, és megint döntetlen, de már mindegy is.
Aki rakta jól járt.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: MessiÁs Dátum január 29, 2023, 21:22:22
Amit nem ertek, hogy Gidsel miert egy Fuchsebe ment el, ahol siman lehet evekig nem jatszik blben. Kiel,Magdeburg,Flensburg,Lowen es Fuchse kozul csak kettő blezik.

Szerintem Gidsel a vilag legjobbja jelenkeg, legalább is tamadasban, mert vedekezesben vannak azert jobbak.
Cím: Re:Férfi kézilabda Vb 2023
Írta: csak1tomi Dátum január 29, 2023, 22:33:32
58. percben Landin be padról 7-est védeni, nyilván kivédte el is dőlt
Lauge 11/10, Pytlick, Gidsel nem volt kérdés 29:34
utolsó francia támadás a kézilabda legjobb dolga, nem erőlköldenk mert már minek, nem támadnak mert már eldőlt, passzolgatnak 59:50-nél konkrétan ledobták a labdát a földre, senkit nem érdekelt már :great: