Férfi kézilabda Vb 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szerinted melyik csapat nyeri a tornát?

Dánia
3 (37.5%)
Franciaország
1 (12.5%)
Spanyolország
1 (12.5%)
Svédország
1 (12.5%)
Izland
0 (0%)
Norvégia
0 (0%)
Magyarország
2 (25%)
más
0 (0%)

Összes szavazó: 8

Szavazás lezárva: január 12, 2023, 08:57:25

Volt egy jó 3 percük nagyon kellett!! 22-18 ide  :great:

A 4-0-ás roham az már nagyon kellett, na közben már 5 közte :ok:

Idézetet írta: Latzka Dátum január 22, 2023, 21:41:41A 4-0-ás roham az már nagyon kellett, na közben már 5 közte :ok:

Azt hittem eldőlt erre 27-26  :redchug:  :redchug:

Ott vagyuuuuuunk!!! negyeddöntőben a fiúk!  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Ma Dánia - Egyiptom meccsnek az a tétje ki játszik majd velünk. Dánia fix, hogy nyerni akar, ez pedig nálam azt is jelenti, hogy nyerni is fog. Azt hiszik minket majd meg tudnak verni  :uglystupid2:

Más: USA megverte a Belgákat  :D

Idézetet írta: gerry Dátum január 23, 2023, 16:54:23Ma Dánia - Egyiptom meccsnek az a tétje ki játszik majd velünk. Dánia fix, hogy nyerni akar, ez pedig nálam azt is jelenti, hogy nyerni is fog. Azt hiszik minket majd meg tudnak verni  :uglystupid2:

Más: USA megverte a Belgákat  :D

Jó volt a szorzó az amcsikra, hetes , de az argentin győzelem a katariak ellen is hármas odds felett indult. A végére megtanultak játszani, vagy elmentek tipszmixűni.

Idézetet írta: chabialonso Dátum január 23, 2023, 18:49:52Jó volt a szorzó az amcsikra, hetes , de az argentin győzelem a katariak ellen is hármas odds felett indult. A végére megtanultak játszani, vagy elmentek tipszmixűni.

Katar el fog tűnni hosszú távon szerintem, csak azért vannak még ott mert mikor hazai rendezésű VBt rendeztek megvettek mindenkit. 4-6 év és olyan játékerőt fognak képviselni mint most Uruguay.

Dánia 1,08, azért ettől azt hittem egy picivel nagyobb lesz a szorzójuk :laugh:

Idézetet írta: Latzka Dátum január 24, 2023, 08:57:11Dánia 1,08, azért ettől azt hittem egy picivel nagyobb lesz a szorzójuk :laugh:

Én is, ezért elmegyünk a másik irányba: nem kapunk ki 7 góllal 2,00.

Idézetet írta: gerry Dátum január 23, 2023, 19:49:40Katar el fog tűnni hosszú távon szerintem, csak azért vannak még ott mert mikor hazai rendezésű VBt rendeztek megvettek mindenkit. 4-6 év és olyan játékerőt fognak képviselni mint most Uruguay.

Nem hiszem, hogy eltűnne. Mindig lesz egy-két jobb szerb játékos, aki szemmel látható összegért katari lesz. Vagy akár kubai, azért onnan is normális scouttal kegyetlen minőséget lehet(ne) hozni, Carlos Perez, Ivo Diaz vagy mondjuk Kapote, és képesek megfizetni a világ legjobb edzőit. Ráadásul sokkal egyszerűbb összerakni egy minőségi kézicsapatot, mint egy focicsapatot, szóval én úgy vélem, Katar igenis tényező marad, mert van pénz.

Sajnos reálisak a szorzók. -9 handire 2.85 -t adtak, és már most itt egy kilences félidőben.
Félidei -5 -re pedig hármas szorzót.
Biztos, hogy látunk majd a neten nyertes szelvényeket ezekre nagy téttel.

Végül a baráti focira mentem el a kézi helyett; az eredményt látva sajnos jól jártam.

40-23; azért ez nagyon csúnya és még finoman fogalmaztam :noway:

Norvégok, jól lesz*patták saját magukat.  :o  :bash:

Idézetet írta: csak1tomi Dátum január 25, 2023, 20:13:11Norvégok, jól lesz*patták saját magukat.  :o  :bash:

Holnap pedig minket fognak...

Egy kis szabálymagyarázatra szorulok, pedig anno levizsgáztam belőle...  ;D

De ezt eskü nem értem, hogyan is alkalmazzák itt a 6oson belülre szaladunk szabályt... baromi sokszor fújnak rá kontrát... mint pl amikor kínainál nem kapja meg a beugró ember a zsugát, azt rendre megfújják, mert befutott a büntetőterületre...

Vagy pl a befutós szélső egy 20 centit is ha belép, akkor fújnak, hogy belül futott át...

Knorr meg folyamatosan úgy ad fel a trásaknak, meg úgy játssza meg a beállót, adott esetben a szélsőt is, hogy lendületből ráfut a falra, és a passzt követően lendületből még 2-3 lépésnyire is befut a 6oson belülre... ehhez képest neki ezt sosem fújják le... én anno levizsgáztam a szabályokból, de ezt nem értem... elvileg nem léphetne be így sem... pláne ilyen mértékben... Valaki tudja, hogy ezt miért nem fújják meg? Mi ebben a logika?