Sportfogadas.org

Ha már unod a sportfogadást => Póker => A témát indította: alba96 Dátum december 17, 2011, 19:07:06

Cím: Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 17, 2011, 19:07:06
Te mit hiszel?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum december 17, 2011, 19:21:48
Mondjuk ha nem egyből reklámozni jöttél volna, hitelesebb lennél...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 17, 2011, 19:40:33
Ha ennyire tudod miért jöttem, akkor remélem azt is tudod, hogy ez miért olyan nagyon jó is NEKEM?
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 17, 2011, 19:43:21
A reklámot nem is én biggyesztettem a végére, hanem a site. Gondolom ez az ára az idefirkálgatásnak. :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum december 17, 2011, 20:57:20
A szavazásban levő blogcimre gondoltam.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: oakland23 Dátum december 17, 2011, 21:00:56
jól elvagytok Vm  ;D

Amikor indult a paradise, volt olyan, hogy egy dobott lapot láttam a flopban. Az mi?  ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Fortuna SC Dátum december 17, 2011, 21:20:52
Idézetet írta: oakland23 Dátum december 17, 2011, 21:00:56
jól elvagytok Vm  ;D

Amikor indult a paradise, volt olyan, hogy egy dobott lapot láttam a flopban. Az mi?  ;D

;D  ez csúcs
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 18, 2011, 00:35:28
vmlinuz!
Az csak az én véleményem a kérdésről. Az a vitaindító. Egyszerűbb volt a címet idevágni, mint az egészet. Ráadásul elég nehéz volt ennek a témának olyan helyet találni a net-en, ahol ellehet. Hát ott talán sikerült. Arra hivazkozom. Csak ennyi. Nem hiszem, hogy annak a lapnak a látogatottsága olyan nagyon jó lenne nekem, hogy ekkora hűhót csapjak köré. A téma a lényeg, nem én! Mégis ki vagyok én?! Csak egy feledhető nick, semmi más. A téma viszont tapasztalataim szerint sokakat foglalkoztat és a lüke elméleteken kívül magam is láttam sok olyan eset leírását ami miatt engem is foglalkoztat ez a téma. Mivel tudom nem vagyok egyedül próbálok egy elő helyet lelni, ahol mások tapasztalatot cserélhetnek. Nekem a legutóbbi esetem 4x Q2 hand egymás után. ami nem túl valószínűtlen de alulról üti azért a lotto ötös nagyságrendjét, lotto ötös pedig ugye előfordul. Az bezzeg nem pont velem ! :) Csak ennyi a történet. Nem hiszem, hogy ebből fogok meggazdagodni, s remélem te se ezt gondolod!
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum december 18, 2011, 00:37:36
Szerintem másold be ide, mégis egyszerűbb úgy beszélni róla, hogy mindenki látja.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 18, 2011, 00:44:37
Hát itt van!
""
Pokerakademia szolgálja a szolgáltatót
2011.12.11. 19:58 alba96
Üdv olvasó!

A pokerakademia oldalán aki szóvá teszi, hogy hogyan csalnak a pókertermek azt letiltják, cenzurázzák, lehülyézik, kiközösítik. Orruknál fogva vezetik meg a balekokat a vezérszónokok akiknek csak egy a célja, a szolgáltatók kiszolgálása "Fish Hus"-sal. A balekok meg részt véve a tömeges önámításban egymást hajszolják a népszerűség reményében egyre bonyolultabb hazugságokba a pokerezésükről. De valójában mi az igazság? Az oldal cenzurázott bizonyos érzékeny témákat illetően, természetesen azon nyilvánvaló okból, hogy rontaná a játékszervezésből igen nagy jövedelemre szert tevő szolgáltatók és az azoknak bedolgozók bevételeit. A céljuk lehetőleg minél több játékos játékban tartása, mert ez növeli jövedelmüket. Ezért bármeddig képesek elmenni. Egész gazdasági szféra épül a forgó pénzmennyiség köré, ami egyáltalán nem kevés. Ezen szféra része a Pokerakademia is amely hatékonyan kábítja el a határtalan lehetőségek ecsetelésével a balekokat. Természetesen jól megkörítve az egész hadjáratát tudományos maszlaggal, ami akár igaz is lehetne, ha a szolgáltatók nem valósítanának meg minden a jó erkölcsbe és a saját szabályaikba is ütköző trükköt a játékosok kifosztására és a jutalékok maximalizálására. Az egész Pokerakadémia olyan mint egy jól kidolgozott mosóporreklám, műkosszal, meg minden egyéb tartozékkal megbiggyesztve, hogy kizárólag csak azt lásd, amit szeretnének hogy láss, minden egyebet pedig ne. Az egész tagságuk a "VidámVasárnap"-i igehirdetés nézőire emlékeztet, ahol megmondják nekik, hogy miről mit kell gondolniuk és miről mit nem kell gondolniuk! Ők pedig ettől lesznek okosabbak, ettől látják meg a világot önmaga valójában! Legalábbis azt hiszik! És miközben egyúttal elfelejtetik velük, hogy milyen csodálatos dolog önmaguknak felfedezni a világot egy állapotával elégedett zombi sereg válik belőlük amely saját butaságára is büszkén,  bólogatva követi a vezérürüje minden rezdülését.

Ebbe az önelégült önkábításba próbáltam én balga beleavatkozni, azzal hogy némi világosságot gyújtsak az agyakban, hogy lássák meg végre ami nyilvánvaló. Micsoda eretnek ugye az aki mindent megkérdőjelezve amit eddig hallottak azt meri nekik állítani, hogy a poker-szolgáltatók csalnak, mert ez az érdekük és ezért meg is teszik. Ellentétben mit állítanak a szolgáltatók és csatlósaik - hogy az ide illő elcsépelt kifejezéssel éljek -, azt hogy ők vigyáznak arra hogy senki se csaljon ... na igen, persze ugye rajtuk kívül, csak ezt már nem teszik hozzá. Egyszóval az az igaz-poker-játékos az igazhívő kifejezésre hajazva, aki mindezt el is hiszi nekik! Mindenki más eretnek és megégetendő! A jó FishHus az aki önként és dalolva és büszkén a saját hülyeségére vonul be a vágóhídra és elégedetten tűri, kihasználják, megkopasszák, elvegyék még az életét is talmi reményekért cserébe.

Nem szabad kimondani soha, hogy "MINDEN POKER-SZOLGÁLTATÓ CSAL!" vagy hogy "NEM NYERHETSZ!" (Pontosabban ha nyersz is, ők a többszörösét húzzák le rólad ezalatt. A lényeg ugyanaz. Vagyis keményen meg kell szolgálnod náluk a kis nyereményedért.)

Tipikus egy Pokerakademiás zombi hozzászólása témához, melynek lényege nagyjából ez: "A poker-szolgáltató nem csal, hanem csak kiegyenlíti a szerencse-faktorból adódó igazságtalan eltéréseket". Azt hiszem mindenki átérzi a hülyeségnek eme mélységes bugyraiban elmerült zavart lélek totális eltévelyedését.

Ép eszű parasztember a maga egyszerű agyával is le tudná vonni a helyes következtetést: Ahol egyszer bele tudnak avatkozni a játék természetes menetébe ott meg is teszik többször is és többféle okból is. Hülye aki ilyen helyre befizet akár csak egy petákot is annak reményében, hogy nyerhet!

A zombi hiszi is amit mond! Az a legkomolyabb következménye a Pokerakademia világában történt agymosásnak, hogy fel sem ismeri a valós helyzetét. A Pokerakademia tehát sajnos elérte a célját és széles feljárón terelgeti a begyűjtött hatalmas zombi-nyájat a poker-szolgáltatók vágóhídjára. Naná, hogy busás árért cserébe!

Mindeközben a zombi hitetlenkedve megkérdezi: Mi érdeke fűződne a szolgáltatónak a csaláshoz?  - Semmi FishHus ! De ne tartsd fel a többieket! Állj szépen vissza a sorba!    :))

Jómagam azért írok most itt, mert a poker-rel foglalkozó oldalakon úgy kitöröltek minden erre a témára vonatkozó kérdést és bejegyzést, hogy öröm nézni milyen alaposan takarítanak! Kivéve azokat bejegyzéseiket melyek szerint a szolgáltatók szentek és világ összes kincséért se jut még csak eszükbe se hogy csaljanak.

Pedig sokan írnak a gyanúikról miszerint csalnak a szolgáltatók. És bizony ha belegondolunk, hogy a kevéske asztalpénzből származó erecskék milyen széles folyamokba gyűlve ömlenek a kasszájukba az egyéb jutalékokkal együtt, akkor nyilvánvaló, hogy alapvető érdekük a forgalom fenntartása, növelése.

Vannak un. alvállalkozó oldalak, melyek segítségükre vannak ebben. Természetesen busás jutalékért. Elvégre üzlet az üzlet! Egy a sok közül a Pokerakademia is! Ha valaki nem látja át, hogy ez az igazi énjük, a valódi szerepük a pokerbizniszben az teljesen vak vagy  egyszerűen nem is akar az álarcuk mögé nézni, amely persze jóságos segítő látszatát kelti a szemlélőben.

Kíváncsi lennék hányan dőltek be a jól kialakított szervezett lehúzásnak melyet az on-line  poker-ipar végez. Hányan küzdenek Don Quiote-ként a szolgáltató nagy-nagy zsákjában vergődve, elrabolva szeretteiktől? Hányan vannak becsapva! Hányan lettek jó pénzért mindössze reménnyel kifizetve?

Én soha nem fizettem be pénzt egyik poker-szolgáltatóhoz sem és soha nem is fogok, mert tudom, hogy nem nyerhetek hosszútávon soha. Nem is vihetem többre soha pár tíz dollárnál, amit persze fel se vehetek nyereményként. De tudom mibe vágtam a fejszémet és nem is várok többet! Ez az egyetlen jó tanácsom azok számára akik megpróbálják a lehetetlent. Legyenek tisztában azzal, hogy mivel is próbálkoznak és kik ellenében! Akkor nem érheti őket baj. A játék ettől még lehet szórakoztató, csak soha ne hagyd magad becsapni! Ne fizess be!

Mint eddig kifejtettem a szolgáltatók kenyere a forgalomból adódik. Ennek fenntartása érdekében csalnak teljes erővel. Éltetik az Aranytojást tojó tyúkjukat. A harc nagy közöttük is. És mindenre hajlandóak a piaci részesedésük megőrzéséért! Elemi érdekük a csalás. Akkor miért is ne tennék? Naná hogy megteszik! A hírekben is fel fel merül a probléma. Lásd a FullTiltPoker zárolva a benne lévő összes számlával együtt! Nem véletlenül. Ennek oka fennhatóságukon kívül esik - pénzmosás, adócsalás...stb. -, de akkor miért ne csalnának a fennhatóságukon belül is ha azon kívül is megteszik. A forgalom fenntartásának legfontosabb eszköze a bankroll-ok kordában tartása, hogy ideális esetben ne vehessen ki senki pénzt. Természetesen vannak kivételek! Fura is lenne ha kiderülne hogy senki se nyer soha! Hát úgy csinálják, hogy ne derüljön ki! Ezt a leosztások erőteljes manipulálásával érik el. Aki nyer az veszítsen, aki vesztett az nyerjen! A forgalom így garantált örök időkre, hadd folyjon befelé a kasszába az asztalpénz. Llegyen minél nagyobb a játékos tömeg. ... Ne hulljon már el a sok birka, akkor nincs miről lenyírni a gyapjút!

A manipulálás eredményei a valószínűtlen esemény-sorozatok a leosztások során.

Mennyire valószínűtlenek? A "nagyon" az semmit nem mond! A lehetetlen is csak közelíti a valóságot, vagyis inkább a valószínűtlenséget! Ebből derül ki hogy csalnak! És ím a lehetetlen valósággá válik, a víz meg borrá... stb. A pokertudósok szerint te meg hülyévé válsz ha mindezt észreveszed. Ha meg is írod, azért veszik a fáradtságot, hogy cenzurázzák, töröljék a hozzászólásodat, vagy minimum kipellengéreznek hadd röhögjön körbe mindenki. A zombik meg veszik a lapot és parancsszóra összenyerítenek, mert fő a csapatszellem, persze én inkább egyfajta tömeg-hisztériának látom amit a saját kis álomviláguk megtámadása vált ki belőlük.

Kik is röhögnek ilyenkor kin? Én egy kis senki vagyok, egy említésre se érdemes kis hülye. De azért megjegyzem: Már nyertem pontosabban első lettem $500 versenyben kb. 7700 résztvevőből. Volt már a PartyPoker játékzseton számlámon 50M egyenleg. 5 perc alatt írtam meg élesben a 100 max pontos egyetemi fizika felvételimet 120 pontra a plusz megoldásokkal együtt. A matek egyetemi felvételimet sajnos csak 10 perc alatt sikerült hibátlanra megírni. Az IQ-m ... ezt hagyjuk. Mindenesetre nincs 100 alatt és szívesen megnézném azt akinek felette van! :))

Ezek után aki ezt teljesíti nyugodtan vethet rám akármennyi követ amikor azt mondom:

A POKER-SZOLGÁLTATÓK CSALNAK ! MINDEGYIK CSAL! TELJES ERŐVEL CSALNAK!

Ha valaki szorgalmasan figyeli a kirívó esemény-sorozatokat önmaga is levonhatja ugyanezt a következtetést! Biztosíthatom nyilvánvaló lesz!

Éltem egy példával: A Föld bolygóütközése úgy kb. hetente ismétlődve ehhez képest fel se tűnne senkinek! Nagyon nagy erőkkel folyik ennek a titokban tartása is a pokerbiznisz világában! De szerintem hiábavaló, amíg ilyen nyilvánvalóan bután csal a programjuk.

Gondolat-ébresztőnek szántam ! Remélem lesz valaki aki elgondolkodik ezen !
""
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Etoo Dátum január 01, 2012, 18:31:10
Ez szerintem is így van, még talán régebben nem csaltak annyira, de amióta ennyire megnőtt az online pókeresek száma, azóta 100%..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 01, 2012, 20:23:10
En ezt nem ertem.Miert lenne ertelme mahinalnia a teremnek a lapokat? rohadtul nem nyer pokerben egy terem sem ellenetek,hiszen masok ellen jatszotok. a terem mindenkeppen nyer,de ez nem csalas:a rake a nyeremenyuk.
Egy forgalmasabb oldalnal tobbtizezer leosztas is mehet masodpercenkent,igy sztem nem csoda,ha nehaerdekesnek tuno veletlenek vannak. Ha meg megis csalnanak:Mi alapjan dontenek a tobbmillios tomegu es a jatekosalomany 98%at kitevo halak kozul,hogy most ki erdemes egy kis "etetesre"? Miert van az,hogy a maradek ket szazalek a csalasok ellenere is tud hosszutavon jo jatekkal nyerni? A termeket ugy tudom ellenorzik.Miert nem hallottam meg egyetlen ilyen jellegu bezarasrol sem? :D
Sztem ezek is elgondolkodtato dolgok.
Lehet,hogy egy kis onkritika is szorulhatna a csalassal es osszeeskuveselmeletekkel dobalozo emberkekbe.Az a velemenyem,hogy egy matematikus is lehet szar pokerjatekos.
Nalam 3ev utan kerult a helyere a poker: tisztan elvezeti forras.Ket haromhavonta.Kis penzzel. Mert en sem vagyok jo.

Szerk: alba! Majd kuldok kepet szivi!Allitolag az enyem is felette van,megha nem is mindig viselkedek ugy. :) (az emberek kb.80%anak 90 es 110kozott van.90 alatt mar nem epek,110felett pedig atlagon feluli alkalmazkodokepessegrol beszelhetunk.Ezt bizonyara tudtad.Javaslom a szemeszet gyakoribb latogatasat)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: mattika Dátum január 01, 2012, 21:16:30
Egyetértek demivel. Ez olyan összeesküvés elmélet, amivel a fishek nyugtatják magukat, hogy nem ők játszanak rosszul... :)

Hasonlít Viktorka felfogásához, hogy nem azér van gázban a magyar gazdaság, mert hülye a mindenkori bármelyik kormány, hanem mert spekulánsok fejükbe vették hogy megbuktatják Viktort és egész bábszínházát :D

De mindig örülük annak, ha valaki azt hiszi, hogy csal a terem... belőlük lehet profitálni  :beerchug:
Remélem a hosszútáv, variancia, pozíció, icm, bankroll, 3bet és satöbbi fogalmak ismerősen hangzanak és ezek (és a többi fogalom) ismeretében írtad az elméleted kedves átvert kolléga :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum január 01, 2012, 23:26:15
Csal a terem omg ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 02, 2012, 16:59:22
Ha valaki, hát én szeretem az összeesküvés-elméleteket, de a helyzet az, hogy tavaly is és idén is végignéztem a WSOP main eventről készült ESPN összeállítást, meg amúgy is elég sok versenyvideót nézek, és bizony élőben sem ritkák az olyan olyan laptalálkozások és bad beatek, hogy ökölbe szorul az ember keze.

Sokáig magam is gyanakodtam arra, hogy csalnak a termek, de mostanra már inkább azt gondolom, hogy a póker egy ilyen játék. Ott gyakoribb a bad beat, ahol több a fish, gyakrabban végződik egy hand mutatással, gyakrabban fordul elő, hogy a gyengébb lap veri az erősebbet. Ha az ember rendelkezik érzékkel, tudással, gyakorlattal és legfőképpen önfegyelemmel, akkor nyereséges tud lenni. Az élőpókerrel szemben online sokkal kisebb egy játékos eszköztára és lehetősége a megfigyelésre ezért a különbség is kisebb lesz jó és rossz játékos között,

Én magam sem jutok tovább 15-20 dollárnál befizetés nélkül, de ez azért van, mert túl gyorsan akarok haladni, nincs türelmem végigcsinálni a bankroll management szintjeit.

Ha olvasod az említett oldal blogjait, látni fogod, mennyi negatív időszakon mennek át a jó játékosok, sokszor hónapokig képtelenek profitot csinálni, a türelem és a kitartás meghozza a gyümölcsét.

A témában kábé ennyi a véleményem. Hogy törlik az ilyen jellegű hozzászólásokat? Gondolom elegük van a parttalan és értelmetlen vitákból hülyegyerekekkel, amit meg is tudok érteni.

Kábé három éve tolom és ennyi elég volt, hogy rájöjjek, kulcsfontosságú tulajdonságok hiányoznak belőlem ahhoz, hogy komoly bevételre tegyek szert, így idén már csak a játék öröméért játszom, alacsony téteken.

Szerintem a fő baj a póker megitélésével az, hogy a játékosok nagyon nagy hányada nem fogja fel, hogy milyen sokrétű elméleti és gyakorlati tudást, illetve személyiséget igényel, ha valaki sikeres akar lenni. Az emberek nagy része nem állna le futni még közepes képességű atléták ellen sem, egyszerűen azért, mert tudják, hogy lassabbak, kevésbé kitartóak, mint amazok. Pókerben viszont mindenki azt hiszi, hogy űbernagy király és valami megmagyarázhatlan oknál fogva hordják a pénzt a termekbe, hogy odaadják jobb vagy éppen szerencsésebb játékosoknak.

Kedves alba, remélem nem találod sértőnek a hülyegyerekezést, igazán nem célom Téged személyszerint bántani, de az írásod, olyan, mintha egy sikertelen rúdugró a rudat hibáztatná, amikor egy rúdugró versenyen mindenki magasabbat ugrik, mint ő, pedig egyébként 11 másodperc alatt futja a százat, nincs rajta egy deka zsír sem és simán első lett a nyugdíjasklub rúdugró-gáláján.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 02, 2012, 20:31:56
En nem is reagaltam volna ra,de amikor masodszorra elolvastam a hozzaszolasa "Mindenki hulyegyerekcsakenvagyokegyzseni" ertelmu reszet,akkor pattant vmi az agyamban. Az is jo,hogy azt irja,hogy tudja mirol beszel,mert o is megjarta mar,de ezzel szemben azt is irja,hogy o bizony soha a budos eletben nem fizetett be egyetlen terembe sem... Raadasul sok termet kiprobalhatott,mert hiszen ki meri jelenteni,hogy mindegyik csal.... LOL
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Tomi4455 Dátum január 02, 2012, 23:08:57
A Full Tilt Poker teremnél volt vmi gáz. Ott mért büntették meg őket?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 02, 2012, 23:33:20
Ott nem a leosztásokkal volt a gond.. nem is lehetne hiszen az a tulajdonosoktól függetlenül egy szoftver végzi,feltörni a ai módszerekkel lehetetlen.
A FT-nél az volt a gond, hogy mivel az amcsik a törvény szerint nem fizethettek volna be sehogyan és nem is játszhattak volna mégis engedték őket. Befizettek bankkártyával pl, el is ment a kérelem a FT-hez,csak a pénz nem mivel, a bankok nem továbbították a pénzt, de az FT meghitelezte ezt nekik, gyakorlatilag a többi user pénzéből.
(olvastam olyat, hogy pl egy amcsi befizetett sok száz dollárt, azonban az egyenlegéből több hónapig nem került levonásra,de a pénzt jóváírta a FT)
Azt nem tudom hogyan akarták behajtani a kint lévő pénzeket,nyilván volt rá tervük és csinálták is,de tény hogy sok millió dollár mínuszban voltak amit valahonnan elő kellett teremteni.
És ez valahogy szemetszúrt valahogy a DOJ-nak(Department of Justice) és hát az FBI-jal nagy támadást indítottak az amcsikat is engedő siteok ellen. (PS,FT,Doyle Brunson terme stb-t bezártak napokig) ezek közül a FT-t zárták be ideiglenesen,mert ott volt ez a mizéria a fake pénzékkel, de a többi kinyitott mint a PS is csak amcsik nélkül a real money asztalokon.

Azt azonban nem tudom hogy pl a Stars hogy intézte az illegális amcsi befizetéséket,de az biztos hogy jobban,mert hamar újraindult a terem. Sikerült vhogy megállapodni a DOJ-jal és mivel ők nem okoztak kárt a játékosoknak, nagyon nem szankcionálták őket..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 05, 2012, 07:26:05
Most néztem ezt a versenyt, és idevágónak érzem némileg. Gondolom csalt a dealer, mert ilyen a valóságban nincs...  ;D

SICK hand! Eastage hits straight against straight! (http://www.youtube.com/watch?v=wuwnpSy2NCM#ws)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: jax Dátum január 05, 2012, 18:36:33
Nem azzal van itt a baj szerintem, hogy élőben nincsenek ilyen leosztások, mert vannak ott is.
Sokkal inkább azzal, hogy online mennyivel többször.

Egyébként az ilyen jellegű leosztások igenis termelnek plussz bevételt a szolgáltatónak. Hiszen több lé kerül be a potba, ami után több rake üti az ő markukat.

ui.: a vitába nem szeretnék belefolyni :) csak ezt a pár tényt szerettem volna leírni
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum január 05, 2012, 23:28:57
Idézetet írta: jax Dátum január 05, 2012, 18:36:33
Nem azzal van itt a baj szerintem, hogy élőben nincsenek ilyen leosztások, mert vannak ott is.
Sokkal inkább azzal, hogy online mennyivel többször.
Jó, de másodpercenként hány hand megy le még egy kisebb forgalmú teremnél is? Nem 1-2, hanem pár ezer.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 05, 2012, 23:37:04
PS-en lassan meg lesz a 100.milliárdodik.. ennyi alatt biztos volt sok 4 of a kind vs 4 of a kind és 4 of a kind vs royal flush..

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: jax Dátum január 06, 2012, 00:45:16
Idézetet írta: vmlinuz Dátum január 05, 2012, 23:28:57
Jó, de másodpercenként hány hand megy le még egy kisebb forgalmú teremnél is? Nem 1-2, hanem pár ezer.

Ezt értem is...
Nem az a probléma szerintem, hogy ugyanannyi idő alatt több az ilyen "fura" leosztás összességében minden játékost nézve (ugyanis itt jönne ki az a különbség, hogy másodpercenként sokkal több hand megy le). Hanem az, hogy konkrétan ha egy felhasználót nézel, akkor sokkal több a fura leosztás, mint élőben.

Főleg cash game-nél...mivel ott szednek rake-t.
MTT-n nem igazán érdeke a teremnek, hogy sok lapütközés legyen.
Azt is el tudom képzelni, hogy van egy script, metódus nevezzük akárminek, ami cash game-nél "végzi" az osztást és van egy, ami a tornáknál.

Visszatérve az előző cash game előtti részre:
Már gondolkoztam ezen kicsit programozó szemszögből.
Talán az okozhatja ezt, hogy ugye "véletlenszám generátorral jönnek a lapok". És azt gondolom, hogy ez nem egy konkrét asztalnál levő játékra, hanem összességében minden asztalra veszi azokat a százalékos megoszlásokat, hogy mennyi leosztás alatt hány százalék esélye van a flushnek, sornak, pokernek stb...
Legalábbis a hatalmas különbség az élő játék és az online poker között ekkor lehetne magyarázható. Egyébként nem. De ez meg így nem életszerű, hogy összességében minden olyan asztalt beleszámítunk, ahol épp egyidőben zajlik a játék, arra vonatkozóan hogy mennyi esély van egy bizonyos lapkombinációra. Mert élőben egy asztal egy pakli:) másik asztal másik pakli és külön mennek a leosztások. Neten talán össze vannak vonva a leosztások, mert mást tényleg nem tudok elképzelni, ami okozhatja ezt s ok számomra érthetetlen különbséget az élő és az online poker között.
Ha csak egyszerre egyetlen asztalnál játszok neten, több ezres különbség a lejátszott leosztások számában nincs az élő és az online között. Abban viszont így is hatalmas különbség van, hogy mennyivel többször van mondjuk flush, ahhoz képest ha csak itthon vennék egy csomag kártyát és folyamatosan osztanék magamnak.

Mert ha játszok online összesen egy asztalnál, mondjuk egy órát, akkor irreálisan sok flushom van, lapütközés is sokkal több, mintha élőben játszanék.
Értem, hogy így is több leosztást nyomok le online ugyanannyi idő alatt, de annyival nem többet, hogy ennyire boruljanak az arányok.

Élőben, ha játszol van úgy, hogy órákon keresztül nincs értékelhető kombinációd, neten ez elképzelhetetlen....

Egyébként még ennyire se szerettem volna ebbe belemenni, de így amíg nem vita van, csak mindenki normálisan leírja, amit gondol, mint pl. vmlinuz is addig leírom én is.
Amint kezdődik a vita, tőlem itt nem lesz reakció :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Lord Dátum január 06, 2012, 02:57:45
Ebbe a témába én se mennék bele mélyen, egyszerűen csak olyan szinten, hogy szerintem mindenféleképpen érdekükben áll a termeknek halacskákhoz vándoroltatni a nagyok pénzét, aztán hogy ezzel a lehetőségükkel élnek-e, az már más kérdés.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: brand_boy Dátum január 06, 2012, 08:40:14
ÉN úgy tudom,hogy konkrétan a játékkal kapcsolatos csalás a szolgáltató részéről bebizonytottan az Absolute Pokernél történt meg.

http://absolutepoker.blog.hu/2009/04/13/absolute_poker_csalas (http://absolutepoker.blog.hu/2009/04/13/absolute_poker_csalas)

A PS-es történet azért megdöbbentő, mert mutaja,hogy milyen kevés a transzparencia a pokersitoknál.
Csak becsülni tudák,hogy a PS-nek pl. napi minimum 10 millió dolláros bevétele lehetet a jobb időkben.
Az, hogy az üzleti érdekek miatt "kvázi" hiteleztek az amerikai ügyeleknek óriási hibát követtek el:
a bankok piacára léptek.  Nem csoda,hogy lekapcsolták őket ! :o

Amúgy felveti magát tényleg a kérdés,hogy  a kintlévőségeket hosszútávon miből akarták finanszírozni, is így már nagyon pilótajáték az egész történet.
A játékra tett hatásról nem is beszélve:
Kicsit másképp játszik az,aki ingyen zsetonnal ül pénzes asztalnál ! >:(

Az emberi kapzsiság ismét elrontott egy jónak indult dolgot !

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 06, 2012, 12:17:14
Nekem is ez a zárszavam: online egy óra alatt játszhatsz akár 80-100 handet, élőben fizikai képtelenség ezt mégcsak megközelíteni is.

Vegyük a cashgame-et: élőben kőkemény readek vannak, mindenki lazábban játszik, keresi az akciót, próbálja a maga javát keresni, minden (!) hand keveréssel együtt legalább egy-két perc.

Online ott ül tízből minimum 5 grinder, akik csak a legjobb lapokkal játszanak, nem foglalkoznak azzal, hogy kétszáz ellenfelet "olvassanak", a regulárokról van némi emlékük, a többieknek meg ott van minden statja a neve mellett. tolják vagy húsz asztalon egyszerre. Ezért sokkal gyorsabban megy le egy hand, az esetek jelentős részében egy raise és körfold. Csak a laptalálkozásoknál van akció, egy ilyen hand tart mondjuk két percig, a többi 10-15 másodperc. Magyarul: az emlékezeted által őrzött handek mindegyike laptalálkozásos, így könnyen kialakulhat az az érzet, hogy sokkal gyakrabban van ilyen, mint élőben.

GL!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 06, 2012, 13:48:55
Idézetet írta: jax Dátum január 06, 2012, 00:45:16
Ezt értem is...
Nem az a probléma szerintem, hogy ugyanannyi idő alatt több az ilyen "fura" leosztás összességében minden játékost nézve (ugyanis itt jönne ki az a különbség, hogy másodpercenként sokkal több hand megy le). Hanem az, hogy konkrétan ha egy felhasználót nézel, akkor sokkal több a fura leosztás, mint élőben.

Főleg cash game-nél...mivel ott szednek rake-t.
MTT-n nem igazán érdeke a teremnek, hogy sok lapütközés legyen.
Azt is el tudom képzelni, hogy van egy script, metódus nevezzük akárminek, ami cash game-nél "végzi" az osztást és van egy, ami a tornáknál.

Visszatérve az előző cash game előtti részre:
Már gondolkoztam ezen kicsit programozó szemszögből.
Talán az okozhatja ezt, hogy ugye "véletlenszám generátorral jönnek a lapok". És azt gondolom, hogy ez nem egy konkrét asztalnál levő játékra, hanem összességében minden asztalra veszi azokat a százalékos megoszlásokat, hogy mennyi leosztás alatt hány százalék esélye van a flushnek, sornak, pokernek stb...
Legalábbis a hatalmas különbség az élő játék és az online poker között ekkor lehetne magyarázható. Egyébként nem. De ez meg így nem életszerű, hogy összességében minden olyan asztalt beleszámítunk, ahol épp egyidőben zajlik a játék, arra vonatkozóan hogy mennyi esély van egy bizonyos lapkombinációra. Mert élőben egy asztal egy pakli:) másik asztal másik pakli és külön mennek a leosztások. Neten talán össze vannak vonva a leosztások, mert mást tényleg nem tudok elképzelni, ami okozhatja ezt s ok számomra érthetetlen különbséget az élő és az online poker között.
Ha csak egyszerre egyetlen asztalnál játszok neten, több ezres különbség a lejátszott leosztások számában nincs az élő és az online között. Abban viszont így is hatalmas különbség van, hogy mennyivel többször van mondjuk flush, ahhoz képest ha csak itthon vennék egy csomag kártyát és folyamatosan osztanék magamnak.

Mert ha játszok online összesen egy asztalnál, mondjuk egy órát, akkor irreálisan sok flushom van, lapütközés is sokkal több, mintha élőben játszanék.
Értem, hogy így is több leosztást nyomok le online ugyanannyi idő alatt, de annyival nem többet, hogy ennyire boruljanak az arányok.

Élőben, ha játszol van úgy, hogy órákon keresztül nincs értékelhető kombinációd, neten ez elképzelhetetlen....

Egyébként még ennyire se szerettem volna ebbe belemenni, de így amíg nem vita van, csak mindenki normálisan leírja, amit gondol, mint pl. vmlinuz is addig leírom én is.
Amint kezdődik a vita, tőlem itt nem lesz reakció :D

De élőben mondjuk kever az osztó (30mp-60mp) plusz gyakorlatilag nincsen időkorlát a döntéseink előtt, míg online pl egy turbó asztalnál van 15mp aztán szoszi veled,vagy döntesz vagy sit out.
Míg élőben sokan azt játszák, hogy nem nézem meg a lapom míg nem kerül rám a sor stílust addig online látja pl hogy 29offsuit és bepipálja a fold négyzetet..míg élőben megnézi, egy picit gondolkodik hátha,mire dobja sok mp elmegy..és így tovább.

Vagyis míg online átlagosan 1perc egy parti addig élőben ez a szám 2-3 vagyis online 2szer 3szor annyi partit lehet játszani akkor is ha csak egy asztalnál ülünk..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 06, 2012, 13:53:18
és csak most olvastam söprű hozzászólását.. :)

én meg mint egy papagáj.. :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Stevan87 Dátum január 06, 2012, 14:57:39
Nekem erről a "csal a terem" dologról mindig 1 kép ugrik be :D

(http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/382596_203792913048369_100002529841906_426634_1004215062_n.jpg)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Latzka Dátum január 06, 2012, 15:02:55
 ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 06, 2012, 15:28:52
Ez tényleg ott van, mégha fake is...  ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 08, 2012, 12:04:57
Üdv mindenkinek!
Olvastam a hozzászólásokat. Ez volt a célom, hogy meg lehessen beszélni a véleményeket. Megpróbálok egyszerre és egyben válaszolni minden engem érintő hozzászólásra, bár a lényeg a téma és nem én.
Legelőször: Nem vagyok sértődős! Úgyhogy bárki bármit írhat akár rólam is rám való tekintet nélkül, azaz öncenzúrázatlanul, vagyis teljesen őszintén. Ez a másik célom volt.
A téma a lényeg!
Csak annyit jegyeznék meg a vitaindító írásomhoz.
A főnököm egyszer azt mondta, hogy egy délután magyarázzam el egy másik embernek, hogy mikor miért mit kell tennie. Hát nemigen lehet összefoglalni pár tíz év összes tapasztalatát egy noteszlapnyi terjedelemben, hogy látni lehessen a leglényegesebb kérdésre a "MIÉRT"-re vonatkozó válaszokat és indokokat. Ezért nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni belőle. Csak egy alapvető igazságra utalnék. Hülye kér(d)ésre hülye válasz járja! Ezért feleslegesen inkább nem válaszolnék bizonyos megjegyzésekre illetve utalásokra. Tehát maradok a lényegnél a témánál.

Nos azóta, hogy utoljára itt voltam újra megtörtént a szokásos szívatásom. Megszedtem magam egy kicsit, majd jött a szokásos fekete leves. Azaz ajtó-ablak becsuk és mindennel vesztek, minden helyzetben.
Hogy például milyen a mindenből az egyik helyzet? És persze ugye mindegyik ilyen, vagy nagyon hasonló valószínűtlenségű egyenként is de sorozatosan (és itt a lényeg a hibátlan sorozaton !!!!) meg pláne !!!
Ellenfél QQ nálam K9. Ellenfél erősen hív én adom. Flop: AK9. Én passz. (Már tudatában, hogy a forgatókönyv szerint úgyse fogok nyerni de sose lehet tudni!). Ellenfél All-in. Én All-in. Turn: x. River: Q. Naná hogy!
Ebben nem a játék a lényeg, hanem az, hogy Turn-on nyerő vagyok. És riveren bukok szinte lehetetlenül. Persze 5% is 5% számomra ez nyilvánvaló!
De: Ha minden ilyet (és sok ilyenbe húz bele a leosztással) elvesztesz ugyanígy, az 0,05 a sokadikon esélyű és a sokadik az nagy szám. Tahát lényegében három dolog is nem valószínű amit sorozatosan tapasztaltam megint a nevezzük úgy "feketelistás" állapotomban:
1. Túl sok lapütközésem volt ha nagy ritkán játszható lapot kaptam ( na persze nem az MSS szerint!)
2. Mindig kihúzta river a szarból az ellenfél turn-ön vesztő lapját! Csont nélkül minden alkalommal.
3. Közben mellékesen figyeltem a BB SB lapjaimat. Ha nem 2x a konfiguráció az már csoda!
És még egy:
4. Akár degeszre is nyerhetném magam. Mondjuk 72, 73. 85 meg hasonlókkal. Erre preflop kéne mennem AA KK QQ ellen all-in vagy közeli bet-el. És jönne rá mondjuk sor vagy flush a riverrel. Naná hogy nem játszom meg. Ha tesztként mégis, hiszen úgyis ez az osztó célja, akkor soha nem jön be. Naná hogy nem, hiszen ez is az osztó célja.
Mindez hülyeségnek hangzik, de ezek után vajon mit is érnék el stack management-el? Ha soha nem hagy nyerni akkor mit is és hogyan is manage-ljek? És a nagy manage-lésnek mi is lesz a vége? UGYANAZ. Vesztek. Pont ahogy az osztó osztja.
Az elméletek csak egy környezetben meghatározott feltételek között igazak és csak abban működnek.
Akkor, melyik az az elmélet ami ebben működik? NE JÁTSSZ VAGY VESZTESZ!
Ellenvéleményeim:
A versenyek visszajátszásai válogatottak az extreme partikra. Nané hisz az a poén! De ez félrevezető. Naná hisz ez meg a cél!
Tudom hogy 1-2c-ben nem ugyanaz tudású és stílusú társaság játszik, mint 1-2$-ban, következésképp nem alkalmazhaztóak ugyanúgy rájuk az elméletek. Arra a szabályra gondolok, hogy "Csak az idiótáknak van szerencséjük a pokerben!". Mert ugye mindent megjátszanak a végletekig és hazudnak mint gép és vagy bejön vagy nem. Vagyis minden megtörténhet.

Ezen okok miatt sarkítok arra az esetre, hogy miért mindig nekik jön be?
Nem nekik van végtelen szerencséjük!
Hanem? Egyszerúbb a válasz: Nekem nincs!
Ez ugye szintén lehetetlen! Nem?
Kivéve ha felturbózzák egy "feketelistával" amire időnként rátesznek, ha úgy vélik ott a helyed!

A kistétes játékokban feldughatja mindenki az elméleteit a játékosok képesség szerinti összetétele miatt.
Erre fejlődött ki a hosszú évek tapasztalata alapján alkalmazható helyes stratégiai konstrukció, amit a pokervilág már nagyon régen megfogalmazott: "Szűz kéz szerencsét hoz!". :)

Aki elmélkedni akar az kezdje 1-2 dolláros alapon. Ott már megfelelően kondicionált a játékosállomány a szabvány szerinti játékra és ott talán a szolgáltató se merészel csalni.

Egyetlen dolog biztos:
A játék jól szórakoztat! Már ha szórakoztatónak találod azt is ahogy a szolgáltató manipulálja!
Én így is játszom, de nem árt ha más is tudja mibe cseppen bele!
A manipuláció miértjét a gyengébbek kedvéért sem magyarázom el mégegyszer!
Meg azt se mit ér a pokerelmélet 1-2c-esben, és miért semmit! :)
Aki 1-2c-esre akar pokerelméletet alkalmazni azt helyből kiröhögöm!
És akkor a szolgáltatós csalást még meg se említettem!

Az én 1. poker elméletem:
JÁTSSZ ONLINE HA AKARSZ! DE NE FIZESS!
Így élvezni fogod a pokerezést és így valóban szórakozás!
Így nem lehetsz áldozat!

Számomra csak ezután jöhet a többi poker elmélet!
Már ha van olyan környezet, ahol van lehetőség azokat alkalmazni!

Üdv!
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 08, 2012, 12:35:13
Az a helyzet, hogy ez kicsit szánalmas... :) Ne haragudj, de aki egy nagy emelést megad preflop K9-el az meg is érdemli a sorsát. Édesapám mondja mindig, aki hülye, haljon meg. Kész, ennyi. A póker nem csak arról szól, hogy mennyire tudod a stratégiákat. Az alkalmazkodás és tanulás a legfőbb része. Ha beülsz egy asztalhoz, akárki csinál, akármilyen kicsi butaságot is, azt jegyzetelni kell. Be kell sorolni az ellenfeleket kategóriákba és konkrétan a leghülyébbekkel harcolni. Persze minél magasabb a limit annál kevesebb a hülye. Ráadásul azt is tudni kell kezelni, amikor valaki már sokadszor szerencsés. Ha érezzük azt, hogy a péló rossz végén vagyunk, és akárhogy ficánkolunk nem lesz jobb, akkor abba kell hagyni, különben csak mélyebbre hatol a fallosz és hetek, hónapok munkája mehet tönkre. Az, hogy manipulálják-e vagy sem a programot totál mind1. A hülye akkor is hülye marad.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 08, 2012, 14:06:11
IGAZAD VAN! Ez tényleg szánalmas ! :)
:)
:great:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 08, 2012, 20:39:45
Z-man!1 ;D :great:
Kiraly volt a hsz-ed!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 09, 2012, 00:02:01
Egyszer majd csak leesik a tantusz valakinek!
Addig is törjétek a fejeteket, hátha sikerül!
"Nyomd le az F5-öt! ... Az F már meg van!"
Erről ennyit. Én feladom!
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 09, 2012, 06:07:25
Ez a zsenik sorsa alba!
Egyedul maradnak es vmi kozeli hozzatartozojukkal kamatyolnak. ::) PL:Einstein,Ady
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 09, 2012, 09:12:31
Alba, végigolvastam a hozzászólásod, de akármennyire is igyekszem értelmezni, nem jutok tovább ennél:

"Ellenfél QQ nálam K9. Ellenfél erősen hív én adom"

Elvesztettél egy handet, amibe úgy mentél be, hogy volt kábé egyharmad esélyed. Engem (és gondolom még nem kevés embert rajtam kívül) ilyen esetben inkább háborít fel ha a fish két párt floppol, mintha riveren győz az igazság.

Egyelőre szerintem se fizess be sehová! Olvass, tanulj, gyakorolj, aztán úgy egy év múlva valszeg nevetve kérsz elnézést, hogy megnyitottad ezt a topikot.

Sok sikert!

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 09, 2012, 09:49:53
Erre írtam, hogy az F már megvan!
Szóval én megtanultam írni:
"Ebben nem a játék a lényeg, hanem az, hogy Turn-on nyerő vagyok. És riveren bukok szinte lehetetlenül."
Az a lényeg, ha EZ ismételten történik meg!
Mégegyszer ... ugye úgy kezdődik, hogy "Ebben nem a játék a lényeg..."
Szóval ha megtaláltad az F után az 5-öt is akkor szólj! Vagy ha nem az ujjamat nézed, hanem azt ahova mutat!
Vagy egyszerűbben: ha megtanultál olvasni és értelmezni amit olvasol...
Vagy ha nem csak olvasni, hanem írni is tudsz már...("Vigyázat vadnyugat") :)
Már elegem van hogy egyesek a legprimitívebb alapdolgokra oktatgatnak ki, miközben fogalmuk sincs miről van szó!
Nem is a poker a lényeg! Lehetne CsapdLeCsacsi is!
Nem semmi a milliárdos játékszámban minden előfordulhat duma se (vmlinuz) ... Emlékeztetőül: a százalékszámítás általános iskolai tananyag. Az pedig már egy kicsit hajaz a valószínűségszámításra.
Ezért ez a színvonal már tényleg fájdalmas és tényleg szánalmas ("Z-man" tózse ugyanez).

Na! Azt hiszem megfogadom a jó tanácsot és megyek CsapdLeCsacsizni!
Az a nekem való! Persze nem pénzben!
Az "Üvegtigris" után: Nevezz nyugodtan Sanyi-nak!
:)

Üdv!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Etoo Dátum január 09, 2012, 09:56:50
A szavazás állását is megnézhetjük, azért nem csak alba gondolja így, csak mások nem írnak ide.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 09, 2012, 10:12:15
Alapvető probléma alba96, hogy laptalálkozáskor, mikor eldöntjük utólag, hogy mákoltak, vagy nem mákoltak, ha úgy tetszik csaltak-nem csaltak, akkor illik a kezdeti százalékokból kiindulni!
Indulóból neked volt a gyengébb lapod és végül vesztettél is. Szerintem ez nem felháborító. Kábé 70-30 arányban volt az esélyesebb a QQ flop előtt! És ez érvényesült is. Sőt! Ennek ellenére lehetőséget kaptál nyerni is, de a csekk-réz taktika nem ült. Persze megpróbáltad, de nem jött be. De ha úgy érzed, hogy sokat mákolnak, akkor óriási hiba volt nem hívni! Tolni kellett volna, hogy elbizonytalanodjon a QQ...
És bizony ilyenek gyakran ismétlődnek, ha hiszed ha nem. Élőben is van hihetetlen tűnő széria ám...

Egyébként az eredeti kérdésre: Igen! Biztos, hogy csalnak, csak nem feltétlenül úgy ahogy mi gondoljuk és nem feltétlenül ott ahol gondoljuk.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 09, 2012, 10:16:37
Nem az a lényeg, hogy mi van riveren, hanem hogy egyáltalán nem szabadott volna ebben a handben benne lenned!

Amíg ez nem egyértelmű, hogy miért, nincs miről beszélni. Részemről nem próbálok tovább hatni rád.


Javaslom búcsúzóul, hogy olvasd el frostling naplóját, ő is kábé innen indult, csak benne volt alázat és kitartás, így ma 8-15$-os beülőkkel operál összességében profitosan.

Ha nyitott vagy a mások véleményére és nemcsak a saját - téves - felfogásodat akarod a topikban másoktól visszahallani, akkor van lehetőség fejlődésre, láthatólag viszont téged ez a része nem érdekel a dolognak, csak hogy minél messzebbre hallatszon a hangod. Ehhez meg mi nem kellünk.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Etoo Dátum január 09, 2012, 10:20:55
Persze nem úgy csalnak, hogy rosszabb lap veri a jobbat, mert ez akármikor megtörténhet. De pl nekem általában ugy van ha befizetek egy irodához először nyerek pár napig 1 hétig talán utána meg semmi jön a vesztés. És ez 80 %-ba így van nekem és már jó pár éve pókerezek.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 09, 2012, 10:28:52
Idézetet írta: Etoo Dátum január 09, 2012, 10:20:55
Persze nem úgy csalnak, hogy rosszabb lap veri a jobbat, mert ez akármikor megtörténhet. De pl nekem általában ugy van ha befizetek egy irodához először nyerek pár napig 1 hétig talán utána meg semmi jön a vesztés. És ez 80 %-ba így van nekem és már jó pár éve pókerezek.

Kicsit érdemes elemezni, hogy ugyanazon a színvonalon játszol egy hét múlva is, mint amikor befizetsz. Ha igen, akkor csinálni kell tovább, aztán megint fordul majd a kerék, ha nem, akkor ki kell javítani a hibákat. Helyes bankroll-managementtel (semmiképpen sem rólam példát véve) a visszaesés átmeneti.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Etoo Dátum január 09, 2012, 10:42:16
Idézetet írta: söprű Dátum január 09, 2012, 10:28:52
Kicsit érdemes elemezni, hogy ugyanazon a színvonalon játszol egy hét múlva is, mint amikor befizetsz. Ha igen, akkor csinálni kell tovább, aztán megint fordul majd a kerék, ha nem, akkor ki kell javítani a hibákat. Helyes bankroll-managementtel (semmiképpen sem rólam példát véve) a visszaesés átmeneti.

Pedig nem szoktam változtatni stratégiát meg tétet sem.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 09, 2012, 11:27:53
Etoo te látod!
Erről próbálok beszélni.
És ehhez semmi közvetlen köze a pokernek, vagy bármilyen játéknak, de a játéktudásnak se, a bank-roll management-nek se és a szerencsének se! A bármilyen játék az csak az ürügy! Esetünkben persze véletlenül éppen legyen ez a poker! (No EZ tök mindegy, hogy micsoda!)

És söprű: igen a hangomat próbálom hallatni e miatt!
De nem a nagymenőknek, hanem a nem véletlenül de gyalázatosan FishHús-nak nevezett játékostömegnek.
Mert nagyon sokan bepalizhatóak (erre utal a FishHús nevünk is), ha nem figyelnek oda mibe keveredtek!
Attól még élvezhetik a játék adta lehetőségeket, de csak óvatosan bánjanak a pénzükkel!
Ezt akarom NEKIK elmondani! Ennyi!

Van egy jó lehetőség:
Én soha nem bukok, nem is bukhatok,  mert freeroll-ból indulok mindenhol ahol van ilyen.
Ahol nincs freeroll ott nem is játszom!

No ezt viszont szerintem büntetik a szolgáltatók!
Nehogy már valaki csak úgy megszedje magát rajtuk!

Jön is állandóan bonus-ticket-halmaz, meg persze hogy fizessek be. Ha kell ha nem! Ha nyerek azért, ha nem nyerek azért! ... AZÉRT( :) ) ez is gyanús!

Üdv!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum január 09, 2012, 13:48:54
Idézetet írta: alba96 Dátum január 09, 2012, 09:49:53
Nem semmi a milliárdos játékszámban minden előfordulhat duma se (vmlinuz) ...
Nem azt irtam, de nincs kedvem vitatkozni veled, mert látom csak leszólsz mindenkit aki nem ért veled egyet. Talán ezért dobtak ki más fórumról is...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ab_aevo Dátum január 09, 2012, 14:21:53
Idézetet írta: Etoo Dátum január 09, 2012, 10:20:55
Persze nem úgy csalnak, hogy rosszabb lap veri a jobbat, mert ez akármikor megtörténhet. De pl nekem általában ugy van ha befizetek egy irodához először nyerek pár napig 1 hétig talán utána meg semmi jön a vesztés. És ez 80 %-ba így van nekem és már jó pár éve pókerezek.

a helyzet, hogy velem ez van sportfogadásban is...márpedig ott nem csalnak.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 09, 2012, 14:33:55
Bocsánat! Igazad van! Csak a nagyszámú leosztás emlegetésére tett reagálásod kevert meg engem így téves nick-re címeztem.
Megkövetlek vmlinuz!

Más: Csak azokat a válaszokat kritizálom amik nyilvánvalóan mutatják, hogy nem a felvetett problémára vonatkoznak, bár újra meg újra tisztázni próbálom, hogy konkrétan miről is van szó! Néha már azt hiszem egyértelmű vagyok, de mindig vannak, akik kiragadnak egy "A" betűt belőle és arról írnak véleményt és nem gondolják át a teljes mondanivalót, vagy akár csak a lényegét. Ez pedig nagyon zavaró!

Mégegyszer: Bocsánat! Tévedtem!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 10, 2012, 08:42:42
csimav! csimav, te vagy az bameg?  :D ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 10, 2012, 10:48:02
Teljesen egyetértek söprű utolsó hozzászólásával.

Alba: látszik, hogy nem vagy az a buta gyerek. Normális összeszedett mondatokat írsz, ami ezt mutatja. Ugyanakkor, nem lehet mindenki mindenben sikeres. Úgy érzem, hogy eddig nem sokmindenben vallottál kudarcot, de a pókerben igen. Ezt pedig próbálod másra hárítani, "Na nehogymá én legyek a hibás" módon. Ahogy etoo ideírt egyből örültél mint majom a farkának: "Te látod!!!!" Az, hogy valaki hasonló cipőben jár mint te, még nem fog igazolni téged. Lehet, hogy csalnak a pókertermek, lehet hogy nem. Sőt az is lehet, hogy olyan szinten csalnak, ami a játékot nem érinti (adózás). Lehet, hogy így van, de kit érdekel, ha ez bebizonyíthatatlan (legalábbis számunkra), illetve ezen feltételek mellett is lehet profitot termelni. Nem is kicsit... Tapasztalatom szerint NL 20-30on napi 4-5 óra játékkal bőven meg lehet keresni egy hónap alatt 100-t. És ez még az alacsony szinthez tartozik és egyáltalán nem számít sok játéknak. Az pedig, hogy minden kezedre azt mondod, hogy turnon nyerő, riveren elmegy, te sem hiszed el. Ha egy kicsit gondolkodsz, csak eszedbe jut olyan példa, hogy nyertél egy partit ;) Az egész postod eltúloztad.

Összegezve: nem tűnsz hülye gyereknek, próbáld az agyad tanulásra használni, nem pedig hülye elméletek kreálására. Hidd el, ha tanulsz, és gyakorolsz annak lesz eredménye. Nem lehet mindenki NL1000 Cápa, de NL50-ig tanulással mindenki eljuthat... Kívánom, hogy így legyen.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 10, 2012, 18:05:46
Idézetet írta: Z-man Dátum január 10, 2012, 10:48:02
Teljesen egyetértek söprű utolsó hozzászólásával.

Alba: látszik, hogy nem vagy az a buta gyerek. Normális összeszedett mondatokat írsz, ami ezt mutatja. Ugyanakkor, nem lehet mindenki mindenben sikeres. Úgy érzem, hogy eddig nem sokmindenben vallottál kudarcot, de a pókerben igen. Ezt pedig próbálod másra hárítani, "Na nehogymá én legyek a hibás" módon. Ahogy etoo ideírt egyből örültél mint majom a farkának: "Te látod!!!!" Az, hogy valaki hasonló cipőben jár mint te, még nem fog igazolni téged. Lehet, hogy csalnak a pókertermek, lehet hogy nem. Sőt az is lehet, hogy olyan szinten csalnak, ami a játékot nem érinti (adózás). Lehet, hogy így van, de kit érdekel, ha ez bebizonyíthatatlan (legalábbis számunkra), illetve ezen feltételek mellett is lehet profitot termelni. Nem is kicsit... Tapasztalatom szerint NL 20-30on napi 4-5 óra játékkal bőven meg lehet keresni egy hónap alatt 100-t. És ez még az alacsony szinthez tartozik és egyáltalán nem számít sok játéknak. Az pedig, hogy minden kezedre azt mondod, hogy turnon nyerő, riveren elmegy, te sem hiszed el. Ha egy kicsit gondolkodsz, csak eszedbe jut olyan példa, hogy nyertél egy partit ;) Az egész postod eltúloztad.

Összegezve: nem tűnsz hülye gyereknek, próbáld az agyad tanulásra használni, nem pedig hülye elméletek kreálására. Hidd el, ha tanulsz, és gyakorolsz annak lesz eredménye. Nem lehet mindenki NL1000 Cápa, de NL50-ig tanulással mindenki eljuthat... Kívánom, hogy így legyen.
Keegeszizenem: surgosen szerezz egy baratnot is. :angel:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 10, 2012, 22:31:55
Igazad lehet demi!
Megkérdezem a feleségem meg a lányom, hogy mit szólnának hozzá.
:)
Z-man! Röhögni fogsz!
Többnyire akkor nyerek, ha nem a konzervatív módszerekkel játszom.
Egyébként az MSS tetszik némi módósítással itt-ott.
Főként azért módosítással mert fekete-listás állapotomban alapvetően másképp kell (!!!) játszom mint rendesen. Pl.: sokkal óvatosabban! És ritkábban (csak próba, hogy szivatnak-e még) és gyakori asztal-váltással és ...stb.
Olyankor kimondottan erős és flopon csatolt lapra durvulok csak. Mégis az eredmény az szokott lenni, hogy valaki huggyal-fossal bluff-öl a kész szörnyem ellen és az osztó kidobálja neki a tökéletest. Ilyenkor sorozatban bukok mindent. Turn-flush-t river-full ellen, preflop-eggyel-fölözött sort preflop-kettövel-fölözött sor ellen. Legjobb esetben tie, de ez is érdekes, mert ami tuti nyerő lenne az tie! És a tie-ok ilyenkor sokkal többször jönnek ki!
És ez fontos: Nem a tie-ok miatt nyerek kevesebbet és ezért romlik az egyenlegem, hanem azért van sok tie, hogy ne nyerjek! Mert ez is egy eszköze a szolgáltatónak a visszatartásra! Másképp a tie-ok egyenletesen jönnének máskor is és nem kevesebbszer!!!
Én is figyelem a játékosokat. Tapasztalatból tudom, hogy sok kétséges esetben a képtelen de jó döntésre tud sarkallni egyes játékosok játékának ismerete. Magamra nézve ezt úgy alkalmazom, hogy direkte bejátszom az elején a balekot és utána kezdek komolyan játszani, miután ült a bluff, hogy hülye vagyok a pokerhez.
Bárki bármit mond, azért én még mindig remélem hogy ilyenkor ez csak bluff! :) :) :)
Utána jön a csapda!
Ki szoktam szúrni ki a hazudósokat, pumper-team-eket és régebben különösen szórakoztató is volt ilyenekre vadászni. Legröhejesebb az volt amikor egy köcsög két nicken egy asztalnál önmagával chat-elt, hogy bealtassa a többieket, miközben keményen pumpálta a téteket. Ha feketelistásan megpróbálok egy permanensen hazudóst flopon szörnynyel elkapni az osztó a szines 73-ja mellé kidob minden hiányzót ami ahhoz kell, hogy leverjen bármim van is. A nagynál is mindig van nagyobb! Tudod: Bebrummogsz a medve-barlangba, hogy brumm-brumm, mire kijön egy gyorsvonat.
Figyelem a saját játékomat. Már csak azért is mert kezdettől fogva terveztem, hogy egyszer majd befizetek. Azonban előtte meg akartam bizonyosodni mindenütt a játék tisztaságáról. Mármint a szolgáltató részéről.
A játékosok számára permenensen adott a csalás lehetősége, azt nem lehet kizárni. Csapatok ... stb. De fel lehet ismerni és ki lehet védeni. Sőt ki lehet vizsgálni !!! Erre is jó pl. a beetető balekjáték!

Szóval kezdetek óta kísérletezek a játékkal, figyelek, statisztikázok és közben szórakozok. Nem mindig a korrekt játékot játszom. Néha csak check-call vagy fold gombot használok. ( Ez kutyául ki szokta akasztani az elméleti játékosokat! :) ) Van úgy hogy minden-mindig call és volt hogy így mindig minden be is jött! Vicces volt! Van úgy hogy egyszerűen fordítva játszok! Minél rosszabb a lapom annál jobban nyomulok, minél jobb annál jobban hallgatok és csak call. De ezek csak tesztek, bár a többi játékos hülyítésére is jók! Jókat szórakozom így még most is a játékpénzesben! Itt ott van pár millióm babszemből! Sokszor az 1-2k-sok között direkte bukdácsoltam el több 100K-t, hogy hadd élvezzék, hadd örüljenek. Emlékeztem milyen jól esett tanulóként nyerni! Volt és van miből!
A PartyPoker-en 50M játékzsetont vett el tőlem a szolgáltató és belimitált 240K-ra mindenkit mert hogy kereskedhettünk VOLNA (!!!) vele. (sofort=>Uninstall PartyPoker :)  ) Ráadásul a PP csak akkor hagyott volna freerollozni, ha van valódi számlára befizetésem. Hát nem !!! Felejtős lett!
És lám mikkel találkoztam !!!
bwin gyakorlójáték: No ott aztán minden csak műanyag, semmi se tiszta! Próbáld ki!
Egyszer letöltöttem egy off-line gyakorló-oktató programot, a nevére nem emlékszem. A lényeg, hogy a robotoknál mindig ki volt osztva csaknem az összes AKQJT többnyire párokban, nekem jutott ami jutott persze az már tényleg véletlenszerűen. Ebben nyerj ha tudsz! Röhej volt! Mindenesetre itt is feltűnt hogy nem tiszta, s hasonlóképp feltűnik nekem máshol is ha valami nem stimmel.

Szóval ami kiderült és nyilvánvaló: van ahol csalnak itt-ott. Pl. bwin demo.
Akkor nézzünk már egy kicsit jobban a dolog után. Lehet hogy máshol is csalnak?
Hát szerintem az jön ki, hogy igen, csak nem mindig olyan nyilvánvalóan teszik.
És a lényeg: Ha valamilyen okból egyszer megtehetik, akkor más okból is megtehetik bárhol, bármikor. Én pedig ilyen helyre valódi pénzt nem fizetek be! Véleményem szerint mindenütt tudnak csalni, vagyis csalhatnak amikor akarnak. És szerintem csalnak is!

Csak gondolkoztam egy kicsit egy szolgáltató fejével:
Mi motiválhatja, milyen erősen és mire?
Mi éri meg neki? És mennyire?
Milyen eszközök és lehetőségek vannak a kezében arra hogy végrehajtsa és közben el is rejtse (vagyis lenyomozhatatlanná tegye)?

Hát az ezekre a kérdésekre nagyon elszomorítóak a válaszok! (Informatikából élek sok-sok éve ... mindenféle részéből. Nevezz profi-nak nyugodtan.) És tudom mit beszélek.
Elég egy korrekt stand-by library a rabló G.I Joe program library-jeik mellé és veszély esetén egy pillanat alatt korrekt lehet a szerver ha átváltanak a korrekt stand-by-ra. Azt pedig aztán ellenőrizhetik, ahogy csak akarják. Elég a G.I Joe-jukat leszakítani a nyilván többrétegű alkalmazásukról és eltűnik minden csaló de addig üzemelő programrész mint Petőfi a ködben. Ne feledd a szerver oszt a kliens csak nézi! Mindez csak felkészülés-felkészítés kérdése.

Hogyan lehetséges csalni a leosztásokkal?
Kiértékelni a teljes leosztást nem kunszt, a végén is megteszik, megtehetik azt tehát elején is!
A hand-ket ERŐsorrendbe lehet rendezni. A játékosokat meg tetszőlegesen nyERŐ sorrendbe lehet rendezni bármilyen paraméterek alapján. Sorrendben párosítani nem kunszt a két sort. A játékosok nyerő sorrendjét rendező paraméterek alapján máris meghatározhatom kinek legyen esélye nyerni és kinek ne! Tehát itt máris bevezethetek egy feketelista paramétert, amit egyeseknek kiosztok másoknak nem.
Ráadásul a rake növelése érdekében eldobhatok lapos leosztásokat, vagy felturbózhatom a leosztásokat egy-két lap kicserélésével. A rake-et növelendő. Akár bejátszhatom, hogy a maximális lap tie legyen két két vagy akár több kézben.

Sok-sok lehetőség adott. Fantázia és gyakorlat kérdése csak.

Most jön a lényeg:
Ha mindez hülyeség és fantazmagória is, akkor is ... túl nagy a motiváló erő, túl sok a lehetőség, túl kicsi a lebukás esélye és túl nagy a kecsegtető haszon ahhoz, hogy mindezt megcsinálni megérje !!!!

Vajon akkor mi lehet az igazság?
Van egy észrevételem.
Hasonló képtelenségek hasonló formákban öltenek testet a játék során különböző szolgáltóknál.
Kérdezem én: Vajon hasonló a programok belső motorja is a különböző szolgáltatóknál?
Vagy nem is csak hasonlóak, hanem AZONOSAK? Miképpen a legjobb, legütősebb módszerek a nyereség (lénygében a rake) növelésére is nyilván azonosak?

A rake növelésének leghatékonyabb módja minél több játékost játékban tartani! Ez triviális!
A piacról kiharapható játékosszám viszont véges.
De megsokszorozható!!! A nyerőktől vissza kell reflux-álni a nyereményt a vesztő játékosokhoz. Vagyis a pénzt, minél több pénzt, a játékban kell tartani!
Ha ennek érdekében nem tesz a szolgáltató akkor mi történik?
Azt hiszem nyugodtam kijelenthetjük, hogy a pénz összegyűlik a jó játékosoknál. Nyilván hiszen attól jó játékosok, hogy náluk gyűlik össze a pénz! Triviális! És milesz az így összegyűlt pénzzel?
Vegyünk egy MSS-t játszót:
Mi kell ahhoz hogy játsszon? 40-50 BB beugró asztalonként és 25-50 beugrónyi bank-roll a limittől függően.
Az minimálisan 40x25=1000 BB.
Mennyivel játszhat ebből? 25 asztalon akár minddel! De ki képes ennyi asztalon játszani ha nem éppen "Sukermen"? Legyen ez max. 5 asztal átlagban.
Ez azt jelenti, hogy 20 beugró = 20x40 BB = 800 BB talonban pihen és nem dolgozik a szolgáltató rake-jéért!!!
Ez a szolgáltató számára megengedhetetlen! Ezért azt modja: Dolgoztatssuk meg ezt a pénzt is! És elveszi a nyerőtől ( a megfelelő módszerekkel ) és visszahelyezi a balekokhoz akik nem haszontalanul tárolják, hanem nagyon jó hatékonysággal forgatják és forgatják és forgatják míg APRÁNKÉNT EL NEM KOPIK RAKE FORMÁJÁBAN  az asztalokról. Ha nem jó hatékonysággal forgatják az asztalon a pénzt, vagyis elvesztik, akkor a nyerőktől visszacsalt pénzreflux-al újratöltik őket és pénz játékban marad a rake pedig dől tovább a szolgáltató markába.

Ez az egész eseménysor, vagy folyamat egészen röviden ZIP-elve:
A szolgáltató szépen lassan, apránként egyszerűen elveszi mindenki pénzét rake formájában !

Ezután kérdezze még valaki, hogy ( és itt kurvára elkezdek affektálni ) : Miért érné meg a szolgáltatónak csaljon?!

Bocsánat hogy én kötöm az ebet a karóhoz és szűklátókörű vagyok és nem látom a fától az erdőt és a rendszerben a rendszertelenséget! :)

Hülye vagyok, de így sokkal jobb nekem! Beeeeeeeeeeeeeee....

Üdv!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 10, 2012, 22:39:52
Elnézést a rengeteg helyesírási hibáért!
Azért remélem elolvasható szöveg és megfelelő mértékben érthető maradt a mondanivalóm is!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 11, 2012, 05:19:28
Egy valtozot kifelejtettel. Ha a keves nyero jatekos nyer,akkor jatekba avatkozas nelkul is lesz befizetes,ugyanis akkor a gyengebbek vesztenek. Ok idegbol vagy akarmilyen bonusz vagy egyebb indokbol ,de befizetnek.

Az ezelotti hozzaszolasomat meg sztem felreertetted.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 11, 2012, 07:21:31
December 17-e óta megy a szavazás, ami már nem nagyon fog változni, ezért lezártam.

Az eredmény:

Szerinted csalnak-e az online pokertermek?

Naná!
    11 (20%)
Igen.
    13 (23.6%)
Talán.
    16 (29.1%)
Nem.
    13 (23.6%)
Nem, mert a szolgáltatók is azt mondják, hogy nem! :))
    2 (3.6%)

Összes szavazó: 55

Az egészről pedig az a véleményem, hogy alba96 esete nagyon egyedinek tűnik, vagy legalábbis én ennyire negatív szériával még nem találkoztam a "pályafutásom" alatt. 3-4 éve játszok, de emlékezetemben nem maradt meg olyan időszak, amikor azt mondtam volna, hogy "vazze, itt bizony csal a terem". Olyan viszont többször előfordult, amikor azt mondtam, hogy "vazze, tiltre kerültem"! A másik, amit fontosnak érzek megjegyezni, hogy a játékosok életében mennyire befolyásoló tényező az, ha csal egy terem. Nyilvánvaló, hogy az a játékos másképp látja a helyzetet, aki csak veszteséget termel a terem csalása miatt, és máshogy látja az, aki profitot termel a csalás ellenére is. Valószínű, hogy utóbbiak nyomták meg a szavazásnál a "Talán" gombot. Létezhet-e az, hogy egy jó játékos, aki folyamatosan fejleszti a tudását, aki mérsékletet tud tartani, van önuralma, az akármelyik terembe is megy, sehol sem tud profitot termelni, mert csal a terem?
További kérdés, hogy miért vagyunk kíváncsiak arra, hogy csalnak-e a pókertermek?

Aki profitot termel az - általában - lesza.ja ezt a kérdést.
Aki nem jut egyről a kettőre, az foglakozhat vele.
Aki mindig bukik, az - általában - egyenesen meg van bizonyosodva arról, hogy csalnak a termek.

Kiteszek egy szavazást, ami a témához kapcsolódik / szerintem /, mert attól, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy csalnak a termek, még nem biztos, hogy veszteségesek vagyunk. De fordítva is írhatnám, hogy azért mert veszteségesek vagyunk, még nem biztos, hogy csalnak a termek.

   
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 11, 2012, 07:29:25
csacsa44 te egy vagy a kevesek kozul ,aki sokszor a szivembol szol.Egyszeruen,velosen. En eddig majdnem mindig buktam a pokeren,megsem merult fel bennem,hogy csalna a terem.
A tovabbiakban pedig felejtos szamomra a kerdes.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 11, 2012, 08:14:44
Idézetet írta: csacsa44 Dátum január 11, 2012, 07:21:31

Az egészről pedig az a véleményem, hogy alba96 esete nagyon egyedinek tűnik, vagy legalábbis én ennyire negatív szériával még nem találkoztam a "pályafutásom" alatt. 3-4 éve játszok, de emlékezetemben nem maradt meg olyan időszak, amikor azt mondtam volna, hogy "vazze, itt bizony csal a terem". Olyan viszont többször előfordult, amikor azt mondtam, hogy "vazze, tiltre kerültem"! A másik, amit fontosnak érzek megjegyezni, hogy a játékosok életében mennyire befolyásoló tényező az, ha csal egy terem. Nyilvánvaló, hogy az a játékos másképp látja a helyzetet, aki csak veszteséget termel a terem csalása miatt, és máshogy látja az, aki profitot termel a csalás ellenére is. Valószínű, hogy utóbbiak nyomták meg a szavazásnál a "Talán" gombot. Létezhet-e az, hogy egy jó játékos, aki folyamatosan fejleszti a tudását, aki mérsékletet tud tartani, van önuralma, az akármelyik terembe is megy, sehol sem tud profitot termelni, mert csal a terem?
További kérdés, hogy miért vagyunk kíváncsiak arra, hogy csalnak-e a pókertermek?

Aki profitot termel az - általában - lesza.ja ezt a kérdést.
Aki nem jut egyről a kettőre, az foglakozhat vele.
Aki mindig bukik, az - általában - egyenesen meg van bizonyosodva arról, hogy csalnak a termek.



Ennyi a lényeg.  :ok:


Alba hosszú értekezését pedig végigolvastam, roppant érdekesnek találom, de még mindig csak egy mondata a kulcs:

"Nála QQ, nálam K9, erősen hív, adom..."

Freeeesh Fish! Bármikor jöhetsz az asztalomhoz tesó, mostanában basznak kifizetni a prémium lapjaimat, kellenél nagyon!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 09:10:36
Én tam ki! Hadd értékeljem már én! Jó?

Először is nem véletlen, hogy mik voltak a válasz-lehetőségek.
Az 1. és a 5. erős érzelmi befolyásoltságot jelez ezért érdektelen. Ezek csak szűrők voltak.
A határozatlan és egyébként is indifferens 3. nem rendelkezik jelentőséggel, csak szűrő.

2. Igen és 4. Nem a keresett meggondolt és megbízható válaszok.

Ezek nagyjából egyenlőek.
Ez az eredmény !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De köszönöm szépen, hogy valaki beleszólt megint valamibe, amiről halvány lila gőze sincs, hogy hogy működik és micsoda egyáltalán és miért pont olyan amilyen!

Z-man!
Bennem meg az maradt meg, hogy : Győzött végül az igazság!
Ez a te stratégiád? Magad találtad ki? Okos!

Azt soha nem mondtam hogy over-all vesztek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont mondtam, hogy pár tíz dollár pozitívumom van, pedig soha nem fizettem be sehova!!!!!!!!!
És azt is mondtam, hogy többet nem tudtam elérni! Ez van! Nekem ennyire futotta!

Csak egy dolgot említek még.
A PartyPoker kéreget fizess be 20$-t és ad bónuszt. Ok.
De nééééééééé! Nem vehetsz ki 100$-nál kisebb összeget!
Nem tűnik fel semmi?!

Nem az én játéktudásomról indult a vita, ha jól emlékszem nem erről indítottam!
Nem tűnik fel semmi?!
Leírtam egyértelműen mi volt a célom!
Nem tűnik fel semmi?!

Vaknak színről, süketnek hangról nem érdemes értekezni!

Győzött a hülyeség! Mint mindig! Ez az igazság! Győzött az igazság?!
Mindig vannak akik belebarmolnak más dolgába! És büszkék is rá!
Nem tűnik fel semmi?!

Üdv
Okos enged...
Legyen igazad!
Te eddig biztosan kurva sok pénzt vettél ki az on-line poker-ből én meg semmit.
Te biztosan nem fizettél be soha pénzt én meg elbuktam a házam a kocsim meg még 30M-t!
Ha ez jobban tetszik neked, akkor legyen!

Én elvagyok magam is.
És soha nem vesztek, és soha nem is vesztettem pókerben!
Az egyenlegem mindig pozitív volt-van-lesz!

Mert én tudok tenni róla és tettem is róla, hogy így legyen!

A szolgáltató biztos a két szép szemünkért vállal kurva nagy költségeket, kizárólag csak azért hogy te nyerhess a zseniális pókertudásoddal! Te kis Negreanu! Teeeeeeeee! Anyuci büszke rád!

Ennyi!

:)  :)  :)

Itt a vége !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 11, 2012, 09:30:37
Idézetet írta: alba96 Dátum január 08, 2012, 12:04:57
Üdv mindenkinek!
Olvastam a hozzászólásokat. Ez volt a célom, hogy meg lehessen beszélni a véleményeket. Megpróbálok egyszerre és egyben válaszolni minden engem érintő hozzászólásra, bár a lényeg a téma és nem én.
Legelőször: Nem vagyok sértődős! Úgyhogy bárki bármit írhat akár rólam is rám való tekintet nélkül, azaz öncenzúrázatlanul, vagyis teljesen őszintén. Ez a másik célom volt.
A téma a lényeg!
Csak annyit jegyeznék meg a vitaindító írásomhoz.


Én leírtam a véleményem, mert nekem az a véleményem, amit leírtam.

Idézetet írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 09:10:36

De köszönöm szépen, hogy valaki beleszólt megint valamibe, amiről halvány lila gőze sincs, hogy hogy működik és micsoda egyáltalán és miért pont olyan amilyen!


Most akkor lehet véleményem vagy toljam el a bringát?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 11, 2012, 09:39:57
Alba96! Még mindig ott tartunk, hogy aki neked nem ad igazat az hülye, sötét, "nem látja a fától az erdőt", stb.
Te nem véleményekre vagy kíváncsi, hanem követők, támogatók kellenek.
Helyesbítek: Az 5 kérdésből nem 3 volt a szűrő, hanem gyakorlatilag négy! Mert aki a "nem" választ jelölte meg, az hülye és nem lát tisztán. Már sajnálom, hogy asszisztáltam ehhez a marhasághoz.
Pedig alapvetően biztos vagyok benne, hogy csalnak, de amit te itt művelsz az vicc. Olyasmivel próbálod ezt alátámasztani, amiből egyértelműen kiderül, hogy a játékod egyszerűen gyenge. Erre nem lehet alapozni, hogy csalnak.
Azt pedig kétlem, hogy nem fizettél be sehova, mert pár dollár ingyenpénz elvesztése miatt még senki nem csapott ekkora hű-hót!

Arra pedig ne hivatkozz, hogy nem a játéktudásod a lényeg ebben a dologban, hanem a tény. Mert a tényt a játékaiddal próbálod alátámasztani. De ez nem egyszerűen sántít, hanem inkább nincs lába!!!
Olyan mintha azt akarnád bemesélni, hogy egy szóban nem a betű a lényeg, az mindegy.   ;D

Egy biztos: teljesen érthető miért szabadultak meg tőled a másik oldalon.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 11, 2012, 09:42:00
Alba: visszavonom azt, hogy értelmesnek tűnsz... :) Én próbáltam neked segíteni, nem ment. A tegnap esti szösszeneted pedig a topic eddig legnagyobb hülyeségeinek halmaza... Játékpénzen akarsz releváns mintát szerezni te nagyon okos? Csodálkozol, ha az AA-t veri az 52 ha megadja? Van rá 20% esélye. Minél többször adja meg valaki annál többször nyer vele... Az olyan partiról ne is beszéljünk ahol 3-4-5 ellenfél is beszáll... Játékpénz... Te jó ég ember. Ha ezt tudom el se kezdek vitatkozni... :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 11, 2012, 09:42:07
Figyu, az én naplóm, minden csak nem példamutató olvasmány, nem vagyok Negreanu (tudtad, hogy a csávó online is nagy király? - persze nyilván szponzorált játékosokra nem tesznek stigmát, sőt). De ha mégis beleolvasnál, látnád, hogy nálam is alapelv, hogy nem fizetek be soha. De azért nem venném a bátorságot, hogy NULLA pókertudással osszam az észt és kijelentsem, hogy aki nyereséges, az hazudik, mert lehetetlen nyerni és a szolgáltató tesz arról, hogy SENKI sem lehessen az.

A póker és a sportfogadás nagyon hasonló belső világgal rendelkezik és vannak itt a fórumon jónéhányan, akik vagy az egyikben, vagy a másikban, vagy éppen mind a kettőben sikeresek, ne adj isten ebből élnek, te pedig ajtósul rontasz be a házba, jössz és világméretű összeesküvésekről hadoválsz.

Azért itt senkinek sincsenek arról illúziói, hogy fehérgalléros úriemberek világában élünk (volt egy, aki így jelent meg a fórumon, így is hívta magát, aztán meg másképp viselkedett ugyebár...); minden szolgáltató ott és úgy csal, ahol és ahogy tud, de aki ügyes, el tud lavírozni ebben a világban, a többieknek pedig a játék szórakozás. Van egy határ, amit a fogadók tolerálnak és ha csal is az RNG, nem elviselhetetlen mértékben teszi azt.

Vannak persze kirívó esetek a csalások terén, amelyről igyekszünk egymást tájékoztatni, ha pl egy iroda nem fizeti ki, ami jár neked, vagy átbasz a bónuszokkal, vagy irreális mértékben lekorlátozza az általad játszható tétek mértékét. Általában véve, ha nem az általa megszabott feltételek szerint dolgozik. Ilyenkor ezt nyilvánosságra hozzuk és mindenki eldönti, hogy bízik-e egy adott irodában továbbra is, vagy sem.

Most ha egy irodánál 100$ a kifizetés, az az ő privát ügye, nem kötelező odavinned a pénzed és kész.

Ez a hadjárat, amit indítottál értelmetlen és teljesen felesleges.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 09:46:54
Egyébként én is Naná!-ra szavaztam és azért mert előre tudtam, hogy azt ki fogom hagyni a szűrő szerepe miatt az értékeléskor, tehát olyan mintha nem is szavaztam volna! Tehát nem is szavaztam értékelten!
Azt is valószínűnak tartom, hogy volt olyan aki kétszer vagy többször is szavazott csak azért, hogy igaza legyen.

Azért érdekes lenne kiírni a PS-en egy Home-versenyt, amiben két csapat versengene!
1. Team - Akik szerint nem csalnak a szolgáltatók.
2. Team : Akik szerint igenis csalnak a szolgáltatók.

De az olyanok mint aki belebarmolt ebbe az egészbe tuti hogy belebarmolnának ebbe a versenybe is.
Pl. úgy hogy a másik csapatba jelentkeznének és direkte vesztenének, csak hogy igazuk legyen.

Ezeket csak azért írtam, hogy tudjátok én nem akartam csalni és nem is csaltam,
de ott ahol lehet csalni halálosan biztosan mindig akad valaki aki megpróbál csalni!
Ebbe a vélemény-kutatásba ( Hű de nagyképűen hangzik! ) is ezért kellettek a szűrők!

De ugye biztosan nincs igazam! Mert ugye én én vagyok!
A pokerbalfasz!
Üdv

Ha valaki még barmolgatni akar a nickem [email protected]/alba96 és NEM VÉLETLENÜL EZ A JELSZÓ!
Csak reméltem, hogy lesz aki felhasználja az okosságát egy kis csalásra. Csak mert lehet!
És ez nekem adott volna igazat abban hogy ahol lehet csalni ott csalnak is!
Nem jött be az hogy betörnek rá! Ez van! Nem lett ebben igazam!
Vagy mégis?
A főmoderátornak nem kell ennyi ész, tud barmolgatni a nélkül is!

Hát igen!
Kicsit mindig bonyolultabb a dolgok veleje mint hisszük és a megoldás mindig kurva egyszerű ha már tudjuk!

Nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 11, 2012, 09:59:00
Ember, felejtsd el a pókert. Annyira megkeseredtél tőle, hogy elment az eszed... :) Menj kapd el az asszonyt, vagy kertészkedj, de ne pókerezz! :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 11, 2012, 10:05:09
Idézetet írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 09:46:54

A főmoderátornak nem kell ennyi ész, tud barmolgatni a nélkül is!


Mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet? Megbántottalak?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 10:14:52
Söprű!
"A póker és a sportfogadás nagyon hasonló belső világgal rendelkezik..."

Ajánlom figyelmedbe ab_aevo #47 jozzászólását, amiben az zseniális, hogy tisztán látja, hogy a sportfogadásban
hasonló módon mint a pokerben nem lehet manipulálni a játékot (legfeljebb bundázni de ez másik téma) és ott minden információ fix ami alapján döntesz és nem változik. Legalábbis egy lépésben döntesz a rendelkezésedre álló összes szükséges információ alapján ( azért nekem kéne az eredmény is :) ) és a már megtett fogadás feltételei fix-ek maradnak.
Tehát még véletlenül se hasonlítsuk már össze azzal amikor flop-turn-river lépésekben változnak a feltételek a játék végéig.

Ez nem ugyanaz, mert lényeges a különbség a játék manipulálhatóságát illetően!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 11, 2012, 10:23:59
Attól, még hogy nem érzed rengeteg dologban hasonlít is... Tiltkezelés, kockázat elemzés, információ gyűjtés stb...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 11, 2012, 10:25:06
Gondolom azért sokan értik itt, hogy mire gondolok a két dolog belső világát illetően.

Mostmár egyértelmű, hogy egy számodra teljesen idegen világban próbálsz meg okos lenni.

Nem megy.   :noway:


- A manipulálhatóságot illetően: ha egy focicsapat főszponzora egy fogadóiroda, jogos-e a kétely, hogy minden pályán elért eredmény tiszta? Szerintem igen, de ettől még lesznek sikeres fogadók.

- Minden információ fix? Ember, pont ezért lehet nyerni, mert nem az: menesztenek egy edzőt, sérülések tizedelnek egy csapatot, egy teniszező egy nappal előbb akar megérkezni a következő versenyre, mind mind olyan információ, ami döntő fontosságú egy döntés szempontjából.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 10:39:37
Nem tudom egyesek olvasták-e már akár csak egyszer is, de minden válasz így kezdődik:
"Re:Csaló pokertermek" és itt a benne lévő "Csaló" szóra gondolok.
Ez lett volna ez a fórum. :)
De csak nyugodtan, továbbra is lehet elterelni a szót bármi másra ...
... esetleg rám, ha eddig még nem tettétek volna! :)

Ez volt az utolsó benyögésem.

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 11, 2012, 10:41:49
Akkor zárjuk is le ezt a topikot, légyszi, mert folyton íráskényszerem van.

Csacsa, te már úgyis feketeseggű vagy, vállalod?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 11, 2012, 11:00:32
Egy póker játékos, egy póker-szolgáltató, egy asszony meg az asszony bombázó lánya utaznak a vonaton egy fülkében.
A vonat átmegy egy koromsötét alagúton. Közben hallatszik egy cuppanás és egy csattanás.
Mikor a vonat kiér az alagútból a világosra a póker játékos arcán látszik egy éktelenül vörös
tenyérnyom.
Gondolja az asszony:
- Az póker játékosnak megtetszett a csinos lányom, adott neki egy csókot, de a lányom rendes lány,
ezért adott neki egy pofont.
Gondolja az póker játékos:
- De nagy franc ez a póker-szolgáltató, megtetszett neki a csaj, adott neki egy csókot és helyette én kaptam a pofont.
Gondolja a lány:
- Hűha de csinos még az anyám, hogy annyire megtetszett a póker játékosnak, hogy még egy csókot is adott neki! De az anyám hű az apámhoz ezért a póker játékosnak adott egy pofont.
Gondolja a póker-szolgáltató:
- Jól kitoltam a póker játékossal. Cuppantottam egyet a levegőbe aztán akkora pofont adtam neki amekkorát csak bírtam.

Ki mit minek lát? Mindez csak nézőpont kérdése!
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 11, 2012, 11:05:51
Idézetet írta: söprű Dátum január 11, 2012, 10:41:49
Csacsa, te már úgyis feketeseggű vagy, vállalod?

;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 11, 2012, 11:14:33
uj szavazas,vehehehe
Van egy uj csimavunk! Penz nem kene csimav?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ab_aevo Dátum január 11, 2012, 11:15:51
Idézetet írta: demi Dátum január 11, 2012, 11:14:33
uj szavazas,vehehehe
Van egy uj csimavunk! Penz nem kene csimav?

azért mert valakinek van egy véleménye amivel nem ért a többség egyet, még nem lesz csimav...teljesen más kategória.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 11, 2012, 11:45:25
Idézetet írta: ab_aevo Dátum január 11, 2012, 11:15:51
azért mert valakinek van egy véleménye amivel nem ért a többség egyet, még nem lesz csimav...teljesen más kategória.

Lehet,hogy igazad van,de nekem ettol eltero a velemenyem. :cya:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pukk Dátum január 11, 2012, 14:12:58
Most hallottam egy jó kis dumát
AK = Anna Kurnyikova  jól néz ki de sohase nyer
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum január 11, 2012, 14:55:55
Azért szerintem ahhoz, hogy minden játékos nyerességességét kövessék leosztás szinten és eszerint előre manipulálják a leosztásokat, vagy csak flop után, óriási számitási erőforrások szükségesek. Tudom én, hogy cloud computing meg minden és sok mindent meg lehet oldani, de kérdés, hogy a befektetés kihozná azt a hasznot, ami miatt megérné? Mert azért mindig nem csalhatnak, az túl nyilvánvaló lenne.

Csak maga a véletlenszám generálás ilyen szinten rengeteg erőforrást igényel, és elvileg hardveres megoldást használnak, mert csak azzal lehet generálni nagyjából "valódi" véletlenszámokat, az összes szoftveres megoldás csak pszeudó-véletlenszámokat tud generálni, ami nem biztonságos és megfejthető az algoritmus ismeretében. Kétlem, hogy ha szoftveres generálás lenne, akkor a fejlesztők nem játszották volna ki már. Tehát ezt nagyjából el is lehet vetni.

A hardveres véletlenszám generátorok meg korlátozott mennyiséget tudnak generálni adott idő alatt, de még mindig sokkal gyorsabban generálnak, mint ha ki kellene előre számolni, hogy melyik játékosnak milyen kártyákat is osszunk ahhoz, hogy nyerjen mikor kell és veszitsen mikor mi akarjuk. Ez is megoldhatatlan úgy, hogy ne kelljen hozzá 3 tömbháznyi szerverkapacitás pár ezer játékos esetén. És itt még nem vettük figyelembe, hogy nem is biztos, hogy amit a szoftver kiszámol, úgy is lesz megjátszva a játékosok részéről.

Vegyük azt a lehetőséget, hogy a pocket-handek és a flop valóban random és csak a turn/river-t manipulálja a szoftver. Itt megint rengeteg számitás kell. Ki nyerjen? Ki veszitsen? Milyen kártya kell melyik játékosnak, hogy a megfelelő eredményt hozza? Mely kártyák voltak már kiosztva? Egyáltalán megvannak még azok a kártyák a maradék pakliban, hogy az jó legyen az eredményhez? Egy 8 fős asztalnál 8x2 = 16 kártya ki van osztva + még 3 a flopon, az 19, de még mindig marad 33 kártya. A játékban még ha csak 2 játékos is marad, arra le kellene generálni az összes lehetséges kombinációt és eldönteni melyik lenne jó. Ez a maradék 33 kártyával is rengeteg. Erre megint óriási számitási kapacitás kellene. Az, hogy egy ember ki tudja számitani magának relativ gyorsan, hogy milyen kártyákkal nyerhet nem mérvadó, ez algoritmusok szempontjából koránsem ilyen egyszerű (ld. sakkprogram vs. sakkozó).

Szóval vajon megérné ez a pókerszolgáltatóknak? Vagy egyszerűen csak veszik a legegyszerűbb megoldást és osztják a kártyákat, amihez sokkal kisebb számitási kapacitás kell. Vegyük azt is hozzá, hogy a véletlenszám generátorokon biztosan spórolnak, ugyanis megoldhatatlan lenne, hogy minden asztalnak saját hardveres generátora legyen, bár ez lenne az ideális eset. Épp ezért SZERINTEM kombinálják a véletlenszám generátorokat, és összevissza használják az épp elérhetőt. Ezért lehetséges, hogy a véletlenszám eloszlások nem egyenletesek, mivel mindegyik generátor egyenletes eloszlást generál magának, de kombinálva már egyáltalán nem biztos. Ez az én véleményem, és csak elmélkedés, a valóságban lehetséges, hogy nem ilyen megoldásokat alkalmaznak, ezt csak mint alapszintű programozó igy képzelem el.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Várda64 Dátum január 12, 2012, 11:04:47
Sziasztok!

Nagy érdeklődéssel olvasom az itteni hozzászólásokat. Én nem tudok állást foglalni a feltett kérdésre, ezért is szavaztam a talán lehetőségre. Az igazat megvallva nem is akartam én az itteni dolgokhoz hozzászólni, ha ma nem történik meg az, ami végül megtörtént. Két képet tettem fel a csatolmányba, cirka kb. 1 óra a kettő között a különbség. A második az már csak amolyan hab a tortán kategória, inkább az elsőn van a hangsúly. Én ezzel a fickóval az elmúlt egy- másfél évben hatszor játszottam egy asztalnál. Már ez elsőnél beírtam a jegyzettömbbe, mert bekóstolt a magyarságom miatt (ő román) és akkor is AA-al estem ki ellene. Azóta még találkoztunk ötször, ebből három találkozás a mostanihoz hasonlóan végződött, nálam AA nála kisebb pár, pre-flop all in, de kivétel nélkül mindig ő nyert. A másik kettő is emlékezetes: floppolt sorom verte riverre leeső fullal; floppolt drillem verte szintén riverre leeső flush-el. Na, ilyenkor mi van? Nincs üldözési mániám, de ne haragudjatok meg a véleményemért, én ezt már nem tudom a véletlen számlájára írni. Másik kérdés: olyan játékos vagyok amilyen vagyok, de egy kézben AA-hoz hova képezzem magam? .... és ezzel sorozatban nem lehet nyerni? De hangsúlyoznám, hogy csak én nem tudtam vele nyerni, előtte három leosztással más nyert vele.

OFF
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 12, 2012, 11:23:26
Mint írtam is fentebb, én úgy gondolom csalnak. Csak a napló elindítója hiteltelenül próbálta alátámasztani. No igen, Várda esete már sokkal érdekesebb...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 14:02:16

Hát K9-el flop-ra menni és K9 flop után tovább játszani az tényleg halált érdemel  :great:
De ugye győzött az igazság !!!!   :great:  (ez itt poker-szakszöveg volt)
Nem beszélve arról hogy abban csak az volt a lényeg, hogy
a turn-ön nagyon magas nyerési esélylyel nyerő lap a riverre veszít a turn-ön sokkal esélytelenebb lap ellen !
De b..tasd csak nyugodtan a lényegtelen részleteket megint!
Talán már hiányzom neked, vagy nincs kit b..tatni?

Hát te olyan feszesen játszol, hogy a zabszem örökké a helyén van ?
Te csak dolgozol a poker-site-okon, vagy JÁTSZOL is néha?
Ez nem munka, hanem játék !!!! Legalábbis nekem.

Tényleg hiteltelen vagyok - nem tartozom senkinek!
Ha te vagy az a nagyon hiteles, akkor mennyi is a CHF hiteled ?
( Legfeljebb csak ezért ... )

És tudod mit?
Ha már örökké ezzel vagy elfoglalva!
Kimondom egyáltalán nem tartalak téged képzettebb vagy jobb poker-játékosnak magamnál!
Sőt ... de tovább már ugysem érdemes fokoznom.
Csak engem annyira ez nem is érdekel mint téged, hogy örökké azzal legyek elfoglalva, hogy mindenhova odabiggyesszem ahova csak befér.
Én tudom, hogy én ETTŐL ugysem lennék okosabb.
Tudod. Aki okosnak akar látszani az nem kérdez soha. Viszont örökre hülye is marad!
Én meg soha nem akartam ilyennek meg olyannak LÁTSZANI! Inkább maradok a kérdezés mellett!
Vagy vagyok, vagy nem vagyok.
Alternatíva nincs.
( Az órám egy kicsit jól jár. )
:great:

A hiteltelen.

Ui.: Nyugodtan varrj rá gombot! :)


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 14:29:32
Várda64!

Időnként hullámokban ugyanezt a cipőt húzza rám a szolgáltató és nekem se tetszik.
A példák (módszerek) tökéletesen ugyanezek.
Én csak általánosítom
a turn-ön nagyon magas nyerési esélylyel nyerő lap a riverre veszít a turn-ön sokkal esélytelenebb lap ellen !
( Hasonlóan, külön szumos-nak: "AA indulóhoz hova képezzem magam tovább ?" )

Ami elgondolkodtató az az, hogy mindig
akkor jön a ez hullám ha eleget nyertem hozzá és
addig tart ez a hullám amíg eleget nem vesztek hozzá.

Hát szerintem se véletlen!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 12, 2012, 14:38:38
ez a srác már beteges...


Várda együttérzek, ma valahogy rám is rámjár a rúd. Ugyanakkor van hogy napokig nem vesztek prémiumlappal. Csak azon könnyű túllépni és hamar elfelejtődik. Ilyen a póker.

Végignézve a main eventet nem tudom volt-e egy ember is aki úgy jutott el a döntő asztalig, hogy nem mákolt volna útközben legalább egyszer az életéért. A végső győztes Heinz pl. KJ-val vert AK-t allin. Az ilyen végül feledésbe merül. Headsupban is egy flipre volt a vereségtől.

Pókerberkekben alábecsülik a szerencse jelentőségét, pedig egy hosszú verseny esetében igenis meg kell nyerni a flipeket, 30-70-eket kell mákolni ahhoz, hogy valaki versenyben maradjon a végéig. Én hiszek abban, hogy egyes emberek szerencsésebbek hosszútávon mint mások, pölö a suliban is mindig ugyanazok nyertek a tombolán.

Az hogy egy órán belül kétszer vesztesz ász párral az nem egy tragikus dolog sztem, semmiképpen sem egy olyan eset, ami után rádöntjük a szolgáltatóra az ajtót, hogy csal.

Alba, kérlek ne reagálj, unlak.

Hoppá épp most mákoltam 99 vs QQ, az előbb AA-t buktam 9Jo ellen, most akkor akarja a terem, hogy nyerjek, vagy sem? Vagy vmlinuznak van igaza, hogy osztják a lapokat mi meg játszunk velük.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Stevan87 Dátum január 12, 2012, 15:47:56
Utolsó hsz-okat olvastam csak el,de hihetetlen pl. hogy Várda Veled is ez(ek) történnek.
Utóbbi 3 nap nem kettő, hanem legalább 20 hasonló szituációt tudtam volna felmutatni,sőt gondoltam én is hogy csinálok is képeket,de azzal csak magamat idegesítettem volna jobban... S ennél durvább leosztásokhoz volt szerencsém.
Ezért is nyitottam egy topikot ma még mielőtt idetaláltam volna,hogy a szerencsétlenségemre,mert másnak nem tudom nevezni, "gyógyírt" találjak :)

Valaki itt nagyon jól megfogalmazta, már nincs türelmem vissza keresni,de az a dolog, amit leírt, hogy eleinte "hagy nyerni"  a terem,tehát nem mákolnak le,nem futsz bele sokszor olyan helyzetbe,amire kevés esély van,aztán gondol egyet,s ellened fordul.
S ilyet én is rengetegszer tapasztaltam. Eleinte megyeget szépen, aztán lejtő valamiért,pedig játék stílusom (nálam legalábbis) nem változik. Bár annyi szerencsém van,hogy meg tudom állni,s ki tudok szállni,még jókor, illetve plusszosan jöttem ki belőle legtöbbször.

Én nem mondom, hogy csalnak a termek,de elgondolkoztató. Nem merném kijelenteni,hogy csal 1-1 terem,de azt sem,hogy nem.

Ha már mondjuk rulett dolgot ide vesszük (én még sose játszottam) de haverom,illetve más beszámolója alapján, ezek a tervek,hogy váltogatjuk a színeket,s duplázgatunk,s aztán a 40-re is ugyan azt a szin kerül elő,aminek ne mondjam,mennyi % esélye van,az azért több mint érdekes. Pont 2 hónapja volt egy srác,akitől olvastam hasonlót valamelyik fórumon(számára nem számít a pénz,cöhh), ezért kipróbálgatta,s esélyeket számolgatott, s ugyan ilyen volt a helyzet, hamarabb lesz 5-ös lottó,mint hogy ilyenek megtörténjenek.
Persze,ilyenkor felkereséskor hivatkoztak a apró betűs részre, illetve hogy minden a megfelelően működik.

Szóval ilyen szempontból,termekben sem hiszek.
Be lehet tudni balszerencsének is,hogy pl. zsinórban valaki (pl én tegnap... :D) 5. AA párt bukja el kisebb pocket ellen, vagy lejön a szín,vagy sora.
Megadadogatja 4-7el,s flop sora lesz. Ha KK van valakinél,másiknál sokszor AA lesz.Szóval vannak érdekes dolgok.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum január 12, 2012, 16:09:29
Ha csalnak is a termek, mindegyik hálózat egyforma módszerrel, ugyanazzal az algoritmussal csal?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 16:51:52
söprű !

"ez a srác már beteges..."

Neked is ua. mint szumos-nak.
#80

Fogadd egészséggel!

Üdv!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Etoo Dátum január 12, 2012, 17:25:03
Idézetet írta: Stevan87 Dátum január 12, 2012, 15:47:56
Utolsó hsz-okat olvastam csak el,de hihetetlen pl. hogy Várda Veled is ez(ek) történnek.
Utóbbi 3 nap nem kettő, hanem legalább 20 hasonló szituációt tudtam volna felmutatni,sőt gondoltam én is hogy csinálok is képeket,de azzal csak magamat idegesítettem volna jobban... S ennél durvább leosztásokhoz volt szerencsém.
Ezért is nyitottam egy topikot ma még mielőtt idetaláltam volna,hogy a szerencsétlenségemre,mert másnak nem tudom nevezni, "gyógyírt" találjak :)

Valaki itt nagyon jól megfogalmazta, már nincs türelmem vissza keresni,de az a dolog, amit leírt, hogy eleinte "hagy nyerni"  a terem,tehát nem mákolnak le,nem futsz bele sokszor olyan helyzetbe,amire kevés esély van,aztán gondol egyet,s ellened fordul.
S ilyet én is rengetegszer tapasztaltam. Eleinte megyeget szépen, aztán lejtő valamiért,pedig játék stílusom (nálam legalábbis) nem változik. Bár annyi szerencsém van,hogy meg tudom állni,s ki tudok szállni,még jókor, illetve plusszosan jöttem ki belőle legtöbbször.

Én nem mondom, hogy csalnak a termek,de elgondolkoztató. Nem merném kijelenteni,hogy csal 1-1 terem,de azt sem,hogy nem.

Ha már mondjuk rulett dolgot ide vesszük (én még sose játszottam) de haverom,illetve más beszámolója alapján, ezek a tervek,hogy váltogatjuk a színeket,s duplázgatunk,s aztán a 40-re is ugyan azt a szin kerül elő,aminek ne mondjam,mennyi % esélye van,az azért több mint érdekes. Pont 2 hónapja volt egy srác,akitől olvastam hasonlót valamelyik fórumon(számára nem számít a pénz,cöhh), ezért kipróbálgatta,s esélyeket számolgatott, s ugyan ilyen volt a helyzet, hamarabb lesz 5-ös lottó,mint hogy ilyenek megtörténjenek.
Persze,ilyenkor felkereséskor hivatkoztak a apró betűs részre, illetve hogy minden a megfelelően működik.

Szóval ilyen szempontból,termekben sem hiszek.
Be lehet tudni balszerencsének is,hogy pl. zsinórban valaki (pl én tegnap... :D) 5. AA párt bukja el kisebb pocket ellen, vagy lejön a szín,vagy sora.
Megadadogatja 4-7el,s flop sora lesz. Ha KK van valakinél,másiknál sokszor AA lesz.Szóval vannak érdekes dolgok.

:ok: ugyanez
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Z-man Dátum január 12, 2012, 17:37:06
Ezt már nem albának írom, mert az már kiderült, hogy neki felesleges... De a többieknek: Az AA legjobb kezdőkéz, ezt tudjátok ti is. Preflop ez a legjobb lap. Tény. Minden egyéb lapnak maximum 20% esélye van ellene preflop! 20% az azért nagyon sok... Sok sok milliárd leosztásnál nagyjából ki is jön az, hogy 5-ből 4-szer az nyer akinél lesz. Bőven benne van a pakliban, hogy egymás után buksz velük több partit is. Tegnap én pl az összes (4 db) AA párommal vesztettem. Valahogy mégis örülök, amikor kiosztják nekem... :) A pókernek a legnehezebb része a veszteség/tilt kezelés. Stevan te például azt írtad a másik topikban, hogy már a top pároddal nem is mersz ilyenkor emelni. Mi ez, ha nem "játék változás"? A póker pszichológiája miatt az egyik legnehezebb és legösszetetteb játék a világon. Ennek az elsajátítása a legnehezebb és legköltségesebb. Viszont nélküle az ember vesztésre van ítélve. Továbbra is ezt tudom mondani: tanulni kell és fejleszteni magad, nem feltétlenül stratégiai szempontból (bár azt is mindig kell!).
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 19:33:22
Z-man!

Látom te se birod ki hogy ne bökjél egyet belém. Együtt van végre az egész bökdöső csapat! :)
De azért én már kihagynám a visszabökéseket, mert ez részemről is tényleg beteges.
Igazad lett söprű, tényleg beteges vagyok, mert visszaütni is beteges.

És akkor most a témánál maradok a jó fejek kedvéért:

Te is azt írod, hogy tanulni kell. És ugye a jó pap is holtig tanul.
Én is tanultam és tanulok, de ugye nem hülyeség részemről, ha ezt nem 1-2$ vagy 10-20$ vakos pályákon
tettem és teszem meg. Mégis! Azt hogy játékpénzesen kezdtem tanulni a Texas-t egészen derogálónak találtátok rám nézve.
Tudom van különbség ... etc. Nyilván!
Én sem kevertem soha össze a kis-pályát a "nagy"-pályával. Nekem már a nem egészen kicsike pálya is nagynak számít.
Igazad van! Az AA nem nagy garancia nyerésre, főleg kis-pályán nem.
De azért azt észreveszi az ember, ha napokig nem nyer egyszer sem az ilyen pocket-rocket-ekkel meg hasonlókkal.
Kellemetlen közel 100 partit várni egy-egy jó (mondjuk MSS szerint játszható) lapra és soha nem jön rá semmi, vagy jön de akkor nagyon megvernek a riveren valami szerencsés bluff-ből indulva és reményfutamosan mákolva.
Ez kiábrándító! Több napon át meg pláne!
Ilyen után volt, hogy úgy döltek a jó és nyerő lapok, hogy nem győztem zsákolni egész asztalokat.
És érezve hogy most nekem van szerencsém olyan lapokra is ráindultam amire szinte soha. És az is bejött!
Ez a fordítottja.
A pozitív széria viszont soha nem tartott napokig mint a másik negatív széria. És hamar le kellet állni, hogy megmaradjon a nyeremény. A váltást könnyű volt észrevenni.

Ami az egészben zavar engem az az, hogy végletekig kiélezetten hol nekem van MINDIG szerencsém, hol meg EGYÁLTALÁN nincs ( azaz ilyenkor az ellenfeleknek van MINDIG ). És legfőbb bajom az, hogy ez korrelációt mutat a bank-roll-ommal. Mint egy kapcsoló ami automatikusan kapcsol ki-be amikor kell a bank-roll-om által vezérelve!

Tudom ez annyira durva, hogy így leírva ahogy látom szinte elszégyellem magam, de sajnos ezek a megállapítások valós tapasztalatomon alapulnak és a szerint helytállóak.
Annyira nem akartam magam se elhinni először, hogy ezért nyitottam ezt a támát, hogy megtudjam van e más is rajtam kívül akinek ilyen tapasztalata van. Vagy már régebben feltűnt-e hasonló jelenség másnak is ?

(Hát éppen nem azt akartam megtudni mennyire hülye vagyok a poker-hez. Ami persze igaz is ha egy nyilvánvalóan jobb mondja nekem. Attól fenntartás nélkül ezt is elfogadom.
De bocsánat bökdösőfiúk töletek nem. Mert hozzátok képest már akkor pokeren kerestem a zsebpénz-kiegészítésemet diákként, amikor még meg se születtetek. És ez nem szófordulat volt, hanem egy precizen fogalmazott meztelen igazság. Ezzel már nem is akartam visszabökni és kérlek ne is vegyétek annak.)

Viszont a Texas-t valóban később tanultam meg, már amennyire megtanultam. És ez valóban más játék. Nem szerencsjáték! A tudásnak tényleg meghatározó a szerepe itt is éppúgy mint az ultiban, vagy a bridge-ben.
A leosztások szerencse szerinti eltéréseit a tudással hosszú távon kompenzálni lehet a tudás javára.
Normális esetben.
Jó-jó azért nyilvánvalóan akadnak olyan időszakok is amikor szerintem is elfogadható határok között van-vagy nincs szerencse itt-ott és a játék egészen normális mederben folyik. Ezek egészen élvezetes időszakok, mert visszajelzést kaphatok arról mit tudok és mit nem. Sajnos ez elég ritka.

De ha a szerencse szerinti elétérések permanensen egy irányba történnek, például mondjuk éppen az ellenfelek javára, akkor sem az ultiban és sem a bridge-ben és sem a Texas-ban nincs az a tudás amivel kompenzálni
lehetne. És ultiban illetve bridge-ben soha az életben nem is találkoztam olyan jelenséggel mint ami az on-line Texas-ban van.

Az én bank-rollommal ez azt jelenti, hogy ha nem játszanék teljesen visszafogva (hídkábel feszesen) a szerencse-szűkös periódus alatt, akkor ha a periódus hossza eléri az egy hetet a bank-rollom-nak tuti hogy fújtak. Szerencsére a kapcsoló addigra visszakapcsol ha eléggé kevésre fogytam már. Ez nekem így megy, vagyis inkább így nem megy.

Valaha nekem is voltak nagy-nagy bank-roll-építő terveim, de mint ahogy söprű is én is lemontam róla ilyen körülmények között. És valójában azt hiszem, hogy erre a háttérből kényszerítettek a szolgáltatók. Mindig lecsaptak rám amikor már kezdtem reménykedni, hogy menne a dolog.
Amikor versenyt nyertem, utána egyfolytában vesztettem. Pedig senki nem butul el egy pillanat alatt ennyire agyvérzés vagy hasonló segítség nélkül. Nem igaz? Én se ezt hiszem.
Azt hiszem hogy szolgáltató egyszerűen visszavette ami szerinte az övé. És a többi is így tesz.
Ezért hasonlítanak annyira egymásra ebben a kérdésben.

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 12, 2012, 20:43:39
Először is ajánlom figyelmedbe az első hozzászólásom. Szerintem nem bántó, korrekt, építő jellegű kritika.
Az hogy idáig jutott a diskurzus, az nagy részben a reakciódnak köszönhető.
Nem vagyunk "bökdösők". Csupán véleményt formáltunk meg, ami neked nem tetszik, mert a tieddel nem egyező.

És igen: hiteltelen vagy, mert elrontott leosztások és játékpénzes játékok kimeneteleit hozod fel érvként, amely több, mint butaság. A poén még is az, hogy te ezt lényegtelen részletnek tartod! Ne mondass velem rosszat!  >:(

Elkezdesz személyeskedni, mert már nincs mivel vagdalkóznod. Ellentétben veled én nem tettem közzé a "hendjeimet", tehát maximum annyi információd van a játékomról amennyivel bíráltam a tiedet. Az pedig több, mint helytálló. Érdeklődj utána.
Az okoskodással kapcsolatban meg kicsit magadba kellene szállnod, visszaolvasni az irományaidat tiszta fejjel.

Ajánlom figyelmedbe executor fórumtársunk "aláírását" (lábjegyzetét). Kábé ennyit tudok magamnak tanácsolni veled kapcsolatban.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dacsi Dátum január 12, 2012, 21:08:19
IdézetAzt hiszem hogy szolgáltató egyszerűen visszavette ami szerinte az övé.

Azt ugye tudod, hogy a játékos társaid nyerik el tőled a pénzed és nem a "szolgáltató"?
Tehát, ha ezt vesszük figyelembe a "szolgáltatónak" tökéletesen mindegy, hogy te nyersz vagy éppen veszítesz, mert a leosztásaid után mindenféleképpen megkapja a jutalékát.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 21:09:19
Kevés játékban még kevesebb játszható lapból első és egyetlen AA-m AA ellen: tie.
Ez csak egyetlen és kevés játékból így biztosan véletlen, hiszen ott már régóta nem is játszottam, s így
nem is lehetne semmilyen következtetéshez alap és nem is akarok belőle levonni semmilyen következtetést.
De mégis! Erre! Miért pont én? Miért pont AA-ra tie?
Ces't la vie!

Üdv

Látod szumos nem kell rám újabb stigmát sütni!
Van rajtam már annyi, hogy azzal fogok tapétázni.
De nyogodtam bökdöss csak! Már nem érdekel. Elmondtam amit nem akartam.
Foglalkozz csak velem nyugodtan, ha ez téged szórakoztat!
Esetleg ne nyissak neked erre a célra egy külön topikot?
:)

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 12, 2012, 21:22:03
Idézetet írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 21:09:19
Kevés játékban még kevesebb játszható lapból első és egyetlen AA-m AA ellen: tie.
Ez csak egyetlen és kevés játékból így biztosan véletlen, hiszen ott már régóta nem is játszottam, s így
nem is lehetne semmilyen következtetéshez alap és nem is akarok belőle levonni semmilyen következtetést.
De mégis! Erre! Miért pont én? Miért pont AA-ra tie?
Ces't la vie!

Üdv

Látod szumos nem kell rám újabb stigmát sütni!
Van rajtam már annyi, hogy azzal fogok tapétázni.
De nyogodtam bökdöss csak! Már nem érdekel. Elmondtam amit nem akartam.
Foglalkozz csak velem nyugodtan, ha ez téged szórakoztat!
Esetleg ne nyissak neked erre a célra egy külön topikot?
:)

Üdv


Azt azért nem gondoltad komolyan te sem, hogy elkezdesz "fikázni" engem, meg fölényeskedni, én meg majd nem is reagálok rá!?
Ugyan-ugyan...
Isten ments, hogy még egy topikot nyiss! Elég ha ebben az egyben okoskodsz. Túlértékeled a jelentőséged. Még ez is sok.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 21:32:50
Dacsi!

Az a pénz már nem nálam lesz!
Visszakerül az asztalokra, ahonnan szépen lassan, apránként, de állandóan kopik a rake-be.
Ami a szolgáltatóé.
Hosszú távon pedig ... végül is vehetjük úgy, hogy az általam bukoptt pénz is a szolgáltatóé lesz.
Azt végtelenségig lehetne vitatni, hogy miért, mikor, miből, mennyi ... etc.
A szolgáltató biztosan kiveszi a pénzét!
A játékosok vagy igen vagy nem.
Azt hiszem nyugodtan állíthatom a többség nem, persze tisztelet a kivételnek.
Tehát a többség pénze hosszú távon lényegében a szolgáltatóé lesz és kevésbé a jó nyerő játékosoké.

Te egyetlen mondatot ragadtál ki az egészből.
De nagyjából ezt értsd mögé, mert erre gondoltam, amit már az előzőekben is leírtam.
Megírtam a bent forgó pénzek útját.
Olvasható.

Üdv

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 23:15:19
Szumos!

#40
Ez szinvonal. Tisztelem.
Igaz is. Helytálló is. El is fogadom.

Aztán félrevitték az egészet beleakadva mindenféle apróságba ... egy példába, egy mondatba, egy szóba ... egy A  betűbe. Mikozben a lényeg sikkadt el. És amikor az értetleneknek el akartam magyarázni mire akarok rávilágítani
átment az egész abba, hogy én nem tudok semmit ők meg mindent jobban, holott semmit nem értettek az egészből. Jó példa erre most Dacsi hozzászólása csak neki már nem is írtam oda, hogy MEGINT egy mondatra miközben max elolvasott kettőt az egészből.

így szépen lassan félresiklott az egész.

Utána jött csacsa44 (?) lazán úgy döntött lezárja a szavazást. ... eddig OK.
De ki is értékelte és lecserélte egy másikra. ... Ez már nagyon nem OK.
Holott fingja nem volt mi, miért olyan volt amilyen!
Hogy mi mit jelent és mi mit nem. De kiértékelte!
Újabb értetlen, de erőszakos.

Cérna el.

Meg aztán te is a #60-al. A többi értetlenhez csapódtál.
Meglepődtem.

És náluk meg én lettem a fő téma. Nem ezt akartam.

És már semmit se akarok itt.
Mert mindig akad egy aki anélkül hogy olvasna bármit is, csak ír.
Újra meg újra beleakadva valamibe amiről fogalma nincs hogy mi van mögötte.
Lásd: utolsó Dacsi volt.
És a visszatérő téma megint ugyis én leszek ha ezt megint szóvá teszem.

Hogy miért a hülyeségekre kellett reagálnom?
Mert azok akik tudtak gondolkodni és értették a témát azok ritkán és keveset (sajnos) de velősen szóltak hozzá.
Nekik nem kellett külön megírni, hogy mire reagáltak volna ha értették volna, mert értették!
Ezért azok voltak többségben akik mindent igyekeztek félreérteni és félre-, vagy bele-magyarázni olyasmit amiről szó sem volt, vagy köze nem volt semmi értelmeshez, mert mindig mindent kiragadtak a környezetéből. Lásd játékpénz ügyek.

Nem említem meg azokat akiket nagyon húzósoknak tartok és ezért nagyon tisztelek, nehogy őket is pellengérre tegyék, csak ezért.

Az ő hozzászólásaik mutatták. hogy tudják mi a kérdés, mire válaszolnak és tudják mi alapján mit mondanak.
Nem helyeslés alapján osztályozok! #40 sem volt az. Mégis ült nálam.
Úgy is, hogy nem az volt itt a lényeg. És mégis ennek ellenére is ide való volt.

Szerintem minden fórumon vannak akik olvasás nélkül szólnak hozzá bármihez mindössze a mennyiséget szem előtt tartva a szerezhető plusz egy logo négyszög reményében, hátha lesz belőlük valaki ha többet szereznek.
Közben meg nem is tudják miről van szó. És félresiklatnak minden fórumot ezzel a sportjukkal.

Itt is szépen elvégezték a "munkájukat". Idegesítő ezt látni. És közben ha próbálom tartani a fő fonalat, akkor meg hülye vagyok, vagy válogatok a válaszok között vádat kapom a pofámba.

Kialakulnak a csapatok mint egy Batllefield-ben és mehet a csata. Hajrá!
Jöhet a személyeskedés! A téma meg le van ...

Ide jutottunk ... Sajnálom.
Több válasz jött az egyetlen példaként említett party kapcsán, a játékpénzes tanuló és teszt játékom kapcsán, a ki kinél jobb, okosabb, szebb és kinél (mindenkinél) vagyok balfaszabb témában mint a cím-témában. És közben kiszorítottak mindenkit aki ráérzett miről lenne szó. Sokkal, de sokkal többről lett volna szó, mint egyesek vélték.
De nem arról.
Pedig még azt sem sikerült megértetnem hogy mit akartam, pedig egy csomószor leírtam.
De az nem érdekelt szinte senkit.

És megint csak itt kínlódok de minek.
Aki eddig tudta miről lett volna szó az most is tudja.
A többi meg ezután is maga világában monománozik. Ezeknek úgyis felesleges az orruknál távolabb mutatni bármit is. Úgyis csak a pöttygyűjtés lesz a látóhatáruk. De azért mindenbe beleszólnak, amihez lövésük sincs.


Adminisztrátor!

Már tényleg véget lehet vetni ennek az egésznek, hiszen úgyis csak egy röhej lett belőle.
Remélem azért akadt egy-két olvasó akinek a fejébe a lényeg és nem a lényegtelen ültetett gondolatokat.

Üdv

Sajnálom, hogy feleslegesen raboltam az időtöket!

Jó egészséget kívánok!
MERT EZ pl. LÉNYEGES!

alba
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 13, 2012, 08:01:12
Eszembe jutott erre az egészre ami itt folyt egy jó példa:

Valaki több mint 20 éve felvetette, hogy a Föld éghajlata melegszik az emberi tevékenységek miatt.
Akkor mindenki kiröhögte, de minimum lehülyézte.

Ha ennek a fórumnak ugyanez lett volna a témája, akkor tele lett volna olyan megjegyzésekkel, hogy :
A piros, vagy a kék esernyővel jobb-e elindulni othonról vagy inkább jobb egy sapka.
Vagy hogy tegnap is esett az eső.
Vagy hogy jövőre is lesz tél.
Vagy hogy ő most éppen fázik.
Esetleg szóba esett volna az orvos-meteorológia.
Arról viszont szinte senki nem írt volna egy szót se amire a téma vonatkozik.
Vagy ha mégis akkor, az meg kevés kivétellel engem okolt volna miatta, hogy akkor miért nem vettem le a kabátomat.

Ma már mindenki tudja hogy létezik a probléma, pedig évi mondjuk 0,1 fok emelkedés nem egetrengető de a következmények mára viszont viszont azok.
Eleinte azt se tudták hogyan mérjék azt az 0,1 fokot. A sok véletlen ingadozás között lehetetlen globálisan megmérni 0,1 fokot eltérést.
Ma mindenki tudja, hogy például a gleccserek kilométerekkel húzódtak vissza miatta.

És ma már mindenki tudja miről lett volna szó 20 éve, ha meghallgatták volna.

Üdv

alba
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 13, 2012, 08:26:16
Idézetet írta: alba96 Dátum január 13, 2012, 08:01:12
Eszembe jutott erre az egészre ami itt folyt egy jó példa:

Valaki több mint 20 éve felvetette, hogy a Föld éghajlata melegszik az emberi tevékenységek miatt.
Akkor mindenki kiröhögte, de minimum lehülyézte.

Ha ennek a fórumnak ugyanez lett volna a témája, akkor tele lett volna olyan megjegyzésekkel, hogy :
A piros, vagy a kék esernyővel jobb-e elindulni othonról vagy inkább jobb egy sapka.
Vagy hogy tegnap is esett az eső.
Vagy hogy jövőre is lesz tél.
Vagy hogy ő most éppen fázik.
Esetleg szóba esett volna az orvos-meteorológia.
Arról viszont szinte senki nem írt volna egy szót se amire a téma vonatkozik.
Vagy ha mégis akkor, az meg kevés kivétellel engem okolt volna miatta, hogy akkor miért nem vettem le a kabátomat.

Ma már mindenki tudja hogy létezik a probléma, pedig évi mondjuk 0,1 fok emelkedés nem egetrengető de a következmények mára viszont viszont azok.
Eleinte azt se tudták hogyan mérjék azt az 0,1 fokot. A sok véletlen ingadozás között lehetetlen globálisan megmérni 0,1 fokot eltérést.
Ma mindenki tudja, hogy például a gleccserek kilométerekkel húzódtak vissza miatta.

És ma már mindenki tudja miről lett volna szó 20 éve, ha meghallgatták volna.

Üdv

alba

Te most frankón ennyire hülyének nézel itt mindenkit, hogy nem tudjuk miről próbálsz meg itt hablatyolni? Mondjuk azt már tudjuk, hogy a fórumon - rajtad kívül - senki nem tud szöveget értelmezni, írni, gondolkodni, pókerezni, stb.. De azt is tudja mindenki, hogy ha te olyan messze laknál, mint amennyire hülye vagy, sose érnél haza, öreg. Papa, hamarosan úgy fogsz innen repülni, hogy a sas kutyafas.a lesz hozzád képest..  ;D


Várda! Ne idegesítsél már ezekkel a példákkal. Csak én tudok pár olyan esetet említeni, mikor "anyáztál" a mákolások miatt. 100 éve pókerezel, hányszor volt már ilyen lúzer napod pókerben? Sokszor. Nekem is. Amikor tiltre kerülök, akkor minden AA, KK, QQ, JJ kuka, magyarul, rommá vernek a szarabb induló lapok. Napokon keresztül. Aztán megszűnik. Leszarom, hogy azért mert csal a terem, vagy azért, mert ilyen periódusom van. Ha nem lennének, ilyen szar napok akkor már nem kellene dolgoznom, a "DoN" eltartana.  ;D :D Voltunk egy közös fórumos versenyen, talán PS-en, nem tudom. Három vagy négy egymást követő leosztásom: 34, 34, 34, 34. Na, most akkor erre mit lehet mondani? A lényeg, amit mondani akarok, hogy az a példa, amit leírtál, olyan sűrűn fordul elő, mint amilyen sűrűn beszélsz róla. Ennyi meg belefér mindenkinél. Mikor iszunk? ;D  :redchug:  :beerchug:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 13, 2012, 08:33:11
Lassan azért kikristályosodik itt, hogy miért folytja el csírájában minden fórum az ilyen topikokat.

Etooo, Stevan, a póker lélektanában egy teljesen természetes folyamaton estek át. Jön egy vesztes hullám, és a kicsiből összegyűjtött bankrollotok nem bírja el. Ha okosan, megfelelő bankroll managementtel és tiltkezeléssel játszanátok, akkor fordulnának megint a dolgok egy idő után és ismét elkezdenétek gyarapodni, csak ti ezt már nem várjátok ki. Nézzétek meg akár itt ezen a fórumon is nyerő pókerjátékosok görbéit (TiB-nél pl ha jól emlékszem vannak ilyene)k. Mindegyik egy hullámvonal, amely összeségében folyamatosan emelkedik. Nem azért jön a vesztő széria, mert már eleget nyertetek, hanem azért jön, mert jön, mert ilyen a szerencsejáték lelkivilága. Nálam volt már olyan is, hogy egyből ezzel kezdődött befizetés után.

Amikor észlelitek a jelenséget ne játsszatok néhány napig csak nézegessetek videókat meg olvassatok. Ettől elfelejtődik a kín, helyrebillen a játékotok is. Mind ismerjük ezt, amiről beszéltek, ez nem azért van mert csal a terem. Ettől még persze akár csalhat is, én személy szerint nem hiszem hogy csal. De nem is érdekel ez a kérdés, mert a játék a lényeg és én magam is csak abból a pénzből pókerezek, amelyet a póker termelt ki.

Ti most táptalajt adtok egy elmebeteg idiótának, javaslom, hogy a problémáitokat beszéljük meg inkább Stevan topikjában, mert tényleg nincs köze a dolognak ahhoz, hogy csalnak-e a pókertermek vagy nem.



Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 13, 2012, 08:37:13
csacsa, egyre jár az agyunk, mint általában...  :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Várda64 Dátum január 13, 2012, 09:01:11
Idézetet írta: csacsa44 Dátum január 13, 2012, 08:26:16
Várda! Ne idegesítsél már ezekkel a példákkal. Csak én tudok pár olyan esetet említeni, mikor "anyáztál" a mákolások miatt. 100 éve pókerezel, hányszor volt már ilyen lúzer napod pókerben? Sokszor. Nekem is. Amikor tiltre kerülök, akkor minden AA, KK, QQ, JJ kuka, magyarul, rommá vernek a szarabb induló lapok. Napokon keresztül. Aztán megszűnik. Leszarom, hogy azért mert csal a terem, vagy azért, mert ilyen periódusom van.
Ne idegesítsél fel korán reggel! Amúgy is a szülinapod van, igyál!  :beerchug: Egs! Na.

Én csak annyít akartam ebből kihozni, hogy itt van ez az általam "arománcigány"-nak becézett fazon és a büdös életben nem tudtam még megverni, mehettem ellene bármivel, álhattam 95%-on river előtt akkor sem stb. . De csak ez az egy ilyen páciens van. Mondjuk őt amúgy is megjegyeztem magamnak, mert már az első találkozásunkkor "belopta magát a szívembe. Hogy most ez azért van mert csal a terem vagy sem én is maximálisan leszarom. Ha tízsszer meg fog verni, akkor tizenegyedszer is leülök mellé egy asztalhoz, de kicsit (nem is kicsit) azért furcsállom, hogy ezt a tetves gecit sohasem tudom legyőzni. Érted?? ...... Na most már ihatsz tovább!

albának meg tényleg csak annyít tudnék mondani: Figyelj Cimbora! Ha szentűl meg vagy róla győződve, hogy csal a terem ne játsszál! Szerintem nem kötelező ezt csinálni egyikőnknek sem. Hangsúlyoznám, hogy sokszor bennem is vannak kételyek, de én imádok játszani, én biztos, hogy játszani is fogok, ha csal a terem, ha nem. Én mindig abból indulok ki és Neked is ezt tudnám ajánlani: az a terem akkor is csalt amikor versenyeket nyertem, akkor is csalt amikor fizetős helyekre beértem.
Na béke Mindenkinek!  :cya:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 13, 2012, 09:49:01
Varda!
En a helyedbe ha megegyszer osszeakadnek a romannal,akkor kihivnam egy-egybe. ;)

alba!
Gondolom emlekszel meg a baratnos hozzaszolasomra,amelyre azzal reagaltal,hogy feleseged es löanyod van. En ugy lattam akkor,hogy tiltre kerultel es nekem ilyenkor vagy barmely mas esetben az egyik legkezenfekvobb stresszlevezeto modszer a :SZEX.
A "felesegem es lanyom van" kijelentesben sztem csak annyi van benne,hogy volt mar szexualis eleted.Na mindegy is,csak segiteni akartam.

Minden tiszteletem a tied azert,hogy sikerult tobb teremnel is a 0bol feltornasznod a bankrollod tobbtiz dollarra. Ezt csak nagyon kevesek tudjak megcsinalni!
Nem keves idod banhatta! Itt viszont az erem masik oldala: Beteg dolognak tartom,ha vki akinek csaladja van,az nem oveluk foglalkozik szabadidejeben,vagy nem tulorazik ,hogy a csaladnak jobb legyen! En a helyedben magamtol is hanynek!!! A tovabbiakban ignoralva leszel nalam.Te fo.fej.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 13, 2012, 13:51:04
Várda64!
Köszönöm szépen. Én is így valahogy.
Megadnád a mumusod hely/nick-jét nekem is? Azt hiszem tudnék értékelni egy vadászatot!
Akkor is ha nekem is beletörik a bicskám. :)
És én is tapasztaltam azt, hogy a román és portugál játékosok és kevésbé az olaszok is úgy hazudnak a pókerben, ahogy csak bírnak, de egyben eléggé szerencsések is a hazudozásaikkal.
Te vagy már itt talán az egyetlen aki vette lapot!

A többieknek:
Megint csak bagoly mondja verébnek...
Értem ezt úgy, hogy válaszok mind valami ilyesmi: "Én nem hülyézlek te hülye!" (No comment!)
És megint csak nem én osztom az észt, hanem ... ?
Nem néztek tükörbe soha?
Vagy mi a franc fáj ennyire nagyon?! És még én vagyok a beteges?!
Nektek nem muszály NEKEM válaszolni, mert úgyis valami olyan lenne ami az "emelkedett" színvonal tartása érdekében megint csak rólam szólna, azokat meg már eleget olvastam úgyhogy már úgyis tudom kívülről!

:)

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum január 13, 2012, 14:02:23
ionut1882

aki figyel...

tudom, hogy nem engem kérdeztél, de mostmár örömömet lelem ebben.  ;D

és még valami a figyelmedbe:

http://muszaj.hu/ (http://muszaj.hu/)

ilyen hatalmas iq-val ezt ne rontsuk már el...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 13, 2012, 14:41:25
Azert latszik,hogy csacsaval egyre jar az agyatok. :) Az meg,hogy nem nez meg vki egy hsz-t rendesen az a 100as iq-nal kevesebbel rendelkezok priviliegiuma.Aki felette van(csak alba) az mindent figyel,mert az o seggebe fordul meg a passzatszel. :)

UI:Utolso irasom volt a topikban.Torolni kene sztem a fostalicskat,meg a topikjat is.Na nem azert mert az irodak nem csalnak,hanem,mert aki mindenki szerint hulye annak ne legyen alkalma nyilvanos forumon hangoztatni a velemenyet.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 15:26:45
Idézetet írta: alba96 Dátum január 12, 2012, 23:15:19
Szumos!

#40
Ez szinvonal. Tisztelem.
Igaz is. Helytálló is. El is fogadom.

Aztán félrevitték az egészet beleakadva mindenféle apróságba ... egy példába, egy mondatba, egy szóba ... egy A  betűbe. Mikozben a lényeg sikkadt el. És amikor az értetleneknek el akartam magyarázni mire akarok rávilágítani
átment az egész abba, hogy én nem tudok semmit ők meg mindent jobban, holott semmit nem értettek az egészből. Jó példa erre most Dacsi hozzászólása csak neki már nem is írtam oda, hogy MEGINT egy mondatra miközben max elolvasott kettőt az egészből.

így szépen lassan félresiklott az egész.

Utána jött csacsa44 (?) lazán úgy döntött lezárja a szavazást. ... eddig OK.
De ki is értékelte és lecserélte egy másikra. ... Ez már nagyon nem OK.
Holott fingja nem volt mi, miért olyan volt amilyen!
Hogy mi mit jelent és mi mit nem. De kiértékelte!
Újabb értetlen, de erőszakos.

Cérna el.

Meg aztán te is a #60-al. A többi értetlenhez csapódtál.
Meglepődtem.

És náluk meg én lettem a fő téma. Nem ezt akartam.

És már semmit se akarok itt.
Mert mindig akad egy aki anélkül hogy olvasna bármit is, csak ír.
Újra meg újra beleakadva valamibe amiről fogalma nincs hogy mi van mögötte.
Lásd: utolsó Dacsi volt.
És a visszatérő téma megint ugyis én leszek ha ezt megint szóvá teszem.

Hogy miért a hülyeségekre kellett reagálnom?
Mert azok akik tudtak gondolkodni és értették a témát azok ritkán és keveset (sajnos) de velősen szóltak hozzá.
Nekik nem kellett külön megírni, hogy mire reagáltak volna ha értették volna, mert értették!
Ezért azok voltak többségben akik mindent igyekeztek félreérteni és félre-, vagy bele-magyarázni olyasmit amiről szó sem volt, vagy köze nem volt semmi értelmeshez, mert mindig mindent kiragadtak a környezetéből. Lásd játékpénz ügyek.

Nem említem meg azokat akiket nagyon húzósoknak tartok és ezért nagyon tisztelek, nehogy őket is pellengérre tegyék, csak ezért.

Az ő hozzászólásaik mutatták. hogy tudják mi a kérdés, mire válaszolnak és tudják mi alapján mit mondanak.
Nem helyeslés alapján osztályozok! #40 sem volt az. Mégis ült nálam.
Úgy is, hogy nem az volt itt a lényeg. És mégis ennek ellenére is ide való volt.

Szerintem minden fórumon vannak akik olvasás nélkül szólnak hozzá bármihez mindössze a mennyiséget szem előtt tartva a szerezhető plusz egy logo négyszög reményében, hátha lesz belőlük valaki ha többet szereznek.
Közben meg nem is tudják miről van szó. És félresiklatnak minden fórumot ezzel a sportjukkal.

Itt is szépen elvégezték a "munkájukat". Idegesítő ezt látni. És közben ha próbálom tartani a fő fonalat, akkor meg hülye vagyok, vagy válogatok a válaszok között vádat kapom a pofámba.

Kialakulnak a csapatok mint egy Batllefield-ben és mehet a csata. Hajrá!
Jöhet a személyeskedés! A téma meg le van ...

Ide jutottunk ... Sajnálom.
Több válasz jött az egyetlen példaként említett party kapcsán, a játékpénzes tanuló és teszt játékom kapcsán, a ki kinél jobb, okosabb, szebb és kinél (mindenkinél) vagyok balfaszabb témában mint a cím-témában. És közben kiszorítottak mindenkit aki ráérzett miről lenne szó. Sokkal, de sokkal többről lett volna szó, mint egyesek vélték.
De nem arról.
Pedig még azt sem sikerült megértetnem hogy mit akartam, pedig egy csomószor leírtam.
De az nem érdekelt szinte senkit.

És megint csak itt kínlódok de minek.
Aki eddig tudta miről lett volna szó az most is tudja.
A többi meg ezután is maga világában monománozik. Ezeknek úgyis felesleges az orruknál távolabb mutatni bármit is. Úgyis csak a pöttygyűjtés lesz a látóhatáruk. De azért mindenbe beleszólnak, amihez lövésük sincs.


Adminisztrátor!

Már tényleg véget lehet vetni ennek az egésznek, hiszen úgyis csak egy röhej lett belőle.
Remélem azért akadt egy-két olvasó akinek a fejébe a lényeg és nem a lényegtelen ültetett gondolatokat.

Üdv

Sajnálom, hogy feleslegesen raboltam az időtöket!

Jó egészséget kívánok!
MERT EZ pl. LÉNYEGES!

alba


Engedd meg, hogy reagáljak. Persze tudom, hogy a hozzászólás után is én leszek a hülye, de mindegy.

Először is nagyon sajnálom, hogy nem volt számodra szimpatikus a hozzászólásom.
Másodszor nem véletlenül egy mondatot ragadtam ki a mondandódból!
Egyrészt jobbnak láttam nem foglalkozni a póker tudásoddal és a személyeskedéssel, másrészt az az egy mondat erősen összefüggésben van az összeesküvés-elméleteddel, miszerint a "szolgáltató"  csal.
Tehát még egyszer felteszem a kérdést és utána hagyom inkább az egészet.
Tehát.
Másodpercenként több millió(milliárd?) leosztás utáni jutalékot tehet zsebre a "szolgáltató". A nyert pénzed, ha veszítesz, ha nem, ugyan úgy megtérül nekik. Mi értelme lenne nekik csalni? Ha pedig csalnak, akkor vannak olyan szerencsések, akiket nem manipulálnak és hagyják őket játszani és nyerni? Miért? Miért fordul elő, hogy rengeteg nyerő játékos van a világon rajtad kívül? Mert részükre csal a terem? Kérlek válaszolj nekem, de ne úgy, hogy "Dacsi te hülye vagy. Nem tudsz értelmezni, olvasni. Egyenesen fogyatékos vagy.", hanem a kérdésekre.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Lord Dátum január 13, 2012, 15:42:16
Idézetet írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 15:26:45
Engedd meg, hogy reagáljak. Persze tudom, hogy a hozzászólás után is én leszek a hülye, de mindegy.

Először is nagyon sajnálom, hogy nem volt számodra szimpatikus a hozzászólásom.
Másodszor nem véletlenül egy mondatot ragadtam ki a mondandódból!
Egyrészt jobbnak láttam nem foglalkozni a póker tudásoddal és a személyeskedéssel, másrészt az az egy mondat erősen összefüggésben van az összeesküvés-elméleteddel, miszerint a "szolgáltató"  csal.
Tehát még egyszer felteszem a kérdést és utána hagyom inkább az egészet.
Tehát.
Másodpercenként több millió(milliárd?) leosztás utáni jutalékot tehet zsebre a "szolgáltató". A nyert pénzed, ha veszítesz, ha nem, ugyan úgy megtérül nekik. Mi értelme lenne nekik csalni? Ha pedig csalnak, akkor vannak olyan szerencsések, akiket nem manipulálnak és hagyják őket játszani és nyerni? Miért? Miért fordul elő, hogy rengeteg nyerő játékos van a világon rajtad kívül? Mert részükre csal a terem? Kérlek válaszolj nekem, de ne úgy, hogy "Dacsi te hülye vagy. Nem tudsz értelmezni, olvasni. Egyenesen fogyatékos vagy.", hanem a kérdésekre.
Mindig azzal kell kezdenem, hogy nem vagyok egy reg, de nem vagyok vesztő póker játékos, így a véleményemet is így kezeljétek. De a kérdéseidre válaszolva: Mi értelme csalni? A pénz folyamatos forgatása végett igen csak megéri a teremnek. Szerencsések? Hát nem mondanám, inkább úgy mondanám, hogy halacskák. De hogy összeálljon az egész kép, vagyis a véleményem: szerintem a termeknek megéri "csalni" a vesztes játékosok javára, mivel aki csak hobbiból leül játszani, úgy "have fun", és úgy van vele, hogy eltol 50 dollárt poénból, az ha veszít, fogja magát, és kiül. Ha viszont nyer, akkor esze ágában sem lesz kiülni, játszik tovább, mert érzi, hogy most ő a király, ráadásul még szerencséje is van. És csak játszik és játszik. Míg ha a nagyokhoz kerül a pénz, akkor azért ott igen csak be tud ragadni, onnan max coolerek és badbeatek esetén távozik jelentősebb összeg. Ez pedig nem éri meg a teremnek. Szóval ha így nézed, azért igenis megéri a teremnek előbb beetetni a halacskákat, utána meg szépen lassan visszaszedni. Pl amikor néha néha játszok Bet365-ön este 11 körül, és látom, hogy teljesen fogalmatlan embereknél 3-4 BI-nyi összeg van, azért az számomra megmagyarázhatatlan. Aztán néha sikerül áttolni jó helyre (hozzám:D) az összeget. Persze ez csak az én véleményem, én látok benne logikát.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 15:58:48
Idézetet írta: Lord Dátum január 13, 2012, 15:42:16
Mindig azzal kell kezdenem, hogy nem vagyok egy reg, de nem vagyok vesztő póker játékos, így a véleményemet is így kezeljétek. De a kérdéseidre válaszolva: Mi értelme csalni? A pénz folyamatos forgatása végett igen csak megéri a teremnek. Szerencsések? Hát nem mondanám, inkább úgy mondanám, hogy halacskák. De hogy összeálljon az egész kép, vagyis a véleményem: szerintem a termeknek megéri "csalni" a vesztes játékosok javára, mivel aki csak hobbiból leül játszani, úgy "have fun", és úgy van vele, hogy eltol 50 dollárt poénból, az ha veszít, fogja magát, és kiül. Ha viszont nyer, akkor esze ágában sem lesz kiülni, játszik tovább, mert érzi, hogy most ő a király, ráadásul még szerencséje is van. És csak játszik és játszik. Míg ha a nagyokhoz kerül a pénz, akkor azért ott igen csak be tud ragadni, onnan max coolerek és badbeatek esetén távozik jelentősebb összeg. Ez pedig nem éri meg a teremnek. Szóval ha így nézed, azért igenis megéri a teremnek előbb beetetni a halacskákat, utána meg szépen lassan visszaszedni. Pl amikor néha néha játszok Bet365-ön este 11 körül, és látom, hogy teljesen fogalmatlan embereknél 3-4 BI-nyi összeg van, azért az számomra megmagyarázhatatlan. Aztán néha sikerül áttolni jó helyre (hozzám:D) az összeget. Persze ez csak az én véleményem, én látok benne logikát.
Na most lehet rosszul gondolom akkor az egészet.
Ha te reg vagy, akkor is játszol és beteszed a pénzedet a potba, ami után a terem jutalékot kap. Vagy nem?
Tehát a pénz nem ragad be. Sőt ha te reg vagy, akkor azért a jobb játékosok ellen is szeretnéd kipróbálni magad, ahol ugyan csak vándorolhat ide-oda a tőke. Vagy nem?
Én már nagyon sok helyen olvastam, hogy a pénzt nem a teremtől nyerjük el, hanem a játékosoktól.
Ezt valahogy én is így gondolom.
Az pedig, hogy a terem erre biztosít lehetőséget és leosztásonként bizonyos jutalékot kap, az fair.

Na mindegy is. Az első hozzászólást sem kellett volna megírnom, mert felesleges.
Igazából csak arra akartam kilyukadni, hogy a teremnek az is jó, ha nyersz és az is, ha veszítesz, mert a potba berakod a pénzed és az nekik jó.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Lord Dátum január 13, 2012, 16:03:10
Idézetet írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 15:58:48
Na most lehet rosszul gondolom akkor az egészet.
Ha te reg vagy, akkor is játszol és beteszed a pénzedet a potba, ami után a terem jutalékot kap. Vagy nem?
Tehát a pénz nem ragad be. Sőt ha te reg vagy, akkor azért a jobb játékosok ellen is szeretnéd kipróbálni magad, ahol ugyan csak vándorolhat ide-oda a tőke. Vagy nem?
Én már nagyon sok helyen olvastam, hogy a pénzt nem a teremtől nyerjük el, hanem a játékosoktól.
Ezt valahogy én is így gondolom.
Az pedig, hogy a terem erre biztosít lehetőséget és leosztásonként bizonyos jutalékot kap, az fair.
Bizonyos részekkel nem értek egyet. A regek nem attól regek, mert nekik "nagyobb f*szuk van" és bárki ellen be merik tolni. Attól függetlenül ugyanúgy ők is azokat a szitukat keresik, amikor a halakkal kerülhetnek 1-1-be, és szerintem nem szeretnék kipróbálni magukat a jobb játékosok ellen, amikor ott van a könnyebb és biztosabb pénz is. És pont ezért, ha reg-hez megy a pénzed, onnan nehezebb visszaszerezned, mint egy haltól, akinél úgyis csak idő kérdése, hogy mikor bukja át. Meg persze, hogy kinek. Ráadásul a halak száma nagyban befolyásolja a terem népszerűségét is. Te is sokkal inkább játszol francia meg olasz játékosok ellen, mint kő kemény északi TAG-ok ellen.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 16:10:27
Idézetet írta: Lord Dátum január 13, 2012, 16:03:10
Bizonyos részekkel nem értek egyet. A regek nem attól regek, mert nekik "nagyobb f*szuk van" és bárki ellen be merik tolni. Attól függetlenül ugyanúgy ők is azokat a szitukat keresik, amikor a halakkal kerülhetnek 1-1-be, és szerintem nem szeretnék kipróbálni magukat a jobb játékosok ellen, amikor ott van a könnyebb és biztosabb pénz is. És pont ezért, ha reg-hez megy a pénzed, onnan nehezebb visszaszerezned, mint egy haltól, akinél úgyis csak idő kérdése, hogy mikor bukja át. Meg persze, hogy kinek. Ráadásul a halak száma nagyban befolyásolja a terem népszerűségét is. Te is sokkal inkább játszol francia meg olasz játékosok ellen, mint kő kemény északi TAG-ok ellen.
Te egy hal ellen beteszed a pénzed, ha úgy érzed, hogy jobb vagy, igaz? Ha nyersz, akkor is beteszed újra, ha ugyan az a szitu lesz. Ha veszítesz, akkor is beteszed. A potban tehát folyton pénz van. Ez pedig mindig jó a teremnek. Erre akartam kilyukadni! :D

Köszi Lord! Valahogy így képzeltem el az értelmes eszmecserét, mert így is lehet!

Az én pókerkarrierem addig tartott, hogy 2 éve ingyen 50 dolcsiból volt olyan szerencsém és felvittem 1200-ig kivettem és elköltöttem. Azóta max freerollokon játszok. Meghagyom a témát a proknak! :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dacsi Dátum január 13, 2012, 16:40:48
-
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 13, 2012, 19:21:42
Dacsi!
Örömmel látom amit látok és ezután természetesen megváltozott a véleményem.
Lord gondolatmenetéhez csatlakoznék. Ugynazt tudom mondani legfeljebb másképp.
A halacskák mesterséges játékban tartása jelentősen meg tudja növelni a halacskák létszámát,
azaz a játékosok létszámát. A több játszó játékos pedig több pénzt tart az asztalon aktív játékban azaz a potok-ban.
A potok-ban lévő összeg után szed pár %-ot a szolgáltató.
A bank-roll-ok és stack-ek után nem.
A nagymenők a bank-roll-juk kevés %-át viszik a stack-be onnan a pot-ba. A maradék pénzük pihen a bank-roll-on és ez után nem tud rake-et szedni a szolgáltató.
Ha ebből a pénzből valamennyi a halacskákhoz kerül akkor sok kieső halacskát menthet vissza a kieséstől játékba. Azaz ha nem esnek ki maradnak és növelik a játékosok létszámát ahhoz képest mintha kiestek volna.
A szolgáltató célja nem bárki vagy mindenki azonnali kifosztása, hanem a pénz beáramlásának folyamatos biztosítása a rake által, lehetőleg minél szélesebb folyamban. ( Hopp épp most lekéstem egy AQ-t a 19:00-as bwin freerollban.) Minél nagyobb a létszám annál szélesebb a pénzfolyam. Annál hatékonyabb a rake.
Ezért érdemes a nagyhalak bank-roll-jából egy-egy kicsit így visszacsempészni a halacskákhoz és az ő tétjeiken keresztül pedig vissza a pot-okba.
Mert a szolgáltató számára a pot a sápolható pénz helye.
Erről lenne szó.
Lord ugye te is valami ilyesmire gondoltál?

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 16, 2012, 09:06:01
Örömmel láttam, hogy a címtámához érkeztek hozzászólások.
Attól függetlenül, hogy egyetértettek velem vagy nem.
Azt viszont szomorúan látom, hogy milyen kevés.
Nyilvánvalóan érdektelen a téma a többség számára.

Még egyet szólnék arról, ami náhányak számára valószínűleg új lesz, mások számára nem.

A poker stratégiákat nem poker-játékosok találták ki, hanem matematikusok.
Főként azoknak segítségül, akiknek fogalmuk sincs a poker játékról, de szeretnék nyereségesen játszani.
Tehát ezek a startégiai szabályok kimondottan a poker játékhoz NEM értők számára nyújthatnak egy megoldást !!!!

Az összes ilyen elméleti stratégia alapja a játékelmélet, amely a valamilyen közösségben folytatott gazdálkodásra vonatkozóan a felek kölcsönösen előnyös döntéseit tartja a legoptimálisabbaknak.
A nem kooperatív játék-elmélet kidolgozója John Forbes Nash élete nagy részében elmegyógyászati kezelés alatt állt, azaz konkrétan ténylegesen és szó szerint hülye volt.
Mégis ő adta az új világ egyik legértékesebb, a világunkat közgazdaságilag legjobban előrevivő tudományos elméletét.
És ezt Nobel-díjjal jutalmazta a világ.
Ajánlom itt az "Egy csodálatos elme" című filmet.

De pl. Neumann János neve közismert. Ő rakta le a játék-elmélet tudományos alapját. Magyar !!!
És John F. Nash-el egy másik magyar is Nobel-díjat kapott ugyanazért. Harsányi János. Ő is magyar !!!

Mi magyarok úgy látszik zsigerből jók voltunk a játékokban és a gazdasági döntésekben.
( Országot egy lóért ! )
Sajnos ma ez nyilvánvalóan nem így van, mert talán ma már csak majmolni tudjuk egykori önmagunkat értetlenül próbálva alkalmazni a mások által előre megírt "szent" stratégiákat!

Sokan tudják ami nyilvánvaló, hogy a poker játékhoz kell a matematika, de legalább akkora hatása van a játékra a pszihológiának is. A poker stratégiákba ez is bele van tervezve, viszont elkerülhetetlen, hogy bizonyos helyzetekben szöges ellentétben álljon a matematikai követelményekkel.

Vannak nyereséges-0-veszteséges típusú, vagy egyensúlyi és nem egyensúlyi játékok azok bizonyos tulajdonságai szerint. 3 dimenziós grafikonon ábrázolva a játékok kimeneteleit ez a játékok ún. nyeregpontja, az optimális egyensúly helye.

Az on-line szolgáltató is RÉSZT VESZ EBBEN A JÁTÉKBAN bármennyire furcsán vagy hülyén hangzik ez a megállapítás ha csak egy-egy parti pokerre koncentrálunk !!!
Az on-line szolgáltató a játék körülményeinek megváltoztatásával azt a bizonyos nyereg-pontot el tudja tolni a maga javára, míg mindezt az on-line játékos csak elfogadhatja, csak nézheti.

Ezt a témát szinte be se lehet fejezni... de belátom egyszer vége kell legyen ...

Üdv

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum január 16, 2012, 12:05:44
mikor már azt gondoltam, hogy téma lezárva... ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 16, 2012, 12:18:10
Bocs.
OK. Lezárva.

Jó egészséget!

Üdv
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 16, 2012, 12:39:29
Milan!
At is rakod az archivumba?  ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum január 16, 2012, 14:48:06
Idézetet írta: demi Dátum január 16, 2012, 12:39:29
Milan!
At is rakod az archivumba?  ;D

Hát, még friss...de majd oda kerül.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum január 22, 2012, 12:12:23
Mennyi ökörség van itt a témában :crazy:
Ti komolyan mekkora mintával rendelkeztek, hogy ilyeneket állítotok? Van már többmillió handetek v több tízezer tornátok?
Áhh csak felhúztam magam a kommenteken, nyilván telis tele van regekkel a csaláselméletek gyártói...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum január 22, 2012, 13:19:30
Grimm testvérek meséi kutya f... emellett... ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: demi Dátum január 22, 2012, 21:12:44
De a Grimm testverekkel legalabb jol alszik a gyerek. Probalnad azzal elaltatni,hogy "azok a k..va pokertermek csalnak bammewg! Nwm egy....mind ba..meg!"  :laugh: :bash:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 29, 2012, 12:05:51
demi és a többi !

Miért nem mondtátok előbb, hogy a ti apukátoknak CSÉB-je is van!
Akkor nyilván azonnal feladtam volna már a legelején ...
Ész érvek előtt meg szoktam hajolni!

Üdv.
;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: forzainter Dátum február 03, 2012, 17:08:36
Ehhez a témához csak egy képpel csatlakoznék!

:fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk: :fakk:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 25, 2012, 21:04:39
Csak leírom a véleményem,hagy vigyorogjanak rajtam is az illetékes elvtársak..:)

A pókertermek igenis csalnak,és elég pofátlanul,ebben albának igaza van. Védik az üzemeltetőket,hiszen belőlük élnek. Az üzemeltetők alatt a sügéreket értem,akik utalgatják felfelé a pénzecskét. Az érdekük nem az,hogy mindenféle kalandarok kifosszák szegényeket,hanem az,hogy a lé náluk maradjon.
Nem akarok regényt írni,de ha valaki azt írja,hogy ő rendszeresen utal le pénzt a PS-ről,akkor az hazudik. Volt alkalmam pár 180-fős s&g-t megnyerni,és más kisebb versenyeket,de miután leutaltám erős 2000 dolcsit,valahogy elfelejthettem a játékot,vagy a többiek nagyon kikupálódhattak,de az a lényeg,hogy a leutalások óta ha baromira küzdök,akkor tudom magam szinten tartani.
Van más,kézzelfogható bizonyítékom is,de de nem akarok túl hosszadalmas lenni.

A lényeg a lényeg..csalnak pofátlanul!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 25, 2012, 21:15:14
Hallottál arról a szóról hogy variancia? Ha nem akkor keress rá de sürgősen.

Csalnak a termek, legjobb példa a FullTilt. Csalnak a pénzzel, de nem szoftverrel. Attól hogy te 10 indulásból nyertél 2 180fős versenyt az nem jelenti azt ha elindulsz még 100on akkor 20at be is húzol belőle.. még akkor sem ha ugyanazok ellen játszol sőt még akkor sem ha minden leosztásban mindig mindenki ugyanazt a lapot kapja..
Amúgy meg egyre inkább elregesednek a termek, egyre több a jó játékos, ami a sok affilate oldalnak köszönhető mint a pokerstrategy például. Minden limiten egyre több a jó játékos, akik egyre feszesebben játszanak, mert ugye nem fishek aki any two taktikával játszanak. Ennek következménye az alacsonyabb potok, vagyis alacsonyabb rake. Ezért az oldalak megszüntetik az affilate rendszerüket,a rakebacket, egyre kevesebb a reload bónusz stb de nem a szoftverbe piszkálnak bele, mert ahhoz még a PS fejének sincs joga.. Mivel a leosztások generálása úgy titkosítva van hogy az életben senki nem töri fel.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 25, 2012, 21:27:27
aha,akkor sokkollak tovább..
szerintem még csak nem is egy szoftvert futtatnak,hanem minimum kettőt,de nem tartom kizártnak,hogy akár többet is. Ez alatt azt értem,hogy másképpen generálódnak a leosztások a játékpénzeknél,vagy a free rollokon,mint a pénzes versenyeken. Gondolom ezt sem hiszed el,pedig így van. A szovtverüket pedig kedvükre buherálhatják,hiszen nem lát abba bele a mittomén milyen szigeteken senki. Minden esetre azokra a hozzászólásokra lennék kíváncsi,akik rendszeresen utalnak le pénzt,amit nyertek a PS-en..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 25, 2012, 21:59:20
Akiket te keresel azokat Proknak hívják, ilyen pl Tóth Ricsi, nanoko, Negreanu stbstb. A lobbyban megtalálod ,de ha kitartó vagy és figyelsz egy két high stakeses cg sessiont akkor bővűlhet a lista még jó pár száz névvel. Én például azért nem vagyok Pro mert nem nyerek rendszeresen, engem sokkal inkább jellemez a variancia mint mondjuk egy nálam sokkal magasabb limiten játszót.

Ha hinni akarod hogy más egy freeroll versenyen az RNG akkor hidd. Én másképp látom, mivel nincs bizonyíték arra h több lenne..Értelme sem lenne amúgy.Az meg hogy Man szigeteken van bejegyezve a PS annak az adózás az oka nem más.  A szigeten többnyire olyan emberek dolgoznak akik az ügyfelekkel foglalkoznak, pl support, akiknek aztán semmi jogosultságok a szoftverbe piszkálni.
Az ulimatebetes csalás óta annyira megszigorították az RNG szoftver futattására vonatkozó szabályokat, hogy még a PS legfelsőbb embere sincs birtokában annak a valaminek amivel ebbe belelehetne piszkálni..Ez egy annyira különálló dolog az oldalakon amit komolyan felügyelnek hogy ne lehessen visszaélés ezekkel. Persze biztos én vagyok a naiv...

NEm mondom h nem csalnak a termeknél,de biztos nem az RNG-vel. Sikkasztanak, adót csalnak, robotokat használnak, de egészen biztos h az RNG az szent terület.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: misk@ Dátum december 26, 2012, 00:33:45
Pelikán, ha úgy gondolod, hogy csal a ps, akkor menj át másik terembe. Én például most fejeztem be egy sng sessiont (nem ps-n), ahol az első 5 versenyen pénzbe értem, az utolsó 4-5 asztalon viszont viszont folyamatosan mákoltak le (AK vs A2 riverre esik a 2, AA vs 79, ahol turn+riverre esik a sor stb.) Mégsem gondolom egy percig sem, hogy csalnak, mert volt már olyan is, hogy én álltam a fasz jó végén, nekem esett le a néhány outomból egy riverre. Tudomásul kell venni, hogy rövidtávon szerencsejáték, hosszútávon meg kijönnek a statisztikai átlagok, pld. az AA-m 5-ből 4-szer nyerni fog. Ha ezt valaki nem képes elfogadni, meg tiltel, az inkább ne is üljön le játszani (illetve üljön csak, jó sok ilyen játékost szeretnék az asztalomhoz  :ok:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum december 26, 2012, 06:30:28
Biztos, hogy csalnak a termek, de csak akkor, ha nem jön a lap, ha jön, akkor nem csalnak.. :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 26, 2012, 08:56:15
oksa,semmi gond,hasonlóra számítottam...

Ám szerintem akkor is csaltak,amikor én nyertem,csak akkor mások irhájára ment a dolog,és nem én rágtam a kefét.:)

Hát nem tom misk@,hogy érdemes e vándorolgatni,sztem nagy különbség nincsen közöttük,max.a nevük más. Amit az időközönkénti fúziókkal igazolnak is. Talán az élő termeket kellene kipróbálni,de arra lusta vagyok.:(
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum december 26, 2012, 09:42:44
Idézetet írta: pelikán01 Dátum december 26, 2012, 08:56:15
Talán az élő termeket kellene kipróbálni

:ok: Sajnos, akinek meggyőződése, hogy csalnak az online termek, azok számára valóban az élő póker jelenthet megoldást, amire ha rászánod magad, sok sikert kívánok!  ;) :beerchug:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: oakland23 Dátum december 26, 2012, 10:01:08
Idézetet írta: csacsa44 Dátum december 26, 2012, 06:30:28
Biztos, hogy csalnak a termek, de csak akkor, ha nem jön a lap, ha jön, akkor nem csalnak.. :)

Tegnap öcsém nyomott bwinen valami 3+30+as SNG-t, de nem is ez a lényeg. Kicsit belenéztem, és volt olyan egymás után öt kör, amikor csak figurát kapott a kézbe  ;D Öt körön keresztül AKQJ ...
Mondjuk a flop sosem stimmelt, vagy ha igen akkor senki sem szállt be  :)

De mondjuk ez sem sűrűn fordul elő
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 26, 2012, 11:57:15
Nah,mindegy is,nem fárasztom tovább ezzel a témával a tagságot,hiszen már így is kissé paranoidnak tűnök,és ez az oldal biztosan nem a kontrák kedvéért jött létre.:)
Az írásommal lebeszélni senkit sem akarok a játékról,csak inkább figyelemfelhívásnak szántam,ugyanis sok oldalról dől a reklám,hogy a pókerból meg lehet hamar gazdagodni. Ami igaz is,csak nem a játékosnak,hanem a házak üzemeltetőinek! Ez sajna akkor is így van,ha esetleg a jéghegy csúcsára pár embert példaképpen valóban felengednek.
Szép álomnak tűnik az,hogy némi befektetés után a pénzünk busásan megtérül,de ennek nem szabad bedőlni.A pénzkeresés ettől sajna sokkal nehezebb,válasszuk inkább a piros pirulát,még ha a kék csalogatóbb is. Aki játszani szeretne,az tegye,de maradjon a filléres téteknél,és akkor nem érik nagy csalódások.
Talán sokan azt gondoljátok rólam,hogy egy lusernak savanyú a szőlő,amiben talán lehet is némi igazság,de ha csak egy-két ember is okul az írásomból,akkor már megérte a billentyűzetet koptatnom.:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Attischa Dátum december 26, 2012, 12:15:16
Sziasztok! Élő pókerben egy óra alatt lemegy kb. 10-15 hand. Netes teremben pedig 80-120 hand/óra.Ha rá kerestek Youtube-on,sok videó kering élő pókerversenyeken tőrtént lapütközésekről. Szóval mikor ,online játszol 8x több kezet játszol le ,mint élőben,8x több az esélye a lapütközésnek online teremben.Nem beszélve arról,mikor még én játszottam SH-t 6-asztalon,fullringet 12-asztalon játszottam... voltak meglepetések bőven.Igen meg lehet élni pókerből,meg lehetett élni pókerből.2007-ben kezdtem el játszani,3-évig játszottam kb. 2 millát nyertem HUF-ra átszámítva, 3 év alatt,de csak addig amíg a Franciákat,Olaszokat nem dobták ki a termekből és a végső döfést az USA játékosok kitiltása adta meg.Sajnos már Majkától, Sebestyén Balázstól kezdve tele van oktató videókkal a net. Én a pokerstrategyn tanultam és kezdtem el 50$ bol,amit akkor ott tanultam és tanítottak elég volt, az akkori mezőnyre,működött az sss stratégia stb.,de ma már ez kevés az ABC póker nagyon kevés még micro limitre is,ma egy kezdő pókeres nagyon nehezen tud szintet lépni,mint pl. 4-5 éve.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Pozzato Dátum december 26, 2012, 12:26:20
Idézetet írta: Attischa Dátum december 26, 2012, 12:15:16
Sziasztok! Élő pókerben egy óra alatt lemegy kb. 10-15 hand. Netes teremben pedig 80-120 hand/óra.Ha rá kerestek Youtube-on,sok videó kering élő pókerversenyeken tőrtént lapütközésekről. Szóval mikor ,online játszol 8x több kezet játszol le ,mint élőben,8x több az esélye a lapütközésnek online teremben.Nem beszélve arról,mikor még én játszottam SH-t 6-asztalon,fullringet 12-asztalon játszottam... voltak meglepetések bőven.Igen meg lehet élni pókerből,meg lehetett élni pókerből.2007-ben kezdtem el játszani,3-évig játszottam kb. 2 millát nyertem HUF-ra átszámítva, 3 év alatt,de csak addig amíg a Franciákat,Olaszokat nem dobták ki a termekből és a végső döfést az USA játékosok kitiltása adta meg.Sajnos már Majkától, Sebestyén Balázstól kezdve tele van oktató videókkal a net. Én a pokerstrategyn tanultam és kezdtem el 50$ bol,amit akkor ott tanultam és tanítottak elég volt, az akkori mezőnyre,működött az sss stratégia stb.,de ma már ez kevés az ABC póker nagyon kevés még micro limitre is,ma egy kezdő pókeres nagyon nehezen tud szintet lépni,mint pl. 4-5 éve.
Teljesen egyetértek Attischal.
Próbálkoztam én is de ahhoz, hogy sikeres légy ahhoz rengeteget kell tanulnod és fejlődnöd.Napról napra.Kielemezni a játékodat illetve mások játékát.Nem elég csak játszani, hogy majd belejössz és akkor nyerő leszel.
A pókertermek nem hirdetnek zsákbamacskát.Bárki meggazdagodhat, HA TANUL ELEGET HOZZÁ.
Elég csak megnézni a legjobb prokat.Ilari Ziigmund Sahamiesnek vagy Gus Hansennek  is voltak olyan downswingjei, hogy milliókat buktak mégis talpra tudtak állni.Az rng nem kímél egy versenyzőt sem.
Én is régebben azt gondoltam amit te Pelikán, hogy a termek csalnak majd kezdtem rádöbbenni, hogy ez nem így van.Vannak pozitív illetve negatív szériák.Ez nem csalás.Elég csak fogadásoknál megnézni.Van mikor bármit eltalálsz van mikor az 1.10es oddsú eseménnyel sem tudsz nyerni.Hosszútávon ki fog jönni a tudás.Nem nyerhetsz rögtön milliókat(sőt az elején törvényszerű a bukás mivel egy kezdőnek közel nincs olyan tapasztalata mint egy 2-3éve micro limiten játszo regnek).
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 26, 2012, 13:41:05
Idézetet írta: Attischa Dátum december 26, 2012, 12:15:16
Sziasztok! Élő pókerben egy óra alatt lemegy kb. 10-15 hand. Netes teremben pedig 80-120 hand/óra.Ha rá kerestek Youtube-on,sok videó kering élő pókerversenyeken tőrtént lapütközésekről. Szóval mikor ,online játszol 8x több kezet játszol le ,mint élőben,8x több az esélye a lapütközésnek online teremben.Nem beszélve arról,mikor még én játszottam SH-t 6-asztalon,fullringet 12-asztalon játszottam... voltak meglepetések bőven.Igen meg lehet élni pókerből,meg lehetett élni pókerből.2007-ben kezdtem el játszani,3-évig játszottam kb. 2 millát nyertem HUF-ra átszámítva, 3 év alatt,de csak addig amíg a Franciákat,Olaszokat nem dobták ki a termekből és a végső döfést az USA játékosok kitiltása adta meg.Sajnos már Majkától, Sebestyén Balázstól kezdve tele van oktató videókkal a net. Én a pokerstrategyn tanultam és kezdtem el 50$ bol,amit akkor ott tanultam és tanítottak elég volt, az akkori mezőnyre,működött az sss stratégia stb.,de ma már ez kevés az ABC póker nagyon kevés még micro limitre is,ma egy kezdő pókeres nagyon nehezen tud szintet lépni,mint pl. 4-5 éve.



+1
Pár hsz-szel feljebb valami hasonlót írtam csak egy mondatba sűrítve.. Messze nem lehet összehasonlítani mondjuk a 2008as évet a 2012es év játékos állományával.. Most már az NL 20 tele regekkel anno egy jobb játékos napok alatt ugrálhatott limiteket, ma több 10K hand kell hozzá..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Jimbo75 Dátum december 27, 2012, 07:59:29
Idézetet írta: pelikán01 Dátum december 25, 2012, 21:27:27
aha,akkor sokkollak tovább..
szerintem még csak nem is egy szoftvert futtatnak,hanem minimum kettőt,de nem tartom kizártnak,hogy akár többet is. Ez alatt azt értem,hogy másképpen generálódnak a leosztások a játékpénzeknél,vagy a free rollokon,mint a pénzes versenyeken. Gondolom ezt sem hiszed el,pedig így van. A szovtverüket pedig kedvükre buherálhatják,hiszen nem lát abba bele a mittomén milyen szigeteken senki. Minden esetre azokra a hozzászólásokra lennék kíváncsi,akik rendszeresen utalnak le pénzt,amit nyertek a PS-en..

Ebben van valami, mondjuk Én nem értek a pókerhez, de rulettnél érzem ugyanezt. Amikor free roll van, akkor 100*50 gurításos session-ből 90-ben nyerek, de ha ugyanazt a stratégiát próbálom ki élesben, akkor 100-ból 10-szer nyerek. Szóval tutti machinálnak valamit, hiába írják ki, hogy ilyen rules meg olyan RNG, manapság már mindent lehet buherálni :'(
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Attischa Dátum december 27, 2012, 09:22:16
Tisztázzunk valamit! A pókertermeknek nem érdekük,hogy veszíts.Miért is lenne az, hiszen nem a terem ellen játszol, ellentétben a casinóknál. Abban egyetértek,hogy a mai elregesedett, feszes mezőnyben, kevesebb rek generálódik,ezért érdekük  lehet lapütközéseket generálni.Miért tennének ilyet? Ha borul a bili,meg merem kockáztatni,hogy $ milliárdos üzletet buknak el. Egyébként meg a Pokerstars honlapján fent van ,hogy hány független szervezet ellenőrzi a szerverüket a játék tisztasága érdekében,szóval nincs érdekük csalni.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 27, 2012, 12:08:08
Nem volt szándékom a témát tovább feszegetni,de Attischa egyszerűsége mégiscsak rábírt..

Először is. A mezőny semmivel sem lett erősebb,mert amúgy sem az amcsik voltak a táplálék lánc alján,hanem a németek,és ők itt maradtak. Ráadásul elözönlötték a termeket az oroszok,akik legalább annyira pökhendiek,mint a németek. Kettőt ráhívsz valamelyikre,onnantól örök ellensége leszel. Meg aztán a PS gondoskodik róla,hogy aki valamit konyít a pókerhez,annak ne legyen kedve amúgy sem játszani!

Másodszor: A különböző irományok csak az íróik számára hasznosak,mert azokból játszani NEM lehet. Minden asztal más,és mindre nincsen forgatókönyv.

Harmadszor pedig: Mivel a reménytelen esetek pénztárcája is véges,ezért gondoskodni kell róla,hogy a pénzüket ne olyan nyerje el,aki leutalja,és vígan magára költi,hanem forgassák csak bent,amíg a gebűr meg nem eszi. Meg aztán ha néha nyer,akkor elhiszi magáról,hogy tanult valamicskét a játékból,és tölt fel újabb pénzeket is esetleg.

Magyarán: Aki leutal,az nem kívánatos személy a pókerházak közelében,jobban utálják azokat,mint a pestisest.
Ez ugye érthető,csak az a gond,hogy nincsen benne a lapok kiegyensúlyozásának a lehetősége a felhasználói szerződésben.
Magyarán:csalnak.
Nem kell ezt elhinni,de legalább próbáld megérteni azt,amit írok.
/és nem sértésnek szántam ezt az írást/
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Attischa Dátum december 27, 2012, 12:44:21
Huha.... Jó,ok nem akarok belemenni adok kapok....,de nekem van 2 jó barátom,pókerből élnek,rengeteget tanulnak,fejlesztik a tudásukat,jól játszanak,nyernek is,igaz nem sokat,de a bónuszokból, az elért VIP  szintjük után szép kis összeget kapnak,Lásd: Pokerstars supernova szintek,kis minuszos játékkal is szép összeg.Ilyen butaságot állítani,hogy nem lett erősebb a mezőny.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum december 27, 2012, 14:49:55
Vicces, hogy mindig akad egy lúzer, aki újraéleszti ezt a topikot.

A véleményem a legújabban felmerült témákkal kapcsolatban:

1) Aki rendszeresen játszik, az érzi, hogy lényegesen erősebb a mezőny, mint néhány éve.

2) A hihetetlen laptalálkozások élőben sem ritkák. Ez egy ilyen játék.

3) Cashben csak azért tűnik másnak az rng, mert a cash játék teljesen más.

4) Az "irományok" valóban csak egy szintig hasznosak, viszont nélkülözhetetlenek, hogy eljuss arra a bizonyos szintre. Utána már sokkal hasznosabb, ha sikeres játékosokat figyelsz játék közben (online asztalnál, vagy élő közvetítések során)

5) A "szerencse" sokszor azért fordul, mert elbízza magát a sikeres játékos, vannak időszakok, amikor minden összejön, így a játékos túlzott magabiztossága előbb-utóbb visszaüt, figyelme tompul, helyzetértékelése felületessé válik. És ilyenkor elkerülhetetlenül jön a szopacs.

6) Én rendszeresen hívok le pénzt (nem a Starsról), de mindenhol leszarja az rng. Ha van a számládon 500 dollár és buksz 5 db 5 dolláros szitet egymás után, azt másképp, sokkal egészségesebben éled meg, mintha a cashout után bennhagyott 50 dollárod esetén történik ugynaz. Pedig ugyanúgy huszonöt dollárt vesztettél.

Asszem hirtelen ennyi.


Mindenkinek sok szerencsét kívánok az új évre és dollárhegyeket!!!

söprű
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum december 27, 2012, 15:03:18
Egy dolog eszembe jutott még, amit én is észrevettem a rendszeres lehívásokkor: egyre tovább és tovább tartott, amíg megjött a pénz (PKR, 888). Ez mostanra odáig jutott, hogy mindig a feltételekben foglalt 3, illetve 4 nap huszonnegyedik órájában fut be. De befut és végülis ez számít...  :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: pelikán01 Dátum december 27, 2012, 15:20:27
gratula,örülök ha tényleg van becsületes terem,habár ha visszaolvasol,én leginkább a ps-re lettem volna kíváncsi. Elég nagy az a terem,csak van valaki aki rendszeresen utalgat lefelé.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Attischa Dátum december 27, 2012, 15:45:57
PokerStársrol MB re, percek kérdése.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum december 28, 2012, 07:10:42
"Augusztusban negatív rekordot döntöttem. Elrepültem Milánóba, onnan kocsival Svájcba, kibéreltem egy házat egy hétre, kicsíptem magam, irány a casino, befizettem a 2200 dollárt, megkapom az első leosztást: pocket pár, flopra szett, később kitelik a full, az ellenfélnél négy egyforma. Ilyen az élő póker, de imádom!"

részlet Sophia 'wellbet' Lovgren, PKR profi évértékelőjéből

Soha sem lesz jó játékos, aki az rng-ben keresi a hibát.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: misk@ Dátum december 28, 2012, 23:21:44
Szerintem is csalnak ezek gané pókertermek. Tegnap 8 db 5 dolláros sng-ből 7-ben pénzbe értem az 888-n, ma pedig szopat ez a csaló rng. Ma 30 percen belül volt 4 QQ-m, amit mind a négyszer levertek és mind a négyszer gyengébb induló lapok (K10o és A3o pld.) Habnak a tortán aki K10-el vert le, rá 2 percre egy másik asztalon megadta AJs pushomat QQ-val, neki persze kitartott.  :crazy:
Azért ma is sikerült pénzbe érni jó sokszor, így csak 2 beülőt vesztettem ma (mai utolsó sng-men AJs pust adott A9o, persze, hogy turnön ott volt az a huncut 9-es). Szóval szerintem is csalnak, kapják be bő nyállal.
Na jó, nem csalnak, csak rosszul esik, hogy folyton a fasz rossz végén álltam ma, be is fejeztem a sessiont mára. Viszont ennek ellenére csak 2 beülőt buktam kb. 15 sng után. Sajnos el kell fogadni, hogy néha akár egymás után sokszor lemákolnak.

Azoknak, akik szerint élőben nincs mákolás (vagy ahogy másképp nevezik "csalás"):
Viszont most tanítom a lányomat és az unokahúgomat játszani. Kiosztom a lapokat, majd az asztalt, utána egyenként végigelemezzük kinek milyen keze van, és mi a nyerő. Hát nem semmi lapütközések és mákolások vannak itt is...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Dris Dátum február 13, 2013, 12:51:53
Idézetet írta: pelikán01 Dátum december 27, 2012, 15:20:27
gratula,örülök ha tényleg van becsületes terem,habár ha visszaolvasol,én leginkább a ps-re lettem volna kíváncsi. Elég nagy az a terem,csak van valaki aki rendszeresen utalgat lefelé.

Jelentkezem, kifejezetten sokat vettem már ki PS-ről. Mostanság nem ott játszom, de néha-néha benézek, ettől függetlenül a múltban csak ott volt számlám, és nem panaszkodhatok. Oké, szoptam én is néha az RNG-vel, (többet rinyáltam miatta, mint ami szükséges lett volna, de hát fejlődik az ember:D), de hosszútávon bőőőven nyerő vagyok ott is.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: matekgerilla Dátum január 26, 2014, 02:28:21
Én csak egy statisztikai adatot tennék hozzá, és majd ebből mindenki következtet arra amire akar...
PS-en nagyjából  3 millió osztásban vettem részt kb. 7 év alatt, mint sng, cash.
Többféle statisztikám van, ami eléggé durvák... Ezek közé tartozik egy 85632 osztás alatt kapott 391 AA amiből 139 volt preflop all-in (volt mikor hívtak, volt mikor én hívtam).
Szóval a 139 preflop AA all-inből 42-őt nyertem meg!!!!!!!! A maradék 97-ben  nem kis kasszák ugrottak le tőlem!
Matematikai tényezők: AA-szal preflop kb 85%-ban kellene nyernem. Azaz 139x0,85= 118  kb e körül kellet volna megnyernem az osztásokat ÁTLAGBAN!
Oké mondhatja valaki, hogy a póker ilyen... DE! Az ilyenekre is használható az átlag körüli szórás számítása.
A szórás= négyzetgyök alatt a ( 139x0,85x,015)=4,21   
ekkor: 118 (a  várt átlag)- 42 (a tényleges) = 76
na most a 76/4,21 = 18,05
Vagyis az átlagtól való eltérés 18,05 szórásra van!!! Általában 3 szórásnyira +/-  van az esetek 99.997%
Irdatlan az eltérés!
Ha fej vagy írás játékra lefordítjuk ezeket a számokat, akkor az olyan mintha 400x feldobnánk az érmét, és az írással veszítesz. A 400 dobásból 380 írást, és 20 fejet kaptunk!!!!!!!!
Szerintetek????
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 26, 2014, 03:22:21
3millió leosztás 7év alatt?Ha jól számolom az 1100leosztás minden nap átlagban 7éven keresztül.. Nem semmi..

Én ezt a 139/42-t nagyon nehezen hiszem el.. Nem azt mondom hogy hazudsz, hanem inkább azt hogy a statisztika téved..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: matekgerilla Dátum január 27, 2014, 01:15:54
Az érmés dolognál is áll a konklúzió, mert ha 10 milliószor dobjuk fel az érmét, akkor is univerzálisan kicsi az esélye, hogy lesz benne egy 380 egymásutáni írás, vagy fej!
Igen, leszámítva egy-egy szentestét, vagy nyári tekergést szinte folyamatosan nyomtam napi rendszerességgel általában 2-3 asztalon egyszerre. Az még érdekes, hogy nagyon megtanultam ezt a pókert, de online sose tudtam nyerni stabilan hosszútávon. Ellenben élőben sokkal "sikeresebb" voltam, de kiégtem az egész pókerből, és így csak töredékét szedtem c vissza annak az összegnek amit PS-be beleküldtem...
A helyi pókerklubban esténként indulgattam sng-n kb.40-70 fővel együtt, kb. minden 2.-3. alkalommal buborékban végeztem, és nem hozott olyan nagyot, hogy örömmel töltsön el, és tudtam, hogy így csak nagyon lassan, hosszú évek alatt tudnám (ha minden nap lejárnék)  visszanyerni amit PS-re költöttem.
Inkább élek!
Ez a "nagyon megtanultam ezt a pókert" amit fentebb említettem kicsit nagyképű dumának tűnik, de ehhez hozzáfűzném, hogy gyerek korom óta imádom a matekot, és azon belül fő kedvencem a valószínűségszámítás, meg a játékelmélet, és értem is.
u.i.: a matematika sosem hazudik, így a statisztika sem ;)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 27, 2014, 01:42:52
Ha ilyen jó vagy matekból és "megtanultad" a pókert hogy az úristenbe lehetsz bukó?
ÉS lenyomsz 7évet és ráfogod az rngre?? Nekem ez elég hihetetlennek hangzik.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: matekgerilla Dátum január 27, 2014, 11:45:20
Hidd el nekem is az! De sajnos átéltem, megéltem. Sajnos az a típus vagyok aki inkább a Pierre Richard által játszott karakterekre hasonlít, de nagyon...
Volt olyan, hogy egy magazin által meghirdetett freerollon indultam 3 haverrel együtt, akik nem is tudták nagyon mi is az a póker. Indulók száma kb. 100-120 fő lehetett. A legelső osztásnál olyan helyzetbe kerültem, hogy QTs (egyszínű) preflop, aztán jött a flop amiben sor, és flush húzóm (Js, 4s, 9h) volt közben 8-10  vak hívás, és ketten maradtam egy játékossal. Turn: 8h élejen megvan a sorom, és még flushra is jó vagyok! A pali all-in hívott, megadtam, és a river: 5h......
Neki flush-e lett nekem meg maradt a sorom. Amikor all-in ment akkor nekem 80% esélyem volt a nyerésre!
Kiestem, és a dealer hangosan kiáltott a szervezőknek, hogy: Van egy kiesőnk! Mindenki odanézett, hogy ki lehet ez az amatőr aki rögtön az elején kiesik...
De ezt leszámítva az élő póker sokkal jobban ment, mint az online.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 14:28:25
TiB !
Majdnem stimmel a 220.

n=52 összes lap
l=4 csak az ászok, 4 A-ból húzol 2 A-t kezedbe
k=2 ennyi lapot (AA) húzol a kezedbe

Ismétlődéses kombináció :

(n!/(n-k)!)/(l!/(l-k)!)=
(52!/50!)/(4!/2!)=
(52*51)/(4*3)=
2652/12=
221

Átlagosan ennyiszer (221) kell mindig 52 lapból mindig 2-t kihúznod hogy a 4 A-ból 2 a kétlapos kezedbe kerüljön.
( Vagy a 4 darab 2-esből 2. Tök mindegy! )
És ÁTLAGBAN !!! Ennek is lesz +- pár szigmás szórása !

--------------------------
matekgerilla!

Pontosan egyről beszélünk.

---------------------------
demi!

Valahol nem azt írtam, amit te olvastál, ... de mindegy ... nem érdekes.

---------------------------
sokaknak !

Azért én még soha nem szóltam be nemzetközileg elismert híres magyar játékosnak,
mint egyesek, itt, ezen a fórumon.
Istennek nem szerencsés beszólni ... hátha találkozol vele valamelyik asztalnál !

:)


Üdv!
Mindenkinek jó lapjár(at)ást !
És jó egészséget !
:)

:cya:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 28, 2014, 16:34:10
Idézetet írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 14:28:25
sokaknak !

Azért én még soha nem szóltam be nemzetközileg elismert híres magyar játékosnak,
mint egyesek, itt, ezen a fórumon.
Istennek nem szerencsés beszólni ... hátha találkozol vele valamelyik asztalnál !

:)


Ezt te sem gondoltak komolyan ugye?
Egyébként meg, én a magam részéről senkivel nem találkoztam itt a fórumon, akinek "nemzetközileg elismert híres magyar játékos" lett volna a nickneve...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2014, 16:42:41
Idézetet írta: szumos Dátum január 28, 2014, 16:34:10
Egyébként meg, én a magam részéről senkivel nem találkoztam itt a fórumon, akinek "nemzetközileg elismert híres magyar játékos" lett volna a nickneve...

Köszi szépen..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 28, 2014, 17:04:51
Idézetet írta: csacsa44 Dátum január 28, 2014, 16:42:41
Köszi szépen..

Óóóó, hát te vagy az Csacsa!? Bakker! Elfelejtettem! Hisz neked ez a második keresztneved!  :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 17:17:37
szumos!

De igen! Komolyan gondoltam.

A nick-neve pedig nyilván azért NICK(!)-név, mert az igazit nem akarta elárulni.
Mert ugye eléggé paradox dolog megkérdezni egy álarcot viselő személytől hogy kicsoda ! :)

De ez a része nem is tartozik rajta kívül senkire.
Rám se. Rátok se.

( Megint ez a gúnyolódás  ... Nyilván én voltam bunkó megint és nem ... MÁS!!! )

Üdv!
Jó egészséget!


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 28, 2014, 17:50:37
Idézetet írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 17:17:37
szumos!

De igen! Komolyan gondoltam.

A nick-neve pedig nyilván azért NICK(!)-név, mert az igazit nem akarta elárulni.
Mert ugye eléggé paradox dolog megkérdezni egy álarcot viselő személytől hogy kicsoda ! :)

De ez a része nem is tartozik rajta kívül senkire.
Rám se. Rátok se.

( Megint ez a gúnyolódás  ... Nyilván én voltam bunkó megint és nem ... MÁS!!! )

Üdv!
Jó egészséget!




Sokkal nagyobb paradoxon isteníteni és mindenek felett állónak beállítani. Illetve az már nem is paradoxon, hanem valami más, de a felekezeti dolgokat most hagyjuk.
Egyébként nem vagyok rá kíváncsi ki ő. Arra akartam utalni azzal a néhány mondattal cinikusan, hogy mennyire jól sikerült előadnod a nagy a semmit.  :redchug:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 18:15:20
Ja? Hogy itt csak szumos meg hasonlók viccelhetnek? Más meg egyetlen mondat erejéig se?
Nem láttam kiírva. De máskor majd jobban figyelek.

Aláírás: a hóember, akibe belekötnél ha tudnál.
:)

Annyi bennetek a rosszindulat mint "A kör" kútjában.
Ezzel még egy kovács-üllőt is képesek vagytok elrontani.
:)

Vacak dolog ha fáj az igazság! Igaz-e?!
:)

Üdv!
Jó egészséget !

Jöhet a gyülölet. Add ki magadból! Ne sajnálj! Jól fog esni neked!
... Pedig akár örülhetnétek is!
De tapasztalatom szerint ti olyat nem is tudtok!

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Alk Dátum január 28, 2014, 18:29:38
Idézetet írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 18:15:20
Ja? Hogy itt csak szumos meg hasonlók viccelhetnek? Más meg egyetlen mondat erejéig se?
Nem láttam kiírva. De máskor majd jobban figyelek.

Aláírás: a hóember, akibe belekötnél ha tudnál.
:)

Annyi bennetek a rosszindulat mint "A kör" kútjában.
Ezzel még egy kovács-üllőt is képesek vagytok elrontani.
:)

Vacak dolog ha fáj az igazság! Igaz-e?!
:)

Üdv!
Jó egészséget !

Jöhet a gyülölet. Add ki magadból! Ne sajnálj! Jól fog esni neked!
... Pedig akár örülhetnétek is!
De tapasztalatom szerint ti olyat nem is tudtok!

Te most unatkozol amúgy?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 28, 2014, 18:36:30
Idézetet írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 18:15:20
Ja? Hogy itt csak szumos meg hasonlók viccelhetnek? Más meg egyetlen mondat erejéig se?
Nem láttam kiírva. De máskor majd jobban figyelek.

Aláírás: a hóember, akibe belekötnél ha tudnál.
:)

Annyi bennetek a rosszindulat mint "A kör" kútjában.
Ezzel még egy kovács-üllőt is képesek vagytok elrontani.
:)

Vacak dolog ha fáj az igazság! Igaz-e?!
:)

Üdv!
Jó egészséget !

Jöhet a gyülölet. Add ki magadból! Ne sajnálj! Jól fog esni neked!
... Pedig akár örülhetnétek is!
De tapasztalatom szerint ti olyat nem is tudtok!



Nem tetszett a "poénod". Ennyi. Szerintem amúgy sem viccnek szántad, maximum humorosnak, az meg a másik, csak most kell valamivel takarózni.
Nincs olyan, hogy fáj az igazság, mert a mondanivalód = nulla. Üres. Semmit nem akartál mondani, csak érdekesebbnek akartál tűnni egy kis mellébeszéléssel.
Szoktunk örülni, a szimpátiát és unszimpátiát félre téve (!), sokszor, csak te olyan topicba ezek szerint nem látogatsz.
Nem gyűlöllek, ez is mellébeszélés. Miért gyűlölnélek?  ???
Van véleményem ennyi.
Amúgy befejeztem, mert felesleges ez az egész "beszélgetés".  :redchug:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Knapp Dátum január 28, 2014, 18:53:51
Idézetet írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 17:17:37

A nick-neve pedig nyilván azért NICK(!)-név, mert az igazit nem akarta elárulni.
Mert ugye eléggé paradox dolog megkérdezni egy álarcot viselő személytől hogy kicsoda ! :)

De ez a része nem is tartozik rajta kívül senkire.
Rám se. Rátok se.



Ha nem akarja elárulni, akkor te mit pedzegeted a témát?

Azért durva világban élünk, ahol a nemzetközileg elismert pókerjátékosnak is inkognitóban kell egy póker fórumon írnia!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: csacsa44 Dátum január 28, 2014, 19:02:50
Jól van srácok, mindenki kiviccelte magát? Én igen, szumos is írta, hogy befejezte..  ;D A témához semmi köze a nemzetközileg elismert híres magyar játékosokhoz, koncentráljunk inkább matekgerilla felvetésére.  ;)

Vagy ITT (http://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,1073.0.html) lehet tippelgetni, hogy ki lehet az a nemzetközileg elismert híres magyar játékos, akire alba96 gondolt.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 19:27:45
Én is tippelhetek?
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: LosGabos Dátum január 28, 2014, 19:47:55
Gyűlnek a jelöltek a 2014-es "Szigo Díj"-ra. TiB! Ugye jegyzed?  :D :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 28, 2014, 21:36:25
szumos!

Nekem se tetszett SEMMI amit te írtál! Semmi se igaz vagy valós amit írtál!
Főleg hogy jobban tudod, hogy mit gondolok, mint én!
Hát a te írásaid az enyémekkel ellentétben ugye tartalmasak voltak.
Idézhetnélek!
De nem is érdekelsz!
-------------------------------------
csacsa44 !

A butaságért tudom fizetni kell ! Hibáztam !
Nem gondolok senkire se!
Tilts ki ! Itt sem vagyok !
Ennyi!

Azoktól akik értelmesek meg bocs, hogy megint velem volt tele a lap.
"Köszönet" ezért szumos-nak. :)

Sayonara!

:cya:


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Knapp Dátum január 29, 2014, 00:18:31
Azt ki tudná valaki számolni nekem, hogy mennyi az esélyem nemzetközileg elismert játékossá válnom, ha csalnak a pókertermek?
Csak mert ez nagy segítség lenne a pályaválasztásban.

Köszönöm!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Lord Dátum január 29, 2014, 00:38:02
Idézetet írta: Knapp Dátum január 29, 2014, 00:18:31
Azt ki tudná valaki számolni nekem, hogy mennyi az esélyem nemzetközileg elismert játékossá válnom, ha csalnak a pókertermek?
Csak mert ez nagy segítség lenne a pályaválasztásban.

Köszönöm!
Nem volt könnyű kiszámolni, de egy mátrix, egy integrálás valamint egy sima 3 ismeretlenes egyenlet segítségével kijött az eredmény: 50%
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum március 12, 2014, 18:37:32
http://www.onlinepokerhu.com/poker/Hangfelvetel-bizonyitja-az-Ultimate-Bet-csalast (http://www.onlinepokerhu.com/poker/Hangfelvetel-bizonyitja-az-Ultimate-Bet-csalast)
http://sport365.hu/poker,hirek,20-millio-dollaros-csalassal-vadoljak-a-pokertermet-iranyito-ceget,18529 (http://sport365.hu/poker,hirek,20-millio-dollaros-csalassal-vadoljak-a-pokertermet-iranyito-ceget,18529)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Knapp Dátum március 12, 2014, 19:45:28
Idézetet írta: alba96 Dátum március 12, 2014, 18:37:32
http://www.onlinepokerhu.com/poker/Hangfelvetel-bizonyitja-az-Ultimate-Bet-csalast (http://www.onlinepokerhu.com/poker/Hangfelvetel-bizonyitja-az-Ultimate-Bet-csalast)
http://sport365.hu/poker,hirek,20-millio-dollaros-csalassal-vadoljak-a-pokertermet-iranyito-ceget,18529 (http://sport365.hu/poker,hirek,20-millio-dollaros-csalassal-vadoljak-a-pokertermet-iranyito-ceget,18529)

Te is a károsultak között vagy?
Mondjuk remélem Szigot nem húzták le, csak mert hasonlít Ben Affleckre...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum március 13, 2014, 00:40:05
Nem vagyok olyan nagy arc. Pláne nem akiről le lehet húzni bármekkora összeget.
Ami viszont elég érdekes az az emlegetett cégek nevei.
Kiből mi lett ... ki mikor kivel hol hogy ... ... Na az viszont nem semmi !
Alig maradt ki valaki :)
Az Ongame-el meg benne az iPoker is ... már nem is érdemes továbbgondolni.
Lassan mindenki beleesik.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum március 16, 2014, 16:07:40
Kicsit statisztikáltam ! :)
Miért is kapok a várható 15% helyett 50-30% esetben 2x konfigú lapot? (FullTiltPoker volt.)
( A kezdeti -  50% javult 30%-ra. )
Na? Vajon miért?
Ez nagyon durva ...
matekgerilla ... lehet számolni, hogy ez mennyire képtelenség !
És ha mondjuk beleveszem a (2-5)x-et is akkor még sokkal-sokkal rosszabb.
Röhej!

Üdv!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: kunisse Dátum július 23, 2014, 12:20:12
Szerintem valamilyen szinten biztos van legalább egy kis manipuláció egy-két helyen. Velem egyszer előfordult a bet-at-home pókerkliensénél egy all in-nél hogy flop után szinte biztos nyerő voltam, az ellenfelem csak abban az esetben nyerhetett ha a turn és a river is 8-as, persze hogy lejött neki, na ennek mégis mennyi esélye van ?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum július 23, 2014, 12:36:10
Édes Istenem...
Mondjuk örülök hogy vannak ilyen emberek, mert nyilvánvalóan te egy fish vagy, és belóled létezünk..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: kunisse Dátum július 23, 2014, 12:50:48
Idézetet írta: ncis88 Dátum július 23, 2014, 12:36:10
Édes Istenem...
Mondjuk örülök hogy vannak ilyen emberek, mert nyilvánvalóan te egy fish vagy, és belóled létezünk..

:beerchug: :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Pozzato Dátum augusztus 03, 2014, 20:34:14
Azért ez még mindig nagyon komoly téma  ;D  Újraolvasva is jókat tudtam derülni.

Fura hogy még nem került zárolásra ez az egész. Azon gondolkoztam, hogy ha valaki tudja, hogy csalnak a termek, akkor mégis minek játszik? Szeret magával kibaszni vagy mi?

Ha valamiben nem vagyunk jók, akkor azt nem kell erőltetni....
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 15:32:43
A kérdés csak az hogy mi tartaná öket vissza attól hogy ne csaljanak?
A reklám arcok tourosok, de a termek legnagyobb bevétele cash asztalokból számrazik.
Azt kijelenteni hogy nem csalnak butaság, azt meg hogy csalnak ugyanakkora.
De az hogy profit orinentált vállalkozásokról beszélünk az biztos.
Ha nekem lenne egy pokertermem és nem érné el a cél kitűzött profitott akkor tennék érte.
HM2-el látjuk hogy ki mivel szeret játszani, ök miért ne akarnának róla tudomást venni?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum október 10, 2014, 15:42:48
Idézetet írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 15:32:43
A kérdés csak az hogy mi tartaná öket vissza attól hogy ne csaljanak?
A reklám arcok tourosok, de a termek legnagyobb bevétele cash asztalokból számrazik.
Azt kijelenteni hogy nem csalnak butaság, azt meg hogy csalnak ugyanakkora.
De az hogy profit orinentált vállalkozásokról beszélünk az biztos.
Ha nekem lenne egy pokertermem és nem érné el a cél kitűzött profitott akkor tennék érte.
HM2-el látjuk hogy ki mivel szeret játszani, ök miért ne akarnának róla tudomást venni?
Tök mind1 nekik mi van az asztaloknál, mivel a jutalékból van a bevételük, lényegtelen ott, hogy ki hogyan tologatja a zsetonokat. A csalós dolgokat meg többnyire a hobbijátékosok, vagy a fishek dobálják. Ismerek olyan profikat, akik 100k sng után is durváb EV alatt futnak, mégsem panaszkodnak, tisztában van olyan szinten már mindenki a matematikával, varianciával, hosszútávval.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 16:43:38
Ez csak egy szempont, de ilyenkor jönn mindeki és úgy kezelnek mint egy leprást..
Most pl engem. (Egyébként plusszos vagyok elárulom, és van mögöttem néhány hand)
Nem a haveromtól hallotam szitu.
Másrészt cg-ről beszéltem.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 16:51:28
cg asztalon az a lényeg hogy minél többet toljanak be.
5% az 5% de nem mindegy mekkora a pot.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 17:45:44
11 oldal ami erről szól, akiket kritizáltatok.
Én csak azt nem értem hogy hogyan tudjátok kizárni azt hogy ők nem csalnak.
Én nem írom az hogy ők csalnak, de ha valakinek ígazán megérné az csak maga a terem lenne.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Lord Dátum október 10, 2014, 18:15:45
Nem akarok beleszólni a vitába, egyedül stdavid megjegyzését szeretném megkérdőjelezni, ugyanis a pókertermeknek igenis megéri befolyásolni a játék menetét. Egy nagyon picit kell végiggondolni, és tök logikus következtetésre juthat az ember.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: 26juventino Dátum október 10, 2014, 18:31:31
Én meg azt mondom, hogy nem tök mindegy? Úgyse tudjátok egymást meggyőzni! Aki akar az pókerezik, aki meg nem az nem. Én tőlem aztán csalhatnak is, nem azért ülök le pókerezni, hogy milliókat nyerjek, olyan téten kell játszani, hogy ne legyél idegbeteg ha buksz. Akkor meg már oly' 8, hogy miért vesztettél.  Egyetlen egyszer idegesítettem fel magam mikor egy MTT-n már a buborék szakaszban voltam jócskán és egy 2es drillel kiejtették az AA-mat, természetesen a riveren jött le a kettese.
Jó persze, aki komolyabb szinten tolja az más tészta abba nem tudok beleszólni, de szerintem felesleges azon vitázni, hogy csalnak-e avagy sem.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum október 10, 2014, 18:38:48
Volt egy kattanásom ma emlékeztem erre a topicra.
Gondoltam be írok, mert régen sem értetem miért kell a csalást kizárni.
Természetes kűldöm O.V.-nek a privát levelet blokkolja ezeket a szemét oldalakat. :bash:
Ez ellen tenni nem lehet, de soha nem mondanám hogy ezek az oldalak korrektek.


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum november 07, 2014, 13:57:43
Kedvenc témám újraéledt, amíg távol voltam.  ;D

Most csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az elmúlt egy évben sokat élőztem és semmivel sem volt hozzám barátságosabb a hús-vér dealer, mint az online rng. A póker egy geci játék, aki azt szereti, amikor a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonosz a büntetését, az nagy ívben kerülje el a hold'em asztalokat... Ez a kemény férfiak sportja, olyanoké akik akkor is tudnak emelt fővel veszíteni, amikor az ellenfél gyengébb, de akkora arca van, mint ide Nagykáta. Mert pontosan tudjuk, hogy nem az számít, hogy egy este mennyit nyersz vagy vesztesz, hanem hogy több, vagy kevesebb van a széfben/számlán az év végén, mint az elején volt.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum november 07, 2014, 15:30:26
Itt csak az számít mennyivel vagyunk plusszban, mert ez egy kő kemény munka.
Igen csak meg terhelő akár napi 3-4 órában is.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 02, 2014, 22:13:01
Rég szóltam hozzá. Sokat teszteltem az oldalakat.
...
Egészen biztos vagyok abban hogy csalnak az online termek, méghozzá elképesztően pofátlanul.
És tudom ! Nem pedig hiszem !
Ez biztos és kétség sem férhet hozzá !

Aki mást mond az szimplán retardált !

Szó sincs semmilyen játékról ! Egyszerű szinház az egész nem póker !
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Pozzato Dátum december 02, 2014, 22:18:37
Most már akkor nyugodtan alszok .  :great:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: junglefever Dátum december 02, 2014, 22:34:46
Idézetet írta: alba96 Dátum december 02, 2014, 22:13:01
Rég szóltam hozzá. Sokat teszteltem az oldalakat.
...
Egészen biztos vagyok abban hogy csalnak az online termek, méghozzá elképesztően pofátlanul.
És tudom ! Nem pedig hiszem !
Ez biztos és kétség sem férhet hozzá !

Aki mást mond az szimplán retardált !

Szó sincs semmilyen játékról ! Egyszerű szinház az egész nem póker !

A rake ugyanannyi ha nyersz ha vesztesz.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Gery185 Dátum december 02, 2014, 23:07:25
Azért a színvonal ki ne bassza már a biztosítékot  :D

Látom rendesen kibontakozott ez a topik, amióta inaktív voltam. Érdemes végigrágni esetleg egy tuti füles reményében?  ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Pozzato Dátum december 02, 2014, 23:17:56
Idézetet írta: Gery185 Dátum december 02, 2014, 23:07:25
Azért a színvonal ki ne bassza már a biztosítékot  :D

Látom rendesen kibontakozott ez a topik, amióta inaktív voltam. Érdemes végigrágni esetleg egy tuti füles reményében?  ;D
Tömören leírom a helyzetet:
Kiderült, hogy mindenki csal.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 02, 2014, 23:41:40
Arra válaszolj légy szíves, ha tudod, hogy csalnak a termek, akkor miért játszol rendszeresen?  2011ben nyitottad a topikot, nyilván mert hittél benne hogy igazad van,de azóta sem hagytad abba, és még mindig képes vagy kiakadni.
2011ben azt írtad magadról, hogy te 10perc alatt írsz 100%os fizika felvételiket, az IQd akkora, hogy ki sem merted írni.

Mondjuk az általános iskolai fizika nem olyan nehéz, ha helyesen feltételezem hogy 96ba születtél és 2011 körül a gimis felvételid írtad.kb.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 02, 2014, 23:56:30
Jó ötlet TIB :)
Már csak azon gondolkodom, hogy itthon legyek-e öngyilkos, vagy kifáradjak a yacht-ra, hogy ott nyírjanak ki :)
Minek az a sok hercehurca ...  az első megoldás valószínűleg kevésbé macerás
:)
Egyébként az eljárás közkincs:
Véletlenszerű eseményeknek normális eloszlása van.
Ugye ez az a bizonyos variancia, amit NCIS88 marha nagy arccal emleget de halvány lila fingja sincs róla, hogy ez mi a franc lehet.
( NCIS88 - ezt úgy is hívják hogy LÓPIKULA ... használd egészséggel ! )
Nos ez egy un. haranggörbe alakú valami :) ( ÉS NEM RODOLFÓ ALAKÚ, mint ahogy mindig kijön a poker statisztikákból )
A szórás egységa a szigma ... nevezzük ezt is LÓPIKULÁNAK.
Normális eloszlás esetén ugye a véletlen valós eseményeknek oly módon kell megfelelni az eloszlásnak,
hogy az események 99,72 %-a +- 3 szigma tartományba kell essen.
HA NEM ÍGY VAN AZ LEHETETLEN ! Ez olyan mint az egy meg egy az kettő !
Azaz ha mégse így van akkor az nem normális eloszlás, és ha nem normális eloszlás, akkor NEM VÉLETLEN (!) és ha nem véletlen akkor ( tippelj ) ...
M A N I P U L Á L T !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hogy mennyire az eredmények megmutatják. pl. 10 szigma távban 10% az olyan mint az "itt a piros - hol a piros" más néven "einstand".
Mindössze ennyi a nagy "titok" :)
Mindenki tudja aki kicsit is otthon van a matekban vagy a "valóségámításban"... pl ilyen matekgerilla is meg még sokan.
Mndössze csak ennyi a szupertitkos tudnivaló, már csak számolgatni kell.
Sok sikert !



Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum december 03, 2014, 00:14:13
Mutass mar egy EV grafikont.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 03, 2014, 00:17:05
"Hát ezen beszarok.. Tegyük el ezt egy humorosba."

Mondta ezt egy nagyon okos ember,  régen. Kb ez jutott erről eszembe.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 03, 2014, 00:28:44
2011óta miért játszol, ha minimum azóta tudod hogy csalnak?
Mert ha engem 2011ben becsapnak egy vendéglőben, akkor nem megyek oda újra..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 00:48:06
Egyébként szeretek és tudok is pókerezni, ezért veszem észre hogy csalnak ... és azért járok utána, hogy tényleg csalnak-e mert MEG TUDOM TENNI!

Az pedig, hogy csalnak semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy szeretek és tudok pókerezni. Csak és kizárólag a nyereségemre és hatékonyságomra van hatással, arra viszont nagyon. De nem tudják elérni soha azt hogy veszítsek, mert MEG TUDOM TENNI ! A mérlegem mindig pozitív lesz, mert soha az életben nem fizettem be, viszont veszek ki pénzt.

Én játszom és NYEREK, csak észreveszem és utálom ha lopják a pénzem ezerrel ... Ennyi.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 01:07:12
TiB !
Igazad lehet ... a mániákusságot illetően ...  szeretek pókerezni.
A csalás se riaszt el, csak dühít, mert látom, hogyan lopják vissza a nyereséget a "mindennél van nagyobb lap ha éppen úgy akarom"  trükkel ...
és nem csak tőlem !
Valójában  minden póri játékost meglopnak, ezért kormányozzák kurva keményen a pénzeket játékosról játékosra terv szerint ! Mert ugye nem mi vagyunk a site-ok arca.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum december 03, 2014, 13:45:18
alba96, te szoktál élőzni?

Én már nem állítom, hogy nem csalnak a termek, de még semmi olyat nem láttam online, ami ne fordult volna elő velem hús-vér dealerekkel is. Persze vannak durva badbeatek, amitől nagyon csúnyán ki tudok én is borulni, de egyszerre 15+ asztalon játszva egyfolytában másfél-két órát (mondjuk minimum 1500 hand), már lejön az egésznek a dinamikája és én még itt nem éreztem tudatos manipulációt, ez az érzés mindig kisebb mintáknál ragad magával. Meg amikor bankroll felett játszom, na az durva, olyankor elevenedbe vág, ha buksz 3-4 BI-t...  ;)

Persze tudom, megvezetett kis hülye vagyok én is, de nem bánom, vigyék amit akarnak, ha hagynak nekem is, és azért azt kell mondjam, összességében sokkal több jött, mint ment.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 22:30:37
Aki tudja miben ül, az már nincs megvezetve :)

Nem az a lényeg, hogy előfordulnak-e különlegesen furcsa dolgok, hanem az hogy a valószínűségüknek megfelelő gyakorisággal fordulnak-e elő BÁRMILYEN dolgok.
pl. ami megdöbbentő: all-in-ben (!!!) a 4:96 esélytelen közel 100% gyakorisággal nyerő ellened és nem 4/96*100 %-ban és döbbenetes képtelenségek teljesülnek szinte halál biztosan, hogy kiüssenek téged a 96:4 nyerőből, ami arra utal, hogy bizonyos esetekben nincs is mindig keverés-osztás (!), hanem előre gyártott tipikus szituációk vannak időnként tudatosan az asztalra osztva vagy egyszerűen menet közben alakítják a flop-turn-rivert tetszőlegesen, ha pl. éppen valami aktuális vérmérséklettől hajtott esemény van ... azaz all-in.

Ez olyan precÍz szerkesztés, mint ultiban a piros 20-száz ulti nyerése egy piros tizesessel és a piros hetessel.
Lehetséges és nem is lehet elfogni se. Se az ultit, se az 20-százat, mindkettő megvan.
DE CSAK EGY FÉLEKÉPP LEHETNEK KIOSZTVA A LÉNYEGES LAPOK !!!
EZÉRT EZ A LEOSZTÁS TERMÉSZETESEN NEM FORDUL ELŐ SOHA !
Pedig előfordulhatna. A lehetőség adott ... CSAK NAGYON PICI AZ ESÉLYE !!!!!!!
EZ A LÉNYEG !
Ennek ellenére, ha pár óra alatt ezt a leosztást ( "VÉLETLENÜL" !!! ) többször is látnád egy asztalnál, ugye nem kételkednél, hogy ez képtelenség ?!

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum december 03, 2014, 23:50:20
Ezt hívják varianciának, amit korábban meg leugattál. ;D
Hány leosztást játszol naponta, hetente?
Már kértem, hogy mutass egy EV grafikont..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bence1237 Dátum december 03, 2014, 23:55:27
Ki alakítja menet közben a "flop-turn rivert" tetszőlegesen? Erre külön emberek vannak? Ha igen, milyen technikával tudnak dolgozni? Jó ha 1 másodperc eltelik a flop/turn/river érkezése előtt, hogy a fenébe cserélik ki a lapot ennyi idő alatt? De várj, kapisgálom, scriptekkel dolgoznak! Na de mégis honnan tudja eldönteni hogy ki a jó és rossz? Miközben írom a kérdést összeállt a kép: a termek fizetett játékosokkal dolgoznak, de nem kizárt, hogy családi vállalkozásban tolják! Beültetik a fiút, unokaöcsit hogy játszanak, így alkalmazottat se kell keresni. Tiszta haszon! Továbbgondolva, azon se lepődnék meg ha nem is más emberek ülnének a virtuális asztalnál, hanem random bot-ok. Mekkora biznisz!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum december 04, 2014, 00:28:53
Még 1M hand sem lenne releváns, mert a Psen pl 100000szer ennyit nyomtak le.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 08:33:43
stadavid !

Na neked sincs fogalmad a varianciáról ... de emlegeted te is mint a többi.
A variancia nem csak van !
Hanem vannak tulajdonságai, és azoknak van jelentése.
De erről már nem tudsz semmit. Ugye?!
Akkor meg ne beszélj hülyeséget.

Az EV-det szerinted ki számolja neked ?!
Nem a watchdog az biztos!
Hanem az ENGEDÉLYEZETT szoftverek, illetve az affilate-ek.
Azzal meg kitörölheted.

De rátapintottál a lényegre ... az EV szar ... csak nem tét súlyozottan ... itt a nagy hiba!
Fel van hígítva és kiegyensúlyozva a rengeteg érdektelen leosztással, ahol szinte nincs tét se.
Ezért válogat a watchdog is szituációkra. És ki is bukott a manipuláció nekik is.

Szóval ha van egy kis szar a levesben attól az még leves - ez igaz ... csak szaros :)


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 08:40:50
bence !

Sakk-program is van.
És bizony, bot-ok is vannak.

Ez neked meglepő?
Egy gyereknek minden vicc új :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum december 04, 2014, 08:45:52
Idézetet írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 08:40:50
bence !

Sakk-program is van.
És bizony, bot-ok is vannak.

Ez neked meglepő?
Egy gyereknek minden vicc új :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Nezzenekoda Dátum december 04, 2014, 08:56:34
Azt javaslom hogy ncis-szel ne vitazz . Koncentralj TiB-re. Kritikus mindketto de ha van eleg minosegi erved akkor ot meg lehet gyozni mert mar kinott a "csak nekem lehet igazam" korbol.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum december 04, 2014, 09:00:36
Idézetet írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 00:48:06

Egyébként szeretek és tudok is pókerezni, ezért veszem észre hogy csalnak ... és azért járok utána, hogy tényleg csalnak-e mert MEG TUDOM TENNI!
Hát te ? .) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Az pedig, hogy csalnak semmilyen összefüggésben nincs azzal, hogy szeretek és tudok pókerezni. Csak és kizárólag a nyereségemre és hatékonyságomra van hatással, arra viszont nagyon. De nem tudják elérni soha azt hogy veszítsek, mert MEG TUDOM TENNI ! A mérlegem mindig pozitív lesz, mert soha az életben nem fizettem be, viszont veszek ki pénzt. De ugye te ezt se értetted ! Ez meg engem nem érdekel.

Én játszom és NYEREK, csak észreveszem és utálom ha lopják a pénzem ezerrel ... Ennyi.


Papa..most akkor nyersz,vagy lopják a pénzed.....mert ugye a 2 kizárja egymást :D ;D ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alexthebest Dátum december 04, 2014, 09:08:10
Olyan jól adja elő a matematikust, hogy én hiszek albának (Jessica Albának  ;D). Lehet benne valami, ki tudja. Korrupt az egész szar világ, miért a póker lenne tiszta. Viszont ha botok is ülnek a termekben, megtaláltam az egyiket. Már a nevében benne van, egy igazi pókerterminátor, aki kegyelmet nem ismer. Most épp teniszezik is  8)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alexthebest Dátum december 04, 2014, 09:10:23
Idézetet írta: szalist Dátum december 04, 2014, 09:00:36

Papa..most akkor nyersz,vagy lopják a pénzed.....mert ugye a 2 kizárja egymást :D ;D ;D

Freeroll- be nem fizet, de nyer!  :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 04, 2014, 09:27:26
alba96 és ncis88:

A személyes sértegetést hanyagoljátok. Köszönöm.

ncis88: ha valakinek van egy gondolata, bármilyen, azt vagy elfogadod vagy sem. Ha elfogadod akkor mondjuk küldhetsz egy "köszönetet", ha nem akkor meg leírod az ellenvéleményed, de .... mindezt normális hangvételben.
Nem egyszer látom, hogy nem a legmegfelelőbb módon szólsz be akár új tagoknak is. Ne haragudj, de ez nem az a fórum. Itt ilyesmire nekünk nincs szükségünk.
Nem akarom én megszabni, hogy mit írjatok, mert mindenki azt ír amit akar, de mindezt úgy, hogy a másikat ne sértse meg.

Köszönöm a megértést előre is.  :ok:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 04, 2014, 09:31:17
Idézetet írta: alba96 Dátum december 02, 2014, 22:13:01

Aki mást mond az szimplán retardált !


Tehát annyira biztos vagy a dolgodban, hogy egyszerűen még ha van rá ellenbizonyíték akkor sem fogadod el.

Ne haragudj, de a hasonló hozzáállást a gyerekek szokták használni.

Én nem cáfolom az általad leírtakat, mert nekem halvány lila fingom sincs róla, de engem úgy tanítottak, hogy ne ítéljek el senkit előre soha.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum december 04, 2014, 09:32:55
Idézetet írta: Milan Dátum december 04, 2014, 09:31:17
Tehát annyira biztos vagy a dolgodban, hogy egyszerűen még ha van rá ellenbizonyíték akkor sem fogadod el.

Ne haragudj, de a hasonló hozzáállást a gyerekek szokták használni.

Én nem cáfolom az általad leírtakat, mert nekem halvány lila fingom sincs róla, de engem úgy tanítottak, hogy ne ítéljek el senkit előre soha.

Az ártatlanság vélelme ;D ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Nezzenekoda Dátum december 04, 2014, 09:47:21
Csak ha mar arra van bizonyitek h gazdag embereket lehuztak akkor miert nehez elhinni h barkit lehuzhatnak csalva? Azt en is remelem h nem csal mind de az szinte biztos h vannak csalo termek.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: söprű Dátum december 04, 2014, 11:11:21
Idézetet írta: alba96 Dátum december 03, 2014, 22:30:37

pl. ami megdöbbentő: all-in-ben (!!!) a 4:96 esélytelen közel 100% gyakorisággal nyerő ellened és nem 4/96*100 %-ban és döbbenetes képtelenségek teljesülnek szinte halál biztosan, hogy kiüssenek téged a 96:4 nyerőből



Ez hazugság, számtalanszor nyer a 96, csak az agyad olyankor nem törődik azzal, hogy kiszámolja, hogy riveren 96% volt az esélyed, míg MINDEN vesztett hand után megteszi ugyanezt. A 25-ből egy alkalom azért olyan nagyon nem ritka, bőven belefér abba a szórásba, amit én - érzésre - megtapasztaltam.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: lavolpe Dátum december 04, 2014, 12:31:45
Nehogy már elkezdjen hinni bármilyen szinten is ebben a topikban felvezetett "álmatematikában" bárki is.
Bárki írhat egy trackerprogramot, ami több százmillió leosztást  tud lementeni a futó oldalakról és bebizonyíthatja érdemleges mintán, hogy csalnak a termek.
Szerintetek ez miért nem sikerült még 10-15 év alatt senkinek? Komolyabb próbálkozások voltak erre, mint a "96-4 100%-ban megy el" axiómák.
Amilyen mennyiséget itt egyes emberek lejátszottak az együttvéve is kevés lenne bármilyen bizonyításra.
Még egy ilyen komoly axiómára, hogy a "96%-4% esély 100%-ban megy el" is kevés lenne a fórum össz. leosztásszáma.
Ilyen érvekkel lehet, itt embereket meggyőzni, hogy 96-4% 100%-ban megy el? Ez komoly? Így bemondásra?
Csak ezen állítás bizonyítására egy többmilliós  leosztás-adatbázis kellene és akkor is csak gyanakodni lehetne!
Tessék mutassa meg, akinek ilyen adatbázisa van, mert ez így vicc kategória. Aki szerint ez így bemondással bizonyítható annak fogalma sincs arról, hogy mi a variancia...

"Fel van hígítva és kiegyensúlyozva a rengeteg érdektelen leosztással, ahol szinte nincs tét se." - ezen mondat után az EV fogalmának a tisztázása is több, mint szükséges lenne.
Az AllinEV eleve azokat a leosztásokat számolja, ahol allin kerültél, tehát nehéz felhígítani, meg tét nélküli leosztásoknak nevezni, ahol allin kerültél, de tény nagyon jól hangzó érvelés.

Én senkit nem akarok meggyőzni, vitába sem fogok szállni senkivel, mert teljesen felesleges.
Mindenki véleményét tiszteletben tartom, csak elképedve olvastam egy-két hozzászólótól, hogy kezd hitelt adni, matematikai fogalmakat puffogtató zagyvaságoknak, amiben semmilyen matematikailag bizonyított érvelés nem hangzik el, sőt kifejezett "blöffök" sokaságát tartalmazza.
Nem akarok megbántani senkit, de akit ennyivel meg lehet vezetni az jobb, ha sportfogadási szempontból is utánanéz egy kicsit a matematikai fogalmaknak, a bukmékerek által alkalmazott koncepcióknak, mert ezek alapszintű megértése nélkül elég nehéz profitot realizálni akár pókerben, akár sportfogadásban...


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 20:25:29
lavolpe !

Én értem anit írtam, ezért nem értem mi tűnik benne matemtikai blabla-nak. Szerintem tiszta ügy. Nem értelek. Talán ha matekgerilla szerint is blabla lenne ... de nem az !

Az EV azt mutatja, hogy mázlis vagy peches vagy, vagyis az események a várható kimenetel szerinti arányban, annál számodra jobb arányban vagy annál rosszabb arányban következnek be. DE !!! Fontos az is, hogy pár centes poton kapod a giga mázlit, vagy olyan poton amibe mindenki all-in tolt, illetve ellenkezőleg a pechet.
Ugye jövedelmezőbb a kis potos pech és a nagy potos mázli, illetve megfordítva bukós a kis potos mázli és a nagy potos pech.
Ez négy eset és nem mindegy éppen melyikbe estél bele és ne söpörjük már egy kalapba az EV-ben (ez a hígítás) !
UGYE "5" :) ÁSSZAL 3c-t NYERVE IS LEHET KURVA NAGYOT BUKNI !!! NINCS KIFIZETVE !
A két véglet a nagy potos mázli és a nagy potos pech.
A nagy potos mázli a szűzkéz esete, vagyis a hülyéké ... ebbe nem szoktam beleesni soha, mert csodát várva nem szállok be. Ez az ellenfél.
A nagy potos pech az én esetem ... közel biztosra csodabukás ! VAGYIS A HÜLYE ELLENFÉL NYER.

NA ENNYI HÜLYE NINCS! Vagyis akkor mi van? ...
Többször egészen esztelen játékra kényszerítettem ellenfelet, ahol arra a lapra ami nekik volt, épeszű játékos nem ad nagy emelést vagy all-in-t. MEGTETTÉK.
BLÖFFÖMRE VOLT HOGY 5-ŐS MAGAS LAPPAL NYERT ! VAGYIS SEMMIRE ADOTT ALL-IN-T ÉS HÚZÓJA SE VOLT !
Asztalon két nagy pár mini 4-es kickerrel. Nekem 33 pár hand. Neki 52o.
Ezek szerintem nem mind hülye szerencsések voltak hanerm ... jó páran BOTOK !

Nos a játékokban sok lapot dobtam, míg végül jött egy jó lap. Ekkor jó flop esetleg  turn után ha csaknem biztos volt a nyerés  all-in toltam.
Ezeket a partikat vettem alapul csak ! A többi irreleváns. Szóval ezt a szituációt elemzem. A nagy potos pech esete.
Ezek nekik mindig két runner-esen voltak esélyesek flop után. Vagyis szinte sehogy.

És ezek 100%-ban elúsztak !!! MIND EGYTŐL-EGYIG !!! A nagy potos pech esetei.

A beülések utáni ELSŐ ilyen all-in-jeim MIND elbuktak. -- Ezt a mondatot jól rágjátok át.
Szóval mihelyst all-in mentem jött a két giga runner az ellennek és buktam. A két runner ~ (4-5):(95-96) eséllyel. Ami ~ 1:23 ... 1:24
És ez halálosan biztosan következett be minden ilyen esetben.

Mondjuk az utolsó szeriákban volt kb. 12 ilyen eset, ami hogy könnyen fejben számoljunk és magam ellen tartsak ~0.1 (1:10-re)a 12. hatványon esélyű.
Ugye érzitek, hogy pár darab nulla ide-vagy oda nem sokat számít úgyis ~0.
Szóval akkor miért is nem nyertem egyet sem  a 12-ből ?

Ez azt jelenti, hogy az ellenfelek 12-szer húztak egymás után fehéret "VAKON" egy olyan zsákból amiben 24 fekete és EGYETLEN fehér volt (4:96-ra)!!!
Ez akkor is képtelen dolog, ha 9 fekete és  1 fehér van a zsákban! (Hogy fejben könnyen számoljunk.)
Szerintetek is valóban "VAKON" húztak ?!
Ne má!


Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum december 04, 2014, 20:31:25
Jézusom, ez a kis pech, nagy mázli hasonlatoddal leírtad mennyire nem vágod, hogy kerül számolásra az EV.
A bad beat részletes leírása pedig tökéletes bizonyítéka annak, hogy te 1-1 leosztáson húztad fel magad, aztán csak osztod az észt.
:beerchug: :cya:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum december 04, 2014, 21:12:13
Összejátszással hogyan vádolhat meg egy terem ha ip kilöve?
Ha a lapjaidat pt-hez hasonló progi figyelik.
Innen már csak egy lépés hogy lapütközéseket generáljanak. (ne a pici potos gamek pörögjenek +90%-ban, ha már Gus könyve nem segített a rake növelésében)
Egy profit orientált vállalatokról beszélünk. Extra bevételt olyan könnyen elérhetnének..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:12:35
Ha olyan sokat számít a "variancia" amilyen gyakran emlegetitek-emlegetjük-emlegetem, merüljünk bele még egy kicsit.
Az előzőek után felteszem a kérdést:
Miért pont az nem történik velem "véleeeeeetlenül" rendszeresen, hogy 52o-92o hand-ekkel sorban tarolom az asztalokat ?!
Ugye ez is 4:96 lehetne ugyanúgy fordítva elsülve csak éppen az ÉN javamra.
Ebbe viszont valahogy soha nem futok bele sorozatosan, ...
pedig kezem-lapom (eszem-faszom) szinte folyamatosan lenne hozzá ! Hála az osztógépnek ! :)

Valahogy "véletlenül" MINDIG NEKEM ROSSZ IRÁNYBA szór a variancia !
Biztosan lejt a póker asztal !
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:17:35
Akkor a bad-beat nem pach a vesztőnek és nem mázli a nyerőnek vagyis EV növelő +-?
Hát akkor mi az isten ?!
Ja igen ... bad-beat.
Kösz.
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Pozzato Dátum december 04, 2014, 21:20:43
Idézetet írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:12:35

Valahogy "véletlenül" MINDIG NEKEM ROSSZ IRÁNYBA szór a variancia !
Biztosan lejt a póker asztal !
:)
Vagy csak szimplán szerencsétlen vagy.
Azt nem értem, hogy ha ekkora király vagy mindenben (matematika stb.), akkor mégis miért egy sportfogadó oldalnak egy altopicjába írsz, és próbálsz minket meggyőzni?
Látod mi buták vagyunk, nem tehetünk róla  :(

Fogalmam sincs miért nem lett még törölve ez a topic. Maximum annyi értelme van, hogy jókat nevetünk néha ha betérünk ide. 16 oldalon keresztül beszéljük a semmit. Ez igen..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: stdavid Dátum december 04, 2014, 21:23:48
Egyszerű pszichológia, ha te "mákolsz" azt nem raktározza el úgy az agyad.

Az EV számításnál pedig beleszámít, hogy mekkora is volt az a kassza, szóval az érvelésed, értelmetlen. Továbbra is várnám az EV grafodat, de ez céltalan, inkább csak derülök a soraidon :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:29:15
Miért is számolunk valószínűségeket, ha kritikus helyzetekben mindig az ellenkezője jön ki ?!
Azért hogy ha tuti nyerők vagyunk, akkor tudjuk, hogy most kell bedobni ?!
Logikus ! ...
A bad-beat-nek meg köze nincs az EV-hez, annak meg a pech-hez !?
Logikus ! ...

Már megint hol a francban vagyok !
Kérem a bogyómat meg a gumiszobámat !
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: 26juventino Dátum december 04, 2014, 21:32:54
Minek veszekedtek és okoskodtok itt? Egyik állítást se lehet se bizonyítani se cáfolni. Addig csak felesleges billentyű koptatás az egész. Aki akar az játszik, aki meg nem az nem. Tök mindegy, hogy csalnak e a termek, ugyanúgy pókerezik tovább mindenki.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:42:33
Az EV egy dolog és nem jellemzi a csalást és nem is bizonyítja.
De vele jár az hogy ha szivatnak a EV-d rossz lesz, erősen minusz.

De Az EV lezuhanhat ha EGYETLEN PARTIBAN VESZTESZ 10 000 000 $-t és csalásról szó sincs, hanem csak TERMÉSZETES pech-ed volt. EGYSZER !

Az EV-d leszállhat akkor is ha FOLYAMATOSAN mesterségesen szivatnak pár $-okkal a fordítva elsült partikban. Sok kicsi sokra megy.
Viszon ekkor már felmerül a csalás lehetősége.

Ezredszer hangsúlyozom a FOLYAMATOS SOROZATOS RENDSZERES szavakat, mert ez lényeg csak ezt mindenki nagy ívben lesz..ja.
Ezzel viszont az EV köszönő viszonyban sincs !

De azért csak erőltesd tovább legalább mindenki látja mennyire melléfogtál !
:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 04, 2014, 21:53:04

"Minek veszekedtek és okoskodtok itt?"
Egyetértek ! Igazad van !

"Egyik állítást se lehet se bizonyítani se cáfolni."
Nem értek egyet ! Nincs igazad.
Bár az szintén igaz, amit TiB is pedzegetett, hogy egyáltalán érdemes e bizonyítani ? Mit lehet vele elérni ? Semmit !

"Addig csak felesleges billentyű koptatás az egész."
Remélem nem ! De ebben is valószínűleg igazad lehet !

"Aki akar az játszik, aki meg nem az nem.
Tök mindegy, hogy csalnak e a termek, ugyanúgy pókerezik tovább mindenki."
Egyetértek ! Tökéletesen igazad van ! Hiszen én is így teszek.

:)






Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 04, 2014, 22:06:34
Csak nekem tűnik úgy, hogy a "póker-őrület" már egy olyan 1-2 éve rohamosan csökken?

Lehet, hogy sokan csalódtak, s túl nagy reményeket fűztek hozzá...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: junglefever Dátum december 04, 2014, 22:14:46
Idézetet írta: Milan Dátum december 04, 2014, 22:06:34
Csak nekem tűnik úgy, hogy a "póker-őrület" már egy olyan 1-2 éve rohamosan csökken?

Lehet, hogy sokan csalódtak, s túl nagy reményeket fűztek hozzá...
Vagy inkabb irrealis elvarasokkal mentek neki.
A matematikai reszet, ICM-et, ilyesmit kb. egy het alatt el lehet normalisan sajatitani de utana a gyakorlatba ultetesevel valoszinuleg sokaknak gondjaik vannak es azt hiszik, hogy attol mert ugyesen megvettek es beuzemeltek egy HUD szoftvert ok mar 'olvassak' a jatekot.

Hobbijatekoskent en meg nem csalodtam nagyot, igaz ez nekem mindig is kikapcsolodas lesz es nem elet-halal kerdes - es ahogy a fentiekbol kiderult en leginkabb online jatszom. Nem teperek a WSOP-ra es ez igy van jol.

Aki ebbol akarta a gyermeket egyetemre kuldeni az nyilvan csalodottabb.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum december 04, 2014, 22:23:32
Miért van az hogy ebben a témában mindenki olyan okos?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 05, 2014, 07:18:57
Idézetet írta: bendehal Dátum december 04, 2014, 22:23:32
Miért van az hogy ebben a témában mindenki olyan okos?

Ez egy olyan téma, bendehal. :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 05, 2014, 07:23:07
Idézetet írta: TiB Dátum december 05, 2014, 00:01:10
Melyik témában nem vagyunk okosak, mi, sportfogadók? Mi mindenhez értünk :D

Szerintem az a nagy baj, hogy mint minden más témában, itt is apró porszemek vagyunk. Emlékeztek az UltimateBet csalásra? Én például hajtottam ott egy bónuszt, miután már kiderült. Egyrészt nem gondoltam, hogy nl10-en rám utaznának és gyorsan meg is voltam a dologgal, viszont a nálam gazdagabb emberek vígan nyomták magasabb szinteken, pedig már köztudott volt, hogy vannak superuserek, akik látják az összes lapot az asztalon. Szóval úgy játszottak, hogy nem tudhatták biztosan, zajlik-e még a csalás. Ennél is kiábrándítóbb az a tény, hogy érdemi felelősségre vonás nem történt az ügyben. Sőt mi több, a csalás részt vevői közül néhányan aktívan részt vesznek pókerhálózatok vezetésében, ha jól tudom.

Nekem a Pokerstars tűnik jelen pillanatban a legnagyobb "delikvensnek", s mivel ők az abszolút piacvezetők, majd semmit nem lehet tenni ellenük. Ők úgy irányítják a piacot, ahogy csak akarják. De ez csak egy feltételezés.

Végülis nekik miért érné meg csalni, ha piacvezetők, milliók játszanak, hatalmas összegekért, s folyik a lé a csapból?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Nezzenekoda Dátum december 05, 2014, 07:48:08
Idézetet írta: Milan Dátum december 05, 2014, 07:23:07
Nekem a Pokerstars tűnik jelen pillanatban a legnagyobb "delikvensnek", s mivel ők az abszolút piacvezetők, majd semmit nem lehet tenni ellenük. Ők úgy irányítják a piacot, ahogy csak akarják. De ez csak egy feltételezés.

Végülis nekik miért érné meg csalni, ha piacvezetők, milliók játszanak, hatalmas összegekért, s folyik a lé a csapból?
Mert olyan magasan az ember maskepp latja a dolgokat sokkal erzeketlenebb es szemetebb lesz hacsak nem rendelkezik kulonleges belso tulajdonsagokkal. Ami meg ritkabb mivel sok kocsogseget kell tenni mig felersz ha nem talalsz fel vmi teljesen egyedit
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 05, 2014, 08:18:18
Idézetet írta: Nezzenekoda Dátum december 05, 2014, 07:48:08
Mert olyan magasan az ember maskepp latja a dolgokat sokkal erzeketlenebb es szemetebb lesz hacsak nem rendelkezik kulonleges belso tulajdonsagokkal. Ami meg ritkabb mivel sok kocsogseget kell tenni mig felersz ha nem talalsz fel vmi teljesen egyedit

Na ez az...embernek maradni nem is olyan egyszerű, ha már "elvitt a hév".
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Powell Dátum december 05, 2014, 08:30:03
készpénzes asztalokon érdekük lehet csalni a termeknek mert a  nagyobb lapütközés csak tovább duzzasztja a potot.Az egyiknek sor,a másiknak drill stb... a pot meg csak nő és nő.Szerintem sem lehetetlen hogy csalnak ebből kifolyólag.
Milan okfejtésére reagálva hogy miért éri meg csalni? Mert,sajnos akinek sok van az még többet akar elég körül nézni a világban.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Milán Dátum december 05, 2014, 08:47:31
Idézetet írta: Powell Dátum december 05, 2014, 08:30:03
készpénzes asztalokon érdekük lehet csalni a termeknek mert a  nagyobb lapütközés csak tovább duzzasztja a potot.Az egyiknek sor,a másiknak drill stb... a pot meg csak nő és nő.Szerintem sem lehetetlen hogy csalnak ebből kifolyólag.
Milan okfejtésére reagálva hogy miért éri meg csalni? Mert,sajnos akinek sok van az még többet akar elég körül nézni a világban.

Jut eszembe erről: egyik műsorban láttam, talán a Viasat Exploreren, hogy Nigériában az egyház adományokat gyűjt. Ha viszel egy TV-t, akkor az Isten 10-et fog adni életedben. Ők ezt annyira elhitték, hogy már egy egész üzlet alakult ki ebből, rengeteg alkalmazottal, akik "adminisztrálják" az adományokat.
A pap is azt mondta, hogy ezelőtt pár évvel ő adományozott az Istennek egy Mercedest, azért van neki most 10.  :D

Furcsa egy világban születtünk, az biztos.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Nezzenekoda Dátum december 05, 2014, 09:23:43
Idézetet írta: Milan Dátum december 05, 2014, 08:18:18
Na ez az...embernek maradni nem is olyan egyszerű, ha már "elvitt a hév".
Igy van bar sajnos vagy hala istennek olyan nagy proba ele meg nem allitott az elet ilyen teren :D ugyhogy csak visszafogottan itelkezek
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Alibi Dátum január 05, 2015, 13:07:47
Csak azért ide írom mert máshova nem tudom. Láttam egyet s mást pókerba de ezen most sírni tudnék. 888 poker egy asztalos 9 fős SNG. 1500 kezdő zseton, csorog a játék. Emberünk a 12. körben sit outol  1863 zsetonnal. Megyünk tovább az ember becsorog a fizetős első 3 ba (már ez vicc) 288 zsetonnal, 400-800 as vakoknál. Itt még túlél 14 !!!!! kanyart ami alatt a gép berántja vagy 5x all-in be amit mind megnyer. És a poén: kiesek a 3. helyen ö becsorog a 2.- ként. HUp- ba még egy all-int nyer aztán kiesik. A verseny 57 körös volt.  :redchug:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szumos Dátum január 05, 2015, 13:55:05
Egyszer voltam egy olyan kb. 50 fős élő versenyen, hogy az egyik "asztaltársam" annyit "lövöldözött", hogy a 2.-3. vakszintre ellőtte az összes rebuy-át, valamint kikérte rebuynak az add-on-ját is. Abból is maradt 20 chipje. Nem emlékszem mennyi volt az induló zseton, de azon a helyen mintha 5000-10000 körül indultunk volna mindig.
A lényeg, hogy 20 csipje maradt egy újabb hülye all-in után. Felállt, hogy bedobja a közösbe, mert ugye azzal felesleges erőlködni. De végül mondtuk/mondták neki, hogy amíg van chip, van lap is... Nem emlékszem már mennyit nyert egyhuzamban, csak arra, hogy már annyi chipje volt, hogy nem kellett volna all-ineznie sem, de azért is tolta és csak nyert és nyert. Végül a versenyt is megnyerte, de 20-30 all-in biztos lement neki egyfolytában (nem mindnél kellett mutatnia).
Ez egy élő verseny volt. Az én asztalomnál történt és akkoriban még az osztó tényleg osztó is volt egyben. Tehát mindenki osztott.  :crazy:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: dagadt Dátum január 09, 2015, 12:06:19
Üdv mindenkinek.

Érdekes a topic. Azt, hogy adott pókertermek csalnak e, avagy nem azt a fene sem tudja. Az élő póker is tud meglepő és mulatságos dolgokat produkálni.

De azon mosolygok, hogy vannak emberek akik keszekusza offshore cégek (pokertermek) még keszekuszább, egy bangladesi kecske nevére bejegyzett offshore cég jpg pecsétjére adnak valamit, hogy ezaztán ellenőrizve van.:D

A másik, hogy nem lehet manipulálni a játékot. Emberek, a Marsra küldünk fel szondákat, és atomerőműveket irányítanak kompjúterek. :) de egy fix 52 lapos játékot, nem tudnak manipulálni? :)

Megéri e nekik manipulálni??? Persze, hogy megéri (megérné). Ez is, mint minden pénz.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Knapp Dátum január 09, 2015, 14:37:59
Aki látta a Maverick című dokumentarista műben az utolsó leosztást, az már semmin nem lepődik meg!!

MAVERİCK Royal flush MAÇA-ASI (http://www.youtube.com/watch?v=vDflQrl7ffU#)

(a lényeges részeket törökül találtam meg, de ez csak emeli az élményt!)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Attischa Dátum január 09, 2015, 15:11:54
Az tény,hogy a starson sok a AA-KK,  sett vs sett szitu  ;)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2015, 14:46:41
Na !
Még egy James Bond filmből is kell ide egy idézet, hogy mik történhetnek ...
Hát persze, akár minden egyes partiban lehetne mindig royal-flush ... hát nem ?!
És mindegyik mellé szoktak oszatni min. 2 pokert, meg még min. három full-house-t is ...
Tuti !
(     Egyébként, én meg Matt Damon-tól tanultam ultizni. :)     )

Alapozzunk akkor erre ... vagyis:
Ha pókerem van dobnom kell, mert 1000%-ig biztos, hogy valakinél royal-flush lesz !

És ezt itt és most dokumentáltam ...
... az utókor számára.
Egyszer még nagyon híres leszek.

:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 12, 2015, 14:57:37
Ja !
És ...
James Bondnak már tennie se kell a rulett-asztalokra semmit, a krupié bánatosan legyint és anélkül is kifizeti neki a 36x neyereményét a max. limit tétre.
Ugye ?!

Alapozzunk akkor erre !
Miért is nem a rulett-tel nyomulunk inkább ?! Hisz ezek szerint az a tuti !

:)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum január 12, 2015, 15:02:51
Idézetet írta: alba96 Dátum január 12, 2015, 14:57:37
Ja !
És ...
James Bondnak már tennie se kell a rulett-asztalokra semmit, a krupié bánatosan legyint és anélkül is kifizeti neki a 36x neyereményét a max. limit tétre.
Ugye ?!

Alapozzunk akkor erre !
Miért is nem a rulett-tel nyomulunk inkább ?! Hisz ezek szerint az a tuti !

:)

Nem 36x nyeremény, csak 35x ezért kamu a rulett 95% payout.
Nem ígazán értem a többit, de én úgy emlékszem egyszer kaptam ki pokerel royal flush-től de az emlékezetes volt. Kár hogy nem volt badbeat..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Tigris Dátum január 14, 2015, 23:34:54
Mi mással esnék ki az MTT-ről, mint AA-val a chipleader AJ-jével szemben, akinek persze a riveren leesik a flöss.  :crazy:  :bash:

Egy bizonyos játékosnál meg kb. ugyanaz a helyzet, mint amit Alibi beírt. Már ITM előtt is alig volt zsetonja, az utolsó helyek egyikén vergődött, erre még mindig játékban van.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Tigris Dátum január 28, 2015, 22:04:52
71 leosztásból 4 póker... nekem kicsit soknak tűnik. Persze most nekem nem volt mákom AA-val szemben. :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: astroy Dátum január 31, 2015, 15:00:32
Sziasztok!

Én először több mint 10 éve kezdtem el online pókerezni. Akkor is tele volt fishekkel a piac és most sincs máshogy.
Viszont az teljesen megváltozott, hogy ezeket a fisheket és a korábbiakat már nem nem lehet verni.
Omaha hi/lo-t nyomom limitesen és óriási az az érzés amikor egy fish szopat le olyan induló lappal amivel nem jöhetne floppot nézni,
de ha jön is akkor bűnhödjön. Nos a bűnhőddés mára kiveszett a jokerstars szótárából és szinte buksisimogatást kapnak.
Ráadásul a hi/lo egy draw és szinte mindig találnak ők is meg én is valamit. A különbség az, hogy én a nutra megyek.
És itt jön képbe az amit már szerintem tudtok ti is, hogy a termekben érdeke, hogy minél több pénz kerüljön be a potba
és termelődjön nekik a rake. Innentől kezdve csak az a fontos, hogy a turn további húzókat adjon és pakoljuk tovább
befele a pénzt.
Maradjatok a holdemnél ha még tudjátok élvezni a pókert. De én ettől a sok szemétségtől kiégtem. Ma még bedobtam egy
százast starsra, hogy változott e valami. Meg is érdemlem, hogy jóval kevesebbet tudtam csak kivenni pár óra játék után.

Marad a sportfogadás. Oda majd írogatok amíg marad pénzem! :D
Sok sikert a cyber pénzkeresésben.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum január 31, 2015, 17:38:01
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 15:00:32
Sziasztok!

Én először több mint 10 éve kezdtem el online pókerezni. Akkor is tele volt fishekkel a piac és most sincs máshogy.
Viszont az teljesen megváltozott, hogy ezeket a fisheket és a korábbiakat már nem nem lehet verni.
Omaha hi/lo-t nyomom limitesen és óriási az az érzés amikor egy fish szopat le olyan induló lappal amivel nem jöhetne floppot nézni,
de ha jön is akkor bűnhödjön. Nos a bűnhőddés mára kiveszett a jokerstars szótárából és szinte buksisimogatást kapnak.
Ráadásul a hi/lo egy draw és szinte mindig találnak ők is meg én is valamit. A különbség az, hogy én a nutra megyek.
És itt jön képbe az amit már szerintem tudtok ti is, hogy a termekben érdeke, hogy minél több pénz kerüljön be a potba
és termelődjön nekik a rake. Innentől kezdve csak az a fontos, hogy a turn további húzókat adjon és pakoljuk tovább
befele a pénzt.
Maradjatok a holdemnél ha még tudjátok élvezni a pókert. De én ettől a sok szemétségtől kiégtem. Ma még bedobtam egy
százast starsra, hogy változott e valami. Meg is érdemlem, hogy jóval kevesebbet tudtam csak kivenni pár óra játék után.

Marad a sportfogadás. Oda majd írogatok amíg marad pénzem! :D
Sok sikert a cyber pénzkeresésben.


Bocs..lehet hogy rosszul tudom...de ha téged cumiztatnak folyamatosan..akkor te vagy a fish nem??Lehet hogy csak azt hiszed hogy jó lapokra mész be :laugh: :laugh:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: bendehal Dátum január 31, 2015, 17:51:19
Idézetet írta: szalist Dátum január 31, 2015, 17:38:01

Bocs..lehet hogy rosszul tudom...de ha téged cumiztatnak folyamatosan..akkor te vagy a fish nem??Lehet hogy csak azt hiszed hogy jó lapokra mész be :laugh: :laugh:

Minden lapnak meg van az értéke adott helyzetekben... (röviden)
Ezt nem értik a fishek, olyanok mint az átlag tippmixesek.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: astroy Dátum január 31, 2015, 18:05:25
Köszi aranyos vagy. Akkor mondok egy olyat, hogy Omaha Indicator. Ez egy olyan program ami megmutatja, hogy milyen erős a kezed.
Omaha Manager helyett ezt használom/használtam. A Hud miatt elsősorban, illetve imádom mikor villog, hogy You Have the Nuts. :D
Igazából erre nem is lenne szükségem, ebben a játékban elég kiműveltnek érzem magam. De mindig szerettem látni, hogy Premium
(jelenleg Group 1-nek hívják.). Azt már kevésbé, hogy rettentő gyenge kezekkel adnak meg és a nutflsuh draw az A2 low draw mellett
hogyan hal be.
Amúgy is azt tudniillik, hogy a pókerben nem mindig a legerősebb kéz nyer hanem az amit nem dobnak el. Itt nem fordul elő olyan, hogy dobás.
Játszottam a Colt Pokeren 5/10n is. De beugráltam nagyobb tétekre is. Vannak fishek mindenhol és magasabb limiteken még több.
És nyugodtan elhiheted, hogy engem a rosszabb játékosok cumiztatnak le.
Neked pedig azt kívánom, hogy fele annyiszor ne szopassonak le az orosz fishek mint engem. De még így is nagyon sokszor fogsz te is
cumizni a retardált oroszoktól. :D 
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: astroy Dátum január 31, 2015, 18:06:35
Idézetet írta: bendehal Dátum január 31, 2015, 17:51:19
Minden lapnak meg van az értéke adott helyzetekben... (röviden)
Ezt nem értik a fishek, olyanok mint az átlag tippmixesek.

Így van pontosan. És ott ahol 4 lapot kapnak a kezükbe valami megmozdul bennük és képtelenek a dobásra. :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ncis88 Dátum január 31, 2015, 18:26:32
Hatványozottan igaz plo8ra..

én is ezt játszok.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum január 31, 2015, 18:28:16
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 18:05:25
Köszi aranyos vagy. Akkor mondok egy olyat, hogy Omaha Indicator. Ez egy olyan program ami megmutatja, hogy milyen erős a kezed.
Omaha Manager helyett ezt használom/használtam. A Hud miatt elsősorban, illetve imádom mikor villog, hogy You Have the Nuts. :D
Igazából erre nem is lenne szükségem, ebben a játékban elég kiműveltnek érzem magam. De mindig szerettem látni, hogy Premium
(jelenleg Group 1-nek hívják.). Azt már kevésbé, hogy rettentő gyenge kezekkel adnak meg és a nutflsuh draw az A2 low draw mellett
hogyan hal be.
Amúgy is azt tudniillik, hogy a pókerben nem mindig a legerősebb kéz nyer hanem az amit nem dobnak el. Itt nem fordul elő olyan, hogy dobás.
Játszottam a Colt Pokeren 5/10n is. De beugráltam nagyobb tétekre is. Vannak fishek mindenhol és magasabb limiteken még több.
És nyugodtan elhiheted, hogy engem a rosszabb játékosok cumiztatnak le.
Neked pedig azt kívánom, hogy fele annyiszor ne szopassonak le az orosz fishek mint engem. De még így is nagyon sokszor fogsz te is
cumizni a retardált oroszoktól. :D

Én szeretem az oroszokat mert azok kifizetnek..Hi-L-t meg alapból nem játszom omahaban pont amiatt mert még a gyenge lapokra is mennek és képtelenek dobni..
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: astroy Dátum január 31, 2015, 20:36:52
De ha tudod, hogy gyenge lapokra is mennek akkor az neked aranybánya lenne ha nem tévedek.
A baj nem azzal van, hogy mennek velük hanem azzal, hogy túl magas százalékban nyernek vele.

Plo8 nah azt soha többet. :D Ott az all-in mutatásoknál már a flop előtt szívrohamot kapok! :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: szalist Dátum január 31, 2015, 23:47:01
Idézetet írta: astroy Dátum január 31, 2015, 20:36:52
De ha tudod, hogy gyenge lapokra is mennek akkor az neked aranybánya lenne ha nem tévedek.
A baj nem azzal van, hogy mennek velük hanem azzal, hogy túl magas százalékban nyernek vele.

Plo8 nah azt soha többet. :D Ott az all-in mutatásoknál már a flop előtt szívrohamot kapok! :D

Általában nyerek is de inkább csak akkor pókerezek ha valamilyen promóció is társul a játékomhoz....az omahat meg ebbe nem szokták beleszámítani..online nem azért játszom hogy nyerjek...nem játszom olyan magas téten online hogy megéljek belőle...inkább élőben játszok magas téteken.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum július 07, 2015, 14:28:49
Miért vettétek ki TiB megjegyzését?!
Tökéletes konklúzió volt erre az egészre. Röviden és velősen öszegzett mindent.
Én sem akartam megtörni a varázsát!
Kár lenne érte!

Online-Poker-Site (OPS!):  - "Imádom, ha egy terv sikerül !" ... a'la A-team.  :great:
:)

Üdv!

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: junglefever Dátum július 07, 2015, 15:41:59
Idézetet írta: alba96 Dátum július 07, 2015, 14:28:49
Miért vettétek ki TiB megjegyzését?!
Tökéletes konklúzió volt erre az egészre. Röviden és velősen öszegzett mindent.
Én sem akartam megtörni a varázsát!
Kár lenne érte!
Csira bözsi néni ellopta TiB posztjait.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum december 22, 2015, 00:59:51
Hát ezt se én hoztam össze, de valahogy nagyon ismerős mindez!
Mintha már hallottam volna vagy láttam valahol magyarul is ezeket a dolgokat!
:)
https://www.youtube.com/watch?v=2Ty5NmT-4-4 (https://www.youtube.com/watch?v=2Ty5NmT-4-4)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum augusztus 28, 2016, 22:28:29
PokerStars Hand #157781463750: Hold'em No Limit ($0.01/$0.02 USD) – 2016/08/27 0:44:55 CET [2016/08/26 18:44:55 ET]
Table 'Begonia II' 6-max Seat #2 is the button
Seat 1: anirudhstar ($4.15 in chips)
Seat 2: Al-plumb ($1.97 in chips)
Seat 4: alba96 ($3.47 in chips)
Seat 5: scherbumb ($2.05 in chips)
Seat 6: barbos2 ($4.52 in chips)
alba96: posts small blind $0.01
scherbumb: posts big blind $0.02
*** HOLE CARDS ***
Dealt to alba96 [8d Ah]
barbos2: folds
anirudhstar: folds
Al-plumb: calls $0.02
fabiano184 joins the table at seat #3
alba96: calls $0.01
scherbumb: checks
*** FLOP *** [5c 5d 5s]
alba96: checks
scherbumb: checks
Al-plumb: checks
*** TURN *** [5c 5d 5s] [7d]
alba96: checks
scherbumb: checks
Al-plumb: checks
*** RIVER *** [5c 5d 5s 7d] [5h]
alba96: bets $0.02
scherbumb: folds
Al-plumb: folds
Uncalled bet ($0.02) returned to alba96
alba96 collected $0.06 from pot
alba96: doesn't show hand
*** SUMMARY ***
Total pot $0.06 | Rake $0
Board [5c 5d 5s 7d 5h]
Seat 1: anirudhstar folded before Flop (didn't bet)
Seat 2: Al-plumb (button) folded on the River
Seat 4: alba96 (small blind) collected ($0.06)
Seat 5: scherbumb (big blind) folded on the River
Seat 6: barbos2 folded before Flop (didn't bet)

Ezek után mit hiszel?!
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum október 14, 2018, 14:03:46
https://www.youtube.com/watch?v=b3tv-1rBJeY
:bash:
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum október 14, 2018, 14:41:20
hiteles.. :DD
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 19:30:17
Botok ugye nincsenek online póker teremben?  :great:

Tegnapi hand:
6 max, 4 euro buy in, 0,02 / 0,04
(Hero) UTG 6,5 euro / cards: 5d 4c
MP1 49,81 (!!!!!!!!!) euro / cards: 8d 9s

PRE FLOP:
UTG bet 0.12
MP1 raise 0.42
4 folds
UTG call 0.42

FLOP: Kc 3d 2h
UTG check
MP1 bet 0.90
UTG raise ALL-IN 6.08
MP1 call 6.08

TURN: 7c

RIVER: Qd

Showdown:
MP1 9 8 high card WIN
(Hát ez csodás!! Gratulálok!! Ez igazán szép játék volt!! :great: )

(Direkt játszottam meg a 54-et egyébként onnan dobó, direkt borítottam rá flopon az allint, persze a sorhúzó miatt mertem csak, de kíváncsi voltam, hogy egy random körben mi történik, ezzel a játékossal, mert persze azelőtt is meg utána is csak lestem hogy milyen mákolgatásai voltak. Szóval ez a játékos persze hogy megad egy all-int, 9 8 magasra floppon. Ez csak természetes. :great:
Az is kérdés hogy, hogy szedett össze 50euro +-t egy 4 euros buyin asztalon, ilyen játékkal? Ja hogy így! Így már értem! :great: )
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 19:34:29
A másik:

1 asztalon játszottam 6 max CG-t 4 eurós beülővel.
A session kezdete, első lapja: 15:20:31
A session vége, utolsó lapja : 16:38:14
Ez idő alatt kapott kezek száma: 106
Ezekből a kezekből (106 db) a látott flopok száma: 85
Na most, 106 handből láttam 85-öt amiből 10 hand(!!!) flop szín volt, mutatom:

flop színek és időpontjaik:
1. -15:24- K 3 J heart
2. -15:26- 8 T 6 spade
3. -15:33- 4 5 2 club
4. -15:46- 3 6 5 spade
5. -15:48- Q 6 2 club
6. -15:50- 2 T 7 spade
7. -15:59- Q 9 2 club
8. -16:13- A J 6 spade
9. -16:16- 4 2 8 diamond
10. -16:29- Q 8 4 diamond

Na most a flop egyszínnek a valószínűsége:
5,17%, 18,34:1, egy poker oldal szerint
ami történt 85 handből 10 azaz, minden 8. leosztásra jutott egy flop szín.
Ez azért is tűnt fel nekem, mert a tegnapi session közben is dobálta a flop színeket becsülettel.
A kérdés egyszerű: mennyi a valószínűsége annak hogy 85 handből 10 hand az az 8 körönként flop szín legyen?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 04, 2023, 19:44:28
Idézetet írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 19:34:29A másik:

1 asztalon játszottam 6 max CG-t 4 eurós beülővel.
A session kezdete, első lapja: 15:20:31
A session vége, utolsó lapja : 16:38:14
Ez idő alatt kapott kezek száma: 106
Ezekből a kezekből (106 db) a látott flopok száma: 85
Na most, 106 handből láttam 85-öt amiből 10 hand(!!!) flop szín volt, mutatom:

flop színek és időpontjaik:
1. -15:24- K 3 J heart
2. -15:26- 8 T 6 spade
3. -15:33- 4 5 2 club
4. -15:46- 3 6 5 spade
5. -15:48- Q 6 2 club
6. -15:50- 2 T 7 spade
7. -15:59- Q 9 2 club
8. -16:13- A J 6 spade
9. -16:16- 4 2 8 diamond
10. -16:29- Q 8 4 diamond

Na most a flop egyszínnek a valószínűsége:
5,17%, 18,34:1, egy poker oldal szerint
ami történt 85 handből 10 azaz, minden 8. leosztásra jutott egy flop szín.
Ez azért is tűnt fel nekem, mert a tegnapi session közben is dobálta a flop színeket becsülettel.
A kérdés egyszerű: mennyi a valószínűsége annak hogy 85 handből 10 hand az az 8 körönként flop szín legyen?

Nem valoszinu, de lehetseges.

Mennyi a valoszinusege mondjuk 15pirosnak egymas utan rouletten. Minimalis, meg is elofordul.

Kicsi a mintad.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 19:54:42
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 04, 2023, 19:44:28Nem valoszinu, de lehetseges.

Mennyi a valoszinusege mondjuk 15pirosnak egymas utan rouletten. Minimalis, meg is elofordul.

Kicsi a mintad.

Csak úgy viccből, ennek hatására, elkezdtem leosztani az itthoni paklimmal 200 handet (6 max, showdown leosztásokat), abból 102.-ik handnél volt 4 flop szín, ami 25 körönkénti átlag, ami ugye közelít a nagykönyvben leírt 5%-os előfordulási esélyhez, ami ugye 100 handenként 20 körönként ad flop színt.
A 200 leosztott hand után, volt még +3 flop szín azaz: 200/7 = 28 körönkéntire romlott a flop szín előfordulás.
Tehát +100 hand után nem hogy közelített volna az online 8 körönkéntihez, hanem még attól távolodott.

De vissza fogom nézni az azelőtti napi session-ben hányszor jött ez a flop szín, mert emlékszem hogy akkor is dobálta, és meg is jegyeztem, hogy ezt vissza fogom nézni és megszámolom, mert ez több mint furcsa...
Majd szerkesztem a kommentem és írok, össze szedek még visszamenőleg +115 online flopot, a visszanézett handekből időrendi sorrendbe, és így majd jobban összehasonlítható egy 200 vs 200 hand random leosztás, online pakli vs valós paklival.
Csak úgy... Szerintem érdekes...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 04, 2023, 20:00:13
Nem akarlak "baszogatni". De te közel sem tudsz ugy keverni mint egy algoritmus. Lapok ragadnak össze, amikor összeszeded akkor a leosztott 20lap kb egyben marad. Ha csak nem kevered percekig akkor ez eléggé befolyásolja a következő osztást. Amikor haverokkal játszunk folyamatosan előfordul hogy kb ugyanazok a lapok lesznek kiosztva(más más emberhez és kombincióban) mert nem tudunk normálisan keverni.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 20:06:06
Minden leosztást, min. 30 másodpercig kevertem, de volt hogy percekig (közben olvastam). (Le van mind fotózva).
Szrk.: Egyébként meg én pont fordítva hallottam, hogy valójában a szoftverek nem képesek ugyan azt a random keverést meg csinálni mint bárki egy paklival 30 mp-es keveréssel.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 04, 2023, 22:33:01
Tehát a #261-es kommentemet még is csak nem ott, hanem itt folytatom:
azzal hogy ugye a 11.03-án játszott 85 flopott látott handet, kiegészítem, a 11.02.-én, visszamenőleg folytatólagosan, játszott kezeimmel úgy hogy kijöjjön a 200 online flop hand vs 200 igazi paklis leosztás, és kiderüljön, hogy hogyan viselkedik a variancia 200 handes alapon a valóságban, vs az online teremben, és hogy ezek a számok hogyan illeszkednek ahhoz a valószínűséghez aminek matematikailag meg kellene felelniük.
Szóval:
(2023. 11. 02. játszott leosztások:)
vizsgált session időszak kezdete, első lap: 22:00:16
vizsgált session időszak vége, utolsó lap: 23:37:52
ez idő alatt az összes hand szám: 190
ebből (190) a látott flopok száma: 123
1. 23:37 - 4 7 K diamond
2. 22:46 - J 7 T spade
3. 22:39:52 - K Q 5 heart (ITT AZÉRT HAD JEGYEZZEM MEG HOGY 1 PERC ALATT 4 FLOP SZÍNT KAPNI KB. 5-6 HANDBŐL AZ SE SEMMI. CSAK ÍGY ZÁRÓJELBE. HALKAN.)
4. 22:39:51 - Q 3 5 club
5. 22:39:23 - A 7 6 diamond
6. 22:39:04 - A T 6 heart
7. 22:30:58 - 8 K 9 diamond (ITT KONKRÉTAN 2 EGYMÁST KÖVETŐ LEOSZTÁS FLOP DIA SZÍN.)
8. 22:30:56 - 7 A K diamond
9. 22:25 - 4 K Q heart
10. 22:12 - T Q K club
11. 22:04 - 9 6 7 heart

Tehát: 123 flopolt handből, 11 lett szín ez 123/11 = 11,18 körönkénti átlag
Szóval ehhez a 123 flopolt handhez adom hozzá a másik kommentemben (#261) felvázolt, (időrendi sorrendben ezután lejátszott) 85 flopot látott handemet,
123+85 = 208 floplt handből 10+11=21 flopolt szín hand az,
208/21 = 9,9 körös átlag vagyis minden 10 körben flopolt színt ad a játék ebben a vizsgált időszakban.
A valós kártya leosztás pedig: ugye akkor leosztok ugyanennyit tehát 200+8: 208 ebből flopolt szín (újraszámoltam mind a 208 valós paklis handet, mivel mind a 208-at lefényképeztem, és) 10 flopolt szín volt, vagyis 208/10 = 20,8 körös átlag, vagyis minden 21 körben.
EREDMÉNY:
Az igazi, valós, matematikai esélyek szerint minden: 19,34-ik körre lejöhet a flop szín;
Az online asztalon vizsgált 208 hand alatt minden: 9,9-ik körbe volt flop szín; ez -9,44 körös eltérés a várható körök számától;  vagyis több mint 100%-al (máshogy: több mint x2) TÖBBSZÖR jött le a flop szín mint várható volt;
A valós paklis leosztásaimban vizsgált 208 hand alatt minden: 20,8-ik körben volt flop szín; ez +1,46 körös eltérés a várható körök számától;
vagyis 8%-al KEVESEBBSZER jött le a flop szín;
Vagyis ezzel csak azt tudtam bizonyítani hogy ebben a vizsgált 208 hand alatt, sokkal nagyobb az eltérés az ONLINE mint a valós paklis keverés során, a természetes előfordulási esélytől. Ebben a vizsgált 208vs208 handben, az online eltérés a várhatótól (9.44/1,46) 6,46x nagyobb a valós paklis leosztás eltéréséhez viszonyítva.
Azaz úgyis lehetne fogalmazni hogy ONLINE - EXTRÉM az eltérés,
a VALÓS PAKLIS KEVERÉSNÉL - NORMÁL az eltérés.
És ne felejtsük el hogy ebben a vizsgálatban online, nem kevesebbszer, hanem TÖBBSZÖR volt flop szín, ami még inkább azt erősíti hogy lapütközés legyen.
Persze ebben a VS elemzésben, nem csak a flop színeket lehetne kivesézni, hanem bármi mást.
A többi idő kérdése...
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 00:12:00
Ismetlem kicsi a mintad. 200leosztast vizsgalsz. Rohejesen keves. Jatssz le 1milliot es gyere vissza. Ha egymillio utan is ez a helyzet akkor elhiszem.

Ha van rouletten 15os 18as tapadas, akkor miert ne lehetne 200leosztasban extrem sok flop szin. Olyan kicsi a minta hogy nem lehet egzakt kovetkezteteseket levonni.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 00:28:09
Ha csinálnék 1 milliós mintát, szerintem nem sok különbség lenne. Egyébként meg nekem nincs időm rá.  :laugh:
Szerintem: én gyanítottam valamit, amit 208 handes leosztás alapján bizonyítani is tudtam.
Nekem, meg amit az elmúlt pár napban láttam, így pár éves szünet után, visszatérőként, (meg amiket mostanában olvastam, példáúl ezt a 18 oldalnyi topikot) nem kell több ahhoz, hogy soha többé ne játszak igazi pénzben online pókert.
És ezt úgy mondom hogy 2018 nyarán kezdtem el komolyan tanulni, befizettem 10-20 dodót, és kisebb nagyobb megszakításokkal, hebrencskedéssel NL2-ön felvittem 400 dodóig 2019 nyaráig (tehát 1 év alatt (ja és igen ezt kivettem aztán jött a pokeroff más ok miatt)), éppen szint lépés küszöbén álltam, persze ez a szint nevetséges egy komolyabb pokeresnek, de hidd el hogy 4 asztalon starson vertem az NL2-őt, a variancia ( ;D ) ellenére is, meg a hebrencs hozzá állásom ellenére is. (Hebrencs hozzá álláson annyit értek, hogy az egy éves pályafutásom elején vettem csak komolyan, kb 1-2 hónapig aztán voltak hetes szünetek is mind játékban mind tanulásban plusz rengeteg idő elment fölös veresenyekre, amikre nem is tanultam.)
Szóval röviden ezt a leosztás elemzést főleg magamnak csináltam, csak gondoltam megosztom, mert igazából ilyen egyszerű kideríteni hogy csalnak a termek, amit hiányoltam is ebből az elmúlt 18 oldalnyi komment szekcióból, és más oldalon sem láttam, pedig egyszerű: lejátszol 1000 handet online, és leosztasz 1000 handet élőben, és összeveted, elemzed a kialakuló handeket, esélyeket. Ezt eljátszhatod 10x, vagy 100x is, hogy tutira menj, nekem ez a 208 hand volt a tuti.  :)
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: Benedek0228 Dátum november 05, 2023, 07:11:29
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 00:12:00Ismetlem kicsi a mintad. 200leosztast vizsgalsz. Rohejesen keves. Jatssz le 1milliot es gyere vissza. Ha egymillio utan is ez a helyzet akkor elhiszem.

Ha van rouletten 15os 18as tapadas, akkor miert ne lehetne 200leosztasban extrem sok flop szin. Olyan kicsi a minta hogy nem lehet egzakt kovetkezteteseket levonni.
Szerintem is pici a minta, de mondjuk egy közvélemény kutatást is kivetítenek 1000 főről 10 millióra. Vagy tv nézettségi adatok, 2600 háztartásban van mérő műszer.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: vmlinuz Dátum november 05, 2023, 07:34:03
Idézetet írta: Benedek0228 Dátum november 05, 2023, 07:11:29Szerintem is pici a minta, de mondjuk egy közvélemény kutatást is kivetítenek 1000 főről 10 millióra. Vagy tv nézettségi adatok, 2600 háztartásban van mérő műszer.
Egyik esetében véletlenről van szó, másik esetben nem. A kutatást ki lehet vetiteni (bár a megadott hibahatároktól mindig fogom a fejem), mert nem véletlenszerű, egymástól független eseményekről van szó, hanem egy elméletileg véletlenszerűen kiválasztott csoport véleményéről (itt ha rossz a kiválasztás, akkor csalni fog a végeredmény, de minél jobb a kiválasztás, annál inkább közelít az elméleti ideálishoz).

https://www.sportfogadas.org/cikk/monte-carlo-jelenseg-a-szerencsejatekosok-tevedese
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 16:54:17
Igen ezért merül fel a kérdés, ha én feldobom 10 ezerszer a pénzérmét, az a 10 ezer feldobás hányszor fog tartalmazni egy olyan egymás utáni sorozatot, amikor mind a 10-szer egymás után fej lesz.
Mennyi erre a valószínűség?
És ha olyan kevés akkor online hogy hogy sűrűn előfordul, hasonló valószínűségű esemény?
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 17:00:34
Idézetet írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 16:54:17Igen ezért merül fel a kérdés, ha én feldobom 10 ezerszer a pénzérmét, az a 10 ezer feldobás hányszor fog tartalmazni egy olyan egymás utáni sorozatot, amikor mind a 10-szer egymás után fej lesz.
Mennyi erre a valószínűség?
És ha olyan kevés akkor online hogy hogy sűrűn előfordul, hasonló valószínűségű esemény?

Kb 20szor. Abbol 10szer az egyik 10szer a masik.(persze 10ks mintanal lehet hogy 13szor lesz 10fej zsinorban es 7szer iras,de vegtelen probalkozasnal az arany 1:1hez kozelit) 1:2⁹en hogy valamelyik kijon 10szer egymas utan. 1:2¹⁰en hogy a fej.

Inkább úgy hogy ha elkezdesz 10es sorozatokat dobni, es dobsz 1000ilyet, összesen 10000dobást, akkor lesz, akkor abból az 1000sorozatból 2szer lesz zsinórban 10 fej vagy írás.
De ha egymás mögé teszed a sorozatokat, tehát az is számít ha mondjuk az utolsó 8 fej, majd a következő sorozatot 2fejjel kezded akkor sokkal több.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 17:39:18
Értem én hogy megtörténhet, de valójában meg is történik? Valaki tesztelte már, és kijött az egymás után 10 fej? :D
Szrk.: Épp ebben a pillanatban jutottam el 5 írásig. A 6. fej lett. :D
Szrk.: Most 8 fejig jutottam.

Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 17:42:36
Idézetet írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 17:39:18Értem én hogy megtörténhet, de valójában meg is történik? Valaki tesztelte már, és kijött az egymás után 10 fej? :D

Nézegess roulette asztalokat, ott láthatsz bőven 8as 10es tapadásokat. Páros-páratlan, piros fekete, 1-18 19-36
Én láttam már 18as tapadást is, de 10+at nem is egyszer.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: curpy82 Dátum november 05, 2023, 17:45:09
És ha se fej, se írás, akkor az azért van mert én SIRÁLYUL tudok!
 :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 17:47:15
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 17:42:36Nézegess roulette asztalokat, ott láthatsz bőven 8as 10es tapadásokat. Páros-páratlan, piros fekete, 1-18 19-36
Én láttam már 18as tapadást is, de 10+at nem is egyszer.

Jó, de, a topik címből is kiiundulva, khhmmm, inkább megnéznék egy valós rulett 10+-os tapadást, azt valahogy jobban elhinném.   :D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: oakland23 Dátum november 05, 2023, 19:10:25
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 17:42:36Nézegess roulette asztalokat, ott láthatsz bőven 8as 10es tapadásokat. Páros-páratlan, piros fekete, 1-18 19-36
Én láttam már 18as tapadást is, de 10+at nem is egyszer.


Régen, amikor a még a Bet-at-home adott 200 Eurós 100%-os feltöltési bónuszt (kaszinó) év végén, én ruletten próbáltam kiforgatni. Egyszer a nullát zsinórban négyszer kipörgette  ;D Na mondom, ez aztán kuriózum a javából.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: ggplay90 Dátum november 05, 2023, 20:46:22
Az kevés.. ;D
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: MessiÁs Dátum november 05, 2023, 22:17:12
Idézetet írta: oakland23 Dátum november 05, 2023, 19:10:25Régen, amikor a még a Bet-at-home adott 200 Eurós 100%-os feltöltési bónuszt (kaszinó) év végén, én ruletten próbáltam kiforgatni. Egyszer a nullát zsinórban négyszer kipörgette  ;D Na mondom, ez aztán kuriózum a javából.

Az kb 1:1700000 korul van.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: alba96 Dátum január 10, 2024, 12:11:51
.
Cím: Re:Csaló pokertermek
Írta: sunik29 Dátum január 10, 2024, 15:05:29
Torolve lett a az @alba96 kollega ? Meg uzenetet irni sem lehet neki.  :-X   :-\


U.i.  kozben sikerult :) ugyetlen voltam