Mennyei kettő 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nálam pl az csapott oda, hogy kikapott a Napoli..aztán este a Milan is.....
- mintha olyan törvényszerű lenne.
- annyira sok ilyen van.

NB2-t egyébként imádom, viszont fáj, hogy a Covid után egy csomó klub nem csinál youtube stream-et, pedig tök jó volt korábban.

Szegény pécsiek! Már lassan minden tanyán van új stadion, erre az ő stadion-építésüket most visszavonta a kormány.🤔

Kiesési rangadóra fogadunk az NB2-ben

Vasárnap kora délután a mezőny két újonca csap össze a fővárosban! Olvasd tovább


Belényesi ügye nem várt pikantériát adhat a rangadónak

Hétfő este Kecskemét - Diósgyőr rangadóval zárul a magyar másodosztály 23. fordulója! Olvasd tovább


Erről lemaradtam. Zimonyi hogy a fenébe került a Vasashoz és leginkább miért?

A nap híre:

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-vukmir-tavozik-a-szegedtol-a-dvtk-edzoje-lesz-2885757

Komoly összegek mozoghattak a háttérben, ha egy diósgyőri kispad visszautasíthatatlan.

A Diósgyőrnél a harmadik legtöbb pénz van ma a magyar fociban. A Fradin és a Vidin kívűl-ha feljutnak- őket nem fogja érdekelni az új szabály, ami miatt Révész "rinyált".

Undorító, amit a miskolciak csinálnak. Előbb a Kecskemétet forrázták le Belényesi átigazolásával, most a másik közvetlen riválist, a Szegedet. Szorítok az alföldieknek, hogy mégis ők érjenek oda.  ;D

Annyi a véleményem, hogy kettőn áll a vásár!
Vukmír szerintem nem lesz eredményesebb Kondásnál Diósgyőrben. Van a pénz és van a gerinc.

pl.:
Hányszor fordult már elő, hogy bevállaltam egy előadást nettó 15.000 Ft/főért egy időpontra, és jött egy másik 4-szer annyit ígérve pont abban az időpontban...-nem vállaltam.
Egyetlen egy kivétel volt. Egy faluban játszottunk volna gyermekelőadást, elvállaltuk, viszont jött 3 héttel előtte egy felkérés svájci fellépésre. Volt második szereposztás – leszerveztem, hogy az működjön és elmentem Svájcba – nem okoztam kárt senkinek.

Olyan is volt, hogy hogy vendéglátóztunk 19:22.00 között kevés pénzért. A hely egyébként elit volt, azonban egyetlen asztaltársaság eurószázasokkal kezdett dobálózni: játszunk még egy órát! A hely tulaja jelezte, hogy dönthetünk, viszont mondta, hogy ő nem szereti az ilyen cigánykodást. A keresetünk kétszeresét kezdték összedobálni már 1 óráért! Odaálltam a zenekar elé, és mondtam, hogy nem – húzták a szájukat....
Eltelt pár év (talán 2014-ben volt), azóta is odajárunk jelentősen több pénzért, mint azon a bizonyos estén...

A pénz nem minden – aki szerint mégis, azt szerintem bebűnteti az élet hosszú távon.


Idézetet írta: curpy82 Dátum április 08, 2022, 07:53:19A Diósgyőrnél a harmadik legtöbb pénz van ma a magyar fociban. A Fradin és a Vidin kívűl-ha feljutnak- őket nem fogja érdekelni az új szabály, ami miatt Révész "rinyált".

Révész Attilát azért sokan nem ismerik. Neked is az jött le, hogy "rinyált", holott csak annyi történt, hogy Ő volt az első a sorban aki ki merte mondani azt, amit rajta kívül még kb. 8 szakmai igazgató szeretett volna kimondani, de pozíciójánál fogva nem merte. És miért? Mert Révész nem megélhetési szakmai igazgató, kollégáival ellentétben.

Idézetet írta: robmiller Dátum április 08, 2022, 11:04:09Undorító, amit a miskolciak csinálnak. Előbb a Kecskemétet forrázták le Belényesi átigazolásával, most a másik közvetlen riválist, a Szegedet. Szorítok az alföldieknek, hogy mégis ők érjenek oda.  ;D

Ja. Leigazolták Belényesit, aki eddig egyszer volt kezdő. Leigazolták ugyanonnan Lukácsot,őt meg nyárig "otthagyták". Hagyjuk már ezt az álszenteskedést. Van Vukmir, aki 2021 januárjáig megyei 1-es csapatnál volt edző. Szerinted nem előrelépés neki ennyire rövid időn belül NB1-es csapat küszöbére jutni? Megjegyzem, ezt most szarul csináltuk:
Nem kellett volna 7 meccsel a vége előtt idehozni, hisz semmit nem fog tudni hozzátenni, hisz nem is ismeri a csapatot.
Második dolog:
Honnan tudjátok, hogy a Kapic vezette Szeged egyáltalán vállalná az első osztályt? Lehet meg vannak lepődve a saját teljesítményükön is-így meg könnyebb lesz azt mondani a saját szurkolóknak, hogy ez van srácok, Vukmir elment, így már nem jöttek az eredmények.
Harmadik:
Rohadt szar a sorsolása a Szegednek, még Vukmirral se lenne sok sanszuk.
Saját vélemény, vitaképes vagyok, ha máshogy gondolod.

Idézetet írta: Várda64 Dátum április 08, 2022, 17:06:43Révész Attilát azért sokan nem ismerik. Neked is az jött le, hogy "rinyált", holott csak annyi történt, hogy Ő volt az első a sorban aki ki merte mondani azt, amit rajta kívül még kb. 8 szakmai igazgató szeretett volna kimondani, de pozíciójánál fogva nem merte. És miért? Mert Révész nem megélhetési szakmai igazgató, kollégáival ellentétben.

Meglepődsz majd lehet, de tudom milyen ember Révész. Van belsős ember, akivel naponta beszélek. Például a hétfő 16 órás megbeszélés részleteit is tudom. Tudom, hogy jó szakember, még ha a stílusa kifogásolható is. Azonban nehogy már az baj legyen, hogy inkább magyar gyerekek focizzanak és nem külföldiek minden csapatban? Mire van az utánpótlás nevelés, a TAO lerablás? Ha nem vállalják akkor buknak 500 milliót, ezt csak a Fradi, Vidi és(remélem) a Diósgyőr fogja mindösszesen bevállalni.
Off: 2-3 hete az FC Köbenhavn csapatában egy 15 éves srác volt a kezdőben és gólt is szerzett az első félidőben. Magyarországon még az U19-esre is azt mondják, hogy fiatal-inkább külföldi helyette a csapatba. VICC kategória!

Idézetet írta: curpy82 Dátum április 08, 2022, 17:18:59Ja. Leigazolták Belényesit, aki eddig egyszer volt kezdő. Leigazolták ugyanonnan Lukácsot,őt meg nyárig "otthagyták". Hagyjuk már ezt az álszenteskedést. Van Vukmir, aki 2021 januárjáig megyei 1-es csapatnál volt edző. Szerinted nem előrelépés neki ennyire rövid időn belül NB1-es csapat küszöbére jutni? Megjegyzem, ezt most szarul csináltuk:
Nem kellett volna 7 meccsel a vége előtt idehozni, hisz semmit nem fog tudni hozzátenni, hisz nem is ismeri a csapatot.
Második dolog:
Honnan tudjátok, hogy a Kapic vezette Szeged egyáltalán vállalná az első osztályt? Lehet meg vannak lepődve a saját teljesítményükön is-így meg könnyebb lesz azt mondani a saját szurkolóknak, hogy ez van srácok, Vukmir elment, így már nem jöttek az eredmények.
Harmadik:
Rohadt szar a sorsolása a Szegednek, még Vukmirral se lenne sok sanszuk.
Saját vélemény, vitaképes vagyok, ha máshogy gondolod.

Máshogy gondolom, de sajnos nincs most időm ebbe belemenni! Később meg már elfelejtem! Elfogadom, hogy másként látod, főleg szubjektívként. Én mindenesetre remélem, hogy emiatt az igazolás-politika miatt lecsúsztok a feljutásról. Sorry.. :-\

Érdekes téma, szerintem kicsit elhamarkodott döntés is meg valahol nagyon magyaros, szóval ez hogy kikapok 5-0-ra és három nap múlva az az edző akinek a csapatától 5-öt kaptam... :-) Ilyen kb. csak nálunk eshet meg.
A Szeged szerintem nem bánná a feljutást, de nem tartom valószínűnek hogy meg tudnának ragadni az NBI-ben.
Eli bá'-ra rájár a rúd azért, elküldik a Diósgyőrtől mikor feljutó helyen áll és ugyanígy elküldték a Lokitól is mikor feljutó helyen állt.
Az már kérdés, hogy a játék, a stílus, a nyilatkozatok és egyebek nem igazán olyanok volt egyik helyen sem amire számított a vezetőség és a szurkolók, de az eredményt ha szűken is, de hozta eddig Diósgyőrben is és valószínű a végén is feljutott volna, de ezt már nem tudjuk meg.
Nagy kockázatot vállalt a Diósgyőr mert ha most nem jutnak fel nehéz lesz utólag megmagyarázni ezt a váltást.
Ami meg Révészt illeti, sok mindent tudnék mondani róla én is pro és kontra, a legellentmondásosabb figura most talán a magyar fociban, de egy biztos, eredményt ért el Kisvárdán, nem is akármilyet ha megnézzük honnan indultak.
Emberileg erősen kifogásolható, de a csapatáért mindent megtesz az tuti.


Szerintetek van reális esély a Kecsónak a feljutásra?