Bwin Póker - Snowmen Special

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bwin Póker - Snowmen Special
Négy 8-assal ingyen részt vehetsz egy 88.888$-os versenyen.


Öltözz fel jó melegen, mert itt a bwin legjobb téli promóciója, a The Snowman Special. A jéghideg blöffök nem sokat érnek, de ha kedvez a lapjárás, és négy 8-asod lesz, biztosan nyersz.
Legyen az tied 2010. december 26. és 30. között egy ingyenes részvételi jegy a különleges, garantált 88.888 $-os versenyre, ahol valóságos pénzlavina zúdul a győztesre.

Úgy gondolod, hogy neked vannak a legnagyobb hógolyóid? Akkor szállj be a játékba 2011. január 8-án 20:08 perckor (GMT+1) és támadj egy zsetonlavinával, amely maga alá temeti minden ellenfelét a Snowmen Special versenyen.

Hogyan vehetsz részt?

1. Jelentkezz be a bwin Póker oldalán felhasználóneved megadásával.
2. Válaszd  ki a lobby-ban a "Tervezett versenyek"-et.
3. Keresd ki a listából a "Snowmen"-t.
4. Regisztrálj jegyed felhasználásával vagy fizesd ki a buy-int.

Hogyan nyerheted meg a 88+8* értékű jegyét:

Játssz valódi pénzzel No Limit Texas Hold'em cash game-eket a promóciós időszakban, és automatikusan részt vehetsz - a tét nem számít.
Kapj kézbe egy 8-as párt, kapj mellé még kettőt, és kapsz egy ingyenes buy-int a Snowmen Special versenyre.
Szállj be a potba két nyolcassal, kapj egy harmadikat a turn-re vagy a river-re, és kapsz egy bónuszt, amelyből kifizetheted a 88+8$-os jegyet. Ehhez nem kell mást tenned, csak összegyűjtened 88 pontot négy különböző napon.

Részvételi Feltételek:

A promóció 2010. december 26-tól 30-ig tart. Minden cash game hand, amely UTC 00.00 és 23.59 között kezdődik ebben az időszakban, részt vesz a promócióban.
A nyeremények a hand lejátszását követő 1 órán belül kifizetésre kerülnek.
Valamennyi résztvevőnek be kell tartania a bwin valamennyi szabályát, valamint az itt felsorolt részvételi feltételeket.
A bwin fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörében bármikor megváltoztassa bármelyik feltételt, törölje, módosítsa vagy felfüggessze a promóciót, amennyiben a bwin úgy gondolja, hogy a promóció nem fejeződhet be megfelelő módon.
Bármilyen, a részvételi joggal kapcsolatos vitás esetben, a nyeremények odaítélésével és a részveételi feltételekkel összefüggésben a bwin vezetőségének döntése végleges és megfellebbezhetetlen. A döntéssel szemben semmilyen harmadik félnek nincs felülvizsgálati joga.


Ha még nincs számlád, akkor IDE kattintván nyithatsz egyet.

Ami elsőre megfogott ennél a promóciónál, az a következő mondat:

"Úgy gondolod, hogy neked vannak a legnagyobb hógolyóid?"

Még jó, hogy említik, hogy milyen golyók... ;D