III. félidő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Real Madrid: Megdöntik az átigazolási rekordot?

Zinedine Zidane érkezésével új távlatok nyílhatnak meg a Real Madrid előtt, kihathat ez az átigazolási világrekordra is? Olvasd tovább


Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum március 15, 2019, 12:30:30
Real Madrid: Megdöntik az átigazolási rekordot?

Zinedine Zidane érkezésével új távlatok nyílhatnak meg a Real Madrid előtt, kihathat ez az átigazolási világrekordra is? Olvasd tovább

Neymar nem kell Zidane-nak, Hazard-t egyszeruen nem engedheti el a Chelsea, mert nem igazolhatnak. En szemely szerint Mbappera sem latok sok eselyt, ha ot eladja a PSG, soha nem nyernek BL-t, ezt tudjak ott is. Di Maria es Cavani mar nem fiatal, Neymar minden evben "megoldja" hogy otthon legyen a hugica szulinapjan, szoval kb egyetlen megbizhato vilagklasszis Parizsban a francia.
Nagyon kivancsi leszek a Realra. Nem a felmelegitett kaposzta esete zavar (bar tenyleg szinte mindig rossz omen), hanem a szitu. Zidane sztem jo edzo, de meg veletlenul sem top edzo. Eddig ott volt neki egy nagyon eros mag, amit csak csiszolni kellett, formaban es tuzben kellett tartani (es az utolso eveben igy is rofogott a malac rendesen), most viszont teljesen uj feladata lesz. Lenne. Mert Bale-t kiveve ugy tunik ragaszkodik azokhoz a jatekosokhoz akikkel tortenelmi sikert ert el, a jollakott, 30 feletti gerinchez. Igazi klasszist nem biztos hogy tudnak igazolni, a fiatalokat meg nem igazan jatszatja, nehez melo lesz ez, hiaba vizelt mindenki maga ala hogy visszajott a Mester. Szerencseje hogy Perez kirugni soha nem fogja, mert egyreszt regota szerelmes Zidane-ba, masreszt elobb sopri el ot a nepharag. Nyilvan szurkolok neki, de felo hogy ez a lec (most meg) magasan van neki.

Atvertek Beckhamet, egy "slightly different" szoborral, hatalmas ;D
https://www.youtube.com/watch?v=bF014EUJrSI

Hol köt ki Martin Odegaard?

"Nyáron reménykedtem abban, hogy helyem lehet a Real Madridnál. Rengeteget edzettem a felkészülés során, végül azonban néhány percnyi játéklehetőséget kaptam a csapatban. Ezért a klubbal közösen úgy döntöttünk, hogy az a legjobb számomra, ha valahol máshol játszom rendszeresen. A Real hosszabbított velem, azt hiszem ez a gesztus azt mutatja, a klub is hisz bennem, nem mondtam le a Realról és az ottani álmaimról" - mondta Odegaard még tavaly év végén.



Klubja 2019 szeptemberében?

Ajax  1.25
Real Madrid  2.75
Vitesse  2.75
SC Heerenveeen  6.00
Bármely Championship csapat  7.50
Bármely norvég klub  15.00

Fogadj az Unibetnél a játékos jövőjére!

Eric Cantona és a Paddy Power Betfair iroda megmenti a briteket!  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=v2OsF-tmGpQ

Egyedi büntető a Chelsea fiatal játékosától

Nekifutás nélkül, egyet hátra lépve talált az ellenfél hálójába. Tovább


Srác megrúgta az év szögletét.


Új tulajdonosa van a Budapest Honvéd labdarúgóklubnak
   
George F. Hemingway tulajdonos eladta a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát a Metalcom csoporthoz tartozó Reditus Equity Zrt.-nek.


Az új tulajdonos és a futballklub hétfő reggeli közleménye szerint a befektetőcég a Honvéd Futball Club Kft. 100 százalékos üzletrészét vásárolta meg a Quinex America LLC-től, a The Hemingway Group leányvállalatától. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.
   
Hemingway korábban a magyar sajtóban többször úgy nyilatkozott, hogy tízmillió euróért hajlandó lenne megválni a klubtól.
   
Az új tulajdonosok - a tájékoztatás alapján - az utánpótlásképzés további fejlesztése mellett, az európai kupaszereplést biztosító helyezés elérését tűzték ki célul úgy, hogy közben a klub kiegyensúlyozott és nyereséges gazdálkodása fennmaradjon.
   
A George F. Hemingway tulajdonában álló, nevadai székhelyű Quinex America LLC befektető társaság 2006-ban vette meg a nagy múltú klubot, mely azóta kétszer nyerte meg a Magyar Kupát, 2017-ben pedig bajnok lett. Az eddigi tulajdonos időközben felépítette a "hazai utánpótlásképzésben meghatározó szerepet betöltő Magyar Futball Akadémiát".
   
"Örömmel tölt el, hogy a munkám eredményeként a Honvéd ismét a magyar labdarúgás egyik legstabilabb hátterű és legsikeresebb klubja lett, méltó régi hírnevéhez. A legbüszkébb mindazonáltal nem is a magyar bajnoki címre vagy a kupagyőzelmekre vagyok, hanem hogy sikereinket jelentős részben a Magyar Futball Akadémián folyó kimagasló szakmai munkára, az ott képzett fiatal magyar játékosokra tudtuk alapozni" - idézte a közlemény George F. Hemingwayt, a klub eddigi tulajdonosát.
   
"Egyértelmű célunk, hogy a Magyar Futball Akadémia korszerűen felszerelt utánpótlásközpontjában még több fiatal magyar játékos tehetsége bontakozhasson ki, akik később a felnőtt csapatba felkerülve, nemzetközi szintű játékosokká váljanak. Ez a Honvéd és ez a magyar labdarúgás érdeke egyaránt" - hangsúlyozta Bozó Zoltán és Mendelényi Dániel, a metALCOM Zrt. - az 1999-ben Szentesen alapított, a hazai távközlési kivitelezési piacon tevékenykedő cég - meghatározó tulajdonosai.
   
A tájékoztatás kitér rá, hogy az új tulajdonos a játékoskeret és a szakmai feltételek további erősítése mellett a stabilitást is kiemelten fontosnak tartja.
   
"Kevesen tudják, hogy a Honvéd az elmúlt évek kiemelkedő teljesítményét úgy érte el, hogy közben nyereségesen gazdálkodott. A szakmai sikerek fenntartása mellett ugyanolyan fontosnak tartjuk a klub anyagi stabilitásának megőrzését, piaci bevételeinek erősítését, hiszen hosszú távon csak így maradhat versenyben a bajnoki címért és az európai kupaszereplésért" - mondta Makra Zsolt, a Metalcom csoporthoz tartozó vevő, a Reditus Equity Zrt. vezérigazgatója.

forrás:mti

Idézetet írta: SPF Infó Dátum április 08, 2019, 22:50:43
Új tulajdonosa van a Budapest Honvéd labdarúgóklubnak
Fideszvárosi TC, NERTK Budapest, Hasas SC, Szombathelyi Maradás VSE, stb...

Idézetet írta: csabax Dátum április 08, 2019, 22:56:25
Fideszvárosi TC, NERTK Budapest, Hasas SC, Szombathelyi Maradás VSE, stb...

A lehetőség éppúgy ott van a befektetésre nektek is (6 pont a mondat végén)

Fogadj José Mourinho visszatérésére!

Melyik csapatnál fog kikötni a portugál szakember? Tovább



Idézetet írta: SPF Előzetes Dátum április 13, 2019, 09:28:12
Fogadj José Mourinho visszatérésére!
Melyik csapatnál fog kikötni a portugál szakember? Tovább
Arra is lehet fogadni, hogy busszal fog érkezni?


Nincs egy kibaszott autópályájuk (rományok) nyugat fele, de nekik foci-vb kell. Eszem megáll.  :twak_125:

Four Balkan nations sign MoU ahead of potential bid for Euro 2028 or World Cup 2030

Bulgaria, Greece, Romania and Serbia have signed a Memorandum of Understanding to lay the groundwork for a joint bid to host either the 2028 Uefa European Championship or the 2030 Fifa World Cup.

Details of the MoU have not been made public, although it is known that the four signatories – Bulgarian minister of youth and sports Krassen Kralev, Serbian minister of youth and sports Vanja Udovičić , Greek deputy minister of culture and sports Giorgos Vasiliadis and Romanian minister of youth and sports Bogdan Constantin Matthew – made proposals regarding the cities and venues in their respective countries that they hoped to be put forward in the bids.

The MoU also formalises the establishment of an organising committee to work on the preparation of the bids for both events.

A push for the 2030 World Cup is unlikely to succeed, with a joint bid from Argentina, Chile, Paraguay and Uruguay seen as the strong favourite, celebrating the 100-year anniversary of the first-ever World Cup in Uruguay.

Discussions are also advanced over a second joint bid, from the four countries of the United Kingdom plus Ireland, which is expected to provide strong opposition to the South American proposal. Spain, Portugal and Morocco have also discussed a joint bid.

Euro 2028, however, is a more realistic target. No other bids are yet confirmed, though Italy and England are both expected to put themselves forward. A Scandinavian bid has also been mooted, with the Danish FA announcing that it had approached the FAs of Finland, Norway and Sweden over a joint effort.

Earlier this year, Uefa's director of marketing Guy-Laurent Epstein told SportBusiness that a multi-nation hosting strategy was likely to become more common as Uefa attempts to balance an expanding tournament format with a desire to take the competition to more countries.