TiB fogadási naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Radnik Surdulica - Partizan Belgrád
HC +2 Radnik (1.83)

A hazaiak trénere szerint nagyon jól sikerült a válogatott szünetek alatti tréningezés. Házi gólkirályuk, az 5 gólos Milan Culum nem bevethető, pedig ő nagyon jól jött volna a tippemnek. Vendég oldalon a több kupasorozat terhelés már látszik, elég sok emberük sérült. Két csatár Zivkovic (9 bajnoki/4 gól) és Oumaru (8 bajnoki/3 gól), a középpályás Ilic (10 bajnoki/1 gól), és a védő Balazic (9 bajnoki/1 gól). Eltiltott a védő Fabricio (8 bajnoki) és a fiatal középpályás Lukic (9 bajnoki/2 gól). Emellett a pálya talaja sincs a legtökéletesebb állapotban. Lelkesek a hazaiak nagyon, telt ház várható.

Arra gondoltam, hogy egy táblázatba rakom a pót-selejtezős nemzetek teljesítményét, a csoportok első 2 helyezettjei ellen. Ez tehát 4-4 mérkőzés mindenkinél. Tudom mi az első megmondó reakció, hogy például a norvégok verték Horvátországot, szóval ez csak pusztán érdekesség. Négy nemzet legalább egyszer tudott nyerni a legjobbak ellen, mi a másik négybe tartozunk, akik nem tudtak nyerni egyszer sem. Ukrajna az egyetlen, mely még csak gólt sem szerzett (De Gea is tett ezért), míg a legtöbbet a szlovénok rámolták.

Harmadik helyezettek a legjobbak ellen: http://blog.sportfogadas.org/3806

Idézetet írta: TiB Dátum október 14, 2015, 11:28:35
Radnik Surdulica - Partizan Belgrád
HC +2 Radnik (1.83) :ok:


FC Dallas - Vancouver Whitecaps
DNB Dallas (1.33)

Hajnali MLS, csak hogy szarul induljon a nap, ha elmegy :D Viccet félretéve elég sok a hiányzó vendég oldalon (sérülés és válogatott meccsek miatt), a hazai szorzó esése is emiatt következett be gondolom.

Idézetet írta: TiB Dátum október 14, 2015, 22:22:33

FC Dallas - Vancouver Whitecaps
DNB Dallas (1.33) :ok:

60 percig néztem a meccset, meglátszott a Vancouveren Watson és Morales hiánya, miközben a Dallas egész tetszetős focival simán nyert.

Az angol és spanyol bajnokságra csináltam egy olyan táblázatot, ahol megnéztem hogy a keretük értékéhez képest hogyan teljesítenek a bajnokságban. Gondolom nem meglepő, hogy a Chelsea teljesít a legrosszabbul. A Sociedad vezetői sem lehetnek túl boldogok Moyes teljesítményével. Akit érdekel a két táblázat, itt vannak a linkek.

Premier Leauge: http://blog.sportfogadas.org/3808
Primera Divison: http://blog.sportfogadas.org/3812

Real Madrid - PSG
Di Maria gólt szerez (4.75)

Ha emlékeim nem csalnak, Di Maria szívesen maradt volna még anno a Real Madridban, de Perez máshogy gondolkodott. Mindenesetre az ilyen volt klub ellen játszók mintha duplán hajtanának. Hétvégén például Griezmann a Sociedad hálóját vette be. Nemrég Depay is betalált a PSV ellen, Nolito meg a Barca ellen. Nyilván több lenne az ellenpélda, de egy próbát megér számomra.

Idézetet írta: TiB Dátum október 21, 2015, 12:20:22
Real Madrid - PSG
Di Maria gólt szerez (4.75) :noway:

Esélye sem volt Marikának. Volt egy kis szerencsém viszont, mert a kettős csere előtt eladtam kb 80%-os veszteséggel.

Csináltam egy infografika jellegű dolgot az NB1-ről. Ha valakit érdekel, góllövők nemzetiség szerint: http://blog.sportfogadas.org/3846

Arra gondoltam, hogy nem fárasztok senkit a különböző topikokban a hülyeségeimmel, inkább a naplómba teszem a dolgokat. Persze lesznek tippek is, nem mintha érdekelne bárkit is hogyan verem el a pénzem ;D

A csatolt képen a top bajnokságok élmezőnyei. Szerintem érdekes így egymás mellé tenni őket.

- Ranieri és Dárdai csapata bőven erőn felül teljesít
- a Dortmund meccsein 3.8 gól születik átlagosan, miközben az Atleticónál 1.9
- az angol első sehol máshol nem lenne első ennyi ponttal, pedig ott játszották a legtöbbet
- a Real Madrid gólkülönbsége a legnagyobb: 45 gól (a Spurs vagy épp a Juve ennyit lőtt összesen)

Az Everton az első csapat az angol élvonalban, mely elérte az 1500 vereséget. Ők játszották a legtöbb meccset, szóval ilyen szempontból várható volt, de ha már elérték a mérföldkövet, emlékezzünk meg róla.

Ha ilyen all-time statisztikákat böngésznél, itt megteheted: http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/full

Ugyanezen az oldalon szűrheted a jelenlegi idényt sokféle módon, például hogyan szerepelnek a csapatok a tabella alsó/felső felével szemben. Ebből látszik, hogy a Manchester City a kis csapatokat biztosan elveri, de a jobbakkal már meggyűlik a baja.

Eredetileg az volt a tervem, hogy kocsmába megyek, de végül összehoztam ezt.

Tegnap lett 106 éves. :beerchug:

! No longer available

#39 március 18, 2016, 16:05:55, TiB
Csak egy ötlet... #1

Vannak néha amatőr ötleteim, ezeket megosztom veletek is, hogy együtt nevessünk ;D Első ilyen ötletnek itt van az Európa Liga, aminél időnként azt csinálom, hogy a napi kínálat 4 legnagyobb háromesélyes szorzóját kiválasztom, majd a legnagyobbat kivéve, a maradék hármat megjátszom kis pénzzel. A tétet arányosan szétosztom, de ezzel már nem untatlak titeket. Nem azért hozom fel, hogy ajánljam bárkinek is, mert ugye a teljes bukta azért esélyes (bár nyertem is már így, összességében kisebb mínusz a dolog), csupán egy feljegyzés a naplómban. A mai nap ez így fest:

Lazio - Galatasaray: Vendég nyer (7.00)
Liverpool - Augsburg: Vendég nyer (9.00)

Manchester United - Midakármi: Vendég nyer (15.00)
Napoli - Villarreal: Vendég nyer (6.00)

Amikor egy volt NB2-es focista lájkolja a videódat...az érzés felbecsülhetetlen. ;D

Egyébként régebben csináltam egy Vidis képet az UEFA kupás menetelésről, valahogy eljutott Szabó Józsi bácsiig, aki tetszikelte. Akkor azért ittam egy sört örömömben :)

Chelsea - West Ham
West Ham AH +1.0 (1.625)

Hiddinkkel még veretlen a Chelsea a bajnokságban, de igazán nagy verést csak akkor épp szétesett csapatokra mértek. A szoros meccseket inkább ikszre hozzák, ez a West Ham pedig újra elkapta a fonalat. Idegenben nagy zakót csak a Tottenham otthonában kaptak. Costa sem lesz, szóval teljesen jó, hogy ennyire leírják a vendégeket az irodák. Aztán lehet igazuk lesz, ki tudja :D


Crystal Palace - Leicester
Leicester gólt szerez (1.30)

Valamiért azt érzem, hogy itt lesz egy büntető, vagy piros lap, de nem fárasztalak titeket ezzel :D Kemény meccs lesz, de egy ilyen fogadással még inkább lesz értelme szurkolnom a vendégeknek. Durva hogy a sérülésekkel továbbra sem kell igazán törődnie Ranierinek. Az angolok érezhetően rajta vannak ezen a témán, amint húzza a lábát kicsit Vardy, vagy Mahrez, már állítják is rá a kamerát szuperközeliben. Ez a Leicester olyan, hogy ha nem megy neki, akkor is talál egy gólt, talán ezért is lesz bajnok.


Watford - Stoke
DNB Watford (1.61)
Watford gólt szerez a második félidőben (1.83)

Ez most nem egyszerű mondat lesz: szóval a félidős hazai táblázatot nézve gyorsan feltűnhet, hogy a Watford esetében alig születnek gólok az első 45 percben. Érdemes csak a második játékrészre érkezni a szurkolóiknak. Elsőkben 7 gól mindössze, szünet után 18 találat. Előre látom, hogy 0:0 lesz a meccs, mindegy fogadni akarok a második félidős hazai gólra.

BL-sorolás (csatolt kép): Csak a City és PSG között nincs hatalmas különbség, a többi párharc financiális szempontból nyomasztóan egyenlőtlen.

Idézetet írta: TiB Dátum március 18, 2016, 16:05:11
Chelsea - West Ham
West Ham AH +1.0 (1.625)

Crystal Palace - Leicester
Leicester gólt szerez (1.30)

Watford - Stoke
DNB Watford (1.61)
Watford gólt szerez a második félidőben (1.83)

A Watford mellément, a többi jött. Ez van. :)

City - United
City AH -0.25 (1.58)

Az előző meccsük életem legunalmasabb meccse volt. A United egyáltalán nem tudott akart focizni, a City meg néha próbált, de aztán megunták ők is. Tükörsimán megismétlődhet az a forgatókönyv szerintem, de egy ilyen szolid ázsiait bevállalok. A United hullafáradtnak és fásultnak látszik, és a City is, de ha láttátok őket a BL-ben a héten, akkor egy átmozgató edzést láttattok, nem egy éles meccset. Pellegrini annyira empatikus, hogy már menti a United helyzetét azzal, hogy elejt ilyen félmondatokat, miszerint csütörtök óta nem lehetett regenerálódni teljesen, együtt érez kollégájával. Érdekes egy pali, mindegy. Hazai oldalon több olyan ember van, aki még ilyen esetben is villanhat, míg a vendégek előre játékában egyszerűen nincs kraft.

A '89-es derbi idején elég sűrűn felhangzott a Ferguson Out rigmus. A türelmetlen szurkolók nem változnak, csak mostanában Moyes vagy Van Gaal outoznak :) Abban az idényben amúgy a United 13. a City pedig 14. lett a bajnokságban.

! No longer available

Idézetet írta: TiB Dátum március 20, 2016, 02:29:14
City - United
City AH -0.25 (1.58)

BEJÖTT!!!

Élőben a 12. percben láttam, hogy ez a retek City ezen a meccsen is teljesen lélektelen és motiválatlan lesz. És tényleg, utána végig az volt!

Tibi - Iroda 2 @ 1.01