Gumiszoba

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Simon a jó édes kurva anyádat te patkánygeci!!!!Szerválni se tudsz, ilyen azt nagyon kell a francia DK csapatba, te világszégyene fos..Struff jól elpicsáz, aztán ott dögöljél meg, te szarházi.

Berlocq te szerencsétlen, szépen megveretted magad ezzel a majommal.... PUSZTULJ EL!

rohadt indiánképű Berlocq még mindig dögölj meg!!!!!!!

gyerünk már Hertha


Hogy a kurva anyjukat ezeknek a tetves orbán fattyúknak, vezetnek a paksi libalegelőn, a bíró is velük van, erre emberelőnyben szopnak két gólt, tíz év munkatábort az összes felcsuti gecinek Észak Koreában!

Napi lúzer Dulgheru. Labdák a duplabrékhez, most meg kezdődhet minden előlről. Anyádat te szar.

Thornton, látom már itt a meccs elején is csicskáskodsz, szóval baszódj meg te nyomorult...

Idézetet írta: Greipel Dátum március 07, 2015, 13:13:35
Thornton, látom már itt a meccs elején is csicskáskodsz, szóval baszódj meg te nyomorult...

Dögölj meg te utolsó bundás rohadék!!!!!!!!!!!!

Gajdosova te hülye agyatlan balfasz 25 bréklabdából 4-et használsz ki, a 3.szettben 14-ből 0 te senkiházi ausztrál kurva... :noway:

Idézetet írta: Magikus Dátum március 07, 2015, 14:32:37
Gajdosova te hülye agyatlan balfasz 25 bréklabdából 4-et használsz ki, a 3.szettben 14-ből 0 te senkiházi ausztrál kurva... :noway:

Érdekes egy meccs volt. Dulgherunak már kettőben le kellett volna zárnia. Az első szettet rá tettem, hihetetlen módon balfaszkodta el, a másodikban mondom neki vége, Gajdosova nyeri a 2.at, az is nyert helyzetből játszott birkát. Mondom akkor stream off  ;D De amit a harmadikban művelhettek az kemény, azt néztem eredmenyek-com-on  :D

Na jól van, asszem erre sem kell már várni. Élete "legjobb" teljesítményét nyújtva nemhogy nem nyer otthon a Lokomotiv Kuban 13-mal a liga egyik leggyengébb csapata ellen, hanem még annyival is kap ki. Na persze rohadékok...

Most már tényleg tele a tököm. Kiválasztok 4 olyan mérkőzést, ahol joggal várható volt az előzetes formák alapján, hogy lesznek gólok, nem is egy. Dortmund, Wolfsburg, Brema, Real  1.5 overt tettem Bayern V-vel. Első négynek annyi, meg nekem is. Olyan kibaszott kurva nagy kérés ezektől a szemétládáktól egy rohadt két gólós meccs?

édesanyátokat telekom bonn. kapjátok össze magatokat félidőbe,ti meleg gecizabáló némberek.

Fasssssszzzzzopóóóóóóóóóó vitesse a 94. percbe gólt kapni a kurva isten bassza meg most már......