2019 World Snooker Championship

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 08, 2019, 12:29:22, peshark
2019 World Snooker Championship



Helyszín: Sheffield, Crucible Theatre
Időpont: 2019.04.20. - 2019.05.06.

Hamarosan...

#1 április 08, 2019, 12:47:26, peshark
Az idei snooker VB elég erős lehet látva az erőviszonyokat..
A selejtezők 04.10. - 04.17. zajlanak, a selejtezőből továbbjutó 16 játékost 04.18. 11:00-kor sorsolják hozzá a kiemeltekhez. Elég sok mindennel készülök, viszont a bejegyzésemet a 18-ai sorsolás után teszem közzé.
Addig is itt a sorsolás és a kiemelés az ágak szerint:

Mark Williams (1.) / Qualifier

David Gilbert (16.) / Qualifier

Barry Hawkins (9.) / Qualifier

Kyren Wilson (8.) / Qualifier

————————————

John Higgins (5.) / Qualifier

Stuart Bingham (12.) / Qualifier

Shaun Murphy (13.) / Qualifier

Neil Robertson (4.) / Qualifier

————————————

Mark Selby (3.) / Qualifier

Luca Brecel (14.) / Qualifier

Jack Lisowski (11.) / Qualifier

Mark Allen (6.) / Qualifier

————————————

Judd Trump (7.) / Qualifier

Ding Junhui (10.) / Qualifier

Stephen Maguire (15.) / Qualifier

Ronnie O'Sullivan (2.) / Qualifier


#2 április 18, 2019, 18:33:27, peshark
Érdekesség, hogy a történelemben először amatőr játékos szerepel majd a VB-n James Cahill szerepében, ezenkívül öt kínai játékos abszolválta a kvalit, valamit 7 elsőbálozó lesz a Crucibleben, azért vannak kemény játékosok, McGill, Gould, Thepchaiya, Luo, Ali Carter, Perry, összejöhetnek érdekes meccsek..  :great:

A VB ágrajza:


A 2019-es világbajnokság főtáblájának párosításai:

Mark Williams v Martin Gould
David Gilbert v Joe Perry
Barry Hawkins v Li Hang
Kyren Wilson v Scott Donaldson
John Higgins v Mark Davis
Stuart Bingham v Graeme Dott
Shaun Murphy v Luo Honghao
Neil Robertson v Michael Georgiou

Mark Selby v Zhao Xintong
Luca Brecel v Gary Wilson
Jack Lisowski v Ali Carter
Mark Allen v Zhou Yuelong
Judd Trump v Thepchaiya Un-Nooh
Ding Junhui v Anthony McGill
Stephen Maguire v Tian Pengfei
Ronnie O'Sullivan v James Cahill

Van nehany pikans meccs, este jovok az elemzessel :)

Sziasztok!

Szombaton indul a harc az idei szezont lezáró VB trófeáért. Számomra a nagyon friss forma alapján 2 potenciális esélyes van, mindkettejük játékát követtem az elmúlt versenyeken, egyértelmű számomra, hogy ha kijön nekik a lépés, tudják hozni a mostanában tapasztalt formát, akkor közöttük fog eldőlni a VB cím sorsa. Na de ne szaladjunk ennyire előre, elöljáróban leírnék pár érdekes adatot az idei szezonról. 19 pontszerző tornán vagyunk túl és azt kell mondjam, az Indian Open kivételével különösebb meglepetés nélkül zajlott le az idei szezon. Igazából a 16 kiemelt közül bárki VB győztes lehet, mindenkiben megvan a tudás, a pillanatnyi forma és gyakran 1-2 fontos szituban elrontott lökés dönt. Két játékos büszkélkedhet 3-3 tornagyőzelemmel: Ronnie O'Sullivan és Neil Robertson. Rajtuk kívül 2-2 győzelemmel rendelkezik még Mark Allen, Kyren Wilson, Judd Trump és Stuart Bingham is. Talán ez tökéletesen össze is foglalja azt, hogy (nálam) kik lehetnek esélyesek a vb cím elhódítására.  Nyilván sokszor nem a tornagyőzelmeken múlik az esélyesség kérdése, de azért elég jó viszonyítási alapot ad. További infót nyújthat a szezonban lökött százas breakek száma, amiben Neil Robertson áll a lista élén 78 százassal, őt követi Trump 69, majd Ronnie 60 százassal, őt pedig szorosan követi Selby és Allen 59 ill. 58 nagy breakkel. Selby neve most jött először szóba írásom során, hiába 3. kiemelt, ezt nem éppen az idei szezonjának köszönheti (a snookerben is ugyanaz a kiemelési rendszer van, mint dartsban, 2 éves ranglistát néznek), egy major tornagyőzelme van, az is még tavaly szeptemberből, azóta még döntőig sem jutott el egyetlen tornán sem. Nem igazán gondolom, hogy sokat kellene Selbyvel foglalkoznunk az idei torna előtt, a szezonja alapján nem tartom most arra képesnek, hogy akár egy elődöntőig/döntőig eljusson, nem hogy VB címet nyerjen. Rögtön a második körben Brecellel kerülhet össze, ha mindketten eljutnak odáig, az azért már kemény falat lenne az idei formáját tekintve, ha ezen még túl is jutni, a negyeddöntőben valószínűleg Allen/Lisowski győztese jöhet szembe, ott véget is ér Selby tornája. Na de menjünk bele a részletekbe negyedenként, minden negyedet a szerintem megnyerő nevéről neveztem el.. :)

Megtippelhetetlen negyed

Az első negyed a címvédővel (Mark Williams) indul, ugye a Crucibleben megszokott az, ami Wimbledonban is, a tavalyi nyertes az első kiemelt.  Idén azért közel sem volt annyira kiemelkedő szezonja a walesinek, az augusztusi World Open győzelme óta ő sem jutott pontszerző döntőbe, ahogy én látom a játékát és a játékon kívüli életét, nem is annyira törekszik most arra, hogy nagyon keményen nyomja a snookert, a tavalyi VB cím nagy ,,nyugalmat" adott neki. Most szerdán rakott ki egy videót, hogy ,,készül" a VB-re, golfozik a fiával.. :D Szerintem ez mindent elmond arról, hogy mennyire veszi komolyan a tornát, nyilván jól akar majd játszani és ha megy neki, akkor nehéz megállítani, de nem nagyon szakad meg az újabb VB címért... Ösztönös zseni, de az idei szezonban nem igazán jött össze neki semmi.  Már az első körben Martin Gould jön szembe, aki köztudottan nagyon veszélyes lehet bárkire, majd a második körben az a David Gilbert lehet az ellenfele, aki hatalmas szezont futott idén, két pontszerző döntője volt, az elsőn pont Mark J verte 10-9-re az említett World Openen. Gilbert az első körben Perryvel játszik, az egyik legnehezebb ellenfél aki jöhetett a selejtezőből, kemény meccs vár Davidre.. Februárban Kyren Wilson ellen játszott még egy German Masters döntőt, ahol 9-7-re nyert Wilson, partiban volt mindkét döntőben, akár 2x tornagyőztesként is beszélhetnék róla most.. Látva ezt már az a meccs komoly összecsapást hozhat, ha mindketten eljutnak oda.. Ebben a negyedben van még a 8. kiemelt Kyren Wilson és a 9. Barry Hawkins. Wilson két tornát nyert idén, amikor döntőbe jutott egy tornán, meg is nyerte. Viszont az elmúlt két hónapban nem tudta annyira hozni a játékát, benne van a potenciál, a szezon eleje egyértelműen pozitív volt neki, ez az utolsó 2 hónap már nem biztos, kíváncsi leszek a játékára, ha fejben rendben lesz, akkor akár simán elődöntőig mehet ebből a negyedből... Hawkins azért tud alakítani a VB-ken, idén nem volt túl  fényes szezonja, pontszerző döntője sincsen, ha az első kört túlélik, akkor Wilsonnal játszhatnak a második körben, az szerintem végállomás lesz Barrynek.. Wilson és Hawkins első körös ellenfeleik szerintem nem fognak sok vizet zavarni a 8. és 9. kiemeltnél, aztán a második körben egymásnak feszülhetnek, az már kevésbé tippelhető lesz majd, de inkább Wilson nekem...

Robertson negyed

Eljutottunk az egyik legkeményebb negyedbe (nevek alapján). Egyértelműen brutál éve van az ausztrálnak, nálam ő az egyik az említett két ember közül, aki a fő esélyese a tornának. 3 tornagyőzelme és 3 döntője van idén, ebből 2 győzelmet és 2 döntőt február óta hozott össze Neil. Ahogy említettem, a százas breakekben is ő vezet idén, ez egy csodálatos lehetőség szerintem, hogy ő is többszörös világbajnoknak mondhassa magát. Az egyetlen talán aggasztó dolog az lehet, hogy az említett elmúlt 2 hónapban elveszített döntő a másik (mindig) nagy esélyes Ronnie ellen volt.. A Players Championship döntőjében egy csúnya 10-4-be szaladt bele, a Tour Championship döntőben 13-11 lett az eredmény Ronnienak, az tipikusan a mindkét irányba eldőlhet döntő volt. Látszik a játékán, hogy nagyon élvezi a snookert most, olyan lökései vannak, hogy hihetetlen, itt van egy példa...: https://twitter.com/WorldSnooker/status/1114796162731712512 Gyönyörű hosszú piros, majd zseniális pozíció a sárgára, ilyen lökések jellemzik az ausztrált az elmúlt időszakban, de ilyen lökéseket is szívesen bevállal (igaz, már tét nélküli volt) https://twitter.com/WorldSnooker/status/1114100108101132288 . Zseniális. Nincs egyszerű negyede, bár a negyeddöntőig nálam sima az útja, első kör bemelegítésnek jó lesz de semmi több, a második körben Shaun Murphy jöhet, ha mindketten eljutnak odáig, nyilván Murphy világbajnok, viszont idén egy Scottish Open döntőig jutott még decemberben és ennyi. A jelenlegi formában nem látom, hogyan verhetné meg az ausztrált. Ráadásul Murphy már az első körben egész nehéz ellenfélt kapott, ugyanis a 19 éves Luo Honghaoval játszik, aki idén nagyon jó szezont futott, a selejtezőben többek között Marko Fut verte remek játékkal, meg fog izzadni Shaun azon a meccsen és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem a kínai lesz Robertson ellenfele a második körben. Ezen az ágon található még a 4x világbajnok John Higgins, viszont Higgins papának se adta annyira az idei szezon, tornát nem nyert, szeptemberben Selby ellen játszott egy China Ch. döntőt, ahol 9-10-re kikapott. Ettől függetlenül őt ugye sosem szabad leírni, tavaly is a döntőig menetelt, az első kört szerintem gond nélkül fogja még venni, utána viszont szembe jöhet vele Stuart... és ezzel át is térnék a negyed utolsó kiemeltjére, Binghamre. 2 tornagyőzelem, 1 elveszített döntő az idei dicsőséglistája, márciusban nyert még egy Gibraltar Opent, viszont rendkívül hullámzóan játszik. Akár egy 20 perces szünet (ami a 4. frame után jön minden sessionben) is teljesen megváltoztathatja Stuart játékát, egy zseni ha megy neki, viszont rendkívül hektikus. Higgins ellen nagy meccset tolhatnak, utána viszont a negyeddöntőben egyértelműen Robertson a fő esélyes.

Ronnie negyed

Eljutottunk a másik olyan negyedhez, ami elég parázs csatákat hozhat... Igazából ha Ronnie elindul egy tornán, mindig esélyesként szerepel, főleg egy VB-n. Igazából azt lehet mondani, tökéletesen hangolt a VB-re, márciusban két tornát is behúzott, ráadásul mindkettőt a jelenlegi legnagyobb vetélytárs Robertson ellen. Amit fontos tudni róla, hogy ha akar játszani, akkor szinte nincs olyan aki le tudná győzni. A jelenlegi mezőnyben két játékost tartok esélyesnek arra, hogy felvegye a harcot vele. Az egyikről már sokat beszéltem, a másik játékossal viszont már a negyeddöntőben összefuthat. Hetedik kiemeltként indul neki a tornának ugyanis Judd Trump, így ha mindketten hozzák az első két meccsüket, a torna egyik legkomolyabb negyeddöntője jöhet. Trumpnak is remek szezonja van, két pontszerzőt nyert és csodásan játszik. Volt szerencsém (Bingham, Lisowski és Brecel társaságában) látni játszani Pesten januárban, még egy gálán is ő akart a legjobb lenni, biztos sokan látták a videót, amit a shoot-out játék megnyerése után készítettek róla..:) https://www.youtube.com/watch?v=cwIb8ip_auk 1:30-tól van a lényegi rész. A márciusa nem sikerült olyanra, mint szerette volna, ettől függetlenül esélyese a tornának, nyilván nem lesz könnyű harmadik körben Ronnieval játszani, de Ronniet meg kell verni, ha valaki VB-t akar nyerni. Igazából korábban írtam ugye a snookeres topikba, hogy a győzelmét rakni kell, most valamivel nagyobb odds van rá (6.00), ez nagyrészt a sorsolásnak köszönhető. A sorsolás viszont nem könnyítette meg Trump dolgát, első körös ellenfélnek megkapta az idén 147-et is lökő thaiföldi Thepchaiya-t, ő ugye Shoot Out (vagyis pontszerző verseny) győztes az idei szezonban és nagyon pörgős jó játékos, megkockáztatom, hogy az első forduló legjobb meccse a Trump – Un-Nooh összecsapás lesz, nyilván Trump esélyesebb, de a thaiföldi nagyon veszélyes ellenfél. Ebben a negyedben van még Maguire és Ding, egyikőjük sincs túl jó formában, nyilván egy Ding – Trump második körös meccs parázs lehet, de nem látom, hogyan tudná legyőzni a kínai Juddot. Ráadásul Dingre már az első körben nehéz összecsapás várhat, első körös ellenfélnek Anthony McGill-t szerintem senki nem szeretné, az idei szezonja nem sikerült túl fényesre, de Ding sem sziporkázik, nagy harc lehet ebből is. Remélem összejön a negyeddöntős Ronnie – Trump csata, ott valószínűleg még az óráimat is kihagynám hogy ezt láthassam... :D Szerintem aki ezt a negyedet megnyeri, az döntős lesz, az alsó ágon talán egy ember van jelenleg, aki képes lehet egy komolyabb teljesítményre...

Allen negyed

Selby, Brecel, Allen, Lisowski... Mégis azt mondja ez a peshark, hogy viszonylag gyenge negyed, és asszisztálni megy a negyed győztese az elődöntőbe? Igen. Selby szezonjáról beszéltem már, árnyéka önmagának a ,,Jester", ha kap egy komolyabb ellenfelet, már az első kör is szenvedős lehet. Második körben megkaphatja Brecelt, aki remek játékos, viszont nagyon türelmetlen, ami egy snooker játékos tekintetében nagyon nem előny... Persze a támadó snooker gyönyörű és szórakoztató tud lenni, csak nem biztos, hogy minden esetben kifizetődő. Vagyis biztos, hogy nem. Ha tudná kezelni ezeket a helyzeteket a belga, amikor nem kellene támadni, ő mégis támad, akkor sokkal többre lenne hivatott. Trumpnál ugyanez volt a helyzet évekkel ezelőtt, láthatjuk, hogy mióta ,,lenyugodott" milyen eredményei vannak. Brecelben is bőven benne van a siker, akár még VB-t is nyerhet később, viszont ahhoz egy kicsit le kell nyugodnia, bár nem tudom az ujjain lévő ,,Free Bird" tetkók mennyire vetítik előre ezt az eshetőséget. :D A másik nagy csiszolatlan gyémánt is itt van a negyedben, Lisowskit igazából a tetkók hiánya különbözteti meg Breceltől, ugyanaz a játékstílus, ugyanaz a remek kéz és ugyanaz a ,,mindig támadni" agy. Két pontszerző döntője van idén Lisowskinak, mindkettőben Robertsontól kapott ki, ami miatt egyáltalán nem kell szégyenkeznie, az International Ch.-en volt még egy elődöntője, a legyőzőt mindenki kitalálja. Lisowskival sem volt viszont kedves a sorsolás, egyértelműen az egyik legjobb selejtezős játékost kapta Ali Carter személyében. Carterrel azért erősödött ez a negyed, bár jobban örültem volna, ha mondjuk Selbyvel összesorsolják, így Lisowskinak hamar véget érhet a torna. Aki nyerné a Carter – Lisowski csatát, az utána szembe találhatja magát Mark Allennel. Allen két tornagyőzelemmel és egy döntővel rendelkezik, igaz, hogy ez mind még tavaly történt, volt még egy elődöntője a Players Ch.-ről és a Tour Ch.-ről, amik azért márciusi tornák, úgyhogy nincs rossz formában Allen sem. Második körben nagyon jó meccset játszhat a Lisowski – Carter győztesével, de nálam ott Allen esélyesebb, sőt igazából az egész negyedben őt tartom a legesélyesebbnek. Nálam ez a legkevésbé kiszámítható negyed, akár egy selejtezős játékos is simán bekavarhat a képbe.

Néhány hosszabb távú opció amit jónak látok:
mivel győztesnek két játékost tudok elképzelni, Robertson győzelmét én már korábban megraktam 6,50-en, most 5,50-et kínálnak rá, míg Ronnie oddsa a sorsolás után beesett 2,87-re, azért snookerben 5 ilyen hosszúságú meccset megnyerni ilyen kicsi oddson nem igazán tetszik, inkább hozok erre egy másik opciót.. Vagyis hoznék, ha lenne a döntősök összepárosításának lehetősége, remélem holnap még kiteszi a bet ezt, mert lenne egy jó ötletem...

Robertson győzelme 5,50
Robertson megnyeri a negyedét 1,80 ez megfűszerezhető még azzal, hogy döntőbe jut az ausztrál, az 2,62, vagyis az elődöntőben 1,45-ös oddsot kellene kapnia, igazából nehéz elképzelni, hogy az első negyedből bárki ellen (talán Mark J az egyetlen) nagyobb oddsa lenne, ha eljutna az elődöntőig...
Mark Allen megnyeri a negyedét 3,25

Első körös tippek 04.19. este érkeznek, az első nap programja így néz ki:

Az első napon egy mérkőzés befejeződik, a négy másik meccsen pedig egy-egy szakaszt rendeznek meg, később folytatás..

Mark Williams v Martin Gould (11:00, 20:00)
Luca Brecel v Gary Wilson (11:00)
Neil Robertson v Michael Georgiou (15:30)
Ding Junhui v Anthony McGill (15:30)
Stephen Maguire v Tian Pengfei (20:00)




#5 április 19, 2019, 16:46:07, peshark
Az első fordulós meccsek időpontjai (Sheffield-i idő szerint, nálunk minden +1 óra):
(Az első körben 10 nyert frameig megy a küzdelem, két részben zajlik le egy meccs, első rész 9 frameből áll, a második meg a maradékból.)

20 APR 2019

10:00   Mark Williams v Martin Gould   
10:00   Luca Brecel v Gary Wilson   
14:30   Neil Robertson v Michael Georgiou   
14:30   Ding Junhui v Anthony McGill   
19:00   Mark Williams v Martin Gould   
19:00   Stephen Maguire v Tian Pengfei   

21 APR 2019

10:00   John Higgins v Mark Davis   
10:00   Ding Junhui v Anthony McGill   
14:30   Shaun Murphy v Luo Honghao   
14:30   Luca Brecel v Gary Wilson   
19:00   Neil Robertson v Michael Georgiou   
19:00   Stephen Maguire v Tian Pengfei   

22 APR 2019

10:00   Shaun Murphy v   Luo Honghao   
10:00   Mark Selby v Zhao Xintong   
14:30   John Higgins v Mark Davis   
14:30   Ronnie O'Sullivan v James Cahill   
19:00   David Gilbert v Joe Perry   
19:00   Mark Selby v Zhao Xintong   

23 APR 2019

10:00   Stuart Bingham   v Graeme Dott   
10:00   Ronnie O'Sullivan v James Cahill   
14:30   David Gilbert v Joe Perry   
14:30   Judd Trump v Thepchaiya Un-Nooh   
19:00   Stuart Bingham   v Graeme Dott   
19:00   Mark Allen   v Zhou Yuelong
   
24 APR 2019

10:00   Barry Hawkins v   Li Hang   
10:00   Judd Trump v Thepchaiya Un-Nooh   
14:30   Kyren Wilson v Scott Donaldson   
14:30   Mark Allen v Zhou Yuelong   
19:00   Barry Hawkins v   Li Hang   
19:00   Jack Lisowski v Ali Carter
   
25 APR 2019
13:00   Jack Lisowski v Ali Carter   
19:00   Kyren Wilson v Scott Donaldson   

Na akkor lássuk az első körös tippeket, túl sok mindent nem tudok az első körből összehozni, nagyon sok olyan meccs van, ami akár elég sima is lehet, a nagyon kis oddsokban meg snookerben (ahogy szerintem más egyéni sportokban pl. darts, tenisz) semmi érték nincs, de azért írok pár meglátást:

Luca Brecel 1,50 azért a belga jobb játékos Wilsonnál, ez egész korrekt odds rá, nálam ez szerepelni fog a főszelvényen.
Luo Honghao +3.5 1,57 a fő írásomban szóltam kicsit a kínairól, Murphy nincs túl nagy formában, míg ellenfele köszöni szépen elég jól játszik, ez is főszelvényes tipp nálam.
Stuart Bingham -1.5 1,53 Dott nem hiszem, hogy problémát jelentene az öreg Stuartnak, azért 10 nyertig menőben ritka a döntő frame, akár egy 10-8-as szenvedős győzelemmel is zöldülhet ez a tipp és zöldülni is fog.
Trump - Un-Nooh 14.5 felett 1,50 ahogy írtam, ez nálam talán a legjobb első körös meccs lehet, azért 5 framet hozni fog a vesztes, legyen bárki is az...

Ezek a fő tippjeim, ezen kívül elgondolkodtató még Gilbert 2-es oddson, azért nagyon jó szezonja volt ahhoz, hogy kiemeltként underdog legyen..
Robertsont és Ronniet egyértelműen 5-6 frame-el is esélyesebbnek tartják, nem vagyok biztos, hogy teljes gázon fognak pörögni még az elején, a győzelmük nem kérdés, de a hendis tippet inkább hagynám itt..

Meg 4-1-es vezetesnel is 1,50 Zhao Xintong, nemsokara 5-1 lesz ez en beszalltam.

Idézetet írta: peshark Dátum április 22, 2019, 13:51:26
Meg 4-1-es vezetesnel is 1,50 Zhao Xintong, nemsokara 5-1 lesz ez en beszalltam.
selby belehúzott, most már 5-5...  ???

Idézetet írta: tonijani Dátum április 22, 2019, 20:46:37
selby belehúzott, most már 5-5...  ???

Egyertelmuen feljavult Selby, de eldolhet ez meg barmelyik iranyba, ha a kovetkezo 2 framebol egyet nyer a kinai, akkor jo lehet a tipp :)

Megtörtént a csoda...  ::)


Egy jelenleg amatőr státuszú snookeres megveri a Crucible első körében a snooker legnagyobb ikonjának számító Ronnie O'Sullivant. 21-es odds volt a meccs előtt Cahillre, ennyire tippelhetetlen egy sport ez, és ezért imádják annyian... Kár, hogy felénk nem olyan elterjedt, és főleg az idősek képesek órákig nézni ezt, pedig varázslatos. Körülbelül olyan ez, mintha valamelyik debreceni Golden Bulls-os dartsos társam kimenne az Ally Pallybe és megverné Taylort egy 5 szettig menő küzdelemben... :D Elképzelhetetlen volt a meccs előtt, a meccs végére valóság lett belőle.

#11 április 23, 2019, 15:26:34, butyi
erről van szó?
https://www.oddsportal.com/snooker/world/world-championship/o-sullivan-ronnie-cahill-james-tIKGl0A7/

valami bűzlött ezzel a meccsel kapcsolatban, több buki is levette, és olyan 5-6 körüli oddsra esett
vagy ez tegnap kezdődött? mert akkor nem szóltam  :D

Idézetet írta: butyi Dátum április 23, 2019, 15:10:10
erről van szó?
https://www.oddsportal.com/snooker/world/world-championship/o-sullivan-ronnie-cahill-james-tIKGl0A7/

valami bűzlött ezzel a meccsel kapcsolatban, több buki is levette, és olyan 5-6 körüli oddsra esett
vagy ez tegnap kezdődött? mert akkor nem szóltam  :D

Igen, ez az a meccs, igazából vannak köztudott és kevésbé köztudott bundák a snookerben, Higgins nyilatkozott már korábban, hogy amikor elküldik nekik képen a gyerekét ahogy az óvoda udvarán játszik, akkor inkább hozza az eredményt amit kérnek, durva világ ez, ettől függetlenül erről a meccsről nem hinném, hogy bunda lenne. Ronnie sokszor játszik ilyen kedvetlenül, szenvedősen, az összes framet láttam a meccsen, belegondolva 8-8-nál a helyéről a rózsaszínt rálökni az ívre lehet akár bármi.. De amúgy Cahill remekül játszott, néha azért remegett még a keze a fontosabb lökéseknél, de egyben volt amúgy a srác, remélem Maguire nem küldi haza egy 13-4-es eredménnyel.. :D

#13 április 23, 2019, 16:29:38, butyi
ha jól tudom, bukott már le nagyobb nevű snookeres úgy is, hogy a családját nem kellett szóba hozni... egyszerűen csak felajánlottak neki egy csinos összeget  a bundázásért cserébe ;D

o'sullivan azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben teljesen kimerült, fizikailag nincs jó állapotban

Idézetet írta: butyi Dátum április 23, 2019, 15:47:53
ha jól tudom, bukott már le nagyobb nevű snookeres úgy is, hogy a családját nem kellett szóba hozni... egyszerűen csak felajánlottak neki egy csinos összeget  a bundázásért cserébe;D

o'sullivan azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben teljesen kimerült, fizikailag nincs jó állapotban

Binghamre gondolsz? :D

Erdekes, twitteren meg mindig azt irja hogy miota helyen van az etrendje azota kiralyul van, allandoan futni jar es hasonlok, ki tudja mi az igazsag..