Sportfogadas.org

Aranybánya => Archívum => Még több iroda => A témát indította: hatja1 Dátum december 22, 2009, 23:41:30

Cím: Tipico.com
Írta: hatja1 Dátum december 22, 2009, 23:41:30
üdv, van már valakinek tapasztalata? 100% bónuszt ígérnek az első befizetésre 100 euróig. a választék kicsit soványnak tűnik, főleg a further bets de az általam preferált dolgok megvannak nagyjából.
Cím: Re: Tipico.com
Írta: tibi181818 Dátum december 23, 2009, 03:04:53
Idézetet írta: hatja1 Dátum december 22, 2009, 23:41:30
üdv, van már valakinek tapasztalata? 100% bónuszt ígérnek az első befizetésre 100 euróig. a választék kicsit soványnak tűnik, főleg a further bets de az általam preferált dolgok megvannak nagyjából.

Kár lenne előre leírni ezt az irodát, de a "piac új szereplőivel" nem árt óvatosan bánni! Lásd Betclic! ;)

Szerintem nézz szét angol nyelvű fórumokon is!
Cím: Re: Tipico.com
Írta: hatja1 Dátum december 25, 2009, 11:07:27
januárban szerintem megkockáztatom. már csak az fáj, hogy magyaroknál nem érvényes a bónusz ha MB-ről fizetsz be.

12.28: na vettem a bátorságot és befizettem 70 eurót. a bónuszt azonnal jóváírták, a számla menűben külön van vezetve minden, forgatandó, kivehető, stb. legalább kettes szorzóval kell forgatni 3szor de az nem gond.

neten nem sokat találtam az irodáról se jót se rosszat. egy srác panaszkodott számlabefagyasztásra, mint kiderült a haverjával egy gépről fogadtak nagy összegben ugyanarra a kimenetelre...

kínálat elég szűkös de a lényeges meccsek benne vannak, live-ot is lehet szabadon kombinálni.

meglátjuk :)
Cím: Re: Tipico.com
Írta: hatja1 Dátum február 24, 2010, 14:09:00
a sztori végével még tartozom :D az irodával minden rendben volt, kicsit sok iratot kértek de utána az utalás már villámgyors volt.
Cím: Re: Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum február 24, 2010, 15:02:50
Milyen módszerrel fizettél be? Milyen iratokat kértek kifizetésnél?
Cím: Re: Tipico.com
Írta: hatja1 Dátum február 27, 2010, 18:17:08
visa classic, a bónus MB-re nem volt érvényes sajnos. először csak szig/jogsi-t kértek, aztán amikor kértem a kifizetést akkor bekérték még a lakcím kártyát is meg a bankkártya másolatát is talán (utóbbi nem biztos, keverednek már az irodák). persze kitakarhattam az indiszkrétebb dolgokat.
Cím: Re: Tipico.com
Írta: dellas Dátum február 28, 2010, 20:19:00
Bonus Conditions

The Bonus is a 100% deposit bonus  up to a maximum amount of 100 Euro.
This offer is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain,  Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finnland, Greece, Hungary
The maximum bonus of 100 Euros is valid for all payment methods in following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain,  Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finnland.
In Greece,  Hungary the Bonus is only valid for deposits made with Credit cards, Bank transfers and Sofortueberweisung.
The minimum deposit is 10  EUR.
The new customer bonus is valid exclusively for the first payment made into a new betting account at Tipico.
The new customer bonus is only available once per customer, account, household, set of payment details, jointly used computer (university, workplace, internet café etc.) and IP address.
If multiple applications are made or existing customers apply again, Tipico reserves the right to cancel the bonus and the resulting winnings.
The deposited amount and the bonus has to be turned around 3 times on Sportsbetting at minimum odds of 2,0 before a withdrawal can be requested
The minimum odds are 2,0, whereby only individual or combined bets count. Bets on cancelled sporting events do not count as being used. If 2 or more bets are placed on different outcomes of the same bet or the same event, the whole bonus becomes invalid.
If one of the above-mentioned conditions is not kept, the bonus and any winnings achieved with the bonus lose their validity.
Whether or not the bonus is paid is at Tipico's discretion. Customers who use more than one account will not be credited with a bonus. The bonus is intended exclusively for the accounts of amateur players and is only granted to such players accordingly. Professional players and player syndicates, player communities and multiple applications will not be awarded a bonus. The bonus can not be used in connection with other opening offers either. In this respect, Tipico's decision is final and is not negotiable. If there should be any suspicion of one of the conditions of this offer being breached or customers placing bets that guarantee a win no matter the outcome of the bet on account of a paying-in bonus, free bets, improved winning payments or any other special offer, Tipico reserves the right to demand the offer bonus back, correct or cancel bets placed, refuse to make payments and close accounts.
All customers who are found guilty of attempting to open more than one account will have all their bonuses debited again from all their accounts.
Customers should only use payment methods registered in their own name to deposit and carry out transactions on the site, customers who use a payment method not in their name will have all winnings from the account removed, all transactions cancelled and the account closed.
Once the bonus has been credited to the account, it cannot be removed on customers demand once a bet or any transaction has been placed on the account.
Tipico reserves the right to change or cancel the type and duration of the special offer at any time, and Tipico's General Terms and Conditions apply.
Sign Up now!


Akkor most mik a megforgatás feltételei?:)
Cím: Re: Tipico.com
Írta: Gery185 Dátum március 01, 2010, 09:04:55
Min 2es odds, 3x kell megforgatni, a befizetést és a bónuszt(vagyis 100€ befizetést+100€bónusz---> 600-at kell forgatni), kombin vagy single-n. Azt kéne megtudni, hogy a 2es odds jó-e nekik 2 kisebbből, vagy kell nekik tisztán..
Cím: Re: Tipico.com
Írta: strictly Dátum július 29, 2010, 21:40:58
Megint van 100%-os bónusz 100 euróig.
Valakinek valami tapasztalat esetleg?
Cím: Re: Tipico.com
Írta: Irtis Dátum augusztus 08, 2010, 10:41:46
Idézetet írta: strictly Dátum július 29, 2010, 21:40:58
Megint van 100%-os bónusz 100 euróig.
Valakinek valami tapasztalat esetleg?

Én sikersen megkaptam a 100 € bónuszt.
Arra figyelni kell, hogy magyar ügyfeleknek moneybookerses befizetésre nem jár bónusz!
Majd írok, ha sikerült megforgatnom.
Cím: Re: Tipico.com
Írta: webkope Dátum október 22, 2010, 13:19:58
Üdv! Moneybookers-es bankkártya vagy Netelleres bankkártya, amik ugye Mastercard kártyák azokat elfogadják szerintetek? Ugye így már nem lehet csalni, mert csak akkor juthatok a kártyához ha valóban az én nevemen van...
Cím: Re: Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 22, 2011, 11:55:35
Üdv

Mennyi idő míg jóváríják a kezdő bónuszt?
Cím: Re: Tipico.com
Írta: benson Dátum április 22, 2011, 12:52:06
Idézetet írta: Yuber Dátum április 22, 2011, 11:55:35
Üdv

Mennyi idő míg jóváríják a kezdő bónuszt?

Nekem befizetés után rögtön jóváírták.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum szeptember 27, 2011, 09:53:29
tipico

Leírom a tapasztalataimat az irodával kapcsolatban, mert talán hasznos lehet. Én itt töltöttem egész szeptember, és azt kell mondanom, nekem bejött az iroda. 100 €-s bónusz már nem hangzik jól, és ami a lényeg, hogy nem részletekbe kapod, nem kell semmit pöcörőzni, csak befizetni 100€-t és 100-at jóváírnak egyből. Azaz ha betolod a 100 €-t, máris 200 van a számládon.
Azért valljuk be, jó érzés, hogy nem is fogadtál, de a számládon máris megduplázódik az összeg. (Még akkor is szép látvány, hogyha bónusz)
A lényeg, hogy bankkártyáról, vagy banki átutalással kell befizetni, magyar ügyfeleknek csak így jár a bónusz. Vajon miért...
A megforgatási körülmények sem rosszak, ha betolod a 100€-t akkor 600-at kell megpörgetni 2.00, vagy a feletti oddson. Őszntén megmondom, nem tudom kombinált 2.00 odds számít-e, mert én megforgattam náluk vagy 2000 €-t, így single 2.00-es oddsokból is kijött bőven a 600

Ami a kínálatot illeti.
Nem rossz, de nem is jó. Focira minden bajnokság megvan, de azért underground bajnokságokra, mint az NB1 nem nagy kínálat. általában 5-7 fogadási lehetőség, 1x2 , dupla esély, under/over viszont megvan.
Nagyobb meccsekre azért van 30-40 fogadási lehetőség/meccs, ami azért adja.
NFL-re csak kétesély, under/over és hendi van.
De akit érdekel, nézzen szét először, kinek mi a preferenciája.

LIVE:
Elég sok meccs elérhető live-on, de csak háromesély, következő gól, under/over piacok vannak mindenhol. Egy két nagyobb meccset általában este mindig kiválasztanak, és ott lehet fogadni szöglettől sárgalapig mindenre, de ilyen meccs napi egy, max kettő van. Tegnap például a bundesII volt ilyen, ma pedig egy-két BL találkozó.

Szóval nagyon sok focimeccsre van live, néha röpi, kézi, kosár, és tenisz is van, de a lehetőségek elég korlátozottak itt is.

Bevallom, nekem ez bőven elég volt.

Észrevételek:
Livenál ha például 2-0-nál áll egy meccs, akkor az under/over-t a meccs hátralévő részére kínálja. Ez az első napon zavart, de simán megszoktam. Ez azért is volt zavaró, mert például a kosárlabdánál nem így számolja az under/overt.

Magyar NBI-re akartam tenni egyszer kétszer ilyen 50-100 € között, de párszor nem tolerálta. Két ilyen alkalom volt, amikor 100€ közeli összeget akartam tenni single-ben NBI-re de írta hogy max mennyit tehetek fel arra a meccsre. Ez ilyen 60-70 €-volt. Viszont volt, hogy nyerőben voltam, és 200 €-t tettem a Barca egyik meccsére, és simán elfogadta. Szóval nincs ilyen téren baj, viszont az NBI-et ezek sem nagyon csípik.

Aztán a legfontosabbat hagytam a végére, azaz a kifizetést.
Visa kártyával fizettem be (ugye a bonus miatt). Aztán bement a 100 € rádobták azonnal a 100€ bónuszt, és 200-al kezdtem az itteni karriert. Szépen lassan felmentem 600 €-ig, aztán elszaladt velem a ló, és jött a törvényszerű hullámvölgy. Leestem 400 €-ig, és akkor azt mondtam, eljött a kifizetés ideje.

Elejét vettem a levelezgetésnek, elküldtem a személyi, lakcím, bankkártya scannelt változatát (mindkét oldal). Ezt két nap alatt elfogadták, amit e-mailben jeleztek. ( Bankkártya esetén kitakartam a középső számokat, meg a hátoldalon található CVC-t)

Na ezeket két napra rá elfogadták, ahogy írtam, aztán közben felvittem 450€-ra a bankot. Egy 50€-s kifizetést kértem elsőre. Kártyára akartam, de kiírt valamit angolul, aminek az volt a lényege, hogy ezt most nem. Mondom ez legyen a legnagyobb baj, kattintottam az MB-es kifizetési lehetőségre, rögtön simán ment, írta is, hogy sikeres. (persze angolul)
Tegnap délelőtt kértem ki az 50 €-t, délután 17:00 körül már az MB-n volt a pénz. Ezen felbuzdulva, még 250-et kiutaltattam MB-re, és ez a 250 € kevesebb, mint egy óra alatt megjött.

Tehát rosszat ha akarnék sem tudnék róluk mondani. Van jobb iroda, lesz is, de nagyon korrekt. Bónuszt jóváríják, és a kifizetéssel sem volt semmi gond. Én 100 €-s befizetésre kivettem eddig 300€-t, de még hagytam  fenn 150-et, mert azért csak BL. És kicsit megszerettem ezt az irodát. Gondolom ebben az is közrejátszott, hogy szép haszonnal jöttem ki.

Még annyit, hogy a nyereményeket szinte a meccs lefújása után azonnal jóváírják, legyen az meccs előtti, vagy live. Live fogadásnál, ha például 2.5 overre teszel, és a 55. percben leesik a 3. gól, már írják is jóvá a pénzt.

Aztán volt olyan, hogy kombi szelónál tettem egy négyes kombit, az első három bejött, és a negyedik meccs egy másik napra esett. Erre a tipico felkínálta, hogy megvehetem a szelót, és kínált egy aktuális összeget. Azaz nem kellett megvárnom, hogy lemenjen az utolsó meccs a kombin.

Nem reklámozni akartam, nekem aztán édes mindegy, hogy ki hol mennyivel játszik, csak a tapasztalataimat írtam le. Akinek van kedve belevághat, én azt hiszem, ha mást nem, azt a 100€-t érdemes kipörgetni náluk.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2011, 10:10:21
Köszönjük az összefoglalót, szerintem mindenki számára hasznos dolgokat írtál le! Azt hiszem regem van náluk, de még nem fizettem be; úgyhogy rákérdezek, hogy jár-e ez nekem; biztos ami biztos.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ab_aevo Dátum szeptember 27, 2011, 10:21:05
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 27, 2011, 09:53:29
tipico


A lényeg, hogy bankkártyáról, vagy banki átutalással kell befizetni, magyar ügyfeleknek csak így jár a bónusz. Vajon miért...


Románoknak meg abszolút nem is jár....vajon miért...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Milán Dátum szeptember 27, 2011, 10:49:26
Idézetet írta: ab_aevo Dátum szeptember 27, 2011, 10:21:05
Románoknak meg abszolút nem is jár....vajon miért...

Vajon?  ::)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum szeptember 27, 2011, 11:01:30
Szép leirás, jól összefoglaltál mindent :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Carlos66 Dátum szeptember 29, 2011, 13:34:07
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni ha jól olvastam akkor ha bankkártyával fizetek be akkor is kikérhetem Moneybookersre?Válaszokat előre is köszönöm!Üdv:Carlos66 :cya:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: benson Dátum szeptember 29, 2011, 13:58:38
Így igaz, én is így csináltam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 29, 2011, 14:42:57
Szerintetek úgyis megkapom a bónuszt ha MB-s bankkártyát használom? Csak azért, mert arról ugyanúgy tudok befizetni bárhova, mintha pl OTP-s lenne.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fjazej Dátum szeptember 29, 2011, 15:32:24
Moneybookers kártyával hogyan lehet befizetni?  :o
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Cesc18 Dátum szeptember 29, 2011, 15:42:55
Idézetet írta: fjazej Dátum szeptember 29, 2011, 15:32:24
Moneybookers kártyával hogyan lehet befizetni?  :o

Ugyanúgy mint bármelyik másik kártyával...MasterCard, beírogatod a számokat stb.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum október 04, 2011, 15:23:32
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 27, 2011, 09:53:29
tipico
Akinek van kedve belevághat, én azt hiszem, ha mást nem, azt a 100€-t érdemes kipörgetni náluk.

Csak az uccsó mondatot idéztem, de a többivel is teljesen egyetértek! Pénteken tettem fel hozzájuk pénzt, egyből jött a bónusz. A szorzókkal sincs baj és tényleg gyorsak. Elküldtem nekik az adatokat most várom, hogy elfogadják, de tényleg nagyon korrektek a forgatási feltételek és maga a bónusz összege is!
Egy kis negatívum, amiért én nem hagyok náluk pénzt és nálam felejtősek. Vasárnap és hétfőn este is 8 és 9 környékén eltűnt az oldal és nem lehetett megnyitni. Vasárnap még élőben azért elcsíptem a Juve meccset, de tegnap egy nyertes fogadásról lecsúsztam így. Nem tudom mi történik ilyenkor, azon csodálkoznék ha karbantartás lenne, de engem nagyon felidegesített mindkét nap, mert ilyen másik általam használt irodáknál nem szokott előfordulni. Ezt leszámítva mindenkinek ajánlom őket! (egyenlőre, mert a kifizetési procedúra még folyamatban van ;) )
Cím: Re:Tipico.com
Írta: nor78 Dátum október 05, 2011, 16:58:48
Hello, óvatosan ezzel az irodával!!!!

Cash out előtt véglegesen zárolták a számlám egy rossz fogadás miatt:( 

Wager: 1 x 100,00 EUR
Hamburger SV - Borussia Monchengladbach  3-Way 1  2,45   0:1 (0:0)  V

Wager: 1 x 55,00 EUR
Hamburger SV - Borussia Monchengladbach 3-Way 1 2,45 0:1 (0:0) V
Levante UD - Real Madrid 3-Way 2 1,22 0:0 O

Rendszerük 100 eurót engedett csak fogadni erre a meccsre, de kombiban még elfogadott 55 eurót.
És ez állítólag tilos, ezért nem fizetik ki a bent lévő 340 eurót.
Ez az egy ilyen fogadásom volt a többi mind single volt, és ráadásul el is buktam azt a szelvényt.

Szerintem ez így nem korrekt, miért nem törölték akkor azt a fogadást? (ja lehet mert buktam)
Valakinek valami ötlet?
köszi.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: topdog Dátum október 05, 2011, 17:12:41
A bónusz kiforgatására van vmi időlimit? 3 hónap vagy ilyesmi?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum október 07, 2011, 09:48:52
Idézetet írta: nor78 Dátum október 05, 2011, 16:58:48
Hello, óvatosan ezzel az irodával!!!!

Cash out előtt véglegesen zárolták a számlám egy rossz fogadás miatt:( 

Ez azt jelenti, hogy a számlán lévő pénzednek is lőttek vagy azt engedik kivenni? :o
Cím: Re:Tipico.com
Írta: nor78 Dátum október 10, 2011, 11:21:26
Idézetet írta: Latzka Dátum október 07, 2011, 09:48:52
Ez azt jelenti, hogy a számlán lévő pénzednek is lőttek vagy azt engedik kivenni? :o


Számlám zárva maradt de legalább a pénzt elküldték.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum október 10, 2011, 13:25:43
Megkezdem a bónuszforgatást, így annyival már kitudom egészíteni Oakland kitűnő összefoglalóját, hogy az Account statement -nél nyomon lehet követni, hogy mennyi van még vissza a 600 euró forgatásából.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum október 10, 2011, 16:29:30
Idézetet írta: Latzka Dátum október 10, 2011, 13:25:43
Megkezdem a bónuszforgatást, így annyival már kitudom egészíteni Oakland kitűnő összefoglalóját, hogy az Account statement -nél nyomon lehet követni, hogy mennyi van még vissza a 600 euró forgatásából.

Arra figyelj, hogy sokat ne nyerj mert azt nem szeretik... Betettem 100 eurót, 3 nap alatt megforgattam és ki akartam venni 500at. 1.5 hete levelezek velük, feltöltöttem az összes lehetséges dokumentumomat, most banki igazolást akartak a befizetésről, hát megkapták. Erre jön a válasz 3 nap múlva, hogy nagyon sajnálják de nem olvasható, küldjem el újra. Csatoltam egy print screent az igazolás egy részletéről, ez nekik nem olvasható...Nem az a gond hogy magyarul van, hanem hogy nem olvasható... Vagy csak húzzák minél tovább hátha szépen elbukom a pénzt...Büdös tetvek ezek...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum október 11, 2011, 12:06:23
Pár pozitív,és pár negatív hozzászólás után nem nagyon tudom eldönteni hogy befizessek-e.
Bár azt jó lenne tudni hogy a kombi fogadásban is érvényes a 2-es szorzó?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum október 11, 2011, 17:45:27
Úgy látszik már jó a neteller is.

■In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Credit cards, Neteller and Immediate transfer: Hungary.


Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum október 11, 2011, 18:09:36
Idézetet írta: patyi Dátum október 10, 2011, 16:29:30
Arra figyelj, hogy sokat ne nyerj mert azt nem szeretik... Betettem 100 eurót, 3 nap alatt megforgattam és ki akartam venni 500at. 1.5 hete levelezek velük, feltöltöttem az összes lehetséges dokumentumomat, most banki igazolást akartak a befizetésről, hát megkapták. Erre jön a válasz 3 nap múlva, hogy nagyon sajnálják de nem olvasható, küldjem el újra. Csatoltam egy print screent az igazolás egy részletéről, ez nekik nem olvasható...Nem az a gond hogy magyarul van, hanem hogy nem olvasható... Vagy csak húzzák minél tovább hátha szépen elbukom a pénzt...Büdös tetvek ezek...

Ez nem jó hír, bár lehet jobban jártál volna ha "csepegtetve" kéred ki a pénzt. Remélem mihamarabb megkapod; várjuk majd a fejleményeket!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum október 13, 2011, 11:48:21
Miután nem volt olvasható a dokumentum (ccc...) elmentem a bankba és kértem egy hóközi számlakivonatot(ami viszont tényleg elég szarul nézett ki, egy öreg ügyintézőhöz kerültem, aki akkor hallott róla először, hogy ilyet lehet és nem sikerült túl jól megoldania...). Ezután írtam nekik egy emailt, kicsit erélyesebben de még tűrtőztettem magam. Leírtam, hogy az előző dokumentum is olvasható volt, de elküldöm újra, meg elmentem a bankba és kértem pluszt. Ezután leírtam, hogy csatoltam vagy 7 dokumentumot, és egyenként részleteztem nekik melyik mit ábrázol. A végén odaírtam, hogy én mindent megpróbáltam de ez a maximum, mégiscsak Magyarországon élek... :D
Tegnap délután írtak, hogy elfogadták. Fél 6kor kifizettem moneybookersre (még nem fizettem be onnan de nem volt gond), ma fél 12kor megjött a pénz is. 284ért váltották az eurót, hát nem erőltették meg magukat... De a lényeg, hogy végülis ha nehezen is de kifizettek, a bónuszuk nagyon jó  és az ideiglenes hibák is eltűntek.
Összességében ajánlani tudom őket, de én azért visszatérek a jól bevált irodáimhoz!  ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 14:40:50
Mielőtt regisztrálnék, kérlek segítsetek abban, hogy átutaláshoz milyen számlaszám van megadva az oldalon?

(így nem látom az adatokat)

Magyarországi vagy külföldi?

Köszi!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum február 27, 2012, 15:13:54
Idézetet írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 14:40:50
Mielőtt regisztrálnék, kérlek segítsetek abban, hogy átutaláshoz milyen számlaszám van megadva az oldalon?

(így nem látom az adatokat)

Magyarországi vagy külföldi?

Köszi!

Egy máltai bankszámla van megadva
Azt írják még hogy  Sepa átutalással utalj  vagyis EU-n belüli eurós utalással
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 15:43:39
Idézetet írta: pukk Dátum február 27, 2012, 15:13:54
Egy máltai bankszámla van megadva
Azt írják még hogy  Sepa átutalással utalj  vagyis EU-n belüli eurós utalással


Köszi!!

Ezt úgy értelmezed, hogy csak a Sepán keresztül lehet?

Ahogy nézem, ennek az a feltétele, hogy a bankod tagja legyen a rendszernek, neked nem kell feltétlenül euró számlával rendelkezned.

"Jó hír", hogy mivel az Axa nem foglalkozik deviza számlákkal, náluk kizárható, hoyg el tudok indítani egy Sepa utalást.

http://www.sepahungary.hu/bemutatkozas/tagok.html (http://www.sepahungary.hu/bemutatkozas/tagok.html)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum február 27, 2012, 16:29:52
Idézetet írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 15:43:39


Köszi!!

Ezt úgy értelmezed, hogy csak a Sepán keresztül lehet?

Ahogy nézem, ennek az a feltétele, hogy a bankod tagja legyen a rendszernek, neked nem kell feltétlenül euró számlával rendelkezned.

"Jó hír", hogy mivel az Axa nem foglalkozik deviza számlákkal, náluk kizárható, hoyg el tudok indítani egy Sepa utalást.

http://www.sepahungary.hu/bemutatkozas/tagok.html (http://www.sepahungary.hu/bemutatkozas/tagok.html)


Igen sepa átutalás lehet forintszámláról is az nem gond én is így utalok
De beleolvastam ennek az Axa-nak a bankszámla kondiciójába és ezt találtam:
A Bank a nála vezetett bankszámlák terhére külföldi pénznemben, illetve Magyarországon kívülre történő
utalásra megbízást nem fogad be és nem teljesít
Axa másképp mint mások  :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 17:37:13
Idézetet írta: pukk Dátum február 27, 2012, 16:29:52

Igen sepa átutalás lehet forintszámláról is az nem gond én is így utalok
De beleolvastam ennek az Axa-nak a bankszámla kondiciójába és ezt találtam:
A Bank a nála vezetett bankszámlák terhére külföldi pénznemben, illetve Magyarországon kívülre történő
utalásra megbízást nem fogad be és nem teljesít
Axa másképp mint mások  :(

Igen, ezzel tisztában vagyok, ezért reménykedtem, hogy esetleg a topico gyűjt akár egy magyarországi banknál is (ahol személyesen befizethetek) eurót.

Egyébként a Volksbank végzi a konverziót nekik, ha deviza beérkező tétel van vagy pl. mikor a moneybookershez érvényesítettem a számlámat és megterhelték kb. 1 euróval.


Azt hiszem, megkérdezem a Sepa listán található bankokat, hogy van-e lehetőség (vagy milyen költséggel jár), ha számlanyitás nélkül akarok rajtuk keresztül 100 eurót Máltára küldeni. 
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum február 27, 2012, 19:32:34
Idézetet írta: Knapp Dátum február 27, 2012, 17:37:13
Igen, ezzel tisztában vagyok, ezért reménykedtem, hogy esetleg a topico gyűjt akár egy magyarországi banknál is (ahol személyesen befizethetek) eurót.

Egyébként a Volksbank végzi a konverziót nekik, ha deviza beérkező tétel van vagy pl. mikor a moneybookershez érvényesítettem a számlámat és megterhelték kb. 1 euróval.


Azt hiszem, megkérdezem a Sepa listán található bankokat, hogy van-e lehetőség (vagy milyen költséggel jár), ha számlanyitás nélkül akarok rajtuk keresztül 100 eurót Máltára küldeni. 
Lehet egyáltalán így utalni? Nálam egy utalás az bankszámláról bankszámlára megy.
Én úgy értelmeztem egyébként hogy csak amolyan "jótanácsként"  írta oda a tipico  ezt a sepás dolgot.
Mivel kicsit olcsóbb gyorsabb egyszerűbb így.kb 1500 fix díja van egy ilyen utalásnak.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 02, 2012, 14:40:01
Idézetet írta: pukk Dátum február 27, 2012, 19:32:34
Lehet egyáltalán így utalni? Nálam egy utalás az bankszámláról bankszámlára megy.
Én úgy értelmeztem egyébként hogy csak amolyan "jótanácsként"  írta oda a tipico  ezt a sepás dolgot.
Mivel kicsit olcsóbb gyorsabb egyszerűbb így.kb 1500 fix díja van egy ilyen utalásnak.

Azt hiszem, egy euró alapú Neteller lesz a megoldás.
Oda forintban is befizethetek az Erstén keresztül (utalással vagy személyesen, mindegy), csak utána ugye állom a konverzió 2,5%-os díját illetve természetesen bukok valamennyit az árfolyamon.
100 euró - 30 000 ft esetén ez 1000 - 1500 ft-os költség lesz, de legalább lesz egy euró alapú pénztárcám is a forint moneybookers mellé.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 07, 2012, 05:21:30
A legújabb ötletem, hogy az euró Neteller számlámat a forint Moneybookers-hez tartozó, euró alapú kártyámmal fogom feltölteni.
Biztosan ez a leggyorsabb módszer a két számla közötti pénzmozgatásra, hisz azonnal lezajlik a tranzakció. (hacsak nincs valami kizáró ok, ami elkerülte a figyelmemet)

Elvileg debit kártyánál nem von költséget a Neteller, a Moneybookersnél pedig ez kártyás fizetésnek számítana, ami szintén ingyenes, így maradna a konverzió 1,99%-os költsége illetve a váltásból fakadó veszteség.

Várok még egy kiutalást, aztán a gyakorlatban is teszteljük a módszert és a tipicot is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wonder68 Dátum március 07, 2012, 16:01:58
Van olyan magyarbankkártya is ahol százalékot adnak minden tranzakció után ,
Pl. lehetni egy ilyen csiki-csuki befizetés irodába ,aztán ki Skrillre  :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 07, 2012, 18:07:03
Idézetet írta: Wonder68 Dátum március 07, 2012, 16:01:58
Van olyan magyarbankkártya is ahol százalékot adnak minden tranzakció után ,
Pl. lehetni egy ilyen csiki-csuki befizetés irodába ,aztán ki Skrillre  :beerchug:

Nem tudom, hogy működik-e a gyakorlatban, de olyan linkről nyitottam a Neteller számlát, ahol állítólag az első "játékterem" felé indított tranzakció után kapok 10%, maximum 10 euró visszatérítést a számlámra...
Ezt a tipico-s 100 euró befizetéssel pont ki is tudnám használni...
Pár napon belül kiderül, hogy igaz-e.

(miközben  töltött be a regisztrációs oldal, pár mp-ig látható volt egy 30%, max. 30 eurós ajánlat is, talán az egy előző verzió lehetett...)

Több irodánál a kártyás befizetésnél is van díj, ezt azért a csiki-csuki előtt ellenőrizd!  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: MrJuventus Dátum március 10, 2012, 10:33:52
Sziasztok,

azt tudjátok, hogy a 2,00-es oddsot kombiként elfogadják-e?

üdv.
Mister
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 10, 2012, 10:57:07
Idézetet írta: MrJuventus Dátum március 10, 2012, 10:33:52
Sziasztok,

azt tudjátok, hogy a 2,00-es oddsot kombiként elfogadják-e?

üdv.
Mister

"The minimum odds are 2.0, whereby only individual or combined bets count."

Ezt úgy értelmezem, hogy igen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: MrJuventus Dátum március 10, 2012, 11:30:19
Ja tényleg, igazad van, elkerülte a figyelmemet. Köszönöm a választ!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum március 10, 2012, 21:43:25
Igen, a 2,00x-es odds összejöhet kombiból is. (tehát pl 1,5x1,5-ből is.) Viszont nem engedi a vissza/átfogadásokat, illetve engedi, de nem számítja bele a második tétet a forgatásba. Tehát pl. megteszed a Real győzelmét meccs előtt 1000 Ft-al, aztán mondjuk az 1-0-ás vezetésüknél felnyomnál a döntetlenre is 500 Ft-ot, akkor az utóbbi tét már nem fog beleeszámítani a forgatásba. (Azonos kimenetelre lehet fogadni ismét, tehát tehetsz újra a Reálra.)

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 11, 2012, 00:18:11
Idézetet írta: fcbayern Dátum március 10, 2012, 21:43:25
Igen, a 2,00x-es odds összejöhet kombiból is. (tehát pl 1,5x1,5-ből is.) Viszont nem engedi a vissza/átfogadásokat, illetve engedi, de nem számítja bele a második tétet a forgatásba. Tehát pl. megteszed a Real győzelmét meccs előtt 1000 Ft-al, aztán mondjuk az 1-0-ás vezetésüknél felnyomnál a döntetlenre is 500 Ft-ot, akkor az utóbbi tét már nem fog beleeszámítani a forgatásba. (Azonos kimenetelre lehet fogadni ismét, tehát tehetsz újra a Reálra.)

Remélem tudtam segíteni, sok sikert!  :ok:

Igen, ezt is írják, de ez még a "humánusabb" megoldás, mert van, ahol eleve törlik a bónuszt a feltételek szerint, ha így zárod a pozíciódat.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum március 11, 2012, 09:50:16
Azt azért elárulom neked, hogy "semleges" fogadásokat lehet tenni biztosításként.  :D Tehát pl. döntetlenre tettél, és mondjuk a 70. percben 0-0-nál megrakod 2,00x-es oddson hogy over 0,5 gól a maradék időben az asszem beleszámít a forgatásba, hiszen nem "ellentéte" az eredeti dönci tippednek!  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum április 02, 2012, 13:59:33
Üdv! Tervek szerint a közeljövőben befizetek a Tipico-hoz, és azt szeretném megkérdezni, hogy a bónuszt befizetést követően automatikusan jóváírják, vagy van valami teendő? Gondolok itt kódra, amit meg kell adni, vagy kipipálásra, ilyesmik.. Köszönöm előre is!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum április 05, 2012, 18:53:31
Lenne még egy kérdésem: Az OTP miután lejárt az előző kártyám, engem is (most már ez az alapeset) mastercard kártyával lepett meg. :redchug: Az működőképes hogy kártyáról fizetek be, és majd a kifizetést banki átutalással kérem? Bet365-nél ez rendben van.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: csacsi1899 Dátum április 10, 2012, 09:51:08
Idézetet írta: Knapp Dátum március 07, 2012, 18:07:03
Nem tudom, hogy működik-e a gyakorlatban, de olyan linkről nyitottam a Neteller számlát, ahol állítólag az első "játékterem" felé indított tranzakció után kapok 10%, maximum 10 euró visszatérítést a számlámra...
Ezt a tipico-s 100 euró befizetéssel pont ki is tudnám használni...
Pár napon belül kiderül, hogy igaz-e.

(miközben  töltött be a regisztrációs oldal, pár mp-ig látható volt egy 30%, max. 30 eurós ajánlat is, talán az egy előző verzió lehetett...)

Több irodánál a kártyás befizetésnél is van díj, ezt azért a csiki-csuki előtt ellenőrizd!  :)

Ez működött gyakorlatban Knapp? Megkaptad a 10%-ot? Ha igen, akkor mi az a link?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 10, 2012, 10:23:33
Idézetet írta: csacsi1899 Dátum április 10, 2012, 09:51:08
Ez működött gyakorlatban Knapp? Megkaptad a 10%-ot? Ha igen, akkor mi az a link?

Ez a link:
http://neteller.internetesfizetes.com/index.html (http://neteller.internetesfizetes.com/index.html)

Sajnos nem fogom már megtudni, hogy működik-e a gyakorlatban, mivel már kicsúsztam a 30 napból a befizetéssel, amit feltételként szabtak.

A frissen nyitott Neteller számlámra Moneybookers kártyával akartam befizetni, de pár sikertelen próbálkozás után zárolták a Neteller számlámat és az angol ügyfélszolgálattal telefonon kellett volna rendeznem a problémát.
Inkább akkor vittem máshova a pénzt, de később utána olvastam és kérhető előre vagy a híváskor magyar tolmács, aki bekapcsolódik a beszélgetésbe.
Végül a napokban kértem tőlük egy visszahívást és a beszélgetés alatt fel is oldották a számlát, de a moneybookers kártyámmal továbbra sem tudtam befizetni, pedig pénz van rajta elég - korábban arra gyanakodtam, hogy elszámoltam az összeget és túl kevés pénz volt a számlán - és a moneybookers szerint rendesen működik a kártya...
Most majd Erste fiókban fizetek be nekik forintot, de ezt meg azért nem kapkodom el, mert alig van gyorsan mozdítható pénzem és kell a tartalék, mivel a sportingbetnél elég nagy összegeket kell majd mostanában forgatni a
napi bónuszokhoz...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: csacsi1899 Dátum április 10, 2012, 13:27:56
Köszönöm a választ, és a linket Knapp!  :beerchug:
(sportingbet topicban kérdeznék még tőled)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum április 11, 2012, 10:28:51
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum április 02, 2012, 13:59:33
Üdv! Tervek szerint a közeljövőben befizetek a Tipico-hoz, és azt szeretném megkérdezni, hogy a bónuszt befizetést követően automatikusan jóváírják, vagy van valami teendő? Gondolok itt kódra, amit meg kell adni, vagy kipipálásra, ilyesmik.. Köszönöm előre is!

Nem kellett semmi, csak kipipálni, hogy szeretnél kapni bónuszt.  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum április 20, 2012, 13:07:27
Felkerült a [ti]Tipico[/ti] az irodák oldalra. Aki játszott már itt, nyomhat egy értékelést ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: deciusrex Dátum április 20, 2012, 15:58:09
A romániai ügyfeleknek még mindig nem jár a  bónusz?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum április 20, 2012, 16:03:57
Idézetet írta: deciusrex Dátum április 20, 2012, 15:58:09
A romániai ügyfeleknek még mindig nem jár a  bónusz?

Most néztem meg neked, sajnos nem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: András Dátum április 22, 2012, 07:12:01
Yesterday  20:00
FC Barcelona - Real Madrid (LIVE 0:1)
Over/Under rest of the game (2,5) +
2,10
1:2 (0:1)
Print
Number of bets:
1
Wager:
1 x 4,00 € = 4,00 €
Relevant amount for bonus turnover:
0,00 €
Max. overall odds:
2,10
Max payout:
8,40 €
szeretném ha valaki értelmezné a fogadást , szerintetek nem jó?
A 2.5 +    az fölött ami a gólokat érti ?
Vagy mert 0-1-nél fogadtam a 30 perc után, onnan számítva hogy még legalább három gól lesz (de ez szerintem értelmetlen)
Választ előre is köszönöm
Cím: Re:Tipico.com
Írta: benson Dátum április 22, 2012, 08:35:04
Idézetet írta: András Dátum április 22, 2012, 07:12:01
Yesterday  20:00
FC Barcelona - Real Madrid (LIVE 0:1)
Over/Under rest of the game (2,5) +
2,10
1:2 (0:1)
Print
Number of bets:
1
Wager:
1 x 4,00 € = 4,00 €
Relevant amount for bonus turnover:
0,00 €
Max. overall odds:
2,10
Max payout:
8,40 €
szeretném ha valaki értelmezné a fogadást , szerintetek nem jó?
A 2.5 +    az fölött ami a gólokat érti ?
Vagy mert 0-1-nél fogadtam a 30 perc után, onnan számítva hogy még legalább három gól lesz (de ez szerintem értelmetlen)
Választ előre is köszönöm

"Over/Under rest of the game (2,5) +"
Ezzel arra fogadtál, hogy a meccs hátralévő részében (vagyis a 0-1-es állásnál) még legalább 3 gól lesz. Mivel már csak 2 gól esett, vesztettél.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum április 22, 2012, 20:26:30
Jaja, úgy írja, hogy Goals from now, azaz gólok mostantól. Egy kis érdekesség az irodától. Élőben nem túl versenyképesek egyébként.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rwilla Dátum május 04, 2012, 14:49:47
Sziasztok, a bet365-nél van egy korlátozás, miszerint VISA kártyáról csak 30.000 Ft fölött tudsz kifizetést igényelni. Ennél az irodánál nincsen hasonló limit?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Norbert82 Dátum május 04, 2012, 15:57:08
Idézetet írta: Rwilla Dátum május 04, 2012, 14:49:47
Sziasztok, a bet365-nél van egy korlátozás, miszerint VISA kártyáról csak 30.000 Ft fölött tudsz kifizetést igényelni. Ennél az irodánál nincsen hasonló limit?

10 euró a minimum Visa kártyára, bet365-nél pedig 2000Ft a minimum.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum május 04, 2012, 22:31:19
Idézetet írta: Rwilla Dátum május 04, 2012, 14:49:47
Sziasztok, a bet365-nél van egy korlátozás, miszerint VISA kártyáról csak 30.000 Ft fölött tudsz kifizetést igényelni. Ennél az irodánál nincsen hasonló limit?

kártyára tudsz kifizetést kérni és kártyáról/kártyával tudsz befizetni
Melyikre gondoltál?!

Egyébként itt még nem jutottam odáig, hogy a kifizetést tanulmányozzam (befizettem a kezdő bónusz miatt, nehogy lecsússzak róla, de még a fogadásig nem jutottam el), a bet365-nél viszont szerintem a sima banki átutalásnál (befizetésnél) van 35 000 ft-os minimumhoz kötve a pénzmozgás.
Mondjuk azt nem tudom, mit csinálnak, ha mondjuk csak 20 000 ft-ot utalok?
Visszaküldik? Az sértő lenne...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 05, 2012, 11:19:01
Idézetet írta: Rwilla Dátum május 04, 2012, 14:49:47
Sziasztok, a bet365-nél van egy korlátozás, miszerint VISA kártyáról csak 30.000 Ft fölött tudsz kifizetést igényelni. Ennél az irodánál nincsen hasonló limit?

Szerintem te arra gondoltál, hogy banki átutalással kéred majd ki a pénzed (mivel a bet365-nél ilyen esetben van a 30.000 Ft-os minimum határ). Most néztem meg, a minimum kifizetés átutalással a Tipico-nál 25 €. Elég alacsonyan állapították meg, így aggodalomra nincs ok. Ami külön tetszik a kondícióknál, hogy minden naptári héten 3 kifizetésig díjmentes, fizetni csak abban az esetben kell, ha az adott héten negyedszer, illetve annál többször igényelsz kiutalást, ebben az esetben alkalmanként 5 €. Itt olvashatók az átutalásra vonatkozó szabályok:

The payout amount must be at least 25,00 €.
The payout amount cannot be more than -.
The payout is made to the bank account you specified.
We do not charge any fees for up to three payouts per calendar week.
If you request more than three payouts per calendar week, we will deduct a processing fee of 5,00 € from the payout amount.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rwilla Dátum május 06, 2012, 10:33:45
Köszi skacok! Visa kártyára igen így a helyes  ;) 2 bankkártyám van, Mastercarddal nem volt gáz bet365-ön, de VISA-val már 30.000 alatt kiröhögtek, kijött egy aranyos üzi hogy 30.000 alatt nem tudom kikérni. Na de köszi az infot ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 10, 2012, 16:56:21
Tudja valaki, hogy a tipico-s bónuszt mennyi idő van kiforgatni? Sehol nem találom.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: norbi33 Dátum május 14, 2012, 14:46:58
Az előttem levő kérdésre engem is érdekelne a válasz. Végignéztem a feltételeket de nem láttam benne utalást az időre. Elképzelhető hogy nincs meghatározva?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum május 14, 2012, 15:55:28
én még régebben forgattam ki náluk, de ha jól emlékszem valami 60-90 nap talán.  ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum május 14, 2012, 16:56:47
Idézetet írta: fcbayern Dátum május 14, 2012, 15:55:28
én még régebben forgattam ki náluk, de ha jól emlékszem valami 60-90 nap talán.  ;)

Aha.
Mekkora összeget mernél tenni a 60 napra és mennyit a 90-re?   ;)

Én sem találtam erre vonatkozó infót az oldalon.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: berumba Dátum május 22, 2012, 23:02:35
Sziasztok!

Ez a "kombi szelvény előre beváltás" dolog nagyon tetszik. Valami szabály szerint csinálja ezt, vagy ha már csak 1 meccs kell akkor mindenképp felajánlja ezt a lehetőséget?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 25, 2012, 18:43:02
Kaptam egy e-mailt a Tipico-tól, amit nem teljesen értek. Előzmények: Leforgattam a 600 eurót, feltöltöttem a személyim és a bankkártyám. A személyiről készített képet nem fogadták el, merthogy állításuk szerint nem volt jól kivehető, ezért most feltöltöttem kétoldalasan a jogsimról készített képet. Ezután érkezett ez a levél:

Please note that due to legal regulations of the licencing authorities we require the following documents from you, at the latest when a payout is due:

- an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com (in the case of bank/credit card payment)
- a copy of your ID or passport stating your name
- a copy of your ID or passport stating your date of birth
- a copy of your ID, passport, recent utility bill not older than 3 months, or a registration certificate showing your address


We can only process the payout after we have received one of these documents. The documents sent to us will of course only be used for processing your payout request. Other use or forwarding to third parties is excluded.

Please send us the documents as soon as possible so that we can guarantee that your payouts are processed quickly. You can send us the documents as follows:

a) to the personal data /Document Upload section of our website (www.tipico.com (http://www.tipico.com)) or
b) as an e-mail attachment to [email protected]

Thank you for your understanding and your help. We wish you continued success and fun with
www.tipico.com (http://www.tipico.com)!

Van most valamilyen teendőm? Mintha azt kérné, hogy töltsek fel dokumentumokat, de pont azután kéri, miután megtettem? Nem értem. Köszönöm, aki segít eligazodni!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum május 25, 2012, 18:45:28
Lehet, hogy a rendszer automatikusan küldte ki. Feltöltötted vagy e-mailben küldted?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 25, 2012, 19:14:59
Idézetet írta: vmlinuz Dátum május 25, 2012, 18:45:28
Lehet, hogy a rendszer automatikusan küldte ki. Feltöltötted vagy e-mailben küldted?

Úgy töltöttem fel az oldalukon. Feltételeztem, hogy elfogadják, így már kértem kifizetést egyik nap, most vajon van azzal további teendőm?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum május 25, 2012, 19:33:30
Nézd meg esetleg a dokumentumfeltöltésnél vagy a kifizetésnél nem ir semmit erről? Folyamatban van-e vagy ilyesmi?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 25, 2012, 19:45:13
Idézetet írta: vmlinuz Dátum május 25, 2012, 19:33:30
Nézd meg esetleg a dokumentumfeltöltésnél vagy a kifizetésnél nem ir semmit erről? Folyamatban van-e vagy ilyesmi?

Igazából annyit, hogy töltsem fel, gondolom még mivel nem bírálták el, nem küldtek róla infót belül egymás között. Szó szerint így néz ki:

Necessary documents
Due to legal regulations of the licensing authorities, we request you to send us copy/copies of the following documents:
an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com (in the case of bank/credit card payment)
a copy of your ID or passport stating your name
a copy of your ID or passport stating your date of birth
a copy of your ID, passport, recent utility bill not older than 3 months, or a registration certificate showing your address
We can only make the payout after we have received these documents.
Please send the documents either via Upload or by e-mail to [email protected].
Submitted documents are processed during normal office hours on workdays.

ui: A kifizetés menüpontból másoltam ki.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 28, 2012, 11:21:07
Kértek még a személyi és bankkártya mellé egy bankszla kivonatot, közüzemi számlát vagy hasonlót is, amivel a lakcímet lehetséges hitelesíteni. Reméljük megelégszenek már ennyivel. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum május 29, 2012, 12:58:01
A történet úgy zárult, hogy a múlthét szerdán igényelt pénzemet a mai napon (kedd) meg is kaptam (banki átutalással jött), összesen 3 dolgot kértek (személyi vagy jogsi, bankkártya, illetve valamilyen számla vagy bankszámlakivonat). Korrekt irodának tartom őket, a kiértékelést nagyon gyorsan elintézték mindig, semmiféle fennakadásom nem volt velük. Ha mondjuk növelnék a kínálatot mind meccs előtti, mind élőfogadásnál, szép jövő elé nézhetne az iroda. Az oddsokra nem lehet panaszom, hasonló a 365-höz ilyen téren, hozza a maga 93-95%-os kifizetési arányát (talán egy hajszállal van a Bet alatt). Röviden ennyi, saját tapasztalat alapján biztonságosnak mondom őket, a bónusz meg igen szép, már aki nem olyan béna, mint én, és ki tudja forgatni. ;D Üdv!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum május 29, 2012, 13:15:36
Megerősítem amit alkimista írt előttem, nagyon jó kis iroda, kár hogy ilyen szegényes a (főleg élő) kínálatuk.  :'( :ok:
Én kb. 350 eurót kértem kifizetésre, és egy anyakönyvi+lakcímkártya+bankkártya kombóval megelégedtek, és mindenféle baszakodás nélkül küldték is a pénzecskémet!  ;) :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rwilla Dátum június 06, 2012, 20:24:41
Nekem is bejön az iroda, mert gyorsak, megbízhatóak, stb. de most azért írok mert egy rendkívül érdekes dologgal szembesültem, ezt a dolgot még soha másik fogadóirodánál nem tapasztaltam. Megraktam egy 4-es kombi szelvényt 9,55 euró téttel, 74 eurót nyerhetnék. Szépen be is jött 3 meccs. 1 még kéne, az 20:45-kor lesz, de a fogadóiroda kínál a szelvényemért 46,69 eurót. Én meg mondom mi a .... ;D Nektek is volt hasonló? Én nem fogok élni a lehetőségemmel, bízok az általam fogadott végkimenetelembe  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum június 06, 2012, 20:58:35
persze, ezt ők minden kombi szelvénnyel bejátsszák. tehát ha van mondjuk egy 3 meccses kombid, akkor az már az első (helyesen megtippelt) meccs után is "eladható" nekik, persze szarért. :D szal pl. ha 1000 Ft-os téted volt, és egy 1,5x-ös tipp jött eddig, akkor adnak majd kb. 1200-at.  ;D :crazy:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rwilla Dátum június 06, 2012, 22:48:23
Van egyáltalán valaki akinek bejön ez a lekenyerezés?  :) Szerintem nincs....
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum június 06, 2012, 23:02:08
Pedig nem tűnik rossznak az ötlet.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum június 06, 2012, 23:13:28
Idézetet írta: Rwilla Dátum június 06, 2012, 22:48:23
Van egyáltalán valaki akinek bejön ez a lekenyerezés?  :) Szerintem nincs....

Nekem bejött párszor  :) Tudod amikor van egy szeló, három meccs bejött, egy meg mondjuk van holnapra, egy jó masszív meccs 1.10-ért, hát izgul addig a fene. Szóval   :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum június 06, 2012, 23:17:36
Utána kell számolni, hogy az ajánlatot érdemes elfogadni vagy máshol jobban megéri saját pénzből lejátszani a hátralévő meccs vagy meccsek egyéb kimeneteleit.

A sok tippmix-huszár ("hjaj, mindig csak egy megy el a 14-es kötésemből") számára lenne ez jó megoldás, de ők inkább a "giga nyereményt" üldözik.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum június 06, 2012, 23:22:37
Idézetet írta: Rwilla Dátum június 06, 2012, 20:24:41
Nekem is bejön az iroda, mert gyorsak, megbízhatóak, stb. de most azért írok mert egy rendkívül érdekes dologgal szembesültem, ezt a dolgot még soha másik fogadóirodánál nem tapasztaltam. Megraktam egy 4-es kombi szelvényt 9,55 euró téttel, 74 eurót nyerhetnék. Szépen be is jött 3 meccs. 1 még kéne, az 20:45-kor lesz, de a fogadóiroda kínál a szelvényemért 46,69 eurót. Én meg mondom mi a .... ;D Nektek is volt hasonló? Én nem fogok élni a lehetőségemmel, bízok az általam fogadott végkimenetelembe  :)

Mekkora szorzója volt a hátralévő meccsnek?

Elvileg 74/46,69 = 1,5849 kellett, hogy legyen.
Ha ekörül volt a szorzód, akkor korrekt ajánlatot kaptál.
Ha ennél jóval alacsonyabb volt, akkor nem...

(ha meg ennél magasabb volt a hátralévő szorzó, akkor mindenképpen megéri elfogadni az ajánlatot, mert a kapott pénzt egyből fel is teheted a magasabb szorzóra és 74 eurónál több lesz a nyereményed.)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rwilla Dátum június 07, 2012, 12:06:29
A koncepcióval nincs bajom, a kivitelezéssel van. Túl kevés pénzt ajánlanak érte, bár hülyék lennének többet ezzel én is tisztában vagyok. Ezek szerint van akinek bejön, minden fogadó más :) Egyébként akkor lehet jó ez az opció ha történik egy sérülést vagy bármiféle hátráltató változás az egyik csapattal... De akkor meg lehet nem ajánlanak pénzt a szelvényért  :) Knapp amúgy 1,4-es volt az odds!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum június 07, 2012, 13:23:02
Idézetet írta: Rwilla Dátum június 07, 2012, 12:06:29
A koncepcióval nincs bajom, a kivitelezéssel van. Túl kevés pénzt ajánlanak érte, bár hülyék lennének többet ezzel én is tisztában vagyok. Ezek szerint van akinek bejön, minden fogadó más :) Egyébként akkor lehet jó ez az opció ha történik egy sérülést vagy bármiféle hátráltató változás az egyik csapattal... De akkor meg lehet nem ajánlanak pénzt a szelvényért  :) Knapp amúgy 1,4-es volt az odds!

Akkor 74/1.4 = 52,85 volt a szelvényed "aktuális értéke", ezért kínáltak 46,69 eurót.

Kötésben játszani nem más, mint az addigi nyereményeddel mindig "all int" nyomni a következő meccsre is, megállási lehetőség nélkül.
Akkor is elfogadható/játszható a fogadás lezárása, ha nem akarsz az eddigi összes nyereményeddel kockáztatni az utolsó meccsen. Attól még tehetsz rá kisebb összeget.
(tényleg 52 vagy 46 eurót akarnál erre az egy meccsre feltenni 1.4-es szorzóval? Csak ez a kérdés.)

Ha itt elfogadod az ajánlatot, 37,14 euró garantált hasznod van abban a pillanatban. (9,55 volt az alaptét)

Ha "lefedezed", akkor az 1.4-es szorzó másik oldalát valószínűleg 2.8 körül tudtad volna lejátszani, azaz 74 eurós bevételhez 74 / 2.8 = 26,42 eurót kellett volna feltenni.
Összesen tehát 9,55 + 26,42 euró áll a játékban és biztosan hoz 74 eurót.
Így 38 euró a haszon, tehát ha jó szorzóval le tudjuk játszani a másik oldalát (vagy akár több szükséges kimenetelét) a hiányzó eseménynek, akkor érdemes azt külön megtenni.
Ilyen szempontból nincs is nagy különbség az iroda által ajánlott ár és a saját biztosítással elérhető nyereség között, csak ha jobb szorzót találunk valahol.

Pl. ha egy hármas szorzót találunk, akkor már csak 24,67 euró kell a fedezéshez, amivel majdnem újabb két eurót nyerünk.

Persze egyéb szempontokat is lehet mérlegelni, ami miatt az azonnali beváltásnak is van előnye, például nem áll benne a pénzünk, egyből fogadhatunk más eseményekre a tőkénkkel.

Én ritkán játszom kötésben és még a szimpla fogadásaimat is elég sűrűn lezárom az esemény lejárta előtt, de persze mindenkinek el kell döntenie, hogy a "sűrű fillér vagy ritka forint" kérdéseben melyiket részesíti előnyben.   :)

Az biztos, hogy ha csak egyetlen, még megjátszható esemény hiányzik a kötésünkből és ezután mégis mínusszal zárunk, akkor azért csak magunkat okolhatjuk.

A konkrét példára vetítve az utolsó esemény előtt 3 dolog fordulhat elő:

- veszítünk, -9,55 euró a mérleg
- biztosítunk valamilyen formában,  +37-40 euró a haszon azonnal
- nyerünk az utolsó eseménnyel, +64 euró a haszon

Ki mennyivel éri be...

Az is elmondható, hogy minél alacsonyabb az utolsó hiányzó esemény szorzója, annál magasabb szorzóval lehet azt bebiztosítani, azaz annál kevesebb pénz szükséges hozzá és szerintem annál inkább érdemes megtenni.

Pl. ha már csak egy 1.05-ös szorzójú esemény hiányzik a kötésből, az akár egy 10-es szorzóval fedezhető, amihez csak pár euró kell.
(mondjuk nagyobb kötésekbe ennyire alacsony szorzókat nem érdemes beletenni, de ez már egy másik téma)

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum június 09, 2012, 16:49:28
Nem tudok kifizetést kérni a Tipico-tól, egyfolytában iratokat kér, amiket már feltöltöttem korábban, sőt egy-két hete még érkezett is kifizetés a számlámra egy tízszer ekkora összegről. :D Én ezt most nem értem.  ;D Ja, legjobb az egészben, hogy ráadásul kérésüknek megfelelően voltam szíves feltölteni még egyszer nekik. ;) Most vajon az a két sör ártott meg, amit elfogyasztottam vagy csak szimplán béna lennék? ::) :P
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BaXee Dátum június 13, 2012, 14:29:23
Körübelül mennyi idő míg az iratokat elfogadják?
3 munkanap telt mióta elküldtem és még semmi visszajelzést nem kaptam.
Kifizetést el se tudom indítani, szöveges rész nekem is, mint a kollégánál előttem...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Norbert82 Dátum június 13, 2012, 14:47:16
Idézetet írta: BaXee Dátum június 13, 2012, 14:29:23
Körübelül mennyi idő míg az iratokat elfogadják?
3 munkanap telt mióta elküldtem és még semmi visszajelzést nem kaptam.
Kifizetést el se tudom indítani, szöveges rész nekem is, mint a kollégánál előttem...

Nálam 1 nap volt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum június 13, 2012, 20:17:14
Nézd meg, hogy milyen e-mailek érkeztek tőlük, lehet hiányzik még valami. Én egyébként miután meglett a szükséges forgatás, iratok nélkül el tudtam indítani a kifizetés kérését és utána kb 1 nappal küldtem el nekik az iratokat, s rá 1-2 napra a bankszámlakivonatot. Levélre egyébként válaszolnak korrekten, ha úgy döntesz, hogy írsz nekik. Aggodalomra nincs ok, nézd meg a maileket! Miket küldtél eddig el nekik?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum június 13, 2012, 20:38:09
korrekt a supportuk mailben is, én volt hogy egyik szombat este vagy 8-10 levelet váltottam velük, és mindig felkészültek voltak, gyorsan válaszoltak!  :ok: és zokszó nélkül kifizették a 75-ből csinált 340 eurómat is.  :D :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum június 13, 2012, 22:29:55
Akkor nyomjatok rá egy korrekt értékelést is: http://www.sportfogadas.org/irodak.php (http://www.sportfogadas.org/irodak.php) :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum június 14, 2012, 10:12:50
Idézetet írta: vmlinuz Dátum június 13, 2012, 22:29:55
Akkor nyomjatok rá egy korrekt értékelést is: http://www.sportfogadas.org/irodak.php (http://www.sportfogadas.org/irodak.php) :)

Megadtam néhányuknak. ;D :ok: Persze csak korrekten. ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hanko2 Dátum június 15, 2012, 18:43:41
Tipico-ról énis csak jót tudok mondani, bónuszt azonnal jóváírják,kifizetésnél nem szöszölnek, ha kérnek iratot azt is egy-két nap alatt feldolgozzák , ügyfélszolgálat gyorsan reagál. Az élő fogadást kéne kicsit fejleszteniük, de a nagy bajnokságok főbb meccsei ígyis elérhetőek...
Szóval egy nagy ÖTÖS az irodának, reméljük jön még ilyen "újonc" néhány!!!  :P
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pisti1987 Dátum június 16, 2012, 17:04:47

Mással is előfordult, hogy csak banki átutalásos kifizetést engedtek elindítani? Kiforgattam a bónuszukat és Moneybookersre szerettem volna a pénzt kikérni, be is fizettem ezzel, de visszadobták a kérelmet, és azt írják, hogy csak banki átutalás engedélyezett...
Nem lehet valamit tenni ez ellen?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: merik26 Dátum június 26, 2012, 08:39:59
Hitelkártyával fizettem be, de soha nem írták jóvá a bónuszt. Többször írtam nekik, hogy mi lesz, erre ugyanazt a sablonlevelet küldték válaszként, hogy az én országomból (Magyarországról) milyen befizetések érvényesek a bónuszhoz, köztük felsorolták a hitelkártyát is.

Aztán megírtam, hogy én hitelkártyával fizettem be, amire ugyanazt a választ kaptam megint. Majd a pénzemmel együtt (ami 200 euró felett volt, bónusz nélkül) be is zárták a számlámat, mindenféle értesítés nélkül.

Most buktam a pénzemet is, bónuszt sem kaptam, nem ajánlom senkinek ezt a fogadóirodát, mert csalók és rablók, átverik az embert!

Velem kiszúrtak alaposan, még sehol nem jártam így még a fekete listás fogadóirodákkal sem!

Ha tudtok esetleg valamit, hogy hol lehet komolyabb panaszt tenni, akkor legyetek szívesek írjátok meg.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Norbert82 Dátum június 26, 2012, 09:10:08
Idézetet írta: merik26 Dátum június 26, 2012, 08:39:59
Hitelkártyával fizettem be, de soha nem írták jóvá a bónuszt. Többször írtam nekik, hogy mi lesz, erre ugyanazt a sablonlevelet küldték válaszként, hogy az én országomból (Magyarországról) milyen befizetések érvényesek a bónuszhoz, köztük felsorolták a hitelkártyát is.

Aztán megírtam, hogy én hitelkártyával fizettem be, amire ugyanazt a választ kaptam megint. Majd a pénzemmel együtt (ami 200 euró felett volt, bónusz nélkül) be is zárták a számlámat, mindenféle értesítés nélkül.

Most buktam a pénzemet is, bónuszt sem kaptam, nem ajánlom senkinek ezt a fogadóirodát, mert csalók és rablók, átverik az embert!

Velem kiszúrtak alaposan, még sehol nem jártam így még a fekete listás fogadóirodákkal sem!

Ha tudtok esetleg valamit, hogy hol lehet komolyabb panaszt tenni, akkor legyetek szívesek írjátok meg.

Megkérdezted, hogy miért zárták be a számládat?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum június 26, 2012, 11:19:38
Idézetet írta: merik26 Dátum június 26, 2012, 08:39:59
Hitelkártyával fizettem be, de soha nem írták jóvá a bónuszt. Többször írtam nekik, hogy mi lesz, erre ugyanazt a sablonlevelet küldték válaszként, hogy az én országomból (Magyarországról) milyen befizetések érvényesek a bónuszhoz, köztük felsorolták a hitelkártyát is.

Aztán megírtam, hogy én hitelkártyával fizettem be, amire ugyanazt a választ kaptam megint. Majd a pénzemmel együtt (ami 200 euró felett volt, bónusz nélkül) be is zárták a számlámat, mindenféle értesítés nélkül.

Most buktam a pénzemet is, bónuszt sem kaptam, nem ajánlom senkinek ezt a fogadóirodát, mert csalók és rablók, átverik az embert!

Velem kiszúrtak alaposan, még sehol nem jártam így még a fekete listás fogadóirodákkal sem!

Ha tudtok esetleg valamit, hogy hol lehet komolyabb panaszt tenni, akkor legyetek szívesek írjátok meg.

A saját hitelkártyáddal fizettél be?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: norbi33 Dátum június 29, 2012, 15:08:38
Múlt hónapban már volt róla szó, de senki sem tudott semmi pontosat, van már valakinek pontos információja, hogy mennyi idő van a bónusz kiforgatására? A Tipico oldalán nem találtam rá infot, és úgy néz ki nem sok időm lesz fogadni a nyáron, és még van 300 euró amit meg kellene forgatni, nem szeretném hogy eltűnjön a pénz egyik napról a másikra.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fanatic Dátum június 30, 2012, 09:25:56
Idézetet írta: norbi33 Dátum június 29, 2012, 15:08:38
Múlt hónapban már volt róla szó, de senki sem tudott semmi pontosat, van már valakinek pontos információja, hogy mennyi idő van a bónusz kiforgatására? A Tipico oldalán nem találtam rá infot, és úgy néz ki nem sok időm lesz fogadni a nyáron, és még van 300 euró amit meg kellene forgatni, nem szeretném hogy eltűnjön a pénz egyik napról a másikra.

Nem az volna a legegyszerűbb ha megkérdeznéd a tipico-tól?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: merik26 Dátum július 03, 2012, 08:45:26
Minden rendben volt, mert azt az e-mail kaptam, miután bekérték a dokumentumaimat. Előbb beszkennelve küldtem őket, amit nem fogadtak el, majd kérték, hogy digitális fényképezővel csinált képeket küldjek el, majd azt sem fogadták el. Akkor kitalálták, hogy úgy csináljak képeket a dokumentumokról, hogy én is rajta vagyok a képeken, minden dokumentum mellett.
Aztán a kapott levelet, úgy értelmeztem, hogy noha minden rendben lenne, de mivel már semmit nem tudnak kitalálni, van egy pontjuk, ami mindent üt: "A Tipicónak jogában áll megakadályozni számlanyitást, vagy számlát bezárni minden ok nélkül"

Most ezek után láthatjátok, mennyire egy rabló banda ez, már legalább 50 különböző helyen játszottam, de ilyennel még nem találkoztam!!!

Thank you for your e-mail.

After reviewing your submitted documentation, by our security department, the betting account will remain closed the account details and documentation submitted kept on record as to be made available to the relevant authorities upon request.

Kindly refer to our General Terms and Conditions:

"I. General
11. Tipico is free to:
- reject applications for accounts without providing a reason"

Thank you for your understanding.


Kind regards
Justine, tipico.com Support-Team
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Flashmob Dátum július 11, 2012, 17:35:34
Üdv, írtátok, hogy a kifizetésnél mennyire komolyan veszik az iratokat, úgyhogy meg tudnátok mondani, hogy lehet-e abból probléma, hogy az oldalra pl. Kovács Béla névvel regisztráltam, de a személyimen (és minden iratomon) Kovács Béla András van?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum július 11, 2012, 18:02:28
Idézetet írta: Flashmob Dátum július 11, 2012, 17:35:34
Üdv, írtátok, hogy a kifizetésnél mennyire komolyan veszik az iratokat, úgyhogy meg tudnátok mondani, hogy lehet-e abból probléma, hogy az oldalra pl. Kovács Béla névvel regisztráltam, de a személyimen (és minden iratomon) Kovács Béla András van?

Nekem is van harmadik nevem, és én sem adtam meg a regisztrációnál. Engem kifizettek, nem kötöttek bele ebbe.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Flashmob Dátum július 11, 2012, 18:34:22
Értem, akkor be is fizetem, köszi szépen a választ.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vivy1125 Dátum augusztus 21, 2012, 11:22:13
Hali!

Tudna valaki nekem segíteni a kifizetéssel kapcsolatban?
Ugye mondták hogy küldjem el neki a személyigazolványt, lakcímkártyát,számla kivonatot el is küldtem nekik vagy 4 szer és csak ugyan azt írták vissza.Már arra az email címre is elküldtem nekik ahova ezeket a dokumentumokat kell elküldeni, azt írták vissza 1 héten belül visszaírnak eltelt már lassan 2 hét és semmi.
Most ilyenkor mi a teendő segitsen valaki.

Köszönettel: Vivy
Cím: Re:Tipico.com
Írta: strictly Dátum augusztus 21, 2012, 17:04:05
Sziasztok!

Nekem befizetéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy tudok Mastercarddal befizetni?!
Deposit gombra kattintva Paysafecard, U kash, Skrill, Neteller és Bank Transfer lehetőséget kínál.
Az oldal alján ott van a Mastercard, de hiába kattintok rá, csak ezt az 5 lehetőséget kínálja.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: strictly Dátum augusztus 21, 2012, 18:32:26
Közben válaszolt a support. Magyarországról nem lehet befizetni bankkártyával/hitelkártyával! :o
Ennyi volt tipico-s pályafutásom, ezek után én biztosan nem fizetek be hozzájuk!  :noway:

Idézetet írta: strictly Dátum augusztus 21, 2012, 17:04:05
Sziasztok!

Nekem befizetéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy tudok Mastercarddal befizetni?!
Deposit gombra kattintva Paysafecard, U kash, Skrill, Neteller és Bank Transfer lehetőséget kínál.
Az oldal alján ott van a Mastercard, de hiába kattintok rá, csak ezt az 5 lehetőséget kínálja.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: fcbayern Dátum augusztus 21, 2012, 18:36:22
Akkor ez valami új szabály náluk, én kb. fél éve még mastercarddal fizettem be/utalással kértem ki.  :redchug:  :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum augusztus 28, 2012, 14:49:01
Mostanában kért valaki a befizetéstől eltérő módon kifizetést?

Most jutottam el odáig, hogy kivonhassak pénzt a számláról (még valamikor áprilisban fizettem be 100 eurót a bónusz miatt), vasárnap este feltöltöttem a személyim fényképét illetve elindítottam 100 eurót netellerre.
Hétfőn kora délután a számlán is volt a pénz!

Aztán felbátorodtam és 200-at megpróbáltam moneybookers-re kikérni, de azt elutasította a rendszer! (hagyta elindítani, de két óra múlva, mikor ránéztem, már "cancelled" volt)
Az ügyfélszolgálat ma azt közölte, hogy csak a befizetés módja szerint igényelhetek kifizetést (több fórumozó is mást tapasztalt korábban...), most arra várom a választ, hogy ha monesbookers-szel befizetek, akkor mi lesz a helyzet? 
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nobody13 Dátum október 06, 2012, 11:49:48
https://www.tipico.com/en/sports-betting-bonus/ (https://www.tipico.com/en/sports-betting-bonus/)

Egy kis angol tudásos segítségre lenne szükségem. ::)

Jól értem, hogy....
- Magyarországról a bónuszt banki átutalással, Netellerrel, meg bankkártyás befizetéssel lehet aktiválni,
- a bónusz a befizetés után rögtön a számlámra kerül,
- minimum 2-es oddsok számítanak bele a hatszori forgatásba?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum október 06, 2012, 17:20:24
Idézetet írta: Nobody13 Dátum október 06, 2012, 11:49:48
https://www.tipico.com/en/sports-betting-bonus/ (https://www.tipico.com/en/sports-betting-bonus/)

Egy kis angol tudásos segítségre lenne szükségem. ::)

Jól értem, hogy....
- Magyarországról a bónuszt banki átutalással, Netellerrel, meg bankkártyás befizetéssel lehet aktiválni,
- a bónusz a befizetés után rögtön a számlámra kerül,
- minimum 2-es oddsok számítanak bele a hatszori forgatásba?

Igen-igen-igen.  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nobody13 Dátum október 08, 2012, 07:44:02
Köszönöm a segítséget! :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hanko2 Dátum október 09, 2012, 12:14:17
Sziasztok!
Valaki nem tudja hol lehet elérni a Tipico (és egyéb fogadóirodák) éppen aktuális fogadási kínálatát? Úgy értem hogy csak egyszerűen mint egy lista, felsorolva
Elkezdtem írni egy albitrázs kereső programot, de nagyban megkönnyítené a dolgot ha valahonnan meg lehetne nézni a kínálatot, és nem kellene végiglépegetnem az egész oldalon hogy megnézzem a meccsekhez tartozó oddsokat...
Köszi előre is!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum október 17, 2012, 21:27:39
Egyes irodáknak van xml feedjük, nyilvános vagy szerződéshez kötött. Tipiconak pont nem tudom, de rákereshetsz a neten.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: stdavid Dátum október 26, 2012, 10:56:06
Moneybookers kártyát elfogadják, mint bankkártya?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Whylechlapht Dátum október 26, 2012, 15:24:18
Idézetet írta: stdavid Dátum október 26, 2012, 10:56:06
Moneybookers kártyát elfogadják, mint bankkártya?

Az gondolom moneybookers-es befizetésnek/kifizetésnek minősül.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum október 27, 2012, 01:02:24
Üdv! Moneybookers kifizetéshez is kérnek iratokat? (Nem nagy összeg..)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum október 27, 2012, 22:48:09
Idézetet írta: stdavid Dátum október 26, 2012, 10:56:06
Moneybookers kártyát elfogadják, mint bankkártya?

A moneybookers kártyával elvileg nem lehet közvetlenül szerencsejáték oldalakra befizetni.
Mondjuk itt kockázatos is, mert ha szigorúan veszik a bónusz feltételeket, akkor bukhatod a 100 eurót.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 01, 2012, 10:05:47
MB-re mennyi idő alatt utalnak ki?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum november 01, 2012, 11:40:52
Idézetet írta: professor25 Dátum november 01, 2012, 10:05:47
MB-re mennyi idő alatt utalnak ki?

Netellerre pár óra alatt megérkezik a pénz, szerintem skrillre is ennyi idő lehet.
Viszont nekem nem engedték skrillre a kifizetést, miután netellerrel töltöttem fel a számlát, pedig csináltam utána egy kisebb skrilles befizetést is..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Whylechlapht Dátum november 04, 2012, 12:45:51
Valaki találkozott már olyannal, hogy a bónuszforgatásnál írja hogy mennyi van még hátra, aztán egyszer csak visszaugrik az elejére, és onnantól nem is számolja tovább a forgatást? Már írtam a supportnak, mondták h vizsgálják, biztos ki is javítják majd, csak kíváncsi vagyok, hogy valakinél volt -e már ilyen?!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hanko2 Dátum november 04, 2012, 15:18:43
Igen, két napja csinálja ezt, énis írtam supportnak, azt mondják technikai gondjuk van, de nem nagyon akarják kijavítani úgy látom. Mindenesetre ha váltazást tapasztalsz, írd már meg ide légyszi.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Whylechlapht Dátum november 06, 2012, 11:24:17
Idézetet írta: hanko2 Dátum november 04, 2012, 15:18:43
Igen, két napja csinálja ezt, énis írtam supportnak, azt mondják technikai gondjuk van, de nem nagyon akarják kijavítani úgy látom. Mindenesetre ha váltazást tapasztalsz, írd már meg ide légyszi.

Már javították, el lett számolva minden fogadás.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: nytamas1987 Dátum november 13, 2012, 21:50:44
Mennyi idő áll rendelkezésre a bónusz megforgatására ennél az irodánál? Nem találtam erre vonatkozó infót a bónusz feltételek között.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum november 14, 2012, 13:16:07
Idézetet írta: nytamas1987 Dátum november 13, 2012, 21:50:44
Mennyi idő áll rendelkezésre a bónusz megforgatására ennél az irodánál? Nem találtam erre vonatkozó infót a bónusz feltételek között.

Szerintem nincs határ.
Én több, mint 4 hónapig prüntyikéztem náluk a megforgatással (szokásomtól eltérően), simán működött.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 24, 2012, 12:36:05
Hétvégén utalnak MB-re?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: sportbarát Dátum november 27, 2012, 13:54:07
akkor jól értettem? az első befizetés plusz kapott bonusz összegét (nálam 25 az első befiztés és a bonusz is 25eu)tehát 50eur kell hatszor megjátszanom 2-es szorzóval azaz 300 euro-val kell fogadnom 2-es szorzóval???
Cím: Re:Tipico.com
Írta: sportbarát Dátum november 27, 2012, 14:01:37
vagy MILYEN SZÖVEGRE  kell kattintani ahol megmutatja még mennyivel kell fogadnom 2xszórzóval??
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Csecse Dátum november 27, 2012, 20:42:21
Figyeljetek mail, mert valami ingyerpörgetéses cucc jött.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 16:57:19
Az mi, hogy eddig már 4szer vagy 5ször utaltam ki MB-re és eddig simán ment minden. Ma pedig mikor szerettem vna megint utalni kérte, hogy töltsek fel dokumentumokat. A személyit és a lakcímkártyát fel tudtam tölteni, mert máshova is volt rá szükségem, de az "accout statement"-el nem tudtam mit kezdeni. A befizetési bizonylatra gondolnak, vagy mire? Amugy nem is tudnám feltölteni mert nincs fényképezöm..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: benson Dátum november 30, 2012, 17:21:14
Idézetet írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 16:57:19
Az mi, hogy eddig már 4szer vagy 5ször utaltam ki MB-re és eddig simán ment minden. Ma pedig mikor szerettem vna megint utalni kérte, hogy töltsek fel dokumentumokat. A személyit és a lakcímkártyát fel tudtam tölteni, mert máshova is volt rá szükségem, de az "accout statement"-el nem tudtam mit kezdeni. A befizetési bizonylatra gondolnak, vagy mire? Amugy nem is tudnám feltölteni mert nincs fényképezöm..
Bankszámlakivonat.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 18:04:57
Az nem jó, ha a netbankomról készítek printscriptet?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jani31 Dátum november 30, 2012, 20:20:19
Üdv!

A bónusz miatt regisztrálnék erre az oldalra, de nem vagyok perfekt angolból. Mikre kell odafigyelnem, hogy kifizessék? Mivel fizessek be, a közvetlen befizetést nem írja az oldal, csak a banki átutalást.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: benson Dátum november 30, 2012, 20:51:22
Idézetet írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 18:04:57
Az nem jó, ha a netbankomról készítek printscriptet?
Megpróbálhatod, de meglepődnék, ha egy ilyet elfogadnának. De ha netbankod van, akkor lehet hogy tudsz lekérni számlakivonatot pdf-ben. Inkább ezzel próbálkozz!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum november 30, 2012, 21:17:55
Printscreent biztos nem fogadnak el, de valami közüzemi számla is valószinűleg jó lesz.

jani31: Visa ajánlott, vagy MasterCard, de akkor utalással kell majd kikérned. Mb-re nem érvényes a bónusz, de Netellerre igen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 22:41:36
Nincs nálam semmilyen közüzemi számla, mivel kollégiumban lakom és nem járok haza. Írtam a supportnak, hátha eltekintenek tőle és elég lesz a személyi és lakcímkártya.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 22:45:26
Ha mégsem elég.. találtam egy telenoros telefonszámlát, az is megefelel?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jani31 Dátum december 01, 2012, 00:55:26
nincsen VISA vagy MASTERCARD befizetés, csak banki átutalás ill. paysafecard, ukash , skrill, Neteller. melyiket válasszam hogy megkapjam  a bónuszt?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum december 01, 2012, 09:11:18
Van, csak épp nem jelenik meg valamilyen ok miatt. Netellerre is megkapod úgy tudom. Esetleg irj egy mailt a supportnak, hogy Visaval szeretnél fizetni és nem jelenik meg.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum december 01, 2012, 10:56:20
Idézetet írta: professor25 Dátum november 30, 2012, 16:57:19
Az mi, hogy eddig már 4szer vagy 5ször utaltam ki MB-re és eddig simán ment minden. Ma pedig mikor szerettem vna megint utalni kérte, hogy töltsek fel dokumentumokat. A személyit és a lakcímkártyát fel tudtam tölteni, mert máshova is volt rá szükségem, de az "accout statement"-el nem tudtam mit kezdeni. A befizetési bizonylatra gondolnak, vagy mire? Amugy nem is tudnám feltölteni mert nincs fényképezöm..
A Skrill számlád porfile oldaláról egy print screent is szoktak kérni irodák.De biztosat az ügyfélszolgálatuk tud mondani.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jani31 Dátum december 01, 2012, 23:55:52
ügyfélszolgálat egyből válaszolt, emailben leírják hogy lehet fizetni közvetlen bankkártyás fizetéssel, de ha bejelentkezek és rámegyek a befizetésre nem kínálja fel az opciót. nálatok hogy van?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jani31 Dátum december 01, 2012, 23:59:05
Idézetet írta: jani31 Dátum december 01, 2012, 23:55:52
ügyfélszolgálat egyből válaszolt, emailben leírják hogy lehet fizetni közvetlen bankkártyás fizetéssel, de ha bejelentkezek és rámegyek a befizetésre nem kínálja fel az opciót. nálatok hogy van?

ill. mindegy is, hagyom akkor a direkt befizetést. azon kívül akkor melyiket ajánljátok hogy megkapjam a bónuszt, és lehetőleg minél gyorsabban fel tudjam tölteni a pénzt?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: berumba Dátum december 04, 2012, 15:33:28
Sziasztok!

Én értelmezek valamit rosszul, vagy Magyarországon tényleg nem adják Skrill-es (Moneybookers) befizetésre a bónuszt?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum december 04, 2012, 15:46:52
Idézetet írta: berumba Dátum december 04, 2012, 15:33:28
Sziasztok!

Én értelmezek valamit rosszul, vagy Magyarországon tényleg nem adják Skrill-es (Moneybookers) befizetésre a bónuszt?

Jól értelmezed, nem jár nekünk skrilles befizetés után.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum december 04, 2012, 16:14:24
■In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: berumba Dátum december 04, 2012, 16:15:39
Idézetet írta: snooker Dátum december 04, 2012, 16:14:24
■In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.

Ez nem azt jelenti, hogy ezekre érvényes a bónusz?

Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum december 04, 2012, 16:28:31
Idézetet írta: berumba Dátum december 04, 2012, 16:15:39
Ez nem azt jelenti, hogy ezekre érvényes a bónusz?
Hát szerintem is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum december 04, 2012, 22:01:05
Idézetet írta: snooker Dátum december 04, 2012, 16:28:31
Hát szerintem is.


Igazatok van!
Korábban a törökökkel egy sorban szerepeltünk, de már nekünk is jár a skrillre a bónusz ezek szerint:

The Tipico bonus is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Hungary, Turkey.

The maximum 100% bonus is valid for all payment methods in following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finland.

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Paysafecard, Neteller and Ukash: Turkey.



Számotokra az a tanulság, hogy ne higgyetek a fórumnak, számomra meg az, hogy ne válaszoljak emlékezetből.  :)


Idézetet írta: Knapp Dátum december 04, 2012, 15:46:52
Jól értelmezed, nem jár nekünk skrilles befizetés után.

Helyesen: nem járt nekünk skrilles befizetés után, de most már igen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: berumba Dátum december 04, 2012, 23:48:46
Idézetet írta: snooker Dátum december 04, 2012, 16:28:31
Hát szerintem is.

Idézetet írta: Knapp Dátum december 04, 2012, 22:01:05

Igazatok van!
Korábban a törökökkel egy sorban szerepeltünk, de már nekünk is jár a skrillre a bónusz ezek szerint:

The Tipico bonus is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Hungary, Turkey.

The maximum 100% bonus is valid for all payment methods in following countries: Germany, Austria, Switzerland, Liechtenstein, The Netherlands, Belgium, Luxembourg, France, Spain, Italy, Denmark, Sweden, Norway, Finland.

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Paysafecard, Neteller and Ukash: Turkey.



Számotokra az a tanulság, hogy ne higgyetek a fórumnak, számomra meg az, hogy ne válaszoljak emlékezetből.  :)


Helyesen: nem járt nekünk skrilles befizetés után, de most már igen.


Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum december 05, 2012, 14:06:21
Most bankkártyás befizetésre nem jár...   ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: yossarian Dátum december 06, 2012, 14:26:13
Ez nagyon jó hír. Kösz, hogy megosztottátok!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: m3sk Dátum december 08, 2012, 17:24:58
én olvastam 1-2 helyen, h 56.000 befüzetésnél jár a 28.000 bónusz.. akkor most, h is van ez?
nincs 100% befüzetési???
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum december 08, 2012, 21:58:04
Idézetet írta: m3sk Dátum december 08, 2012, 17:24:58
én olvastam 1-2 helyen, h 56.000 befüzetésnél jár a 28.000 bónusz.. akkor most, h is van ez?
nincs 100% befüzetési???

Olvashattál ilyet egy-két helyen, de valószínűleg nem a Tipico akciójával kapcsolatban.
Forint számlát eleve nem tudsz náluk vezetni, az eurós ajánlatuk pedig bárhol nézed, 100 eurós és 100%-os.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum december 24, 2012, 22:01:10
Hello!
Mèg november elejèn regisztráltam az oldalra de akkor mèg nem jàrt bónusz moneybookerses befizetèsre is így nem fizettem be. Most mèg ugye megkaphatom a bónuszt? Mennyi idő alatt kell megforgatni?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum december 31, 2012, 13:33:41
Valakinek sikerült már kipörgetnie a bónuszt skrilles befizetés után?  Milyen iratokat kértek kifizetéshez?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: RedMunchen2010 Dátum december 31, 2012, 13:39:44
Idézetet írta: patyi Dátum december 31, 2012, 13:33:41
Valakinek sikerült már kipörgetnie a bónuszt skrilles befizetés után?  Milyen iratokat kértek kifizetéshez?

Első kifizetésnél nem küldtem semmit, a pénz gond nélkül megjött, a második előtt viszont szinte mindent el kellett küldenem (személyi, lakcím, közüzemi számla).
Cím: Re:Tipico.com
Írta: csacsi1899 Dátum december 31, 2012, 13:40:10
Idézetet írta: patyi Dátum december 31, 2012, 13:33:41
Valakinek sikerült már kipörgetnie a bónuszt skrilles befizetés után?  Milyen iratokat kértek kifizetéshez?

Neteller után ugyan, de a héten kértem kifizetést.

Kértek személyi mindkét oldalát, meg lakcím igazolást.
Feltöltöttem nekik a szokásos személyi - lakcímkártya kombómat, ami scannelt.
Ezt nem fogadták el, mert digitális fotó kell. (ezt írták is előtte, de gondoltam megpróbálom)
Aztán lefotóztam ezeket. A személyit elfogadták, a lakcímkártyát nem.
Viszont ezután már kértek olyat is, hogy a személyit tartsam a fejem mellé, és úgy küldjek fotót. (mint a pornóspicsákról csinálnak, hogy igazolják, hogy elmúltak 18 évesek :)  )
Lefotóztam a mobilszámlámat a lakcímhez, meg magamat is.
Ezután pár perc múlva írták, hogy jó, és a kifizetést is teljesítették pár órán belül.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum december 31, 2012, 14:13:14
Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 31, 2012, 13:40:10
Neteller után ugyan, de a héten kértem kifizetést.

Kértek személyi mindkét oldalát, meg lakcím igazolást.
Feltöltöttem nekik a szokásos személyi - lakcímkártya kombómat, ami scannelt.
Ezt nem fogadták el, mert digitális fotó kell. (ezt írták is előtte, de gondoltam megpróbálom)
Aztán lefotóztam ezeket. A személyit elfogadták, a lakcímkártyát nem.
Viszont ezután már kértek olyat is, hogy a személyit tartsam a fejem mellé, és úgy küldjek fotót. (mint a pornóspicsákról csinálnak, hogy igazolják, hogy elmúltak 18 évesek :)  )
Lefotóztam a mobilszámlámat a lakcímhez, meg magamat is.
Ezután pár perc múlva írták, hogy jó, és a kifizetést is teljesítették pár órán belül.

Azért a nemi szervedről ne küldj nekik közeli fotót, mert még félreértik!   ;D

Egy "I love Tipico" pólóban kéne ilyenkor fotózkodni...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wonder68 Dátum december 31, 2012, 14:25:20
Idézetet írta: Knapp Dátum december 31, 2012, 14:13:14
Azért a nemi szervedről ne küldj nekik közeli fotót, mert még félreértik!   ;D

Egy "I love Tipico" pólóban kéne ilyenkor fotózkodni...

Én azt írnám a pólómra:
Tipicos kalandjaim
:cya:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum december 31, 2012, 16:15:22
Köszönöm a válaszokat!  :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: CaeSar Dátum január 07, 2013, 14:55:20
Regisztráltam a bónusz miatt az oldalra. Minden rendben ment. Megkaptam a megerősíő e-mailt, rámentem. Most meg szeretnék bejelentkezni, és azt írja, hogy "Account disabled". Nem tudok belépni.
Na mondom, lehet elfelejtettem a jelszavat?! Hát, akarok új jelszót igényelni, kéri a felhasználónevemet, meg a születési évet. Erre meg ez a válasz jön: "User xxxx with date of birth 09.11.1988 could not be found.

Ötlet?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: saserks Dátum január 15, 2013, 13:29:30
Sziasztok,

Tipico-n egyben kezeli a bónuszomat a pénzemmel. Nem vehetek ki egy eurót sem addig amíg meg nem forgattam 3x 2.0 oddssal minimum.
Milyen szemét dolog ez, mindenhol külön kezelik a bónusz pénzt, nem?

Üdv
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum január 15, 2013, 13:33:05
Idézetet írta: saserks Dátum január 15, 2013, 13:29:30
Sziasztok,

Tipico-n egyben kezeli a bónuszomat a pénzemmel. Nem vehetek ki egy eurót sem addig amíg meg nem forgattam 3x 2.0 oddssal minimum.
Milyen szemét dolog ez, mindenhol külön kezelik a bónusz pénzt, nem?

Üdv

Szia!

Nem! Vagy úgy gondoltad, hogy befizetsz 100 eurót majd adnak ugyanannyit, Te kiveszed a pénzed és mindjárt ingyen játszol? Ez kicsit nonszensz.
Amúgy a Tipico bónusza talán a legjobb jelenleg ami a piacon van, teljesen korrektek.

üdv,
patyi
Cím: Re:Tipico.com
Írta: saserks Dátum január 15, 2013, 13:39:41
Természetesen nem arra gondoltam Patyi, DE egy rahedli pénzt nyertem náluk és nem tudok kivenni egy eurót sem, amíg nem teljesültek a feltételelek. A 100 eurójukat akár hagynám is. Bet365-ön például külön kezeli a bónuszt valamint a Te pénzedet és csak a feltételelek teljesítése után vonja össze és veheted ki. Szerintem ez így korrekt. A Tipico rögtön összevonja és nem férhetsz hozzá a te részedhez sem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum január 15, 2013, 14:27:17
Idézetet írta: saserks Dátum január 15, 2013, 13:39:41
Természetesen nem arra gondoltam Patyi, DE egy rahedli pénzt nyertem náluk és nem tudok kivenni egy eurót sem, amíg nem teljesültek a feltételelek. A 100 eurójukat akár hagynám is. Bet365-ön például külön kezeli a bónuszt valamint a Te pénzedet és csak a feltételelek teljesítése után vonja össze és veheted ki. Szerintem ez így korrekt. A Tipico rögtön összevonja és nem férhetsz hozzá a te részedhez sem.

Bet365 is csak a hűségbónuszokat és a játékosok nyert pénzt kezeli külön. A kezdőbónusz teljesen ugyanez.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum január 15, 2013, 16:46:26
Idézetet írta: saserks Dátum január 15, 2013, 13:39:41
Természetesen nem arra gondoltam Patyi, DE egy rahedli pénzt nyertem náluk és nem tudok kivenni egy eurót sem, amíg nem teljesültek a feltételelek. A 100 eurójukat akár hagynám is. Bet365-ön például külön kezeli a bónuszt valamint a Te pénzedet és csak a feltételelek teljesítése után vonja össze és veheted ki. Szerintem ez így korrekt. A Tipico rögtön összevonja és nem férhetsz hozzá a te részedhez sem.

Nekem meg olyan emlékeim vannak, hogy vezették, mennyi még a forgatási feltétel és ha ennél nagyobb már a számlán lévő egyenleg, akkor a különbözetet már ki lehetett venni.
Legalábbis kivehetőnek volt feltüntetve...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum január 15, 2013, 17:05:20
Idézetet írta: Knapp Dátum január 15, 2013, 16:46:26
Nekem meg olyan emlékeim vannak, hogy vezették, mennyi még a forgatási feltétel és ha ennél nagyobb már a számlán lévő egyenleg, akkor a különbözetet már ki lehetett venni.
Legalábbis kivehetőnek volt feltüntetve...

Én kétszer is kihasználtam a bónuszukat  ::) ::) Most decemberben és vagy 1.5 éve előtte, de mindkét alkalommal csak a forgatás vége után nyúlhattam a pénzemhez.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum január 15, 2013, 17:26:43
Idézetet írta: patyi Dátum január 15, 2013, 17:05:20
Én kétszer is kihasználtam a bónuszukat  ::) ::) Most decemberben és vagy 1.5 éve előtte, de mindkét alkalommal csak a forgatás vége után nyúlhattam a pénzemhez.

Ezt mégis hogyan  :D (jöhet privátba is)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: saserks Dátum január 17, 2013, 09:49:36
ez engem is érdekelne Patyi
Cím: Re:Tipico.com
Írta: patyi Dátum január 17, 2013, 10:18:39
Most látom csak a kérdéseket, bocsi.
Tib leírta a tutit. Én barátnőm nevére nyitott számlával csináltam és a karácsonyi időszakban az otthoni gépen ki is pörgettem, így nem kellett variálni az IP miatt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: saserks Dátum január 17, 2013, 11:54:17
Jól hangzik, csak az a bajom, hogy tipico-s 2.0 feletti arbokat nem igazán látok mostanság  :-\
Tipico-n egyébként a bónusszal megnövelt teljes összeggel játszhatok?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: szalist Dátum január 17, 2013, 23:46:16
Nevetni fogsz patyi,de a sportingbeten a kaszinó,mármint a letölthető verzió pont ilyen.Befizetsz,megtoldják amennyivel pont meghirdették,majd kiveszem,és csak a bónuszból játszok tovább...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: PetoPisti Dátum január 18, 2013, 01:29:20
A 2es oddsot kombiból is össze lehet hozni? :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: stdavid Dátum január 19, 2013, 15:08:08
Üdv!

Hol tudom követni a bónusz folyamatát, hogy hol tart?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: stdavid Dátum január 23, 2013, 12:13:13
Idézetet írta: TiB Dátum január 21, 2013, 18:34:20
Account statement-re katt, aztán bejön egy oldal, ott lesz egy ilyen sor:

"A further X € turnover must be made before the amount can be paid out"

Az X helyén lévő összeget kell még megforgatnod.
Köszi, kiszúrta a szemem, de nem vettem észre :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: saserks Dátum január 25, 2013, 20:58:26
Segítsetek lécci!

Beregeltem Rebelbettingre 1 hétre!
Utaltam Moneybookersről 9 eurót!
Letelt az 1 hét használtam és Nem akartam meghosszabbítani.
Elutaztam 1 hétre.
Most mikor hazajöttem és nézem a moneybookers egyenlegemet, levonta a hosszabbítás költségét a 129 eurót.
Én nem állítottam be a rendszeres utalásoknál. Valahogy a rebel állította be. Most megtaláltam és tudtam Cancel-elni.
Szerintetek mit tegyek?  Írtam már a Moneybookersnek és a Rebelnek is?
A pénzemet viszont láthatom még, vagy annak egy részét?
Ötletek?

Köszönöm előre is , ha segíteni tudtok.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum január 25, 2013, 21:18:45
Idézetet írta: saserks Dátum január 25, 2013, 20:58:26
Segítsetek lécci!

Beregeltem Rebelbettingre 1 hétre!
Utaltam Moneybookersről 9 eurót!
Letelt az 1 hét használtam és Nem akartam meghosszabbítani.
Elutaztam 1 hétre.
Most mikor hazajöttem és nézem a moneybookers egyenlegemet, levonta a hosszabbítás költségét a 129 eurót.
Én nem állítottam be a rendszeres utalásoknál. Valahogy a rebel állította be. Most megtaláltam és tudtam Cancel-elni.
Szerintetek mit tegyek?  Írtam már a Moneybookersnek és a Rebelnek is?
A pénzemet viszont láthatom még, vagy annak egy részét?
Ötletek?

Köszönöm előre is , ha segíteni tudtok.

Ez nagyon nem ebbe a témába való...

Valószínűleg a "próbahét" megrendelésekor nem voltál elég figyelmes és jóváhagytad a Rebel Betting által sunyi módon felkínált opciót, miszerint hozzájárulsz ahhoz, hogy a próbahét után rendszeresen leemelhessék a számládról az előfizetési díjat. (láttam már ilyet, talán pont náluk. Ilyenkor egyből kilépek)
Ha ezt a megrendelést most felmondtad, az elvileg csak a továbbiakra érvényes, nem nagyon hivatkozhatsz arra, hogy visszajár a pénz.
Szóval abból indulj ki, hogy minél jobban kihasználd a 3 hónapot, hozza legalább vissza az árát.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: robee07 Dátum január 28, 2013, 11:47:43
Sziasztok, elkéne egy kis segítség, hogy tudok Mastercardos bankkártyáról Tipico-ra befizetni!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum január 28, 2013, 11:57:00
Idézetet írta: robee07 Dátum január 28, 2013, 11:47:43
Sziasztok, elkéne egy kis segítség, hogy tudok Mastercardos bankkártyáról Tipico-ra befizetni!

Úgy tudom, hogy már sehogy; már nincs ilyen befizetési lehetőség. Banki átutalás, skrill, neteller, ukash, paysafecard a lehetséges feltöltési opciók.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: carlosinho Dátum január 30, 2013, 10:27:04
Sziasztok! Forint alapú Moneybookers számláról is be lehet fizetni a tipicohoz, vagy csináljak egy euro alapút?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum január 30, 2013, 10:43:18
Idézetet írta: carlosinho Dátum január 30, 2013, 10:27:04
Sziasztok! Forint alapú Moneybookers számláról is be lehet fizetni a tipicohoz, vagy csináljak egy euro alapút?

Hello!

Nyugodtan befizethetsz. Nekem is forint alapú van ès elfogadták.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: szalist Dátum január 30, 2013, 14:09:11
Be lehet fizetni azzal is.Viszont a kivételnél már lehet h nem lesz jó.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum január 30, 2013, 14:25:22
Idézetet írta: szalist Dátum január 30, 2013, 14:09:11
Be lehet fizetni azzal is.Viszont a kivételnél már lehet h nem lesz jó.

A beérkező tételeket gond nélkül napi árfolyamon átváltja a moneybookers, bárhonnan is jönnek.
Nem lehet vele akkor sem gond.

Idézetet írta: carlosinho Dátum január 30, 2013, 10:27:04
Sziasztok! Forint alapú Moneybookers számláról is be lehet fizetni a tipicohoz, vagy csináljak egy euro alapút?

Ha ez lesz az első skrill számlád, akkor jól fontold meg, hogy euró vagy forint alapúra lesz-e inkább szükséged, mert egyszerre csak egy számlád lehet és nem tudod alapból változtatgatni a pénznemet.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: carlosinho Dátum január 30, 2013, 20:59:39
Köszönöm a válaszokat
Cím: Re:Tipico.com
Írta: borbor Dátum február 18, 2013, 07:58:00
asszem ez a cashout lehetőség, megy más oldalon is, a betfair-en biztosan
mínusszal is meglehet persze tenni
a korábban megtett fogadásod ellen fogadsz az aktuális szorzókkal
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum február 18, 2013, 18:56:26
Vagy éppen a az aktuális szorzóknál alacsonyabb áron kínálja fel a cashout-ot...
Át kell számolni ilyenkor, hogy érdemes-e inkább saját pénzből ellene tenni, akár más irodánál is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hanko2 Dátum február 26, 2013, 16:26:08
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem péntek óta nem fizet ki a Tipico. Ráírtam ügyfélszolgálatra hogy ilyenkor mi van, de válaszra sem méltatnak...
Eddig nem csináltak ilyet, nem értem mi lett velük. :bash:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pocket Dátum február 26, 2013, 20:34:34
Nekem pénteken kora délután volt egy 35 euros kifizetésem tőlük Skrillre.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum február 27, 2013, 12:26:43
Tegnap írtam a Supportnak este 6 körül, azóta sem voltak képesek válaszolni, pedig azt írják este 11-ig üzemelnek. Elég szánalmas szerintem.  >:(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: csacsi1899 Dátum február 27, 2013, 12:48:23
Idézetet írta: rodeoshow Dátum február 27, 2013, 12:26:43
Tegnap írtam a Supportnak este 6 körül, azóta sem voltak képesek válaszolni, pedig azt írják este 11-ig üzemelnek. Elég szánalmas szerintem.  >:(

Ha ez szánalmas, akkor bwinen ne játssz, mert ott van vagy 2 hét is mire válaszolnak.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: szalist Dátum február 27, 2013, 13:08:28
Vagy 3
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 01, 2013, 16:57:54
Tipico -> MB kifizetés 3 óra alatt ment ma délután.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: riverside Dátum március 01, 2013, 17:00:39
Jó cuccos ez a terem? Mert a végén még befizetek.  ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 01, 2013, 17:05:38
Az ajánlat relativ gyenge, de azon kivül nincs gond velük ha tudsz angolul. Magyar support nincs.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: mattika Dátum március 05, 2013, 12:29:49
Tipicon megpróbáltam kifizetést kérni és mindenképp kéri hogy előtte a befizetésről szóló bankszámla-kivonatot töltsem fel igazolásképpen... Na én már feltöltöttem a személyimet és a lakcímkártyámat, el is fogadták, de skrillről fizettem be, ilyenkor mi van?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 05, 2013, 12:59:09
Küldj nekik egy screenshotot a Skrilles tranzakcióval.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: mattika Dátum március 06, 2013, 13:38:51
küldtem és visszautasították "wrong docs" válasszal, de már előtte írtam a supportnak hogy mit tegyek és semmi válasz. ilyenkor mivan?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hege1010 Dátum március 06, 2013, 21:38:40
Idézetet írta: mattika Dátum március 06, 2013, 13:38:51
küldtem és visszautasították "wrong docs" válasszal, de már előtte írtam a supportnak hogy mit tegyek és semmi válasz. ilyenkor mivan?

Nekem is volt ilyen, igaz másik irodánál ott azt mondták látszódni kell rajta a névnek/azonosítónak/e-mail címnek. Szóval satírozd ki az egyenleged és a többi tranzakciót és úgy küld el nekik.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 06, 2013, 22:21:03
Ird meg nekik, hogy nem kártyával vagy utalással fizettél be, hanem Skrillel és mit kérnek.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: mate.bazso.7 Dátum március 09, 2013, 12:35:41
Sziasztok.Hol kell keresgélnem a Tipiconál,hogy olyan oddsokat találjak,amellyel kitudom forgatni a bónuszukat?Akár arbitrázs,akár minimális bukó!Valakinek van valamilyen tapasztalata?köszi
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 09, 2013, 12:48:06
Idézetet írta: mate.bazso.7 Dátum március 09, 2013, 12:35:41
Sziasztok.Hol kell keresgélnem a Tipiconál,hogy olyan oddsokat találjak,amellyel kitudom forgatni a bónuszukat?Akár arbitrázs,akár minimális bukó!Valakinek van valamilyen tapasztalata?köszi

surebet.com
betbrain.com
bmbets.com
oddsportal.com

Arra nem emlékszem (nem használom mostanában), hogy a Rebel Betting ad-e a Tipicohoz találatokat.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: mate.bazso.7 Dátum március 13, 2013, 13:26:42
1. The Tipico bonus is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, The Netherlands, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Hungary.

The maximum 100% bonus is valid for all payment methods in following countries: Germany, Austria, The Netherlands, Denmark, Sweden, Norway, Finland.

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.

Sziaztok,jól értelmezem,hogy a magyar ügyfelek,csak akkor kapják meg a 100 Euro bónuszt,ha utalással,mb-ről,vagy netellerről fizetnek be?Korábban valaki azt írta még a topic elején,hogy csak banki utalással kapja meg a bónuszt.köszönöm!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 13, 2013, 13:50:56
Jól értelmezed, azóta Mb-re és Netellerre is érvényes lett.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 21, 2013, 16:26:27
szerettem volna feltölteni amit kérnek dokumentumokat
4kérésből 3-at tudtam teljesíteni de-- Identity card (date of birth)-- hez nem tudok feltölteni mert a kiválasztható opciók között csak 3 lehetőség van DE Ez Nem SZEREPEL benne, így odatölteni arra  a részre nem tudok ezért -
Requested--- marad
próbáltam nem választani (Please choose from the following) de akkor meg nem fogadja el

KI mit tudna javasolni aki talán már járt így mert ,addig nem tudok kifizetést eszközölni mert  a második lépést nem adja be hivatkozva arra ,hogy az egyik doc .pontosabban a Identity card (date of birth)- Requested ,és hogy elöször töltsem fel .



Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 21, 2013, 17:08:57
Küldd el a supportnak e-mailben.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 25, 2013, 17:53:53
Idézetet írta: TiB Dátum március 25, 2013, 17:44:49
Ingyen pörgetések:

25th March – Get 10 Free spins on Jack and the Beanstalk between 14:00 and 23:59
26th March – Get 20 Free spins on Beach between 14:00 and 23:59
27th March – Get 30 Free spins on Piggy Riches between 14:00 and 23:59
28th March – Get 60 Free spins on Starburst after 14:00


Plusz:

To qualify for the 60 free spins on the 28th however it is essential that you use up all the spins on the 25th 26th and 27th of March.

Pörgetésre fel! ;D

Valami infó hogy hányszor kell megpörgetni a nyereményt?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Csecse Dátum március 25, 2013, 18:32:43
Idézetet írta: TiB Dátum március 25, 2013, 17:58:41
Csak 35-ször. ::)

Köszi hogy szoltál.11eurot beadott, már "csak" forgatni kell.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 25, 2013, 18:37:14
Nem semmi 10 kör volt. A 7.-re adott 3.51 €-t, a maradék 9-re jutott 8 cent  ;D Vittem át rulettre, a 3.58-ból felmentem 7 € környékére, aztán 6 páratlan után dupláztam a párosra, de nem jött...  ;D

Majd holnap kifújom az orrukat !
Cím: Re:Tipico.com
Írta: yossarian Dátum március 25, 2013, 19:06:04
1,05 euró...

Asszem én összegyűjtöm a 4 napit és egybe játszom el  :)

Kösz, hogy szóltál!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum március 25, 2013, 19:11:56
6,51€, de szintén rulett :) Az amúgy beleszámítana a forgatásba vagy csak a nyerőgépek avagy csak konktétan a free spines nyerőgép?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum március 25, 2013, 19:17:57
Nekem most Jackhammerrel együtt összejött 35 dollár. Hol lehet megnézni, hogy mennyit kell még pörgetni? Illetve mi erre a legjobb mód? Nem sűrűn kaszinózok...

szerk: tárgytalan, gyorsan visszadobáltam:D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: anarsia Dátum március 25, 2013, 22:59:49
Adott a 10 ingyen pöri rendesen :) Pontos számítást is végeztem a forgatásról 1237.8-t sikerült már csak 1681.55 hiányzott :D Na majd holnap!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 12:36:40
Én ha ma nyerek akkor Jack Hammer2-n vagy azon a halason fogok játszani. Ha sikerül feljebb vinni, akkor megyek hilo switch prozni, mert az 100%ban beleszámít. Kis szerencse kell és kurva sokat ki lehet belőle szedni.. Szerintem jó páran leszünk innen akik több 10eurot szereznek ingyen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 26, 2013, 14:12:18
Tudom valahol követni hogy mennyit forgattam meg a bónuszból,vagy magamnak kell számolgatni? Szerencsés voltam úgy mondd,20 pörgetésből jött 1,1euro,mondom elbukom gyorsan,aztán beadott 3palackot(8freespin) első free spinből 34euro :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 14:22:04
Nekem 9.80at kell forgatni..Hajár Lucky Angler
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum március 26, 2013, 14:57:10
Ha jól látom,értelmezem,akkor itt követhető a forgatás:

Account statement -->Casino --> Cash chips vagy Buy chips,mindegy melyikre kattintunk.

Amúgy ez az 5,38 € most jött össze. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: yossarian Dátum március 26, 2013, 15:43:06
A maiban megint csak 2 euró jött össze, de el kezdtem lejátszani ugyanazon a játékon, találtam 3 palackot, ami 9 ingyen hullámot jelentett és jött még 5 euró, így most 7,3-nál járok a tegnapival együtt, már csak a megforgatást kellene letudni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum március 26, 2013, 15:50:22
Tipiconál befizetés nélkül kifizetést lehet kérni(skrill)?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 16:17:22
Nem. Ilyet szinte sehol nem lehet
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum március 26, 2013, 16:22:44
Idézetet írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 16:17:22
Nem. Ilyet szinte sehol nem lehet

Csak ki akartam próbálni,hogy engedi-e és engedte,azért is kérdeztem rá..

Vagy majd visszadobják?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum március 26, 2013, 16:24:58
WoW,már meg is érkezett és tegnap regiztem náluk az ingyen pörik miatt ;D ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 26, 2013, 17:20:42
35euro jött nekem össze ma kipörgetve  :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 26, 2013, 18:24:58
Kezd ez a játék is tetszeni  :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum március 26, 2013, 18:31:09
Grat! ;) Nekem is ezen sikerült kiforgatni azt a kevés 5€-t. Köszönet ncis88-nak,hogy említette!  :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 26, 2013, 18:35:10
Nekem 5.50 €-t adott mára. Vittem rulettre, egyből piros-fekete 0.1-0.1 másodikra jött a 0, majd ugyanez, de úgy a 10. pörire megint nulla  ;D
Gyors pörivel toltam vagy két perce, kijött 4 magas egymás után (nem tudom, mi annak a neve, 25 fölötti számok, ha jól emlékszem) 4.-nál beszáltam az alacsonyra, kijött még három 30 fölötti  ;D

Tudom, hogy nem szabad ezeket komolyan venni, de fel tudnak húzni rendesen  :D

Na, majd holnap  :redchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 26, 2013, 20:07:18
Nem offolok többet igérem,pedig még lenne 1-2 szép kép. Eddig ingyen pörgetésből sikerült összeszednem 260eurot.  :great: bízzatok benne hogy ki lehet forgatni az ingyen pörgetéseket!  :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: davixxx Dátum március 26, 2013, 20:13:56
Grat srácok! :beerchug:

Azért kicsit irigy vagyok rátok, hogy ma is 12€ pörgettem, és utánna pedig úgy ment el a 12€, hogy jó ha egyszer nyertem 0.03 mat... :bash: :bash: Egyszer nem sikerült még az ilyet kipörgetnem...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 20:37:59
Idézetet írta: davixxx Dátum március 26, 2013, 20:13:56
Grat srácok! :beerchug:

Azért kicsit irigy vagyok rátok, hogy ma is 12€ pörgettem, és utánna pedig úgy ment el a 12€, hogy jó ha egyszer nyertem 0.03 mat... :bash: :bash: Egyszer nem sikerült még az ilyet kipörgetnem...

Javaslok neked egy módot:

Tegyük fel nyersz 10eurót, ezt 350Euróért kell forgatni. Fogod magad, bemész roulettre és felrakod vmi duplázósra. Nyersz, lesz 20Euród. ezzel elmész HiLo Swith prozni 2Eurós téttel(bank 10-15%)
Felraksz "eurót tétnek és próbálsz többnyire A és 2nél magasabbra tenni, K és Qnál alacsonyabbra. Ha épp közepes lapok jönnek fel és nem akarsz kockáztatni akkor lapokat cserélsz. Nyersz egyből jóváiratod. játszasz 5kört amivel van 10euró téted kb 30mp alatt. Vagyis már csak 34szer kell ezt megcsinálnod. Leggyorsabb módja, és sztem ha okosan és ügyesen csinálod meg lehet forgatni a pénzt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: davixxx Dátum március 26, 2013, 20:46:35
Idézetet írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 20:37:59
Javaslok neked egy módot:

Tegyük fel nyersz 10eurót, ezt 350Euróért kell forgatni. Fogod magad, bemész roulettre és felrakod vmi duplázósra. Nyersz, lesz 20Euród. ezzel elmész HiLo Swith prozni 2Eurós téttel(bank 10-15%)
Felraksz "eurót tétnek és próbálsz többnyire A és 2nél magasabbra tenni, K és Qnál alacsonyabbra. Ha épp közepes lapok jönnek fel és nem akarsz kockáztatni akkor lapokat cserélsz. Nyersz egyből jóváiratod. játszasz 5kört amivel van 10euró téted kb 30mp alatt. Vagyis már csak 34szer kell ezt megcsinálnod. Leggyorsabb módja, és sztem ha okosan és ügyesen csinálod meg lehet forgatni a pénzt.

köszi megpróbálom ezt, utolsó nap meg mikor nagyon sok jön pörgetek, hátha bead mindjuk egy ÓRIÁSI HIPER SZUPER BIGWINT! :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 27, 2013, 11:19:50
Tipico-éktól ezt kaptam:


We regret to inform you that the following document submitted for account verification was not accepted

    an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com

Reason: Image too small.




We regret to inform you that the following document submitted for account verification was not accepted

    a photo of your ID, passport, recent utility bill not older than 3 months, or a registration certificate showing your address






We regret to inform you that the following document submitted for account verification was not accepted

    a photo of your ID or passport stating your name and date of birth


Valaki lefordítaná,én lefordítottam és azt értelmezem hogy nem fogadták el a doksikat mert nem szkennelt,valamint hogy printscreen-em a netelleres befizetésemről kicsi. Hogy lehet nagyobb printscreent csinálni?  :D Egyébként scannelt a személyim is... Kicsit gyengénlátók a srácok. Casinoba nem tudok pénzt utalni,gondolom szúrta a szemüket hogy nyerek...  :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 27, 2013, 11:29:09
Túl kicsi a kép.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 27, 2013, 11:39:48
Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 27, 2013, 11:29:09
Túl kicsi a kép.

Tökéletesen olvashatóak a képek amiket küldtem nekik. Valakinek lenne valami tanácsa hogy mit tegyek? Most arra apellálnak hogy majd bebukom a pénzem?   :crazy:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 27, 2013, 11:54:19
Nálam is igen szőrszálhasógatóak és konkrétumot pedig nem írnak a (support sem)

an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com

Reason: No truncation / incomplete. (tudom mit jelent)

el is küldtem nekik screenshot-verziót a Skrill-es mindkét tranzakciómról, amit feléjük anno be is fizettem.email cím látaható volt az oldalon nem takartam ki semmit.
tehát a "csonkolást" nem értem .a név nem szerepelhet rajta mivel a history ban csak email cím látható és az utalások .

Volt már köztetek aki befizetett skrillen és skrillre ki is fizették?
a legfontosabb hogy

account statement documentumkét mit küldött el milyen formában  ami meg is felelt nekik???

Előre is köszönöm a válaszokat


Cím: Re:Tipico.com
Írta: bazsy Dátum március 27, 2013, 11:54:49
Sziasztok!
Tipico.com-ra hol kell dokumentumokat feltölteni,mert nem találom?!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bazsy Dátum március 27, 2013, 12:21:51
Idézetet írta: TiB Dátum március 27, 2013, 12:09:34
Belépsz az oldalra, a felső menüsorban "Personal Details"-re katt, majd görgess lefelé, és ott van a "Document upload".


Ok köszi
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 27, 2013, 12:30:53
Idézetet írta: bazsy Dátum március 27, 2013, 11:54:49
Sziasztok!
Tipico.com-ra hol kell dokumentumokat feltölteni,mert nem találom?!

Ha a kifizetésre mész ott is felajánlja.



A skrilles érvényesítésre én is kíváncsi vagyok!
A saját számlámhoz Netellert használtam, oda ki is fizettek, de ismerős számlájánál már több, mint egy hete függőben van a skrilles utalási kép érvényesítése. (a többi dokumentumot pár órán belül jóváhagyták)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 27, 2013, 12:35:15
Idézetet írta: Knapp Dátum március 27, 2013, 12:30:53
Ha a kifizetésre mész ott is felajánlja.



A skrilles érvényesítésre én is kíváncsi vagyok!
A saját számlámhoz Netellert használtam, oda ki is fizettek, de ismerős számlájánál már több, mint egy hete függőben van a skrilles utalási kép érvényesítése. (a többi dokumentumot pár órán belül jóváhagyták)


Netellerrel én is bajba vagyok leprintelem a historyt ahol látni hogy befizettem a tipicora,erre azt írják hogy túl kicsi a kép...én nem tudom hogy fogom érvényesíteni  :-\
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 27, 2013, 13:04:40
Belépsz a paintbe és kinagyítod a képet. Mi ezen olyan nehéz?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 27, 2013, 13:13:12
Idézetet írta: ncis88 Dátum március 27, 2013, 13:04:40
Belépsz a paintbe és kinagyítod a képet. Mi ezen olyan nehéz?

De alapból nem kicsi a print kép,posztert akarnak belőle nyomtatni vagy minek akkora hatalmas?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 27, 2013, 13:52:46
Nem tudom,de mit veszítesz vele ha kinagyítod? Semmit.
Lehet hogy vakok és gyengénlátók a supportosaik, nem elég nekik a normális méretű kép
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 14:07:19
Idézetet írta: ncis88 Dátum március 26, 2013, 20:37:59
Javaslok neked egy módot:

Tegyük fel nyersz 10eurót, ezt 350Euróért kell forgatni. Fogod magad, bemész roulettre és felrakod vmi duplázósra. Nyersz, lesz 20Euród. ezzel elmész HiLo Swith prozni 2Eurós téttel(bank 10-15%)
Felraksz "eurót tétnek és próbálsz többnyire A és 2nél magasabbra tenni, K és Qnál alacsonyabbra. Ha épp közepes lapok jönnek fel és nem akarsz kockáztatni akkor lapokat cserélsz. Nyersz egyből jóváiratod. játszasz 5kört amivel van 10euró téted kb 30mp alatt. Vagyis már csak 34szer kell ezt megcsinálnod. Leggyorsabb módja, és sztem ha okosan és ügyesen csinálod meg lehet forgatni a pénzt.

Köszi szépen a taktikát, megpróbálom! (És azt is nagyon köszi, hogy jelezted hogy van ez az ingyen pörgetés, magamtól nem találtam volna rá!) Első 2 nap 3,5 euró jött ki, azt mindet sikeresen elrouletteztem. Mai 30 pörgetésből 2,5 euró jött ki. Remélem több szerencsém lesz holnap :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 27, 2013, 14:45:14
Jelentem a nagyítás sem volt számukra megfelelő  :bash:  :bash:  :bash:

Reason: Wrong docs.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 15:07:05
Nem kaptam ingyenes pörgetéseket a Piggy Riches játékon. Ez miért lehet? Tegnap és tegnapelőtt megkaptam. Más is járt így?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wonder68 Dátum március 27, 2013, 15:11:13
Nálam se megy ,csak gyakorló módban  :crazy:
Lehet besokaltak :o
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jankovic$ Dátum március 27, 2013, 15:24:23
Nekem sem adott ma semmit! Tegnap 3 eurot forgatgattam ki (35ször ugye) közben "ömlésem" lett és 75 euro lett a vége, amit kifizettem és kb 10 perc mulva már a skrillemen is volt!!!  8)

Nem lehet, hogy aki nyert az utána nem kap többet?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 15:38:26
Nekem gond nélkül lement a 30 ingyen pörgetés, kereken 14:00-kor már el is kezdtem. Talán javítgatnak valamit rajta, az biztos hogy már be volt téve!  :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 27, 2013, 15:54:51
Tuti besokaltak  ;D Nekem sincs pöri, pedig én nem is vettem ki tőlük pénzt... Mondjuk hiába adott volna, rulett visszaveszi úgyis...  :redchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 16:00:18
Hát az könnyen meglehet, de azért remélem a holnapi 60 pörgetést is igénybe tudom majd venni! :D (Bár annak sincs sok értelme, az első két nap szerzett pénzt én is rouletten, a mait egyéb játékokon sikerült elpazarolnom.)

Nem lehet egyébként, hogy a vártnál nagyobb volt az érdeklődés és limitálták a helyeket? Talán nekem ezért sikerült még pörgetnem, mert közvetlenül 14 óra után már pörgettem is.  :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 27, 2013, 16:03:15
A párom számláján működött ma is, a sajátomon nem.
Az ő fogadószámláján van pénz és kapott is emailt az akcióról, ellentétben velem...

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 16:13:15
Hm, elég érdekes!
Én itt olvastam erről az "akció"-ról és azután regisztráltam. Gond nélkül igénybe tudtam venni eddig mind a 3 nap.
Próbálkozz még estig párszor, hátha.. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 16:18:44
Befizettem Skrillen, hátha az a baj, hogy üres a számlám, de ez sem segített.
Viszont érdekes módon engedtek 1€-t befizetni  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: davixxx Dátum március 27, 2013, 16:22:05
Idézetet írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 16:18:44
Befizettem Skrillen, hátha az a baj, hogy üres a számlám, de ez sem segített.
Viszont érdekes módon engedtek 1€-t befizetni  :)

Igen, mivel 1€ a min. befizetés. ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 16:27:37
Csak azért lepődtem meg, mert a legtöbb helyen nem engednek ilyen keveset (általában 10€ a minimum).
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum március 27, 2013, 16:41:55
A free pörikből kijött zsét csak kaszinóban lehet megforgatni igaz? Nem lehet átrakni valahogy main accountra? Csak két napja játszom vele, összejött 20 euró felett, ha már a kezemben van, meg is akarom tartani, de az ilyen szerencsejátékokban soha nem bíztam ::)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: juhasz1109 Dátum március 27, 2013, 16:56:18
Sziasztok!

Kipörgettem a bónuszt, már hetek óta a dokumentumok feltöltésével bajlódok, mindig visszadobnak valamit. A 3 kért adat közül már kettőt el is fogadtak harmadszorra képzejlétek el! :D Már csak a személyim másolatára lenne szükségük: szkennelt példányt nem fogadnak el, lefotóztam a sz.i. hátulját úgy hogy a kezemben fogom, és úgy sem fogadják el.

Ezt kaptam tőlük e-mailben: We regret to inform you that the following document submitted for account verification was not accepted
a photo of your ID or passport stating your name and date of birth
Reason: No truncation / incomplete.

Elküldeném én nekik a személyim elejét is, de csak 1 képet lehet egyszerre feltölteni egy féle okmányból, tehát tanácstalan vagyok. Angol tudásom elég csekély tehát nem sok mindent érek el ha írok az ügyfélszolgálatnak.
Aki jártas kifizetésben tipiconál kérem segítsen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 27, 2013, 17:25:00
az útleveledről (ha van ) arról készíts fotót ott rajta van a születési dátumod és a fényképed is egy oldalon
Cím: Re:Tipico.com
Írta: juhasz1109 Dátum március 27, 2013, 17:43:52
Idézetet írta: frigo22 Dátum március 27, 2013, 17:25:00
az útleveledről (ha van ) arról készíts fotót ott rajta van a születési dátumod és a fényképed is egy oldalon

Igen erre már gondoltam köszi, de sajna lejárt tavaly.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jankovic$ Dátum március 27, 2013, 20:37:51
Nekem semmit nem kértek, amikor a pénzt "megforgattam", bezártam a játékot és cashout. 10-15 perc és rajta volt, majd hagytam rajta keveset, azon jött egy tippsor és azt is gond nélkül fizették...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 21:11:57
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy miért nem kaptam ingyenes pörgetést, íme a válasz:

"Thank you for contacting Tipico.

We kindly to ask you to retry again the game, also we kindly to remeber to play you have to be in real money not in fun noney mode if you should to keep problem, please send us a screen shot of it.

A screen shot may be done as follows:

Press on the button "Print Screen" on your keyboard (top right) and subsequently press "CTRL" & "c" (to copy the picture).
Furthermore, open the program "Paint", which can be found under "Start" and "Programs". As soon as your program opens,
click either on "CTRL" & "v" (to paste the picture), or click on "Edit" and "Paste" on your menu bar.

Kindly save the picture in JPEG/PDF format and attach it to your e-mail so that you will be able to forward it to us.


Cordiali Saluti,

Alessio
Tipico Customer Care Centre"

Láthatóan nincsenek a helyzet magaslatán, és még az angollal is meggyűlt a bajuk /Cordiali Saluti/  ;D
Legközelebb inkább olaszul írok :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 27, 2013, 21:18:28
Idézetet írta: Irtis Dátum március 27, 2013, 21:11:57
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy miért nem kaptam ingyenes pörgetést, íme a válasz:

"Thank you for contacting Tipico.

We kindly to ask you to retry again the game, also we kindly to remeber to play you have to be in real money not in fun noney mode if you should to keep problem, please send us a screen shot of it.

A screen shot may be done as follows:

Press on the button "Print Screen" on your keyboard (top right) and subsequently press "CTRL" & "c" (to copy the picture).
Furthermore, open the program "Paint", which can be found under "Start" and "Programs". As soon as your program opens,
click either on "CTRL" & "v" (to paste the picture), or click on "Edit" and "Paste" on your menu bar.

Kindly save the picture in JPEG/PDF format and attach it to your e-mail so that you will be able to forward it to us.


Cordiali Saluti,

Alessio
Tipico Customer Care Centre"

Láthatóan nincsenek a helyzet magaslatán, és még az angollal is meggyűlt a bajuk /Cordiali Saluti/  ;D
Legközelebb inkább olaszul írok :D

Én is írtam nekik, ebben az ügyben kíváncsi vagyok, ugyanez lesz-e a válasz. Amúgy azért is írtam, mert az ingyen pörgetések reklámozva vannak a Casino oldalán jelenleg is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 21:19:22
Érdekes ez is :D
Ha már lepörgetted annak nem marad semmi nyoma szerintem, szóval ennyi erővel én, aki lepörgettem már, így is küldhetnék egy e-mailt és talán kapnék ismételten 30 pörit...  ::)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 27, 2013, 21:21:24
Idézetet írta: Winti Dátum március 27, 2013, 21:19:22
Érdekes ez is :D
Ha már lepörgetted annak nem marad semmi nyoma szerintem, szóval ennyi erővel én, aki lepörgettem már, így is küldhetnék egy e-mailt és talán kapnék ismételten 30 pörit...  ::)

Szerintem, kell hogy legyen nyoma a rendszerükben!  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BvB_09 Dátum március 27, 2013, 22:10:17
Idézetet írta: Winti Dátum március 27, 2013, 21:19:22
Érdekes ez is :D
Ha már lepörgetted annak nem marad semmi nyoma szerintem, szóval ennyi erővel én, aki lepörgettem már, így is küldhetnék egy e-mailt és talán kapnék ismételten 30 pörit...  ::)

Bocs, de most ugye szívatsz?  Hogyne lenne egy ilyennek nyoma? Nézd meg az előzmények, history, game history menüket tuti találsz róla.  Ez olyan, mint amikor kilépsz ingyenpörgetés során. Nem újból 10 lesz, hanem ott folytatódik, ahol abbahagytad.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 22:19:59
Idézetet írta: BvB_09 Dátum március 27, 2013, 22:10:17
Bocs, de most ugye szívatsz?  Hogyne lenne egy ilyennek nyoma? Nézd meg az előzmények, history, game history menüket tuti találsz róla.  Ez olyan, mint amikor kilépsz ingyenpörgetés során. Nem újból 10 lesz, hanem ott folytatódik, ahol abbahagytad.


Az én általam is látható historyba csak és kizárólag a pénzért játszott játékaimról szerepelnek adatok, a free spineknek nyoma sincs. Persze, biztosan neked van igazad, és nekik van róla adatuk, de én manapság már semmin se lepődnék meg....
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 27, 2013, 22:25:55
Írtam nekik két bővített mondatot viccből én is. Már csak a reakció miatt is  :D  Holnap 14:01-kor rámegyek a biztonság kedvéért  ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BvB_09 Dátum március 27, 2013, 22:28:52
Én úgy gondoltam, hogy a nyert összegről általában van egy olyan, hogy 'casino bonus'.  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 27, 2013, 22:33:43
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 27, 2013, 22:25:55
Írtam nekik két bővített mondatot viccből én is. Már csak a reakció miatt is  :D  Holnap 14:01-kor rámegyek a biztonság kedvéért  ;D
A mait végül is el tudtad pörgetni? Mert a holnapi 60 pörit csak az veheti igénybe, aki a 25.,26. és a mai pörgetéseket is lepörgette.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 28, 2013, 10:20:47
Aki tipico azonosítást megtudta csinálni, legyen kedves írjon már privátot! Nembírok velük. Köszönöm!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 28, 2013, 10:50:15
Idézetet írta: Winti Dátum március 27, 2013, 22:33:43
A mait végül is el tudtad pörgetni? Mert a holnapi 60 pörit csak az veheti igénybe, aki a 25.,26. és a mai pörgetéseket is lepörgette.

Este még megpróbáltam belépni, hátha alapon, de nem volt ingyen pöri  ;D Így nyílván ma sem lesz, de jól ki volt ez találva. Ingyen volt, tőlem pénzt nem látnak, úgyhogy fifty/fifty. Én nem haragszom rájuk, sajnos egyre több irodára jellemző az átbaszás, de amíg nekünk nem kerül pénzbe, addig nincs baj. Itt legfeljebb nem nyerünk, de nem is bukunk el semmit.

Vannak sokkal mocskosabb irodák is!

*az e-mailemre meg csak rendszerüzenet jött, mondjuk azért ezen sem csodálkozom, elvégre jó későn küldtem el. Nem vártam csodát, nem is kaptam  :)

Akinek lesz ma pöri, szopassa őket azok nevében is, akik szopatva lettek  ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 28, 2013, 12:27:10
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 28, 2013, 10:50:15
Akinek lesz ma pöri, szopassa őket azok nevében is, akik szopatva lettek  ;)

Remélem nekem ma se lesz gond, majd igyekszem!! :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 28, 2013, 12:53:25
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 28, 2013, 10:50:15
Este még megpróbáltam belépni, hátha alapon, de nem volt ingyen pöri  ;D Így nyílván ma sem lesz, de jól ki volt ez találva. Ingyen volt, tőlem pénzt nem látnak, úgyhogy fifty/fifty. Én nem haragszom rájuk, sajnos egyre több irodára jellemző az átbaszás, de amíg nekünk nem kerül pénzbe, addig nincs baj. Itt legfeljebb nem nyerünk, de nem is bukunk el semmit.

Vannak sokkal mocskosabb irodák is!

*az e-mailemre meg csak rendszerüzenet jött, mondjuk azért ezen sem csodálkozom, elvégre jó későn küldtem el. Nem vártam csodát, nem is kaptam  :)

Akinek lesz ma pöri, szopassa őket azok nevében is, akik szopatva lettek  ;)


Kértek képet róla, elküldtem, de nem tudom már minek végül is, válasz nem érkezett. Kíváncsi leszek mait megkapjuk-e, de valószínű nem!  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 28, 2013, 13:44:56
Idézetet írta: Pepi1990 Dátum március 28, 2013, 10:20:47
Aki tipico azonosítást megtudta csinálni, legyen kedves írjon már privátot! Nembírok velük. Köszönöm!

Ugyanez a probléma a családban.

an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com

Erre a pontra Skrilles befizetés esetén mit fogadnak el??
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 28, 2013, 13:52:56
Dobtam nekik egy mailt erről, amint válaszolnak beirom.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 28, 2013, 13:59:42
Na egy perc múlva 14:00, hajrá srácok hátha ma mégis összejön.. :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Dacsi Dátum március 28, 2013, 14:07:12
Akik tegnap nem tudtak pörgetni, azok is nézzenek rá, mert én megkaptam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum március 28, 2013, 14:28:32
Én tegnap és ma se kaptam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Winti Dátum március 28, 2013, 14:29:56
Nekem ki-be jelentkezés után jóváírták, jött is 8€.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 28, 2013, 15:28:23
Nekem tegnap nem volt, ma volt. 7.03 €-t adott. Irány a rulett  :redchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Henky32 Dátum március 28, 2013, 16:04:06
A rulett beleszámít a forgatásba?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 28, 2013, 16:21:52
Idézetet írta: Henky32 Dátum március 28, 2013, 16:04:06
A rulett beleszámít a forgatásba?

Nem.

Any winnings generated from the free spins must be wagered 35 times within 2 days of having received the free spins. Failure to do so will result in all winning generated from spins becoming expired and no longer available in the customer's account.

Once you fulfilled the wager requirement the bonus money and its winnings will turn into withdraw able cash.

All Baccarats, all Roulettes, Multiplayer Blackjack and Craps don't count towards the bonus wager requirement.

All Video Poker and all table games (excluding Roulette and Baccarat) count 10% towards the minimum bonus wager requirement.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: chriss87 Dátum március 28, 2013, 16:23:57
nem számít bele, de abból a szempontból jó ,hogy ha megduplázod vagy megsokszorozod a kipörgetett összeget akkor többszörösen elbukhatod vmelyik nyerőgépen  :D :D  vagy nyersz vele  :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 28, 2013, 16:33:52
Na, kértek dokumentumokat. Kíváncsi nálam is kezdődik-e a kálvária.. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum március 28, 2013, 17:33:55
Komoly egy iroda, ha már a saját promójukat nem teljesítik hogy bízzon az ember bennük. Tegnap és ma se kaptam meg az ingyen pörgetéseket, ők meg buktak egy ügyfelet, mert hogy egy centet nem fizetek be hozzájuk az tuti.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum március 28, 2013, 18:16:55
Tegnap nem kaptam Piggy richesre 30 ingyen pörgetést, ma viszont belépek most, és ott vár a 30 pöri. A mai 60-at is adta.
A starbruston 7 €-t adott, a gazdag disznaja meg 4.5 €-val dobott meg
  :)

Vagyis aki tegnap nem kapott Piggyre, ma nézzen be, hátha  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 28, 2013, 18:17:58
Idézetet írta: Sziszka123 Dátum március 28, 2013, 17:33:55
Komoly egy iroda, ha már a saját promójukat nem teljesítik hogy bízzon az ember bennük. Tegnap és ma se kaptam meg az ingyen pörgetéseket, ők meg buktak egy ügyfelet, mert hogy egy centet nem fizetek be hozzájuk az tuti.

Lehet, hogy így jársz a legjobban!  :)

Sunnyognak az azonosítással, az biztos.
Egy skrill befizetést csak képernyőképpel tudsz igazolni, de az valahogy nem jó nekik és nem is közlik, mi kéne helyette.
Ráadásul a skrill tranzakció adatai nekik is pontosan megvannak, nem tudom, mit akarnak az időhúzáson és a szívatáson kívül.

Remélem, vmlinuz hamarosan választ kap tőlük és kiderül, hogy egyáltalán még ajánlható-e az iroda!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Dacsi Dátum március 28, 2013, 18:19:15
Én az előbb kaptam ezt az üzenetet:
IdézetHello X Y,

Thank you for contacting Tipico.

We kindly inform you that the free spins for Piggy Riches and starburst have been booked.

We are apologize for the inconvenience.

Cordiali Saluti,

Alessio
Tipico Customer Care Centre

És meg is kaptam a 30 pörgetést a disznósra.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 28, 2013, 18:27:00
Én is megkaptam mindkettőre, megforgatni sajnos nem sikerült aztán.  :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum március 29, 2013, 02:32:17
Idézetet írta: Knapp Dátum március 28, 2013, 18:17:58
Lehet, hogy így jársz a legjobban!  :)

Sunnyognak az azonosítással, az biztos.
Egy skrill befizetést csak képernyőképpel tudsz igazolni, de az valahogy nem jó nekik és nem is közlik, mi kéne helyette.
Ráadásul a skrill tranzakció adatai nekik is pontosan megvannak, nem tudom, mit akarnak az időhúzáson és a szívatáson kívül.

Remélem, vmlinuz hamarosan választ kap tőlük és kiderül, hogy egyáltalán még ajánlható-e az iroda!

Jó pár fotot csináltam én is, de nem akar összejönni hogy elfogadják...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 10:42:39
Idézetet írta: Pepi1990 Dátum március 28, 2013, 10:20:47
Aki tipico azonosítást megtudta csinálni, legyen kedves írjon már privátot! Nembírok velük. Köszönöm!

Idézetet írta: snooker Dátum március 29, 2013, 02:32:17
Jó pár fotot csináltam én is, de nem akar összejönni hogy elfogadják...

Az ügyfélszolgálattal felvettétek a kapcsolatot?
Kaptatok bármilyen választ?
Sikerült bármit is kiszedni belőlük sablonlevélen kívül?

Vagy egy félhülye végzi náluk az ellenőrzést, aki azt sem tudja a Skrillről, hogy netes pénztárca vagy direkt őrzik ilyen féltve a "titkot", hogy ne kelljen kifizetniük senkit.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 10:46:33
Én írtam az ügyfélszolgálatnak...bármit írtam a témáról,mindig ugyanazt kaptam,hogy küldje el ID, lakcím, befizetés nem lehet scannelt csak fotózott stb stb... már beletörődtem hogy sosem fognak visszaigazolni nekem  :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:11:52
Idézetet írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 10:46:33
Én írtam az ügyfélszolgálatnak...bármit írtam a témáról,mindig ugyanazt kaptam,hogy küldje el ID, lakcím, befizetés nem lehet scannelt csak fotózott stb stb... már beletörődtem hogy sosem fognak visszaigazolni nekem  :noway:

A többi dokumentumodat sem fogadták el?
Nálunk csak a skrill "számla kivonattal" van szívás.
De erre még válasz sem jön az ügyfélszolgálattól.

Idézetet írta: TiB Dátum március 29, 2013, 11:05:53
Lehet hülyeség, de miért nem fotózod le a monitorod, úgy hogy belépsz skrillre, ahol látszik a befizetés. Én megpróbálnám, az sokkal élethűbb, mint egy printscreen. Az ilyen fotókat imádja a tipico, mert félnek a photoshoptól.

Pont erre gondoltam én is most.
Mondjuk biztos, hogy retusált a kép, amit kaptak, mivel a számlaegyenleget kitakartam.

Egyébként meg azért parasztok, mert a tranzakció skrill és tipico által generált azonosítója is látszik a képen az utalásnál, ilyen számsort meg nem tudsz hamisítani vagy az ujjadból kiszopni.
Arra is gondoltam, hogy talán a skrilles felületnek az az oldala kell nekik, ahol a személyes adatok látszanak.
De ugye ezt nem hajlandóak elárulni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 11:13:47
Lefotóztam a monitort is.... az sem volt jó nekik  :crazy:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 11:15:38
Idézetet írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:11:52
A többi dokumentumodat sem fogadták el?
Nálunk csak a skrill "számla kivonattal" van szívás.
De erre még válasz sem jön az ügyfélszolgálattól.

Pont erre gondoltam én is most.
Mondjuk biztos, hogy retusált a kép, amit kaptak, mivel a számlaegyenleget kitakartam.

Egyébként meg azért parasztok, mert a tranzakció skrill és tipico által generált azonosítója is látszik a képen az utalásnál, ilyen számsort meg nem tudsz hamisítani vagy az ujjadból kiszopni.
Arra is gondoltam, hogy talán a skrilles felületnek az az oldala kell nekik, ahol a személyes adatok látszanak.
De ugye ezt nem hajlandóak elárulni.

Személyit fogadták csak el,lakcímet és a befizetést még nem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum március 29, 2013, 11:20:48
Nekem sem fogadták el a közüzemit. Ugye 3hónaposnál nem régebbit kell küldeni. Na most én küldtem egyet amit január 3.án állítottak ki.Ez ugye április 3ig érvényes..  :wall:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:30:26
Na most vagy nagyon bujkál, akinek sikerült magát azonosíttatnia a z utóbbi időben a Tipiconál vagy nincs ilyen.    ;)

Kötünk rá fogadásokat, hogy korrekten válaszolnak-e vmlinuznak?

Ezek szerint az a koncepció, hogy legalább egy dokumentumot nem fogadnak el, ami ugye bőven elég ahhoz, hogy ne lehessen kifizetést kérni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: chriss87 Dátum március 29, 2013, 11:32:08
vmelyikőtök aki 1 kicsit jobb angolos, írnia kéne 1 levelet....hogy küldjenek már mintát arról,hogy mégis hogy képzelik el a dokumentumokat?! kicsit kabaré ez már így olvasva is , hogy mennyien bajlódtok a kifizetéssel, komolyan sokat gondolkoztam még a befizetésen is ehhez az irodához a bónusz miatt, de ezek után messziről kerülöm őket mégha meg is oldódik a gondotok.... :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 11:45:14
Idézetet írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:30:26
Na most vagy nagyon bujkál, akinek sikerült magát azonosíttatnia a z utóbbi időben a Tipiconál vagy nincs ilyen.    ;)

Kötünk rá fogadásokat, hogy korrekten válaszolnak-e vmlinuznak?

Ezek szerint az a koncepció, hogy legalább egy dokumentumot nem fogadnak el, ami ugye bőven elég ahhoz, hogy ne lehessen kifizetést kérni.

Biztos vagyok benne hogy nem kap korrekt választ... Kétesély normális válasz/nemnormálisválasz  1,23  3,55
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:53:07
Idézetet írta: chriss87 Dátum március 29, 2013, 11:32:08
vmelyikőtök aki 1 kicsit jobb angolos, írnia kéne 1 levelet....hogy küldjenek már mintát arról,hogy mégis hogy képzelik el a dokumentumokat?! kicsit kabaré ez már így olvasva is , hogy mennyien bajlódtok a kifizetéssel, komolyan sokat gondolkoztam még a befizetésen is ehhez az irodához a bónusz miatt, de ezek után messziről kerülöm őket mégha meg is oldódik a gondotok.... :ok:

Itt egyéni ügyfélként nehezebb fellépni, talán egy sportfogadas.org szintű partneroldal kaphat értelmes választ.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 11:55:26
Idézetet írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 11:53:07
Itt egyéni ügyfélként nehezebb fellépni, talán egy sportfogadas.org szintű partneroldal kaphat értelmes választ.

Írtam privátot Milannak még tegnap,gondoltam mivel affil talán tudna segíteni,dehát nem kaptam választ se.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pocket Dátum március 29, 2013, 12:00:01
Nekem kb. 2 hónapja nem volt semmi problémám az azonosítással. Skrilles printscreen jó volt nekik, meg ha jól emlékszem a személyi 2 oldala, meg a közüzemi kellett még. Sajnos a levelezésemben már nincs meg a nyoma, hogy pontosan miket küldtem, de semmi extrára nem emlékszem. Azóta részletekben szedegettem ki tőlük pénzt, azzal sincs gond, 5-6 órán belül Skrillen van.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 12:50:49
Idézetet írta: pocket Dátum március 29, 2013, 12:00:01
Nekem kb. 2 hónapja nem volt semmi problémám az azonosítással. Skrilles printscreen jó volt nekik, meg ha jól emlékszem a személyi 2 oldala, meg a közüzemi kellett még. Sajnos a levelezésemben már nincs meg a nyoma, hogy pontosan miket küldtem, de semmi extrára nem emlékszem. Azóta részletekben szedegettem ki tőlük pénzt, azzal sincs gond, 5-6 órán belül Skrillen van.

Akkor te leszel az etalon!  :)

A skrill-es print screen-en kitakartad az egyenlegedet?
Csak a tipicos tranzakció látszott rajta vagy egy a teljes "history"?
Ezek szerint emailben küldted nekik?! Vagy az oldalon töltötted fel?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: vmlinuz Dátum március 29, 2013, 12:51:21
Nem hinném, hogy ma vagy hétfőig válaszolnának, ki volt irva, hogy a máltai irodájuk húsvét miatt szabadságon van :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 29, 2013, 13:13:40
Jómagam is úgy gondolom ,hogy keddig biztos nem nézik meg , legutoljára két képet printscreeneltem a skrill profilt és az utalást feléjük ezt pedig egymásmellétéve ugyancsak printscreenel csináltam belőle egy képek bmp. ben mivel mikor screenshot-oltam ara azt írták ---too small .. a fényképes variációra pedig wrong document monitort (lefényk
épezve)
Support nem válaszol .

Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 29, 2013, 13:20:28
nézegettem a külföldi fórumokban is ,hogy mit lehetne tenni de még nem találtam semmit.
Ha ez utóbbit sem fogadják el  akkor írok a Skrill supportnak ,hogy küldjenek egy bankszámla kivonatot arról a befizetésemről úgy hogy név és lakcím is szerepeljen rajta
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 13:24:28
Idézetet írta: vmlinuz Dátum március 29, 2013, 12:51:21
Nem hinném, hogy ma vagy hétfőig válaszolnának, ki volt irva, hogy a máltai irodájuk húsvét miatt szabadságon van :(

Ó, ez minket biztosan nem érint:

"Our customer care service is available in German, English, French, Turkish, Danish and Italian, 365 days a year from 8 a.m. until 11 p.m. We will reply to your query as soon as possible. Kindly note that in some cases this may take up to 24 hours."      ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pocket Dátum március 29, 2013, 13:39:00
Idézetet írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 12:50:49
Akkor te leszel az etalon!  :)

A skrill-es print screen-en kitakartad az egyenlegedet?
Csak a tipicos tranzakció látszott rajta vagy egy a teljes "history"?
Ezek szerint emailben küldted nekik?! Vagy az oldalon töltötted fel?

Emailban küldtem, és úgy emlékszem, hogy egy olyan oldalt, amin rajta volt a tipicos befizetés, plusz ami előtte, meg utána történt skrilles tranzakció, tehát a history. És nem takartam ki semmit.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pocket Dátum március 29, 2013, 14:04:04
Idézetet írta: pocket Dátum március 29, 2013, 13:39:00
Emailban küldtem, és úgy emlékszem, hogy egy olyan oldalt, amin rajta volt a tipicos befizetés, plusz ami előtte, meg utána történt skrilles tranzakció, tehát a history. És nem takartam ki semmit.

Helyesbítenék. Most ránéztem a tipicora, mert az emailjaim közt nem találtam olyat, amelyikben csatolmány lett volna, és ott látható, hogy az oldalon keresztül töltöttem fel a személyit, a közüzemit, meg a skrilles bizonylatot. A több stimmel.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum március 29, 2013, 14:33:35
De akkor talán azt sem kérték hogy tedd az igazolványodat az arcod mellé és úgy készíts képet ,azóta pedig igen
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pocket Dátum március 29, 2013, 15:02:03
Idézetet írta: frigo22 Dátum március 29, 2013, 14:33:35
De akkor talán azt sem kérték hogy tedd az igazolványodat az arcod mellé és úgy készíts képet ,azóta pedig igen

Nem, ilyen nem volt. Lehet, hogy most értek el arra a pontra, hogy a túl jó bonuszuk miatt nem állnak valami jól, és azért akadékoskodnak.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: snooker Dátum március 29, 2013, 15:52:40
Idézetet írta: frigo22 Dátum március 29, 2013, 14:33:35
De akkor talán azt sem kérték hogy tedd az igazolványodat az arcod mellé és úgy készíts képet ,azóta pedig igen
Én is ezzel az eggyel vagyok elakadva...
De van még kb több száz iroda ahol lehet játszani,úgyhogy no para, tipico pause.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: juhasz1109 Dátum március 29, 2013, 16:13:54
Gondoltam visszajelzek az irodáról ha sikerült a kiutalás, jelentem sikerült nagy nehezen!

Amire figyeljetek oda első kifizetésnél (három fényképes igazolásra lesz szükséged): 1. Befizetési tranzakcióról egy screenshot.

2. Lakcímbejelentő kártya, vagy egy 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számla fényképezése, lehetőleg a kezedben tartsd, mert nekem először azt hitték szkennelt és azt nem fogadják el!

3. Személyi igazolvány feltöltése. (22-es csapdája) Fel kell töltened a személyi igazolványod 1 lépésben úgy hogy legyen rajta a neved és a születési dátumod is, na most ezt egy fotózással kicsit érdekes lenne megcsinálni, én ezzel tököltem sokat! Küldd el a [email protected] e-mail címre a személyi igazolványod elő és hátoldalát LEFOTÓZVA A KEZEDBEN!

A kifizetés utána már nagyon gyors, engem 10 perc alatt kifizettek!

Tipico hátrányai:
Enyhén szólva nem zökkenőmentes az azonosítás első kifizetés előtt!
Az élő fogadási kínálat nagyon gyenge.
Bugos a beléptető rendszer: Sokszor "karbantartás folyik" címen nem enged be, ilyenkor frissíteni kell az oldalt és belép.

Tipico előnyei:
Viszonylag jók az oddsok, sok meccs esetében jobb oddsot kínál mint a bet365. Jobb kosár élő hendikepet ad mint a többi iroda (szerintem)
KÖLTŐPÉNZ: Betudod állítani a napi, heti, havi költőpénzed! Külön betudod állítani a "loss limitet". Ez egy nagyon hasznos opció az olyanok számára mint én, akik nem képesek az önkontrollra!

Azt mondanám összegzésként hogy jó ez az iroda, és megéri befizetni!

Cím: Re:Tipico.com
Írta: juhasz1109 Dátum március 29, 2013, 16:41:39
Közben visszaolvastam, és láttam több embernél nem fogadják el a screenshoto a befizetésről. Lehet hülye kérdés, de amikor lefotóztátok, a befizetésről készült tranzakcióra rákattintava mentettétek le a képet amikor látszik a részletes történet arról a bizonyos befizetési tranzakcióról?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 29, 2013, 20:19:28
Idézetet írta: juhasz1109 Dátum március 29, 2013, 16:41:39
Közben visszaolvastam, és láttam több embernél nem fogadják el a screenshoto a befizetésről. Lehet hülye kérdés, de amikor lefotóztátok, a befizetésről készült tranzakcióra rákattintava mentettétek le a képet amikor látszik a részletes történet arról a bizonyos befizetési tranzakcióról?

Amit én csináltam képernyőképet, azon csak és kizárólag a tipicos befizetés látszik, mert csak az aznapiakat listáztam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum március 29, 2013, 20:37:33
Idézetet írta: juhasz1109 Dátum március 29, 2013, 16:41:39
Közben visszaolvastam, és láttam több embernél nem fogadják el a screenshoto a befizetésről. Lehet hülye kérdés, de amikor lefotóztátok, a befizetésről készült tranzakcióra rákattintava mentettétek le a képet amikor látszik a részletes történet arról a bizonyos befizetési tranzakcióról?

Igen nekem látszik!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 30, 2013, 16:35:46
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Megpróbáltam Skrill-ről befizetni, de sajnos nem jártam sikerrel. Ezt a hibaüzenetet kapom: Unfortunately your payment cannot be processed because Skrill does not support this transaction. Nem értem miért lehet ez, más irodához már intéztem befizetést Skrill-ről. Szerintetek?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 30, 2013, 18:23:37
Idézetet írta: rodeoshow Dátum március 30, 2013, 16:35:46
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Megpróbáltam Skrill-ről befizetni, de sajnos nem jártam sikerrel. Ezt a hibaüzenetet kapom: Unfortunately your payment cannot be processed because Skrill does not support this transaction. Nem értem miért lehet ez, más irodához már intéztem befizetést Skrill-ről. Szerintetek?

A skrillnél is rájöttek, hogy ez milyen egy mocsok banda. hehe
Vagy inkább az lehet, hogy a Skrilleden nincs elég szabad pénzed.
Nincs zárolva összeg kártyás vásárlás miatt?
Esetleg volt olyan befizetésed a Skrillhez, ami "non gambling" kikötéssel ment?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum március 30, 2013, 18:37:22
Idézetet írta: Knapp Dátum március 30, 2013, 18:23:37
A skrillnél is rájöttek, hogy ez milyen egy mocsok banda. hehe
Vagy inkább az lehet, hogy a Skrilleden nincs elég szabad pénzed.
Nincs zárolva összeg kártyás vásárlás miatt?
Esetleg volt olyan befizetésed a Skrillhez, ami "non gambling" kikötéssel ment?

Köszi, Knapp! Hát igazából annyi pénzem van rajta, hogy elég kell, hogy legyen a befizetéshez, és a legutóbbi befizetésnél mikor kártyáról fizettem be Skrillre a gambling opciót jelöltem be.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Kranczy Dátum március 31, 2013, 16:25:54
Ugyan ez a helyzet velem is. Nem enged Skrill-el feltölteni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum március 31, 2013, 17:59:44
Aki elakadt a Tipiconál a Skrilles azonosítással, az próbálja meg a History helyett a Profilról készített screenshot-ot feltölteni nekik!  :)

Kaptam visszajelzést, hogy az működött.
Remélem, nem egyedi esetről van szó... 
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum április 01, 2013, 18:08:55
Tipico-nál ha megsérül a teniszező és feladja,akkor hogy járnak el?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum április 01, 2013, 18:11:23
Idézetet írta: Knapp Dátum március 31, 2013, 17:59:44
Aki elakadt a Tipiconál a Skrilles azonosítással, az próbálja meg a History helyett a Profilról készített screenshot-ot feltölteni nekik!  :)

Kaptam visszajelzést, hogy az működött.
Remélem, nem egyedi esetről van szó...

Netellernél is a profilról kell a kép!!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 01, 2013, 21:17:34
Idézetet írta: Pepi1990 Dátum április 01, 2013, 18:08:55
Tipico-nál ha megsérül a teniszező és feladja,akkor hogy járnak el?

a tennisbios szerint egy labdás szabály van, tehát ha legalább egy labdamenetet lejátszottak, akkor kiértékeli a meccset és a meccset feladó játékos a vesztes...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum április 02, 2013, 12:29:51
Ennek a tipico nak sosem lesz jó semmi document a skrilles befizetésről
a 6 MB bmpre azt írták vissza hogy too small.......
írtam a skrillnek az mondták Ők más dokumentumot nem tudnak adni mint ami fenn van a historyban .
A CVS exeles változatot nem küldhetem el mert nem fogad cvs fájlt a feltöltésnél a tipico nál  egybe nem lehet lefotózni mert túl hosszú (megjegyzem olyat bárki tudna kreálni exelben)kifogytam az ötletekből.
Szerintem ezek csak üres kifogások egyszerűen be akarják nyelni a pénzt nem értem miért van szükségük erre ,a support nem válaszol ez a null segítség is arra enged következtetni
,hogy komolytalan egy cég ebből a szempontból és hát a kifizetés az lényeges. nem szívesen hagyom be a pénzt  szó szerint leraboltak
Az ajánlom másoknak aki skrillre akarja kivenni a pénzét ne próbálkozzon .
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum április 02, 2013, 12:30:49
mármint ne próbálkozzon a skrilles befizetéssel
Cím: Re:Tipico.com
Írta: chriss87 Dátum április 02, 2013, 13:04:49
frigo, én nekem nincs közöm az irodához, legalábbis kifizetésnél nem volt és nem is lesz ezek után, amiket itt ovlastam  ;D  csak azért írok neked, mert lehet nem olvastál vissza 1-2 oldalt, a többi srácnak is ezzel volt gondja ,hogy nem fogadták el a dokumentumot a befizetésről, ha jól olvastam akkor a skrill profilod-ról kell 1  PrtSC -t csinálni és azt feltölteni nekik, olvass vissza 1-2 oldalt és okosabb leszel ha még nem tetted meg  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pepi1990 Dátum április 02, 2013, 13:11:55
Nekem végül 1 hetes bíbelődés után mára sikerült azonosítani magam. Igen a skrilles profilról kell a kép,ahol látszik a címed neved!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: frigo22 Dátum április 02, 2013, 16:42:46
nekem is sikerült .miután ide beírtam :) de azért elmondom hogy én azt a profilról már egy másfél hete beküldtem tehát most ahogy írtátok hogy azt elfogadja meggen negyedszerre is feltettem de azért még a docup-email címre elküldtem cvs formátumot meg még két documentumot.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: borbor Dátum április 03, 2013, 09:25:04
Főleg az időhúzás a cél, a csúcs egy ismerősömnél volt, 13 nap. Az indokok változók. Annak szánnám ezt, aki nagyon aggódik, hogy nem jellemző, hogy végleg lenyelik a pénzt, persze erre garancia nincs...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum április 03, 2013, 16:28:22
Vicc ez az iroda.  :noway:

Befizettem még pénteken hozzájuk. Szépen fel is vittem a pénzt. Elküldtem az iratokat. Gyorsan le is ellenőrizték. Kértem egy kifizetést egy kisebb összegről ami rendben meg is jött. Utána persze kértem a nagyobb összegről is. Várom a pénzt már 1.5 napja amikor belépek a számlára és látom, hogy ott a pénz amit kikértem és kérnek egy képet a befizetésről a skrillnél. Fel is töltöttem az iratot de 1.5 napig megint nem ellenőriztek semmit. Utána megpróbáltam a skrilles profilról képet feltölteni azt rögtön le is ellenőrizték és rögtön jött is a válassz, hogy nem ezt a dokumentumot kérték tőlem. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi ideig fogják ellenőrizni az iratokat és, hogy még mit fognak kérni. A másik meg, hogy már le is korlátoztak a téteknél.  :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum április 04, 2013, 12:55:55
És egyre lejjebb és lejjebb korlátozz ez a szar iroda!!!  :bash: Élőben már csak 1 euro a maximum tétem. Közben írtak, hogy megkapták a dokumentumokat és 5 napba telhet mire leellenőrzik. Addig akarják ezt játszani míg el nem bukom a pénzem de azt várhatják! ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 05, 2013, 23:25:09
Idézetet írta: Kranczy Dátum március 31, 2013, 16:25:54
Ugyan ez a helyzet velem is. Nem enged Skrill-el feltölteni.

Ma sikerült befizetnem Skrill-ről, ha még aktuális próbálkozz most!  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum április 09, 2013, 13:52:34
Akinek van pénze ennél az irodánál az ne is reménykedjen benne hogy megkapja. Ha szerencséje van körülbelül egy havi huzavona után esetleg kifizetik. Nekem elfogadták a személyit eddig. A friss közüzemim (márciusi ) wrong docs kifogással el lett utasítva. A moneybookersről küldtem nekik 3 különböző printscreent (history, profile , harmadjára pedig az igazoló e-mailt amit a moneybookers küld ) egyik sem volt jó nekik különböző mondvacsinált okokkal. Az elsőnél image too small volt. Miután kinagyítottam a képeket jött a wrong docs, no truncation satöbbi. Mivel jól beszélek angolul írtam egy hivatalos hangvételű levelet az ügyfélszolgálatnak amire már 5 napja nem válaszoltak holott azt írják hogy 24 órán belül válaszolnak. Próbáltam egy telefonszámot is keresni fel is hívnám őket, de az nincs.
A fórumot visszaolvasva is látszik a kifizetésekkel való szivatássorozat, de azért megnéztem néhány külföldi fórumot is ottis ugyanezeket írják( meg volt még pár durvább eset is ok nélküli számlazárolásokról ) mint itt.

Tehát összegezve aki be akar fizetni hozzájuk az NE TEGYE !!!!  Idegrohamot máshol is lehet kapni ha valaki meg sportfogadni akar ott a többi normális jól bejáratott iroda magyar ügyfélszolgálattal.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum április 09, 2013, 14:48:18
Idézetet írta: TiB Dátum április 09, 2013, 14:24:14
Barátnőm is, és én is kijátszottuk a kezdőbónuszt, és elég volt mindkettőnknek egy személyi, és lakcímkártya lefotózva. Plusz én mostanában mindig küldök egy olyan képet, ahol tartom a személyit. Mindkétszer 100 euró lett befizetve, és gond nélkül utalták ki a 4-500 eurókat. Én befizetés előtt lejátszottam az azonosítási procedúrát, most már mindig így csinálom. Megéri :)


Hát akkor ti a "szerencsések" kategóriához tartoztok a lakcímkártyával énis próbálkoztam már ( wrong docs ). A hozzászólásodból viszont nem derül ki hogy mit töltöttél fel "proof of deposit" címen amire viszont kíváncsi lennék.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum április 09, 2013, 15:06:39
Idézetet írta: TiB Dátum április 09, 2013, 15:00:42
Skrillel fizettem be mindkét esetben, és semmit nem töltöttem fel befizetési bizonylatként. Lehet, hogy tényleg szerencsém volt.

SEMMIT sem töltöttél fel a befizetés igazolásáraaa ?????? Mostanában szinte mindenkit ezzel szivatnak, skrillről akármilyen dokumentumot küldünk nem fogadják el és nem lehet a pénzt kivenni. Ezért mondom hogy ez akkora egy kamu iroda kíváncsi vagyok hogy a német ügyfelekkel is ezt csinálják e vagy csak a magyar piacról nyelik a pénzt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 09, 2013, 15:27:45
A Skrillnél a "proof of deposit"-ra több esetben is a skrilles profilról készült képernyőkép volt a megoldás!
Azt kell erőltetni, feltölteni és elküldeni akár emailben is.

Persze arra vigyázni kell, hogy a skrilles címünk egyezzen a tipicossal.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum április 09, 2013, 16:46:43
Na a kedves tipico végre méltóztatott válaszolni az e-mailemre több mint egy hét után :D
Eszerint az általuk javasolt dokumentumok :
-Ahogy fentebb néhány hozzászóló említette a skrilles PROFIL-ról kell készülnie a printscreennek.
-A lakcím igazolásánál elfogadnak útlevelet, európai vezetői engedélyt, közüzemit - a közüzemit akkor fogadják el  ha a te neved van rajta, ha valamelyik szülődé akkor az nem nagyon tetszik nekik.

Remélem tudtam segíteni
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 09, 2013, 17:05:53
A névre/lakcímre szóló számlakivonattal kapcsolatban pedig itt is megemlítem, hogy ha a bankodnál megváltoztatod a levelezési címedet, majd közvetlenül ez után kikérsz egy számlakivonatot személyesen, akkor azon már a kívánt cím fog szerepelni. (elméletileg, nekem a gyakorlatban is működött)
Ezután akár vissza is változtathatod a levelezési címet a korábbira, már lesz egy papírod a szükséges címmel.
(persze a változtatásnak és a papír alapú számlakivonatnak lehet költsége a banknál, de legalább az irodáknál nem tudunk ezzel elúszni)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum április 10, 2013, 21:35:12
Na a 2 hetes huzavona meghozta az eredményét. A dokumentumok feltöltésénél azt javaslom hogy ne a tipico weboldalán töltsétek fel a dokumentumaitokat hanem a [email protected] e-mail címre küldjétek el. Ide egyszerre el tudtok küldeni mindent és magyarázni is tudtam, ez nekem nagyon jól is jött mivel a közüzemi édesanyám nevén van és így el tudtam magyarázni nekik hogy a személyimen le tudják csekkolni hogy az tényleg anyum neve.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum április 11, 2013, 18:55:33
Két hete volt a nagy free spins őrület, ahol nem kaptam meg a 30 és a 60 pörgetést; ezt akkor megírtam, amire ma (!) kaptam ezt a választ:

Thank you for your patience.

After we have checked your request with our Casino Manager we would like to inform you that the free spins have been credited to your account in the meantime. Please accept our apologies for the delay.


Elvileg azt írják jóváírták, de most se kaptam még meg; érdekesek...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pyriel Dátum április 15, 2013, 09:04:54
Ez a free spin akció a 3. lépcsőfokon, a Piggy Riches-nél nálam megszakadt, elfelejtették jóváírni az ingyen pörgetéseket. Ettől függetlenül jó irodának tartom, még mindig kifizettek, néhány óra alatt mindig Skrillen volt a dohány. Az azonosítás ment a honlapon keresztül is, kb. egy nap alatt lezajlott. Csak személyit és lakcímkártyát küldtem be, szkennelt formában.

Az 1 eurós minimum depozit szimpatikus, főleg úgy, hogy a minimum kivét is annyi. Az odds-ok átlagosak, de néha lehet pecázni egy-egy meglepően jót is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 15, 2013, 12:35:48
Érdekes hogy nálam és másnál sem fogadják el a szkennelt verziót..Meg vannak hömbölödve..Vagy téged más ellenőrzött, mint minket..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pyriel Dátum április 15, 2013, 13:20:29
Idézetet írta: ncis88 Dátum április 15, 2013, 12:35:48
Érdekes hogy nálam és másnál sem fogadják el a szkennelt verziót..Meg vannak hömbölödve..Vagy téged más ellenőrzött, mint minket..

Bocsi, megnéztem hogy küldtem, és valóban, nem jó a szkennelt dokument, színes fotót kell róla küldeni. Egyébként minden más valós amit leírtam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum április 16, 2013, 00:17:53
Most írták jóvá a márciusi elmaradt ingyenes pörgetéseimet! :D
Mondjuk a Starburstön 60 helyett csak 50-et adtak.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum április 16, 2013, 10:43:33
Minden nap 18-19h között 10 ingyenes pörgetés áprilisban!

https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour.html  (https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour.html)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 16, 2013, 11:45:49
Idézetet írta: Irtis Dátum április 16, 2013, 10:43:33
Minden nap 18-19h között 10 ingyenes pörgetés áprilisban!

https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour.html  (https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour.html)

Magyar idő szerint 6-7 között? Jó kis akció, hajrá :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum április 16, 2013, 15:30:41
Szerintem igen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 16, 2013, 17:55:29
És melyik játékon? Nekem a mobil verziót hozza be a link..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 16, 2013, 18:04:34
Idézetet írta: ncis88 Dátum április 16, 2013, 17:55:29
És melyik játékon? Nekem a mobil verziót hozza be a link..

Crime Scene, 10 pörgetés! Azt nem tudjátok, hogy ruletten lehet-e forgatni a nyereményt?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 16, 2013, 18:06:55
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 16, 2013, 18:04:34
Crime Scene, 10 pörgetés! Azt nem tudjátok, hogy ruletten lehet-e forgatni a nyereményt?

rouletten biztos nem lehet.. vagy ha lehet is akkor max 10%ban számítódik bele..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 16, 2013, 18:39:57
Nálam be se tölti a casinot...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 16, 2013, 18:48:16
Azért mielőtt nyitnak egy ilyen akciót, talán a szerverüket kéne fejleszteni hogy állják a rohamokat!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 19:56:34
és ezt hol? hogyan? mennyiszer kell megforgatni?
azért az kajak lesz, ha minden nap lesz pörgetés. :laugh:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Cpt. Szikla Dátum április 16, 2013, 20:03:01
Csak 35 x kell megforgatni. Egészségünkre!
https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour?cai=45819&ui=45816620 (https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour?cai=45819&ui=45816620)
Crimescene   16th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Fruitshop           17th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Piggy Riches   18th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Beach           19th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Egyptian Heroes   20th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Eldorado           21st April   18:00-19:00   10 Free Spins
Frankenstein   22nd April   18:00-19:00   10 Free Spins
Fruits           23rd April   18:00-19:00   10 Free Spins
Jack & Beanstalk   24th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Subtopia           25th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Zombies           26th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Evolution           27th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Jackhammer   28th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Thunderfist   29th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Flowers           30th April   18:00-19:00   10 Free Spins
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum április 16, 2013, 20:10:05
Hát elég lassan töltötte be.De megérte mert 20 cent a nyeremény ;D
Egyébként én most 8 körül kaptam az emailt erről.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 20:37:47
akkor ezt azt jelenti, h ha tegyük fel április 30.-ig csak pörgetem az ingyenpöriket, mást nem csinálok vele, aztán utolsó napra összejön mondjuk 50 euró. azt 1750 euro értékben meg kell forgatnom? :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 16, 2013, 20:54:37
Idézetet írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 20:37:47
akkor ezt azt jelenti, h ha tegyük fel április 30.-ig csak pörgetem az ingyenpöriket, mást nem csinálok vele, aztán utolsó napra összejön mondjuk 50 euró. azt 1750 euro értékben meg kell forgatnom? :)

Nem!! Mert 5 napod van csak a forgatásra, így már messze nem lesz akkora nyereményed a hónap végére, ha nem pörgeted ki hamarabb.  :)

Free Spin Happy Hour Terms & Conditions

The 10 free spins will only be available on the game listed in the schedule – see April happy hour schedule below.

The 10 free spins will only be available on the specific day listed in the schedule between 18:00 and 19:00 hours and valid for 5 hours after that.

Any winnings generated from the free spins must be wagered 35 times within 5 days of having received the free spins. Failure to do so will result in all winning generated from spins becoming expired and no longer available in the customer's account.

Once you fulfilled the wager requirement the bonus money and its winnings will turn into withdraw able cash.

All Baccarats, all Roulettes, Multiplayer Blackjack and Craps don't count towards the bonus wager requirement.

All Video Poker and all table games (excluding Roulette and Baccarat) count 10% towards the minimum bonus wager requirement.

The offer applies to customers who are over 18 years old.

Tipico reserves the right to withhold any bonus payment if it believes that the promotion has been abused and/or where the terms of the offer are not fulfilled, or any irregular betting patterns are found. The decision of the casino is final.

The full wagering requirements must be met within 30 days of the first game transaction Tipico Casino.

Tipico reserves the right to withdraw or amend this offer at any time, without prior notice.

This offer is only available to residents from the following countries:
• Germany
• Austria
• Denmark
• The Netherlands
• Luxembourg
• Norway
• Finland
• Sweden
• Hungary
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 21:26:20
értem, köszi a választ.

akkor most tulajdonképpen min lehet úgy istenigazából rendesen kiforgatni 35x

majdnem 4 eurót pörgettem ingyenbe, aztán most rulettbe felvittem 8 eurora.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 16, 2013, 21:46:33
Idézetet írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 21:26:20
értem, köszi a választ.

akkor most tulajdonképpen min lehet úgy istenigazából rendesen kiforgatni 35x

majdnem 4 eurót pörgettem ingyenbe, aztán most rulettbe felvittem 8 eurora.

Valamelyik sloton vagy hilo switch pro
Cím: Re:Tipico.com
Írta: davixxx Dátum április 16, 2013, 21:48:39
0.0€ :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: yossarian Dátum április 16, 2013, 21:50:30
Engem fél 10-kor értesítettek, biztos az y-nal kezdődő felhasználónevem miatt van ez, múltkor is ez történt :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: todika Dátum április 16, 2013, 21:59:47
Nekem adott 1 eurot, 35* megforgatva +28 euro. Jól kezdődött, remélem a hónap további része is ilyen lesz :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: spitfire Dátum április 16, 2013, 22:44:39
Idézetet írta: todika Dátum április 16, 2013, 21:59:47
Nekem adott 1 eurot, 35* megforgatva +28 euro. Jól kezdődött, remélem a hónap további része is ilyen lesz :great:

grat!

Min forgattad meg  az 1 eurót, hogy ilyen jól sikerült? :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: todika Dátum április 16, 2013, 22:48:20
Köszi. Ugyanott: Crime Scene.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 23:04:32
IdézetNekem adott 1 eurot, 35* megforgatva +28 euro. Jól kezdődött, remélem a hónap további része is ilyen lesz
grat!!!!

de h az istenbe sikerült? :) milyen téten nyomtad mikor vége lett az ingyenpörinek és 1 eurod volt..mit adhatott be :D

én a 10 euromat most nulláztam le, semmit nem adott.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: LFCfanBoti Dátum április 16, 2013, 23:06:13
az ingyen pörgetésekhez be kell legyünk fizetve?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: spitfire Dátum április 16, 2013, 23:10:46
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum április 16, 2013, 23:06:13
az ingyen pörgetésekhez be kell legyünk fizetve?

Nekem nem volt fent pénzem, de még régebben egyszer fizettem be hozzájuk...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: todika Dátum április 17, 2013, 00:21:16
Idézetet írta: kimppa Dátum április 16, 2013, 23:04:32
grat!!!!

de h az istenbe sikerült? :) milyen téten nyomtad mikor vége lett az ingyenpörinek és 1 eurod volt..mit adhatott be :D

én a 10 euromat most nulláztam le, semmit nem adott.

Köszi. Nekem az ingyen pörgetés után mindjárt adott bonuszt. Aztán még többször 5-10 eurot. Egyébként 15 centen pörgettem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum április 20, 2013, 18:14:46
Eddig bírták? Mert a promo linkre már nem dob ki semmit...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 20, 2013, 18:29:03
nekem sem tölti be a real moneys Egyptian Heroes-t.. hurrá.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 20, 2013, 18:33:50
nekem volt egy kis apró rajta,dehát hiába töltöm real moneyba a játékot akkor sincs ingyen pörgetés :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 20, 2013, 18:38:51
10pöriért nem fogok reklamálni,de nagy cigányok..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 20, 2013, 18:44:04
Az is érdekes, hogy elméletileg majd lesz egy olyan nap, amin az Eldorado nevű slot gépre adnak 10 ingyen pörit:

"Eldorado    21st April    18:00-19:00    10 Free Spins"

...viszont ilyen nevű slot géppel nem találkoztam az oldalukon, pedig teljesen átnéztem az egészet!!

:o :o
Cím: Re:Tipico.com
Írta: todika Dátum április 20, 2013, 19:14:34
6-tól nekem sem volt, most van. Nézzétek meg ti is!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum április 20, 2013, 19:48:31
Nekem fél nyolckor jutott eszembe akkor volt ingyenpöri pedig 6-7- ig írják.nyertem kb 90 centet.
Majd ugyanott bumm.Most forgathatok :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 20, 2013, 19:52:16
Már nekem is jó és sikerült 7 eurót kiforgatnom :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum április 20, 2013, 20:22:50
Pörgettem még párat felment 37 euróra,gondoltam kiderítem lehet e valahol követni mennyit kell még forgatni.
0.97 volt blokkolva a többit már át is utalhattam a fő számlára és ki is kértem.Szóval nem kellett 35x forgatni csak az eredeti nyeremény 0.97 kivételéhez kellett ez
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 21, 2013, 13:56:33
Üdv.

Ma ez van az étlapon a tipico free spins listán:

"Eldorado    21st April    18:00-19:00    10 Free Spins"

Nem tudja valaki hogy ez a slot gép hol van mert én nem találkoztam ilyen nevű nyerőgéppel a tipico casinoban??!  :o

Köszi  :cya:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 21, 2013, 14:27:11
Idézetet írta: pukk Dátum április 20, 2013, 20:22:50
Pörgettem még párat felment 37 euróra,gondoltam kiderítem lehet e valahol követni mennyit kell még forgatni.
0.97 volt blokkolva a többit már át is utalhattam a fő számlára és ki is kértem.Szóval nem kellett 35x forgatni csak az eredeti nyeremény 0.97 kivételéhez kellett ez

Sajnos én ilyesmit nem tapasztaltam, pedig egy másik ablakban időnként frissítettem a számla állapotát, hogy lássam a blokkolt összeget.

Kár, mert az utóbbi napok összesen 2 eurós bónuszát villámgyorsan felvittem 15 euróra (az Excalibur szépen adott az elején), de aztán még 25 eurót sem sikerült megforgatni, mire elbuktam a teljes egyenleget.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 21, 2013, 14:31:15
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 21, 2013, 13:56:33
Üdv.

Ma ez van az étlapon a tipico free spins listán:

"Eldorado    21st April    18:00-19:00    10 Free Spins"

Nem tudja valaki hogy ez a slot gép hol van mert én nem találkoztam ilyen nevű nyerőgéppel a tipico casinoban??!  :o

Köszi  :cya:

Meg van a válasz és ha esetleg más is kérdően nézne az Eldorado névre, akkor bemásolom a Tipico válaszát:


" Thank you for contacting Tipico.

According to our schedule we offer free spins on Eldorado on the 21st April between 18:00 - 19:00.

To find these free spins, you need to log in during the given time frame and load the game Gonzo's Quest. Please note that Eldorado is a different name but the same game as Gonzo's Quest.

https://www.tipico.com/en/online-casino/video-slot-machines/gonzo-s-quest/#game_anch (https://www.tipico.com/en/online-casino/video-slot-machines/gonzo-s-quest/#game_anch)

We wish you further fun and success with tipico.com! "

:ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 21, 2013, 19:07:41
Mai napon nem sikerült megforgatni a nyereményt, első napon Fruit Shopon sikerült egy kis apró.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha az ingyen pöriből sikerül nyerni mondjuk 3 eurót, és azt ruletten felviszem x összegig (ez nem számít bele a forgatásba) és utána nyerőgépen pörgetek tovább, szabályos lehet-e? Próbálta már esetleg valaki így?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 21, 2013, 20:23:41
Teljesen jó így.. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 21, 2013, 21:24:29
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 21, 2013, 19:07:41
Mai napon nem sikerült megforgatni a nyereményt, első napon Fruit Shopon sikerült egy kis apró.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha az ingyen pöriből sikerül nyerni mondjuk 3 eurót, és azt ruletten felviszem x összegig (ez nem számít bele a forgatásba) és utána nyerőgépen pörgetek tovább, szabályos lehet-e? Próbálta már esetleg valaki így?

A feltételek alapján nem számít bele:


All Baccarats, all Roulettes, Multiplayer Blackjack and Craps don't count towards the bonus wager requirement.

All Video Poker and all table games (excluding Roulette and Baccarat) count 10% towards the minimum bonus wager requirement.


Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 21, 2013, 21:32:20
Nem azt kérdezte, hogy beleszámít-e a BJ vagy a Roulette, mert ő is tudja hogy nem. (írta is)

A kérdés az arra vonatkozott, hogy szabályos-e..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum április 21, 2013, 22:22:39
Idézetet írta: Knapp Dátum április 21, 2013, 14:27:11
Sajnos én ilyesmit nem tapasztaltam, pedig egy másik ablakban időnként frissítettem a számla állapotát, hogy lássam a blokkolt összeget.

Kár, mert az utóbbi napok összesen 2 eurós bónuszát villámgyorsan felvittem 15 euróra (az Excalibur szépen adott az elején), de aztán még 25 eurót sem sikerült megforgatni, mire elbuktam a teljes egyenleget.
Azért máskor várjál néhány percet,azt hiszem nekem is kellett valamennyi idő amíg frissültek az adatok.35 ös követelmény tuti nem volt meg mégis kivehettem a 0.97 feletti részt.Nem hiszem hogy kivételezett lennék.Megjegyzem még tegnap este már a számlámon is volt a pénz.Ja és eddig csak kétszer pörgettem mert általában eljelejtem,csak ha feljövök ide akkor jut eszembe :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 22, 2013, 00:20:06
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 21, 2013, 19:07:41
Mai napon nem sikerült megforgatni a nyereményt, első napon Fruit Shopon sikerült egy kis apró.
Azt szeretném kérdezni, hogy, ha az ingyen pöriből sikerül nyerni mondjuk 3 eurót, és azt ruletten felviszem x összegig (ez nem számít bele a forgatásba) és utána nyerőgépen pörgetek tovább, szabályos lehet-e? Próbálta már esetleg valaki így?

Idézetet írta: pukk Dátum április 21, 2013, 22:22:39
Azért máskor várjál néhány percet,azt hiszem nekem is kellett valamennyi idő amíg frissültek az adatok.35 ös követelmény tuti nem volt meg mégis kivehettem a 0.97 feletti részt.Nem hiszem hogy kivételezett lennék.Megjegyzem még tegnap este már a számlámon is volt a pénz.Ja és eddig csak kétszer pörgettem mert általában eljelejtem,csak ha feljövök ide akkor jut eszembe :)

Tegnap én éjfél után is megkaptam még az előző napi 10 pörgetést és ma is 19 óra után léptem be, tehát érdemes később is megpróbálni...

A forgatás letartott vagy 20-25 percig összességében, néhány alkalommal ki is léptem, hogy frissülhessen, de továbbra sem volt átvihető / kiutaltatható.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 22, 2013, 11:46:17
Idézetet írta: pukk Dátum április 21, 2013, 22:22:39
Azért máskor várjál néhány percet,azt hiszem nekem is kellett valamennyi idő amíg frissültek az adatok.35 ös követelmény tuti nem volt meg mégis kivehettem a 0.97 feletti részt.Nem hiszem hogy kivételezett lennék.Megjegyzem még tegnap este már a számlámon is volt a pénz.Ja és eddig csak kétszer pörgettem mert általában eljelejtem,csak ha feljövök ide akkor jut eszembe :)

Én az első 2 játékból kimaradtam, mert csak utána vettem észre, hogy van ez a prom.

Érdekesség, hogy mielőtt játszottam volna a 10 ingyen pörit, az egyiptomos gépen, meg a gonzo quest nyerőgépen is elindítottam pár kört "Fun Game" -ben, hogy nagyjából lássam, mik vannak és a fun game -ben összesen pörgettem vagy 30 kört (legkisebb téten úgy mint a 10 ingyen pöriben) a két gépen együtt véve és 2x adott be "Big win" nyereményt, volt vagy 50 euro összesen plusz adott be a gonzo-n bónusz ingyen köröket meg az egyiptomi gépen is és mindkettőn csináltam ezekből vagy 30 eurot, tehát összesen 80-90 euro jött össze a fun game-ben...és mikor elindítottam a 10-10 ingyen pörit (azaz 20 kör) akkor meg s***t sem kaptam, jó ha összejött 1-1,50 euro a kettőn összesen.....jól meg van ez is játszva ez a játék, hogy ne tudj nyerni!!!!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: La Guerta Dátum április 22, 2013, 12:05:14
Tegnap este csütörtökig visszamenőleg megjelenítette az adott játékokra vonatkozó ingyenes pörgetéseket.
Aki lekéste, érdemes ránézni.
(a keddi és szerdai napokra szólót csak saját pénzzel engedte volna)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: chriss87 Dátum április 22, 2013, 13:22:55
Idézetet írta: La Guerta Dátum április 22, 2013, 12:05:14
Tegnap este csütörtökig visszamenőleg megjelenítette az adott játékokra vonatkozó ingyenes pörgetéseket.
Aki lekéste, érdemes ránézni.
(a keddi és szerdai napokra szólót csak saját pénzzel engedte volna)

Sajnos nekem PLAY FOR FUN módban jelennek meg a nyerőgépek ilyenkor...úgyhogy nekem nem adta be visszamenőleg a 10 ingyen pörit , csütörtökön és pénteken lekésem őket....  de mind1 is, ha nyerek is ebből vmi kis pénzt úgyis 1 év lesz mire kijuttatom a számlámra  :great: elnézve itt a kifizetés gondokat...  :redchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 22, 2013, 13:37:08
Idézetet írta: chriss87 Dátum április 22, 2013, 13:22:55
Sajnos nekem PLAY FOR FUN módban jelennek meg a nyerőgépek ilyenkor...úgyhogy nekem nem adta be visszamenőleg a 10 ingyen pörit , csütörtökön és pénteken lekésem őket....  de mind1 is, ha nyerek is ebből vmi kis pénzt úgyis 1 év lesz mire kijuttatom a számlámra  :great: elnézve itt a kifizetés gondokat...  :redchug:

Nekem a promo első napján sikerült a kiforgatás után 2,17 eurót lekérni, és másnap már meg is jött MB-re, úgyhogy korrektek szerintem. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: borsod1984 Dátum április 22, 2013, 14:01:28
meik gépen van az ingyen pörgetés?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 22, 2013, 14:20:16
Idézetet írta: borsod1984 Dátum április 22, 2013, 14:01:28
meik gépen van az ingyen pörgetés?

Minden nap máson:
https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour?cai=45819&ui=43826520 (https://www.tipico.com/en/l/free-spins-happy-hour?cai=45819&ui=43826520)
Ma pl. Frankenstein  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 23, 2013, 18:07:50
Nem tudjátok, hogy melyiken van ma az ingyen pörgetés? -Nem látok olyat, hogy "Fruits" .
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 23, 2013, 18:18:17
Próbáltam a Fruit Casen és a Fruit Shopban is egyiken se jön be úgyhogy passz  :(
Várjuk a megfejtéseket :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 23, 2013, 18:34:54
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 23, 2013, 18:07:50
Nem tudjátok, hogy melyiken van ma az ingyen pörgetés? -Nem látok olyat, hogy "Fruits" .


A "Fruits" nevű gép a "Fruit Case" nevű géppel azonos...csak onnan jöttem rá, hogy mikor rámutattam a kurzorral a Fruit Case nevű gép nevére, akkor ugye bal alsó sarokba kiírja, a link teljes nevét, amire ráakarsz kattintani és a hosszú sor végén ott volt a "Fruits" szó!!

:) :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 23, 2013, 18:36:40
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 23, 2013, 18:34:54

A "Fruits" nevű gép a "Fruit Case" nevű géppel azonos...csak onnan jöttem rá, hogy mikor rámutattam a kurzorral a Fruit Case nevű gép nevére, akkor ugye bal alsó sarokba kiírja, a link teljes nevét, amire ráakarsz kattintani és a hosszú sor végén ott volt a "Fruits" szó!!

:) :ok:

Néztem, csak nem adták rá, nekem legalábbis. :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 23, 2013, 18:38:32
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 23, 2013, 18:36:40
Néztem, csak nem adták rá, nekem legalábbis. :)

Gondolom ma is később írják jóvá a 10 pörit, mert 2-3 napja is késtek vele és este 8 körül vagy utána volt elérhető!!  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 23, 2013, 18:39:39
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 23, 2013, 18:38:32
Gondolom ma is később írják jóvá a 10 pörit, mert 2-3 napja is késtek vele és este 8 körül vagy utána volt elérhető!!  :ok:

Oks köszi! :) Hát érdekes, pedig nekem eddig minden nap 6-7 között volt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 23, 2013, 21:07:22
Nem tudom, de amúgy valami van a Tipico oldalával, mert nem nagyon töltenek be a dolgok rajta és ha be is tölt valami, akkor qva lassan!!!  :o  :crazy:

Így az ingyen pörit sem tudom megnézni, hogy már van-e...ha van valami akkor majd írja meg, akinek bejött!!  :cya:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 24, 2013, 00:49:49
Ezért ma adhatnának 20 pörit.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 24, 2013, 19:55:54
Nektek amúgy melyik a kedvenc gépetek pörgetésre?
Nekem Frankenstein, Gonzo Quest de ez a mai Beanstalk nyerőgép sem rossz.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 24, 2013, 20:08:01
Idézetet írta: Yuber Dátum április 24, 2013, 19:55:54
Nektek amúgy melyik a kedvenc gépetek pörgetésre?
Nekem Frankenstein, Gonzo Quest de ez a mai Beanstalk nyerőgép sem rossz.

Elements, Jack&Beanstalk, Gonzo......nekem ezek jönnek be.  :ok:

Elements ma adott 5 euro pár centet egy pörgetésre.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 24, 2013, 20:20:21
én ezt a jack and beanstalkot rühellem a legjobban

kedvencek? jack hammer2, frankenstein, lucky angler,
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 24, 2013, 20:21:15
Idézetet írta: Yuber Dátum április 24, 2013, 19:55:54
Nektek amúgy melyik a kedvenc gépetek pörgetésre?
Nekem Frankenstein, Gonzo Quest de ez a mai Beanstalk nyerőgép sem rossz.

Nekem a Fruit Shop, volt hogy beadott több mint 10 pörgetést ajándékba, és hozott is! :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 24, 2013, 23:09:16
A Betclic is adott ma 5 ingyen pörgetést (de minek), ott az az érdekes, hogy a különböző játékok különböző arányban számítanak bele a megforgatásba.
Elvileg az a logikus, hogy ha ott, ahol könnyebb nyerni vagy többet ad vissza a program a tétek arányában, ott van alacsonyabb százalék...
Mivel mindkét irodánál a Netent játékaival játszunk, igaz lehet, hogy az alábbi listán hátrébb található játékokkal könnyebb a forgatás...

Megforgatás    Játék
A tét 100 %-a számít bele a megforgatásba    
Minden, az alábbi listában nem található játék.

A tét 95 %-a számít bele a megforgatásba    
Crusade of Fortune, Wild Witches

A tét 90 %-a számít bele a megforgatásba
Boom Brothers, Fruit Case, Golden Shamrock, Mystery Mansion, Super Lucky Frog, The Secret Code

A tét 85 %-a számít bele a megforgatásba
Cash Bomb, Champion of the track, Magic Love, Diamond Dogs, Hall of Gods, Jungle Games, Retro Funky 70s, Retro Groovy 60s, Retro Super 80s, Spellcast, Tales of Krakow, Vault Assault

A tét 80 %-a számít bele a megforgatásba
Dead or Alive, Ghost Pirates, Safari Madness

A tét 75 %-a számít bele a megforgatásba
Jack Hammer

A tét 70 %-a számít bele a megforgatásba
High-Low €1-€10 , High-Low €10-€100, Pirate's Gold Flash, Let It Ride, Trey Poker

A tét 60 %-a számít bele a megforgatásba
Casino Hold'em, Devils Delight, Hi Lo Switch Pro, Red Dog, Caribbean Stud, Caribbean Stud Pro

A tét 50 %-a számít bele a megforgatásba
Blood Suckers,

A tét 20 %-a számít bele a megforgatásba
Mega Joker

A tét 10 %-a számít bele a megforgatásba
100H Deuces Wild, 100H Jacks-Better, Blackjack 3D-0.1€, Blackjack 3D-1€, 100H Joker Wild, 10H Deuces Wild, 10H Jacks-Better, 10H Joker Wild, 1H Deuces Wild, 1H Jacks-Better, 1H Joker Wild, 25H Deuces Wild, 25H Jacks-Better, 25H Joker Wild, 50H Deuces Wild, 50H Jacks-Better, 50H Joker Wild, 5H Deuces Wild, 5H Jacks-Better, 5H Joker Wild, Blackjack 3D-25€, Blackjack 25-500€, VIP Blackjack, Blackjack 0.1-1€, Blackjack 1-10€, Dbl Expo Blackjack, Oasis Poker, Pontoon, Single Deck BJ

A tét 5 %-a számít bele a megforgatásba
1H All American

A feltett tét nem számít bele a megforgatásba
A Baccarat, Blackjack, Casino Hold'em, Punto Banco, a Video Poker a Txs Hold'em és a rulett játékok összes változata.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum április 25, 2013, 10:02:15
Most a Betclicről jutott eszembe hogy van itt kipörgetni valóm, 1.18 euró :) Próbáltam rulettel felvinni, aztán gondoltam majd utána slottal kipörgetem. De bejött 3 fekete, 0, fekete, 0, majd fekete :redchug:

Amúgy nekem a Beach jön be, szinte mindig kapok extrapörgetéseket, mondjuk mindig az elején, hogy el lehessen veszteni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 26, 2013, 00:56:47
Kis motiváció a többieknek.
A mai játék kemény 1,2 euroval dobott meg. magam sem tudom hogy de soksok big winnel és ingyen pörikkel sikerült feltornásznom és 210szer pörgetni. Legmagasabb amin voltam az 24 euro és ennyin álltam meg.

(http://kepfeltoltes.hu/130426/tipico_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

:beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: davixxx Dátum április 26, 2013, 06:39:37
Idézetet írta: Yuber Dátum április 26, 2013, 00:56:47
Kis motiváció a többieknek.
A mai játék kemény 1,2 euroval dobott meg. magam sem tudom hogy de soksok big winnel és ingyen pörikkel sikerült feltornásznom és 210szer pörgetni. Legmagasabb amin voltam az 24 euro és ennyin álltam meg.

(http://kepfeltoltes.hu/130426/tipico_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

:beerchug:

Te jó ég mit hallgatsz te jóember?? ;D Egyébként gratula! :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum április 26, 2013, 07:10:41
Idézetet írta: davixxx Dátum április 26, 2013, 06:39:37
Te jó ég mit hallgatsz te jóember?? ;D Egyébként gratula! :ok:

Mert ő egy Gentleman ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Yuber Dátum április 26, 2013, 10:37:14
Idézetet írta: davixxx Dátum április 26, 2013, 06:39:37
Te jó ég mit hallgatsz te jóember?? ;D Egyébként gratula! :ok:

Erre a zenére adott be csomó pénzt, úgyhogy nem szidni! :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 26, 2013, 13:42:39
Idézetet írta: Yuber Dátum április 26, 2013, 00:56:47
Kis motiváció a többieknek.
A mai játék kemény 1,2 euroval dobott meg. magam sem tudom hogy de soksok big winnel és ingyen pörikkel sikerült feltornásznom és 210szer pörgetni. Legmagasabb amin voltam az 24 euro és ennyin álltam meg.

(http://kepfeltoltes.hu/130426/tipico_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

:beerchug:

Grat!   :beerchug:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 26, 2013, 18:25:55
A Zombisra nem adja már megint az ingyen pörit :bash:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum április 26, 2013, 18:35:58
Idézetet írta: Powell Dátum április 26, 2013, 18:25:55
A Zombisra nem adja már megint az ingyen pörit :bash:

Nekem adott. Kőkemény 35 centet...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 26, 2013, 19:33:38
7 óra után pár perccel néztem végre bejött,de a Fruitost a mai napig nem tudtam lejátszani
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum április 27, 2013, 02:36:51
Idézetet írta: Knapp Dátum április 24, 2013, 23:09:16
A Betclic is adott ma 5 ingyen pörgetést (de minek), ott az az érdekes, hogy a különböző játékok különböző arányban számítanak bele a megforgatásba.
Elvileg az a logikus, hogy ha ott, ahol könnyebb nyerni vagy többet ad vissza a program a tétek arányában, ott van alacsonyabb százalék...
Mivel mindkét irodánál a Netent játékaival játszunk, igaz lehet, hogy az alábbi listán hátrébb található játékokkal könnyebb a forgatás...

Megforgatás    Játék
A tét 100 %-a számít bele a megforgatásba    
Minden, az alábbi listában nem található játék.

A tét 95 %-a számít bele a megforgatásba    
Crusade of Fortune, Wild Witches

A tét 90 %-a számít bele a megforgatásba
Boom Brothers, Fruit Case, Golden Shamrock, Mystery Mansion, Super Lucky Frog, The Secret Code

A tét 85 %-a számít bele a megforgatásba
Cash Bomb, Champion of the track, Magic Love, Diamond Dogs, Hall of Gods, Jungle Games, Retro Funky 70s, Retro Groovy 60s, Retro Super 80s, Spellcast, Tales of Krakow, Vault Assault

A tét 80 %-a számít bele a megforgatásba
Dead or Alive, Ghost Pirates, Safari Madness

A tét 75 %-a számít bele a megforgatásba
Jack Hammer

A tét 70 %-a számít bele a megforgatásba
High-Low €1-€10 , High-Low €10-€100, Pirate's Gold Flash, Let It Ride, Trey Poker

A tét 60 %-a számít bele a megforgatásba
Casino Hold'em, Devils Delight, Hi Lo Switch Pro, Red Dog, Caribbean Stud, Caribbean Stud Pro

A tét 50 %-a számít bele a megforgatásba
Blood Suckers,

A tét 20 %-a számít bele a megforgatásba
Mega Joker

A tét 10 %-a számít bele a megforgatásba
100H Deuces Wild, 100H Jacks-Better, Blackjack 3D-0.1€, Blackjack 3D-1€, 100H Joker Wild, 10H Deuces Wild, 10H Jacks-Better, 10H Joker Wild, 1H Deuces Wild, 1H Jacks-Better, 1H Joker Wild, 25H Deuces Wild, 25H Jacks-Better, 25H Joker Wild, 50H Deuces Wild, 50H Jacks-Better, 50H Joker Wild, 5H Deuces Wild, 5H Jacks-Better, 5H Joker Wild, Blackjack 3D-25€, Blackjack 25-500€, VIP Blackjack, Blackjack 0.1-1€, Blackjack 1-10€, Dbl Expo Blackjack, Oasis Poker, Pontoon, Single Deck BJ

A tét 5 %-a számít bele a megforgatásba
1H All American

A feltett tét nem számít bele a megforgatásba
A Baccarat, Blackjack, Casino Hold'em, Punto Banco, a Video Poker a Txs Hold'em és a rulett játékok összes változata.


A netent játékokról lehet tudni, hogy átlagosan mennyit ad vissza a gép, és mennyi a kaszinó haszna. A kérdőjelre kell kattintani egy játékon belül, és itt a leírás vége felé, a "vissza a játékoshoz" résznél van az infó.
Ezen az oldalon ki is gyűjtötték az átlagos kifizetés százalékait:
http://thepogg.com/slots/ (http://thepogg.com/slots/)  (érdemes a House edge szerint sorba rendezni)
A lista szerint a legjobb gép a Mega Joker és a Jackpot 6000. Ám ezek klasszikus nyerőgépek, amelyek számomra bonyolultabbak. A legjobb modern játék a Bloodsuckers, 98%-os kifizetéssel. Az agyon reklámozott gépeken általában 96-97% a kifizetés. Szóval a Betclic feltételeit nem véletlenül határozták meg így.
Egyébként a Bloodsuckers már bónuszforgatáshoz is jó. A kaszinó bónuszokat általában 40-szeres forgatási követelménnyel adják. Pl. 100€ bónusznál ez 4000€. A ház haszna ennek a 2%-a, ami 80€, így lesz 20€ hasznunk. Ha kellően kis téttel játszunk, akkor a sok pörgetés miatt érvényesülnie kell a statisztikának, és a végén 20€ körüli hasznunk lesz. Összehasonlításként ha ugyanezt a bónuszt Lucky Anglerrel játsszuk ki (96,4%-os kifizetés), akkor a ház haszna 144€, ami számunkra 44€ veszteséget jelent.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Powell Dátum április 27, 2013, 18:32:31
Ma ismét nem jön be... az ingyen pöri :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 27, 2013, 20:31:02
Nekem bejött az Evolution nevű játékon és szereztem 16 euro-t a 10 ingyen pöriből!!!  :great:

Most már csak ki kell forgatni  ;)

2x adott Free spin-t és az egyik alkalommal 4-et is adott be, így össz. 25 pörit kaptam free spinből  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 27, 2013, 22:03:54
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 27, 2013, 20:31:02
Nekem bejött az Evolution nevű játékon és szereztem 16 euro-t a 10 ingyen pöriből!!!  :great:

Most már csak ki kell forgatni  ;)

2x adott Free spin-t és az egyik alkalommal 4-et is adott be, így össz. 25 pörit kaptam free spinből  :ok:
Grat! Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy jobb, ha kevesebb összeget pörgetünk ki az ingyen pörgetésekből, mert a nagyobbakat szinte lehetetlen kipörgetni. Ma pl. 3,55 jött ki és pörgettem egy ideig, de mire meglehetett volna a forgatás, elfogyott a lé. Amikor sikerült a megforgatás, akkor azt 1,50-ből értem el. De neked sok sikert, hátha mégis sikerül! :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 28, 2013, 12:33:09
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 27, 2013, 22:03:54
Grat! Nekem viszont az a tapasztalatom, hogy jobb, ha kevesebb összeget pörgetünk ki az ingyen pörgetésekből, mert a nagyobbakat szinte lehetetlen kipörgetni. Ma pl. 3,55 jött ki és pörgettem egy ideig, de mire meglehetett volna a forgatás, elfogyott a lé. Amikor sikerült a megforgatás, akkor azt 1,50-ből értem el. De neked sok sikert, hátha mégis sikerül! :)

Köszi  :) hát pörgetem folyamatosan gépenként 50x 0,20 , azaz 10 dolcsis nagy körökben és idáig tartom a 15-20 euros összeget voltam 21-en is meg 15-ön is most közte vagyok, ha így kitart a végéig akkor még 10 felett ki tudok szállni és az már 3000 huf min. jó kis fogadó pénz lesz belőle  :)

Én ált. így pörgetek autoba benyomom az 50-et és had pörögjön  :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 28, 2013, 12:45:38
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 28, 2013, 12:33:09
Köszi  :) hát pörgetem folyamatosan gépenként 50x 0,20 , azaz 10 dolcsis nagy körökben és idáig tartom a 15-20 euros összeget voltam 21-en is meg 15-ön is most közte vagyok, ha így kitart a végéig akkor még 10 felett ki tudok szállni és az már 3000 huf min. jó kis fogadó pénz lesz belőle  :)

Én ált. így pörgetek autoba benyomom az 50-et és had pörögjön  :ok:
Értem! És melyik gépeken pörgetsz?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 28, 2013, 14:23:00
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 28, 2013, 12:45:38
Értem! És melyik gépeken pörgetsz?

Jack&Beanstalk, Elements, Wild Rockets (95%)...meg néha néha 1-2 másikat elindítok 1-2 körre próba képpen  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 28, 2013, 18:16:44
Akinek Play for fun módban jön be a pörgetés, próbálja meg másik böngészővel, mert nekem is először nem volt jó, másik böngészővel meg érdekes módon igen.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: F_Kazarian Dátum április 28, 2013, 23:17:02
Eddig semmit sem sikerült megtartani az ingyenpörik után, de ma valami hihetetlen mázli (2 free spin Jackhammer 2-n, 2 Frankensteinen + egy elég hosszú free spin a Devil's Delight-on) után szép kis summa jött össze  ;)
(http://kepfeltoltes.hu/130428/334410906Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 28, 2013, 23:39:50
Idézetet írta: F_Kazarian Dátum április 28, 2013, 23:17:02
Eddig semmit sem sikerült megtartani az ingyenpörik után, de ma valami hihetetlen mázli (2 free spin Jackhammer 2-n, 2 Frankensteinen + egy elég hosszú free spin a Devil's Delight-on) után szép kis summa jött össze  ;)
(http://kepfeltoltes.hu/130428/334410906Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Húúú ez kemény!!! Grat.!  :great:   :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 28, 2013, 23:43:27
Nekem is szépen összejött ma.. 20 Gonzos sportingbetes mobilos bónuszt pörgettem, 5Eurót az ingyen pörikből, majd 16 a megforgatás után  majd 2,50es téten a jack hammer2n beadott freespinst és 120Euróig meg sem álltam. Most este 80centes téten 20Eurós big win a gonzon, majd 10free spins a lucky angleren még 29Euro, majd kipróbáltam a bloodsuckert, ott meg az első 10pöriből 4szer beadta a bónuszt, amin jött még +15euró :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: F_Kazarian Dátum április 28, 2013, 23:57:56
Grat! Akkor ma valamilyen különös nap van :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: jorgi05 Dátum április 30, 2013, 18:09:16
33,25 euro -t pörgettem ki a Flowers nevű gépre adott 10 ingyen pöriből (1x beadta a zöld növényt dupla szimbólummal és egy wild-al a végén, az adott kb. 9 eurot plusz a végén kaptam 10 free spins-t és abban is kaptam 1-2 nagy fogást végül 23 euro lett belőle) és így jött ki a 33 euro.  :great:

Indulhat a kiforgatás  :cya:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum április 30, 2013, 18:11:47
1150Euroóért.. sok sikert
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum április 30, 2013, 18:14:35
Idézetet írta: jorgi05 Dátum április 30, 2013, 18:09:16
33,25 euro -t pörgettem ki a Flowers nevű gépre adott 10 ingyen pöriből (1x beadta a zöld növényt dupla szimbólummal és egy wild-al a végén, az adott kb. 9 eurot plusz a végén kaptam 10 free spins-t és abban is kaptam 1-2 nagy fogást végül 23 euro lett belőle) és így jött ki a 33 euro.  :great:

Indulhat a kiforgatás  :cya:

Nekem egész hónapban most adott a legtöbbet, 6 eurót. Elkezdtem ugyanott a forgatást, semmi(!!) nem jött  :redchug:
Még jó hogy nem szeretem az ilyen gyökér játékgépeket, igazi pénznyelő :crazy:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum április 30, 2013, 18:17:39
Mikor megnyitom a Flowers nevezetű játékgépet,akkor play fun van bepipálva, és nem a play real money. Ki-be jelentkeztem,frissítettem,de semmi. Valakinek volt hasonló problémája? Valami megoldás?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rodeoshow Dátum április 30, 2013, 18:19:43
Idézetet írta: Pikaa Dátum április 30, 2013, 18:17:39
Mikor megnyitom a Flowers nevezetű játékgépet,akkor play fun van bepipálva, és nem a play real money. Ki-be jelentkeztem,frissítettem,de semmi. Valakinek volt hasonló problémája? Valami megoldás?
Próbáld meg másik böngészővel. (nekem az segített)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Pikaa Dátum április 30, 2013, 18:23:32
Idézetet írta: rodeoshow Dátum április 30, 2013, 18:19:43
Próbáld meg másik böngészővel. (nekem az segített)

Sajnos ugyan az a helyzet.  ???
Cím: Re:Tipico.com
Írta: oakland23 Dátum április 30, 2013, 18:25:04
nálam mozillán adja. 0.4 €-t csapott hozzám, megyek rulettre, felviszem 100 €-ig  ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bookie Dátum május 08, 2013, 10:03:57
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy él még ennek az irodának a 100 eruros bónusza és ha igen MB-ről is működik?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bazsy Dátum május 08, 2013, 10:07:43
Idézetet írta: bookie Dátum május 08, 2013, 10:03:57
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy él még ennek az irodának a 100 eruros bónusza és ha igen MB-ről is működik?

Igen még él a bónusz,de mb-ről ne is próbálkozz,mert arra nem jár a bónusz!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum május 08, 2013, 11:31:22
Idézetet írta: bookie Dátum május 08, 2013, 10:03:57
Sziasztok! Megszeretném kérdezni hogy él még ennek az irodának a 100 eruros bónusza és ha igen MB-ről is működik?

Igen él.
Elsőként mindig az iroda oldalán nézd meg, mert aki régebben fizetett be, adhat téves infókat is.

Idézetet írta: bazsy Dátum május 08, 2013, 10:07:43
Igen még él a bónusz,de mb-ről ne is próbálkozz,mert arra nem jár a bónusz!

Régen így volt, de már ez az aktuális:

In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: goldhungary Dátum május 14, 2013, 21:06:48
Sziasztok , érdemes ehez az irodához befizetni? Kifizetnek gond nélkül?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum május 14, 2013, 22:53:59
A kezdőbónusz miatt mindenképp érdemes regisztrálni.
Rendben kifizetnek.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum május 14, 2013, 22:54:09
Idézetet írta: goldhungary Dátum május 14, 2013, 21:06:48
Sziasztok , érdemes ehez az irodához befizetni? Kifizetnek gond nélkül?

Ha az azonosításon átmész, akkor igen...   ;)

Na azzal viszont vannak gondok, az ügyfélszolgálat olyankor meglepően szűkszavúvá válik.
Ha viszont ezen a fórumon visszaolvasol, akkor elébe mehetsz a problémáknak és eleve olyan dokumentumokat / képernyőképeket küldhetsz be nekik, amelyek megfelelőek.

Egyébként minden új regisztrációnál, főleg nagyobb befizetés előtt érdemes az adott iroda fórumát átfutni!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum június 21, 2013, 09:38:22
Meg tudja mondani valaki, hogy skrilles befieztésre jár még-e a bónusz?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum június 21, 2013, 09:49:12
Idézetet írta: Alkimista87 Dátum június 21, 2013, 09:38:22
Meg tudja mondani valaki, hogy skrilles befieztésre jár még-e a bónusz?

Idén január óta nem változtak a feltételek, ez van fent az oldalukon:

"In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary."

Tehát a gyakoribb fizetési módok közül csak a bankkártyás felejtős.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum június 21, 2013, 09:55:14
Idézetet írta: Knapp Dátum június 21, 2013, 09:49:12
Idén január óta nem változtak a feltételek, ez van fent az oldalukon:

"In the following countries the Tipico bonus is only valid for deposits made with Bank transfers, Neteller and Moneybookers: Hungary."

Tehát a gyakoribb fizetési módok közül csak a bankkártyás felejtős.

Köszönöm! :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kkslop Dátum június 24, 2013, 23:11:08
Hellosztok

Valki nem tudja véletlenül hogy mien szabályok vonatkoznak a Tenisz feladásra itt?

Válaszotokat előre is köszönöm.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: norbi33 Dátum június 25, 2013, 14:30:25
Itt megtalálsz sok irodát, hogy hogyan értelmezi feladás esetén: http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers (http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kkslop Dátum június 25, 2013, 20:49:30
Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2011, 10:10:21
Köszönjük az összefoglalót, szerintem mindenki számára hasznos dolgokat írtál le! Azt hiszem regem van náluk, de még nem fizettem be; úgyhogy rákérdezek, hogy jár-e ez nekem; biztos ami biztos.

Köszönöm :great:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Kenyér Dátum július 02, 2013, 22:36:08
Hi. Németbe csináltam egy tipico szelvényt,de a tenisz meccsen feladta az egyik játékos. Ekkor mivan? Köszi a választ.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: hurkabalint Dátum július 03, 2013, 08:38:11
Idézetet írta: Kenyér Dátum július 02, 2013, 22:36:08
Hi. Németbe csináltam egy tipico szelvényt,de a tenisz meccsen feladta az egyik játékos. Ekkor mivan? Köszi a választ.

Ha már lejátszottak legalább 1 labdamenetet, akkor a mérkőzést kiértékelik. Az a vesztes aki feladta.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: clay Dátum július 07, 2013, 19:23:29
Kombinált élőfogadások beleszámítanak a bónuszforgatásba?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: onezoli Dátum július 13, 2013, 16:01:06
Egy kis segítség elkellene..Tipico reg megtörtént..befizetésnél valami "Your voucher code"-ot kér...hol is találom az?
Megoldodott..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum július 15, 2013, 09:20:16
Idézetet írta: clay Dátum július 07, 2013, 19:23:29
Kombinált élőfogadások beleszámítanak a bónuszforgatásba?

Ahogy a szabályaikat értelmeztem bele kell hogy számítsanak,csak az össz. oddsnak megkell lennie 2.00-nek legalább. De egyébként próbáld ki : my account menüpontban látod hogy mennyi pénzed van és látod hogy mennyit kell még megforgatnod ( blocked amount ). Tegyél egy élő kombit és utána nézd meg a blocked amountot hogy csökkent-e :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Maestro90 Dátum július 28, 2013, 17:49:13
Sziasztok.Valaki jó angolos tudna nekem segíteni,hogy pontosan milyen okmányokat kér tőlem az iroda?köszi :ok:

Due to legal regulations of the licensing authorities, we request you to send us digital photos of the following documents:

    a photo of your ID, passport, recent utility bill not older than 3 months, or a registration certificate showing your address (Requested)
    a photo of your ID or passport stating your name and date of birth (Requested)
    an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com (Requested)
    A photo of your ID next to your face (Requested)

We can only authorise the payout after we have received these documents.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum július 28, 2013, 19:43:08
Idézetet írta: Maestro90 Dátum július 28, 2013, 17:49:13
Sziasztok.Valaki jó angolos tudna nekem segíteni,hogy pontosan milyen okmányokat kér tőlem az iroda?köszi :ok:

Due to legal regulations of the licensing authorities, we request you to send us digital photos of the following documents:

    a photo of your ID, passport, recent utility bill not older than 3 months, or a registration certificate showing your address (Requested)
    a photo of your ID or passport stating your name and date of birth (Requested)
    an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com (Requested)
    A photo of your ID next to your face (Requested)

We can only authorise the payout after we have received these documents.

Az első fotó a lakcímedet hivatott igazolni. Erre jó lakcímkártya, 3 hónaposnál nem régebbi közüzemi számla, vagy lakcímbejelentő papír.
A második fotó a személyazonosságod igazolására van, ez lehet személyigazolvány vagy útlevél.
A harmadik a befizetés igazolása itt egy jó minőségű fotó vagy printscreen kell a moneybookers accountod PROFIL oldaláról. Ha banki átutalással volt akkor azt hiszem számlakivonatról fotó.
A negyedik fotó pedig a személyigazolványod fényképes oldaláról kell készüljön úgy hogy az arcod mellett tartod hogy lássák tényleg a tiéd.

Gondolom már nyertél jó pár eurót és a kifizetéshez kellenek ezek a dolgok. Ha időt akarsz spórolni és meg akarsz menekülni a tipico bonyolult és idegesítő ügyfélazonosító procedúrájától akkor tedd ezt:

Hagyd a fenébe a weboldalukon lévő képfeltöltőt mert ha azt használod akkor ideggörcsöt kapsz mire hozzájutsz a nyereményedhez, helyette küldj be minden fotót a [email protected] e-mail címre ott egyben feldolgozzák az egészet. Én is így csináltam pár hónapja és 3 nap alatt megvolt.
Én ezekről küldtem be fotót :
Személyi mindkét oldala, személyi fényképes oldala mellette az arcom, lakcímkártya, gázszámla, printscreen a MB profil oldalról

Ahoj :ok:

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Maestro90 Dátum augusztus 04, 2013, 19:07:27
Sziasztok.Már lassan 2 hete tart a szarakodás a Tipicóval a 4 feltöltendő dokumentum miatt.Szerencsére 3-at nagy nehezen már elfogadtak.Mostmár csak egy maradt(Identification document or utility bill (address).Ide elküldtem először a friss bankszámlakivonatomat(rossz dokumentum)aztán elküldtem személyi mindkét oldalának másolatát,az se volt jó.Aztán írtam nekik egy levelet,hogy nincs egyetlen közüzemi számlám sem.Erre a válasz:For security reasons, we do not accept any scanned documents.

We would like to ask you send us a digital picture of a proof of address showing your current residence. It can be taken via digital camera, camera phone, etc.

In case you do not have any utility bill, you can send us a posted bank statement issued in the last 3 months.

Akkor most tulajdonképpen mit kérnek?Valami cím bizonyítékot,de én sem tudom,hogy pontosan mit.Meg most azt írja,hogy akkor mégiscsak bankszámlakivonatot is jó lesz,ha nincs más.Vki tudna segíteni?Hálás köszönet! :ok:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: clay Dátum augusztus 04, 2013, 19:34:02
Egy olyan dokumentumot kérnek ami bizonyítja a lakhelyedet, tehát közüzemi számla vagy ahogy írják jó még nekik egy 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat is. Fontos, hogy ne szkennelt kép legyen, hanem fényképedzd le telefonnal vagy digitális fényképezővel.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 19, 2013, 21:02:19
Akkor ha jól láttam ez a bónusz román származású felhasználóknak nem érvényes? vagy vajon változtattak vmit és én is megkapnám?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Latzka Dátum szeptember 19, 2013, 21:04:07
Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 19, 2013, 21:02:19
Akkor ha jól láttam ez a bónusz román származású felhasználóknak nem érvényes? vagy vajon változtattak vmit és én is megkapnám?

Ezt írja a bónusz feltételeknél: The Tipico bonus is only valid for residents from following countries: Germany, Austria, Italy, The Netherlands, Denmark, Sweden, Norway, Finland, Hungary.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 19, 2013, 21:06:43
jah ezt láttam én is csak az első oldalon volt s gondoltam azóta változott de köszönöm a választ
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rosco89 Dátum október 05, 2013, 16:52:49
Sziasztok!

Befizettem az irodába 2 eurót skrill-ről, amit kérdőív kitöltésért kaptam. Tegnap elküldtem a személyimet, a lakcímkártya fényképét ezeket el is fogadták, de azt hogy "an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com" nem fogadták el. Én azt csináltam, hogy az account statement-ről csináltam egy print screent, ahol látszódik ugye a befizetés, de azt nem fogadták el. Tud valaki ötletet adni, ha skrillről fizettem be milyen képet kell küldeni nekik?

Előre is köszi!
Üdv.: Rosco89
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum október 05, 2013, 19:53:18
Idézetet írta: Rosco89 Dátum október 05, 2013, 16:52:49
Sziasztok!

Befizettem az irodába 2 eurót skrill-ről, amit kérdőív kitöltésért kaptam. Tegnap elküldtem a személyimet, a lakcímkártya fényképét ezeket el is fogadták, de azt hogy "an account statement which proves payment into your betting account at Tipico.com" nem fogadták el. Én azt csináltam, hogy az account statement-ről csináltam egy print screent, ahol látszódik ugye a befizetés, de azt nem fogadták el. Tud valaki ötletet adni, ha skrillről fizettem be milyen képet kell küldeni nekik?

Előre is köszi!
Üdv.: Rosco89

Korábban arra jutottunk, hogy nem a befizetésre kíváncsiak, hanem a skrillen megadott adatainkra, mert az olyan képernyőképeket fogadták el, amely a személyes adatokat tartalmazta.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rosco89 Dátum október 06, 2013, 09:59:35
Idézetet írta: Knapp Dátum október 05, 2013, 19:53:18
Korábban arra jutottunk, hogy nem a befizetésre kíváncsiak, hanem a skrillen megadott adatainkra, mert az olyan képernyőképeket fogadták el, amely a személyes adatokat tartalmazta.

Elküldtem nekik, és egy üzenetet is írtam, hogy tényleg erre van-e szükségük, jött 40 perc múlva az e-mail, hogy igen, és már csak jóváhagyásra vár. Köszi a segítséget.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Rosco89 Dátum október 06, 2013, 14:40:47
Sziasztok!

Írtam, hogy elfogadták a papírokat, az első kifizetésemet 11:30-kor kértem, és 3 óra múlva (14:27) már rajta is volt a számlámon. Az ügyfélszolgálatnak tegnap 23:15-kor küldtem egy e-mailt amire már fél óra múlva válaszoltak is korrektül, nem csak néhány szóban.

Az én tetszésemet elnyerte :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 17:53:33
Alaposan átolvastam a fórumot hogy mit kérnek és készítettem több fotót arról amiről még nem volt.Regisztráltam és elküldtem egy levelet töméntelen mennyiségű fotóval meg egy printscreennel a Skrillről.Megírtam hogy onnan fogok befizetni amint túlesünk az azonosításon.A válasz:
Dear .........,

Thank you for contacting Tipico.

We kindly like to inform you, that we unfortunately not have received any documents from you and we are still missing the following documents in order to verify your account:

- A digital photo of an ID (passport, ID or European driving license) showing your name, date of birth and address matching the details in your bet account. In case your ID does not provide an address, we can accept a recent bill/ bill receipt or residence certificate issued in the last 3 months.

Due to safety reasons, we do not accept scans of documents and we will kindly ask you, to use a digital camera, phone or an alternative.

The documentation must be valid (not expired) and clearly show all the information.

You can send us the documents as follows:

1: Log in
2: Go to "Personal Details".
3: Go to "Document Upload".

We apologize for the inconvenience.

Thank you for your understanding and cooperation.


Kind regards
Denis, tipico.com Support-Team

Részemről ennyi is volt ez az iroda,az a 100 euró nekem nem ér meg ennyi szarakodást.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Alk Dátum október 23, 2013, 18:15:30
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 17:53:33
You can send us the documents as follows:

1: Log in
2: Go to "Personal Details".
3: Go to "Document Upload".


Részemről ennyi is volt ez az iroda,az a 100 euró nekem nem ér meg ennyi szarakodást.

Ez teljesen normális eljárás, más iroda is van, ahol képfeltöltés által lehet elvégezni a verifikációt arról nem is beszélve, hogy több helyen is le van írva az oldalukon a folyamat (és itt is több alkalommal elhangzott már). Emiatt szerintem kár lenne hagyni a bónuszt, persze te tudod..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 18:20:07
"hogy több helyen is le van írva az oldalukon a folyamat (és itt is több alkalommal elhangzott már)."
Itt több helyen az hangzott el hogy nem érdemes oda feltölteni hanem jobb elküldeni a [email protected] címre...Oda küldtem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum október 23, 2013, 18:46:14
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 18:20:07
"hogy több helyen is le van írva az oldalukon a folyamat (és itt is több alkalommal elhangzott már)."
Itt több helyen az hangzott el hogy nem érdemes oda feltölteni hanem jobb elküldeni a [email protected] címre...Oda küldtem.


Mi van, ha tényleg nem mentek át a dokumentumok?
(ha freemailről küldted, akkor ez lényegében természetes is, hehe, de lehet, hogy az ő oldalukon van a bibi.)
Vagy csak egyszerűen nem akarták azt a töméntelen mennyiségű fényképet átnézni, amit elküldtél.   :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 19:18:12
Ha jól értem azt írja hogy nem megfelelőek.9 dokumentumot küldtem.Most csakúgy ellenőrzésképp elküldtem őket magamnak freemailról.Megkaptam.Rengeteget szarokodtam hogy jól látható fotókat készítsek arról ami még nem volt lefotózva csak scannelve.
Lezártam magamban már ezt történetet,több időm már nincs rájuk ennél többet nekem nem ér a bónuszuk(ill. ami maradna belőle).Csak okulásképp írtam ide mindenkinek aki regisztrálni akar hozzájuk.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: HubiFCB Dátum október 23, 2013, 19:31:24
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 19:18:12
Ha jól értem azt írja hogy nem megfelelőek.9 dokumentumot küldtem.Most csakúgy ellenőrzésképp elküldtem őket magamnak freemailról.Megkaptam.Rengeteget szarokodtam hogy jól látható fotókat készítsek arról ami még nem volt lefotózva csak scannelve.
Lezártam magamban már ezt történetet,több időm már nincs rájuk ennél többet nekem nem ér a bónuszuk(ill. ami maradna belőle).Csak okulásképp írtam ide mindenkinek aki regisztrálni akar hozzájuk.

Türelmetlen vagy, ennyi. El kell küldeni ide is oda is, illetve nem árt a képek kiterjesztésére méretére is figyelni, nem beszélve ha tömörítve küldted akkor már rossz. Van képátalakító program is amit elérsz a neten, nekem is szükségem volt rá ilyen okból kifolyólag. Gyenge módszer ha a legegyszerűbb utat választod majd elsírod magad.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 19:46:18
Idézetet írta: HubiFCB Dátum október 23, 2013, 19:31:24
Türelmetlen vagy, ennyi. El kell küldeni ide is oda is, illetve nem árt a képek kiterjesztésére méretére is figyelni, nem beszélve ha tömörítve küldted akkor már rossz. Van képátalakító program is amit elérsz a neten, nekem is szükségem volt rá ilyen okból kifolyólag. Gyenge módszer ha a legegyszerűbb utat választod majd elsírod magad.
Épp arra volt szükségem hogy kioktassál.A kiterjedt rokonságodnak írj ilyen stílusban.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum október 23, 2013, 22:38:30
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 19:18:12
Ha jól értem azt írja hogy nem megfelelőek.9 dokumentumot küldtem.Most csakúgy ellenőrzésképp elküldtem őket magamnak freemailról.Megkaptam.Rengeteget szarokodtam hogy jól látható fotókat készítsek arról ami még nem volt lefotózva csak scannelve.
Lezártam magamban már ezt történetet,több időm már nincs rájuk ennél többet nekem nem ér a bónuszuk(ill. ami maradna belőle).Csak okulásképp írtam ide mindenkinek aki regisztrálni akar hozzájuk.

Oké, senki nem fog rád erőltetni majdnem 30 000 ft-ot, ha neked nem ér ennyit az egész!   :)

Több irodánál is probléma volt a freemail-es cím képküldésénél, ez aligha az ő hibájuk...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: HubiFCB Dátum október 24, 2013, 15:56:44
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 23, 2013, 19:46:18
Épp arra volt szükségem hogy kioktassál.A kiterjedt rokonságodnak írj ilyen stílusban.

:) Ebből is látszik hogy nálad van a gond, nem náluk.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Nyuszika10 Dátum október 24, 2013, 16:39:21
Két hozzászólásodból (összesen 5 mondat) kétszer engem sértegettél.Látom hogy összesen 20 hozzászólásod volt a fórumon ez ebből elég jó arány.A többi 18-at nyilván meg sem kell néznem hogy valóban tudjam hogy hol a gond.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: miragehun Dátum október 28, 2013, 18:53:08
Kérdésem az lenne, hogy egyszerre fel lehet tenni a befizetés + bónusz összeget? vagy csak ahogy forgatod tudod a bónusz összeget is használni?

köszi
Cím: Re:Tipico.com
Írta: trader88 Dátum október 31, 2013, 12:41:21
Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum október 24, 2013, 16:39:21
Két hozzászólásodból (összesen 5 mondat) kétszer engem sértegettél.Látom hogy összesen 20 hozzászólásod volt a fórumon ez ebből elég jó arány.A többi 18-at nyilván meg sem kell néznem hogy valóban tudjam hogy hol a gond.

Szerintem meg ne hagyd annyiban. Kérnek még valamit, hát kérnek. Én most reggeltem, kérés nélkül elküldtem a doksikat, már el is fogadták mindet. 100€ bónusz manapság nem sok helyen van,
Cím: Re:Tipico.com
Írta: trader88 Dátum november 02, 2013, 13:42:32
Nektek bejön az oldal? Nekem reggel óta nem. Mondjuk máshol is elő szokott fordulni ez, de unibeten pl. legalább kiírják, hogy nem sokára...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Kenyér Dátum november 02, 2013, 13:53:51
Nekem oké.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: trader88 Dátum november 02, 2013, 13:55:52
Fura, nekem nem, köszönöm a visszajelzést! :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wonder68 Dátum november 02, 2013, 14:03:46
Csak az upctesztelgeti a brokkolit.... :crazy:
Készülnek a nagy lekapcsolásra ;D ;D ;D ;D ;D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: trader88 Dátum november 02, 2013, 14:13:16
 ;D

Mondjuk nekem UPC van, de nem nagyon örülnék, ha tényleg eljönne az a nagy lekapcsolás országos szinten. Reméljük minél hamarabb helyreáll a dolog, bár fogadni már nem nagyon akartam, lévén, hogy tegnap megtettem,a mait,  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Mido9292 Dátum november 03, 2013, 19:26:58
Ez a Tipico nagyon betyár banda...3 napja játszok itt de már 2x is írnom kellett nekik mert rosszul értékelték ki a szelvényeket.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Mido9292 Dátum november 03, 2013, 19:37:23
Babos Timi feladta a meccsét, erre beírják hogy "cancelled",pedig a szabályzatukban világosan benne van hogy 1 lejátszott labdamenet után ki kell értékelniük a szelvényt,ahol tudnak beprobálkoznak ugyhogy figyelni kell.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Mido9292 Dátum november 03, 2013, 19:47:20
Vagy valamit rosszul forditottam? Mert az emailben még mindig azt állítják hogy igazuk van.
Valaki tud valamit erről?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Tigris Dátum november 03, 2013, 20:37:43
Idézetet írta: Mido9292 Dátum november 03, 2013, 19:47:20
Vagy valamit rosszul forditottam? Mert az emailben még mindig azt állítják hogy igazuk van.
Valaki tud valamit erről?

Hát elvileg erre hivatkozhatnak:

"If a player pulls out of the match or the match is aborted (injury, pull-out, disqualification) after at least one ball has been played, the bet is declared invalid."

Vagyis érvénytelen a fogadás, a tét visszajár.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum november 03, 2013, 20:42:27
Idézetet írta: Tigris Dátum november 03, 2013, 20:37:43
Hát elvileg erre hivatkozhatnak:

"If a player pulls out of the match or the match is aborted (injury, pull-out, disqualification) after at least one ball has been played, the bet is declared invalid."

Vagyis érvénytelen a fogadás, a tét visszajár.

Ez olyan, mint ha utólag írták volna át!
Ha érvénytelen a fogadás, akkor nem mindegy, hogy játszottak-e egyetlen labdamenetet is?
Ha el sem kezdik a meccset, akkor is érvénytelen lenne...

Na meg én is úgy emlékeztem, hogy a tipico a bwin példáját követi és 1 labdamenet lejátszása esetén már kiértékeli a fogadást.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Tigris Dátum november 03, 2013, 21:09:07
Idézetet írta: Knapp Dátum november 03, 2013, 20:42:27
Ez olyan, mint ha utólag írták volna át!
Ha érvénytelen a fogadás, akkor nem mindegy, hogy játszottak-e egyetlen labdamenetet is?
Ha el sem kezdik a meccset, akkor is érvénytelen lenne...

Na meg én is úgy emlékeztem, hogy a tipico a bwin példáját követi és 1 labdamenet lejátszása esetén már kiértékeli a fogadást.

Hülyén hangzik számomra is, de a szabályzatukban ezt írják. :S
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 06, 2013, 17:32:33
Sziasztok! Épp az igazolási folyamat közepén vagyok. Az lenne a kérdésem hogy az MB profil oldaláról csinált képernyőképet milyen programba raktátok be és mentettétek el. Mert én csináltam egy 1920x1080 képet de azt mondják rá kicsi. Gondolom a fájl méretére értik. Köszi a válaszokat.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum november 06, 2013, 18:07:12
Idézetet írta: Sziszka123 Dátum november 06, 2013, 17:32:33
Sziasztok! Épp az igazolási folyamat közepén vagyok. Az lenne a kérdésem hogy az MB profil oldaláról csinált képernyőképet milyen programba raktátok be és mentettétek el. Mert én csináltam egy 1920x1080 képet de azt mondják rá kicsi. Gondolom a fájl méretére értik. Köszi a válaszokat.

Paint jó volt nekik eddig...
A képernyőkép készítés előtt nagyítsd fel az oldalt a böngészőben, vagy a paintben is kinagyíthatod a beillesztés után.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum november 06, 2013, 19:57:29
Idézetet írta: Sziszka123 Dátum november 06, 2013, 17:32:33
Sziasztok! Épp az igazolási folyamat közepén vagyok. Az lenne a kérdésem hogy az MB profil oldaláról csinált képernyőképet milyen programba raktátok be és mentettétek el. Mert én csináltam egy 1920x1080 képet de azt mondják rá kicsi. Gondolom a fájl méretére értik. Köszi a válaszokat.
Lehet használni webpage screenshot bővítmény pl Fireshot-ot.Ezzel csak a weboldalról csinálsz képet,de  lehet az egész weboldalról nem csak a látható részről.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 06, 2013, 22:45:08
Köszi a válaszokat, megpróbálom így. Gondoltam elkezdem időbe az azonosítást hogyha kipörög a bónusz akkor már ne menjen ezzel az idő.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wezli Dátum november 07, 2013, 09:50:14
Üdv urak!

Nézegettem az oldalt meg más fórumokat és már jobbak a tapasztalatok, mint régen. Ezért én is lehet, hogy nekifutnék a bónusznak. Arra lennék kíváncsi ,hogy miket és mikor kérnek az igazoláshoz, valamint a kifizetések rendben megérkeznek-e? A válaszokat előre is köszönöm!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum november 07, 2013, 10:54:24
Érdemes kihasználni a bónuszt, mert az egyik legjobb a piacon!
Személyit, közüzemi számlát és egy befizetést igazoló dokumentumot kérnek. Ezeket bármikor feltöltheted a Personal Details / Document upload felületen.
Rendben és gyorsan fizetnek (skrillt próbáltam).
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wezli Dátum november 07, 2013, 14:02:40
Közüzeminél gondolom banki kivonatot is elfogadnak?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum november 07, 2013, 16:11:35
Elfogadnak.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 13, 2013, 16:10:07
Sziasztok!

Segítsetek kérlek. Milyen képet küldjek a Skrill profilról nekik. Mert én már küldtem Print Screent, fényképet a monitorról, akkor írtatok kimondott plug-int hogy csináljak azzal képet, de nem jó nekik semmi. Vagy azt írják hogy kicsi a kép vagy azt hogy ne legyen csonkolt (persze egyáltalán nem az). Ha lenne vki olyan jó és privátba küldene képet hogy milyen legyen vagy leírná hogy csinálta azt megköszönném, mert én már tanácstalan vagyok.

Köszi előre is!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum november 13, 2013, 16:31:11
Ne a tranzakciótörténetről, hanem a Settings - Personal Info részlegről csinálj print screent. Azt elvileg elfogadják.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 13, 2013, 21:56:27
Idézetet írta: Irtis Dátum november 13, 2013, 16:31:11
Ne a tranzakciótörténetről, hanem a Settings - Personal Info részlegről csinálj print screent. Azt elvileg elfogadják.

Azt küldtem el nekik amit írtál már az elejétől a személyes lapot küldözgetem nekik de mindig a fenti választ kapom. :-\
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum november 13, 2013, 22:08:06
csinálj a régi skrillről.. ahol egy lapon látszik a neved, és az ID meg minden. Valahogy be lehet lépni a régi felületre..
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 14, 2013, 16:50:43
Azt hiszem el kell kezdenem átbukni másik irodához a pénzem. Már a Print screen-re is azt írják hogy csonkolt kép és nem elfogadható. Kinek írjak mert ez már a vicc kategória. Ha nem küldtem már nekik vagy 10 képet arról a rohadt profil oldalról akkor egyet se. Mindig van vele valami bajuk. Én nem hiszem el hogy csak velem csinálják ezt. Valaki szánjon meg és tartson nekem egy gyorstalpaló tanfolyamot  :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Mido9292 Dátum november 14, 2013, 17:07:31
Zárd le a számládat!
Utána olyanok mint a kezesbárány...csak arra várnak hogy elbukd a pénzedet.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: pukk Dátum november 14, 2013, 17:50:00
Én már nem emlékszem tőlem mit kértek,vagy kértek e egyáltalán valamit.De általában ezt szoktam elküldeni,adatok persze nincsenek kihúzva,illetve még ha kérik a tranzakcókból kikeresem a beutalást és arról is.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 14, 2013, 21:48:24
Idézetet írta: pukk Dátum november 14, 2013, 17:50:00
Én már nem emlékszem tőlem mit kértek,vagy kértek e egyáltalán valamit.De általában ezt szoktam elküldeni,adatok persze nincsenek kihúzva,illetve még ha kérik a tranzakcókból kikeresem a beutalást és arról is.

Én is csináltam egy ilyet de nekem erre azt írták hogy nem lehet csonkolt, pedig ugyanezzel a programmal csináltam amivel te. Én nem értem.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rundmc Dátum november 16, 2013, 12:17:21
Benne kell lennie a screenshotban a bongeszonek, meg alul a windows talcanak szerintem, akkor nem mondhatjak h csonkolt. Egyszeruen egy printscr gomb, aztan paintbe berakod es lemented.ha valami fontos info nem latszik a screenshoton csinlalj meg egyet.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Sziszka123 Dátum november 16, 2013, 19:55:30
Idézetet írta: rundmc Dátum november 16, 2013, 12:17:21
Benne kell lennie a screenshotban a bongeszonek, meg alul a windows talcanak szerintem, akkor nem mondhatjak h csonkolt. Egyszeruen egy printscr gomb, aztan paintbe berakod es lemented.ha valami fontos info nem latszik a screenshoton csinlalj meg egyet.

Pontosan úgy csináltam ahogy írtad mégis azt írták hogy nem lehet csonkolt és nem jó  :o Írtam nekik hogy mi is kell nekik pontosan erre azt írta az ügyfélszolgálat hogy a befizetési tranzakcióról küldjek nekik. Most elküldtem nekik ezt is kíváncsi leszek.

szerk.: Már el is fogadták, és érvényes is. Akkor ezek szerint most megint a befizetési tranzakcióról kell nekik kép, csak miért nem tudják ezt leírni egyből. Miért kell nekik külön írni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: firgabácsi Dátum december 19, 2013, 20:28:52
Azok után amiket itt olvastam el voltam készülve minden rosszra kifizetésnél, de furcsa mert tőlem a világon semmit nem kértek és igénylés után pár órán belül a számlámon volt az összeg. Azért nem értem mert általában egy ország fogadóival szemben ugyanazt az eljárást szokta alkalmazni egy iroda tapasztalatom szerint.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: paquito Dátum december 20, 2013, 00:57:40
Én ma estem át a procedúrán. Feltöltöttem a személyim hátoldalát, a Skrilles befizetés igazolást,
és a lefotózott bankszámlakivonatot. Órákon belül jött a válasz, hogy minden OK, mehet a kifizetés.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: mgabesz07 Dátum január 03, 2014, 11:18:26
Ha számlát nyitok náluk (még nincs) és 3EUR-t befizetek, de később majd befizetek 10-100EUR-t akkor már nem adnák meg a bónuszt, mert nem első befizetés? Mik a tapasztalatok? Valaki próbálkozott már hasonlóval? Köszi előre is a segítséget.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum január 03, 2014, 11:34:03
Nem tudom, de én nem kockáztatnék 3 euró miatt.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum január 03, 2014, 23:45:49
Miközben forgatok bónuszt közben kezdeményezhetek kifizetést úgy, hogy ne töröljék a bónusz összeget?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum január 04, 2014, 11:43:56
Idézetet írta: mgabesz07 Dátum január 03, 2014, 11:18:26
Ha számlát nyitok náluk (még nincs) és 3EUR-t befizetek, de később majd befizetek 10-100EUR-t akkor már nem adnák meg a bónuszt, mert nem első befizetés? Mik a tapasztalatok? Valaki próbálkozott már hasonlóval? Köszi előre is a segítséget.

Kizárólag az első befizetésedre érvényes a bónusz.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: kunisse Dátum január 04, 2014, 11:48:35
Idézetet írta: inter08 Dátum január 03, 2014, 23:45:49
Miközben forgatok bónuszt közben kezdeményezhetek kifizetést úgy, hogy ne töröljék a bónusz összeget?

Van olyan menüpont ahol írja hogy mennyi a kivehető összeged és mennyit kell még megforgatnod szerintem ott nézd meg.
Account statement --> immediately withdrawable amount oda lesz írva az összeg amit kivehetsz fölötte meg amit még forgatnod kell.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: inter08 Dátum január 04, 2014, 11:54:11
Idézetet írta: kunisse Dátum január 04, 2014, 11:48:35
Van olyan menüpont ahol írja hogy mennyi a kivehető összeged és mennyit kell még megforgatnod szerintem ott nézd meg.
Account statement --> immediately withdrawable amount oda lesz írva az összeg amit kivehetsz fölötte meg amit még forgatnod kell.

Azt tudom, de pl. bet365-nél is írja, hogy mennyi a kivehető összeg mégis törli a bónuszt ha kivenném.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Maestro90 Dátum február 16, 2014, 16:38:27
Sziasztok!A Tipico hány munkanap alatt utal ki általában banki utalásnál?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum április 03, 2014, 09:36:19
Milyen tapasztalatotok van tét korlátozással kapcsolatban? Most regisztráltam, de tegnap a PSG-Chelsea félidő x-re élőben csak 4 eurót engedett, ma meg a két Fülöp-szigeteki meccsre csak 20 eurót. Alig fogadtam még, nem értem mire fel ez a korlátozás rögtön. Így elég nehéz gyorsan kipörgetni a 600 eurót...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum április 03, 2014, 09:54:33
Idézetet írta: lujdzsi Dátum április 03, 2014, 09:36:19
Milyen tapasztalatotok van tét korlátozással kapcsolatban? Most regisztráltam, de tegnap a PSG-Chelsea félidő x-re élőben csak 4 eurót engedett, ma meg a két Fülöp-szigeteki meccsre csak 20 eurót. Alig fogadtam még, nem értem mire fel ez a korlátozás rögtön. Így elég nehéz gyorsan kipörgetni a 600 eurót...

És előtte mikre fogadtál?
Fülöp-szigeteki meccsekkel elég gyorsan el lehet jutni a korlátozásig, ha arbolsz (vagy ha nagy téttel játszva nyersz), de a BL-re szokták lényegében a legmagasabb téteket engedni az irodák...

Próbálj meg a top bajnokságoknál maradni, ha viszont már ott is erős korlátod van, akkor az neked szól. (vagy az újabb magyar felhasználóknak)
Én mostanában nem játszottam itt, viszont emlékeim szerint a forgatásnak nincs határideje, így nem muszáj nagy tétekkel gyorsan haladni...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum április 03, 2014, 10:08:20
Idézetet írta: Knapp Dátum április 03, 2014, 09:54:33
És előtte mikre fogadtál?
Fülöp-szigeteki meccsekkel elég gyorsan el lehet jutni a korlátozásig, ha arbolsz (vagy ha nagy téttel játszva nyersz), de a BL-re szokták lényegében a legmagasabb téteket engedni az irodák...

Próbálj meg a top bajnokságoknál maradni, ha viszont már ott is erős korlátod van, akkor az neked szól. (vagy az újabb magyar felhasználóknak)
Én mostanában nem játszottam itt, viszont emlékeim szerint a forgatásnak nincs határideje, így nem muszáj nagy tétekkel gyorsan haladni...

Össz. 2 fogadásom volt a Chelsea félidő x előtt, egy Twente-Ado mindkét csapat gólt lő Roma győzelemmel kötve, meg Real-Dortmund 9,5 szöglet fölött, Aberdeen X2,Peterborough 1X-el kötésben. Ezek után engedett csak 4 eurót...Valószínűleg akkor ez nekünk magyaroknak szól, aranyosak.

Csak a bónuszért jöttem, így elsőre nem bejövős az oldal, azért szeretném minél előbb kipörgetni.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: slices Dátum április 03, 2014, 10:57:26
Bónusz forgatás alatt vagyok én is, de ezt  nem tapasztaltam.
Tényleg nincs határidő a kiforgatáshoz.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Irtis Dátum április 03, 2014, 16:37:57
Nekem a nagyobb ligákra 100€ a maximum, a kisebbekre lehet ennél kevesebb is. Az oddstól is függ.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum április 04, 2014, 02:06:33
Akkor csak nekem kedveskednek ilyennel. A kombira a 20 eurót még csak csak elfogadom, de hogy egy BL meccsre 4 eurót engedjen az vicc...írtam nekik egy mailt, de csak egy sablon semmiséget kaptam. Számítottam rá.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BoTa88 Dátum április 04, 2014, 09:13:13
Én tegnap élőben 42eurót tettem 3.80as oddsra, engedte simán... be is jött.
most befizettem skrillről, hogy kitudjam venni a pénzt tipico-ról (eddigi befizetések paysafecarddal voltak)

Ma elküldtem nekik (2014.04.04 09:04) a személyimet + lakcímigazolómat + skrill personal info-ról printscreent.
Várom, hogy mikor igazolnak vissza. Majd írok, ha történt valami fejlemény az ügyben.
Most megnéztem a max téteimet. (élő tenisznél 500€ 1.60as oddsra, német1 foci 2000€, török1 foci 1000€, osztrák2 foci 500€)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BoTa88 Dátum április 04, 2014, 12:58:36
.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: lujdzsi Dátum április 05, 2014, 16:48:39
Friss élmény, ezért ezt még leírom. 5 azaz öt eurót sem enged felrakni egy Bayern fordításra élőben...ez nagyon nagy vicc.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ede Dátum április 15, 2014, 21:55:52
Idézetet írta: lujdzsi Dátum április 05, 2014, 16:48:39
Friss élmény, ezért ezt még leírom. 5 azaz öt eurót sem enged felrakni egy Bayern fordításra élőben...ez nagyon nagy vicc.
Ez tényleg elég hülye vicc. Nekem szerencsére 250 € után sikerült kinyernem magam, de semmi korlát nem volt, pedig még röplabda 2. osztályra is fogadtam.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: CaeSar Dátum augusztus 24, 2014, 22:22:43
Elküldtem Nekik a személyi, lakcím kombót, erre ez a válasz jött:


Wir möchten Sie um Verständnis bitten, dass Ihre Dokumente nicht anerkannt wurden und wir deshalb noch folgende Dokumente benötigen:

– IDENTIFIKATIONSNACHWEIS: Wir möchten Sie um ein Foto der Vorder- und Rückseite Ihres Personalausweises oder Ihres Reisepasses bitten. Beachten Sie dabei, dass der Ausweis noch mindestens 4 Monate gültig sein muss.

– ADRESSNACHWEIS: Folgende Dokumente werden als Adressnachweis akzeptiert: Kontoauszug, Haushaltsrechnung (Telefon, Handy, Strom, Wasser, Gas o.ä.), Gehaltsabrechnung oder eine Meldebescheinigung. Achten Sie bitte darauf, dass das Ausstellungsdatum erkennbar ist, nicht mehr als 3 Monate zurückliegt und Ihre Adresse auch tatsächlich abgebildet wird. Der Adressnachweis muss im Original auf Papier ausgestellt worden sein, es können keine PDF Dateien oder Screenshots von Online-Rechnungen akzeptiert werden. Darüber hinaus kann die Rückseite Ihres Personalausweises ebenfalls als Adressnachweis dienen, so fern diese noch gültig ist. Stellen Sie bitte sicher, dass Sie unter "Persönliche Daten" Ihre aktuelle Adresse eingetragen haben.

Bitte beachten Sie dabei folgende Richtlinien, um die Verifizierung so zügig wie möglich abschließen zu können:

» Keine Scans, benötigt werden Farbfotos einer Digital- oder Handykamera, etc.
» Ein Foto sollte etwa der Größe des Monitors entsprechen (ca. 2 Megapixel).
» Alle vier Ränder des gesamten Dokuments müssen sichtbar sein.
» Achten Sie auf eine leserliche Qualität, vermeiden Sie unscharfe, dunkle oder verpixelte Fotos.
» Adressnachweis und Bankauszug müssen auf Papier ausgestellt sein, keine Screenshots oder PDF Dateien.

Bitte senden Sie uns die Dokumente per Upload zu. Klicken Sie hierfür auf "Persönliche Daten -> Dokumentupload". Alternativ können Sie direkt auf diese E-Mail antworten und die Fotos anhängen.


Most pontosan mit is kérnek? :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: drogos Dátum augusztus 24, 2014, 22:58:59
A lényege szerintem az lenne, hogy várnak még egy lakcímet igazoló egyéb dokumentumot, pl víz- vagy villanyszámla
Illetve nem szkennelve kérik, hanem digit cammal
Cím: Re:Tipico.com
Írta: CaeSar Dátum augusztus 24, 2014, 23:07:39
Idézetet írta: drogos Dátum augusztus 24, 2014, 22:58:59
A lényege szerintem az lenne, hogy várnak még egy lakcímet igazoló egyéb dokumentumot, pl víz- vagy villanyszámla
Illetve nem szkennelve kérik, hanem digit cammal

Jól értem, hogy baknszámla kivonat is mehet?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: benson Dátum augusztus 24, 2014, 23:13:01
Idézetet írta: drogos Dátum augusztus 24, 2014, 22:58:59
Illetve nem szkennelve kérik, hanem digit cammal

Ennek a lényegét sosem értettem. Mitől hitelesebb a fotózott doksi a szkenneltnél?
Cím: Re:Tipico.com
Írta: CaeSar Dátum augusztus 24, 2014, 23:19:16
Nem tudom. :D

Csak azt mondja meg valaki, hogy most akkor a személyimet fényképezzem le, meg mondjuk a bankszámla kivonatot? (az a lakcímet igazolná?!)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: drogos Dátum augusztus 24, 2014, 23:54:42
Idézetet írta: CaeSar Dátum augusztus 24, 2014, 23:19:16
Nem tudom. :D

Csak azt mondja meg valaki, hogy most akkor a személyimet fényképezzem le, meg mondjuk a bankszámla kivonatot? (az a lakcímet igazolná?!)

Igen! Személyinél mindkét oldalt (nyilvánvalóan) ;)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: ncis88 Dátum augusztus 25, 2014, 00:01:53
Idézetet írta: benson Dátum augusztus 24, 2014, 23:13:01
Ennek a lényegét sosem értettem. Mitől hitelesebb a fotózott doksi a szkenneltnél?

egy scannelt képet nagyon könnyű  akár painttel is manipulálni..
egy fényképet pl a fények miatt már nem könnyű
Cím: Re:Tipico.com
Írta: stdavid Dátum szeptember 09, 2014, 15:09:36
Gondolom más is megkapta a levelet, bezárnak minden magyar Tipico számlát... :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: paquito Dátum szeptember 09, 2014, 15:12:26
Idézetet írta: stdavid Dátum szeptember 09, 2014, 15:09:36
Gondolom más is megkapta a levelet, bezárnak minden magyar Tipico számlát... :(

Ja-ja, most jött nekem is. Holnaptól sovány minden, viszont pénzt kikérni
október 10.-ig lehet.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 15:15:35
triobeten is ugyan ez a helyzet
Cím: Re:Tipico.com
Írta: alexthebest Dátum szeptember 09, 2014, 18:43:27
Pedig szerettem hogy mindössze 1 euró a min befizetés. Kár érte  :(
Cím: Re:Tipico.com
Írta: slices Dátum szeptember 09, 2014, 18:53:33
Megy a levesbe ez az iroda is. :noway:

Cím: Re:Tipico.com
Írta: Knapp Dátum szeptember 09, 2014, 19:08:17
Idézetet írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 15:15:35
triobeten is ugyan ez a helyzet

Van számlám a triobetnél, de nem látom ennek nyomát. Neked email jött róla?

A tipico klón rivalo irodától sem jött még értesítés, hogy ott is záróra lenne, bár ott nem is játszottam még, csak beregisztráltam korábban.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 20:05:35
Be akartam másolni de nem találom...
Az volt benne hogy holnapi naptól nem fogyadják el és törlik a függöben lévö fogadásaim. okt 10-ig van lehetőségem kifizetni.
Magyarországi játékosokat zárnak ki, ez volt a hivatkozási alap.
Tényleg jött egy ilyen üzenet, Mission Impossible-re emlékeztett. De az vicc hogy nem találom, fel is kaptam rá a fejem 2-körül jött.
Én minden esetre lelépek tölük.

Cím: Re:Tipico.com
Írta: drogos Dátum szeptember 09, 2014, 20:17:02
Idézetet írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 20:05:35
Be akartam másolni de nem találom...
Az volt benne hogy holnapi naptól nem fogyadják el és törlik a függöben lévö fogadásaim. okt 10-ig van lehetőségem kifizetni.
Magyarországi játékosokat zárnak ki, ez volt a hivatkozási alap.
Tényleg jött egy ilyen üzenet, Mission Impossible-re emlékeztett. De az vicc hogy nem találom, fel is kaptam rá a fejem 2-körül jött.
Én minden esetre lelépek tölük.

De a triobet miért???
Igaz, még nincs regem, de gondolkoztam rajta, mivel Knapp azt mondta, hogy lényegében Nordicbet 2.
Az meg nekem tetszett, ráadásul magyar kézi bajnokikra az egyik legjobb a kínálatuk   :noway: :noway: :noway: :noway:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 20:23:42
Elnézést, a vész madár szerepét ma betöltöttem úgy érzem.
Tipico volt  :bash:
Idelye aludnom...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: drogos Dátum szeptember 09, 2014, 20:28:17
Idézetet írta: bendehal Dátum szeptember 09, 2014, 20:23:42
Elnézést, a vész madár szerepét ma betöltöttem úgy érzem.
Tipico volt  :bash:
Idelye aludnom...

triobettel ne viccelődjünk :D
Cím: Re:Tipico.com
Írta: Wonder68 Dátum szeptember 09, 2014, 22:13:28
A magyar kupa kiverte a biztosítékot   :crazy:
Cím: Re:Tipico.com
Írta: tibi7 Dátum szeptember 11, 2014, 11:15:59
Sziasztok!

Milyen tapasztalataitok vannak az azonosítással kapcsolatban? Múlt héten regisztráltam, vasárnap feltöltöttem az irataimról a fényképeket, meg skrilles befizetésről printscreen-t, azt írja még mindig, hogy jóváhagyásra vár. Ugye jött a bezárásról szóló e-mail, bónuszt sikeresen megforgattam, ma már lezárták a számlám. Remélem nem szívóznak velem és kifizetnek...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: tibi7 Dátum szeptember 11, 2014, 12:54:33
Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 11, 2014, 11:24:57
Ha rendben lesznek az irataid, szerintem biztos hogy kifizetnek. Én fogadtam náluk elég sokat, és korrekt iroda. Már nem emlékszem mi volt az igazán jó megoldás, de mintha arra jutottak volna itt a többiek a végén, hogy a Skrillről is úgy kell fényképezővel képet csinálni, mivel azt hitelesebbnek ítéli meg az iroda. Ha visszaolvasol a topikban, találsz erről elég sok mindent.

Köszönöm! Elvileg elfogadják a printscreen-t, ha látják, hogy nem csonkolt a kép, remélem minél hamarabb megtörténik az azonosítás!  :)
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rem Dátum szeptember 12, 2014, 08:09:56
Nem forgattam át a bónuszt, a kifezetés blokkolt.
Van rá esély ,hogy visszakapom a 100 eurót, amit feltöltötttem ?
Esetleg, van valakinek ezzel kapcsolatba tapasztalata?

Tudom, az ügyfélszolgálatot kell megkérdezni, de sajnos csak  fordító programmal
tudok levelet írni...  :(

Most takáltam rá a tipico emailjére, a lényeg az, hogy visszafizetik.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: tibi7 Dátum szeptember 15, 2014, 22:43:48
Sikerült a kifizetési kérelmet elküldenem Skrill-re, viszont azóta nem tudok belépni egyáltalán a számlára. Azt írja deaktiválták, semmi e-mailt nem küldtek, hogy utalták vagy valami. Nagyon remélem nem vágnak át és kifizetnek...
Cím: Re:Tipico.com
Írta: tibi7 Dátum szeptember 16, 2014, 12:05:51
Idézetet írta: tibi7 Dátum szeptember 15, 2014, 22:43:48
Sikerült a kifizetési kérelmet elküldenem Skrill-re, viszont azóta nem tudok belépni egyáltalán a számlára. Azt írja deaktiválták, semmi e-mailt nem küldtek, hogy utalták vagy valami. Nagyon remélem nem vágnak át és kifizetnek...
Kifizettek!
Cím: Re:Tipico.com
Írta: borbor Dátum szeptember 18, 2014, 12:57:34
Visszadobálják a kifizetést.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: rem Dátum szeptember 18, 2014, 14:15:26
Akkor én a szerencsések közé tartozom. A bónuszt  nem gorgattam át ( csak 2x)
blokkolt volt a kifizetés, írtam az ügyfélszolgálatnak, (ráadásul google fordítóval)
levonták a bónusz összegét, szabaddá tették a kifizetést. Kér órán belül a Skrill
számlámon volt a pénz, ráadásul mindenféle azonosítás nélkül.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: BoTa88 Dátum szeptember 20, 2014, 12:42:29
.
Cím: Re:Tipico.com
Írta: redeicsaba Dátum november 11, 2014, 19:07:38
A Tipiconál nagyon rendben volt minden emlékeim szerint, bár befizetésnél kártyás lehetőséget nem találtam, banki utalással fizettem be, rendben megkaptam a 100% bónuszt és a kifizetés is rendben volt sőt még úgy emlékszem extra casino bónuszt is kaptam váratlanul :) de amit most látok elvileg nálunk blokkolták őket és nem elérhető, ha jól rémlik ők erről emailt is küldtek.