Sportfogadas.org

Ha már unod a sportfogadást => Póker => A témát indította: Milán Dátum december 22, 2010, 15:42:56

Cím: bet365 Póker
Írta: Milán Dátum december 22, 2010, 15:42:56
bet365 Póker

Ha bármilyen kérdésed van a bet365 Pókerrel kapcsolatban, azt ebben a témában teheted fel. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Ugyancsak ebben a témában találjátok a legfrissebb ajánlatokat, versenyeket.

Megpróbálunk mielőbb válaszolni.  :great:
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: bota.daniel.9 Dátum szeptember 23, 2012, 11:47:14
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Bet Poker részlegén a minimum kifizetés ugye 14ezer forint. Ha átutalok a Sportra az ott lévő kifizetési minimum összeget (3500ft), akkor kérhetem a kifizetést ? Megforgatás nélkül gondolom.

Üdv  :)
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: Várda64 Dátum január 24, 2017, 19:29:38
Sziasztok!

Második napja nem tudok belépni a bet365 póker kliensébe.
Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnál is fennáll-e ez a probléma??
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: anarsia Dátum május 18, 2017, 17:53:20
Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: TiB Dátum május 19, 2017, 21:15:59
Idézetet írta: anarsia Dátum május 18, 2017, 17:53:20
Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D

Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: anarsia Dátum május 19, 2017, 22:03:50
Idézetet írta: TiB Dátum május 19, 2017, 21:15:59
Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:

Köszi! Most meg sikerült bemákolni az u17 es döntőt :D
Cím: Üdvözlő csomag
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 09, 2018, 10:32:37
Üdvözlő csomag

Kezdjen el játszani a Póker - bet365 oldalán most és használja ki ezeket a nagyszerű kedvezményeket.

   - Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát gyorsan kiválthatja egyenlegére.
   - Bajnokság jegyek 5€ értékben: próbáljon ki különböző, izgalmas póker típusokat.
   - Szerezzen 10 ingyen pörgetést egy póker szoftverből indítható kaszinójátékhoz.
   - Teljesítse Üdvözlő küldetését és szerezzen egy extra jutalmat.

Az Üdvözlő küldetés aktiválásához mindössze hozzon létre egy becenevet a Póker lobby-ban. Ha még nem tette meg, a szoftvert könnyen letöltheti.
Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát, az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot és a 10 ingyen pörgetését első Póker befizetése/átutalása után szerezheti meg.
Az ingyen pörgetések felhasználásához töltse be az adott kaszinójátékot, amely akkor jelenik meg, amikor bejelentkezik a póker szoftverbe.
Teljesítse az Üdvözlő küldetést, hogy megkapja a második 5€ értékű bajnokság jegy csomagját.

Akár 100€ Új játékos bónusz, 5€ bajnokság jegyekben és 10 ingyen pörgetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Fizessen be/utaljon át legalább 5€-t a Póker számlájára az első alkalommal, és szerezzen bónuszeurókat akár 100€ értékben, valamint 10 ingyen pörgetést.
A bónuszeurókat részletekben válthatja ki, amelyhez státusz pontokat kell gyűjtenie. Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
Az ingyen pörgetések felhasználásához, töltse be a bejelentkezést követően feltüntetett feljogosító játékot.
A ki nem váltott bónuszeurók a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak. A felhasználatlan bajnokság jegyek és ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Üdvözlő küldetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak az első és az utolsó kivételével. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart.
Hozzon létre egy becenevet, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre.
A következő lépéseket kell végrehajtania, hogy teljesítse a küldetést és jogosultságot szerezzen az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker szoftver számít, számítógépről vagy mobilról egyaránt), fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába, játsszon két Sit & Go-t legalább három vagy több résztvevővel két különböző feljogosító időszakban.
A bajnokság jeggyel kapcsolatos további részletekért, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételeket.
A bajnokság jegyek csak a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak, és a felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Akár 100€ Új játékos bónusz és bajnokság jegyek 5€ értékben - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben a Póker - bet365 Új játékos bónuszát 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a bónuszeurókra és az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján. A bónuszeurókat és bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
A jóváírt bónuszeuró összeg megegyezik a feljogosító befizetés/átutalás legalább 100%-ával, maximum 100€ értékig. A legalább 5€ értékű feljogosító befizetéseknél/átutalásoknál a bónuszeurókat 2,50€-s részletekben írjuk jóvá. Abban az esetben, ha a feljogosító befizetés/átutalás értéke kisebb, mint egy egész részlet, akkor az egész részlet lesz elérhető.
Ahhoz, hogy kiválthassa a bónuszeurókat, státusz pontokat kell gyűjtenie. A részleteket a megnevezett számú státusz pontok összegyűjtésével válthatja ki a bónuszeurók jóváírása után. Az első öt részlet (ahol releváns) 1€-s összegekből áll és azokat 10 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A fennmaradó részletek (ahol releváns) 2,50€-s összegekből állnak és azokat 150 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A teljes részletnél alacsonyabb, fennmaradó bónuszeuró összegeket az azokkal arányos mennyiségű státusz pontokkal lehet kiváltani.
Kizárólag a valódi pénzes asztalokon szerzett státusz pontok számítanak a bónuszeurók kiváltásánál. A más módon szerzett státusz pontok nem számítanak a bónuszeurók megszerzésénél.
Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bónuszeurókat a jóváírásuktól számított 60 napon belül kell kiváltani. A kiváltatlan bónuszeurók ezt követően lejárnak.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két Premium Steps bajnokság jegy (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in), öt bajnokság jegy a €100 Bronze Loyalty Club bajnokságokra, 1€ értékű Twister Sit & Go bajnokság jegy.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

10 ingyen pörgetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a 10 ingyen pörgetésre, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján.
Az ingyen pörgetések felhasználásához be kell jelentkeznie a póker szoftverbe és be kell töltenie a feljogosító játékot.
A feljogosító játékról a póker szoftverben tájékoztatjuk a jogosultság megszerzését követően. Az ingyen pörgetéseket csak a vonatkozó játékon használhatja fel a póker szoftverben.
A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen pörgetésekkel szerzett nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Üdvözlő küldetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek minden nap 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak, kivéve az elsőt és az utolsót. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben az Üdvözlő küldetést 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre, Önnek létre kell hoznia egy becenevet.
Az Üdvözlő küldetést automatikusan hozzáadjuk a számlájához, ha jogosultságot szerzett.
Ahhoz, hogy teljesíthesse az Üdvözlő küldetést, és hogy megszerezhesse az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot, Önnek teljesítenie kell a következő összes feltételt: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker lobby számít, számítógépen és mobilon egyaránt); fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába (a tranzakciót több részletben is elvégezheti); játsszon két Sit & Go-t két különböző feljogosító időszakban.
A két résztvevős Sit & Go versenyek nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két bajnokság jegy a Premium Steps (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in) versenyre; 1€ értékű bajnokság jegy egy Twister Sit & Go versenyre.
A bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
Ön feljogosító időszakonként maximum egy bajnokság jegy csomagot szerezhet az Üdvözlő küldetés keretében.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Cím: Deal and Wheel
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 09, 2018, 10:47:16
Deal and Wheel

Pörgessen és játsszon a 100.000€ összértékű díjakért.
Nyomja meg az Indít gombot és teljesítse az alábbi küldetéseket hogy pörgetést szerezzen a díjkeréken:

   - Nyerjen egy handet A-A kezdőleosztással a Prémium asztalokon.
   - Nyerjen egy handet A-A vagy K-K kezdőleosztással Sit & Go (beleértve Premium Step és Twister) és/vagy MTT asztalokon (2€ vagy magasabb buy-in).

A pörgetései felhasználásához kattintson a díjkerék ikonra a Póker kliens felső részén. Egy pörgetést szerez minden alkalommal, amikor egy küldetést teljesít a feljogosító időszakban; akár hetente ötször. A díjak 1.000€ pénzdíjtól az €5.000 Freeroll versenyre szerezhető jegyig terjednek. A díjkeréken nyerhető összes díjjal kapcsolatos további információért kérjük, tekintse meg az alábbi díjtáblázatot.

Fő részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy egy játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomnia a póker szoftverben a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. Egy freeroll verseny induláshoz szükséges bajnokság jegyeket csak a megnevezett eseményen használhatja fel. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.

Díjtáblázat

Díj                                     Díjak száma
1.000€ készpénz              10
100€ készpénz                  50
10€ készpénz                    150
5€ készpénz                      500
1€ készpénz                      30.000
0,50€ Wild Twister jegy     52.000
5.000€ Wild Twister jegy   80.000

Az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén. A freeroll versenyeken nyerhető készpénzes díjak értéke a résztvevők számától függ.

Teljes részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ha nyert freeroll jegyeket, az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén.
Ahhoz, hogy a játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomniuk a feladat megkezdése előtt a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot a vonatkozó feljogosító időszakban.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Az olyan készpénzes és Sit & Go asztalokon megjátszott handek, amelyeken csak két játékos vehet részt, nem számítanak a feladatok teljesítésénél.
A Sit & Go és Twister Sit & Go versenyek abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyikben a verseny elkezdődik.
A készpénzes asztalokon (cash game) megjátszott handek abba a promóciós időszakba számítanak bele, amely során a potot megnyerik.
A díjkeréken megnyert €5,000 Deal and Wheel freeroll jegyeket és a €0.50 Wild Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján.
Az alábbi lista az egyes díjak megnyerési esélyét mutatja:
• 1.000€ pénzdíj - 0.00615%
• 100€ pénzdíj - 0.030731%.
• 10€ pénzdíj - 0.092194%.
• 5€ pénzdíj - 0.307312%.
• 1€ pénzdíj -18.438731%.
• €0.50 Wild Twister jegy - 31.960467%.
• €5,000 Deal and Wheel freeroll jegy - 49.169950%.
Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkeréken minden díj megjelenik a promóciós időszak során.
Minden freeroll No Limit Hold'em 'All In' Shootout verseny, amelyeken akár 10 alkalommal is lehetséges az indulás.
Minden freeroll bajnokságnál korlátozott a minimum és a maximum részvevők száma, ahogy ezt a vonatkozó bajnokság lobby-jában is feltüntetjük. Amennyiben a részvevők száma nem éri el a minimum értéket, a freeroll verseny nem indul el. Ha a résztvevők száma eléri a maximum értéket, akkor további játékosok regisztrálása már nem lehetséges.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. A bajnokság jegyeket a küldetés teljesítését követően automatikusan jóváírjuk, és azokat csak a vonatkozó freeroll versenyre való induláshoz lehet felhasználni. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Cím: Six Plus Hold'em
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 09, 2018, 10:57:09
Six Plus Hold'em

Játsszon a legújabb játéktípussal! A pakli kevesebb kártyát tartalmaz, így egy új játékélmény várja.

A Six Plus Hold'em játékban a legalacsonyabb lapok nincsenek játékban. Ez azt jelenti, hogy az erős kezdő leosztások gyakoribbak, így könnyebb egy erősebb öt-kártyás handet szerezni.

Eltérések a hagyományos Hold'em játékhoz képest:

   - A játék 36 kártyás paklival történik: kettes, hármas, négyes és ötös lapok nincsenek.
   - A drill legyőzi a sort.
   - A flöss erősebb, mint a full.

A flöss erősebb a Six Plus Hold'em játékban, mivel csak kilenc lap van minden szimbólumból, így ezt a leosztást nehezebb megszerezni. Az Ász alacsony és magas is lehet, így a legkisebb értékű sor az A-6-7-8-9. További információért, tekintse meg a Six Plus Hold'em hand rangsort.
A játék folyamata és fogadási felépítése ugyanaz, mint a hagyományos Hold'em játékban. Amennyiben szeretné megtekinteni a Hold'em mechanikáját, ez a játékútmutató részletes leírást kínál.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Cím: Prémium asztalok
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 09, 2018, 11:02:25
Prémium asztalok

Pókerezzen a különleges Prémium asztalokon! Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő asztalokat a Póker lobby-ban és vegye ki részét a fantasztikus játékból.

Prémium asztalok előnyei:
   - Játsszon csak bet365 játékosok ellen.
   - Megbízható és biztonságos játékkörnyezet.
   - Jövedelmezőbb ajánlatok és a jutalmak egyszerűbb elérése.
   - Több különböző tét is rendelkezésre áll.

Válasszon asztalt a póker lobby baloldali menüjéből.

Részvételi feltételek
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely játékost kizárjon a prémium asztalokról.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: csivi0 Dátum október 10, 2018, 17:19:25
sit and go 9 fősnél hányan nyernek és mennyit ha 5 euró a beszálló? (bocsi az amatőr kérdésért)
Cím: Re:Bet365 Póker Infó
Írta: MessiÁs Dátum október 10, 2018, 17:26:31
3an, 50-30-20% a nyeremeny. 9xkb4,5 a nyeremenyalap, a hianyzo a fee.  Kb 20 12 8
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 17, 2022, 11:29:16
Üdvözlő csomag

Szerezzen egy 365 euró értékű bónuszt, bajnokság jegyeket, egy Twister jegyet és egy díjkerék pörgetést, miközben játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2022.jpg)

Az üdvözlő csomag működése:

A 365 eurós bónusz kiváltását a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheted meg.

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Kövesse nyomon a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Hűség részén belül.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

365€ bónusz - teljes részvételi feltételek

1€ Twister jegy - teljes részvételi feltételek

Üdvözlő díjkerék pörgetés - teljes részvételi feltételek

Üdvözlő díjkerék lebontás
Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
10 ,,bet365 Coins" érme   43,956%


"€100 Bronze Loyalty" - teljes részvételi feltételek

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 17, 2022, 11:48:40
Téli játékok

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy díjakhoz jusson.
Szerezzen handeket a jogosult asztalokon a heti feljogosító időszakokban, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Hat különböző ranglistára juthat fel - attól függően, melyik asztalokon játszik -, hogy kivehesse a részét a 16.000€ értékű Twister jegyekből, ingyen vak jutalmakból és pénzdíjakból.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-teli-jatekok-2022.jpg)

Így működik:

Handeket kell nyernie a flop után 100 egymást követő hand sorozatában Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 2€ beugró).
A pontokat a nyertes ötlapos hand erőssége határozza meg.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org
A ranglistás díjakat a bet365 ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand   Ranglistapontok száma
Színsor   500
Négy egyforma   400
Full House   300
Flös   200
Sor   100
Drill   50
Két pár   20
Egy pár   10
Magas lap   5


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 17, 2022, 12:03:07
Napi Bounty Hunter ranglista

Kerüljön fel a napi ranglistára fejpénzeket nyerve.


(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-napi-bounty-hunter-ranglista-2022.jpg)

Így működik:

A Napi Bounty Hunter ranglista nyereménytáblázatát a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 21, 2022, 08:20:19
Bounty Hunter Series küldetések

Szerezzen freeroll jegyeket a €1.5m Bounty Hunter Series bajnokságokra, ha teljesíti a küldetéseket.
2022. február 21. - március 6.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-bounty-hunter-series-kuldetesek-2022.jpg)

Így működik:

Két módon szerezhet freeroll jegyeket. Vegyen részt már folyamatban lévő satellite versenyeken vagy magán a €1.5m Guarantee Bounty Hunter Series bajnokságon. Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum három freeroll jegyet szerezhet.

A Küldetés jogosultság lebontásáról a bet365 ajánlatának oldalán olvashatsz részletesen.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 08, 2022, 09:00:29
Nyerőgépek harca

Tippelje meg helyesen a győztes nyerőgépet, hogy ingyen pörgetéseket szerezzen.
Március 7-13.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-nyerogepek-harca-2022.jpg)

Így működik:

Az akció végén a legtöbb szavazattal rendelkező nyerőgép lesz a nyertes.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 15, 2022, 08:21:38
Cheltenham Champions

Teljesítsen küldetéseket és szerezzen freeroll jegyeket.
Március 14-18.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cheltenham-champions-2022.jpg)

Így működik:

A feljogosító nyerőgépek teljes listájához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételeket alább.
Minden küldetés egyszer teljesíthető egy feljogosító időszakban. A feljogosító időszakok minden nap 15:30-tól (GMT) másnap 15:29-ig (GMT) tartanak, kivéve az első feljogosító időszakot, amely 2022. március 14-én 10:00-tól (GMT) március 15-én 15:29-ig (GMT) tart.

Freeroll versenynaptár
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cheltenham-champions-2022-0.jpg)

A teljes freeroll díj lebontás a póker szoftver bajnokság lobbijában található.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Freeroll jegyek felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 22, 2022, 08:16:52
Cash Game Challenge Week

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-week-02.jpg)

Nyerjen handeket No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Végezzen az első 10 között akár három különböző ranglistán, hogy egy pénzdíjhoz jusson minden alkalommal, amikor helyezést ér el.

Így működik:

Ahhoz, hogy ranglistapontokat gyűjtsön, 0,05€/0,10€ összegű vakokkal rendelkező Premium Cash asztalokon kell handeket nyernie sorral vagy erősebb lapokkal az első 2.500 handje bármelyikén. Nem szükséges mind a 2.500 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.
A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-week-tabl1.jpg)

Közepes tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-week-tabl2.jpg)

Magas tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-week-tabl3.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-week-tabl4.jpg)


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 25, 2022, 08:45:28
Sunday Eliminator ranglista

Nyerjen fejpénzeket, hogy felkerüljön a ranglistára és szerezzen egy jegyet akár 100€ értékben.
Március 27.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-sunday-eliminator-ranglista-001.jpg)

Így működik:

Sunday Eliminator ranglista
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-sunday-eliminator-ranglista-002.jpg)

További információt, beleértve a Sunday Eliminator bajnokság menetrendjét a póker szoftverben talál.


Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 04, 2022, 10:07:49
Grand National ranglista

Vegye kezébe a gyeplőt és vágtasson egy Grand National ranglistahelyért.
Április 1-9.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-national-ranglista-2022.jpg)

Nyerjen handeket jogosult asztalokon, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Kerüljön fel a Grand National ranglistára, hogy egy lovat kapjon a sorsolásra, ahol akár 2.000€ készpénzt is nyerhet.

Így működik:

Handeket kell nyernie a flop után 100 egymást követő hand sorozatában Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ beugró).
A pontokat a nyertes ötlapos hand erőssége határozza meg.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.

Grand National ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-national-ranglista-2022-01.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-national-ranglista-2022-02.jpg)


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 04, 2022, 10:18:14
Avatar Hunt

Szabadítson fel egy új avatárcsomagot, amely hangulatjeleket, avatárokat és asztalanimációkat tartalmaz.
Április 1-30.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-2022.jpg)

Így működik:

Küldetés táblázat
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-2022-01.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 25, 2022, 08:49:38
Spring Poker Series küldetések

Szerezzen belépőket Spring Poker Series Freeroll versenyekre, ha teljesíti a küldetéseket.
Április 24. - május 9.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-spring-poker-series-2022.jpg)

Így működik:

Két módja van a Spring Poker Series belépőjegyek megszerzésére. Vegyen részt a már folyamatban lévő satellite versenyeken, vagy teljesítsen küldetéseket. Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum hat freeroll jegyet szerezhet.

Küldetés kvalifikáció lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-spring-poker-series-2022-t.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 10, 2022, 08:22:42
Holtak harca

Vegyen részt a harcban és szerezzen ingyen pörgetéseket.
Május 9-15.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-holtak-harca-2022-01.jpg)

Így működik:

Az akció végén a legtöbb szavazattal rendelkező nyerőgép lesz a nyertes.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 11, 2022, 11:22:01
Golf sorsolás

Szerezze meg a nyertes PGA Championship golfozót, hogy akár 1.000€-t nyerhessen.
Május 11-18.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-golf-sorsolas-2022.jpg)

Így működik:   

Utazzon vissza az ókori Görögországba az Age of the Gods játékokkal vagy játsszon a Sporting Legends játékok egyikével, hogy a golfozója bekerüljön a sorsolásba. A feljogosító nyerőgépek teljes listájáért tekintse meg a teljes részvételi feltételeket.

Az elérhető Sorsolás kerék pörgetésről a póker szoftverben egy felugró üzenetben fogják tájékoztatni. Ha kétszer kapja meg ugyanazt a golfjátékost a sorsoláson, és az a golfozó később megnyeri a bajnokságot, akkor két pörgetéshez jut a Győztes keréken. Ez a tendencia folytatódik, ha több mint kétszer kapja meg ugyanazt a golfjátékost.

Győztes kerék - díjak lebontása
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-golf-sorsolas-2022-t1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Golfjátékosa megszerzése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 17, 2022, 09:27:19
Avatar Hunt Rabbit

Szabadítson fel egy új avatárcsomagot, amely hangulatjeleket, avatárokat és asztalanimációkat tartalmaz.
Május 16. - június 12.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-rabbit-2022.jpg)

Így működik:   

Küldetés táblázat
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-rabbit-2022-t1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: SPF Ajánlatok Dátum május 24, 2022, 07:14:12
Bajnokok tippelő

Tippeljen, hogy megszerezhesse a fődíjat.
Május 23-28.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bajnokok-tippelo-2022.jpg)

Így működik:   

További részleteket a póker szoftver Küldetések részén talál.

Tippelő kerék lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bajnokok-tippelo-2022-t1.jpg)

Győztes kerék lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bajnokok-tippelo-2022-t2.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: SPF Ajánlatok Dátum május 24, 2022, 07:26:28
Sunday Vol. 1 ranglista

Kerüljön fel a Sunday ranglistára és szerezzen egy általános jegyet akár 100€ értékben.
Május 29.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-sunday-vol-1-ranglista-2022.jpg)

Így működik:

Sunday Vol. 1 ranglista
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-sunday-vol-1-ranglista-2022-t1.jpg)

További információt, a bajnokságmenetrendet és a feljogosító bajnokságok listáját is beleértve, a póker szoftverben talál.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 03, 2022, 07:48:04
Rake & Stake

Teljesítsen napi küldetéseket, hogy 15%-os rake-visszafizetéshez és 100% pénzvisszafizetéshez jusson.
Június 2-12.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-rake-and-stake-2022.jpg)

Így működik:

A küldetések feltételeivel kapcsolatos részleteket megtalálja a póker szoftver Küldetések részén.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 14, 2022, 08:10:59
Cash Game Challenge

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Június 13-26.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-202206.jpg)

Nyerjen handeket No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Végezzen az első 10 között akár három különböző ranglistán hetente, hogy egy pénzdíjhoz jusson minden alkalommal, amikor helyezést ér el.

Így működik:

Ahhoz, hogy ranglistapontokat gyűjtsön, 0,05€/0,10€ összegű vakokkal rendelkező Premium Cash asztalokon kell handeket nyernie sorral vagy erősebb lapokkal az első 2.500 handje bármelyikén. Nem szükséges mind a 2.500 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.
A pontok számát az ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-202206-t1.jpg)

Közepes tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-202206-t2.jpg)

Magas tétes Premium Cash ranglista díjak
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-202206-t3.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése
Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-game-challenge-202206-t4.jpg)

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 28, 2022, 07:01:30
Grand Slam sorsolás

Kerüljön fel ászokkal a ranglistára.
Június 27. - július 8.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-slam-sorsolas-2022.jpg)

Szerezzen ászokat az ötlapos pókerhandjében, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Kerüljön fel a Grand Slam ranglistára, hogy egy 2022-es Wimbledon férfi egyéni elődöntős játékost kapjon a sorsolásra és nyerjen egy garantált pénzdíjat.

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania.
A pontokat az ötlapos handje ászainak száma határozza meg, miután megtekintették a flopot. 100 egymást követő hand sorozata számít, és bármikor újra kezdheti nulla pontról.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Grand Slam ranglista díjak
Teniszjátékos helyezése      Díj
1.                                              1.000€ készpénz
2.                                              250€ készpénz
3-4.                                          50€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Grand Slam sorsolás 2022. június 27-én 10:00-tól (GMT) július 8-án 10:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Grand Slam ranglistához, No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (min. vakok 0,05€/0,10€) vagy minimum 5€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A pontok jóváírásánál az első 100 handet vesszük figyelembe az ötlapos pókerhandje ászainak száma alapján, a flop után. A hand számolása akkor is folytatódik, ha a játékos a flop előtt bedobja a lapjait. A pontok lebontásához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételekben található Ranglistapont lebontási táblázatot alább.
  • Az első 100 handjét bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot a Grand Slam ranglistán töröl, és Ön ismét nulla pontról indul.
  • A Sorsolás keréken ügyfelenként maximum egy 2022-es Wimbledon férfi egyéni teniszjátékos szerezhető. A ranglistahelyezésért kapott Sorsolás díjkerék pörgetéseket automatikusan jóváírjuk a számláján július 8-án 11:00-kor (GMT), és az elérhető pörgetéseket megtekintheti, ha a díjkerék ikonra kattint a póker szoftver felső részén. A Sorsolás kerék pörgetéseket a 2022-es Wimbledon férfi egyéni döntő előtt vagy után is fel lehet használni 2022. július 15-én 23:59-ig (GMT), amikor is azok lejárnak.
  • Egyszer meg kell pörgetnie a Sorsolás kereket ahhoz, hogy egy 2022-es Wimbledon férfi egyéni elődöntős játékost kapjon a sorsoláshoz. A játékosának neve a póker szoftver Számlám részén található jegyen fog szerepelni. Ez a jegy nem használható bajnokságon vagy készpénzes játékon történő indulásra, és a döntő végét követő hét napon belül eltávolítjuk a jegyei közül.
  • Minden játékos, aki egy teniszjátékost kapott a sorsoláson, egy pénzdíjat fog kapni a teniszjátékos bajnokságban elért helyezése alapján. Miután megkapta a játékosát a sorsoláson, a pénzdíját 72 órán belül jóváírjuk a számláján. A díjak elosztásának részleteit megtekintheti a fenti táblázatban.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Grand Slam sorsolás 2022. június 27-én 10:00-tól (GMT) július 8-án 10:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Grand Slam ranglistához, No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (min. vakok 0,05€/0,10€) vagy minimum 5€ beugróval rendelkező Twister bajnokságokon kell játszania.
  • A pontok jóváírásánál az első 100 handet vesszük figyelembe az ötlapos pókerhandje ászainak száma alapján, a flop után. A pontozás a következőképpen történik:
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-slam-sorsolas-2022-t1.jpg)
  • A ranglistapontok csak olyan hand után járnak, amely elérte a flopot, kivéve, ha kézbe kapott két ászt, amely esetben két ranglistapontot kap, a flop megtekintésétől függetlenül. A pontokat 100 egymást követő hand sorozatában lehet gyűjteni, és a handek akkor is beleszámítanak ebbe a számolásba, ha a játékos a flop előtt bedobja a lapjait.
  • A ranglista automatikusan frissül a hand teljesítését követően. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista tabon találhat.
  • Az első 100 handjét bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot a Grand Slam ranglistán töröl, és Ön ismét nulla pontról indul.
  • A Premium Cash és Twister asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. Heads up játék a Premium Cash asztalokon nem számít a ranglistapontok gyűjtésénél.

Díj megszerzése
  • A Sorsolás keréken ügyfelenként maximum egy 2022-es Wimbledon férfi egyéni teniszjátékos szerezhető. A ranglistahelyezésért kapott Sorsolás díjkerék pörgetéseket automatikusan jóváírjuk a számláján július 8-án 11:00-kor (GMT), és az elérhető pörgetéseket megtekintheti, ha a díjkerék ikonra kattint a póker szoftver felső részén. A Sorsolás kerék pörgetéseket a 2022-es Wimbledon férfi egyéni döntő előtt vagy után is fel lehet használni 2022. július 15-én 23:59-ig (GMT), amikor is azok lejárnak.
  • Egyszer meg kell pörgetnie a Sorsolás kereket ahhoz, hogy egy 2022-es Wimbledon férfi egyéni elődöntős játékost kapjon a sorsoláshoz. A játékosának neve a póker szoftver Számlám részén található jegyen fog szerepelni. Ez a jegy nem használható bajnokságon vagy készpénzes játékon történő indulásra, és a döntő végét követő hét napon belül eltávolítjuk a jegyei közül.

Döntetlen esetén
  • A Grand Slam ranglista esetén a helyezése az összegyűjtött ranglistapontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Díj felhasználása
  • Minden játékos, aki egy teniszjátékost kapott a sorsoláson, egy pénzdíjat fog kapni a teniszjátékos bajnokságban elért helyezése alapján. Miután megkapta a játékosát a sorsoláson, a pénzdíját 72 órán belül jóváírjuk a számláján. A díjak elosztásának részleteit megtekintheti a fenti táblázatban.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Amennyiben a 2022-es Wimbledon-döntőt bármely okból elhalasztják, abbahagyják vagy nem rendezik meg teljesen az eredetileg kiírt dátumon, akkor minden játékosnak, aki helyezést ért el a Grand Slam ranglistán, 50€ készpénzt írunk jóvá a számláján.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum július 04, 2022, 10:39:52
Avatar Hunt

Szabadítson fel egy hangulatjelet, avatárokat és asztalanimációkat tartalmazó izgalmas, új halas avatárcsomagot.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-202207.jpg)

Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén.
  • Teljesítse az egyes küldetéseket az alábbi táblázatban leírtaknak megfelelően.
  • Szerezzen egy avatárt, hangulatjelet vagy asztalanimációt minden teljesített küldetés után. Teljesítse az összes küldetést, hogy a teljes csomagot megkapja.

Küldetés táblázat
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-202207-t1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum július 12, 2022, 08:33:20
Perfect Pairs ranglisták

Kerüljön fel a ranglistákra, hogy napi pénzdíjakat és jegyeket szerezzen.
Július 11. - 24.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-2022.jpg)

Nyerjen handeket kezdőpárokkal a napi feljogosító időszakokban, hogy ranglistapontokat gyűjtsön. Végezzen a legjobb nyolc között akár négy napi ranglistán - attól függően, hogy melyik asztalokon játszik - hogy Twister jegyeket vagy pénzdíjakat nyerjen minden alkalommal, amikor helyezést szerez.

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 2€ buy-in) kell játszania a napi feljogosító időszakokban.
A pontokat a nyertes handjében lévő kezdőpárja értéke határozza meg, az első 200 handjét figyelembe véve. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. Bármikor újrakezdheti nulla pontról.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat, a magas tétes Premium Cash ranglista díjakat, az alacsony tétes Twister ranglista díjakat, valamint a magas tétes Twister ranglista díjakat a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-2022-t1.jpg)


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum július 26, 2022, 07:36:24
Summer Festival küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy belépőt nyerjen a Summer Festival freerollokra.
Július 24. - augusztus 8.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-summer-festival-kuldetesek-2022.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum öt freeroll jegyet szerezhet.

A Küldetés-jogosultság részleteit tartalmazó táblázatot a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum augusztus 02, 2022, 08:38:38
Premium League

Szerezze meg a heti ranglista legjobb helyét és nyerjen akár 1.000€ készpénzt.
Augusztus 1. - november 14.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-premium-league-2022.jpg)

Így működik:

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatja meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum augusztus 23, 2022, 08:52:41
300.000€ Elite küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy belépőt nyerjen az Elite Freeroll versenyre.
Augusztus 22-30.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-300000-elite-kuldetesek-2022.jpg)


Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum négy freeroll belépőjegyet szerezhet. A "€2,000 Elite Freeroll" egy 4-szeres indulási lehetőséggel rendelkező freezeout verseny.

Küldetés kvalifikáció lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-300000-elite-kuldetesek-2022-t1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum szeptember 06, 2022, 07:34:22
Üdvözlő csomag

Szerezzen 365€ bónuszt és további jutalmakat miközben játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2022.jpg)

Az üdvözlő csomag működése:

A 365€ bónusz kiváltását valamint az Üdvözlő küldetések lebontását a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheted meg.

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Ha aktív bónusza van, a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Bónusz részén belül követheti nyomon.

A számlanyitást követő első hét napjának mindegyikén egy extra napi Üdvözlő küldetés lesz elérhető. Ezen küldetésekkel ingyen vak jutalmakat és bajnokságjegyeket lehet szerezni. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találja.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

A 365€ bónusz kiváltása

Küldetései teljesítése

Díjak felhasználása

Üdvözlő díjkerék lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-202209-t1.jpg)


Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum szeptember 06, 2022, 07:58:37
Napi Twister kihívás

Játsszon Twister bajnokságokon, hogy egy napi pénzdíjat nyerhessen akár 500€ értékben.
Szeptember 5-11.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-napi-twister-kihivas-202209.jpg)

Így működik:

A ranglistapontokat a bajnokság buy-in értéke és a kapott szorzó alapján kapják a játékosok. Az első 15 bajnoksága számít naponta, és bármikor újrakezdheti nulla pontról. A pontok gyűjtésével és a konkrét bajnokságkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Napi Twister kihívás ranglista díjak
Helyezés      Díj
1.                  500€ készpénz
2.                  250€ készpénz
3.                  100€ készpénz
4-10.            50€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Napi Twister kihívás 2022. szeptember 5-én 10:00-tól (GMT) szeptember 11-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció ideje alatt, kivéve az elsőt, amely szeptember 5-én 10:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Napi Twister kihívás ranglistához, 5€ beugróval rendelkező Twister Sit & Go bajnokságokon kell játszania. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go játékok nem számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe.
  • Az első 15 bajnoksága során gyűjt ranglistapontokat egy napi feljogosító időszakban. A ranglistapontokat a bajnokság buy-in értéke és a kapott szorzó alapján kapják a játékosok, illetve extra pontok járnak a bajnokság győztesének. A pontok lebontásához, kérjük, tekintse meg a teljes részvételi feltételekben található Ranglistapont lebontási táblázatot alább.
  • A ranglista automatikusan frissül az első hand teljesítését követően, majd a bajnokság befejeztével ismét frissülni fog. A ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista részen találhat.
  • Az első 15 bajnokságát bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot a Napi Twister hihívás ranglistán töröl, és Ön ismét nulla pontról indul abban a feljogosító időszakban. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes napi feljogosító időszakok végén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Napi Twister kihívás 2022. szeptember 5-én 10:00-tól (GMT) szeptember 11-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok naponta 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak a promóció ideje alatt, kivéve az elsőt, amely szeptember 5-én 10:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét is, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Pontok gyűjtése
  • Ahhoz, hogy pontokat gyűjtsön a Napi Twister kihívás ranglistához, 5€ beugróval rendelkező Twister Sit & Go bajnokságokon kell játszania. Az Age of the Gods Twister és Wild Twister Sit & Go játékok nem számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe.
  • Az első 15 bajnoksága során gyűjt ranglistapontokat egy napi feljogosító időszakban. A pontozás a következőképpen történik:

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-napi-twister-kihivas-202209-t1.jpg)

  • További öt ranglistapont jár a bajnokság győztesének.
  • A ranglista automatikusan frissül az első hand teljesítését követően, majd a bajnokság befejeztével ismét frissülni fog. A ranglistával kapcsolatos információt a póker szoftveren belül, a Ranglista részen találhat.
  • Az első 15 bajnokságát bármikor újraindíthatja, max. 99 alkalommal. Ez minden addigi összegyűjtött pontot a Napi Twister hihívás ranglistán töröl, és Ön ismét nulla pontról indul abban a feljogosító időszakban. Minden összegyűjtött ranglistapontot visszaállítjuk nullára az egyes napi feljogosító időszakok végén.
  • A Twister bajnokságok akkor számítanak bele a ranglistapontok gyűjtésébe, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve.

Díj megszerzése
  • A ranglistán szerezett helyezésért járó díjakat automatikusan jóváírjuk a számláján a napi feljogosító időszakok végén.

Döntetlen esetén
  • A ranglistahelyezése a napi feljogosító időszak során összegyűjtött ranglistapontokon alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, az a játékos nyer, aki elsőként gyűjtötte össze az adott pontszámot. Például, ha két játékosnak is 850 pontja van az 1. helyen, de Ön 15:00-kor (GMT) gyűjtötte össze a pontjait, míg a másik játékos csak 19:00-kor (GMT) gyűjtötte össze azokat, Ön végez az 1. helyen.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: curpy82 Dátum szeptember 06, 2022, 14:40:23
Idézetet írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum augusztus 02, 2022, 08:38:38Premium League

Szerezze meg a heti ranglista legjobb helyét és nyerjen akár 1.000€ készpénzt.
Augusztus 1. - november 14.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-premium-league-2022.jpg)

Így működik:
  • Jelentkezzen a póker szoftver Küldetések részén az egyes feljogosító időszakokban.
  • Tippelje meg a Premier Liga mérkőzések eredményét és teljesítse a küldetését.
  • Gyűjtsön egy ranglistapontot minden megtippelt mérkőzésért, és szerezzen további három ranglistapontot minden helyes tippért.
  • Nyerjen 1.000€ készpénzt, ha a heti ranglista első helyezettje lesz, vagy ossza meg a nyereményt az első helyezettekkel.

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatja meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek
  • A Premium League 2022. augusztus 1-jén 10:00-tól (GMT) november 14-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak kedden 00:00-tól (GMT) hétfőn 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely augusztus 1-jén 10:00-tól (GMT) augusztus 8-án 23:59-ig (GMT) tart. Nemzetközi szünet esetén a feljogosító időszak kéthetente fut. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia a ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • Emellett teljesítenie kell a küldetését, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglistapontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglistapont jár minden helyes tippért. A ranglista hetente frissül, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglistával kapcsolatos információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  • A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése
  • A Premium League 2022. augusztus 1-jén 10:00-tól (GMT) november 14-én 23:59-ig (GMT) tart.
  • A feljogosító időszakok hetente futnak kedden 00:00-tól (GMT) hétfőn 23:59-ig (GMT), kivéve az elsőt, amely augusztus 1-jén 10:00-tól (GMT) augusztus 8-án 23:59-ig (GMT) tart. Nemzetközi szünet esetén a feljogosító időszak kéthetente fut. A feljogosító időszakokról a póker szoftver Küldetések részén olvashat bővebben.
  • Jelentkeznie kell az egyes feljogosító időszakok kezdetekor, amelyhez meg kell nyomnia a ,,Jelentkezés" gombot a póker szoftver Küldetések részén.
  • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Küldetése teljesítése
  • A tippjét a póker szoftver Küldetések részén kell leadnia. A már leadott mérkőzéstippek megváltoztatása nem lehetséges.
  • Teljesítenie kell a küldetését, hogy a tippjei beleszámítsanak a heti ranglistán elért helyezésekbe. A küldetések feltételeiről, azok teljesítéséről, valamint a mérkőzésekről a póker szoftver Küldetések részén találhat információt.
  • A készpénzes asztalokon megjátszott handek akkor számítanak bele a küldetés teljesítésébe, ha a potot megnyerik a feljogosító időszak alatt. A bajnokságok a küldetés teljesítésébe akkor számítanak bele, amikor a verseny elkezdődik, és az adott feljogosító időszakhoz lesznek hozzárendelve. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
  • 10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake vagy bajnokság díj után.

Díj megszerzése
  • Amennyiben a küldetést teljesítette, egy ranglistapontot kap minden egyes mérkőzésért, amelyet megtippel, továbbá három plusz ranglistapont jár minden helyes tippért. A ranglista hetente frissül, és a pontokat az adott feljogosító időszak mérkőzéseinek befejezése után kapja meg. A ranglistával kapcsolatos információkat a póker szoftver Premium League részén találhatja meg.
  • Legalább egy Premium League mérkőzésnek teljesülnie kell, hogy bármilyen díj jóváírásra kerüljön a ranglistán elért helyezés eredményeként.
  • A heti ranglistán elért helyezésből származó díjakat a ranglista frissítését követő 48 órában írjuk jóvá.

Döntetlen esetén
  • A heti ranglistáknál a helyezése az összegyűjtött ranglistapontjain alapul. Amennyiben ugyanannyi pontja van, mint más játékos(ok)nak, mindannyian holtversenyben lesznek az adott helyezést illetően.
  • Az 1.000€ készpénzt vagy teljes egészében a heti ranglistán a legtöbb pontot elért játékos kapja, vagy egyenlő arányban osztjuk el a legmagasabb pontszámot elért játékosok között.

Általános információ
  • Nem garantáljuk, hogy minden asztal elérhető lesz az összes platformon a promóciós időszakban.
  • A számítógépes vagy mobil böngészőben játszó ügyfeleknek a Premium League promóciós oldalt kell meglátogatniuk, hogy megtekinthessék a részletes ranglista információkat.
  • Az akcióban résztvevő mérkőzések dátumai és kezdőrúgási időpontjai megváltozhatnak az utolsó pillanatban.
  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  • A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  • Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
  • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.
  • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

10 meccsből 9 találat sem volt elég, pedig még pokereztem is direkt, hogy érvényes legyen az adott kör(4.forduló). :redchug:
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum szeptember 26, 2022, 12:59:28
Grand Prix sorsolás

Vegyen részt a versenyen és részesedjen a 2.000€ nyereményalapból.
Szeptember 26. - október 2.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-prix-sorsolas.jpg)

Így működik:

A küldetést maximum háromszor teljesítheti a promóciós időszak során, és legfeljebb három versenyzőt szerezhet a sorsoláson.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 03, 2022, 10:03:57
150.000€ Elite Weekend küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy belépőt nyerjen a WKND Freeroll versenyre.
Október 3-9.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-elite-weekend-kuldetesek-202210.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum három freeroll belépőjegyet szerezhet. Az ,,€1,000 WKND Freeroll" egy 3-szoros indulási lehetőséggel rendelkező freezeout bajnokság, amely 2022. október 10-én 17:30-kor (GMT) indul.

A küldetés kvalifikáció lebontás táblázatát a bet365 Póker részlege ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 04, 2022, 08:44:59
Cash Climber

Gyűjtsön össze 500 ,,Status Points" pontot, hogy egy garantált pénzdíjat nyerjen akár 2.500€ értékben.
Október 3. - december 31.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-climber-202210.jpg)

Így működik:

A Cash Climber díjkerék két kimenetelt tartalmaz: egy pénzösszeget 1,50€-tól vagy egy lehetőséget a ,,Következő szintre" lépni. 50% esélye van a megjelenített pénzdíj megnyerésére és 50% esélye van a kereket megpörgetni újra egy nagyobb összegért.

Ha a kerék egy pénzösszegen áll meg, a megjelenített összeget azonnal jóváírják a számláján. Ha a kerék a ,,Következő szinten" áll meg, a pénzösszeg értéke megnövekszik, és Ön megpörgetheti megint a kereket. Ez egészen addig folytatódik, amíg ki nem pörget egy pénzdíjat vagy el nem éri a 2.500€ értékű fődíjat. A díjak teljes listáját megtalálja az alábbi táblázatban.

Bármelyik asztalnál vagy bajnokságon való játék beleszámít a küldetés teljesítésébe.

Cash Climber díjkerék lebontás táblázatát a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

A szintek teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 04, 2022, 09:23:18
Heti ranglisták

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Október 3-30.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210.jpg)

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 2€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg, és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210-t1.jpg)

Magas tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210-t2.jpg)

Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 2€, 5€, 10€)
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210-t3.jpg)

Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 20€, 50€, 100€)
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210-t4.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210-t5.jpg)


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 24, 2022, 08:59:35
Bounty Hunter Series küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen a különböző Bounty Hunter Series freerollokra.
Október 23. - november 8.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bounty-hunter-series-kuldetesek-202210.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum négy freeroll jegyet szerezhet.

Küldetés kvalifikáció lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bounty-hunter-series-k-202210-1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyek felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 01, 2022, 08:41:55
Perfect Pairs ranglisták

Nyerjen handeket kezdőpárral és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Október 31. - november 27.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-2022.jpg)

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat, a Magas tétes Premium Cash ranglista díjakat, valamint az Alacsony tétes Twister ranglista díjakat és a Magas tétes Twister ranglista díjakat a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-202211.jpg)


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 02, 2022, 10:40:50
Üdvözlő csomag

Szerezzen 365€ bónuszt és további jutalmakat miközben játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2022.jpg)

Az üdvözlő csomag működése:

A 365€ bónusz kiváltása:
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-202211-t1.jpg)

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Ha aktív bónusza van, a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Bónusz részén belül követheti nyomon.

Az Üdvözlő küldetések lebontását a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.

A számlanyitást követő első hét nap mindegyikén egy extra napi Üdvözlő küldetés lesz elérhető. Ezen küldetésekkel ingyen vak jutalmakat és bajnokságjegyeket lehet szerezni. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találja.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

A 365€ bónusz kiváltása

Küldetései teljesítése

Díjak felhasználása

Üdvözlő díjkerék lebontás

Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
0,10€ készpénz   43,956%


Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 21, 2022, 14:27:18
Tippeljen és játsszon

Tegye meg tippjeit a világbajnoki mérkőzésekre, hogy Twister jegyeket és pénzdíjakat szerezhessen.
November 18. - december 18.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-tippeljen-es-jatsszon.jpg)

Így működik:

A tippeket a kiemelt mérkőzések kezdete előtt kell leadni. A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra.
Egy díjkerék pörgetést kap a feljogosító időszak során megtett helyes tippjei számától függően. További részleteket a póker szoftver Küldetések részén találhat.

A Csoportkör díjkerék és a Kieséses szakasz díjkerék lebontásait a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 29, 2022, 09:47:43
Hóember gyűjtő

Kerüljön fel a napi ranglistákra és nyerjen díjakat, amikor nyolcasokat osztanak le Önnek.
2022. november 28. - 2023. január 1.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-hoember-gyujto-2022.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a napi feljogosító időszakokban. 88 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes napokon, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind a 88 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy nyolcas szerepel a legjobb ötlapos handjében. A handjében szereplő nyolcasok száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden nyolcasért, plusz két bónuszpont jár, ha két nyolcast kap kezdőlapokként. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak.

A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Küldetések részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), Magas tétes Premium Cash ranglistadíjakat (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), Alacsony tétes Twister ranglistadíjakat (buy-in: 5€ - 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 50€ vagy több) a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 09, 2023, 10:09:51
Üdvözlő csomag

Szerezzen 365€ bónuszt és további jutalmakat miközben játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2022.jpg)

Az üdvözlő csomag működése:

A 365€ bónusz kiváltása:
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2023-jan-1.jpg)

10 ,,Status Points" pontot szerezhet minden kifizetett 1€ vagy 1£ rake és/vagy bajnokság díj után. Ha aktív bónusza van, a ,,Status Points" pontjai alakulását a póker szoftver Bónusz részén belül követheti nyomon.

Üdvözlő küldetések lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-poker-udvozlo-csomag-2023-jan-2.jpg)

A számlanyitást követő első hét nap mindegyikén egy extra napi Üdvözlő küldetés lesz elérhető. Ezen küldetésekkel ingyen vak jutalmakat és bajnokságjegyeket lehet szerezni. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találja.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

A 365€ bónusz kiváltása

Küldetései teljesítése

Díjak felhasználása

Üdvözlő díjkerék lebontás
Díj   Valószínűség
5€ Twister jegy   2,198%
50 x 0,10€ ingyen vak   2,198%
20 ingyen pörgetés   2,198%
10 ingyen pörgetés   5,495%
2€ Twister jegy   5,495%
20 x 0,10€ ingyen vak   5,495%
5 ingyen pörgetés   10,989%
10 x 0,10€ ingyen vak   10,989%
1€ Twister jegy   10,989%
0,10€ készpénz   43,956%


Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 09, 2023, 10:25:26
Winter Poker Festival ranglisták

Vegyen részt a Winter Poker Festival eseményeken, jusson fel a ranglistákra és szerezzen jegyeket vagy pénzdíjakat.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-winter-poker-festival-2023.jpg)

Így működik:

A ranglistapontok szerzéséhez min. 3€ buy-in összeggel rendelkező Winter Poker Festival bajnokságokon kell részt vennie december 21-én 00:05-től (GMT) január 16-án 22:30-ig (GMT). A pontok gyűjtésével kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.
A teljes Winter Poker Festival menetrendet szintén megtekintheti a póker szoftverben.

Winter Poker Festival - alacsony buy-in ranglista díjak (buy-in 3€-15€), a Winter Poker Festival - közepes buy-in ranglista díjak (buy-in 20€-50€) és a Winter Poker Festival - magas buy-in ranglista díjak (buy-in 70€-1.000€) táblázatait a bet365 Póker ajánlatnak oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 09, 2023, 10:37:13
Heti ranglisták

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Január 2-29.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210.jpg)

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg, és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), a Magas tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), az Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 5€, 10€, 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 50€, 100€, 200€) táblázatait a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand   Ranglistapontok száma
Színsor   20
Póker   16
Full   12
Szín   8
Sor   4


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 09, 2023, 10:48:38
Avatar Hunt

Szabadítson fel egy hangulatjelet, avatárokat és asztalanimációkat tartalmazó új joker avatárcsomagot.
2022. december 21. - 2023. január 16.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-202301.jpg)

Így működik:

Küldetéstáblázat
Küldetés   Jutalom
Játsszon 50 handet bármelyik póker játékban   ,,Joker" 2D avatár
Szerezzen J/J leosztást bármelyik póker játékban   ,,Joker" 3D avatár
Nyerjen három handet J/J kezdőpárral bármelyik póker játékban   ,,Joker" asztalanimáció
Játsszon a terítésig három alkalommal J/J kezdőpárral bármelyik póker játékban   ,,Joker" hangulatjel

A teljes avatárcsomagot megszerezheti és egy ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" jegyhez is juthat, ha teljesíti a Winter Poker Festival küldetések promóció oldalán feltüntetett mindhárom WPF Joker Avatar küldetést.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 10, 2023, 09:44:54
Premium League

Szerezze meg a heti ranglista legjobb helyét és nyerjen akár 1.000€ készpénzt.
Január 9. - május 29.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-premium-league-2022.jpg)

Így működik:

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatja meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 10, 2023, 10:07:56
Winter Poker Festival küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen a különböző Winter Poker Festival freerollokra.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-winter-poker-festival-kuldetesek-2023.jpg)

Az 5.000.000€ Winter Poker Festival megérkezett. Vegyen részt különböző bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és versenybe szálljon a Winter Poker Festival ranglistákon.

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum öt freeroll jegyet szerezhet.

A Küldetés-jogosultság részleteit a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Mind a három WPF Joker Avatar küldetés teljesítése után egy ,,€1,000 Joker Avatar Freeroll" jegyet kap, plusz a legújabb joker avatárcsomagot is. Az avatárcsomaggal kapcsolatban további információt talál az Avatar Hunt promóció oldalán.


Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 11, 2023, 11:24:40
Cash Climber

Gyűjtsön össze 500 ,,Status Points" pontot, hogy egy garantált pénzdíjat nyerjen akár 2.500€ értékben.
Január 9. - március 6.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-cash-climber-2023-01.jpg)

Így működik:

A Cash Climber díjkerék két kimenetelt tartalmaz: egy pénzösszeget 1,50€-tól vagy egy lehetőséget a ,,Következő szintre" lépni. 50% esélye van a megjelenített pénzdíj megnyerésére és 50% esélye van a kereket megpörgetni újra egy nagyobb összegért.

Ha a kerék egy pénzösszegen áll meg, a megjelenített összeget azonnal jóváírják a számláján. Ha a kerék a ,,Következő szinten" áll meg, a pénzösszeg értéke megnövekszik, és Ön megpörgetheti megint a kereket. Ez egészen addig folytatódik, amíg ki nem pörget egy pénzdíjat vagy el nem éri a 2.500€ értékű fődíjat. A díjak teljes listáját megtalálja az alábbi táblázatban.

Bármelyik asztalnál vagy bajnokságon való játék beleszámít a küldetés teljesítésébe.

Cash Climber díjkerék lebontás
Szint    Díj
1    1,50€ készpénz
2    2,50€ készpénz
3    5€ készpénz
4    7,50€ készpénz
5    10€ készpénz
6    15€ készpénz
7    20€ készpénz
8    25€ készpénz
9    35€ készpénz
10    50€ készpénz
11    75€ készpénz
12    100€ készpénz
13    150€ készpénz
14    250€ készpénz
15    500€ készpénz
16    750€ készpénz
17    1.500€ készpénz
18    2.500€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

A szintek teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 17, 2023, 08:02:08
Irish Open

Végezzen feljogosító helyezéssel válogatott bajnokságokon, hogy egy 2.250€ értékű Irish Open csomagot nyerjen.
Január 16. - március 19.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-irish-open-202301.jpg)

Így működik:

Irish Open Seat selejtező - részletek
Az Irish Open Seat selejtezők 50€ vagy 100€ belépődíjjal rendelkeznek. Azok a játékosok, akik helyet nyernek az Irish Open Seat selejtezőkön egy 1.150€ értékű belépődíjhoz jutnak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre. A selejtező bajnokságokat alább tekintheti meg, a selejtezők satellite versenyeivel kapcsolatos további részletek pedig a póker szoftverben találhatók meg.

Irish Open Package selejtező - részletek
A január 16-tól március 19-ig futó Day 1 eseményekről kell továbbjutnia ahhoz, hogy részt vehessen az alább felsorolt Irish Open Package Day 2 bajnokságokon. A Day 1 események 150€ belépődíjjal rendelkeznek. A Day 1 eseményekkel kapcsolatban további információ a póker szoftverben található.

Azok a játékosok, akik díjcsomagot nyernek az Irish Open Package Day 2 selejtezőkön, egy 1.150€ értékű belépődíjhoz jutnak az április 6-án tartott Irish Open Main Event Day 1B főeseményre, illetve további 1.100€ összeget kapnak utazási költségekre.

A dátum és időpontok, valamint az elérhető garantált díjak táblázatait a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Az Irish Open selejtező bajnokságokon való részvételével Ön kijelenti, hogy el tud utazni Dublinba (Írország) és készen áll arra, hogy részt vegyen az Irish Open eseményen. Ez magában foglalja az odautazáshoz szükséges összes dokumentumot.

További információ, a satellite versenyeket és a késői regisztrációs időszakokat is beleértve, a póker szoftverben található. Az Irish Opennel kapcsolatos információt megtalálja az esemény weboldalán.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum január 30, 2023, 11:17:42
Perfect Pairs ranglisták

Nyerjen handeket kezdőpárral és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Január 30. - február 26.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-202301.jpg)

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Az Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€), Magas tétes Premium Cash ranglista díjakat (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€), Alacsony tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 5€, 10€, 20€) és a Magas tétes Twister ranglista díjakat (buy-in: 50€, 100€, 200€) a bet365 Póker ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Perfect Pair kezdőpárok   Ranglistapontok száma
A/A   14
K/K   13
Q/Q   12
J/J   11
10/10   10
99   9
88   8
77   7
66   6
55   5
44   4
33   3
22   2


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 06, 2023, 11:53:34
The Big Game tippelő

Szerezzen ingyen pörgetéseket, ha megtippeli a mérkőzés eredményét.
Február 6-12.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-the-big-game-tippelo-2023.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

The Big Game díjkerék lebontás

Díj                                                        Valószínűség
20 ingyen pörgetés                          1,869%
10 ingyen pörgetés                          4,673%
Öt ingyen pörgetés                          18,692%
0,50€ Big Game Mega Sat jegy      74,766%

Díj                                                        Valószínűség
50 ingyen pörgetés                           3,704%
20 ingyen pörgetés                           7,407%
10 ingyen pörgetés                           14,815%
Öt ingyen pörgetés                           55,556%
0,50€ Big Game Mega Sat jegy      18,519%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A küldetését a tippje leadása előtt vagy után is teljesítheti. További információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 07, 2023, 09:22:37
Küzdelem tippelő

Tippelje meg az Islam Makhachev v Alexander Volkanovski küzdelem eredményét, hogy pénzdíjakat vagy Twister jegyeket nyerhessen.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-kuzdelem-tippelo-20230206.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

A küldetését a tippje rögzítése előtt vagy után is teljesítheti, amennyiben jelentkezett az adott feljogosító időszakra. További információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Győztes kerék lebontás
Díj   Valószínűség
1.000€ készpénz   0,025%
100€ készpénz   0,146%
10€ Twister jegy   10,399%
5€ Twister jegy   24,264%
5€ készpénz   23,571%
2,50€ készpénz   20,798%
2€ Twister jegy   20,798%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 17, 2023, 11:17:00
Bounty Hunter küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen a különböző Bounty Hunter Series freerollokra.
Február 17. - március 14.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bounty-hunter-kuldetesek-202302.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum öt freeroll belépőjegyet szerezhet.

Küldetés kvalifikáció lebontás
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bounty-hunter-kuldetesek-202302-t3.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 23, 2023, 08:16:48
Napi Bounty Hunter ranglisták

Kerüljön fel a napi ranglistákra fejpénzeket nyerve.
Február 24. - március 13.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-napi-bounty-hunter-ranglistak-202302.jpg)

Így működik:

A ranglistapontok szerzéséhez min. 1€ buy-in összeggel rendelkező napi Bounty Hunter Series bajnokságokon kell részt vennie február 24-én 00:00-tól (GMT) március 13-án 23:59-ig (GMT). A pontok gyűjtésével kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.
A teljes Napi Bounty Hunter Series menetrendet szintén megtalálhatja a póker szoftverben.

Napi Bounty Hunter Series alacsony buy-in ranglista (buy-in: 1€ - 17,50€)
Helyezés - Díj
1. - 30€ általános jegy
2. - 15€ általános jegy
3. - 10€ általános jegy
4-6. - 5€ általános jegy
7-15. - 3€ általános jegy
16-25. - 2€ általános jegy
26-50. - € általános jegy

Napi Bounty Hunter Series magas buy-in ranglista (buy-in: 20€ - 85€)
Helyezés - Díj
1. - 50€ általános jegy
2. - 20€ általános jegy
3. - 15€ általános jegy
4-6. - 10€ általános jegy
7-15. - 7,50€ általános jegy
16-25. - 5€ általános jegy

Napi Bounty Hunter Series magas buy-in ranglista (buy-in: 100€ - 1.000€)
Helyezés - Díj
1. - 150€ általános jegy
2. - 100€ általános jegy
3. - 50€ általános jegy
4-6. - 30€ általános jegy
7-15. - 10€ általános jegy
16-20. - 7,50€ általános jegy

Napi Bounty Hunter Series Flighted KO buy-in ranglista (buy-in: min. 2€)
Helyezés - Díj
1. - 100€ általános jegy
2. - 30€ általános jegy
3. - 20€ általános jegy
4-6. - 10€ általános jegy
7-15. - 7,50€ általános jegy
16-25. - 3€ általános jegy
26-50. - 1€ általános jegy


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 01, 2023, 11:38:58
Episode 1 - Bounty Buffet küldetések

Játsszon Episode 1 bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és freeroll jegyeket szerezzen.
Március 1. - március 4.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-1-bounty-buffet-kuldetesek-2023-1.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum egy freeroll belépőjegyet szerezhet küldetésenként.

A Küldetésjogosultság részleteinek táblázatát a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum március 06, 2023, 12:17:32
Rake and Scratch

Generáljon rake-et a szükséges összegben, szerezzen egy sorsjegyet és nyerjen pénzdíjakat akár 200€ értékben.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-poker-rake-and-scratch-20230306.png)

Így működik:


Minden egyes rake küldetés teljesítése után a vonatkozó sorsjegyhez jut az alábbi táblázat szerint. A Bronz rake küldetést 5 alkalommal kell teljesítenie, amiért 5 Bronz sorsjegyet kap, majd továbblép az Ezüst sorsjegy szint felszabadításához. Az Ezüst rake küldetést 10 alkalommal kell teljesítenie, mielőtt felszabadítaná az Arany sorsjegy szintet. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány alkalommal teljesítheti az Arany sorsjegy küldetést.

Bronz sorsjegy díjtáblázat (20€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség
10€ készpénz: 1,235%
5€ készpénz: 12,346%
1€ készpénz: 49,383%
0,50€ készpénz: 37,037%

Ezüst sorsjegy díjtáblázat (100€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség
100€ készpénz: 0,735%
50€ készpénz: 3,676%
20€ készpénz: 7,353%
10€ készpénz: 29,412%
5€ készpénz: 58,824%

Arany sorsjegy díjtáblázat (250€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség
200€ készpénz: 2,915%
100€ készpénz: 3,790%
50€ készpénz: 29,155%
20€ készpénz: 64,140%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek


Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum március 15, 2023, 09:08:04
Lucky Number 7

Kerüljön fel a heti ranglistákra és nyerjen díjakat, amikor 7-eseket osztanak le Önnek.
Február 27. - Április 3.


(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-lucky-number-7-poker-jatek-20230315.png)

Így működik:

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. 777 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes heteken, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind a 777 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy 7-es szerepel a legjobb ötlapos handjében. A handjében szereplő 7-esek száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden 7-esért. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak.

A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés/Díj
1. 200€ készpénz
2. 100€ készpénz
3. 75€ készpénz
4-5. 50€ készpénz
6-10. 25€ készpénz
11-25. 10€ készpénz
26-50. 5€ készpénz

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés/Díj
1. 500€ készpénz
2. 250€ készpénz
3. 100€ készpénz
4-5. 75€ készpénz
6-10. 50€ készpénz
11-25. 25€ készpénz

Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 5€, 10€, 20€)
Helyezés/Díj
1. 200€ készpénz
2. 100€ készpénz
3. 75€ készpénz
4-5. 50€ készpénz
6-10. 25€ készpénz
11-25. 10€ készpénz
26-50. 5€ készpénz

Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 50€, 100€, 200€)
Helyezés/Díj
1. 500€ készpénz
2. 250€ készpénz
3. 100€ készpénz
4-5. 75€ készpénz
6-10. 50€ készpénz
11-25. 25€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 16, 2023, 11:26:18
Episode 2 - Turbo Weekend küldetések és ranglista

Játsszon Episode 2 bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és freeroll jegyeket, általános jegyeket vagy pénzdíjakat nyerjen.
Március 16. - március 20.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-2-turbo-weekend.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum egy freeroll belépőjegyet szerezhet küldetésenként.
A küldetésjogosultság részleteit, a ranglistapontok lebontását, valamint a ranglista kifizetési struktúráját a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.

Ahhoz, hogy ranglistapontokat gyűjtsön, jelentkeznie kell a póker szoftver Ranglista részén és küldetéseket kell teljesítenie ,,E2" bajnokságokon játszva. A pontok gyűjtésével kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

A teljes ,,E2" menetrendet szintén megtalálhatja a póker szoftverben.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Küldetésjogosultság

Küldetése teljesítése

Freeroll jegyek felhasználása

Ranglista-jogosultság

Ranglistapontok gyűjtése

Ranglistadíj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum március 21, 2023, 07:43:52
Episode 3 - Sunday Supreme küldetések

Játsszon Episode 3 bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és freeroll jegyeket szerezzen.
Március 20. - április 3.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-3-sunday-supreme-kuldetesek.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum egy freeroll belépőjegyet szerezhet küldetésenként.

A küldetés kvalifikáció lebontást a bet 365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 03, 2023, 08:50:29
Episode 4 - The Superstack - €200,000 GTD

Játsszon Episode 4 bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és freeroll jegyeket szerezzen.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-4-the-superstack.jpg)

Így működik:

Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum egy freeroll belépőjegyet szerezhet küldetésenként.
A küldetésjogosultság részleteit a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 04, 2023, 10:31:06
Heti ranglisták

Nyerjen handeket és szerezzen helyezést a heti ranglistákon, hogy pénzdíjakhoz jusson.
Április 3. - május 1.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-ranglistak-202210.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a nyertes ötlapos pókerhandjének erőssége határozza meg, és a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ készpénz
2. - 100€ készpénz
3. - 75€ készpénz
4-5. - 50€ készpénz
6-10. - 25€ készpénz
11-25. - 10€ készpénz
26-50. - 5€ készpénz

Magas tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ készpénz
2. - 250€ készpénz
3. - 100€ készpénz
4-5. - 75€ készpénz
6-10. - 50€ készpénz
11-25. - 25€ készpénz

Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 5€, 10€, 20€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ készpénz
2. - 100€ készpénz
3. - 75€ készpénz
4-5. - 50€ készpénz
6-10. - 25€ készpénz
11-25. - 10€ készpénz
26-50. - 5€ készpénz

Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 50€, 100€, 200€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ készpénz
2. - 250€ készpénz
3. - 100€ készpénz
4-5. - 75€ készpénz
6-10. - 50€ készpénz
11-25. - 25€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand - Ranglistapontok száma
Színsor - 20
Póker - 16
Full - 12
Szín - 8
Sor - 4


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 11, 2023, 09:42:17
Episode 5 - Top 50 Series küldetések

Játsszon Top 50 bajnokságokon, hogy küldetéseket teljesítsen és freeroll jegyeket szerezzen.
Április 7-24.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-5-top-5-series-kuldetesek.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum egy freeroll belépőjegyet szerezhet küldetésenként.

A Küldetés kvalifikáció lebontás táblázatát a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg,


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 11, 2023, 09:49:49
Grand National sorsolás

Vegyen részt a versenyen és részesedjen a 2.000€ nyereményalapból.
Április 10-15.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-national-sorsolas.jpg)

Így működik:

A küldetést maximum háromszor teljesítheti a promóciós időszak során, és legfeljebb három lovat szerezhet a sorsoláson. Az 1.000€ Grand National freeroll jegyet csak egyszer kapja meg, miután az első 10€ rake-et és/vagy bajnokságdíjat generálta.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum április 24, 2023, 09:05:11
Low Stakes kihívás

Szerezzen extra jutalmakat, ha a bet365 exkluzív alacsony tétes Premium asztalain játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-low-stakes-kihivas-202304.jpg)

Jelentkezzen minden nap április 30-ig és teljesítsen naponta akár négy küldetést - Alumínium, Réz, Vas és Titán -, hogy díjkerék pörgetéseket szerezzen!

Így működik:

Válassza ki az asztalát a pókerlobbi bal oldalán található, erre a célra kialakított szekciókból, majd gyűjtse össze a szükséges rake-et a díjkerék megpörgetéséhez.

A küldetések táblázatát, az Alumínium díjkerék lebontást, a Réz díjkerék lebontást, a Vas díjkerék lebontást, valamint a Titán díjkerék lebontást a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Díj megszerzése

A díjkerék pörgetések felhasználása

Ingyen vakjai felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 02, 2023, 08:20:15
Card Collector

Nyerjen handeket meghatározott kezdőlapokkal, hogy kirakós feladatokat teljesítsen és pénzdíjakat nyerhessen akár 1.000€ értékben.
Május 1. - május 14.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-card-collector.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

A meghatározott kezdőlapok gyűjtését Twister asztalokon (min. buy-in 5€) és/vagy No Limit Texas Hold'em Premium asztalokon (min. vakok 0,05€/0,10€) kell teljesíteni. A heads up játék nem számít bele a küldetések teljesítésébe.
A kezdőlapos küldetéseket naponta négyszer lehet teljesíteni a promóciós időszakban az alábbi táblázatban szereplők szerint.

Card Collector Puzzle - részletek
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-card-collector-t1.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetései teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Kaparós sorsjegy - díjak részletei
Díj - Esély
1.000€ készpénz - 0,02%
100€ készpénz - 0,10%
10€ készpénz - 1,28%
5€ készpénz - 6,16%
2€ készpénz - 28,24%
1€ készpénz - 64,19%
Összesen - 100%

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 05, 2023, 11:39:11
Episode 6 - Road to SPS ranglista

Vegyen részt napi Episode 6 bajnokságokon, hogy ranglistapontokat gyűjtsön és Spring Poker Series belépőjegyeket szerezzen.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-episode-6-road-to-sps-ranglista.jpg)

Így működik:

A Spring Poker Series akció május 14-én 10:00-tól (GMT) kezdődik és egy €200,000 GTD főeseményt tartalmaz. SPS jegy úgy szerezhető, ha az ,,E6" ranglista legjobb 50 helyezettje között végez. A teljes ,,E6" és ,,SPS" menetrendet megtekintheti a póker szoftverben.
A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

Ranglistapontok lebontása
Ranglistaküldetés - Ranglistapontok száma
Játsszon bármelyik ,,E6" bajnokságon - 1
Ejtsen ki egy játékost bármelyik ,,E6" bajnokságon - 2
Végezzen fizetős helyen egy ,,E6" bajnokságon - 7
Jusson el a végső asztalhoz egy ,,E6" bajnokságon - 20
Nyerjen egy ,,E6" bajnokságot - 50

Ranglista kifizetési struktúra
Ranglistahelyezés - Díj
1. - Series 500€ jegy
2-5. - Series 150€ jegy
6-15. - Series 50€ jegy
16-25. - Series 25€ jegy
26-50. - Series 10€ jegy


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 09, 2023, 08:54:21
Golf sorsolás

Szerezze meg a nyertes PGA Championship golfozót és részesedjen a 2.000€ nyereményalapból.
Május 8. - május 21.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-golf-sorsolas-202305.jpg)

Így működik:

A küldetést maximum háromszor teljesítheti a promóciós időszak során, és legfeljebb három golfozót szerezhet a sorsoláson.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum május 09, 2023, 12:02:46
Queen of Cards ranglisták

Kerülj fel a heti ranglistákra május 1. - június 5. között és nyerj díjakat, amikor dámákat osztanak le neked.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-poker-queen-of-cards-ranglistak-20230509.png)

Így működik:


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) vagy Twister Sit & Go asztalokon (minimum 5€ buy-in) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. 1.000 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes heteken, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy dáma szerepel a legjobb ötlapos handjében. A handjében szereplő dámák száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden dámáért. A pontok a vak tétek szintje vagy a Twister buy-in összege szerint szorzódnak.

A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés/Díj
1. 200€ készpénz
2. 100€ készpénz
3. 75€ készpénz
4-5. 50€ készpénz
6-10. 25€ készpénz
11-25. 10€ készpénz
26-50. 5€ készpénz

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés/Díj
1. 500€ készpénz
2. 250€ készpénz
3. 100€ készpénz
4-5. 75€ készpénz
6-10. 50€ készpénz
11-25. 25€ készpénz

Alacsony tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 5€, 10€, 20€)
Helyezés/Díj
1. 200€ készpénz
2. 100€ készpénz
3. 75€ készpénz
4-5. 50€ készpénz
6-10. 25€ készpénz
11-25. 10€ készpénz
26-50. 5€ készpénz

Magas tétes Twister ranglista díjak (buy-in: 50€, 100€, 200€)
Helyezés/Díj
1. 500€ készpénz
2. 250€ készpénz
3. 100€ készpénz
4-5. 75€ készpénz
6-10. 50€ készpénz
11-25. 25€ készpénz

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ

Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 15, 2023, 08:44:22
Spring Poker küldetések

Teljesítsen küldetéseket, hogy jegyeket szerezzen különböző Spring Poker Series freerollokra.
Május 14. - június 13.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-spring-poker-kuldetesek-202305.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
Minden küldetést egyszer teljesíthet és maximum négy freeroll belépőjegyet szerezhet. Csak egy belépőjegyet kap a Satellite küldetés vagy az Old School küldetés teljesítéséért.

A küldetésjogosultság részleteit a bet365 ajánlatának oldalán tekintheti meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 15, 2023, 09:00:03
Spring Poker ranglisták

Vegyen részt a Spring Poker Series eseményeken, jusson fel a ranglistákra és szerezzen jegyeket vagy pénzdíjakat.
Május 14. - június 13.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-spring-poker-ranglistak-202305.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
A ranglistapontok szerzéséhez min. 2€ buy-in összeggel rendelkező Spring Poker Series bajnokságokon kell részt vennie május 14-én 00:05-től (GMT) június 12-én 19:30-ig (GMT). A pontok gyűjtésével kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.
A teljes Spring Poker Series menetrendet szintén megtekintheti a póker szoftverben.

Spring Poker Series - alacsony buy-in ranglista díjak (buy-in 2€-15€)

Helyezés - Díj
1. - 300€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 200€ pénzdíj
4-6. - 150€ általános jegy
7-10. - 100€ általános jegy
11-15. - 60€ általános jegy
16-25. - 50€ általános jegy
26-35. - 40€ általános jegy
36-55. - 30€ általános jegy
56-75. - 20€ általános jegy
76-100. - 15€ általános jegy
101-150. - 10€ általános jegy
151-200. - 7,50€ általános jegy
201-250. - 5€ általános jegy
251-300. - 3€ általános jegy

Spring Poker Series - közepes buy-in ranglista díjak (buy-in 20€-85€)

Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 400€ pénzdíj
3. - 300€ pénzdíj
4. - 250€ pénzdíj
5. - 200€ pénzdíj
6-10. - 150€ általános jegy
11-20. - 100€ általános jegy
21-30. - 60€ általános jegy
31-40. - 50€ általános jegy
41-50. - 40€ általános jegy
51-75. - 30€ általános jegy
76-100. - 20€ általános jegy
101-150. - 10€ általános jegy

Spring Poker Series - magas buy-in ranglista díjak (buy-in 100€-1.000€)

Helyezés - Díj
1. - 1.000€ pénzdíj
2. - 700€ pénzdíj
3. - 500€ pénzdíj
4. - 400€ pénzdíj
5. - 300€ pénzdíj
6-10. - 250€ pénzdíj
11-15. - 200€ általános jegy
16-25. - 150€ általános jegy
26-35. - 100€ általános jegy
36-45. - 60€ általános jegy
46-60. - 50€ általános jegy
61-80. - 30€ általános jegy
81-100. - 20€ általános jegy


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum május 16, 2023, 10:13:47
Avatar Hunt

Uralkodjon az asztalok felett és szabadítsa fel a legújabb királyi avatárcsomagot.
Május 15. - június 5.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-20230515.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

Küldetéstáblázat
Küldetés - Jutalom
Játsszon 3 handet bármelyik póker játékban - 'King' 2D avatár
Nézze meg a flopot 10 alkalommal bármelyik póker játékban - 'King' 3D avatár
Játsszon a terítésig 15 alkalommal bármelyik póker játékban - 'King' asztalanimációk
Nyerjen 5 handet KK párral (csak NLHE készpénzes asztalokon) - 'King' hangulatjel


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 02, 2023, 07:51:04
Bajnokok tippelő

Tippeljen, hogy megszerezhesse a fődíjat.
Június 1-10.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-bajnokok-tippelo-20230601.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
További információt a póker szoftver Küldetések részén találhat.

Tippelő kerék lebontás
Díj - Valószínűség
100€ pénzdíj - 0,141%
50€ pénzdíj - 0,281%
5€ Twister jegy - 11,715%
10 ingyen pörgetés - 17,573%
2€ Twister jegy - 23,43%
5 ingyen pörgetés - 23,43%
1€ Twister jegy - 23,43%

Győztes kerék lebontás
Díj - Valószínűség
1.000€ pénzdíj - 0,05%
500€ pénzdíj - 0,151%
100€ pénzdíj - 0,503%
10€ Twister jegy - 5,028%
5€ Twister jegy - 25,138%
20 ingyen pörgetés - 25,138%
10 ingyen pörgetés - 25,138%
5 ingyen pörgetés - 12,569%
1€ Twister jegy - 6,285%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Tippje megtétele

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 06, 2023, 07:31:10
Perfect Pairs ranglisták

Nyerjen handeket kezdőpárral, hogy pénzdíjakat zsebelhessen be.
Június 5. - július 3.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-202301.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. A pontok a vak tétek szintje szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ pénzdíj
2. - 100€ pénzdíj
3. - 75€ pénzdíj
4-5. - 50€ pénzdíj
6-10. - 25€ pénzdíj
11-25. - 10€ pénzdíj
26-50. - 5€ pénzdíj

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 100€ pénzdíj
4-5. - 75€ pénzdíj
6-10. - 50€ pénzdíj
11-25. - 25€ pénzdíj


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Perfect Pair kezdőpárok - Ranglistapontok száma
A/A - 14
K/K - 13
Q/Q - 12
J/J - 11
10/10 - 10
99 - 9
88 - 8
77 - 7
66 - 6
55 - 5
44 - 4
33 - 3
22 - 2


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum június 06, 2023, 07:51:00
Heti 12.500€ Twister versenyek

Versenyezzen díjakért, amikor Twister bajnokságokon játszik és nyer.
Június 5. - július 2.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-twister-versenyek-202306-001.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

A ranglistapontok gyűjtéséhez minimum 1€ beugróval rendelkező Twister Sit & Go bajnokságokon kell játszania a heti feljogosító időszakokban. A pontokat a Twister buy-in értéke alapján kapják a játékosok, illetve dupla pontok járnak a bajnokság megnyeréséért, az alábbi táblázatnak megfelelően. Például, hogy 2€ beugrót vásárol, akkor automatikusan 2 pontot kap. Ha megnyeri a bajnokságot, további 2 pontot kap, tehát 4 pontot összesen.

Ranglistadíjak lebontása
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-twister-versenyek-202306-002.jpg)

Ranglistapontok lebontása
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-heti-twister-versenyek-202306-003.jpg)


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum június 06, 2023, 08:48:28
Küzdelem tippelő

Szállj ringbe a heti ranglista legjobb helyéért és nyerj akár 1.000€ készpénzt.
Június 5. - Július 31.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-poker-kuzdelem-tippelo-06062023.png)

Így működik:

A küldetésed a tipped leadása előtt vagy után is teljesítheted, amennyiben jelentkeztél az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatod meg.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum június 06, 2023, 09:21:03
Instant pénzdíj kerekek

Generálj rake-et akár 100€ értékű azonnali pénzjutalmakért.
Június 5.-Szeptember 4.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-instant-penzdij-kerekek-tippelo-06062023.png)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheted meg.

Bármelyik asztalnál vagy bajnokságon való játék beleszámít a küldetés teljesítésébe. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány alkalommal teljesítheted a rake küldetést.

A rake küldetés teljesítése után egy pörgetést kapsz az Arany-, Ezüst- vagy Fakerékre. 1% esély van arra, hogy az Aranykerékre kapsz pörgetést, 28% esély van egy Ezüstkerék pörgetésre és 71% esély van egy Fakerék pörgetésre. Az egyes kerekeken nyerhető díjak alább láthatók.

Fakerék díjlebontás
Díj/Valószínűség
7,50€ pénzdíj - 25%
5€ pénzdíj - 32%
2,50€ pénzdíj - 21%
1€ pénzdíj - 21%

Ezüstkerék díjlebontás
Díj/Valószínűség
25€ pénzdíj - 4%
15€ pénzdíj - 11%
10€ pénzdíj - 22%
7,5€ pénzdíj - 63%

Aranykerék díjlebontás
Díj/Valószínűség
100€ pénzdíj - 4%
75€ pénzdíj - 22%
50€ pénzdíj - 30%
25€ pénzdíj - 43%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum július 03, 2023, 12:01:34
Szerezzen ászt

Kerüljön fel a heti ranglistákra és nyerjen díjakat, amikor ászokat osztanak le Önnek.
Július 3. - július 31.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-szerezzen-aszt-2023.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. 1.000 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes heteken, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy ász szerepel a legjobb ötlapos handjében. A leosztásában szereplő ászok száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden ászért. A pontok a vak tétek szintje szerint szorzódnak.
A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1 - 200€ pénzdíj
2 - 100€ készpénz
3 - 75€ készpénz
4-5. - 50€ készpénz
6-10. - 25€ készpénz
11-25. - 10€ készpénz
26-50. - 5€ készpénz

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 100€ készpénz
4-5. - 75€ készpénz
6-10. - 50€ készpénz
11-25. - 25€ készpénz


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum július 03, 2023, 12:12:58
bet365 Nyári játékok

Versenyezzen dobogós helyezésért, hogy egy pénzdíjat nyerjen.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-nyari-jatekok-2023.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.
Négy küldetés teljesíthető az egyes heti feljogosító időszakok során. Egy pörgetés jár az Event kerékre minden egyes küldetés teljesítése után, valamint egy pörgetést kap a Medal kerékre mind a négy küldetés teljesítése után. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatja meg.

Event díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
100€ pénzdíj - 0,039%
20€ pénzdíj - 0,196%
10€ Twister jegy - 1,841%
5€ Twister jegy - 5,875%
2€ Twister jegy - 19,585%
1€ Twister jegy - 39,170%
5 x 0,10€ ingyen vak - 33,294%

Medal díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
100€ pénzdíj - 3,448%
25€ pénzdíj - 27,586%
5€ pénzdíj - 68,966%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetései teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum augusztus 08, 2023, 12:01:18
Premium League

Szerezd meg a heti ranglista legjobb helyét és nyerj akár 1.000€ készpénzt.
2023.augusztus 7. - 2024.május 20.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/premium-league-bet365-poker-2023-08-08.png)

Így működik:

A küldetésed a tipped leadása előtt vagy után is teljesítheted, amennyiben jelentkeztél az adott feljogosító időszakra. A küldetések részleteit a póker szoftver Küldetések részén találhatod meg.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum augusztus 08, 2023, 13:00:29
Sor és szín ranglisták

Nyerje handeket sorral és színnel, hogy helyezést szerezz a heti ranglistákon és pénzdíjakhoz juss.
Július 31. - szeptember 4.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/sor-es-szin-ranglistak-bet365-poker-2023-08-08.png)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheted meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) kell játszanod a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handed számít az egyes ranglistákon, és a számolást bármikor újra kezdheted nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszanod ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a nyertes handben szereplő sor vagy szín határozza meg. Például 2 pontot szerzel egy nyertes Broadway (10, J, Q, K, A) sorért, de 10 pontot kapsz egy nyertes Royal flösért. A pontok a vak tétek szintje szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálod az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ pénzdíj
2. - 100€ pénzdíj
3. - 75€ pénzdíj
4-5. - 50€ pénzdíj
6-10. - 25€ pénzdíj
11-25. - 10€ pénzdíj
26-50. - 5€ pénzdíj

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 100€ pénzdíj
4-5. - 75€ pénzdíj
6-10. - 50€ pénzdíj
11-25. - 25€ pénzdíj


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapont lebontás
Nyertes hand - Ranglistapontok száma
Royal flös - 10
Színsor - 8
Sor 8-ig - 4
Kőr és pikk szín - 4
Sor K magaslapig- 3
Treff és káró szín - 3
Broadway sor (10, J, Q, K, A) - 2


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum augusztus 28, 2023, 11:41:38
Autumn Fesival küldetések

Játssz különböző Autumn Festival Series eseményeken, hogy küldetéseket teljesíts és szerezz akár hét freeroll jegyet.
Augusztus 21. - Szeptember 26.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-poker-autumn-fesival-kuldetesek-2023.png)

Így működik:



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A fő részvételi feltételeket alább tekintheted meg.

Két módja van az Autumn Festival belépőjegyek megszerzésére; végy részt a már folyamatban lévő satellite versenyeken vagy teljesítsd az alábbi táblázatban leírt küldetéseket. Minden küldetést egyszer teljesíthetsz, hogy maximum hét freeroll jegyet szerezz.

Küldetés kvalifikáció lebontás

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/kuldetes-kvalifikacios-lebontas-bet365.png)

Fő részvételi feltételek
"€2,000 Festival #1 Freeroll" - 17:00 (GMT)
"€1,000 Festival #2 Freeroll" - 17:30 (GMT)
"€2,000 Alpha Predator Freeroll" - 18:00 (GMT)

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Jegyei felhasználása
"€2,000 Festival #1 Freeroll" - 17:00 (GMT)
"€1,000 Festival #2 Freeroll" - 17:30 (GMT)
"€2,000 Alpha Predator Freeroll" - 18:00 (GMT)

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum szeptember 04, 2023, 13:01:05
Lucky Number 7

Kerüljön fel a heti ranglistákra és nyerjen díjakat, amikor 7-eseket osztanak le Önnek.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-lucky-number-7-202309-1.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. 777 handje lesz egy ranglistában, amelyben gyűjti a ranglistapontokat az egyes heteken, és bármikor újra kezdheti nulláról. Nem szükséges mind a 777 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

Pontok járnak minden olyan leosztásért, ahol kettő, három vagy négy 7-es szerepel a legjobb ötlapos handjében. A handjében szereplő 7-esek száma határozza meg a kapott pontok számát - egy pont jár minden 7-esért. A pontok a vak tétek szintje szerint szorzódnak.

A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja a feltételekben alább, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ pénzdíj
2. - 100€ pénzdíj
3. - 75€ pénzdíj
4-5. - 50€ pénzdíj
6-10. - 25€ pénzdíj
11-25. - 10€ pénzdíj
26-50. - 5€ pénzdíj

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 100€ pénzdíj
4-5. - 75€ pénzdíj
6-10. - 50€ pénzdíj
11-25. - 25€ pénzdíj


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Karola Dátum szeptember 13, 2023, 12:43:14
Futballsztár

Generálj rake-et, hogy elérd a legendás státuszt és rúgj labdába az akár 2.000€ értékű pénzdíjakért
Szeptember 4. - december 4.

(https://www.sportfogadas.org/kepek/logok/bet365-futballsztar-20230913.png)

Így működik:


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

A fő részvételi feltételeket alább tekintheted meg.

Egy kaparós sorsjegyhez jutsz az egyes rake-küldetések teljesítése után a lenti táblázatnak megfelelően. A labdarúgó-karrierje építéséhez öt alkalommal kell teljesítened az Amatőr rake-küldetést, hogy aktiváld az Újonc státuszt. Az Újonc rake-küldetést 10 alkalommal kell teljesítened, mielőtt aktiválnád a Profi státuszt, a Profi rake-küldetést pedig 20 alkalommal kell teljesítened ahhoz, hogy aktiváld a Legendás státuszt és elérd a legmagasabb pénzdíjat. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hány alkalommal teljesítheted az 1.000€ Legendás rake-küldetést.

Amatőr sorsjegy - díjtáblázat (20€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség

Újonc sorsjegy - díjtáblázat (100€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség

Profi sorsjegy - díjtáblázat (250€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség

Legendás sorsjegy - díjtáblázat (1000€ rake szükséges)
Díj/Valószínűség

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum szeptember 18, 2023, 13:25:28
Grand Prix sorsolás

Vegyen részt a versenyen és részesedjen a 2.000€ nyereményalapból.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-grand-prix-sorsolas-20230918.jpg)

Így működik:

A küldetést maximum háromszor teljesítheti a promóciós időszak során, és legfeljebb három versenyzőt szerezhet a sorsoláson.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Díj megszerzése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 10, 2023, 08:36:41
Low Stakes kihívás

Szerezzen extra jutalmakat, ha a bet365 exkluzív alacsony tétes Premium asztalain játszik.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-low-stakes-kihivas-2023.jpg)

Így működik:

Válassza ki az asztalát a pókerlobbi bal oldalán található, erre a célra kialakított szekciókból, majd gyűjtse össze a szükséges mennyiségű rake-et a vonatkozó díjkerék megpörgetéséhez.

Küldetések
(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-low-stakes-kihivas-2023-t1.jpg)

Alumínium díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
2,50€ ingyen vak (25x 0,10€) - 50%
1,25€ pénzdíj - 50%

Réz díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
5,00€ ingyen vak (25x 0,20€) - 50%
2,50€ pénzdíj - 50%

Vas díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
7,50€ ingyen vak (15x 0,50€) - 50%
3,75€ pénzdíj - 50%

Titán díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
13,00€ ingyen vak (13x 1,00€) - 50%
6,25€ pénzdíj - 50%


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Díj megszerzése

A díjkerék pörgetések felhasználása

Ingyen vakjai felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 23, 2023, 10:08:45
Mystery Bounty Daily Login Wheel

Lépjen be a póker szoftverbe minden nap, hogy megpörgesse a Mystery Bounty Login Wheel kereket.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-mystery-bounty-daily-login-wheel-202310.jpg)

Így működik:

Napi promóciós időszakonként legfeljebb egy díjkerék pörgetéshez juthat.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Díj megszerzése

Jegyei felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum október 23, 2023, 10:26:21
Road to bet365 €100,000 Mystery Bounty

Járja az utakat és gyűjtsön exkluzív jegyeket, miközben Mystery Bounty küldetéseket teljesít.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-road-to-bet365-100000-mystery-bounty-2023.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

A küldetéseket a póker szoftver Küldetések részén feltüntetett sorrendben kell teljesíteni és egyszerre csak egy küldetés teljesíthető. Az egyes küldetéseket csak egyszer lehet teljesíteni és maximum 10 díjkerék pörgetést szerezhet a promóciós időszak során.

Díjkerék lebontás
Díj - Valószínűség
100€ Mystery Bounty jegy - 0,5%
4€ Twister satellite jegy - 27,7%
Díjkerék újrapörgetés - 19,8%
€100,000 Mystery Bounty freeroll jegy - 52%

Ha már kvalifikált a D2 €100,000 Mystery Bounty bajnokságra, még mindig részt vehet a D1 bajnokságokon, hogy felhalmozhasson a D2 eseményre.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetések teljesítése

Díj felhasználása

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 02, 2023, 08:36:41
Avatar Hunt

Vegye át az uralmat az asztalok felett és szabadítsa fel a legújabb királynői avatárcsomagot.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-avatar-hunt-202310.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

Küldetéstáblázat
Küldetés - Jutalom
Játsszon öt handet bármelyik póker játékban - ,,Queen" 2D avatár
Nézze meg a flopot 15 alkalommal bármelyik póker játékban - ,,Queen" 3D avatár
Játsszon a terítésig 10 alkalommal bármelyik póker játékban - ,,Queen" asztalanimációk
Nyerjen handet Q kezdőlapokkal (csak NLHE készpénzes asztalokon) - ,,Queen" hangulatjel


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Küldetése teljesítése

Általános információ
Cím: Re:bet365 Póker
Írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum november 06, 2023, 11:24:29
Perfect Pairs ranglisták

Nyerjen handeket kezdőpárral, hogy pénzdíjakat zsebelhessen be.

(https://kaszinok.org/kepek/cikkek/bet365-perfect-pairs-ranglistak-202311.jpg)

Így működik:

A fő részvételi feltételeket alább tekintheti meg.

No Limit Hold'em Premium Cash asztalokon (minimum 0,05€/0,10€ vakok) kell játszania a heti feljogosító időszakokban. Minden héten az első 1.000 handje számít az egyes ranglistákon, és a számolást bármikor újra kezdheti nulla pontról. Nem szükséges mind az 1.000 handet lejátszania ahhoz, hogy az összegyűjtött pontok számítsanak.

A pontok számát a kezdőpár értéke határozza meg a nyertes handben. Például egy Önnek leosztott 2-es párért 2 pontot kap, egy 3-as párért 3 pontot kap stb. A pontok a vak tétek szintje szerint szorzódnak. A pontok gyűjtésével és a konkrét asztalkövetelményekkel kapcsolatos részleteket megtalálja az alábbi feltételekben, valamint a póker szoftver Ranglisták részén.

Alacsony tétes Premium Cash ranglista díjak (vakok: 0,05€/0,10€, 0,10€/0,20€, 0,25€/0,50€)
Helyezés - Díj
1. - 200€ pénzdíj
2. - 100€ pénzdíj
3. - 75€ pénzdíj
4-5. - 50€ pénzdíj
6-10. - 25€ pénzdíj
11-25. - 10€ pénzdíj
26-50. - 5€ pénzdíj

Magas tétes Premium Cash ranglistadíjak (vakok: 0,50€/1€, 1€/2€, 2€/4€)
Helyezés - Díj
1. - 500€ pénzdíj
2. - 250€ pénzdíj
3. - 100€ pénzdíj
4-5. - 75€ pénzdíj
6-10. - 50€ pénzdíj
11-25. - 25€ pénzdíj


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Fő részvételi feltételek

Teljes részvételi feltételek
Jogosultság megszerzése

Pontok gyűjtése

Ranglistapontok lebontása
Perfect Pair kezdőpárok - Ranglistapontok száma
A/A - 14
K/K - 13
Q/Q - 12
J/J - 11
10/10 - 10
99 - 9
88 - 8
77 - 7
66 - 6
55 - 5
44 - 4
33 - 3
22 - 2


Díj megszerzése

Döntetlen esetén

Általános információ