Segitseg

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kössz az infót.  :beerchug:   
Erre én is gondoltam. Minden esetre utánnanézek. 

Idézetet írta: BwinAttila Dátum október 03, 2009, 20:13:09
Sziasztok. Segitséget kérnék. Tudok e ugy fogadni valahol, hogyha például nekem nincs semilyen bankszámlám, se bankkártyám. Hogyan utalhatok be vagy ki pénzt a fogadási számlámra, számlámról. Van valamilyen módszer erre? De viszont tudok olyan embert akinek van bankja. Ő utalhat valamilyen módszerrel nekem pénzt a fogadási számlámra? Ha valakinek van valamilyen tippje, kérem segitsen.   :-\

A fogadóirodánál direkt nem fogja tudni feltölteni egy harmadik személy a számládat, hisz ez szabályzat ellenes.

Sziasztok,
új vagyok ezen az oldalon. Örülök, hogy rátaláltam, informatív az oldal, és szimpatikus a közösség. Ez az első hozzászólásom.
Segítséget kérek. Szeretnék minél többet megtudni a money management-ről, és a különféle stratégiákról. Néhány anyagot találtam a stratégiákról, de a money managementről csak egy-két mondatot. Létezik ezekről könyv, vagy e-book, vagy bármi írott anyag?
Lenne olyan jó valaki, hogy segítene? Hálás lennék.

Szia!

Igazából könyveket a money management-ről nagyon nem tudok. Igazából az egész arról szól, hogy hogyan érd azt el, h ne bukj esetleg túl gyorsan, vagy egyszerre túl nagyot. A legtöbb hivatásos sportfogadó úgy gondolja, h a legjobb módszer, ha egy tippre/szelvényre, max a bankod 5%át teszed fel. Természetesen a tét kiválasztása függ attól is, h mennyire érzed erősnek az adott tippet. Tehát ha 100%osan biztos vagy benne, h jönni fog a meccs, akkor 5%át teszel fel, ha csak egy spontán megérzés h jó lehet az a szelvény vagy tipp, akkor 1%ot. Természetesen ez csak a két szélső érték, ezek közötti tétek is elfogadottak. A money management viszont nagyban függ a stratégiától is, amit játszol.
Stratégiákról szóló könyveket elég sokat találhatsz viszont neten is. Sokan azt mondják, a Booki Buster az egyik alapköny ebből. Angolul letölhető sok helyről, de szerintem itt a fórumon is megvan pár embernek még magyarul is, igy ha elkéred, szerintem valaki odaadja. Bár én csináltam meg a forditást, de nekem már nincs meg, mert szerintem arra jó, h elolvassa az ember egyszer, de sok helyen szerintem hibásan számol a szorzókkal (pontosabban irreálisan magas szorzókat vesz példának), igy én nem tartom a sportfogadói szentirásnak. Mindenesetre ha ismerkedsz a fogadással, érdemes elolvasni, próbáld meg elkérni vkitől ;)

Köszönöm a segítséget!
Ha olvassa ezt valaki, akinek ez a Bookie Buster megvan (ha magyarul, az még jobb), kérem, hogy küldje el nekem!
előre is köszönöm!

Szóval... senki?
Segítsetek! Plííííz :))

Idézetet írta: giotti1 Dátum október 17, 2009, 09:32:10
Szóval... senki?
Segítsetek! Plííííz :))

Szia! jaaas által lefordított Bookie-t átküldtem e-mail-ben! Köszönjük neki!

Sziasztok!

Érdekelne,hogy van-e valakinek tapasztalata(és milyen) a Bookie Buster-es 11-es stratégiáról?

nekem egy technikai kérdésem lenne. van ugye az a kizárás a bónuszoknál, hogy egy háztartásból csak egy ember játszhat. lakótársammal közös netünk van de ő is szeretne játszani. van viszont egy csomó wifi, mert belvárosi a lakás, az úgy mennyire számítana "külön háztartásnak"? néznek MAC adress-t vagy hasonlót is?

köszi


akkor így működhet nem? bocs de nem vagyok számtech zseni :)

Ha nem azonos az IP meg a lakcim, akkor mehet.

Sziasztok,

A kezdőknek szóló részben nagyon jól le van írva az Asian Handicap. Viszont amikor igy van megadva, hogy 0.25 az melyiknek felel meg?

Idézetet írta: sleve Dátum augusztus 17, 2010, 19:01:16
Sziasztok,

A kezdőknek szóló részben nagyon jól le van írva az Asian Handicap. Viszont amikor igy van megadva, hogy 0.25 az melyiknek felel meg?

Az is ázsiai hendikep.

+0.25-nél  győzelem esetén teljes nyereség, döntetlennél fele tét nyer + fele visszajár, vereség teljes bukta
-0.25-nél   győzelem esetén teljes nyereség, döntetlennél fele tét bukik, vereség teljes bukta

Megint elvesztettem kicsit a fonalat. (+0/+0.5)-nél ki nyer?