2021-es visszatekintő

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kedves fórumtagok,

Hogyan zárjátok az idei évet, sportfogadás szempontjából (s nem csak)? Melyik volt a legnagyobb sikeretek? Van-e emlékezetes pillanatotok, mondjuk egy olyan eset amikor egy másodpercen múlott a siker, vagy az ellenkezője?

Valakinek sikerült megnyernie kaszinón a Jackpotot?  :)

Szívesen olvassuk beszámolóitokat.  :topbet_125:

#1 december 29, 2021, 20:39:22, Tibor76
Én egy BL meccsre fogattam a legútóbbi csoportkörben.A Unibet àlltal meghirdetett jàtékban.Ahol az első gólszerzőt és annak pontos idejét kellett megadni.Kivàlasztottam Benzemàt, hogy ő szerzi az első gólt a 18.percben.Erre Benzema lőtte a 16.perben.36 millióm ússzott hogy nem vàrt még 2percet.😉

Elég jó évet zártam idáig hiszen úgy egálban vagyok a tét és nyereény terén.Volt viszont egy izgalmas mérkőzésem (mindkét csapat szerez gólt és döntetlen) bet365 az Odds (4.20) volt és már (0:2) volt az eredmény de mire véget ért a mérkőzés (2:2) lett a végeredmény. Ez volt a hónap legjobb fogása.

Nekem az idei év csúcspontja még kora tavaszra tehető, mikor az Unibet Bounce játékban (Magyar oldalon ugyanez Nyerőszéria néven fut) sikerült egy 12-es nyerőszériát összehoznom, amiért 2500 RON-ban jutalmazott az Unibet (187 ezer forint nagyjából). Aztán rájöttem, hogy bár a tabella egységes egész Unibeten belül, a díjazás különböző a román-magyar-angol ügyfelek között, így már kicsit savanyú volt a szőlő, hiszen hasonló teljesítményért egy magyar játékos több ezer eurós dijazásban részesült volna. :bash:

Jobb az évet elfelejteni, Dunát lehetne rekeszteni a hetes-nyolcas kombik egy meccsel való elmenésével. Kb. 850-900 mínusz az év. Jövőre megpróbálok megfontoltabban játszani, és több outright fogadással próbálkozni.

Nekem egy buli szelvény jelenti az idei legnagyobb sikert, a tét nem volt nagy csak 100 forint, de az odds, ami jött
505 volt négy meccsből, 3 x és 1 2/x nemzetek ligája, vb selejtező és egy dél-amerikai meccs. Nem is hittem, hogy bejön.

Az idén egy lépcsőfokot megugrottam/feljebb léptem, fogadások terén, az biztos hogy nem éri meg ennyi időt ebbe bele ölni, hamarabb tanul az ember meg egy idegen nyelvet vagy egy számára tok idegen szakmába lesz kiváló, mint a szerencsejáték iparban sikeres. A sportfogadás "szakma" olyan gyorsabban fejlődik amit autodidakta módban egyedül kullogva csak utólag értesz meg. Nekem ezért emlékezetes a 2021.       

Nekem fantasztikusan indult a 2021-es év, januárban pluszos nap plusszos napot követett. Februárban volt egy kisebb mélypont, ami egészen az Eb-ig kitarott, ott volt több jó tippem is, ami egész szépen hozott a konyhára. Majd ismét következett egy-két rosszabb széria, de hébe-hóba mindig sikerült kivennem valamennyit. Összességében egy szar év volt ez (is), olyan 650mínusz, de szerencsére ennek a fele egyéb bevételekből származik.
Idén elkezdtem a kriptovalutákkal is foglalkozni, az jelenleg plusszos, viszont bánom, hogy nem korábban kezdtem el, mert tavaly ilyenkor több potenciál volt benne.

2021? Hmmm...

Leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy felnéztem a szomszéd néni udvarára és azonnal megdöglöttek a tyúkjai.

Hullámvasút. Havonta, hetente, de akár naponta is.

Ami + : 161.525 HUF jött innen az oldalról, ebből 12.825 ment az adományokra. nincs 10%-a, pedig azt hittem többet adtam.

Ami - : Kb 200k egész éves bukás.

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 31, 2021, 11:35:23Hullámvasút. Havonta, hetente, de akár naponta is.

Ami + : 161.525 HUF jött innen az oldalról, ebből 12.825 ment az adományokra. nincs 10%-a, pedig azt hittem többet adtam.

Ami - : Kb 200k egész éves bukás.

Nagyon szép. Az itt szerzett összeg és az adományba adott pénz is. Grat :great:  :great:

Sok sikert jövőre is.

Kicsit megkésve ugyan, de beszállok a tavalyi élménybeszámolóba:
Még szeptember-október környékén hencegtem a bwin topikban, amikor kb. 10 perc alatt 2 komolyabb pörgetéssel mintegy félmillió Ft-ot fizetett a Raptor Doublemax. Nos, azokban a hetekben aztán elképesztő runt futottam... Az a félmillió még rendesen növekedett, a pörgetés tétjeit emelgetve még a maximumot is bevállaltam (ami 3125 FT/ pörgetés), így nem csoda, hogy a legnagyobb nyeremény egy pörgetésből egészen pontosan 945.000 Ft volt. 2-szer is volt 900E+, illetve 6-700+ pörgetések is. Sajnos nem úgy, hogy egymás után beadja ezeket, hanem el-eltelt köztük néhány száz nyeretlen, vagy bő mínuszos kör is, de a lényeg, hogy a végén egy szép kerek, hét számjegyű (1-essel kezdődik :) ) összegtől sikerült a bwint  megszabadítani. Ennyit még sosem nyertem sehol, bár hozzá kell tenni, sajna nem fogadásból keletkezett, bár azt hiszem, ez tökmindegy.

A jó széria közepette volt tér a szórakozásra is, kipróbáltam sok más játékot is. Amiket nem ismertem, némelyiket úgy, hogy beállítottam 1-200 Ft körüli téttel 100 autopörgetést, aztán lássuk, mit ad. A bankrollhoz képest sokat nem vesztek, ha kb. 90% körüli visszafizetés jön, legalább játszottam egyet. Egyik ilyen játék közben 187,5 Ft alapon már jó néhány ezres mínuszban voltam éppen, de azért megvártam a 100 pörgetés leteltét, és éppen a 100. pörgésre kijött minden mezőben egy azonos figura, és elkezdte szórni a pénzt. Csak adta, csak adta, szórta és szórta, a végén pedig kiírja, hogy "Nyertél: 60 ezer Ft". 187,5 alapon az sem rossz.
Az biztos, hogy ezeket a nyereményeket tekintve a legemlékezetesebb év volt eddig, de úgy gondolom, hogy egyszeri és megismételhetetlen, és kaszinóban nem fogok hasonlót sem nyerni, sebaj.

Ja, és az indító kérdésben Admin kérdezte, hogy megnyerte-e valaki a Jackpotot. Igen, én pl. a Mega Moolah-ban többször elvittem már a kis jackpotot, de ha valaki játszik rajta, tudja, hogy ez kb. 2000 Ft, kb. 5-10 percenként elviszi valaki a világszerte játszók közül, de még 1-200 Ft-os alapon is többet nyerek agy komolyabb pörgetéssel :)

2021 év:

Fogadások száma ~15
(ilyen kis szám esetén illene pontos statisztikával rendelkeznem, majd idén :) )

Nyertes: ~10
Vesztes: ~5

A vesztes tippek olyan 250 000 ft-t vittek el, a nyertesek olyan 125 e ft profitot termelhettek, így összességében olyan 125 000 ft-os negatív mérleggel zártam.

Minden más lett volna, ha a Garroson 100k téten jön Nadal illetve 50 k téten még elég dagi szorzón Swiatak, de nem így történt :)

Az önfegyelem viszont évről-évre javul, ezt nagyon bíztatónak találom :)

Maradj talpon győzelmek száma 2021 után is 0 :'(  ;D


Sokkal rosszabb évre számítottam. Ami nekem nagyon megnyomta pozitív irányba, az az olimpia volt. Felőlem minden évben lehetne nyári olimpia, eléggé sokszor vannak teljesen vakon az irodák (rengeteg a sportág/versenyző, nincsenek erre felkészülve). Simán lehet ilyenkor napi szinten 3-4 darab 3.00+-os szorzót behúzni. Ha ROI-ban mérjük, egy olimpián simán lehet 60-70, de akár 100-120%-os ROI-t is hozni. A többi sportág? Változó, például a kerékpár egyre nagyobb csalódás, ugyanakkor tisztelet a bukiknak, nagyon beleálltak a sportágba, de így nem olyan könnyű profitot csinálni (ha egyáltalán tudok), mint 6-7 éve...  ;D

Egy kis találós kérdés 2021-re