slow tippjei

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Na mostantól ide fogom beírkálni a tippjeimet. Várok majd véleményeket, ellenvéleményeket :)

Ezen a hétvégén az orosz bajnokságból szemezgettem:
A következő duplát tettem ma:

Amkar Perm-Luch Energia 1 1,5
Khimki-Zenit over2 1,33

odds: 1.99
iroda: bet365

Indoklás: Az orosz bajnokságról nem sokat tudok, úgyhogy ez gyengíti a tippeket. Az Amkar Perm rendelkezik a legjobb védelemmel (11 meccs 6 kapott gól), a Luch pedig a leggyengébb támadósorral (11 meccs 9 rúgott gól). Mind a formát és az idegenbeli szereplést tekintve a vendékek a legutolsók. Idegenbeli mérlegük 2 döntetlen, 3 vereség, remélem ma a 4. :) A bettingadvice-n olvastam, hogy az Amkar teljes kerettel, a Luch 2 sérülttel rendelkezik. Ezeket figyelembe véve hazai sikert várok. A hendis győzelmet nem mertem bevállalni, mert az Amkar kevés gólos meccseket játszik, utolsó 3 meccsét 1-0-ra nyerte.
A Khimki az utolsó helyen van és a legtöbb gólt kapta (12 meccs 27 kapott gól), de annak ellenére 16-ot lőtt (3,58-as gólátlag), azaz szerintem elég nyílt focit játszhatnak. A Zenit 8 meccs alatt 3,375-ös gólátlaggal rendelkezik 15 rúgott és 12 kapott góllal. Az elmúlt 2 meccsen 8 gólt lőttek, úgyhogy beindultak a fiúk :) Mindössze csak a Spartakkal játszottak egy 0-0-át, a többi meccsen min. 2 gól volt. Tavaly egymás ellen 4-1 és 2-2 játszottak. Óvatos fogadó vagyok ezért raktam az over 2-t, mivel úgy gondolom 2 gól mindenképp lesz ezen a meccsen.

szia!
én is az orosz bajnokságból nézegettem meccset és a soakak szerinti 3 esélyes meccset raktam meg a szpartak moszkva - CSZKA moszkva meccset! Ami szerintem vendég sikert hoz!
statisztikára alapoztam, ami fölényes CSZKA  siekrt mutat...szerinted lehet erre alapozni??

Idézetet írta: atesz88 Dátum július 12, 2008, 13:45:38
szia!
én is az orosz bajnokságból nézegettem meccset és a soakak szerinti 3 esélyes meccset raktam meg a szpartak moszkva - CSZKA moszkva meccset! Ami szerintem vendég sikert hoz!
statisztikára alapoztam, ami fölényes CSZKA  siekrt mutat...szerinted lehet erre alapozni??

Az ilyen múltbéli statisztikákra én nem nagyon szoktam alapozni, mert úgyis az aktuális forma az igazán döntő. Azt hogy az előző években mi volt az nem nagyon meghatározó, legfeljebb az előző lehet irányadó. Évek alatt mindkét csapat sokat változik. Persze van olyan, hogy egy csapatnak van egy mumus csapata, amit sehogy se tud legyőzni. De amúgy grat a tipphez.

#4 július 13, 2008, 21:32:08, slow
Amkar Perm-Luch Energia 1 1,5       2-0   :great:
Khimki-Zenit over2 1,33      1-4    :great:

odds: 1.99

A mai bajnokok ligája selejtezők közül a következőt szemeltem ki magamnak:

BATE Borisov-Valur

odds: 1,36
iroda: bet365

Reggel még 1,4 volt az odds, de sajna arról már lemaradtam (szóval páran megpakolták azóta) :( A BATE magabiztosan vezeti a fehérorosz bajnokságot: 14 meccsből 4 remi a többi győzelem. Mindössze 8 gólt kaptak, ami szerintem elég meggyőző. A Valur a izlandi bajnokságban a 4. helyen van és inkább a hazai környezetben tűnik jónak, idegenben 2 győzelem, 1 remi és 3 vereség a mérlege és ez alatt a 6 meccs alatt 12 gólt kapott, ami az idegenbeli mérlegeket tekintve, az amúgy se acélos izlandi bajnokságban a legtöbb. Ezeket figyelembe véve raktam meg a hazai győzelmet, igazán egyik csapatról se tudok egyéb infót.

BATE Borisov-Valur 1 2-0    :great:

odds: 1,36

Luch Energia-Zenit Szentpétervár
tipp:Zenit

odds: 1,44
iroda: bet365

Már megint lemaradtam a reggeli 1,5-ös oddsról :( A betexplorert vizslatva a bukik nagyrészénél lefelé mozgott a Zenit oddsa. Már az előző fordulóban is megemlítettem, hogy a Luchnak van a leggyengébb támadósora, szerintem ma se találnak be. A Zenit most nagyon beindult és ezt a kötelező győzelmet hozniuk kell, mert UEFA kupa győztesként a 11. helyen állni nem épp felemelő érzés. 3 meccsel játszottak kevesebbet az első helyen álló Rubin Kazannál, de fele annyi ponttal (13) rendelkeznek. Ha a végén oda akarnak érni, akkor az ilyen meccseket hozni kell. Tavaly is és tavalyelőtt is oda-vissza megverték a Luch-ot. Most az "odán" a sor :)

Gondolkodtam még a Dinamo Tbilisi-Runavik hazait is hozzákötöm 1,16-ért, de aztán csak elfelejtettem, pedig a Dinamo nagy fölénnyel nyerte a bajnokságát, nem hinném, hogy a Feröer szigetekiek akár még pontot is tudnának rabolni tőlük.

Luch Energia-Zenit Szentpétervár
tipp:Zenit

0-0       :noway:


A tipp jó volt csak hát a labda gömbölyű, nem tudtak 1-et betuszkolni ennek a gyenge Luchnak :(

Hétvégére 2 tippet néztem ki magamnak kötésben:

Elfsborg-Riga 1 1,3
Dinamo Kiev-Metalurg Mariupol 1 1,14

Odds: 1,48

Egy jóval színvonalasabb svéd bajnokságban szereplő Elfsbornak, aki jelenleg a bajnokságban a 2. helyen van és mindössze 5 gólt kapott 14 meccs alatt, annak le kell hogy verje a lett bajnokságban szereplő Riga-t.
A Dinamo Kiev hazájának egyik meghatározó és kiemelkedő csapata. Még a Shakhtar Donyeck hasonló erősségű. Olyanok, mint a a skót bajnokságban a Rangers és a Celtic. Az ilyen kis csapatok, mint a Mariupol hazai környezetben le kell nem okozhatnak gondot.

Elfsborg-Riga 1 1,3             :great:
Dinamo Kiev-Metalurg Mariupol 1 1,14         :great:

Odds: 1,48


Mai dupla:

FC Salzburg-Altach 1 1,16
Spanyol U19-Bulgária U19 1 1,36

odds: 1,58

A sógorék bajnokságában a Salzburg egyértelmű favorit. A harmatgyenge Altach ellen hozniuk kell ezt a kötelező győzelmet. Tavaly hazai környezetben mindkét meccsen 4-et gurítottak nekik, igaz mindkét idegenbeli meccsen remi lett, de látva az első két forduló eredményeit hazai győzelemre számítok.
A címvédő spanyol fiataloknak nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt ők és mások is várták. Így is nagy égés volt nekik ez a torna, de még nagyobb lenne, ha a leggyengébbnek titulált Bulgárokat se verik meg.

FC Salzburg-Altach 1 1,16  3-0    :great:
Spanyol U19-Bulgária U19 1 1,36  4-0 (88.perc)    :great:

odds: 1,58

Hételeji dupla:
Haladás-Arsenal 2 1,2
Elfsborg-Norrkoping 1 1,36

odds: 1,63

Az első meccset nagyon nem kell kommentelni. Nem egy osztálykülönbség van a két csapat között. Az Arsenal a leggyengébb összeállításában is sokkal jobb.
A svédeknél a legjobb, a legrosszabb védelemmel találkozik. Az Elfsborg a legutóbbi hazai bajnokiján kikapott a szintén nagyon gyenge Geflétől 1-0-ra. Nem hinném, hogy a méggyengébb Norrkoping is okozna ekkora meglepetést.

Idézetet írta: slow Dátum július 22, 2008, 13:03:45

Elfsborg-Norrkoping 1 1,36


Ez az Elfsborg-meccs nekem is jónak tűnik, mert ha akarja tartani a lépést az első Kalmar-al, most győznie kell. Olvastam, hogy két játékost is igazoltak gyorsan: a csatár Lasse Nilsson a francia élvonalbeli St. Etienne együtteséből érkezett, bár csak öt meccsen játszott tavaly a Ligue 1-ben. A másik érkező az Ajax fiatal játékosa, Jesper Florén. Kíváncsi vagyok, mi lesz, szerintem én is megteszem egy kisebb téttel...

Haladás-Arsenal 2 1,2    1-1      :noway:
Elfsborg-Norrkoping 1 1,36

odds: 1,63


Két szabályt nem vettem figyelembe az Arsenal meccsel kapcsolatban:
1. Barátságos mérközésekre nem érdemes fogadni!
2. Magyar csapatokkal vigyázni! Lásd: ZTE-MU 1-0, akkor a tippmixemet vitte el csak az és a legkisebb odds volt. Lásd a magyar válogatott legyőzte a világbajnok olaszokat, az európa bajnok görögöket, valamint nagyszerű játékkal 20-on valahány év után győzelemhez segítették a Máltai válogatottat.

De akkor se gondoltam volna, hogy egy Arsenal nem tudja legyőzni a Haladást!!! Ez van. Úgyhogy most  :wall:
Kicsit le kell nyugodnom. Ha hirtelen akarnám visszanyerni, akkor biztos, hogy egy bukó széria következne. Ezért most lehet egy ideig nem fogadok.