Sportfogadas.org

Aranybánya => Online Sportfogadás Játékok - Archívum => Online Sportfogadás Játékok => Archívum => SPF - Csapatok Harca => A témát indította: Admin Dátum február 17, 2020, 16:36:31

Cím: SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 17, 2020, 16:36:31
SPF - Csapatok Harca

A játék bemutatása

Kezdetben közösen dolgoztok a sikerért, majd ahogy az életben lenni szokott, fordul a kocka (ismerős?). A csapattársból ellenfél lesz és kőkemény harc folyik a végső győzelemért.

Hogyan lehet részt venni a játékban?

Négy (4) fős csapatok indulhatnak a versenyen. Abban az esetben ha nem sikerül kialakítani a négy fős csapatot, akkor mi segítünk (kiegészítjük a csapatot egy egyéni jelentkezővel).
Egyénileg is lehet jelentkezni, s ilyenkor sorsolás alapján segítünk összehozni egy 4 fős brigádot, akivel együtt dolgozhattok a játék során.

Megvan a csapat?

Nyissatok meg egy fórumtémát az SPF - Csapatok Harca (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?board=419.0) fórumrészlegen, és indulhat is a móka.
Az adott fórumtémában kell megbeszélnetek, hogy mire fogtok tippelni, annak tudatában, hogy a sikeres fogadások által a játék második felvonásába kerülhettek.

Mettől meddig tart a verseny (1 forduló)?

A játékot 2 hetes ciklusokban rendezzük. Az első héten zajlik a csapatmunka, a második héten pedig jön a csapaton belüli harc a győzelemért.

Mit kell tennetek?

1. hét: Csapatmunka

A csapat minden egyes tagjának be kell küldenie egy tippet! Összesen 4 tippet szükséges beküldenetek közösen (az alábbi odds-intervallumokban):
1.01 - 1.50: 1 tipp
1.51 - 2.00: 1 tipp
2.01 - 3.00: 1 tipp
3.01 - 4.00 : 1 tipp

Program/Teendők:
- legkésőbb kedd estig el kell indítani az adott fordulóra szánt fórumtémát (bemutatván a csapattagokat, csapatnevet - pl. Egri bikák tippjei)
- hétfőtől csütörtök estig elmélkedés, hogy a hétvége (péntek-szombat-vasárnap) eseményeiből válogatván mire tippeljetek (érvek/ellenérvek stb. - mindezt a csapat fórumtémáján belül kell megvitatni)
- csütörtök 20:00CET-ig közölni kell a csapat által kiválasztott 4 tippet amit versenybe küldtök (szigorúan egyetlen egy hozzászólásként, megjelölvén, hogy ez a csapatotok tippsora a hétvégére)
- a tippsorban szereplő események lezajlása után egy személy a csapatból ki kell értékelje a beküldött tippet (nyertes tippek száma érdekel bennünket, illetve a nyertes tippek nyereményszorzóinak a szorzata)

A tippet ilyen formátumban javasolt írni:

Sportág, időpont:
Esemény:
Tipp:
Odds:
Iroda:


Ki jut tovább a második felvonásba?

Annak érdekében, hogy eldöntsük ki jut tovább egy adott forduló második felvonásába, a következő kritériumokat vesszük figyelembe:
1. Nyertes tippek száma
2. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
3. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező csapat
4. Sorsolás

2. hét: Harc a győzelemért

A második héten a győztes csapat tagjai egymás ellen küzdenek az alábbiak szerint:
- minden egyes csapattag csütörtök 20:00CET-ig be kell küldjön 4 tippet (minden egyes fent említett odds-intervallumban 1 tippet) az elkövetkezendő hétvége (péntek-szombat-vasárnap) sporteseményeiből válogatván
- a tippsorban szereplő események lezajlása után a játékos ki kell értékelje a beküldött tippsorát (nyertes tippek száma érdekel bennünket, illetve a nyertes tippek nyereményszorzóinak a szorzata)

Ki nyeri meg a versenyt?

Annak érdekében, hogy eldöntsük ki nyeri meg a versenyt, a következő kritériumokat vesszük figyelembe:
1. Nyertes tippek száma
2. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
3. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező játékos
4. Sorsolás

Mindeközben a vesztes csapatok tagjai készülődhetnek a következő fordulóra. Ők is beküldhetnek tippeket a Tipp-bödön fórumtémába, ugyanúgy betartván a második hét követelményeit (csütörtök estig 4 tipp különböző odds-intervallumokban, egyetlen egy hozzászólásként, péntek-szombat-vasárnapi sporteseményekre).

A Tipp-bödön nyertesének meghatározásánál ugyancsak a fenti kritériumokat vetjük be.

Csavar a játékban

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban (szigorúan) egy csapatban szerepelhet. Ha ezt nem szeretnék, akkor ki kell hagyniuk egy fordulót.

Nyeremények

   5.000 Forint jár minden egyes csapattagnak mely kvalifikált a második hétre és aktív volt

   5.000 Forint jár annak a játékosnak aki a második héten a Tipp-bödönbe a legtöbb nyertes tippel rendelkezik (második kritérium: termelt profit)

   20.000 Forint jár a verseny (forduló) győztesének

A nyereményeket Skrillen keresztül utaljuk, az eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül.

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?action=register).
2. Egy csapat 4 főből áll. Amennyiben ez nem jön össze, akkor az egyéni jelentkezőkből töltjük fel a csapatokat.
3. Abban az esetben ha kevesebb, mint 4 egyéni jelentkező van, s ők nem kerültek egy csapatba se, akkor az adott fordulóból kimaradnak, viszont az elkövetkezendő fordulóban az egyéni jelentkezők listáján elsőként szerepelnek.
4. Minden egyes csapattag be kell küldjön egy-egy tippet. Csapaton belül lehet megvitatni, hogy ki milyen odds-intervallumban szeretne tippelni.
5. Inaktív csapattagok nem részesülhetnek a nyereményben. Mindkét héten aktívnak kell lenni.
6. A beküldött tippeket mindenki egyénileg kell feldolgozza idézvén a tippsorát (első héten a csoport által beküldött tippsort, második héten az egyénileg beküldött tippeket). Erre 24 órátok van a tippsoron szereplő utolsó sportesemény kezdetétől számítva.
7. Bármilyen eseményre tippelhettek ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betclic, Betfair Sportfogadás, Pinnacle, Tippmix (https://www.sportfogadas.org/irodak.php), Tippmixpro (https://www.sportfogadas.org/iroda/tippmixpro), Unibet, WilliamHill.
8. Csak a péntek-szombat-vasárnap zajló sporteseményekből lehet válogatni. A napok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
9. Opcionálisan meg is indokolhatjátok a tippet.
10. Tippek beküldési határideje (mindkét hét esetén): Csütörtök, 20:00CET
11. Egyenlő teljesítmény esetén az alábbiak döntenek (első hét):
   a. Nyertes tippek száma
   b. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
   c. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező játékos
   d. Sorsolás
12. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Törölt/módosított hozzászólásért 0 pont jár.
13. Törölt sportesemény, vagy pl. teniszben feladás/visszalépés esetén a beküldött tipp 0 ponttal lesz kiértékelve, viszont van újratippelési lehetőség amennyiben az időkeretbe (Csütörtök, 20:00CET) még belefér. Aki ezzel próbál visszaélni, azt végleg kizárjuk a versenyből.
14. DNB (draw no bet - tétvisszafizetés), illetve ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen (0 pont jár érte).
15. A játékban tilos a folyamatos tippmásolás (csapattól/személytől). Amennyiben ezt tapasztaljuk, az adott játékost/csapatot kizárhatjuk a versenyből.
16. A tippsor beküldésekor érvényes oddsok a mérvadóak.
17. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
18. Egy adott sportesemény (pl. tenisz) félbeszakítása/halasztása esetén megvárjuk az adott esemény végét (amennyiben ezt lebonyolítják 24 órán belül). Máskülönben a tipp érvénytelen és 0 pont jár érte.
19. A játékban a fogadásépítő tippsorok nem érvényesek.
20. Csapaton belül, illetve a forduló második felvonásában (2. hét) tilos ugyanazon sporteseményre tippelni.
21. Abban az esetben ha egy csapattag nem járul hozzá a csapat tippsorához, akkor az adott fordulóból a csapat kiesett. Hozzájárulni azt jelenti, hogy tippet küld be, mely része a csapat tippsorának!
22. Abban az esetben ha a tippsor beküldésének határideje után egy mérkőzést elhalasztanak/törölnek stb., mely a tippsorban szerepel, akkor az illető sporteseményt cserélni lehet viszont az alábbi pontokat figyelembe kell venni:
   a. Csak az a játékos küldheti be a tippet, aki a törölt sporteseményre vonatkozó tippet küldte be eredetileg.
   b. Az új tipp nyereményszorzója az eredeti tipp nyereményszorzójával kell megegyezzen, vagy annál kisebb lehet (betartván az odds-intervallumokat).
   c. Szigorúan minimum 2 órával a helyettesítő sportesemény kezdete előtt lehet cserélni.
   d. Egyetlen egy cserelehetőség létezik tippenként.

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
2. A nyereményeket az eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül utaljuk.
3. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból)
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 17, 2020, 16:37:46
Az első verseny február 24-én indulna. Addig is lehet véleményt/javaslatot írni a játékkal kapcsolatban.  :beerchug:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 17, 2020, 17:27:26
Ha találtok hibát, vagy vannak megválaszolatlan kérdések, akkor azt mindenképp jelezzétek, hogy tudjuk mielőbb kiküszöbölni.  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: RedMunchen2010 Dátum február 17, 2020, 19:42:05
Kezdésnek csak egy kérdés: ebben az esetben mennyi lenne a csapat végső pontszáma?
7 vagy 12?

1.01 - 1.50: választott szorzó: 1.23 helytelen tipp
1.51 - 2.00: választott szorzó: 2.00 jó tipp
2.01 - 3.00: választott szorzó: 2.38 helytelen tipp
3.01 < : választott szorzó: 7.00 jó tipp

Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 17, 2020, 20:33:59
Idézetet írta: RedMunchen Dátum február 17, 2020, 19:42:05
Kezdésnek csak egy kérdés: ebben az esetben mennyi lenne a csapat végső pontszáma?
7 vagy 12?

1.01 - 1.50: választott szorzó: 1.23 helytelen tipp
1.51 - 2.00: választott szorzó: 2.00 jó tipp
2.01 - 3.00: választott szorzó: 2.38 helytelen tipp
3.01 < : választott szorzó: 7.00 jó tipp

7 (hét).

Lehet, hogy maximalizálni kellene az oddsot. Sōt! Elōször a nyertes tippek száma kellene mérvadó legyen, majd ezek után a profit.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: LosGabos Dátum február 17, 2020, 21:44:39
Jő ötlet a korlátozás, 4.00 legyen a felső határ. Nekem mintha ismerősek lennének az oddshatárok. 8)

Jól értem, hogy csütörtökig vitatkozunk és aznap mind a 4 csapattag egy tippet küld be az egymás között felosztott kategóriában. Ezeket a csapatból valaki összesítve írja le és ez lesz a csapat tippje.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 17, 2020, 22:11:32
Idézetet írta: LosGabos Dátum február 17, 2020, 21:44:39
Jő ötlet a korlátozás, 4.00 legyen a felső határ. Nekem mintha ismerősek lennének az oddshatárok. 8)

Jól értem, hogy csütörtökig vitatkozunk és aznap mind a 4 csapattag egy tippet küld be az egymás között felosztott kategóriában. Ezeket a csapatból valaki összesítve írja le és ez lesz a csapat tippje.

Nem titok, hogy a Tipster Liga is inspirációként szolgált. Köszönjük.  :beerchug:

Hétfőtől csütörtökig lehet elmélkedni, hogy milyen tippsort küldjön be a csapat, de ha döntés született, akkor azt már akár kedden be lehet küldeni. Valaki a csapatból ezt be kell vállalja, hogy egyetlen egy hozzászólásban beírja a kiválasztott 4 tippet, melyet a versenyben indítanak az adott hét keretén belül.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: TiB Dátum február 18, 2020, 12:05:49
Izgalmas játék! :)

Nem majomkodásból, de az első csapat (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=17159.msg780149#msg780149) nagyon szimpatikus, szóval ők a kedvenceim.

https://www.youtube.com/watch?v=q0hyYWKXF0Q
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 18, 2020, 21:13:37
Módosítások a játékban:

A csapat minden egyes tagjának be kell küldenie egy tippet! Összesen 4 tippet szükséges beküldenetek (az alábbi odds-intervallumokban):
1.01 - 1.50: 1 tipp
1.51 - 2.00: 1 tipp
2.01 - 3.00: 1 tipp
3.01 - 4.00 : 1 tipp

1.hét:

A legtöbb nyertes tippel rendelkező csapat tagjai bekerülnek a forduló második felvonásába. Egyenlő teljesítmény esetén a második kritérium a termelt profit (1-es téttel számolva)

2.hét:

Az a játékos nyer, aki a legtöbb nyertes tippel rendelkezik. Második kritérium: profit.

Tipp-bödön nyertese:

5.000 Forint jár annak a játékosnak aki a második héten a Tipp-bödönbe a legtöbb nyertes tippel rendelkezik (második kritérium: termelt profit)

Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 20, 2020, 15:53:06
A szabályzatban jelenleg szerepel egy ilyesmi:

"Csavar a játékban

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban egy csapatban szerepelhet (szigorúan)."

Látjuk, hogy már szépen alakulnak a csapatok, és szeretnénk tudatni veletek, hogy a fenti dolog a második fordulótól egy picit be fog kavarni.
A cél az vele, hogy ne alakuljon ki egy bomba-erős csapat, mely mindig viszi a nyereményt, vagy legalábbis legtöbbször.

Ha van esetleg erre javaslatotok. Mármint, hogy ezt ennél jobban is meg lehetne oldani, akkor nyugodtan írjátok le.

Köszönjük.  :cya:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 20, 2020, 16:00:22
Közben frissítettem a szabályzatot:

21. Csapaton belül, illetve a forduló második felvonásában (2. hét) tilos ugyanazon sporteseményre tippelni.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: oakland23 Dátum február 20, 2020, 16:20:58
Idézetet írta: SPF Admin Dátum február 20, 2020, 15:53:06
A szabályzatban jelenleg szerepel egy ilyesmi:

"Csavar a játékban

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban egy csapatban szerepelhet (szigorúan)."

Látjuk, hogy már szépen alakulnak a csapatok, és szeretnénk tudatni veletek, hogy a fenti dolog a második fordulótól egy picit be fog kavarni.
A cél az vele, hogy ne alakuljon ki egy bomba-erős csapat, mely mindig viszi a nyereményt, vagy legalábbis legtöbbször.

Ha van esetleg erre javaslatotok. Mármint, hogy ezt ennél jobban is meg lehetne oldani, akkor nyugodtan írjátok le.

Köszönjük.  :cya:

Szerintem az, hogy egy csapatnak össz-vissza négy tippet kell küldeni egy hétre, az annyira lutrivá teszi a dolgot, hogy itt épp ezért sokkal nagyobb a szerencsefaktor, mintha mondjuk csapatonként 30 tippet kéne beküldeni. Ha itt összeraknánk az utolsó 5 év legjobb tippjátékosait, és egy csapatban lennének, ők sem nyernének többször, mint bármelyik másik csapat, mert egyszerűen nagyon-nagyon, de nagyon kevés az az négy tipp. Mondjuk egy-két kiskapu van még, vagy inkább taktika, amire nincs szabály, de nehogy már felfedjem a lapjainkat  :D
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: borsod1984 Dátum február 20, 2020, 17:37:56
Szeretnék csatlakozni vkihez
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Szigo Dátum február 20, 2020, 17:57:19
Idézetet írta: SPF Admin Dátum február 20, 2020, 15:53:06
A szabályzatban jelenleg szerepel egy ilyesmi:

"Csavar a játékban

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban egy csapatban szerepelhet (szigorúan)."

Ha van esetleg erre javaslatotok. Mármint, hogy ezt ennél jobban is meg lehetne oldani, akkor nyugodtan írjátok le.

Köszönjük.  :cya:

Nem akarom túljogászkodni, de a "szerepelhet" azt jelenti, "lehetőség". Ha kötelező, akkor a "szerepel" lenne a jó szó. :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: HT Dátum február 20, 2020, 18:38:33
Nos, a viccben szereplő apróhirdetés ugye úgy szól, hogy "Világhírű vonósnégyes keres első hegedűst, második hegedűst és csellistát."
Nálam is hasonló a helyzet.
Szuper csapatomba keresek három embert!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 20, 2020, 21:53:00
@oakland23 : a kiskapukat ne is áruld el, az már milyen lenne?

Kész öröm játékszabályzatot összehozni.  :cya:

Eddig is tudtam, hogy nem én/mi fogom/fogjuk megváltoztatni a mentalítást.  ;) :D
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 20, 2020, 21:55:20
Idézetet írta: Szigo Dátum február 20, 2020, 17:57:19
Nem akarom túljogászkodni, de a "szerepelhet" azt jelenti, "lehetőség". Ha kötelező, akkor a "szerepel" lenne a jó szó. :ok:

Jó a felvetés, de a szerepelhet a helyes, mivel nem kötelezō. Kihagyhat egy fordulót és folytathatja régi csapatában.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: buszberlet Dátum február 21, 2020, 13:35:25
A tippekhez be kell írni majd az óra-percet, hogy mikor volt aktuális az odds? Vagy látjátok ti azt a hsz beküldésének dátumából? :)
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 21, 2020, 15:00:44
Idézetet írta: buszberlet Dátum február 21, 2020, 13:35:25
A tippekhez be kell írni majd az óra-percet, hogy mikor volt aktuális az odds? Vagy látjátok ti azt a hsz beküldésének dátumából? :)

Leellenőrizhető, viszont ahogy a szabályzat is írja:

"18. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható."
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Bucak77 Dátum február 23, 2020, 09:41:56
És ha van köztünk egy inaktív tag és nem ír be tippet csütörtök estig nem lehetne pótolni a tippjét egy aktívnak? Mert biztos lessz ilyen. Azért az csúnya lenne ha egy ember rontaná el a bulit  :redchug:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: oakland23 Dátum február 23, 2020, 10:16:11
Idézetet írta: Bucak77 Dátum február 23, 2020, 09:41:56
És ha van köztünk egy inaktív tag és nem ír be tippet csütörtök estig nem lehetne pótolni a tippjét egy aktívnak? Mert biztos lessz ilyen. Azért az csúnya lenne ha egy ember rontaná el a bulit  :redchug:
Ez jó felvetés, meg tényleg bárkinek bármi közbe jöhet!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: csatarid Dátum február 23, 2020, 10:28:38
Pont ez volt a lényege a csapat választásnak. Olyanokat választani akibe bízhatsz hogy vélhetően jól tippel és TIPPEL tehát aktív lesz. Hétfőtől lesz rá kerek négy napja mindenkinek,  ha nem sikerül lehet a következőre keszülni.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 23, 2020, 11:51:49
Idézetet írta: Bucak77 Dátum február 23, 2020, 09:41:56
És ha van köztünk egy inaktív tag és nem ír be tippet csütörtök estig nem lehetne pótolni a tippjét egy aktívnak? Mert biztos lessz ilyen. Azért az csúnya lenne ha egy ember rontaná el a bulit  :redchug:

Idézetet írta: oakland23 Dátum február 23, 2020, 10:16:11
Ez jó felvetés, meg tényleg bárkinek bármi közbe jöhet!

A játék nem rejtett célja a csapatépítés (a közös tippelés), közösségépítés stb.

Ha valaki a csapatból nem tippel, akkor eggyel kevesebb tippel indultok a versenyen, s max. a következő fordulóban más felállásban szerepeltek.  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 23, 2020, 12:10:09
Fontos!

"Az adott (csapatnak szánt) fórumtémában kell megbeszélnetek, hogy mire fogtok tippelni, annak tudatában, hogy a sikeres fogadások által a játék második felvonásába kerülhettek."
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Knapp Dátum február 23, 2020, 18:14:54
Lehetne átigazolási szezon.
Vagy draft is. hehe

Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Knapp Dátum február 23, 2020, 19:08:12
Szerintem sem kell aggódni, hogy túl sokszor lesz ugyanaz a csapat/egyén a győztes...

Engem az sem zavarna, ha állandó csapatok lennének, de a változatosságot és a kiegyensúlyozottságot azzal is lehet biztosítani, ha
- fordulónként kisorsoljátok a csapatokat, vagy
- az előző két hét eredményei alapján osztjátok be

Pl. lehetnének a csapatkapitányok az elmúlt hét legjobb egyéni játékosai.
Az ő dolguk lehetne csütörtök estig a csapattip beküldése és a csapaton belüli viták eldöntése.

Az jó dolog, ha azokkal lehetsz egy csapatban, akiket kedvelsz, de az jobban építheti a közösséget, ha "ismeretlenekkel" kell együtt okoskodni.
Na meg az is érdekes, ha van feszültség.  :)


Más:
Ha hétfőn van egy ötletem, amit beírok 3.5-ös szorzóval a csapatfórumba, de csütörtökre a közös üzenet idejére már csak 3.2 (vagy éppen 2.9), akkor mi van?
Beküldhető? Milyen szorzóval?



Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 24, 2020, 08:41:18
Idézetet írta: Knapp Dátum február 23, 2020, 19:08:12
Más:
Ha hétfőn van egy ötletem, amit beírok 3.5-ös szorzóval a csapatfórumba, de csütörtökre a közös üzenet idejére már csak 3.2 (vagy éppen 2.9), akkor mi van?
Beküldhető? Milyen szorzóval?

Ameddig az elmélkedés folyik, addig lehet szó bármekkora odds-ról. Értsd: hétfő - csütörtök.
Csütörtök estig viszont valakinek a csapatban be kell vállalnia, hogy közli a 4 játékos tippjét, melyet a fordulóban indítanak. Nyilván ezt meg lehet tenni hamarabb (pl. szerdán is).
Az illető bejegyzés időpontjakor érvényes oddsok számítanak.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Lancer Dátum február 25, 2020, 09:45:33
Egy kérdés csak a biztonság kedvéért. Gondolom a Péntek hajnal 1 órási NBA és NHL tippek nyugodtan jöhetnek mert az már Péntek ugye? Nem ilyen Péntek 12:00-Vasárnap 18:00 ig idő intervallumban kell tippelni ugye?
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 25, 2020, 11:51:17
Idézetet írta: Lancer Dátum február 25, 2020, 09:45:33
Egy kérdés csak a biztonság kedvéért. Gondolom a Péntek hajnal 1 órási NBA és NHL tippek nyugodtan jöhetnek mert az már Péntek ugye? Nem ilyen Péntek 12:00-Vasárnap 18:00 ig idő intervallumban kell tippelni ugye?

Péntek 0:00CET - Vasárnap 23:59CET (magyar idő szerint)! Ami belefér.  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: oakland23 Dátum február 25, 2020, 19:52:04
Na, amiért írok, hogy most számoltam, 16 csapat versenyez, ami full ideális lenne egy márciusi versenyre. Lesz négy hét, 2-8, 9-15 16-22 23-29. Minden héten feleződne a csapatok száma. Az első hét végén a legrosszabb nyolc csapat kiesik, aztán kiesik a 2. hét végére még négy, a 3. hét végére két csapat marad, és a 4. héten megküzd a két legjobb csapat a győzelemért.

De ez csak így beugrott, mint ötlet, nem akarok megint én lenni a köcsög, akinek semmi sem jó  :D

Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Knapp Dátum február 25, 2020, 19:59:46
Idézetet írta: oakland23 Dátum február 25, 2020, 19:52:04
Na, amiért írok, hogy most számoltam, 16 csapat versenyez, ami full ideális lenne egy márciusi versenyre. Lesz négy hét, 2-8, 9-15 16-22 23-29. Minden héten feleződne a csapatok száma. Az első hét végén a legrosszabb nyolc csapat kiesik, aztán kiesik a 2. hét végére még négy, a 3. hét végére két csapat marad, és a 4. héten megküzd a két legjobb csapat a győzelemért.

De ez csak így beugrott, mint ötlet, nem akarok megint én lenni a köcsög, akinek semmi sem jó  :D

Ha minden helyezésért minden csapat végigjátssza  a hónapot, akkor nem rossz elképzelés, de ki tudja, hány csapat/játékos lesz aktív a következő játék indulásakor.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 25, 2020, 20:53:20
Idézetet írta: oakland23 Dátum február 25, 2020, 19:52:04
De ez csak így beugrott, mint ötlet, nem akarok megint én lenni a köcsög, akinek semmi sem jó  :D

Ezt már nehezen mosod le.  :D  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: csabax Dátum február 26, 2020, 15:08:27
Mi a helyzet akkor, ha a jelenlegi koronavírus járványra való tekintettel olyan sporteseményre tippelünk, amelyikről a tipp leadásakor még azt tudjuk, hogy megrendezik, ám később mégis elhalasztják azt a sporteseményt?
Ilyenor, önhibánkon kívül, a beküldött tipp 0 ponttal lesz kiértékelve?
Vagyis: legyünk jósok és találjuk ki, hogy melyik sporteseményt fogják elhalasztani a koronavírus miatt, és ennek tudatában tippeljünk?
:beerchug:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: MessiÁs Dátum február 26, 2020, 15:16:25
Tenisznel sem lehet tudni hogy elhalasztjak e vagy nem. Mi a kulonbseg? Semmi

Ne valassz olyat, ahol van ra esely. (barmilyen olasz sportesemeny)
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 26, 2020, 16:43:40
Leszarjuk a koronavírust.  :cya:

Azt mondják 20 fok fölött már kevesebb eséllyel terjed. Olyanra kell tippelni, ahol a hőmérséklet meghaladja a 20 fokot.  :D
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: csabax Dátum február 26, 2020, 17:29:02
Idézetet írta: SPF Admin Dátum február 26, 2020, 16:43:40
Leszarjuk a koronavírust.  :cya:

Azt mondják 20 fok fölött már kevesebb eséllyel terjed. Olyanra kell tippelni, ahol a hőmérséklet meghaladja a 20 fokot.  :D
(https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/84841759_10221893657198676_9077901988460494848_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=110474&_nc_ohc=arVJSnQ_u0oAX8OJEXp&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=224ebbc0bbab07b523b9c9e702f2be34&oe=5EFA7EDA)
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: chabialonso Dátum február 27, 2020, 07:57:31
Ha  bizonyos csoporttagok nem írják le a tippet többszöri megkeresésre sem, akkor mi a teendő? Tippelhetünk helyettük, vagy game over?
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 27, 2020, 08:20:08
Idézetet írta: chabialonso Dátum február 27, 2020, 07:57:31
Ha  bizonyos csoporttagok nem írják le a tippet többszöri megkeresésre sem, akkor mi a teendő? Tippelhetünk helyettük, vagy game over?

Nem lehet tippelni helyettük. Annyival kevesebb tipp kerül be a játékba a csapatotok részéről.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Agot PSF Dátum február 28, 2020, 05:39:38
Érdeklődnék, hogy kiknek van érvényes tippünk!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 28, 2020, 08:09:05
Idézetet írta: Agot PSF Dátum február 28, 2020, 05:39:38
Érdeklődnék, hogy kiknek van érvényes tippünk!

Mindenkinek aki teljesítette a játék szabályait (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=17152.0).
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Agot PSF Dátum február 29, 2020, 06:10:49
Nekem lenne javaslataim a játékkal kapcsolatban. Első körön kéne egy csapatkapitány. Ő hozzná meg a döntést a végén. Ha valaki nem tudna tippelni nem tartom fernek a mínusz 1 pontot, hanem csapatként választanának egy tippet. Csapatként dolgozzanak együtt ne egyénenként. Ha valaki nem tud tippet beküldeni, mert más dolga van, akkor ne a csapatot büntessük. - 1 pont sokak kedvét is elveheti. A játék kitalálása jó ötlet, csak ne 4 ember külön tippet küldjön be hanem együtt megbeszélve döntsenek (csapat szó jelentés) . Ha nem, akkor csinálhatnánk egyéniben is és lehetne kieséses rendszer.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 29, 2020, 09:04:50
Idézetet írta: Agot PSF Dátum február 29, 2020, 06:10:49
Nekem lenne javaslataim a játékkal kapcsolatban. Első körön kéne egy csapatkapitány. Ő hozzná meg a döntést a végén. Ha valaki nem tudna tippelni nem tartom fernek a mínusz 1 pontot, hanem csapatként választanának egy tippet. Csapatként dolgozzanak együtt ne egyénenként. Ha valaki nem tud tippet beküldeni, mert más dolga van, akkor ne a csapatot büntessük. - 1 pont sokak kedvét is elveheti. A játék kitalálása jó ötlet, csak ne 4 ember külön tippet küldjön be hanem együtt megbeszélve döntsenek (csapat szó jelentés) . Ha nem, akkor csinálhatnánk egyéniben is és lehetne kieséses rendszer.

A játék szabályzatát elolvastad? Elejétől végig?

Az első hét a csapatmunkáról szól, a második hét az egyéni versenyről. Rossz tippért, vagy tippelés mulasztásáért nem -1 pont jár, hanem 0 pont.

Kiértékelésnél az alábbiakat vesszük figyelembe:

1. Helyes tippet száma
2. Helyes tippek által generált profit (a helyes tippek nyereményszorzóit szorozzuk össze, s így jön ki egy érték).

Az általad említett csapatkapitány is létezik. Ő publikálja a 4 játékos 4 tippjét csütörtök estig.

Amit esetleg lehetne tenni ilyen esetben következő fordulótól: Ha van egy játékos, mely nem reagál (nem aktív, nem küld be saját tippet), akkor a többiek helyette tehetnének egy tippet, viszont az illető játékos nem részesül a nyereményben és nem is vehet részt a második héten, hiába jutott tovább a csapata. Mindezt csak olyan esetben ha a 4 tagból legalább 3 aktív.
Olyan csapattagokat kell választani, akik együttműködnek, és mindenki jön a saját tippjével.

Ha meg valaki nem ér rá, akkor ne szerepeljen ebbe a játékba és kész.  :cya:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: HT Dátum február 29, 2020, 10:07:34
Ne haragudjatok, nem szeretnék beleszólni mások dolgába, de ez mégiscsak egy fórum, márpedig az ugye azért van, hogy leírhassuk a véleményünket.

Olvasgatom itt az oldalon több helyen ezeket a parttalan vitákat, és bár próbálom megérteni mindenkinek az érveit, de azért egy pár dolgot kezeljünk már a helyén.

1. Indult egy játék, aminek voltak szabályai. Ezen nem volt kötelező az indulás, mindenki végigolvashatta a szabályzatot, és aki úgy döntött, hogy ezt vállalni tudja, az jelentkezett rá és csapatba állt. Ezek után ha valakinek nem sikerül valamit teljesítenie, akkor módosítsunk mindig szabályt? (Én is örülnék, ha az ötös lottón tízezrekkel jutalmaznák a találat nélküli szelvényeket, de valószínűleg hiába kérném, a kedvemért nem fognak változtatni rajta. Még akkor sem, ha esetleg én ezt "inkorrektnek" érzem.)

2. Napokon át polemizálunk a "csapat" szó jelentésén. A csapatjáték nem attól lesz "csapat"-játék, hogy papíron négyen szerepelnek benne, hanem attól, hogy mindenki egyenlő módon ugyanannyi tippet ad be a végső tippsorba. Vagyis mindenki 25-25%-kal járul hozzá az esetleges győzelemhez vagy vereséghez. Ha valakinek a tippje nem tetszik a többi játékosnak, akkor lehet szólni neki, hogy adjon más tippet. De onnantól, hogy valakinek a tippjét kihagyjuk a végső tippsorból, az már nem csapatjáték. Még akkor sem, ha a csapat együtt döntött így.

Sajnos tudomásul kell vennünk (és ez rendjén is van), hogy mindig a játékosoknak kell a szabályokhoz alkalmazkodni, és nem pedig a szabályokat kell mindig az egyéni érdekeink szerint alakítgatni.

Végül Admin utolsó levelének egyik mondatával és személy szerint nem értek egyet – de ez csak az én véleményem –, miszerint ha egy játékos nem reagál, akkor a többiek helyette adhatnának le egy tippet. Ez pont annak az elvnek mond ellent, amit eddig képviselt a játék szabályzata. Vagyis a NÉGY tippet NÉGY ember mondja, ne három.
De mint mondtam, ez csak az én véleményem.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum február 29, 2020, 10:28:59
Teljesen jól összefoglaltad.

Csupán arra az esetre gondoltam és próbálok megoldást találni, amikor egyénileg jelentkeznek, s random csoportba kerülnek a személyek. Akkor "betehet" egy ilyen személy.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: HT Dátum február 29, 2020, 11:15:34
Idézetet írta: SPF Admin Dátum február 29, 2020, 10:28:59
Teljesen jól összefoglaltad.

Csupán arra az esetre gondoltam és próbálok megoldást találni, amikor egyénileg jelentkeznek, s random csoportba kerülnek a személyek. Akkor "betehet" egy ilyen személy.

Igen, jogos.
Mikor az ellenérzéseimet írtam le ezzel kapcsolatban, akkor arra gondoltam, hogy ezzel a szabállyal vissza is lehet élni (pl. a csapatgyőzelmet segítve szándékosan nem ír tippet az egyik játékos, ráhagyva ezt a rutinosabb öreg rókákra). De azzal, hogy a "távol maradó" játékos nem részesül a nyereményben, ezáltal valóban kihúzható ennek az esetleges visszaélésnek a méregfoga.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Experte Dátum március 01, 2020, 19:34:24
Azt hiszem a Veteránok szépen lerendezték ezt a kört a 4/3 találati arányukkal és az így elért 10 feleti "csapat szorzóval"!  :ok:
Nem néztem végig de valószínűleg nem sok csapat ért el 3 találatot.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: LosGabos Dátum március 01, 2020, 21:22:24
Idézetet írta: SPF Admin Dátum február 29, 2020, 09:04:50
A játék szabályzatát elolvastad? Elejétől végig?

Az első hét a csapatmunkáról szól, a második hét az egyéni versenyről. Rossz tippért, vagy tippelés mulasztásáért nem -1 pont jár, hanem 0 pont.

Kiértékelésnél az alábbiakat vesszük figyelembe:

1. Helyes tippet száma
2. Helyes tippek által generált profit (a helyes tippek nyereményszorzóit szorozzuk össze, s így jön ki egy érték).

Az általad említett csapatkapitány is létezik. Ő publikálja a 4 játékos 4 tippjét csütörtök estig.

Amit esetleg lehetne tenni ilyen esetben következő fordulótól: Ha van egy játékos, mely nem reagál (nem aktív, nem küld be saját tippet), akkor a többiek helyette tehetnének egy tippet, viszont az illető játékos nem részesül a nyereményben és nem is vehet részt a második héten, hiába jutott tovább a csapata. Mindezt csak olyan esetben ha a 4 tagból legalább 3 aktív.
Olyan csapattagokat kell választani, akik együttműködnek, és mindenki jön a saját tippjével.

Ha meg valaki nem ér rá, akkor ne szerepeljen ebbe a játékba és kész.  :cya:
Nem kötözködés, de a Profit = haszon - befektetés.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 01, 2020, 22:12:43
Idézetet írta: LosGabos Dátum március 01, 2020, 21:22:24
Nem kötözködés, de a Profit = haszon - befektetés.

Vedd úgy, hogy ez "SPF Profit".  :D  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: anarsia Dátum március 02, 2020, 05:04:47
Idézetet írta: Experte Dátum március 01, 2020, 19:34:24
Azt hiszem a Veteránok szépen lerendezték ezt a kört a 4/3 találati arányukkal és az így elért 10 feleti "csapat szorzóval"!  :ok:
Nem néztem végig de valószínűleg nem sok csapat ért el 3 találatot.

Ahogy nézegetem random 5 csapatnak is 4/3 találat 1 törölt tippel és 14 es szorzóval.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 02, 2020, 15:01:25
Fontos tudnivaló!

Miközben zajlik az első forduló második felvonása, lehet újra jelentkezni egyénileg is a versenyre.

Akik az első fordulóban részt vettek, azok eldönthetik, hogy a következőkben folytatják az eredeti négyes felállásban, vagy lesznek változások a csapatban. NEM szükséges új témát indítani a második fordulóra.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 02, 2020, 16:22:40
1. Forduló - 2. Felvonásba bejutott csapat: Random 5

Sok sikert!  :beerchug:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: 19nita74 Dátum március 02, 2020, 20:07:49
Nekem ez a csapat tökéletes,ha nektek megfelel!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 03, 2020, 11:02:05
Még egy fontos tudnivaló: a következő fordulóban a mostani forduló nyertese és a tipp-bödön nyertese egy csapatban szerepelhet (csak).
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: sipull Dátum március 04, 2020, 13:27:32
21. Csapaton belül, illetve a forduló második felvonásában (2. hét) tilos ugyanazon sporteseményre tippelni.

A 21. ponttal kapcsolatban az  lenne a kérdésem, hogy a győztes csapatnak a bödön tippekre is figyelniük kell, vagy csak négyünk között ne legyen egyforma tipp.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 04, 2020, 14:29:11
Idézetet írta: sipull Dátum március 04, 2020, 13:27:32
21. Csapaton belül, illetve a forduló második felvonásában (2. hét) tilos ugyanazon sporteseményre tippelni.

A 21. ponttal kapcsolatban az  lenne a kérdésem, hogy a győztes csapatnak a bödön tippekre is figyelniük kell, vagy csak négyünk között ne legyen egyforma tipp.

Csak egymás között.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 04, 2020, 19:44:40
Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum március 04, 2020, 16:33:42
Hali!

@SPF Admin egy dologra most kíváncsi lennék. Ha az 1. fordulót nem a Random 5 csapata nyeri meg, akkor a Veteránok jött volna?

Illetve úgy látom a szorzókat szorozni kell, mint egy normál mixen, tehát nem összeadásból jön ki a profit.

Ezeket jó lenne tudni, mielőtt belekezdünk a 2. kanyarba.

Köszi a választ előre is!  :ok:

Igen, az SPF Veteránok végeztek a második helyen, így ők szerepelhettek volna a második héten.

Szorozni kell, igen. És nyilván ez érvényes lesz a második fordulóra is.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 05, 2020, 14:08:49
Pontosítottunk a szabályzaton (https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=17152.msg780000#msg780000) (dőlt betűkkel a változások):

Ki jut tovább a második felvonásba?

Annak érdekében, hogy eldöntsük ki jut tovább egy adott forduló második felvonásába, a következő kritériumokat vesszük figyelembe:
1. Nyertes tippek száma
2. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
3. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező csapat
4. Sorsolás


A második héten a győztes csapat tagjai egymás ellen küzdenek az alábbiak szerint:
- minden egyes csapattag csütörtök 20:00CET-ig be kell küldjön 4 tippet (minden egyes fent említett odds-intervallumban 1 tippet) az elkövetkezendő hétvége (péntek-szombat-vasárnap) sporteseményeiből válogatván
- a tippsorban szereplő események lezajlása után a játékos ki kell értékelje a beküldött tippsorát (nyertes tippek száma érdekel bennünket, illetve a nyertes tippek nyereményszorzóinak a szorzata)

Ki nyeri meg a versenyt?

Annak érdekében, hogy eldöntsük ki nyeri meg a versenyt, a következő kritériumokat vesszük figyelembe:
1. Nyertes tippek száma
2. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
3. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező játékos
4. Sorsolás


A Tipp-bödön nyertesének meghatározásánál ugyancsak a fenti kritériumokat vetjük be.

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban (szigorúan) egy csapatban szerepelhet. Ha ezt nem szeretnék, akkor ki kell hagyniuk egy fordulót.

11. Egyenlő teljesítmény esetén az alábbiak döntenek (első hét):
   a. Nyertes tippek száma
   b. Nyertes nyereményszorzók összege (összeszorozzuk a nyertes nyereményszorzókat)
   c. Legnagyobb nyertes nyereményszorzóval rendelkező játékos
   d. Sorsolás


21. Abban az esetben ha egy csapattag nem járul hozzá a csapat tippsorához, akkor az adott fordulóból a csapat kiesett. Hozzájárulni azt jelenti, hogy tippet küld be, mely része a csapat tippsorának!
22. Abban az esetben ha a tippsor beküldésének határideje után egy mérkőzést elhalasztanak/törölnek stb., mely a tippsorban szerepel, akkor az illető sporteseményt cserélni lehet viszont az alábbi pontokat figyelembe kell venni:
   a. Csak az a játékos küldheti be a tippet, aki a törölt sporteseményre vonatkozó tippet küldte be eredetileg.
   b. Az új tipp nyereményszorzója az eredeti tipp nyereményszorzójával kell megegyezzen, vagy annál kisebb lehet (betartván az odds-intervallumokat).
   c. Szigorúan minimum 2 órával a helyettesítő sportesemény kezdete előtt lehet cserélni.
   d. Egyetlen egy cserelehetőség létezik tippenként.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 09, 2020, 18:00:46
A szabályzat ezen pontját egyelőre felfüggesztjük:

Csavar a játékban

A forduló győztese és a Tipp-bödön győztese a következő fordulóban (szigorúan) egy csapatban szerepelhet. Ha ezt nem szeretnék, akkor ki kell hagyniuk egy fordulót.



Meglátjuk, hogy hogyan alakul a verseny, s annak függvényében elővehetjük majd, ha szükséges.

Tehát konkrétan a forduló győztese folytathatja korábbi csapatában, illetve a Tipp-bödön nyertese is mehet tovább csapattársaival a következő fordulóban.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 09, 2020, 18:11:04
Indulhat a második forduló (mondjuk ha hétfő, akkor automatikusan indul)! Szóval soha se ránk várjatok ilyen téren.  ;D

A csapatok felállásai maradnak az eredetiek. Sok sikert!  :topbet_125:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 12, 2020, 07:21:18
Az eredeti alatt azt ertsem, hogy a kiralykategoria es a tipp-bodon gyoztese megsem lesz egy csapatban?

Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: oakland23 Dátum március 12, 2020, 08:59:47
Srácok, nem kéne ezt a csapatversenyt felfüggeszteni? Lassan már ott tartunk, hogy nincs mire fogadni, kb már nem is a tippért kell izgulni, hanem azért, hogy legyen meccs. Ahogy Poz írja, a LaLiga is valószínűleg megáll, meg az NBA-s Gobert pozitív tesztje után az NBA is áll, minden áll, így kb lehetetlenné vált már a tippelés is. Vagy ez a hétvége még menjen, de aztán nekünk is szünet jön, mert így ennek a játéknak így nincs értelme sajna
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 12, 2020, 09:11:34
Idézetet írta: oakland23 Dátum március 12, 2020, 08:59:47
Srácok, nem kéne ezt a csapatversenyt felfüggeszteni? Lassan már ott tartunk, hogy nincs mire fogadni, kb már nem is a tippért kell izgulni, hanem azért, hogy legyen meccs. Ahogy Poz írja, a LaLiga is valószínűleg megáll, meg az NBA-s Gobert pozitív tesztje után az NBA is áll, minden áll, így kb lehetetlenné vált már a tippelés is. Vagy ez a hétvége még menjen, de aztán nekünk is szünet jön, mert így ennek a játéknak így nincs értelme sajna

Teljesen jó a felvetésed. Folyik a tanácskozás jelenleg is, és hamarosan jövünk a döntéssel.  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 12, 2020, 12:15:14
Döntés született!

A második forduló (ez a hét, s a következő) meg lesz tartva, viszont utána jön egy kis szünet, ameddig tisztázódnak a dolgok.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: sunik29 Dátum március 12, 2020, 12:29:11
Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 12, 2020, 12:15:14
Döntés született!

A második forduló (ez a hét, s a következő) meg lesz tartva, viszont utána jön egy kis szünet, ameddig tisztázódnak a dolgok.
Nehogy tovabbitsuk a virust :D
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 12, 2020, 12:57:47
Idézetet írta: sunik29 Dátum március 12, 2020, 12:29:11
   Nehogy tovabbitsuk a virust :D

Hát, a jelenlegi szituáció szerint két hét múlva gombfocira fogadhatunk, meg Fifára.  :D
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: RedMunchen2010 Dátum március 12, 2020, 17:48:47
A vegen tenyleg mar csak az e-sport marad.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: HT Dátum március 12, 2020, 22:09:56
Nekem is pont az jutott ma eszembe (amikor 19 órakor vettük észre, hogy megint töröltek egy holnap hajnali meccset), hogy lassan már külön jutalmat érdemelne az a csapat, akinek sikerül négy olyan tippet összeállítani, amit le is játszanak.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Agot PSF Dátum március 13, 2020, 16:44:56
SPF Admin lehet új tippeket küldeni a tőrőlt meccsek helyet? Több csapatnál is észre vettem, hogy cserélnének tippet.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 13, 2020, 16:56:23
Idézetet írta: Agot PSF Dátum március 13, 2020, 16:44:56
SPF Admin lehet új tippeket küldeni a tőrőlt meccsek helyet? Több csapatnál is észre vettem, hogy cserélnének tippet.

Igen, lehetséges.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 13, 2020, 16:58:09
FONTOS!

Figyelembe véve az aktuális eseményeket:

"22. Abban az esetben ha a tippsor beküldésének határideje után egy mérkőzést elhalasztanak/törölnek stb., mely a tippsorban szerepel, akkor az illető sporteseményt cserélni lehet viszont az alábbi pontokat figyelembe kell venni:
   a. Csak az a játékos küldheti be a tippet, aki a törölt sporteseményre vonatkozó tippet küldte be eredetileg.
   b. Az új tipp nyereményszorzója az eredeti tipp nyereményszorzójával kell megegyezzen, vagy annál kisebb lehet (betartván az odds-intervallumokat).
   c. Szigorúan minimum 2 órával a helyettesítő sportesemény kezdete előtt lehet cserélni.
   d. Egyetlen egy cserelehetőség létezik tippenként."


Tehát, ha az időkeret engedi, akkor lehet többször is cserélni. Persze, csak akkor ha törölték az eredeti eseményt.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 16, 2020, 14:06:11
A szabályzat 6. pontjából kiindulva:

6. A beküldött tippeket mindenki egyénileg kell feldolgozza idézvén a tippsorát (első héten a csoport által beküldött tippsort, második héten az egyénileg beküldött tippeket). Erre 24 órátok van a tippsoron szereplő utolsó sportesemény kezdetétől számítva.

Megkérlek, hogy minden csapat írja majd a saját fórumtémájába a múlt heti teljesítményét.

Köszönjük.  :beerchug:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: mityuka Dátum március 17, 2020, 11:51:48
Már itt a második forduló, második szakasza/Tipp-bödön/, de még az első fordulóért nincs a számlán a jutalom.  :-\
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 17, 2020, 13:07:35
Idézetet írta: mityuka Dátum március 17, 2020, 11:51:48
Már itt a második forduló, második szakasza/Tipp-bödön/, de még az első fordulóért nincs a számlán a jutalom.  :-\

Biztos elakadt a határon. Ne aggódj, ma elméletileg megkapod.  :cya:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: mityuka Dátum március 17, 2020, 18:08:29
Idézetet írta: SPF Admin Dátum március 17, 2020, 13:07:35
Biztos elakadt a határon. Ne aggódj, ma elméletileg megkapod.  :cya:
Bocsánat hogy felemlitetem.Köszönöm a választ.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 19, 2020, 16:50:06
Kerüljétek a török focis tippeket! Felfüggesztették a bajnokságot!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum március 23, 2020, 15:44:29
Fontos infó!

Az "SPF Csapatok Harca" játék mától szünetel, mindaddig amíg a sportvilág újraindul, s újra lesznek fogadható sportesemények.

Kitartást és "Maradjatok Otthon"!
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Pondrux Dátum június 12, 2020, 15:47:50
Sziasztok! Lehet tudni pontosan, hogy mikor lesz a folytatás?
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum június 12, 2020, 16:03:09
Még mi sem tudjuk. Át kell gondoljuk az egészet, hogy hogyan tovább.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Hentesáru Dátum július 04, 2020, 16:53:28
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy újra indul-e SPF - Csapatok Harca ?
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: csatarid Dátum július 04, 2020, 17:22:19
Idézetet írta: Hentesáru Dátum július 04, 2020, 16:53:28
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy újra indul-e SPF - Csapatok Harca ?

Szia! Biztosan tájékoztatva leszünk ha indul a következő, legyünk türelemmel.
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum július 04, 2020, 22:45:54
Idézetet írta: Hentesáru Dátum július 04, 2020, 16:53:28
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy újra indul-e SPF - Csapatok Harca ?

Számításaink szerint, ameddig a sportvilág nem "jön helyre" addig ez a játék is szünetel. Amint korábban is írtam, át kell gondolni az egész lebonyolítást.  :ok:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: LFCfanBoti Dátum szeptember 10, 2020, 16:49:22
Idézetet írta: SPF Admin Dátum július 04, 2020, 22:45:54
Számításaink szerint, ameddig a sportvilág nem "jön helyre" addig ez a játék is szünetel. Amint korábban is írtam, át kell gondolni az egész lebonyolítást.  :ok:
Az új idénnyel egybekötve lesz a Csapatok Harcánál is új idény? :cya:
Cím: Re:SPF - Csapatok Harca
Írta: Admin Dátum szeptember 10, 2020, 17:13:54
Egyelőre nem tervezzük a játék visszatérését.