Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Orbán felszopók nem fogják érteni :(


Bátonyterenye polgármestere önkormányzati pénzből vitte Fradi-meccsre a barátait

https://index.hu/belfold/2023/03/14/batonyterenye-polgarmester-onkormanyzati-penz-nagy-majdon-jozsef-baratok-rokonok/

A tett sem piskóta, de a reakció még jobban kiveri a biztosítékot :bash:

"Polgármesterként megtehetem, van egy keretem, amelyet ilyen programokra is költhetek, s akár kisbuszt is bérelhetek. Vegyük úgy, hogy azok, akik velem együtt elutaztak a külföldi sportrendezvényre, ezt kapták jutalomként, ehhez senkinek semmi köze"





Azért lássuk be, még mindig az Origo a leghumorosabb felület, szóval megéri tolni bele a közpénz milliárdokat.

https://444.hu/2023/03/14/az-origo-csak-addig-nevezte-gyonyoru-szinesznonek-hunter-schafert-amig-ra-nem-jottek-hogy-transznemu

Vicces lehetett, amikor nézték, milyen csöcsös képeket lehetne posztolni az Oscar-gáláról, majd szembejött Hunter képe, ez tökéletes lesz, csöcsök, ez kell az olvasóknak.


Így voltak ők is, hogy 'szott nagy csöcsök, dudák, jöhet, majd utána gondolkoztak, hogy Finkle és Einhorn, Einhorn és Finkle, úristeeeen...


 ;D  ;D



https://www.youtube.com/watch?v=N7LS-AOoXfM


Erről már korábban írtam egy hosszabbat.
A megölt milliárdos, a fityiszes  képviselő, a gyámügy, az önzetlen maffiaklán.
Nemrég kezdődött el a per.

Idézetet írta: lazanyja Dátum március 23, 2023, 10:40:50https://www.youtube.com/watch?v=N7LS-AOoXfM


Erről már korábban írtam egy hosszabbat.
A megölt milliárdos, a fityiszes  képviselő, a gyámügy, az önzetlen maffiaklán.
Nemrég kezdődött el a per.

Aki akar utánaolvashat, korábban linket adtam. Bári milliárdos kivégzése, felgyújtása.

Döbbenetes,  hogy a rendőrség,  a politikai vezetés, a gyámügy is tudott mindenről, de hagyták megtörténni.


Ebben az országban az lett volna megdöbbentő, ha ezeket időben elkapják, na jó, átfogalmazom, börtönbe csukják. Mert arról kétségem sincsen, hogy az ügyvéd be lesz védve, mert a Fideszhez köthető. A nehézfiúk valószínűleg vissza a böribe, ezért is mondtam, mindenki figyeljen a saját dolgára. Ha valakit szemet vetett a vállalkozására (pénzére) és Fideszhez köthető személy, akkor ott annyi. Az a vicces az egészben, hogy az emberek jelentős része még mindig azt hiszi, hogy ez egy libsi hazugság, meg a Fidesz sose csinálja ilyet, de hát őket nehéz is lenne felvilágosítani a dolgokról.


Itt van a debreceni akkugyár ügye is, ahol mindössze elég a sorok között olvasni. Nem kell semmilyen adatot átnézni, tényleg szinte semmivel nem kell foglalkozni, nem kell terhelni az agyunkat számokkal és környezeti adatokkal, ez a hír elegendő ahhoz, hogy értő olvasással felfogjuk: itt (is...) egy nagy hazugság van a Fidesz részéről.

Hír: Kirúgják a debreceni aksigyárról kritikus szakvéleményt író vízügyi igazgatót
https://telex.hu/belfold/2023/03/23/debrecen-akkumulatorgyar-catl-vizugyi-igazgato-kirugas-szakvelemeny-belugyminiszterium-pinter-sandor

Röviden: ha ez az egész akkugyár-projekt nem lenne káros, akkor indokolatlan kirúgni egy olyan személyt, aki a munkáját végezte. Ezzel gyakorlatilag elismerte Orbán Viktor és Pintér Sándor, hogy itt valami ordas nagy átverés van, hülyének nézik a debreceni lakosokat.

Tanács: ha Debrecenben laknék, elgondolkodnék az ingatlanom eladásán.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 23, 2023, 20:17:09Nem kell semmilyen adatot átnézni, tényleg szinte semmivel nem kell foglalkozni, nem kell terhelni az agyunkat számokkal és környezeti adatokkal
Amikor egy társaságban elmondtam a többek által már jó ideje ismert véleményemet, akkor majdnem "leharapták a fejem".
Pedig csakis tényeket mondtam.
Vagyis azt mondtam, hogy azok, akik most tiltakoznak, többségben éppen azok szavazták meg azokat a másikokat, hogy döntsenek helyettük. És nemrégiben a döntésre megszavazottak az őket megszavazók ellen döntöttek. Azaz jelenleg nem történik semmi más, mint csakis az, hogy a régebben úgy szavazók mostanában szembesültek a korábbi szavazásuk következményével és teljesen kisszák a saját maguk által saját maguknak kitöltött pohár tartalmát.

Ha ez így folytatódik, Orbánt lassan sehol se látják szívesen. Elment Erdoganhoz, valószínűleg az öreg Recep is ki fog kapni, korábban Trump, Jansa, Bolsonaro, Babis stb., őket is meglátogatta.  ;D

https://telex.hu/kulfold/2023/03/25/erdogan-torokorszag-valasztas-vereseg-ellenzek-kilicdaroglu

Jól veszem ki, hogy a hangzatos Nemzeti Várprogram keretében felújították a kastélyokat, most pedig nagyjából ingyen köztulajdonból átadják őket magánba, természetesen haveroknak? Dégi kastély például.

Idézetet írta: TiB Dátum március 27, 2023, 07:15:25Jól veszem ki, hogy a hangzatos Nemzeti Várprogram keretében felújították a kastélyokat, most pedig nagyjából ingyen köztulajdonból átadják őket magánba, természetesen haveroknak? Dégi kastély például.
Jól.
Ez az egyik példa arra, ahogyan a közpénz magánpénzzé alakul át.

Tudom, nem linktelep az oldal, de szerintem nagyon fontos interjú.

Mindenki eldöntheti, hogy melyik oldalon áll, én mindenesetre elkezdem a felkészülést.

,,Az is nagyon merész feltételezés, hogy az emberiség fele életben maradhat a következő évtizedekben"

https://24.hu/belfold/2023/03/27/klimavaltozas-adaptacio-szaloczy-zsolt-fizikus-interju/?utm_source=24_hu&utm_medium=pad&utm_campaign=20221020

A Föld megújítja magát, és ha már nem lesz egy ekkora invazív faj, mint az ember, akkor újraépül, és megint lesz valamilyen biodiverzitás, és kifejlődhet újra egy intelligens faj.

És kezdődik elölről az egész.

Hát igen. Sajnos, ez egy ilyen paradoxon. Az intelligencia együtt jár azzal, ahova mára jutottunk. Ha intelligens vagy, akkor azt arra használod, hogy kiterjeszd magad. És annak egyszer ugyanitt lesz a vége. Ennyi. Ezek vagyunk.