Napi tipp - Május 25.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tipp - Május 25.

Van egy tipped erre a napra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a nap legjobb tippje pénznyereményben (3.000 Forint/nap) részesülhet!


Foci - Ausztrál VPL - 2019. 05. 25. 07:15
Avondale - Dandenong City
tipp: félidő Avondale -0.5 hcp
odds: 1,975
bet365

A hazaiak otthon legtöbbször megállíthatatlanok. Legutóbbi egymás elleni meccsükön hatnál álltak meg. 45 perc alatt ki kell jönnie a tabellán is látható különbségnek.

Portugál kupa, foci 18:15
Porto - Sporting
Tipp: Porto nyeri a kupát
Odds: 1.50
Bet365

A bajnoki címről lemaradt egy hajszállal a Porto a 'fica mögött, szeretnének egy kupát nyerni ami gyógyítaná a sebeket. Gyorsan adódott a lehetőség, a Sporting elleni kupa fináléban ezt megtehetik, akiket mellesleg pár napja legyőztek már 2:1-re lehengerlő játékkal 28-2 lövések... (igaz piroslap sújtotta ellenfelüket). Miért ne sikerülne újra? Egyénileg és csapatként is jobbak, tipp 3-1

Sportág, időpont: Jégkorong VB
Kanada-Csehország
2019.05.25. 19:15
Tipp:Mantha, Anthony(Kanada) szerez gólt
Odds: 3.00
Iroda:Unibet
Indoklás:Kanada az előző meccsen nagyon megszenvedett, csak a vége előtt lőtt góllal mentették hosszabbításra, majd onnan már be is húzták.
Mantha ezt a meccset kihagyta eltiltás miatt, így most lesz egy kis frissesség a "lábában", ami szerintem gólt fog eredményezni neki.A kanadai táblázaton amúgy is ő áll a legjobban a kanadaiak közül.Szerintem ma legalább egyszer elsül a botja.

Labdarúgás  USA MLS
2019.05.25  3:00

Real Salt Lake - Atlanta United
Tipp : gólok száma over 3.5
Odds : 3.05
Iroda : Unibet

Labdarugás Magyar Kupa
2019.05.25 19:30

Honvéd-Vidi  D
Odds:3,25
bet365

A magyar kupa döntőjében harcos kemény csatát várok a két csapat részéről.Bőven lesz adok kapok,mivel a kupa mind két csapatnak kellene.A rendes játékidő szerintem nem fog döntést hozni.

Giro d'Italia kerékpár 14. szakasz 13:10

tipp: Nibali H2H Roglic - Nibali végez előrébb
odds: 1.90
iroda: tippmixpro

Nibalinak ideje lenne valamit kockáztatni, talán a mai szakasz alkalmas lehet rá, Roglic szinte csak rá figyel, vele megy, mással nem. Ma lesz az utolsó nagy hegyről lefelé egy komoly, hosszú lejtmenet amiben Nibali az egyik legjobba világon, talán ott megpróbálja kicsit leszakítani a szlovént.
Persze úgy is jó a tipp ha együtt gurulnak be csak Nibali 5 cm-el előbb:-)


FIFA U20 WC
18:00
Franciaország - Szaúd Arábia

Franciaroszág góljai 4,5 felett @ 6.50 (bet365)

No question, Franciaország más szinten tart. A legutóbbi U19-es Eb-n például a törököknek is, majd az angoloknak is 5-5 gólt vágott ez a korosztály. Bundesligás, Ligue I-es spílerek is a keretben, és vélhetően a kezdőben, gyorsabbak, erősebbek, taktikailag érettebbek, szóval ha komolyan veszik a gallok, és mondjuk lesz még egy kis mákjuk is, itt bizony közé lehet tenni 5 gólt. Felk. meccsen a szaúdiak nemrég kikaptak 3-0-ra Kolumbiától, amely csapat bár nyert itt a vb-n,de nem sokat mutatott, meg 5-0-ra kikapott Argentínától, szóval hiába az AFC tornagyőztese u19-es szinten a szaúdi együttes, azért ezek a gall srácok más szinten fociznak.

IF Cancun, 16:00
Pecotic - Etcheverry
Pecotic
1.57

Tegnap a fiatal argentin jo negy oras meccsen jutott tovabb, es az elozo heten is dontozott, nem lesz friss. Egesz jo eredmenyei vannak ITF szinten, de kozel a 20-hoz semmi olyan ami azt mutatna hogy hatalmas tehetseg lenne.
A balkezes horvatnak kalandos elete van, az egyetem mellett/utan nem sok idot hagyott maganak kibontakozni, de kozel volt a top200 (messze jobb mint mai ellenfele), tobb ITF tornagyozelem mellett jutott challenger dontobe is. A Princeton-nal legenda lett, egymas utan gyujtotte be a dijakat, elismereseket, majd a Harvardon tanult tovabb, aztan az utolso infom az volt hogy ott edzo. Meglepodtem amikor ujra lattam a nevet, majdnem ket ev utan a heten tert vissza, es mindegyik meccset kettoben hozta, ugy tunik nem felejtett el jatszani. Sokkal jobb jatekos, es fizikailag is jobban kene birnia, egy probat meger. 

Labdarúgás Németország Német Kupa döntő

Bayern München - Leipzig

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez
Odds: 1.66
Fogdóiroda: bet365

Bár bajnokin 0-0-t játszottak, akkor a Lipcse már tét nélkül focizott. A Lipcsében minden támadó egészséges, a Bayernnél Neuer nem egészséges, és a München idén a korábbi évekhez képest sok gólt kapott. Mindkét együttesben vannak gólok, most valószínűleg nem lesz 0-0 a vége, mint két hete a bajnokin.

Labdarugás, Német kupa
2019.05.25. 20:00
Leipzig-Bayern
Tipp: Vendég győzelem
Odds: 1,53
Bet365

Spanyol Kupa 2019.05.25  21:00
Barcelona-Valencia
Over 2.5
Odds:1.57
bet365

Soccer » Singapore » Premier League
Warriors - Hougang
Today, 25 May 2019, 14:30
Tipp: Warriors Under1,5 gol 1st Half+Warriors Under1,5 gol 2nd Half+Over1,5+Hougang Over0,5gol
Oddsz:1,5
Bet365 (fogadaskeszito)
Indok: A hazaiak rosszul indultak a bajnoksagban 7 merkozes alatt kaptak 22golt, es volt 1 pontjuk, azutan valami valtozott ket meccset nyertek zsinorba(Young Lions ellen) ugy h golt nem kaptak, erdekes a hazaiak kozephatvedje serult  Kento Fukuda   2 merkozese , ot potolo jatekosEmmeric Ong lehet a jo megoldas, talan. Inkabb en a Young Lions gyenge tamado jatekaban  keresnem a bajt,akik 9 vagyis 7v8 merkozes alatt 6 golt tudtak loni kerdes h honnan nezzuk. A mai ellenfel a Hougang mas kategoria , 2dikok a bajnoksagban , 23 golt lottek , ami szinten masodik legtobb a ligaban , veluk csak az a baj ,h sok golt is kapnak , eltiltva van tolluk egy csatar/kozepalyas  Suahimi(5mecs/0gol) es talan hanyozni fog Nazari jobbszelso kozepalyas. En nem varok most egy galat mint amikor a Hougang volt hazai palyan (5-1) , de ketseg kivul vendeg golt , es talan gyozelmet tippelek, erdmeny pedig  1-2.


Bologna-Napoli
Döntetlen
4.1
Unibet

A hazaiak hétfői pontszerzésükkel kiharcolták A ligás tagságukat, így felszabadultan játszhatnak. A vendégeknek is mindegy a meccs, ezüstérem megvan. Jó meccs lehet ez a mai, pontosztozkodással a végén.

ATP Geneva - 25 May 2019, 15:40
Zverev A. - Jarry N.
Over 28.5 Games
@3.35
unibet

Nos tegnap nem engedte el a meccset Zverev, de én szerintem maga alatt vágja a fát ezzel, belement egy hosszú meccsbe, ebből az RG-n nem lesz nagy menetelés az az érzésem, na de ő tudja. Az kiderült, hogy fejben van baj, Delbo ellen 5-1 ellen az első setben egyszerűen befosott, alig merte meghúzni az ütéseket, bepánikolt. Viszont úgy látszik nagyon kell neki ez az idei első tornagyőzelem, Jarry ellen lesz a döntő, egy hónappal ezelőtt már összefutottak Barcelonában akkor chilei jött ki belőle győztesen 3 setben (6-3,5-7,6-7), de nem kizárt, hogy ha ilyen hullámzó teljesítmény van a német fiúban, akkor ma is belefussanak egy 3 setes thrillerbe.