Premier League 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Kíváncsi leszek, hogy mikor jönnek a komolyabb ellenfelek, akkor Haaland milyen formában lesz. Egyelőre olyan neki ez a PL, mint valami ovis csoport, kiscsapatokat eddig szétcsapja (8 meccs 13 gól).



Erling Haaland még a bukikat is meglepte!

A bet365 szerint egyre valószínűbb, hogy Erling Haaland felrázza a fogadási piacokat. A norvég csatár az első kilenc Premier League meccsén 15 gólt szerzett, a manchesteri derbin mesterhármast lőtt, de a Bajnokok Ligájában is remekel. Olvasd tovább


Idézetet írta: Admin Dátum október 10, 2022, 19:53:10Erling Haaland még a bukikat is meglepte!
Erling Haaland két meccsen nem talált be vagy adott gólpasszt a Manchester City színeiben: az angol Szuperkupa-döntőn a Liverpool ellen, valamint az Anfielden a Liverpool ellen.

Idézetet írta: Pozzato Dátum október 02, 2022, 15:50:54Kíváncsi leszek, hogy mikor jönnek a komolyabb ellenfelek, akkor Haaland milyen formában lesz. Egyelőre olyan neki ez a PL, mint valami ovis csoport, kiscsapatokat eddig szétcsapja (8 meccs 13 gól).
Haaland még mindig nem ment át a Virgil van Dijk-teszten.

TAA-val kellene kezdeni valamit; most is beáll és 1 perc után már bejátszották mögé a labdát és jött is a veszélyes beadás. Nem sokon múlott, hogy megint a sajtó csak róla szóljon és nem a fantasztikus győzelemről.

Tegnap a Leeds-Arsenal meccsen mondta a kommentátor, hogy az Arsenal januárban ikszelt utoljára:o

Megnéztem, és tényleg! Még januárban remiztek egyet, azóta vagy győzelem, vagy vereség. Ez 30 tétmeccs, de még a nyári felkészülési meccseken sem jött sehol egy kósza döntetlen, pedig játszottak vagy 10-et.

Én azt mondom, lassan ideje ráállni, előbb-utóbb jön egy iksz, akár már csütörtökön a PSV elleni EL-meccsen, ahol az Arsenal egy remivel továbbjut, a PSV pedig iksz esetén 4 pontra növeli előnyét a Bodővel szemben, ami elég jól nézne ki két körrel a vége előtt.

Notthingham Forest - Liverpool (szombat, október 22., 13:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Darwin Nunez szerzi az első gólt 5.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Chelsea - Manchester United (szombat, október 22., 18:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Mason Mount szerzi az első gólt 10.50

Bruno Fernandes gólt szerez 5.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Tottenham - Newcastle United (vasárnap, október 23., 17:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Harry Kane szerzi az első gólt 5.50

Miguel Almirón gólt szerez 7.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Folytatódott a mélyrepülés, kirúgta Gerrardot az Aston Villa

Bekövetkezett, amit az eredmények miatt már sejteni lehetett: az Aston Villa kirúgta menedzserét, az egykori kiváló középpályás Steven Gerrardot. Az utolsó meccse a Fulham elleni 3-0-s vereség volt, amely után még arról beszélt, hogy nem mond le.

A Villa a legutóbbi négy bajnokiján mindössze két pontot szerzett, de az eddigi 11 fordulóban mindössze kétszer nyert három döntetlen és hat vereség mellett. Mindössze három ponttal előzi meg a csapat az utolsó helyen álló Nottinghamet.

Gerrard a Rangersszel skót bajnoki címet nyert edzőként, majd 2021 novemberében kinevezte őt a Premier League-csapat, de nem sikerült megfelelni az elvárásoknak, már az előző szezonban is csak 14. helyen végzett a csapat. A mostani idényben ugyan voltak bravúrok is, mint a Manchester City elleni döntetlen, de összességében csalódást keltően szerepel a Villa. Steven Gerrard mérlege a klubnál 13 győzelem, 8 döntetlen és 19 vereség.

Ez már az ötödik edzőváltás a PL mostani idényében, korábban a Bournemouth, a Chelsea, a Brighton és a Wolverhampton – igaz a Brighton azért, mert Graham Potter vette át a Chelsea irányítását Thomas Tuchel menesztése után.

Én meg csak most olvasom, hogy CR-t kitették a Man. United Chelsea ellen készülő keretéből ;D

Pedig a Man. United akkora meccset tolt a Tottenham ellen, hogy az valami elképesztő volt. Én nem terveztem nézni, de odakapcsoltam, belenéztem, aztán ott ragadtam. Brutálisan őszinte, offenzív foci, lőttek mindenhonnan, letámadtak, ááá, kegyetlen jól tolták. A Tottenham egy pici nyuszinak tűnt a United mellett.

CR így legalább nem lesz fáradt a vb-n, meg nagyon megsérülni sem fog  ::) Amúgy meg baromira nem értem, lefújás előtt bement az öltözőbe, és akkor mi van? Melegített volna még, mikor tudta, hogy úgy sem áll be? Vagy nézte volna a többieket? Minek, látott már elég meccset.