Davis Kupa 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A papírforma szerint, Fucsovicstól pont várható a franciák elleni nyitónapon

A Davis Kupa Világcsoport selejtezőjének alkalmával Magyarország Tatabányán fogadja Franciaországot. Az első játéknapon Piros Zsombornak a Benjamin Bonzi elleni, majd Fucsovics Mártonnak az Ugo Humbert elleni mérkőzéseik kerülnek lezajlásra. Olvasd tovább!

Fu hat errol is teljesen lemaradtam, most latom csak az eredmenyeket... Ket gyonyoru teljesitmeny es ket Fucsovics meccs... Kemeny ez azert.

Keszthelyi salakon verné a magyar válogatott a törököket

Akár két győzelemmel is kezdheti a magyar válogatott a keszthelyi Helikon Teniszcentrum salakján megrendezett, török válogatott elleni osztályozót még úgy is, hogy Fucsovics Márton nincsen a keretben. Olvasd tovább!

Magyarország - Törökország 3-0

A magyar Davis-kupa válogatott már biztos továbbjutója az I-es Világcsoportnak, miután Marozsán Fábián és Valkusz Máté kétszettes győzelmet aratott a török páros ellen, 6:3 6:3 arányban bizonyultak jobbnak a Celikbilek/Ilkel duónál! Jövőre így ismét a Világdöntő selejtezőjében léphet majd pályára a csapat!
 
Az ITF szabályai szerint 3-0-s vezetés esetén már csak egy egyéni mérkőzést kell lejátszani, az ötödikről pedig a kapitányok közösen döntenek.