Championship 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


augusztus 10, 2019, 23:40:32, TiB
Nagy Ádám bemutatkozott a Bristol City-ben. Látom, hogy az NSO ezt is túltolja, én ilyenkor mindig inkább megnézem a statokat. A passzhatékonysága király volt, szinte ő passzolt a legtöbbet és legpontosabban a mezőnyben.

49 passzkísérlet
94%-os passzhatékonyság
2 kapura lövés
1 megnyert fejpárbaj

Ezek itt a passzai, szinte mindegyik rövid, három volt hosszú passz. Szerintem azért kapott a whoscored.com-nál csak 6.7-es értékelést, mert védekezésben és helyzet kialakításban sem volt igazán kiemelkedő.


#1 augusztus 16, 2019, 13:30:44, TiB
Ma este PL-ből kiesett rangadó lesz. A Huddersfield nyitómeccsét félig átaludtam, támadásban teljesen homályok, eddigi két góljuk büntetőből van. Nem láttam, de leírások alapján a Fulham támadósora ígéretesebb, a meccs pedig tippre marha unalmas lesz, kevés góllal. A Bilbao - Barca mellé jó lesz párhuzamos tölteléknek ;D

DNB Fulham 1.63

Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 16, 2019, 13:28:35
DNB Fulham 1.63

Wigan Athletic - Leeds United
2.5 gólnál több 1.95

Délután jön Nagy Ádám a QPR ellen, az Unibetnél 7.00-es oddsért adják a gólját. Én inkább a Leeds meccsére megyek ma, azon belül is gólokra. A Leeds támadásban továbbra is jó, de a védelem még nem tökéletes. A Wigan nem egy túl offenzív csapat, de hazai környezetben mindig bátrabban támadnak, ezért is az over. Meglátjuk.

Hát jobban jártam volna Nagy Ádám góljával 7-es oddson. Amúgy mi ez a gif? :D A Bristol hivatalos twitter-oldalán így írják ki, ha gólt szerez.


Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 17, 2019, 11:28:30
Wigan Athletic - Leeds United
2.5 gólnál több 1.95

Leeds tippem elszállt, Nagy Ádám lába meg így sült el. Első gólnak egész jó :)

Baaammm. :ok:



Sajnos jól eltűntünk az angol fociból ???

Gera, Király, Torghelle, Prsikin, Buzsáky, Halmosi, Tímár Krisztián, Gyepes, Fülöp, Bogdán, Futács. Ők ugranak be először, kit/kiket hagytam ki?
És a megemlített játékosok többsége nem bukott meg, sőt..

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 21, 2019, 10:19:41
Sajnos jól eltűntünk az angol fociból ???
Nemcsak az angolból, hanem az európaiból is... amíg itthon megkapják az euró ezreket, addig nincs motiváció erősebb bajnokságba igazolni... bár vannak így is kivételek, akik szeretnének fejlődni és előrelépni, de sajnos az ilyen játékosból kevesebb van.

Idézetet írta: Latzka Dátum augusztus 21, 2019, 10:19:41
Gera, Király, Torghelle, Prsikin, Buzsáky, Halmosi, Tímár Krisztián, Gyepes, Fülöp, Bogdán, Futács. Ők ugranak be először, kit/kiket hagytam ki?

Nekem még Rajczi és Ferenczi is beugrik, mindkettőt kedvelték a Barnsley-nál, de Ferenczinek jobban ment, ő a Stan becenevet kapta a szurkolóktól. Plusz még két név jut eszembe, Lipták aki Angliából jött anno vissza a Vidibe, illetve egy játékos, akit a foci menedzser játékban vettem észre anno, Kovács János.

Nagy Ádám mellett jelenleg egyébként három kapus van kint, kettő közülük utánpótláskorú:

https://www.transfermarkt.com/daniel-gyollai/profil/spieler/268184
https://www.transfermarkt.com/akos-onodi/profil/spieler/501156
https://www.transfermarkt.com/krisztian-hegyi/profil/spieler/543726

Két gólos előnyről döntetlen

Péntek este a Barnsley ellen vezetett félidőben a Bristol City, majd előnyét két gólra növelte a második játékrészben, de végül döntetlennel zárult a találkozó. Remek félidő - vége tippet adott a meccsre borsod1984, behúzva ezzel egy 12-es szorzót!

Kövesd borsod1984 tippjeit!



Fordulatos pénteki esti meccs

Gólzáporos meccset játszott a Charlton és Hull csapata, összesen 4 gól született. Az első félidőben 1:0-ra vezettek a hazaiak, majd a második játékrészben háromszor is betaláltak a felek, végül 2:2 lett az eredmény. Erre érzett rá nagyon jól borsod1984!

Kövesd borsod1984 tippjeit ide kattintva!


Valószínűleg a Championship legfurcsább gólja :D