sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A főoldali cikk adta az ötletet: Messi Aranylabda 1.6-ért. Az oddszok alapján csak Haaland esélyes még. Vinicius is jó lehetne, sok fontos meccsen lőtt gólt, csak nem nyert ennyire fontos sorozatokat a Reallal. Haaland nagyon jó, minden elismerés megilleti, rekorder, mindent megnyert, BL-t, bajnokságot, stb. De inkább csak egy gólérzékeny játékos idén. Befejezőcsatár. Sőt egyes fontos meccseken nem is ment neki, pl. a Real ellen látványosan nem. Lewandowski pl. szerintem jobb volt pár éve. Messi viszont megnyerte a VB-t, olyan teljesítménnyel, ami ritka egy vb-n, és ez talán fontosabb, mint Haaland eredményei. Ahogy látom, a bajnokságban is elég jól ment neki, lőtte a gólokat azért, sok szép gólt is, még egy ollózásszerű gólja is volt. Toronymagas esélyes szerintem. 90% minimum. Talán ha Haalandék megnyerik a BL-t, felmegy Messi oddsza kissé.

Ez sima lesz, Haaland nem kapja meg szerintem, kizárt. A döntőben is gyenge volt. Sok gólt lőtt, de Messi más kávéház, fontosabb a szerepe, elég sok gólt lőtt, 16 gólt a bajnokságban, a vb-n is klasszis volt. Haalandot túl fiatalnak érzem, elhamarkodott lenne máris megkapnia.
DNB spanyol 1.7 az olaszok ellen és DNB magyar, sokkal esélyesebbek most szerintem. A magyarok meg nagyon jó formában vannak folyamatosan, nemigen fognak kikapni.

DNb Arsenal a szuperkupában 3.4 volt, kupagyőzelem 2.9. Bármi lehet egy ilyen meccsen, és a City még nem biztos, hogy jó, és a kupa sem túl fontos. Tavaly is kikaptak.

Barcelona bajnok 2.2
AZ Atleticónak és másoknak nincs sok esélyük.
A Realnál hosszú időre kidőlt Courtois, a gólerős középcsatáruk is hiányzik egyelőre. Tavaly utcahosszal nyert a Barca, 15-20 pont is lehetett (volna). A Barca sokkal kiegyensúlyozottabb általában, még ha gyengébb is a BL-ben a Realnál. A Real ellen is jó szokott lenni, bár mostanában a Real is gyakran nyer. Érkezett Gündogan. A Realtól elment Benzema, ami óriási veszteség, de Courtois is.

Man. City bajnok most 1.8. A második legesélyesebb Arsenal már csak 6.2. Az elmúlt 6 bajnokságból 5-öt megnyert a City, csak Klopp csúcsformában lévő Liverpoolja tudta megelőzni Pep csapatát. A Pool, United stb. még gyenge, a Poolnak, Chelsea-nek sokat kell még fejlődnie, rossz szezonon vannak túl. Az Arsenal nem rossz, de a City nagyon kiegyensúlyozott szokott lenni, most a BL-t is megnyerte, hatalmas a kispad, ott van Haaland. Be kell húzniuk. Az Arsi nagyon jól kezdett tavaly, de végül utolérte a City.

DNB Fradival ritkán lehet melléfogni, nemigen fognak kikapni szerintem. Az ellenfél nagyon gyengének tűnik, a Fradi nagyon simán nyert idegenben is az elmúlt 2 fordulóban. 1.5 körül. A sima Fradi-win is jó 2.00-ért. És Fradi HT/FT 3.3-ért. Ha nyernek, simán nyerhetnek megint, és már korán betalálhatnak.

Atletico-Real Madridon dnb Real 1.9 körül van még talán. Az ATMA épp 0-3-ra ég Valenciában. Bár kemény meccs lesz, a Real az elmúlt években sokkal gyakrabban nyert, amikor nem volt döntetlen (és amúgy nagyon gyakran volt under). A Real jól kezdte a bajnokságot, a bajnoki cím reális cél, eddig 100%-os. Nemigen fog kikapni valószínűleg.

#142 szeptember 23, 2023, 08:23:27, sportbettorpro
Egyelőre létrehozok egy 10 milliós virtuális bankrollt. És ebből garázdálkodok. Meglátjuk, mi lesz.
Egyelőre dnb Real Madrid 1.9 körül a Tico ellen, 1 millió megy rá virtuálisan: v1M. Az indoklás talán majd később.
Girona win 1.9. v500k-ért, 5-ből utóbbi 4 meccs megnyerve, csak a Sociedad otthonában vesztettek pontot, megerősítették a csapatot, megvette a Cityhez köthető csoport. Nem lesz könnyű a Mallorca ellen, de ezt is behúzhatják. És Barca no BTTS v100.

#143 szeptember 24, 2023, 12:16:34, sportbettorpro
Tegnap bejött, virtuális bankroll: 10.8 m. A Gironára tett 500k hiba volt, könnyen elmehetett volna, és akkor a bankroll pár ilyennel jelentősen csökken. Talán 300k jobb lett volna. Bár elég jó tipp volt, de ettől még simán elmehetett volna. A Girona nagyon jó kis csapat most. 0-1-ről már félidőre 4-1 lett. A Celta-meccs is jó volt, úgyhogy jött v800k.
Emlékeztetek mindenkit, hogy mára a dnb Real is elég jó lehet. Furcsa, hogy mintha csak én venném észre. Persze elmehet ez is, lehet, hogy az Atletico előrukkol valamivel, összejön nekik egy jó meccs, és nyernek. De erre nincs sok esély. Simeone beállítja majd védekezni a csapatot, örülnek az egy pontnak. Tele vannak fontos sérültekkel, múltkor a kispadjuk is alig volt meg, és kikaptak a Valenciától 3-0-ra. Visszanéztem a múltjukat, mikor nem döntetlen volt, kb. 6-1-nél jártam a Real javára, végül talán 7-2 lett a javukra, mikor nem döntetlen lett, kb. az elmúlt 5-6-7 évben. A Real most azért jobb állapotban van, persze Benzema hiánya még érződik nagyon. Bellingham szuper. Eddig 100%-osak, úgyhogy jobban kell nekik a 3 pont, nekik van reális esélyük most a bajnokságra. És mindkét csapat motivált lesz, a Real sem szeretne kikapni a városi derbin, úgyhogy a játékosok kihozzák majd a maximumot a képességeikből, és kevésbé valószínű meglepetés. Kb. az elmúlt 25 meccsükön 17 under lett, de nem mernék sokat tenni rá most. Pedig valószínűleg az Atletico nagyon defenzív lesz. De most kiszámíthatatlanabbnak érzem a csapatokat ebben.
Tegnap a no btts-t fel tudtam volna venni, a 80. percben már alacsonyabb is volt az odds, mikor 2-0 volt a Celtának, gondoltam, hogy könnyebben rúg gólt a Barca is, lőttek is 3-at...

Óriási bukta volt, elnézést, ha valakit meggyőztem. Az Atletico nagyon szerencsés napot fogott ki, a Real nagyon rossz volt. Két gyors gól, majd a félidő elején is egy, védelmi hibák, elkerülhető gólok. Az elmúlt 6 évben kb. egyszer nyert az Atletico, tavaly... Nem sok esély volt rá szerintem.
virtuális bankroll: v9.6m

#145 szeptember 26, 2023, 10:37:55, sportbettorpro
Az elmúlt 10 hónap erősebb tippjeit leírom, és mi lehetett volna, ha van egy 10 milliós virtuális bankrollom. Lehet, hogy sok mindent kihagyok, és élesben egész más lett volna! Ez csak játék. Igazi pénzben teljesen más. Lett volna sok kisebb tipp, ami talán kicsit plusszos lett volna.
Francia tj Anglia ellen, VB, bankroll: v13m
Horvát tizik vb, Japán v16m
Getafe 0.5 over v22
Real tj, Liverpool v26
DNB Real Liverpool v27
DNB Barca (?) v28
HT FT Juve Inter v29
DNB Wolves, talán a Chelsea ellen v31
Real win (Chelsea?) v32
Arsenal win v31
DNB Inter (Milan) v32
DNB Cadiz v33
Messi Aranylabda v38
WHU hendi (Brighton) v41
Szerb magyar HT FT v42
BTTS szerb magyar v47
Gauff US v48
Djokovic Wimbi v47
Djokovic US 3-0 v48
Japán hendi (német) v52
DNB Francia (Német) v51
Horvát spanyol tizik v50
DNB Fradi v51
DNB Real v52
DNB Real Atletico v50
A DNB Barca asszem a Real ellen volt, 0-1-nél, nagyobb plusz lett volna, +3, úgyhogy v52.
Jelentősen kevesebb lehetne a kerekítések miatt, de talán a kicsik kompenzálták volna.
Alaptőke nélkül tehát +v42m. Messi Aranylabdája még nem biztos, de 90%-os.

Érdekes, hogy a Man. City 16-szor nyert az elmúlt 8 évben az Arsenal ellen, és csak egyszer kapott ki. Tavaly kétszer is elég simán nyert. Az Arsenal jó csapat, és otthon lesz majd 8-án, de a City elvileg azért sokkal jobb általában, a világ legjobb csapata jelenleg. És nem veszi majd félvállról a meccset az Arsenal ellen.
dnb City kb. 1.75 (v2m)

Girona -1.0. 1.6. Nagyon megy a Girona. 9 meccsből 7 győzelem. Otthon lesz, az ellenfél a tök utolsó, még nyeretlen csapat. Sok gólra is képes a Girona.
Barca win 1.8. Egy kis aprót talán megérnek.

Girona win a Celta ellen 1.8. A Girona nagyon jó eddig, hátrányból is könnyedén képes fordítani, a Celta pedig kieső helyen, 6 vereséggel, elég rossz formában. A Girona 8 meccset nyert eddig.
DNB Real Madrid a Barca ellen 2.00.
A Barcánál sok a sérült. Nem tudom, Lewa játszik-e akkor már. De elég gyengén játszik a csapat, nehezen nyeri a meccseket. A Real játéka most sokkal jobb, a kulcsemberek egészségesek, sokkal jobb a játékoskeret, Bellingham is nagyon jó formában van. Most szerintem nemigen fog nyerni a Barca, esetleg iksz lesz, de a Real sokkal gyakrabban fog nyerni. Bár egy ilyen derbin bármi lehet.

DNb Girona az Osasuna ellen 1.95. Meglepő az oddsz az eddigiek alapján. A Girona 11-ből 9 meccset nyert, az Osasuna 6-ot veszített. Múltkor szenvedett a Girona, de itt ki kéne kapnia, hogy a tipp vesztes legyen.