sportbettorpro naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Magyar win 1.7 körül, HT FT magyar 2.6. A bolgárok elvileg nagyon gyengék, nagyon rossz a hangulat is a csapatnál, nekünk meg nagyon kellenek a pontok.
BTTS török-német 1.7. Barátságos meccs lesz, amin szoktak gólok esni mindkét oldalon, a török csapat elég jó most, benne lehet a gól simán.

Dnb Spurs a Villa ellen. 1.9. Megtévesztőek az oddszok szerintem, nekem sokkal esélyesebbnek tűnnek a hazaiak (hazai pálya, forma, új edző, stb.). Talán mert 2 meccset most vesztettek, de az utolsó percekben még vezettek a Wolves ellen, a Chelsea ellen meg kaptak egy piros lapot már az elején. A Villa talán könnyebb ellenfeleket kapott, de volt, hogy egy erősebb csapat simán verte, bár ők is jól állnak (5. hely). Vannak hiányzók a Spursnél, de így is erősnek tűnnek.

City-Spurs (1.7) és Barca-Atletico (1.66) btts. Nyilván benne van a csapatokban a gól. Főleg az első meccsen, de a másikon is.

#153 december 04, 2023, 22:41:41, sportbettorpro
A Real nyeri a BL-t. 7.5 volt. Kicsit esélyesebbek szerintem. A Man. City csak erősebb idén. Bár sok csapat van még, elméletileg sokan megállíthatnák, de ez azért nem valószínű. BL-specialisták, két meccsen nagyon jó eséllyel továbbjutnának bárki ellen. Sok potenciális ellenfelük pedig ki fog esni. Aki talán a legveszélyesebb, az a Bayern, de ők sincsenek idén igazán jó formában. Illetve esetleg Inter, Arsenal, Barca, Atletico, de valósznínűleg a két utóbbi nem jut majd sokáig, az Arsenalnak pedig sosem ment a BL-ben. És még a City sem biztos, hogy annyira jó lesz, mint tavaly. A Real eddig nagyon jó a szezonban a rengeteg sérült ellenére is. Valószínűleg megint vagy City vagy a Real nyer majd.

Aranylabda Bellingham. Most 2.5-öt írnak, nemrég 3.00-4.00 volt. 3.00-ért is nagyon megérte, 4.00-ért még inkább. Villámrajtot vett az angol, elképesztő teljesítményt tett le az asztalra hétről hétre, rendszeresen meccseket dönt el, emlékezetes módon. Mindenkit elhalványít jelenleg. És nem lassít. Remélhetőleg nem sérül meg komolyabban. A bajnokságra jó esélye van, és a BL-ben is nagyon sokáig mehet majd, az EB-n is az egyik legjobb csapatban lesz, és sokáig mehet. Jelenleg Mbappé, Haaland és valamelyest Kane a vetélytárs. Kane elképesztő formában van, de meglepő lenne, ha ő nyerne, idős már, inkább befejezőcsatár, a csapata nem valószínű, hogy BL-t nyer. Bár rengeteg gólt lőtt eddig. Válogatottban pedig Bellingham csapattársa, így blokkolják egymást. Haaland nem lesz ott az EB-n, ő is befejezőcsatár, a tavalyi teljesítményt is nehéz lesz megismételnie a csapatával. Ha ez sikerülne, és az EB-n nem lenne jó teljesítmény az angoloktól, franciáktól, talán nyerhetne. De szerintem nem fog. Mbappé csapata sem komoly esélyes a BL-ben, a válogatottal viszont komoly esélyes az EB-n. De ott bármi lehet. Egy EB-győzelemmel és jó teljesítménnyel lehet esélye. De az EB-n az angolok is esélyesek lesznek. Bellingham pedig eddig elképesztő a klubcsapatában, ha eljut egy BL-elődöntőig, már nehéz lesz megállítani. Nyilvánvalóan már most kijelenthető, hogy valószínűleg ő érdemli majd meg a díjat. De a szavazás más, Mbappé egy EB-győzelemmel felülírhatja az egész éves teljesítményt a szavazóknál. Az ilyen nagy címek nagyon sokat számítanak, egy BL- vagy EB-győzelem, és az a pár meccs. Szerintem reálisan Bellingham 2.00-ért is bőven megérné. De tavaszra még tisztább lehet a kép.
Mbappéval tényleg lehet számolni, nagyon jó játékos. Jelenleg 15 gólnál jár a bajnokságban és 3-nál a BL-ben. Tavaly is nagyon jól teljesített, de hiába lőtt rengeteg gólt, 3 gólt a VB-döntőben, hiába lett ott gólkirály, a csapataival nem nyert, és mások jobban előtérben voltak. De komolyan számolni kell vele, és az EB-n is talán a legerősebb csapatban lesz. Valószínűleg Bellingham vagy Mbappé.

Azert Kanet nem halvanyitja el..
Foleg ha mondjuk a Bayern nyerne a blt.
Bellingham aranylabdas akkor lesz ha vagy az angolokkal ebt vagy a reallal blt nyer.

En akkor sem mondanam Bellinghamet favoritnak ha mondjuk az angolok megnyerik az ebt es mondjuk a Real es a Bayern egyszerre esik ki az elodontoben.

Ez mar nem a 10es evek spanyol bajnoksaga. Se a Barca se az Atleti se a Sevilla se a tobbi nem kepviseli azt a szintet.

Kane valóban elképesztő formában van, 12 meccsen 18 gól, és még 4 a BL-ben...

Azt mondom most, Mbappé vagy Bellingham. Nem tudom, lesz-e műtve majd Bellingham válla, és mennyi időre dőlhet majd ki. Ha műtik, akkor mostanában kéne, nem tavasszal. Remélem, nem sérül le. Mbappé is remek formában van, rengeteg gólt lő, nagyon jó játékos, csak tavaly alulértékelt volt, pedig akkor is 3 gólt lőtt a vb-döntőben és rengeteg gólt lőtt. Az EB-n meg a legerősebb csapat a francia lesz. Talán az angolok előtt. És Mbappé jól teljesít teher alatt. A BL-ben viszont Bellinghamnek lesz komoly esélye, valószínűleg csak a City állíthatja meg majd valamelyik körben. Néhány újabb eredmény:
dnb Real (Napoli) +1m
dnb City -2m
dnb magyar (szerb) +1
dnb Real (Barca) +3
Brentford hendi +1.5
dnb Girona +2
magyar win (Bulgária?) -1.5

És még rengeteg más, kisebb volt. Volt egy óriási downswing (-7), de visszanyertem. Rossz tétméretezés, és nagyon nem volt szerencsém sem (pl. Real és City vereség). Újra megnéztem a tapasztalatok alapján, és kb. +59 (nevezzük egységnek) lenne most, nem 42 körül.

Girona -1.0 1.95 fél egység. Girona win 1.55 egy egység. Óriási EV-t érzek ezekben.
Viszonylag könnyű ellenfél, otthon, nagyon kell a 3 pont. Ha megvan, 9 ponttal mennek a Barcától, és listavezetők. A meccseik 81.25%-át nyerték meg... Csak 3-at nem, a Real ellen, az első meccset Sociedadban és az idén nagyon jó Bilbao ellenit. A hendi -1.0 meg 6-szor bejött volna, és csak 3-szor nem eddig.

dnb Wolves 1.9 0.4 egység
btts City 2.7 0.3 egység
dnb Getafe 1.6 1 egység
A Getafének 5 győzelme van otthon és egyetlenegy veresége sincsen. Nagyon masszív a védelme. Jobban is szerepel a bajnokságban, a Rayo pocsék formában van.
dnb Betis 2.1 0.1 egység
dnb Spurs 1.9 0.1 egység
Arsenal btts 2.0 0.1 egység

Girona win Almeriában 1.8 (1.3 egység), -1.0 2.3. (0.2 egység)
A Girona továbbra is nyeri a meccseket, szinte minden meccsét megnyeri (kb. 80%), csak a nagyon nehéz ellenfelek ellen nem nyert... Az Almeria, mikor ezt írom, még nem nyert, 5 döntetlen és 13 vereség, ami szintén komoly statisztika.
A hendi -1.0 is sokszor bejött, kb. kétszer annyiszor, mint nem, a Girona lövi a legtöbb gólt. Bár legtöbbször csak egy góllal nyer.

DNB Real és DNB tj az Atletico ellen.
Jelenleg jobb állapotban van a Real, pár napja már összecsaptak, 5 gólt lőttek, a Barcát simán verték. A bajnokságban, BL-ben is sokkal jobbak. De idegenben lesz a meccs. De szerintem inkább Real.

#161 január 19, 2024, 20:16:45, sportbettorpro
Ez sem jött be.
Újra az Aranylabdáról és a BL-ről.
Továbbra is közel 3.00 a City és kb. 6.5 a Real Madrid. Toronymagas esélyesek szerintem. Főleg a Realban lehet EV. A többi csapatnál egyértelműen jobbak idén. Talán a Bayern feljavulhat tavaszra, de ez sem valószínű jelenleg. A Real nagyon jól teljesít még sok fontos hiányzóval is.
Az Aranylabdában úgy tűnik, feljebb ment Bellingham és Mbappé oddsza (kb. 5.0-5.50). Bellingham most az utóbbi meccseken nem olyan látványosan jó talán, de valószínűleg tavasszal is nagyon jó lesz, ha egészséges, bajnok lesz, és a BL-ben is vannak esélyei, ahogy az EB-n is. Mbappé idén is jól teljesíthet, ahogy tavaly is, a BL-ben esélytelenebb, az EB-n kissé esélyesebbnek tűnik, mint Bellingham csapata, egyértelműen a legerősebb a francia válogatott évek óta, de az angol is sokat fejlődött. De az EB lutri. Kane elképesztő, de csak befejezőcsatár. Valószínűleg nem lövi majd ilyen ütemben mindig a gólokat. Ha a Bayern sikeres lesz, ő is odaérhet. Spanyol- és City-sikerrel Rodri is esélyes lehetne. Sokan mások nemigen érhetnek oda még egy EB-győzelemmel sem.
Szerintem Bellingham vagy Mbappé nyer, és már Bellinghamet is közel 50%-ra saccolnám, tehát nagy EV van benne. Én kettejükre tennék, főleg az angolra. A szavazókon is sok múlhat, de nagyjából jól szoktak szavazni.

#162 február 07, 2024, 16:21:53, sportbettorpro
10 millió egységgel újrakezdem, hónapok óta breakeven.
DNB Real Lipcsében 1.6. Elképzelhetetlen, hogy ez a Real kikapjon ott. A Real nem szeretne kikapni, a BL nagyon fontos számára. Még ha valószínűleg vereséggel is továbbmenne később. Idén talán csak egyszer kapott ki, az Atleticótól, a BL-ben 100%-os, tele a csapat sztárokkal, nagyon megbízható, még komolyabb hullámvölgy sem volt. A Real BL-specialista. A Lipcse jó csapat, de nem nyerhet. Szerintem kb. 90%, hogy ha nem döntetlen, akkor Real.
500 ezer egység.
A BL-ben dnb Barca és Dortmund felé is húznék még, de az sokkal kiegyenlítettebb.

Bellingham sérülése miatt már 1.75 a dnb Real. De nélküle is brutálisan erős a Real, elöl Viniék, a középpálya is erős azért, bár ezzel a kreativitás csökkenhet elöl. A Lipcse nincs olyan jó formában, idén nem annyira jó azért, mint mondjuk tavaly.
1 millió egység egy 10 milliós kerettel. Nagyon ritkán fog kikapni a Real.

10 millió egységből esetleg mehet 1.5 millió Real továbbjutásra is. 1.33. Az 500 ezer egységnyi nyeremény. Nem sok esélye van a Lipcsének, ez a Real nagyon egyben van most. Bár annyira nem követem a Lipcsét. Nem tudom elképzelni, hogy kiessen a Real. Még a 10% valószínűség is túlzás lenne erre.