William Hill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Szerintem akkor érdemes "parázni", ha ugyanezt bejelenti az Unibet vagy a bet365, ők rendelkeznek a legnagyobb piaccal itthon, ha nekik sem éri meg, akkor lesz gond. Lemorzsolódik mindenki más.

Unibet mehet, mert aki nyer 20 ezret, kap egy korlátot. Jó túlzás, de ott nem tudsz nyerni. Persze jó, itt is sok játékot támogatnak, és nem megbántva őket, az egy homokozó ovisoknak. A bet365 meg inkább terjeszkedik, mint kivonul. Nyílván ők is üldözik azokat, akik nyernek, de ők kivonulni szerintem nem fognak. Tutira nem mondom, mert ki vagyok én, de szerintem a 365 lenne az uccsó, aki kivonul. De ez egy vélemény, és nem több.

Én is úgy gondolom, hogy a bet365 nem nagyon vonul ki, persze ki tudja. Ma éppen a Betclictől kaptam elbocsájtó szép üzenetet, nem tudom más is kapott-e, gondolom ez is kivonulás a magyar piacról, bár konkrétan ezt így nem írják le, de elég egyértelmű.

Idézetet írta: firgabácsi Dátum február 02, 2023, 20:34:33Én is úgy gondolom, hogy a bet365 nem nagyon vonul ki, persze ki tudja. Ma éppen a Betclictől kaptam elbocsájtó szép üzenetet, nem tudom más is kapott-e, gondolom ez is kivonulás a magyar piacról, bár konkrétan ezt így nem írják le, de elég egyértelmű.

Nem vagy egyedül:

https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?msg=1005763

Hello!Van a WH-n pénzem de nem tudom levelei.segìtség kellene köszönöm

Idézetet írta: Anyuci123 Dátum november 04, 2023, 15:31:25Hello!Van a WH-n pénzem de nem tudom levelei.segìtség kellene köszönöm

Elvileg a casinoba be tudsz lépni, ott valahol kikeresed az élő chatet és a support majd tájékoztat, hogy milyen módon tudod megkapni a pénzed, de bankszámlára gondolom kiutalják. Azt mindenképpen beléjük kell verni, hogy a bankkártyás kifizetés nem fog működni, úgyhogy utaljanak. Nincs magyar ügyfélszolgálat, úgyhogy angol tudás szükséges