Bajnokok Ligája 2022-2023 selejtezők

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: RedMunchen Dátum július 19, 2022, 19:26:57Jelen allas szerint azeri tura jon a Fradinak.

* tovabbra is, de azert csak leolvadt az elony.

Nem a Slovannak?

Kinn vagyok Albániában...
néztem stream-en 2. félidőt,  úgy a 80. percben elment a net....
látoktakról szalsajtó:
elbaszta a Csercseszov! Hogy miért is???

1981 magyar-norvég vb-selejtező, szenvedtünk. Mészöly le akarta venni, talán a Kiss Lacit, hosszán készült rá....várt. Készült a csere és Kiss gólt lőtt, fennhagyta, lefújta a cserét, lendúletbe jött a csapat , jött az újabb gól, a vége 4:1!!!

ma, Laiduni, Boli szenvedett, toporogtak a cserék. Erre Laiduni kulcspaszt ad, centerezés jó, Boli átlépőse gólpassz és 1:0!

lekapta mindkettőt az orosz, se lendület, szétesés...barom

#17 július 21, 2022, 07:41:35, robmiller
Sound! Valószínűleg streamen nem látszódott jól, de Boli átlépése nem volt tudatos. A gól többszöri visszajátszásánal direkt néztem, és tisztán látszik,hogy az az idióta melák bele akart sarkalni a labdába, de szerencsére lassú volt, és nem sikerült hozzáérnie.
A mozdulatból az jön le nekem, hogy ő ezt a zavarást rohadtul nem tudatosan csinálta.

Egyébként meg nevetséges, amit a Fradi nyújtott tegnap este. Sehol nem volt a Tobol elleni presszing, s az intő jelet már az első 10 percben megkapták Weiss szabadrúgásánál, meg az utána kimaradt mellélövéssel, mégsem ébredtek fel. Szerintem ezek a légiós barmok percig nem hitték el, hogy ők itt most kikaphatnak.
Kib.szott nagy blama ez. A szlovákok joggal röhögnek rajtunk ismét. Valahogy fociban nem megy sose a tótok ellen. Balfasz brigád.

Pozsonyban is a Fradit favorizálják a bukik

Szerdán este az FTC az életben maradásért küzd a Bajnokok Ligája selejtezőjében! Olvasd tovább



Nektek mi a véleményetek a Fradi meccséről. Valahogy azt érzem, hogy rendes játékidőben még a továbbjutás is meg lehet egy 1-3-al.

Vagy Fradi 1,5 over is erős tipp lehet. De lehet csak a szívem diktálja ezt.

Én nem vagyok optimista típus! Sajna az első meccs előtt az voltam és most bíztam benne, hogy megverjük őket erre tessék.... sajnos ma továbbjut a Slovan! >:(
De titkon remélem odateszi magát ez a légiós csürhe és meglepik a szlovákokat! :ok:

Remelem lesz meg egy vendeg siker.  :ok:
Unibet ingyen fogadas csatolva.


Nagy győzelem volt! :ok: Nekem még mindig idegen ez a Csercsaszov, de az nagyon helyes volt a részéről, hogy az első meccs után nem megkongatta a vészharangot, hanem nyugodt maradt és ez jót tett a csapatának.

Idézetet írta: gerry Dátum július 26, 2022, 21:43:46Nektek mi a véleményetek a Fradi meccséről. Valahogy azt érzem, hogy rendes játékidőben még a továbbjutás is meg lehet egy 1-3-al.

Vagy Fradi 1,5 over is erős tipp lehet. De lehet csak a szívem diktálja ezt.

Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:

Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 10:08:38Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:

Áááá....leírhatatlan állapot.

Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 10:08:38Amikor megfogadod a pontos végeredményt, hogy 1-3 lesz, és jön a 95. percben a dugó... Az érzés felbecsülhetetlen  :bash:   :redchug:

90. perc után, amikor még engedi, cash out...

Idézetet írta: lazanyja Dátum július 28, 2022, 14:59:5890. perc után, amikor még engedi, cash out...

A kézben tartott szelvénynél jelenleg még nincs ilyen lehetőség  :D

Jövő szerdán játszik Azerbajdzsánban a Ferencváros

Jövő szerdán, közép-európai idő szerint 20 órától játssza első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a Ferencváros, amely az azeri Qarabaggal találkozik.


Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar bajnok a bakui Tofiq Bahramov Stadionban kezdi a párharcot, amelynek visszavágójára augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában.
   
A népligetiek szerdán a Slovan Bratislava idegenbeli 4-1-es legyőzésével jutottak a harmadik fordulóba, és ezzel azt is biztossá tették, hogy az ősszel ott lesznek valamelyik nemzetközi kupasorozat főtábláján.
   
A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez: a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.

forrás: MTI

Idézetet írta: gerry Dátum július 28, 2022, 15:12:09A kézben tartott szelvénynél jelenleg még nincs ilyen lehetőség  :D


Hja kérem, nem kell ragaszkodni a nosztalgiához, modernizálódni kell.  ;D
Nosztalgiából szigorúan kombikat rakok és ha véletlen vagy nem véletlen jön, örülök, mint régen, amikor még net se volt, nemhogy netes irodák.