TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Ha még valakit érint:

"Tisztelt Játékosunk!

Hivatkozva Társaságunknak küldött levelére tájékoztatjuk, hogy egy technikai hiba okozza a levelében jelzetteket, amely elhárításán már dolgoznak illetékes munkatársaink.

A probléma érinti az Udinese - Roma mérkőzés kiértékelését a Tippmixpro weboldalon.

A javításig és a szelvények kiértékeléséig szíves türelmét kérjük."

A tippmixpros kifizetès másnál most mennyi idő?A hètfőn dèlelőtt kikèrt pènz mèg mindig nem jött meg.Máskor a dèlelőtti kikèrès esetèn aznap dèlután megjött.Lehet csak èn kaptam ilyen kitüntetett figyelmet.
Előre is köszi aki tud egy kis infót ezzel kapcsolatban

Most kaptam meg a pènzt :ok:

Idézetet írta: Powell Dátum május 08, 2024, 15:53:42Most kaptam meg a pènzt :ok:

Ezek szerint elegendő csak ide beírni, fórumhozzászólásként.  :D   ;D

Idézetet írta: Admin Dátum május 08, 2024, 20:36:15Ezek szerint elegendő csak ide beírni, fórumhozzászólásként.  :D   ;D
Jah ;D Máskor gondom van hamarabb beírom ès megoldódik ez a tanulság :)

#2225 május 26, 2024, 13:23:38, vazul73
Sziasztok. Tegnap a Tippmixprón tettem egy fogadást a Kanada - Svájc jégkorong meccs hosszabbításában.
A fogadás a következő volt:
"Ki nyeri a hosszabbítást?" Két lehetséges kimenetel volt, döntentlent nem ajánlott fel, Kanadára tettem, a hosszabbítás vége x volt, az én értelmezésem szerint vissza kellett volna, hogy kapjam a pénzem, de vesztes fogadásként könyvelték el.
Ezzel egy időben volt egy másik ajánlat is aktív, az pedig "Ki nyeri a teljes mérkőzést?" vagy "Ki nyeri a büntetőpárbajt?", erre már nem emlékszem pontosan, mert ugye nem ezt fogadtam meg, de figyelembe véve, hogy a  meccs győztesére külön fogadást ajánlott fel, még inkább alátámasztja azt a gondolatom, hogy a büntetőpárbaj nem része a hosszabbításnak, hiszen akkor nem tettek volna ki a meccs győztesére külön ajánlatot. A is fura volt, hogy függőben volt a fogadás a meccs után órákig, mintha maguk sem tudnák mit csináljanak, ma reggel láttam, hogy nem írták jóvá a tétet. Járt már valaki hasonlóan ilyen típusú fogadással jégkorongmeccsen?

A hosszabbitas resze a buntetoparbaj.
A buntetoparbajos fogadas viszont csak akkor lett volna kiertekelve ha elernek odaig. Ha hosszabbitasban esik gol akkor void.