Kedvenc pokertermek, hálózatok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Gondoltam nyitok egy ilyen témát is, ahol mindenki leirhatja melyik a kedvenc terme. Mostanában én is többet játszok, s érdekelne kinek melyik terem tetszik.
Én legtöbbet a bet365-nél játszok, ami iPokeres mint az Expekt. Próbáltam a bwint is, de valahogy nem jön be a kliensük.

Hol van több kezdő játékos?

Nekem az Expekt a kedvenc termem, de szívesen játszom a Betsson termében is. Mind a kettőt korrekt irodának tartom, ezért választottam ezeket a temeket. Bármilyen gondom-problémám volt, akár póker, akár más téren mindig segítőkészek voltak! Akkor miért játszanék máshol?

Én is expekten játszok általában.
Egyszerű és átlátható, ami nagy pozitívum, hogy a heads-up SNG-k rake csak 5%.
Korábban szerettem az sb-pokert is, de már nem az igazi.
10bet pokeren nagyon érdekes handek vannak, komoly pénzt nem kockáztatnék.
Nekem bwin is elmegy.
Unibet is egész jó.
Azt olvastam, hogy pacific pokeren sok a kezdő, de ezt annyira nem hiszem, ezer éves poker terem... Everesten is sok kezdőről hallottam, nah ez már hihetőbb.
De a sportfogadásos oldalak pokerén van a több kezdő, szóval Party Pokeren meg Full Tilt-en tuti nagyon sok profi van.
Nekem is lenne egy kérdésem:
Nem tudjátok melyik az a terem, ahol 1-2$-os SNG rake max 10% és megbízható  , mert expekten nagyon sokallom a 20%-ot

Köszönöm és sok sikert mindenkinek! :great:

Igen, arra én is gondoltam, hogy az irodás termeknél könnyebb játszani. De Pokerstarséknál pl. mintha több érdekes turné lenne. Az Unibetest ki fogom próbálni, többen mondták, hogy jó a szoftvere.

Én egyelőre a Bet365-nél, illetve az [ex]Expekt[/ex]-nél játszom, de nagyon tervezem, hogy most kiprobálom a PokerStars-t is.

Idézetet írta: Gery185 Dátum november 20, 2009, 10:45:48
De a sportfogadásos oldalak pokerén van a több kezdő, szóval Party Pokeren meg Full Tilt-en tuti nagyon sok profi van.
Nekem is lenne egy kérdésem:
Nem tudjátok melyik az a terem, ahol 1-2$-os SNG rake max 10% és megbízható  , mert expekten nagyon sokallom a 20%-ot

Akkor én is beszámolok a póker termes tapasztalataimról.

Már rengeteg termet kipróbáltam, azzal például nem értek egyet, hogy a party pokeren sok a profi.
Akár én is kérdezhettem volna, hogy melyik teremben van micro limiten 10% rake. Nem nagyon találtam még ilyet, ha jól emlékszem talán az everesten van ilyen, de az everest szoftvere nekem nagyon nem jött be.

Jelenleg a Titan, party poker, poker stars termeket favorizálom....  :ok:

Most akkor megválaszolom a saját kérdésem és gigazo-ét is:
[pap]Paradise pokeren [/pap]€1+0.10-es SNG-k vannak, én a klienstől se határolódok el, szóval lehet majd ott próbálkozok.
Csak, hogy Milan és a Paradise Poker örüljön rányomtam a hivatkozást is ;D

Csak az uborkaszezonban szoktam pókerezni. Voltam én is már egy pár helyen.
Titánon kezdtem egy nem reklámozunk pókeroldal kezdőtőkéjével. Gyorsan elment. Aztán utaltam $100 és kit érdekel BRM mentem NL100-ra ss-t játszani.  :idiot2: Felmentem egészen 300-ig, aztán jött a hullámvasút. 170-80 körül untam meg és átmentem a Full Tilt-re. Ott szintén mit nekem BRM irány NL100. Nem nehéz kitalálni mennyit vettem ki.  ;D Már akkor éreztem nem szeret az FT. Rövid kitérő Mansion-on, de nem jött be. Utána Pacific Poker. Ennyi hülyét ritkán lehet látni, mint ezen az oldalon. A szintén nem reklámozunk oldalon sokan panaszkodtak, hogy egy ideig szereti az rng őket, utána nagyon nem. A szoftver sem a legtökéletesebb és még enyhén fogalmaztam. Beül az ember, várja a BB-t. Mikor meg kellene adni, akkor simán átugor és sit out-ra tesz, pedig be van jelölve a BB megadás. Vagy ha több asztal van megnyitva, akkor egyszerűen lefagy.
FT-ről van a legtöbb tapasztalatom. Idén nyáron elkezdtem újra ott játszani. BRM-et betartva, először NL5, utána NL10. Nem lett volna semmi bajom mikor abbahagytam (kezdődött a foci szezon), de annyira elterjedt már az ss, hogy jóformán mindenki azt játsza. Legalábbis kisebb limiteken rengetegen vannak. Személy szerint nagyon nem szeretem az ss-t, valaki elmagyarázhatná mi a jó benne. Itt cg-t csak nagyobb limiten szabad játszani, illetve a tornái nagyon jók.
A legjobban a Pokerstar-al voltam megelégedve, igaz ott nem sokáig voltam, de majd egyszer vissztérek oda is. Sokan panaszkodnak a termek rng-jére, de szerintem itt a legkorrektebb.


Idézetet írta: TiB Dátum november 21, 2009, 13:24:35
gyurma ha nem szereted az ss-t ne játszd. Az benne a jó amúgy, hogy amíg nem mindenki ezt csinálta, addig ez volt a legkönnyebb indulási stratégia, mert könnyen megtanulható, és szinte teljesen kiszüri a postflop játékot, illetve a preflop játék is végtelen egyszerű. Régebben jövedelmező is volt, én is csináltam. Amúgy nemrég játszottam én is FT-n, de ott mintha lettek volna NL10-20-on olyan asztalok, amik kiszűrik az ss playereket, a minimum beülővel, meg igazából mintha már minden nagynál lenne ilyen, szóval nem kell nagyobb tétre menni. 

Hidd el TiB nem is játszottam Titán után ss-t. Azt értem, hogy mi miért van, csak az a baj, hogy sokan játszák. Állandóan keresni kellett a szabálynak megfelelő asztalt.
FT-n volt olyan, hogy csak én maradtam az asztalnál full beülős. Addig a legjobb potátlag annak az asztalnak volt, de szépen sorban jöttek az ss játékosok és egy kis idő múlva a legrosszabb átlag lett. FT-n deep asztalnak hívják, de azzal az a gond, hogy NL10-en $20 max beülő és állandóan sokat kellett várni (főleg happy hour alatt), mert kevés volt belőle.