Davis Kupa 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Davis Kupa 2019



Ebben a témában lehet beszélgetni a mérkőzésekről, tippekről és mindenről, ami a kupával kapcsolatos.  :beerchug:

Davis Kupa - Fucsovics, Balázs és a sérült Piros is csapattag

Köves Gábor, a tenisz Davis Kupában szereplő magyar válogatott szakvezetője kijelölte az ukránok elleni csapatot, amelyben a korábbi ígéreteknek megfelelően helyet kapott Fucsovics Márton is.


A magyar szövetség (MTSZ) szerdai közleménye szerint Köves Gábor csapata a világcsoport osztályozóján a legerősebb összeállításban játszhat: a legmagasabban jegyzett magyar teniszező (64. a világranglistán) mellett ugyanis Balázs Attila (130.), Piros Zsombor (364.), Nagy Péter (602.) és Borsos Gábor (908.) is pályára léphet.
   
Az MTSZ jelezte: Piros szereplését megkérdőjelezi, hogy a héten Székesfehérváron zajló, 15 ezer dollár összdíjazású verseny páros küzdelmeiben bokasérülést szenvedett.
   
Az ukránok kapitánya Szerhij Sztahovszkij (147.), Ilija Marcsenko (430.), Eric Vanshelboim (717.) és Gyenyisz Molcsanov (páros 71.) játékára számít Budapesten.
   
Az összecsapást jövő szombaton és vasárnap a Sport11 sportközpontban rendezik meg, szombaton két egyéni, vasárnap pedig egy páros és két egyéni mérkőzés lesz.

forrás: mti

Davis Kupa: Mi lesz ebből?

Kis fény a bizonytalanságban lévő rangos tornára. Olvasd tovább


Davis Kupa: Ellandoltak az oroszok és a kanadaiak

Elkezdődött a Davis Kupa döntőjének hete Madridban és mint ahogyan vártuk a B és F csoportban kiemelkedően szerepelt Oroszország és Kanada csapata a nyitónapon. A folytatás csak fokozza az izgalmakat, hiszen Oroszország a hazai pályán játszó Spanyolországgal, Kanada pedig az Amerikai Egyesült Államokkal csap össze. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Davis Kupa: Az olaszok hazaküldhetik a 32-szeres bajnokot

Miután Kanada sorra verte az F csoportban az amerikai és olasz riválisait, az első feljutók lettek a Davis Kupa negyeddöntőibe. A két említett vesztes csapat, most egymás ellen csap össze, hogy második helyezettként valamelyiknek esélye legyen még a továbbjutásra. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Davis Kupa: A szerbek vagy a franciák?

A Davis Kupa döntőjének mai reflektorfénye az A csoportra kerül, mivel a Novak Djokovic által vezetett Szerbia, a bukmékerek által a tornagyőzelemre egyik legesélyesebb csapatának tartott Franciaországgal csap össze a csoportelsőségért. Olvasd tovább!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org