Foci vb 2018 tippek, fogadások, vodka

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A tegnapi meccs elkényeztetett minket  :P Ezek a vakond egyiptomiak mernének játszani egy picit, meg is farkalhatnák a totál homály urukat

most én nézek kevés focit, vagy tényleg ennyire fos meccs ez? mingyá tv elé hányok



"Marokkóban népszerű a henna" - M4 Sport felvezető műsor.

Köszi, ezt nem is tudtam! ;D

Idézetet írta: butyi Dátum június 15, 2018, 15:34:15
persze, hogy kihagyta


A másik amikor meg a kapus leszedte a lábáról, az sem volt kisebb helyzet, bezzeg 1-0-nál már úgy tudott fetrengeni ez a majom, mintha tényleg alákevertek volna egy rendeset... :bash:

Egyszeruen nem hiszem el, hogy ezek ide is magukkal vittek a vuvuzelaikat. Remelem minden afrikai csapat hazamegy a csoportkorok utan.

Marokkó győzelmére láttok esélyt?  Csak livescore tudom követni a meccset.

Ránézésre jobb Marokkó, én fogadtam rájuk. Helyzeteket simán összehoznak, csak a befejezés hibádzik egyelőre. Veszélyesek amúgy az iráni kontrák is, de elég ügyetlenek a támadóik. Nyílt meccs.

Én X2-re pakoltam..nagyon X felé hajlott a megérzésem a meccs előtt. Egyébként bízom benne, hogy az esti portugál-francia jó meccs lesz, mert eddig nagyon gyenge volt ez a három meccs.


Idézetet írta: hubika88 Dátum június 15, 2018, 18:30:25
portugál-francia?  ;D

na ennyire le vagyok szedálva agyilag ettől a meccstől  ;D portugál - spanyol... :redchug: :redchug:

Nem tudom, hogy a tét miatt van-e, de Irán 59%-os passzhatékonysága elég szomorú egy világbajnokságon. Persze azért van, mert ennek jelentős része hosszú passz a kontrák miatt, de elég kiábrándító ez a pontatlanság. Sőt ez nem is az, ez ügyetlenség. Eközben Marokkó is meddő fölényben van, a támadó harmados passzhatékonyságuk nekik is borzalmas. Egyik fél sem érdemel győzelmet, sőt egy pontot sem :S

Meg 4-4 csapatot mindket kontinensrol. Legalabb.