1xbet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Látom ilyen topic még nincs. Mától kb. egy órával ezelőttől Romániából nem lehet használni a 1Xbet-et. Letiltották csak úgy. A probléma, hogy van fent több mint 100 euróm. Azzal mi lesz? Elfelejthetem?

Írj az ügyfélszolgálatuknak, hogy szeretnél kifizetést.

#2 május 05, 2016, 06:19:42, nagjtamas
Kaptam valami linkeket a képernyő alján és azokkal megy, csak kicsit más lett az URL címe. 1Xbet92.com lett :) A kis lakat ott van az URL jobb oldalán. Így használhatom, igaz? Van vagy négy link is ami működik, de más az URL-je kicsit mindegyiknek. Mirror-oknak nevezi őket a 1xbet. Tükör oldal?

Igen, elvileg használhatod az alternatív linkeket. Főleg azok után, hogy megbízol ebben az irodában, már nem túl nagy kockázat az alternatív link.  :)

Idézetet írta: nagjtamas Dátum május 05, 2016, 06:16:12
Kaptam valami linkeket a képernyő alján és azokkal megy, csak kicsit más lett az URL címe. 1Xbet92.com lett :) A kis lakat ott van az URL jobb oldalán. Így használhatom, igaz? Van vagy négy link is ami működik, de más az URL-je kicsit mindegyiknek. Mirror-oknak nevezi őket a 1xbet. Tükör oldal?

Megy azokkal, igen, használhatod. Más kérdés mennyire megbízható iroda. Én vagyok náluk, eddig igazi nagy probléma nem volt, többször is vettem ki pénzt, de teljesen változó és én is el vagyok készülve rá hogy egyik napról a másikra majd bezárják a számlámat vagy hasonlók, sőt, tuti hogy előbb-utóbb ez lesz.
Nekem sokszor úgy tűnik ötletszerűen csinálják ezt egyik-másik userrel, másokkal meg valamiért nem.
Orosz iroda na, nem európai az ügyfélkezelés, hogy finom legyek. A kifizetés sem volt az, orosz irodás topikban le is írtam.
Amiért én mégis vagyok náluk az az ajánlat. Bet365 szintű gyakorlatilag, ilyen meg sehol nincs máshol, csak magánál bet365-nél ahol száz éve korlátom van :D
Amúgy 1xbet is korlátozza az embert, elég fura módon, ők azt csinálják hogy egy idő után csökkentik az oddsszokat, de személyre szabottan vagyis csak neked, ami másnak 1.85 az neked 1.72 lesz és így tovább. És mindig, minden eseményre:-)

#5 május 05, 2016, 16:29:55, nagjtamas
Értem. Nagyon nagy oddsokat ad, de ha ennyire megbízhatatlan, akkor lehet kiveszem a pénzt. Nálunk nem megy a Pinnacle sem és a bet365 sem. Azoknak nincs ilyen alternatív linkje, ami Romániában is elérhető?
Alternatív linkeket találtam a bet365 -re, de a regisztrációkor Romániát nem ajánlja fel a tartózkodási helyek között. Ez azt jelenti, hogy nem regisztrálhatok sehogysem?

#6 május 06, 2016, 22:23:13, nagjtamas
Nem tudok belépni a 1Xbet -re az eddigi jelszavammal és felhasználónevemmel. kb. 8000 forintom van fent. Kértem jelszóemlékeztetőt, de nem küldenek semmit. Ilyenkor mi van?
Nagy nehezen be tudtam lépni, mert új jelszót kértem, pedig a régi is kellett volna működjön, mert biztosan tudtam és máskor is működött. Kértem kifizetést. Most várom, hogy mi lesz, de jól kiakadtam! Többet soha nem teszek fel pénzt hozzájuk az tuti, de senki másnak nem ajánlom, mert nagyon kellemetlen, ha az embernek csak úgy lenyúlják a pénzét.
Eddig soha semmi problémám nem volt velük tényleg és az utóbbi két napban jött minden egyszerre. Megváltozott a kezelőfelület is, az eredeti oldalon nem tudtam már belépni, csak ilyen tükör oldalakon, aztán most meg csak olyanon, ami nem titkosított. Nincs ott a lakat az URL mellett. Na, mindegy, cak adják vissza a pénzemet és elfelejtem őket gyorsan. Előnyük, hogy nagyon magas szorzókat adtak és nagy volt a piac, de ennyit nem ér meg!


A leginkorrektebb iroda akivel valaha dolgom volt.

Ha nyersz gyorsan lekorlátoznak, illetve személyreszabottan gyengébb szorzókat adnak.
Utólag törölnek nyertes élő fogadásokat ha kifizetést kérsz, többször bekérik a személyit, csak hogy húzzák az ember idegeit.  :noway:

1 euróért lhet náluk streameket nézni, többet mint b365-ön erre az egyre jók.

#9 május 09, 2016, 23:47:45, Laca87
Pár száz euró nyerése után már 10 euró a limitem, még egy foci BL-döntőre is....

Ami a legszebb, egy eseményre egy fogadást adhatok le és kész.  ;D

(pl: BL döntőre megteszem a reált, akkor már külön 2,5 felettre nem rakhatok.)

Sziasztok ! :)

Kíváncsi lennék fogad itt valaki? :)
Mert most valaki ajánlotta nekem, hogy elég jó oldal, vannak bónuszok is, stb

ha van friss véleménye valakinek az oldalról, akkor írjon

köszi

#11 április 28, 2017, 09:31:17, gabres1987
ez 1rohadek mocskos csalo retek fogadoiroda...
Nyertem naluk 1000$-t majd elkedik nem fizetnek ki,mert a bonuszt nem jatszottam ki...Akkor toroljek a bonuszt en nem kertem...Azt nem lehet akkor a nyeremenyt is elveszik...
Kijatszottam es nyertem meg 552$-t amire lekorlatoztak 100$ max fogadasra..Oke betelt a pohar mar csak a kamu oddsok miatt is ami bejelentkezes utann esett...
Kuldjem el az utlevelem 2oldalas masolatat...elkuldve
Kuldjem el a szemelyimet...elkuldve
Kuldjek el 4kepet a skrillem kulonbozo teruleteirol ahol latjak az email cimem...elkuldve
Kuldjek 1kepet nah ezzel 30uzenetet valtottunk:magamarol amint a szemelyimet tartom es a levelezes latszodjon a hatterben...ezt good quality picture formajaban...
csak 1 80ezer ft-os kameraval es 20kep elkuldese utann bolintottak ra,hogy ez jo minsoeg volt majd masnap jott a meglepi...
es vegul tobb het utann igeretek utann ezt kaptam:
"Good Day. We want to inform you, that our company decided to stop any collaboration with you (closing your account). This decision is based on the official Terms and Conditions point 2 subpoint 32 of the betting company 1xbet. The decision was made after a careful investigation of the situation by our security service.

The decision has been made after  careful investigation of the situation by our security service..

We ask you not to create new accounts in our website. Pay your attention to the moment that if you try to create new accounts, we will block them. At the same time your actions have been a violation of the above mentioned Terms and Conditions. The Decision concerning the stopping any collaboration with you  is final and without appeal.


You can withdraw the deposited sum only.
"
megigertek honapokkal ezelott ha a bonuszt kijatszom akkor kifizetnek vagy ha a bonuszt nem kerem akkor elvesztem a nyert oszzeget...
-1552$ amit tisztessegesen,sajat nevvel,sajat adatokkal,valos telefonszammal nyertem es nem csaltam...de ok igen az oddsokkal
kinel tudok perelni?most fizettek ki 1000$-t szoval 1552$-ert meg harcolnom kell amit TISZTESSEGESEN NYERTEM HONAPOKKAL EELOTT ES AZ SE HATOTTA MEG OKET?HOGY SUGROSEN KELL NEKEM A KORHAZI SURGOSSEGI ELLATASOKRA...ez utobbi kamu volt,de vhogy surgetni kellett oket


I am not authorized to process such kind of requests.
You should apply to [email protected]
could you tell me why they deducate my winnings+bonus? why they stolen
you can see on my account
I am not authorized to process such kind of requests.
You should apply to [email protected]
ennyit ir a support...
Ezt meg a weboldalon talaltam amire hivatkoztak:
"The Company reserves the right to close any account immediately and void any bets placed from such an account if it is found that:

    at the moment of making a bet, a customer had information about the result of the event;
    a customer had an opportunity to influence the result of the event by being a direct participant of the match (sportsmen, referees, coaches, etc.) or a person acting on behalf of a direct participant of the match;
    bets are made by a group of customers who act together (as a syndicate) with the purpose of overcoming specific controls and limits established by the Company;
    one customer has several gaming accounts (multiple registration);
    a customer is suspected of using specialized software or technical means allowing automation of the betting process;
    any dishonest means of obtaining information or overcoming the Company-imposed limitations are used.

    Account balances in the above situations shall be returned to the client after the completion of proceedings. The amount of the account balance will be determined without the unfairly obtained revenue.The company reserves the right not to compensate for player's losses on the commissions of payment systems while depositing and/or withdrawing from the account of 1xBet betting company. "

nem szegtem meg semmit,hisz idaig ilyenrol szo se volt

URSTEN mi van itt
http://www.bookmakersforum.com/bookmakers/1xbet-scam-rejected-process-my-payout/605
en meg a depo kifizetessel jol jartam...
most beten elbuktam 5000$-t itt meg nyertem 1552$t es nem fizetnek ki akkor -6500ba van az ember? :D

Aki olvas külföldi fórumokat, az már régóta tisztában van azzal hogy az 1xbet egy csaló hely, a legjobb az ha távol tartja tőlük magát az ember. Esetleg tegyél egy panaszt az SBR-nél, de ne fűzz hozzá sok reményt ahhoz hogy a maradék pénzhez hozzájutsz.