Coral

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nem láttam topikot, ami a Coral (sports.coral.co.uk) fogadóoldallal foglalkozott volna, gondoltam megkérdezlek titeket, van -e tapasztalatotok az adott irodával kapcsolatban, ha van, akkor pozitív -e? Ráadásul kezdőbónusz is van elvileg. Bocs a rossz megfogalmazásért mindenkitől, kicsit már álmos vagyok  :)

Na én itt játszok épp. Pókeren adnak 22$ értékű SNG tokent 5$ befizetésre+5$-t 1c rake után,de tudtommal nem adnak freebetet magyaroknak, mert az csak a briteknek szól. Ugyanakkor a többi pl kaszinó, bingó bónusz mindenkinek elérhető.
Korrektek,de lassúak. Support van h 1nap után válaszol. 8napig leveleztem velük a számlám hitelesítése miatt, addig zárolva voltam. Nem értem továbbra sem miért kell zárolni hitelesítés alatt,de ő szerintük ez benne van a terms-ben.. Hát kurva okos volt aki belerakta..
Amit bírok az irodában hogy néha kurva nagy késésben vannak a live fogadásoknál..Tegnap du pl a CSZK Moszkva bari meccsén 0-1 volt és emberhátrányban voltak. Ők az ellenfelet még a piros után is 2.70ért adták, míg a bwin, meg bet365 1,50ért. Teniszben is előfordul kis csúszás,de főleg kosárban jellemző, amit jól ki lehet használni, és nem tétvisszaadás van, hanem kifizetik a nyereményt.
Ugyanakkor az Ausztrál Open alatt 4 szelvényemen is akkurátusan lostnak könyvelték el a game overes tippjeim. Leveleztem velük emiatt is 2-3 napot míg jóváírták a nyereményt.
Ha türelmes vagy ajánlom őket, mert szerintem, mint ahogy írtam is korrektek, vannak hibák,de pókerben jó promók és freerollok vannak.

Köszi! Azt hittem nálunk is érvényes a kezdőbónusz, nekem ez nem tűnik freebetnek. Lehet becsekkolok hozzájuk.

http://www.coral.co.uk/sports/offers

én ezeket a promókat találtam,de ha van rendes bónusz lécci közöld itt és reklamálom :D

Megtaláltam a termst, tényleg csak a Briteknek van a bónusz. Kár.

Király ez az oldal..20óra alatt kifizettek skrillre minden gond nélkül.Volt 20.án egy promo, ha gyűjtök 10pontot pókeren adnak 10$ bónuszt a kaszinóban. Nem kaptam, reklamáltam live chaten(a pókeren elérhetőek) 1óra után a srác rájött hogy igazam van. Azt mondta jóváírja nekem most, erre kaszinó bónusz helyett kaptam 10$t pókerre amivel fogadni lehet.. Nem kell kaszinóban forgatni 20szor :)

Pókeren meg sikerült bekerülni egy 1K-s Monthly Sidegames freerollra. 3nap múlva lesz és 9en vagyunk, azt mondták max 20an leszünk :)))  Könnyen lehet nagy pénzt nyerni.
Igaz hogy freebet magyaroknak nem jár, de küldenek rendszeresen reload freebet bónuszt ami nekünk is jár. Szóval csak ajánlom, főleg akik pókereznek is. 5$ depora adnak 24$ SNG tokent, 4 500$os freeroll jegyet, és heti 5$ sidegames játék után egy 500$os freere jegyet. (max 100ember)

Valaki aki pókerezik itt, esetleg belépne és megnézné, hogy működnek e az asztalok, lehet e regisztrálni versenyre meg hasonlók? Bent vagyok éppen egy versenyen, de már legalább fél órája meghalt teljesen nálam, nem történik semmi, nincs leosztás,senkinél nem változnak a zsetonszámok. Lehet valami szerverhiba van.

Na most már minden oké, természetesen a verseny eltűnt azóta...Ilyenkor szerintetek érdemes a supportot baszogatni, hogy legalább a nevezési díjamat adják vissza? Mi lett volna ha toronymagasan vezetem a versenyt és emiatt esek el az első helyezett díjától?

Szia én mindenképp irnék nekik hogy a beülőt irják jóvá s ha van vér a pucájukban egy kis kárpótlást is adhatnának ezért :beerchug:

Idézetet írta: Atika Dátum február 25, 2013, 15:05:41
Szia én mindenképp irnék nekik hogy a beülőt irják jóvá s ha van vér a pucájukban egy kis kárpótlást is adhatnának ezért :beerchug:

Írtam nekik, hogy milyen jól álltam és beértem volna a fizetős helyre és most ezért nagyon bús panda vagyok. 5+0,5-ös versenyjeggyel neveztem, most jóváírtak 7 dollárt. Többre számítottam :D

Az a lényeg hogy kaptál egy kis bánatpénzt :D haveromat ma a William hill dobta ki több asztalról is mire a support válasza hogy szar a gépe :crazy:imádlak én is ipoker :noway: mondtam is neki én egyből ki is venném minden pénzemet tőlük faszkalap banda.

Korábban ncis88 írta, hogy néha kicsit lemaradnak a fogadós részlegen a Coralos srácok. Tapasztaltam már én is, de most volt egy friss amin röhögtem. Az Udinese-Napoli meccsen raktam meg majdnem már a félidei szünet végén, hogy nem lesz mindkét félidőben gól ;D  igaz csak 1,11-ért, de hát ingyen volt. Érdemes erre figyelni.

A legszebb az hogy nem érvénytelenítik utólag..

Nagyon "korrekt" iroda, a regisztráció után küldenek egy mail-t, hogy 50 euró befizetése után ugyanennyit kapok freebetként, miközben a terms szerint ez a promó kizárólag brit lakosokra érvényes.
(persze nincsenek egyedül, a Dobet nevű képződmény ugyanezt teszi)

Azt szeretném megkérdezni, hogy az azonosításhoz jó, ha elküldöm a lakcímkártyám? Előre is köszönöm a válaszokat!  :)