Bajnokok Ligája 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Admin Dátum május 18, 2023, 07:21:38Néha én is elcsodálkozom, hogy milyen minőségű mémekkel állnak elő a trollfocisok.  :-X
Szerintem nem szükséges ide semmilyen trollfocis akármi, ugyanis erre a kézenfekvő sz@rságra sokezer szurkoló akár saját maga ia gondolhatott. Túlságosan is egyértemű valami InterCitys dologra gondolni az Inter - Man City BL-döntő kapcsán.
:beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Idézetet írta: csabax Dátum május 18, 2023, 09:05:37Szerintem nem szükséges ide semmilyen trollfocis akármi, ugyanis erre a kézenfekvő sz@rságra sokezer szurkoló akár saját maga ia gondolhatott. Túlságosan is egyértemű valami InterCitys dologra gondolni az Inter - Man City BL-döntő kapcsán.
:beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Nyilván nem ők találták fel a spanyol viaszt, csupán napokkal ezelőtt ott láttam ezt a "vicces" szójátékot.  ;)


Azt gondolom, szégyen lenne, ha az Inter nyerné az idei BL-t, foci megcsúfolása. Az egy dolog, ha egy csapat defenzív felfogással jut el a döntőig és nyer. Ez is védhető dolog, ahogyan az is, ha valaki mondjuk a kiemelkedően agresszív játékstílusra teszi fel a csapat sikerességét, de az, hogy egy csapat egyetlen dolognak köszönhet mindent, ez pedig a szerencse, az nonszensz. Téves bírói ítéletek, meglepően könnyű sorsolás, szinte mindenki ellen óriási szerencse, első helyzetből gólok stb., ezt így végigvinni, hát nem tudom, nem igazán veszi be a gyomrom.

Nem szurkolok a Citynek, mert nem igazán kedvelem őket, viszont inkább nyerjenek ők, mint az Inter. Olvasgatva tegnap Real Madrid szurkolói oldalakat, még ott is azt írták, nyerjen inkább az arab team, mint az Inter. Azonban ilyenkor szokott az jönni, hogy valami gyötrelmes meccsen az underdog behúzza, mert a favorit edzője túltaktikázza, amire Guardiola hajlamos, bár elmondták, idén sok minden változott.

Idézetet írta: Admin Dátum május 18, 2023, 07:22:42A tegnapi meccsel kapcsolatosan: ezt a City-t meg tudja állítani valaki? Valami brutál focit nyomtak. És nem a Brighton ellen.

Mondjuk nem csodálom, hogy ezek után csak 1.25-öt adnak a BL-győzelmükre.

Tényleg nagyon brutál foci volt, ezt így a Real ellen nagyon komoly ???

Ez meg egy fél off gondolat, ha már írtad az unibet szorzóját. Bet365-nél 1,20 és mostanában elég sok esetben (főleg kisebb tenisz tornákra) azt látom, hogy a favoritra unibetnél kapjuk a dagibb szorzókat ??? Nekem úgy rémlik régebben nem így volt, legalább tenisz esetében biztosan.

Feltételezzük, hogy Haaland lő egy mesterhármast az Internek a BL-döntőn, vagy akár kulcsszerepet játszik a finálén.

Szerintetek ez mennyit változtatna az idei Aranylabda díjkiosztására vonatkozóan?

Jelenleg Messire 1.62-es szorzón fogadhatunk, míg Haalandra 2.35-ért.

Idézetet írta: Admin Dátum május 19, 2023, 10:20:35Feltételezzük, hogy Haaland lő egy mesterhármast az Internek a BL-döntőn, vagy akár kulcsszerepet játszik a finálén.

Szerintetek ez mennyit változtatna az idei Aranylabda díjkiosztására vonatkozóan?

Jelenleg Messire 1.62-es szorzón fogadhatunk, míg Haalandra 2.35-ért.

És ha Lautaro teszi ugyanezt? VB cím+BL serleg. Mondjuk a vébé elsőséghez kb.annyi köze volt, mint nekem. :D

Idézetet írta: curpy82 Dátum május 19, 2023, 11:20:46És ha Lautaro teszi ugyanezt? VB cím+BL serleg. Mondjuk a vébé elsőséghez kb.annyi köze volt, mint nekem. :D

Az ki?  ;D

Julián Álvarez mesterhármast szerez a döntőben? VB-cím és BL-győzelem. Dybala meg EL és VB-cím, Sevillásoknak is benézhet egy hasonló kombó. Megjegyzés, azt hittük, hogy a vb majd mennyit kivesz a játékosokból, aztán most azt látjuk, hogy az európai kupában 9 argentin játékos volt ott az elődöntőkben (rajtuk kívül csak a braziloknak volt ennyi).

Bajnokok Ligája-döntő tippjáték

Tippelj a finálé első gólszerzőjére, valamint az első találat időpontjára. Aki a legközelebb áll a valósághoz az nyereményben részesül, ami nem más mint 10 000 Ft Skrillen keresztül.

Tippelni az alábbi oldalon lehet:
https://www.sportfogadas.org/merkozesek/2283932731

Bajnokok Ligája-döntő tipp: Végre nyer a Manchester Cityvel is Guardiola, vagy az Inter ezt is bemákolja?

A Manchester City az idei BL-döntő toronymagas esélyese, de Isztambulban szoktak érdekességek történni, főleg, ha angol - olasz párharc van! Olvasd tovább


Bajnokok Ligája: Mbappé, Henry és mások tippjei a döntőre

Nem hisznek a labdarúgás nagyobb alakjai az Inter győzelmében. Inkább úgy gondolják, Pep Guardiola összehozza a régóta üldözött BL-trófeát. Olvasd tovább


Ingyenes fogadás a Manchester City - Inter mérkőzésre

Amennyiben fogadnál a Manchester City - Inter összecsapásra, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz. Olvasd tovább

#268 június 09, 2023, 12:49:31, Admin
BL-döntő Fogadásépítő
A játék támogatója: Unibet

A fogadásépítők manapság nagy teret hódítanak a sportfogadás világában, a BL-döntő alatt pedig számtalan hasonló szelvényt állíthatunk össze, s ezáltal izgalmasabbá tehetjük a finálét.

Hogy mi is a fogadásépítő? Az a lehetőség mely által egy adott meccs különböző eseményére fogadhatunk egyetlen egy szelvény által. És ha már a BL-döntőnél tartunk, akkor például az alábbi három esemény egy 5.50-es szorzót eredményez:

Ilkay Gündogan legalább egyszer kapura lő
Erling Haaland legalább kétszer kapura lő
Romelu Lukaku legalább egyszer kapura lő


Az előbbi csak egy példa, de számtalan hasonlót össze lehet dobni, fel lehet építeni az Unibet fogadásépítő részlegén (Fogadásépítő menüpont alatt).

Mi pedig az Unibettel közösen egy játékra hívunk benneteket.

Mit kell tennetek?

Állítsatok össze ti is egy ilyen fogadásépítős szelvényt az Unibeten, és osszátok meg velünk a képernyőfotót a szelvényről ebben a fórumtémában.

Esemény után, ha nyertes a szelvényed, akkor gyere vissza és értékeld azt ki. Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes. A kiértékelésre 48 órád van az esemény kezdetétől számítva.

Főnyeremény

Amennyiben a BL-döntő legnagyobb nyertes (fogadásépítős) szelvényével rendelkezel, akkor tiéd a főnyeremény, ami nem más mint egy 10.000 Ft értékű Unibetes ingyenes fogadás.

Extra nyeremények

Azok közül akik a játékban érvényes tippet küldtek kisorsolunk 2 személyt, aki fejenként 5.000 Ft értékű Unibetes ingyenes fogadásban részesül.

A nyeremény átvételéhez szükséged van egy Unibetes számlára. Regisztrálj általunk, töltsd fel számlád, s az alap kezdőbónuszokon kívül egy 10.000 Ft értékű ingyenes fogadásban is részesülsz. További részletek az exkluzív ajánlatunkról.



Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. Az nyer aki a 2022/23-as BL-döntő legnagyobb nyereményszorzós nyertes szelvényével rendelkezik. Egyenlő teljesítmény esetén az nyer akinek kevesebb esemény szerepel a szelvényén. Amennyiben ezek után sincs nyertes, akkor sorsolunk.
3. A szelvényednek minimum 2 eseményt kell tartalmaznia.
4. Egyetlen egy szelvényt küldhetsz be.
5. Beküldési határidő: esemény kezdete!
6. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva (kívéve ha a szelvényről készített képet az esemény kezdetekor küldted be, vagy az azt megelőző 5 percben).
7. A 48 órán belül ki nem értékelt szelvények vesztesként lesznek elkönyvelve.
8. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik nyertes szelvénnyel, akkor sorsolás által döntünk a nyertes kilétéről. Azok között sorsolunk akik érvényes szelvényt küldtek játékba a BL-döntőre. Ha nincs egyetlen egy érvényes szelvény sem, akkor a nyeremények nem kerülnek kiosztásra.
9. A játékban egyedi szelvényeket lehet beküldeni, tilos a másolás.
10. Ebben a játékban csak a fogadásépítők érvényesek. Egyetlen egy eseményt/egy tippet tartalmazó szelvényt nem lehet beküldeni!
11. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet. Követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból.
12. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.
13. Csalás esetén a játékos nem részesülhet a nyereményben, és az összes általunk rendezett játékból kitiltjuk, regisztrációját felfüggesztjük vagy töröljük.

Külön kiemelnénk a legfontosabb dolgot: a tippeket nem kézileg kell beírni, hanem az Unibeten kell összeállítani egy fogadásépítős szelvényt, s az arról készült képernyőfotót kell megosztani az adott ebben a fórumtémában! Csatolva egy minta szelvény.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Ha bármilyen kérdésetek van a játékunkkal kapcsolatosan azt feltehetitek itt. Sok sikert kívánunk!  :great:

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.