ITF/Challenger tornák 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


WH-n még lehet meccs előtti fogadást tenni a dominikai ITF-en Bruno Sant'anna meccsén, miközben már vagy 20 perce befejezte a meccset és nyert.

Megvan a következő Donald Young. Ugye ő az aki egy junior döntőben döntőszettben 5-0 40-15-ről bukott zsinórban 23 pontot és kikapott (talán a nem túl nagy karriert befutó Levine ellen). Kamil Majchrzak is egy tehetséges játékos, tavaly húsz évesen challengereken verte Gerald Melzert, Dzumhurt és a DK-ban Flo Mayert is. De hogy hasonlóan gyépés az is biztos. Ma Sakamotótól 3-3 után ellépett, hozott egy pár gémet semmire, és 6-3 5-0-nál szervált a meccsért. Majd még egyszer, majd még egyszer, tehát tripla brékelőnyben volt. Természetesen vesztett, két játékban és a tb-ben biztosan voltak meccslabdái, de nem figyeltem végig. 501 -es szprzó volt kint, de lehet volt az több is. A linken látható hogy a második szettben zsinórban bukott hat gémet: http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-TUR-10A-2017. Miközben ezt kerestem, észrevettem egy képet, bár ne láttam volna. Az ott a fiatal Delpo http://www.itftennis.com/news/256018.aspx  ;D ;D

Szóval figyelni kell a srácra  :redchug: ;D

*Amúgy érdekes mennyi a lúzer mostanában. Ma ő, tegnap Dutra Silva majdnem 5-0 -ról, az egy nap két meccset játszó, 39 éves R-Hidalgótól kapott ki, a hét elején Berdych szinten, de hiába nagy tanár, Federer is lehajolt a szappanért (még ha nem is ekkora előnyről, de ott volt az L betű a homlokán Donskoy ellen).