Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


HT/FT 81-111 odds között :D

2-0-nál a Guimaraesre biztos volt egy 200-as.

201x volt a max. Bet365 meg 2-1 -nel sem gondolta volna  :D

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 26, 2018, 12:18:24
201x volt a max. Bet365 meg 2-1 -nel sem gondolta volna  :D

Na ezt melyik oldalon lehet ilyen részletesen lecsekkolni?


Ennél undorítóbbat már régen tapasztaltam. Félidőben 3:0.  Vendég kiállítás, II.fi vége 3:3 - tíz emberrel. Mekkora odds lehetett a szünetben a 3:3-ra?!

Idézetet írta: corsica Dátum szeptember 11, 2018, 22:44:06
Ennél undorítóbbat már régen tapasztaltam. Félidőben 3:0.  Vendég kiállítás, II.fi vége 3:3 - tíz emberrel. Mekkora odds lehetett a szünetben a 3:3-ra?!

Az, hogy x lesz, 26-34 között mozgott.

U19-es Ázsia Bajnokság, kézilabda

A csoportkör C jelű csoportjában Dél-Korea és Irak is megverte Indiát, és mivel két együttes juthatott tovább a trióból a második körbe, így a Dél-Korea - Irak meccsnek nem volt tétje. Meg is bundázták, a hülyék biztos egymásra fogadtak, így egy idő után bohózattá vált a játék, egyik sem akart gólt dobni, miközben az ellenfél nullára redukálta a védekezést. Ez feltűnt mindenkinek, hogy itt valami nem kóser, és nem győzelemre, hanem mindenkét csapat vereségre játszik.  ;D Egyre puhább védekezések mellett egyre kevesebb gól született. Szóltak nekik, hogy vegyék komolyan, de csak tovább csalták a játékot. A végleges döntés pedig, hogy mindkét csapatot kizárták, így a két vereséggel 0 ponttal záró India lett a csoportelső, és jutott tovább, miközben Irakot és Dél-Koreát kizárták  ;D

Hát na, U19-es srácok, még a bundát is tanulni kell, hogy majd felnőtt szinten minden flottul menjen.  :)




https://www.msn.com/fr-be/sport/football/le-championnat-suspendu/ar-BBOdXAY?ocid=spartanntp

Az is lehet az egesz bajnoksagot felfuggesztik Belgiumban  :bash: A legnagyobb csapatok is benne vannak, eleg erdekes a szitu, Boloni csapata nincs a benne (meg).



Nem tartom valoszinuleg hogy valaki legyen olyan hulye hogy ezt direkt csinalja.. Inkabb arra gondolok olyan serules tortent ami miatt tenyleg nem tudta folytatni. Pl bokaficam, szalagszakadas ilyesmi


#478 október 16, 2018, 21:06:55, butyi
Ukrainian twin brothers Gleb and Vadim Alekseenko have been banned from tennis for life and fined $250,000 each for "multiple match-fixing offences", the Tennis Integrity Unit said on Monday.
https://www.bbc.com/sport/tennis/45870500

Örmény-Macedón meccs sem volt tiszta szerintem. Érdemes megnézni mit művelt a macedón kapus az első 3 gólnál, de még a negyedikben is benne volt.