Ki a legjobb tippelő a fórumon?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Majdnem mindenki azt gondolja h ő a legjobb tippelő !  :yeah: De smithifiu a legjobb sztem,neki vannak jó megérzései.. De ez az én véleményem ! :topbet_125:

Köszönöm az elismeréseket.... ;D ;D  De sajnos csalódnotok kell, mer csak szerencsém volt  ;)

Ugyanmár smithifiu sztem jó vagy és ha ezt más is igy gondolja akkor tapsolja meg..Ha meg nem..akkor döntse el mit szeretne  :topbet_125:

Van annak jelentosege ki a legjobb ... en inkabb ugy tennem fel a kerdest ki az aki pluszban es ki minuszban  . Aki pluszban van na az a legjobb ... lehet neked 1000 hejes tipped egymas utan es az 1001-en elvesztheted az egeszet , szerintem ez a kerdes es problema egyben relativ , mindenki nyer , mindenki veszit .... errol szol a sportfogadas , a lenyeg pedig kinek sikerul pluszban maradni Ez a kozosseg azert van hogy egymason segitsunk es nem azert hogy keressen egy "legjobb" sportfogadot .... en tovabbra is hejes tippelest kivanok mindenkinek .

De azért is lehet a legjobb, mert pluszban van!! ;) ;)


Én meg csak ennyit tennék hozzá Eredményeim: 1x kezdő tippjáték győztese 1xhaladó tippjáték 1xhaladó 2.  (utccso 2 egyhuzamba ;D) azt közbe 80 vanan nyertek már többször mint én ;D

A legjobb tippelő csak az lehet aki akurátus,lát a sorok között,infókat gyüjt,és látja azok hatását a kimenetelre,ismeri az adott bajnokság csapatait(alap hogy az adott sportágat),játékosformákat,edzői hatásokat,elvárásokat,taktikákat.
Sportpolihisztornak nem kell persze lenni,ezért kell specializálodni! Azt könnyebb lenne megtalálni hogy adott bajnokságot ki ismeri jobban,ezért ki tud abban jobb tippeket adni!  ;)

Egyelőre abban biztos vagyok, hogy nem én vagyok a legjobb tippelő itt. De azon fáradozom, hogy a jók közé kerüljek és hosszú távon pozitív legyen a mérlegem!  :beerchug: