Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Superhero Dátum május 14, 2022, 07:44:43Sziasztok!

Történt egy kis hiba a Skrillnél.
Fizettem be az aznbet nevű 1xbet klónhoz Skrillen keresztül 10.000Ft-ot de úgy hogy a Skrill csak közvetítő volt mert a bankkártyám használtam.
Egészen a jóváhagyásig 10.000Ft volt mindenhol de amikor jóváhagyáshoz érkeztem már csak 100Ft volt az összeg
A tranzakció sikeres volt.
Az aznbet oldalán 10.000Ft lett jóváírva, a Skrill oldalán is 10.000Ft van a történetben a CIB viszont csak 100Ft-ra terhelte a kártyámat. Amikor eltelt pár nap és meg volt a tényleges terhelés akkor is maradt a 100Ft.
A skrill felfüggesztette a számlám amíg rendbe rakják az egyenlegem.
Nekem az a kérdés inkább hogy hol? aznbet, skrill, CIB? A pénz ami "jogtalanul" van nálam félre van rakva és be tudom fizetni ahova kell. A skrill nem ad értelmes választ, dolgoznak a dolgon.

Nálam is ugyanez a helyzet. Megkérdeztem, hogy hogyan oldjuk meg a problémát, de csak annyit írtak, hogy várjak türelemmel, majd kitalálják.

Nehany nap es a kulonbozetet kérni fogja a skrill es minuszba teszi a szamlatokat. Egy befizetessel megoldjatok es kesz.

Jartam hasonloan, csak nalam a rapid transfert dobta vissza a bank amit a skrill jovairt. Nehany nap mulva minuszba tettek a számlán és kérték hogy fizesse be a penzt.

Napok óta nyüstölöm őket de a várjak türelemmel emailnél nem jutok előrébb.

Nekem is relative sok ido volt mig jott az email. Esetleg befizetheted a kulonbozetet mar most es akkor majd automatikusan levonjak

Idézetet írta: MessiÁs Dátum május 16, 2022, 07:05:24Nekem is relative sok ido volt mig jott az email. Esetleg befizetheted a kulonbozetet mar most es akkor majd automatikusan levonjak

Mindent összevetve 2.700.000Ft-ról van szó ☺️ (Az első 10.000Ft-nál még fel sem tűnt 🤔)  Megvárnám amíg mínuszban vagyok tényleg ☺️


Idézetet írta: Superhero Dátum május 16, 2022, 15:52:34Mindent összevetve 2.700.000Ft-ról van szó ☺️ (Az első 10.000Ft-nál még fel sem tűnt 🤔)  Megvárnám amíg mínuszban vagyok tényleg ☺️

Valami történt azóta? Jól elhúzzák a dolgot.  :noway:

Idézetet írta: csatarid Dátum május 20, 2022, 22:12:37Valami történt azóta? Jól elhúzzák a dolgot.  :noway:

Még mindig semmi. 1-2 naponta rájuk írok, válaszolnak másnap hogy nem tudnak többet írni mint a korábbi levelekben. Vizsgálják és ha kész vannak akkor írnak.

Még mindig semmi fejlemény, pedig a pénz már régóta a skrill számlán csücsül. Valakinek valami?

Én is rátöltöttem már majdnem 2 hete de semmi. Írtál nekik?

Idézetet írta: csatarid Dátum május 27, 2022, 14:08:19Én is rátöltöttem már majdnem 2 hete de semmi. Írtál nekik?

Írtam már kétszer, az volt a válasz, hogy várjak, hamarosan megoldják a problémát. Ez volt egy hete.

Ez mai:

Be informed that our relevant team is still working on your issue. Please accept our apologies for the delay in resolution. We will update you on the situation as soon as further information becomes available.

In the meantime, we greatly appreciate your patience on the matter.

Idézetet írta: csatarid Dátum május 27, 2022, 19:50:19Ez mai:

Be informed that our relevant team is still working on your issue. Please accept our apologies for the delay in resolution. We will update you on the situation as soon as further information becomes available.

In the meantime, we greatly appreciate your patience on the matter.

Nem tudom, hogy mit tudnak ezen ennyit dolgozni. Megírtam nekik, hogy a számlámon a pénz, vonják le. Ha ezt meg tudják tenni az éves kártyadíjnál, akkor itt miért nem? Oké, hogy vannak olyanok, akik kicsit többel húzták le őket, de akkor így elég lenne rájuk koncentrálni.
Mindegy, mert van az Asszonynak is skrillje, szóval megoldom a befizetést, ha kell, de legutóbb nem ültek rajta ennyi ideig.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum május 27, 2022, 21:15:48Nem tudom, hogy mit tudnak ezen ennyit dolgozni. Megírtam nekik, hogy a számlámon a pénz, vonják le. Ha ezt meg tudják tenni az éves kártyadíjnál, akkor itt miért nem? Oké, hogy vannak olyanok, akik kicsit többel húzták le őket, de akkor így elég lenne rájuk koncentrálni.
Mindegy, mert van az Asszonynak is skrillje, szóval megoldom a befizetést, ha kell, de legutóbb nem ültek rajta ennyi ideig.

Én ugye nagy összeges vagyok de felém se néznek, már nem is írok nekik...

Eljutottunk oda, hogy az újabb levelem után már a pénzt levonták, azonban még mindig zárolva van a számlám. Haladunk, csak épp lassan.