buszberlet jégkorong és kézilabda naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv mindenkinek!

Soha nem írtam még naplót semmiről, hát most belefogok. :) Nagy baj nem lehet, másnem az enyészeté lesz. Általában NHL-re fogadok, illetve svéd, norvég, francia és német kézire. Na meg persze magyarra, és egyéb kupákra. Régen focira fogadtam sokat, de leálltam vele. Túl könnyű megbundázni, meg nem is tudom, simán nem volt már elég pörgős és izgalmas. Elsősorban azért kezdtem el fogadni, mert úgy izgalmasabb a meccs, aztán miután befizettem a tanulópénzt (:D) már egész jól hoz is. Tippmixen ritkán játszom, hiányzik a kétesélyes korong róla nekem, a bet365 és fortunawin irodákat részesítem előnyben.

Nem mennék vissza régre, megpróbálok becsatolni pár nappal ezelőtti fogadásokról screenshotot, aztán mostantól már előre is beírom őket.

Ez azt hiszem 3-4 nappal ezelőtt jött. 10.5 körül volt az odds.






Ő meg lenne itt a ma hajnali. Csak 2.90 volt az odds, de kis hal is hal!  ::)


Most hogy gyorsan megnéztem kínálatot, a Zlínt meg is vágtam egy ezredessel. 1.88 elég ajándék. Utolsó meccset le is adták idegenbe ahogy illik, így haza nép előtt nyerhetik meg Extraligát 4-1-re.  :ok:

huhh, még gyorsan meg tudtam vágni az Issy-t francia kézibe 1.45-re.. nap egyik tuti kézije nálam (aztán lehet mégse, nem bízok annyira a franciákban)

Hirtelen ezeket szúrtam meg hajnalra.

1. Rangers win in regulation

2. Rangers 1,5 over
    St. Louis 1,5 over

3. St. Louis (Rangers játékosa) lő gólt

4. San Fransisco (MLB)
    Boston in regulation
    Sharks in regulation

meglátjuk mi jön le, összesen 5 k a tét

Eddig nem valami jó a helyzet. Nem is tudom miért erőltetem mindig a Rangers-t. Lundquist szerintem az egyik leggyengébb kapus, Del Zotto is elment, meg Vigneault se az edzők edzője... Valamiért Rangers fétisem lehet. Az egyik leghullámzóbb csapat teljesítmény terén. Le kell szokni róluk, de gyorsan.

A Sharks vitte a jó kis szelvényem, na nembaj.

Már egy Blues @ Blackhawks X 3.60-ért.

Larvik -5,5 norvég kézibe 1.37-ért.

Rangers meccsen 5.5 alatt 1.50-ért.

meglátjuk mi jön

Útálat Rangers! Utolsó percbe 4-2 üreskapussal... Köszi! Remélem kiestek!


Na, hajnalba jó lett a Kings meg a Wild is  :laugh:

Jöhet a két kézi.

Elverum szépen lejött, kár hogy Lund X-elt tegnap. Viszont a napi fail a Larvik otthoni vereség. Tertnest ki tette meg 31.00-ra? :) Aki megtette, vendégem egy sörre!

Mára első: Helsingborg - Ystads V @ 1.33 (svéd osztályozó - kézi)

Idézetet írta: buszberlet Dátum április 30, 2014, 20:43:22
Elverum szépen lejött, kár hogy Lund X-elt tegnap. Viszont a napi fail a Larvik otthoni vereség. Tertnest ki tette meg 31.00-ra? :) Aki megtette, vendégem egy sörre!
Ezen én is meglepődtem :)

Még gondolkodtam is rajta, hogy hendibe tenni egy hazait nagyobbal, de elfelejtettem a nap végére. :D Még szerencse.. :)

Mára Penguins win és Blackhawks in regulation.

Blackhawks in regulation

meglátjuk lejön-e megint