Napi tippek - Január 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Napi tippek - Január 2019

Van egy tipped? Oszd meg fórumtársaiddal. Gyűjtsük össze a januári hónap legjobb tippjeit ebben a fórumtémában.

Nemsoká kezdődik az ausztrál bajnokságban a Central Coast Mariners - Melbourne City meccs.
Tegnap este a Guruba megírtam a tippet a vendégekre, de kicsúsztam a 12 órás határból ... viszont azóta még emelkedett az oddsa a City-nek! Ők a Playoff első két helyére hajtanak, és mindenképp hozniuk kell a leggyengébb formában lévő csapat ellen a pontokat. Hazaiaknál ráadásul egy állandó védő eltiltás miatt nem játszik. Az utóbbi napokban amely meccseket követtem és odds emelkedés volt, ott történtek is furcsa dolgok, most viszont nem hallom és értem hogy mi az oka hogy 1.66 helyett már 1.83-ért mérik a győzelmüket. A Citynek az egyik legjobb a védelme, szerintem nem csinálják meg a hazai/vendéget, de élőben érdemes lehet követni...

Idézetet írta: MarkoPolo Dátum január 16, 2019, 09:44:12
A Citynek az egyik legjobb a védelme, szerintem nem csinálják meg a hazai/vendéget, de élőben érdemes lehet követni...

Félidő hazai már megvan  ;D

Kezilabda: Magyarorszag - Egyiptom > Egyiptom nyeri a masodik felidot @ 3 Sportingbet

Lehet picit off ebben a topicban, de az ausztrál meccsről és a majdnem fordításról ugrott be:
Most volt a sri lankai bajnoki,

Saunders SC - Super Sun SC

Két gyors hazai gól, 6. percben 2-0. Aztán a 21. percben már 2-2, majd a 93. percben bumm, ott a 3-2. Hasonló volt, mint az ausztrál bajnokin, de nem is ez a lényeg, hanem a stat. A bet365 kis grafikonja szerint a meccsen 15-8 volt a kaput konkrétan eltaláló lövések száma, és 18 valamint 16 ment mellé. Ha jól számolok, az 57 lövési kísérlet  ;D
Hát nem tudom, mennyire reális és valid, az brutális szám, ha igaz, és hát miért ne lenne...  Premiership meccseken szoktam néha fogadni ilyen lövések száma opcióra, ott szokott jobb meccseken 30 fölé kúszni a kísérletek száma, ehhez képest az 57 tényleg nem akármi. Másfél percenként egy lövési kísérlet, hát ha igaz, ezek tényleg nem a középpályán szórakoztak  ;D

este St. Etienne - Lyon

arrafelé derbinek számít, most egyben rangadó is, mert elég jól áll mindkét csapat.
uccsó 4 meccsükön 4 piros volt, szerintem ma is lesz jópár sárga, és megint villanhat a piros!

13:00-tól ma
lesz egy női felk. meccs podgoricán, Montenegró-Szlovénia
Elvileg nagy favorit Szlovénia, ahogy néztem a keretet, ott vannak a légiósok is, osztrák, bundesliga, olasz serie a-s játékosok is vannak náluk.
Montenegró pár napja Boszniával is játszott, ahol 2-1-re kikapott, de ami az érdekes, hogy 24 kaput eltaláló lövés volt azon a meccsen, ehhez képest mindössze 8 ment mellé. Érdekes adat, mert általában pont fordítva szokott lenni. De szerintem hiteles, ám ha még fordítva is lenne, akkor is szép számok női meccsen.
A 3 gól felett AH opció, 1.90-nel fizet, ha a szlovéneknél játszanak a légiósok (amit most még nem tudok, remélem, meccs előtt valahol tudok kezdőt találni a neten), akkor ez jó lehet. Nem egy nagy tipp, de jónak tűnik, ma úgyis elég sivár nap egy hétvégéhez képest

Most kezdődik egy dán-finn női meccs, hát a dán kezdő alapján ennek x2-nek kéne lenni 3.20-ért (sportingbull), eléggé fura kis alkalmi dán válogatottnak tűnik, de majd meglátjuk.

Éjféltől Vegas - Minnesota NHL meccs. Minnesota elcserélte Nino Niederreitert. vegas jó formában van. 2.5 hazai gól fölé vállalható szerintem.

BVSC-Mladost
női vizilabda BL

29,5 gól alatt 1,85 bet365

A női bl-ben, euroligában, nevezzük akárhogy, kvalifikáció megy, érdekes lebonyolítással, mert pl. a BVSc és a Mladost is tegnap délután medencében volt, ma pedig két meccset játszik.
Sajna tegnap a BVSC fontos meccset bukott a Sant Andreu ellen, ezzel vélhetően ugrott a top2. A Mladostot és Leident hiába verik, sajnos a Kirishi ellen nagyon kevés esély van reálisan nyerni.

Mivel tegnap nagyon kemény és fontos meccset játszott a csapat, ma este pedig ott a kirishi elleni meccs, így itt mindent várok, csak nagy tempót nem. Ugye ezt a meccset déltől játsszák, aztán 20:30-tól jön  ameccs az oroszok ellen, a csoport, sőt a mezőny legerősebb csapata ellen. Szerintem a Mladost ellen a legjobbak nem sokat játszanak.

Tegnap a Kirishi a Mladosttal 30-6-ot játszott, de ott játszott a Mladost ellen, de a Krisihi nagyon erős, ráadásul aznap egy meccs volt. Szerintem ez a Mladost BVSC közel sem hoz 30 gólt, olyan 20-5 körüli végeredményere tippelek.

Félidő van a SC Braga - CD Santa Clara meccsen, nem született gól annak ellenére, hogy a Braga végig támadta a félidőt. A meccs előtti 1.25-höz képest most az oddsa 1.50, amit hozniuk kellene egy kicsit pontosabb befejezésekkel.