Legutóbbi hozzászólások

1
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by csabax - Ma - 14:52:02
Egy másik példa a pénztelenebb focicsapat kifosztására:

Nem olyan régen volt egy AS Monaco nevű focicsapat, amelyik a PSG-t előzve megnyerte a francia bajnokságot és a Bajnokok Ligájában előbb a Manchester City csapatát búcsúztatta, majd pedig a Borussia Dortmund csapatát is búcsúztatta, és bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

Akkor azt az AS Monaco focicsapatot úgy "kifosztották", hogy sok évig - egészen pontosan: a jelenkorig - nem tért magához.

- Kylian Mbappé (jött a PSG és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Bernardo Silva (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Benjamin Mendy (jött a Manchester City és elvitte az AS Monaco csapatától);
- Tiémoué Bakayoko (jött a Chelsea és elvitte az AS Monaco csapatától); 
- Fabinho (jött a Liverpool és elvitte az AS Monaco csapatától).
2
Foci fogadások / Re:Premier League 2023/24
Last post by csabax - Ma - 14:50:25
Nagyon sajnálom, hogy így ér véget a Klopp-korszak. Neki aztán tényleg rettenetesen sokat köszönhet a Liverpool, s pontosan Jürgen Klopp azon nagyon kevesek egyike, akinek a Liverpool sikerkovácsai közül a legmagasabb polcon van a helye.
A Klopp-korszakban éveken át szinte mindig az történt, hogy szezonkezdettől az év végéig elfogadhatóan vagy kimondottan jól teljesített a csapat, azt követte január-februárban az idény közepi mélyrepülés, amikor olykor átmenetileg pofozógéppé vált a Liverpool, majd pedig ezután a szezon végéig ismét egyre jobban játszott a Liverpool.
Idén év elején, amikor elmaradt a január-februári mélyrepülés és pofozógéppé válás, elkezdtem azon gondolkozni, hogy az nagy pech lesz, ha csak elnapolás volt és majd a szezon végén lesz pocsék formában a Liverpool.
Sajnos ismét beigazolódott az, hogy ami késik, az nem múlik.
Kár, hogy éppen a Klopp-korszak zárultakor történik meg a Liverpool szokásos idénybeli mélyrepülése.
Tényleg nagy kár, ám ez semmit sem változtat Jürgen Klopp megítélésén.
3
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by MessiÁs - Ma - 14:31:24
Ha a Real csinalja akkor okos huzasha a Bayern akkor lerablas. Erzed a kettos mercet?

Es csak hogy tiszta legyen, en azon az oldalon allok akik szerint az nem lerablas ha egy nagyobb klub megszerzi egy kisebb jatekosat lejaro szerzodessel ingyen. Tehat nekem sem Lewa sem Alaba nem lerablas. Ahogy Davies se lesz ha elmegy. Ajnalunk neki egy korrekt szerzodest, ha nem fogadja el akkor mehet. Lehet ez akar Kimmich is.
Athletic Bilbao v Granada
Nem lő gólt mindkét csapat
1.66
500
5
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by MessiÁs - Ma - 14:28:22
Idézetet írta: csabax Dátum Ma - 00:53:53Elő szokott fordulni olyasmi, hogy egyes focistáknak még több éves szerződésük van az aktuális csapatukkal, de a gazdag csapatok azt a néhány évet nem akarják kivárni, hogy csak a szerződés lejárta után igazolják le a kiszemeltjüket. Mivel türelmetlenek és sok pénzük van, azt szokják tenni, hogy sok pénzt ajánlva a szerződés lejárta előtt kivásárolják az általuk kiszemelt focistát.
Vagyis hiába van még több évre érvényes szerződése az áldozat csapatnak azzal a focistával, mert a pénzes másik csapat kihasználja az erőfölényét és kifosztja áldozatát.
Máshol az ilyesmire is szokták mondani, hogy az erősebb kutya b@szik.

Lássuk hogyan fosztotta ki a Real a Bayernt:

Első példa:
Alaba esetében a Real nem fosztotta ki a Bayernt, hanem megvárta türelmesen, amíg lejár Alaba szerződése és amikor már szerződés nélkül volt Alaba, tehát ingyen igazolhatóvá vált, akkor megegyezett a játékossal.
Ja, hogy a Bayern nem tudott annyit adni Alabának, hogy maradjon?

Második példa:
Davies jelenleg nem a Real Madrid játékosa, hanem a Bayern München focistája és a bajor csapattal van szerződése.
Davies esetében is ugyanaz történik, mint ami Alaba esetében is történt. Vagyis a Real nem fosztja ki a Bayernt, hanem megvárja türelmesen, amíg lejár Davies szerződése és amikor már szerződés nélkül lesz Davies, tehát ingyen igazolhatóvá fog válni, akkor majd meg fog egyezni a játékossal.
Ja, hogy a Bayern nem tud annyit adni, hogy Davies maradjon?

Ha nem gond hogy a Real megvarta amig lejar Alaba szerzodese es igy ingyen megszerezte akkor miert emlegetetitek ugyanezt Lewandowakinel es a Bayernnel?
6
Unibet / Re:Unibet Infó
Last post by MessiÁs - Ma - 14:26:58
Pokerakademian azt irtak hogy megszunt a magyar chat
7
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Whiteman
Last post by whiteman - Ma - 14:26:57
2.tipp
Athletic Bilbao v Granada
Nem lő gólt mindkét csapat
1.66
Unibet
8
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Whiteman
Last post by whiteman - Ma - 14:24:16
vesztett -1 pont
9
Foci fogadások / Re:Bajnokok Ligája 2023/24
Last post by Admin - Ma - 14:19:09
Idézetet írta: Pozzato Dátum Ma - 10:41:54Korábban volt erről vita Bundesliga topicban, azóta már szerencsére a Tifo is készített a Bayern München témában videót, nagyon sok cikk is született, hogyan vált monopollá a helyzet a német bajnokságban. Mondhatni "véletlenül" minden a Bayern München kezére játszott, ha mégsem, akkor úgy alakították a dolgokat, hogy végül kedvezően jöjjenek ki belőle. A bajorok számára tehát adódott egy lehetőség, amely, ha politikai szempontból nézzük, diktatúrát és elnyomást jelentett a Bundesligában, de ugyanolyan soft diktatúrát, mint nálunk van. Hivatalosan egy tökéletesen szabályzott bajnokság a Bundesliga, pontosan ugyanúgy, ahogyan Magyarország is, de mint ahogy nálunk mindig a Fidesz nyert, addig a Bundesligában mindig a Bayern München. Hiába volt lehetősége papíron a riválisoknak, valójában ez csak a látszat fenntartásához kellett. Ebbe a levesbe köpött bele Xabi Alonso, végre.



Xabi Alonso egyedül nem tudott volna. Kellett az a csapat is, nyilván az ő vezérletével.  ;)
10
Alternatív fogadóirodák / Re:Ivibet
Last post by Admin - Ma - 14:14:07
Frissítettük az Ivibet bemutatónkat.

Az Ivibeten akár már 35 Ft-ért is helyezhetünk el fogadásokat, a minimum beszálló pedig 450 Ft paysafecard által, 500 Ft bankkártyás feltöltés esetén, 1700 Ft pedig ha Skrill vagy Neteller elektronikus pénztárcával töltenénk fel számlánkat.

Újdonság náluk a lóverseny fogadás, az új játékosokat egy akár 52.000 Ft értékű befizetési bónusszal várják, az Előrejelzések részlegükön ingyen tippelhetünk 10 mérkőzésre, és ha jól teljesítünk akkor ingyen fogadásokban részesülünk. Ezen kívül a Hírességek csarnokában láthatjuk a mai nap legnagyobb nyereményeit, de megtekinthetőek a korábbi nagy nyertesek is.

Továbbra is várjuk azoktól a beszámolókat akik már játszottak ennél a fogadóirodánál:
Ivibet véleményezés